Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Dublin (DUB)

Vertaa lentoliput kohteeseen Dublin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

pe 17.8.
pe 24.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Dublin lentotiedot

Lento saapuu Dublin
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 116 €
Lentoyhtiöt Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Dublin

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Dublin? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Dublin seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 141 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Dublin on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Dublin lentotarjoukset.
Dublin on yksi Irlannin suosituimmista kaupunkilomakohteista vuoden ympäri, mutta lentolippujen hinnat vaihtelevat jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Halpojen Dublinin lentojen metsästäjien kannattaa etsiä lentoja varsinkin vuoden alkuun ja alkukeväälle, jolloin lentojen hinnat ovat erityisen edulliset. Talvisin irlantilaiskaupungin sää voi olla epävakainen, mutta halpoihin äkkilähtöihin Dubliniin kannattaa silti ehdottomasti tarttua. Historiallinen kaupunki on tunnelmallinen kohde vaikkapa viikonloppulomalle myös talviaikaan.
Helsinki-Vantaalta startanneet lennot ottaa vastaan Dublinin lentokenttä, Dublin Airport, jonka sijaitsee kaupungista noin 10 kilometriä kaupungin pohjoiseen. Kätevän yhteyden lentoasemalta kaupungin keskustaan tarjoavat lentokenttäbussit, jotka liikennöivät kaupunkialueelle terminaaleista T1 ja T2. Linja-autolla matka-aika keskustaan on noin 30 minuuttia. Dublinin keskusta-alueelle lentomatkustajia vievät esimerkiksi Aircoach- ja AirlinkExpress-bussit, ja lentokenttäbussien matkalipun hinta on tyypillisesti noin 6–7 euroa. Oma bussilinja kannattaa valita majoitusalueen mukaan. Esimerkiksi Airlink 747 -bussi vie O’Connel Street -kadulle ja Temple Barin alueelle. Näiden alueiden tuntumassa sijaitsee suurin osa Dublinin hotelleista. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan Dublinia ympäröiviä maalaismaisemia ja pieniä kyliä, lentokentältä kannattaa vuokrata auto. Vaikka julkiset kulkuyhteydet ovat Dublinissa hyvät, eikä auto ole kaupunkialueella tarpeen, maaseudulla liikkuminen onnistuu joustavimmin vuokra-autolla. Lentokentällä ovat edustettuina kaikki suurimmat kansainväliset autovuokrafirmat, ja niillä on asiakaspalvelupisteet terminaaleissa T1 ja T2. Terminaalissa 1 vuokrafirmat odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulassa, kun taas terminaalissa 2 vuokrapisteet voi löytää Multi-Storey Car Park -alueelta.
Irlanti on naapuriaan Iso-Britanniaa helpompi lentokohde sikäli, että maan valuutta on euro. Rahanvaihdosta tai vaihtokursseista ei siis tarvitse huolehtia ennen matkaa tai lentokentällä. Irlanti on EU-maa, mutta ei Schengen-valtio, joten suomalaismatkustajat tarvitsevat Dublinin lennoille virallisen henkilöllisyysdokumentin. Passi ei ole reissulla välttämättä tarpeen, sillä sen sijaan matkalle voi ottaa mukaan virallisen henkilökortin.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Dublin lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Dublin?

Halvin lentolippu kohteeseen Dublin paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 116 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Dublin. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Dublin ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 183 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dublin?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja British Airways lentävät eniten paikkaan Dublin. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & British Airways lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Dublin on Dublin keskustasta ?

Dublin Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Dublin keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Dubliniin maksavat?

Dublinin lentolippujen hinnat vaihtelevat riippuen esimerkiksi vuodenajasta ja lentoreitistä. Kesän ja joulukuun lennot ovat yleensä kalleimmasta päästä, kun taas halvimmin lentoliput saa normaalisti vuoden ensimmäisille kuukausille ja syksylle. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, välilaskulliset lennot voi saada Dubliniin yleensä edullisemmin kuin suorat lennot. Vertaile hintoja KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit säätää etsimillesi lennoille maksimihinnan. Lentoja kannattaa vertailla eri viikonpäivinä ja kellonaikoina, koska tarkalla lentoajalla on vaikutusta lennon hintaan. Halpalentoyhtiöillä ja perinteisten lentoyhtiöiden halvimmilla lipputyypeillä lentävien kannattaa tarkistaa myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrä. Käsimatkatavara kuuluu lennon hintaan aina, mutta ruumaan laitettavasta matkatavarasta voit joutua maksamaan lisämaksun.

Kuinka kauan lento Dubliniin kestää?

Dublinin lennon kesto riippuu valitusta reitistä. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Dublinin lentokentälle kestävät noin 3 tuntia ja 10 minuuttia. Yhden välilaskun reiteillä matka-aika pitenee ainakin 4 tuntiin ja 30 minuuttiin. Normaalisti välilaskullisten lentojen kesto on vähintään noin 5–6 tuntia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubliniin?

Suorin lennoin Helsingistä Dubliniin lentää suomalainen Finnair, joka liikennöi irlantilaiskaupunkiin parhaimmillaan noin kuusi kertaa viikossa. Muut lentoreitit Helsingistä Dubliniin kulkevat vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Dubliniin operoivat esimerkiksi saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic ja brittiläinen British Airways. Dublinin yhden välilaskun lennoilla halpalentoyhtiöiden ja perinteisten lentoyhtiöiden hintaerot eivät ole yleensä kovin suuria, eli vertaile lentohintoja ja palveluita tarkkaan. Low cost -lentoyhtiöillä kaikista palveluista joutuu yleensä maksamaan erikseen, kun taas perinteisillä lentoyhtiöillä, esimerkiksi Lufthansalla, lennon hintaan voi kuulua juoma- ja ruokatarjoilua. Tarkista myös, täytyykö ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksaa lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Dublinia?

Dublinin aluetta palvelee kaupungin oma lentokenttä, Dublin Airport. Irlannin saaren suurin lentokenttä on liikenteeltään vilkas, sillä se on esimerkiksi halpalentoyhtiö Ryanairin ja Irlannin kansallisen lentoyhtiön Aer Lingusin lentoliikenteen tukikohta. Noin 10 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalla lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2.

Varaa halvat Dublin lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
116 €
vain
116 €
Matkakohde
Dublin
116 €
vain
116 €
pe 30. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
ma 3. joulukuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
116 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 047 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

OSL
JFK
Erinomainen 8,3

Premium cabin is good value, much more space than economy for not outrageous cost, food is actually really tasty, though still served in a box with plastic utensils in Premium, Dreamliner is nice plane

Nearly an hour late departing because of “passenger security screening for flights to US” - as if they don’t do this every day? They needed to start getting people into gate area much earlier. Limited video content - all sorts of programs I’ve never heard of or didn’t want to watch.

FCO
EWR
Keskiverto 2,0

The fact that we didn’t crash

The plane was hot old and the crew needed to step it up. Very inefficient!

KRK
OSL
Keskiverto 2,0

It was very stressful. We got to the airport at krakow and were told that we need to pay for luggage. It was an international flight that normally allows 1 free luggage and carry on. The price they quoted to pay for luggage was ridiculous, over 1k eur.

No food or water offered during the whole flight.

ke 31. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
ma 5. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
117 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 431 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

BEY
CPH
Keskiverto 2,6

The staff were ok

It’s the first time i try these low cost airlines, which sometimes they are not that cheap compared to others, no entertainment whatsoever, i wasn’t allowed for any check in luggage and the prices for ever peace was literally expensive ticket price was not that competitive

ATH
CPH
Erinomainen 8,6

Overall I was very pleased with your level of service and would highly recommend SAS airline for anyone traveling from New York City New Jersey area abroad ! The planes were new clean and the level of service was exceptional . I am in the Hotel hospitality industry as an executive corporate chef . I enjoyed the service of your steward wearing the chef jacket ,, very impressive.

Not much I didn’t like !

ARN
LAX
Erinomainen 10,0

Crew and food were amazing!

ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
ke 17. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
119 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

BOS
FRA
Hyvä 7,3

The flight was nice and the people were friendly and good

My stroller’s leg got broken and I did report

CDG
FRA
Erinomainen 10,0

on time no hassle

nothing in particular

FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
11t 35m
pe 12. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
122 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 19. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
10t 00m
pe 28. joulukuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 30m
169 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

AMS
CDG
Hyvä 7,6

expedited check in with nice staff. Security staff were pleasant, and the entire check in process for everything was easy

there was no lounge close to our departure gate

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

pe 30. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
ma 3. joulukuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
116 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 047 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
KRK
OSL
Keskiverto 2,0

It was very stressful. We got to the airport at krakow and were told that we need to pay for luggage. It was an international flight that normally allows 1 free luggage and carry on. The price they quoted to pay for luggage was ridiculous, over 1k eur.

No food or water offered during the whole flight.

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

ARN
ATH
Keskiverto 2,6

Nothing

The flight was quick, wasn't delayed. But for anything one had to pay for. A sip of water, headsets or blankets.

OSL
JFK
Keskiverto 2,0

Same comments as above.

Same as above

CDG
OAK
Erinomainen 9,6

We took longer leaving and flying so arrive 1.5 hours later than scheduled. Did not get out of passport control and baggage until 10:20 or 2 full hours after arrival

ke 31. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
ma 5. marraskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
117 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 431 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

EWR
ARN
Hyvä 7,0

Great legroom for premium seats. Even though not an emergency exit, bags need to go up, which doesn’t make sense at all.

Seats itself uncomfortable for long flights. Boarding process could be better.

ti 2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
5t 45m
ke 17. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 55m
119 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

BOS
FRA
Hyvä 7,3

The flight was nice and the people were friendly and good

My stroller’s leg got broken and I did report

FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

FRA
ATL
Erinomainen 9,6

The food selection and quantity were wonderful! The crew and movie selection were great!

My seat storage pocket was broken and I was unable to store items in it.

MUC
YVR
Erinomainen 8,6

easy boarding, great flight attendants

ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
11t 35m
pe 12. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 00m
122 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
ma 11. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
120 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
BUD
FRA
Erinomainen 10,0

Requested assistance in Budapest for my 84 yr old mother that walks with a cane for the Frankfurt airport and Baltimore. No one showed up. Lots of walking at Frankfurt and having to board out on runway up all the steps was not easy.

SEA
FRA
Hyvä 7,6

flight attendant found me a seat away from the screaming babies.

I was surrounded by about 6 babies. This is not acceptable for a long flight! I would like to have options as to where I sit. There should be a baby section where families pay more to be in a section on their own!!

LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

ORD
FRA
Erinomainen 10,0

The willingness of crew to accommodate passengers, comfortable seats very little of turbulance

Everything was OK

CDG
FRA
Erinomainen 10,0

on time no hassle

nothing in particular

ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
11t 35m
ke 17. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 50m
131 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
6t 00m
ma 11. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 05m
120 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
YVR
Erinomainen 8,6

easy boarding, great flight attendants

SEA
FRA
Hyvä 7,6

flight attendant found me a seat away from the screaming babies.

I was surrounded by about 6 babies. This is not acceptable for a long flight! I would like to have options as to where I sit. There should be a baby section where families pay more to be in a section on their own!!

MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

FRA
VIE
Hyvä 6,6

Two flights same food... Too bad

ma 24. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 30. syyskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
136 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 047 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

CDG
OAK
Erinomainen 9,6

We took longer leaving and flying so arrive 1.5 hours later than scheduled. Did not get out of passport control and baggage until 10:20 or 2 full hours after arrival

JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

ARN
ATH
Keskiverto 2,6

Nothing

The flight was quick, wasn't delayed. But for anything one had to pay for. A sip of water, headsets or blankets.

ke 3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
11t 35m
ke 17. lokakuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 50m
131 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 6. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 25m
ma 11. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 10m
120 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

EDI
FRA
Hyvä 6,3

Flight late

FRA
VIE
Hyvä 6,6

Two flights same food... Too bad

BOS
FRA
Hyvä 7,3

The flight was nice and the people were friendly and good

My stroller’s leg got broken and I did report

MUC
YVR
Erinomainen 8,6

easy boarding, great flight attendants

ma 24. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
3t 10m
su 30. syyskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
136 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 047 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

CDG
JFK
OK 4,6

The staff was nice and friendly.

I did not receive any communication regarding the flight delay. I made it to the airport 2.5 hours before the flight to be safe and was told upon check-in that the flight was delayed for 3 hours, which then became 4 hours. I did not receive any communication from the airline. There were no explanations as to why our flight was delayed. Also, we were given 12 euro food voucher for each passenger. There was only one cafe in the area after security check and they did not accept the food voucher for actual food. They would only redeem our food vouchers for water, juice, sodas, desserts and, for some reason, only tuna sandwiches. A lot of passengers were visibly upset because the cafe only had one person on staff, the line was over an hour to order and then we were told it was not redeemable for sandwiches, salads, beer or wine. Also, the boarding process was chaotic and they did a poor job communicating which sections they were boarding and people started to form multiple lines. The in flight entertainment was pretty bad. Movies were very limited compare to other airlines. Overall, the whole experience was disastrous. I don't think I will be flying Norwegian again. I would rather pay a bit more for better service.

OSL
JFK
Erinomainen 8,3

Premium cabin is good value, much more space than economy for not outrageous cost, food is actually really tasty, though still served in a box with plastic utensils in Premium, Dreamliner is nice plane

Nearly an hour late departing because of “passenger security screening for flights to US” - as if they don’t do this every day? They needed to start getting people into gate area much earlier. Limited video content - all sorts of programs I’ve never heard of or didn’t want to watch.

ARN
ATH
Keskiverto 2,6

Nothing

The flight was quick, wasn't delayed. But for anything one had to pay for. A sip of water, headsets or blankets.

CDG
OAK
Erinomainen 9,6

We took longer leaving and flying so arrive 1.5 hours later than scheduled. Did not get out of passport control and baggage until 10:20 or 2 full hours after arrival

ke 19. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
10t 00m
pe 28. joulukuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 30m
169 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

ke 6. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
13t 25m
ma 11. helmikuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 10m
120 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
CDG
FRA
Erinomainen 10,0

on time no hassle

nothing in particular

SEA
FRA
Hyvä 7,6

flight attendant found me a seat away from the screaming babies.

I was surrounded by about 6 babies. This is not acceptable for a long flight! I would like to have options as to where I sit. There should be a baby section where families pay more to be in a section on their own!!

FRA
VIE
Hyvä 6,6

Two flights same food... Too bad

MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

FRA
ATL
Erinomainen 9,6

The food selection and quantity were wonderful! The crew and movie selection were great!

My seat storage pocket was broken and I was unable to store items in it.

ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
16t 00m
ti 18. syyskuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 50m
132 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 20. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
DUB
Dublin
10t 00m
pe 28. joulukuuta
DUB
Dublin
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 30m
169 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

MSP
AMS
Keskiverto 2,0

We are guessing they either overbooked or they didn't have sufficient passengers on a Tuesday afternoon who's final stop was Glasgow. They rebooked him for 1200 the next day. DFW to MN, St Paul to Schipole, Amsterdam to final destination, Glasgow. So he ends up having to pay for another Lyft back to our apartment in Dallas, then another additional one for the 12 noon flight the next morning. If he didn't have family living in Dallas, he would've incurred a hotel fee too.

He was bumped to the next day due to his flight being cancelled. Then re-booked the next day, with an additional layover. Then due to a 32 minute layover that left 3 minutes sooner...

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta