Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Ateena Eleftherios V. (ATH)

Vertaa lentoliput kohteeseen Ateena Eleftherios V. sadoilta matkailusivustoilta kerralla

su 19.8.
su 26.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Ateena Eleftherios V. lentotiedot

Lento saapuu Ateena Eleftherios V.
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 142 €
Lentoyhtiöt Aegean Airlines, Lufthansa, easyJet, KLM, Air France, Turkish Airlines, Ukraine Intl Air, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Ateena Eleftherios V.

Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan elokuu, syyskuu ja lokakuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Ateena Eleftherios V. on huhtikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Ateena Eleftherios V. lentotarjoukset.
Ateena ei ole monien muiden kreikkalaiskohteiden tapaan rantakaupunki, vaan historiaa ja kulttuuria tulviva urbaani kaupunkilomakohde. Kaupunki vetää matkailijoita puoleensa vuoden ympäri, minkä vuoksi lentojen hintataso on melko tasainen kaikkina vuodenaikoina. Kesäkuukausina ja joulunaikaan lentolippujen hinnat voivat hieman nousta. Ateenan lentojen keskimääräinen hintataso on melko edullinen, minkä ansiosta äkkilähdöt viikonloppulomallekin voi napata halvalla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta starttaavat suorat lennot ovat perillä Ateenassa noin 3 tunnissa ja 30 minuutissa.
Lennot Ateenaan ottaa vastaa Ateenan kansainvälinen lentokenttä (Athens Airport Elefthérios Venizélos), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset edullisesti ja nopeasti metrolla, joka vie lentomatkustajat kaupungin ytimeen noin puolessa tunnissa. Lentoasemalta kulkee metrolinja 3 (Aghia Marina – Athens International Airport). Lentokenttämatkan hinta on kalliimpi kuin muiden metromatkojen, ja matka kaupunkialueelle maksaakin noin 10 euroa. Metrolippu on voimassa 90 minuuttia, jonka aikana voit tehdä kaikki tarvittavat vaihdot Ateenan metroverkostossa. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Ateenassa kaikki julkisen liikenteen matkat maksetaan erilaisilla elektronisilla matkakorteilla. Mikäli viivyt kaupungissa muutaman päivän, kannattaa lentokentän lippupisteistä tai -automaateista hankkia elektroninen Ath.ena Ticket -lippu. Vaikka lippu on paperinen, voi siihen ladata lisää matkoja tarpeiden mukaan. Voit halutessasi ladata lippuun esimerkiksi vuorokausilipun, jonka hinta on noin 4,50 euroa. Viiden päivän lipun hinta on puolestaan noin 9 euroa. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Jos nappaat metron sijaan mieluummin linja-auton, Ateenan keskustaan liikennöivät lentokenttäbussit vuorokauden ympäri. Ne lähtevät matkaan saapuvien lentojen tuloaulan edestä, uloskäyntien 4 ja 5 kohdalta. Express-bussin hinta lentokentältä keskustaan on noin kuusi euroa, ja matkan voi ladata metromatkan tapaan Ath.ena Ticket -lipulle. Hintaan ei sisälly vaihtoja muille bussilinjoille. Esimerkiksi linja X95 kulkee Sýntagma-aukiolle, kaupungin ydinkeskustaan. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Ateena Eleftherios V. lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Ateena Eleftherios V.?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 42m

Mikä on halvin lento kohteeseen Ateena Eleftherios V.?

Halvin lentolippu kohteeseen Ateena Eleftherios V. paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 142 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Ateena Eleftherios V.. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Ateena Eleftherios V. ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 221 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ateena Eleftherios V.?

Yleensä kohteesta Suomi, Aegean Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten kohteeseen Ateena Eleftherios V.. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Aegean Airlines & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Ateena Eleftherios V. on Ateena keskustasta ?

Eleftherios V. Lentokenttä on 20 kilometriä päässä kohteen Ateena keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Ateenaan maksavat?

Ateenan lentojen hintataso on melko edullinen vuoden ympäri. Ainoastaan Euroopan suosituimpina loma-aikoina, kesälomakuukausina ja joululomaviikoilla, hinnat yleensä nousevat. Aikainen varaaja voi kuitenkin saada Ateenan lennot halvalla myös lomasesonkien ajaksi. Ateenan lentolipun hinta riippuu paitsi vuodenajasta, myös lentoaikataulusta ja -reitistä sekä lipputyypistä. Ateenaan liikennöivät niin perinteiset lentoyhtiöt kuin halpalentoyhtiötkin. Halpalentojen ostajan kannattaa kuitenkin kiinnittää hinnan lisäksi huomiota myös lennon palveluihin. Mikäli esimerkiksi ruumaan kirjattavista matkatavaroista on maksettava ekstraa, lennon kokonaiskustannukset nousevat. Lentohintojen vertailuun hyvän avun antaa KAYAKin lentohaku, jossa voit rajata hakusi tietyn hintakaton alle. Jos matka-aikataulusi on joustava, vertaa lentoja eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Tarkalla lentoajalla voi olla vaikutusta hintaan.

Kuinka kauan lento Ateenaan kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Ateenaan kestää noin 3 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset välilaskullisen reitin, on lentomatkan kesto alkaen noin 5 tuntia 30 minuuttia. Vaihtoreitin kesto riippuu kuitenkin täysin valitsemastasi reitistä ja odotusajoista lentokentällä. Erilaisia reittivaihtoehtoja voit vertailla KAYAKin lentohaussa.

Voiko Ateenaan lentää suoraan?

Suoria lentoja Helsingistä Ateenaan liikennöivät suomalainen Finnair, kreikkalainen Aegean Airlines ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Esimerkiksi Finnair lentää suoria lentoja ainoastaan kesäkaudella, eli yleensä noin toukokuun lopusta elokuun puoliväliin. Myös Norwegianin Ateenan lennot keskittyvät kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Talvikaudelle suoria lentoja on saatavilla kesäkautta vähemmän.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ateenaan?

Suoriakin lentoja operoivien Finnairin, Norwegianin ja Aegean Airlinesin lisäksi Helsingistä Ateenaan liikennöivät monet muutkin lentoyhtiöt. Välilaskullisia lentoja operoivat esimerkiksi skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa, brittiläinen halpalentoyhtiö easyJet, venäläinen Aeroflot ja itävaltalainen Austrian Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita ja kuinka paljon matkatavaroita hinta pitää sisällään. Varsinkin matkatavararajoituksissa eri lentoyhtiöiden välillä voi olla suuriakin eroja.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Ateenaa?

Ateenan seudun lentoliikennettä palvelee Ateenan kansainvälinen lentokenttä (Athens Airport Elefthérios Venizélos). Spáta-Artémidan kunnan alueella sijaitsevalta lentokentältä on noin 25 kilometrin matka Ateenan ydinkeskustaan. Kenttä on Kreikan suurin ja matkustajaliikenteeltään vilkkain. Lennot Suomesta ja muista Schengen-alueen maista laskeutuvat yleensä lentokentän pääterminaalin B-halliin. A-halli palvelee Schengen-alueen ulkopuolisia maita.

Varaa halvat Ateena Eleftherios V. lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
142 €
vain
142 €
Matkakohde
Ateena
142 €
vain
142 €
su 30. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
22t 55m
to 11. lokakuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 40m
142 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 4. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
3t 35m
ma 10. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 55m
151 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 312 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
ATH
FCO
Erinomainen 10,0

This airline sounds new to me but unbelievably the best fly I never been....!

TIA
ATH
Hyvä 6,3

the damage my luggage .

ATH
BCN
Hyvä 7,0

We boarded late and had to sit on the runway for quite a while. Ended up leaving more than an hour late.

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

Had to double pay for baggage. Total scam

TLV
ATH
Keskiverto 2,0

Flight was late two hours...

la 24. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
6t 05m
su 2. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
158 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

LHR
FRA
Keskiverto 2,0

Flight from Heathrow to Frankfurt delayed, when we arrived we had no chance of making our connecting flight to Split yet no one told us. No one at the gate which didn’t say final call (or on any of the boards) or anyone calling us over the tannoy at any point. Super rude “flight manager” A. Turini burst out laughing when we told him our situation and when I asked why he said “Well would it make you happier if I cry instead?” So unprofessional.

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

DTW
FRA
Erinomainen 8,0

The flight was smooth. The timing of the flight arrival and immigration was perfect. More than enough time to clear that process. The airline crew on board was professional and pleasaht

The seating was very close. Not enough room to sleep comfortably.

MUC
HKG
Hyvä 7,0

I flew in the A380 bulkhead at row 50 from Munich to Hong Kong. Have flown premium economy with Lufthansa before, it was no different from before. The service is efficient. Entertainment was fine and had an interesting selection in their world cinema section.

A pretty standard experience and nothing which makes you feel special. Other airlines might offer an upgraded meal in premium economy or a special cocktail, but not on Lufthansa.

su 25. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
7t 05m
ti 27. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 45m
160 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 5 859 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,6
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,4
Ateriat
5,8
BRS
PRG
Erinomainen 10,0

All good

n/A

LGW
KEF
Erinomainen 8,3

Very friendly and efficient cabin crew

Little leg room - but you get what you pay for and the tickets were really good value

BRS
ATH
OK 4,3

Staff were friendly

Flight delayed. Called to gate urgently then stood there for 30 mins. Then sat on runway for 90 mins waiting a slot.

AMS
SXF
Erinomainen 10,0

Boarding was quick and efficient. Flight left on time. Arrived early. What's not to like?

Nuthin'.

TXL
CDG
Keskiverto 2,0

Everything.

ke 5. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
11t 05m
su 9. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 50m
162 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

ke 31. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
17t 20m
pe 9. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 45m
171 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 2 609 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,7
Ateriat
7,1
CDG
SGN
OK 4,0

nice drink selection on board flights

My pregnant wife was downgraded from business to economy 20 minutes before departure because the airline made a mistake with the reservation for our puppy traveling in the cabin with us. If this were not enough, the airline also lost one of our bags so this week we have to file for compensation for both begin downgraded and for the contents of our 30 kilo bag which never made it to Ho Chi Minh. Air France was a complete and total disaster and I would strongly recommend all friends and colleagues to find alternative airlines for travel

CDG
LIS
OK 5,0

Very good male crew member. Pilot genuinely apologetic for the delay.

After running due to a 1 hr 10 min change over between flights boarding didn't prioritise anyone but I got on fine. Only to be told at the departure time that there was a problem with the baggage hold and we were delayed. In total 50 minutes late leaving. Breakfast a simple brioche with nothing to add to it.

CDG
BHX
Erinomainen 10,0

No offer of snack with no egg in it.

LAX
CDG
Hyvä 7,0

I like traveling with AirFrance in general.

Terminal too far to go to loggage, walking about more than two miles after a long trip is not very easy AirFrance should have a better terminal at Charles-de-Gaulle!!! Have some missing stuff in my luggage!!!!

MXP
CDG
OK 4,3

Ground crew at CDG was helpful to file a claim for the lost luggage.

Ground crew at MXP Was inexperienced. She called every one in my flight to form a new line and it was immediately total chaos. And then they lost one of our luggages!

pe 7. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
19t 15m
ma 10. syyskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 30m
192 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 906 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IAH
IST
Erinomainen 10,0

The flight was excellent. Thank you.

NKC
DSS
OK 4,3

Food & entertainment

Boarding, narrow seats for a 7 hours flight & lost baggage

IAH
IST
Erinomainen 10,0

They dont give water when u ask for it, everything else was good

IST
AMS
Erinomainen 9,6

I got upgraded to business class, only the fourth time in 60 years flying!

IST
JFK
Erinomainen 10,0

The only kosher foodi is no good must change

ti 30. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
21t 20m
ma 5. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 55m
196 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
ODS
KBP
Keskiverto 2,0

Nothing

Delayed, caused me to miss my connection flight. Had to stay in the airport for hours. They told me I had to wait 2 days for the next plane, so I paid for bus to drive 6 hours

KBP
JFK
Keskiverto 2,6

Crew was nice

Cramped seats. No elbow or leg room. No entertainment. Food was low quality for a long trip like this. We left 1 hour late, no explanation given. They charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway. We got bumped to a later flight which made me lose my connection at JFK.

KBP
JFK
OK 5,6

Great professional and polite crew.

The flight was delayed 7 hours, and it seems to be norm, as I experienced it more than once. Old plane, having issues with A/C.

KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

VCE
KBP
Keskiverto 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

ti 28. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
3t 40m
pe 31. elokuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 45m
215 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 049 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

FCO
EWR
Keskiverto 2,0

The fact that we didn’t crash

The plane was hot old and the crew needed to step it up. Very inefficient!

JFK
CDG
Hyvä 6,6

Service onboard was excellent and prompt. When we ordered items they arrived very quickly.

Checkin needed to be better planned and managed. Line was much too long. Get more staff earlier to prevent the lines from getting too long.

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

CDG
JFK
OK 4,6

The staff was nice and friendly.

I did not receive any communication regarding the flight delay. I made it to the airport 2.5 hours before the flight to be safe and was told upon check-in that the flight was delayed for 3 hours, which then became 4 hours. I did not receive any communication from the airline. There were no explanations as to why our flight was delayed. Also, we were given 12 euro food voucher for each passenger. There was only one cafe in the area after security check and they did not accept the food voucher for actual food. They would only redeem our food vouchers for water, juice, sodas, desserts and, for some reason, only tuna sandwiches. A lot of passengers were visibly upset because the cafe only had one person on staff, the line was over an hour to order and then we were told it was not redeemable for sandwiches, salads, beer or wine. Also, the boarding process was chaotic and they did a poor job communicating which sections they were boarding and people started to form multiple lines. The in flight entertainment was pretty bad. Movies were very limited compare to other airlines. Overall, the whole experience was disastrous. I don't think I will be flying Norwegian again. I would rather pay a bit more for better service.

to 4. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
17t 40m
ti 9. lokakuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 40m
152 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
3t 35m
ke 31. lokakuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 45m
156 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 312 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
ATH
BCN
Erinomainen 9,6

The flight was delayed a bit, about a half hour in total, but the staff on the plane were very courteous. We were served a nice Greek meal even though the flight was only 3.5 hours long. Seats were comfortable. US airlines could learn a lot from Aegean.

Flight was delayed 30 minutes

ATH
LHR
Hyvä 7,3

Free food! Very nice flight attendants

Chaos with boarding - should be by rows

ATH
DUB
OK 5,0

Again a lovely smooth flight that departed on time. The captain spoke very clearly and was easily understood.

The seats were uncomfortable for this length of flight and space very limited.

BLQ
ATH
Keskiverto 2,0

Missed connection and following flight delayed

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

I booked for baggage through kayak and had to pay again. What a scam

su 25. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
6t 05m
su 2. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
158 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
DTW
FRA
Erinomainen 8,0

The flight was smooth. The timing of the flight arrival and immigration was perfect. More than enough time to clear that process. The airline crew on board was professional and pleasaht

The seating was very close. Not enough room to sleep comfortably.

MUC
CLT
Erinomainen 8,0

Hospitality and attitude of crew Food

Cramped economy seats including leg space

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

la 29. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
22t 10m
ke 10. lokakuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 25m
155 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
7t 05m
ti 27. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 45m
171 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 5 859 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,6
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,4
Ateriat
5,8
LGW
BCN
Keskiverto 2,0

Scheduled to depart at 19.50, left at 01.50 and arrived in Barcelona at 5am.

BRS
ATH
OK 4,3

Staff were friendly

Flight delayed. Called to gate urgently then stood there for 30 mins. Then sat on runway for 90 mins waiting a slot.

BFS
EDI
Hyvä 6,0

Extra cost for hold luggage

TXL
CDG
Keskiverto 2,0

Everything.

BRS
PRG
Erinomainen 10,0

All good

n/A

ti 4. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
3t 35m
la 8. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 05m
156 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 312 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
8,0
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,7
Ateriat
7,7
DUB
ATH
Hyvä 6,6

We had a nice comfortable flight and were delighted to receive the complementary food and drinks.

We were slightly delayed and found it difficult to understand some of the announcements from the crew.

ATH
BCN
Erinomainen 9,6

The flight was delayed a bit, about a half hour in total, but the staff on the plane were very courteous. We were served a nice Greek meal even though the flight was only 3.5 hours long. Seats were comfortable. US airlines could learn a lot from Aegean.

Flight was delayed 30 minutes

TLV
ATH
Keskiverto 2,0

Flight was late two hours...

TLV
JTR
Keskiverto 2,0

I booked for baggage through kayak and had to pay again. What a scam

ATH
BCN
Hyvä 7,0

We boarded late and had to sit on the runway for quite a while. Ended up leaving more than an hour late.

su 25. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
14t 20m
ke 28. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 20m
173 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
GRU
OK 5,3

Entertainment

Food and one bathroom out of service makes an awful flight

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
11t 40m
su 2. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
158 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
CLT
Erinomainen 8,0

Hospitality and attitude of crew Food

Cramped economy seats including leg space

BOS
FRA
OK 5,6

The four hour delay which made me miss my conecting flight causing me to spend an entire day at the airport waiting for a available flight making me miss a portion of the travel tour I booked

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

LHR
FRA
Keskiverto 2,0

Flight from Heathrow to Frankfurt delayed, when we arrived we had no chance of making our connecting flight to Split yet no one told us. No one at the gate which didn’t say final call (or on any of the boards) or anyone calling us over the tannoy at any point. Super rude “flight manager” A. Turini burst out laughing when we told him our situation and when I asked why he said “Well would it make you happier if I cry instead?” So unprofessional.

FRA
LAX
Hyvä 7,3

The crew was great!

I was traveling with other people and we were not seated next to each other. And I got sick from the chicken.

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
9t 40m
to 29. marraskuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 50m
173 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

su 30. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
22t 55m
to 11. lokakuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
26t 10m
158 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 27. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
ATH
Athens Eleftherios V.
6t 05m
su 2. joulukuuta
ATH
Athens Eleftherios V.
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
158 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

MUC
CLT
Erinomainen 8,0

Hospitality and attitude of crew Food

Cramped economy seats including leg space

LHR
FRA
Keskiverto 2,0

Flight from Heathrow to Frankfurt delayed, when we arrived we had no chance of making our connecting flight to Split yet no one told us. No one at the gate which didn’t say final call (or on any of the boards) or anyone calling us over the tannoy at any point. Super rude “flight manager” A. Turini burst out laughing when we told him our situation and when I asked why he said “Well would it make you happier if I cry instead?” So unprofessional.

DTW
FRA
Erinomainen 8,0

The flight was smooth. The timing of the flight arrival and immigration was perfect. More than enough time to clear that process. The airline crew on board was professional and pleasaht

The seating was very close. Not enough room to sleep comfortably.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta