Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen (CPH)

Vertaa lentoliput kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

ma 20.8.
ma 27.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Kööpenhamina Kastrup Copenhagen lentotiedot

Lento saapuu Kööpenhamina Kastrup Copenhagen
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 66 €
Lentoyhtiöt SAS, Finnair, Norwegian

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 91 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Kööpenhamina Kastrup Copenhagen lentotarjoukset.
Suosituin aika lentää kaupunkilomalle Kööpenhaminaan on kesäkuun ja elokuun välillä, jolloin majoitus- ja lentohinnat ovat tavallisesti korkeimmillaan. Kesäisin Tanskan pääkaupunki vetää matkailijoita puoleensa eläväisellä kahvila- ja ravintolakulttuurilla, monipuolisella arkkitehtuurilla ja vilkkaalla kulttuurielämällä. Myös joulun ja uuden vuoden aikaan lentojen hinnat nousevat. Maaliskuusta toukokuuhun Kööpenhaminassa on vähemmän matkailijoita, joten majoitus- ja lentohinnat ovat edullisemmat ja kaupungista voi nauttia keväisessä säässä.
Lennot Helsingistä Kööpenhaminaan laskeutuvat Kastrupin lentokentälle (Københavns Lufthavn). Matka lähijunalla tai metrolla Kööpenhaminan lentokentältä keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Lentokentän ja keskustan välillä liikennöivät tihein väliajoin metro ja lähijunat, jotka lähtevät terminaalista numero 3. Matkalle tarvitaan kolmen vyöhykkeen matkalippu. Yhdensuuntainen matkalippu metrolla tai lähijunalla maksaa noin 5 euroa. Lentokenttäterminaalien välillä liikennöi maksuton bussiyhteys, ja matka terminaalista 1 terminaaliin 3 kestää noin 5 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Lentokentältä Kongens Nytorvin tai Nørreportin kaupunginosiin matkustaville metro on paras vaihtoehto. Lähijunat puolestaan saapuvat Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle, joka sijaitsee kävelymatkan päässä useimmista ydinkeskustan nähtävyyksistä ja hotelleista. Lähijunat liikennöivät päiväsaikaan noin 10 minuutin välein ja öisin kolme kertaa tunnissa.
Lentokentältä keskustaan Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle pääsee vaihtoehtoisesti bussilla, ja matka kestää noin 30–35 minuuttia. Bussit liikennöivät päivisin noin 10 minuutin välein, mutta öisin vuorovälit harvenevat muutamaan vuoroon tunnissa. Yhdensuuntainen matkalippu maksaa noin 5 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Virallisia takseja on saatavilla sekä lentokentältä että keskustasta. Lentokentällä takseja löytyy taksijonosta. Taksimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia. liikenteestä riippuen, ja maksaa noin 30–40 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Copenhagen Card -matkailijakortti on kätevä vaihtoehto etenkin viikonloppulomaa viettäville matkailijoille, jotka haluavat nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Kortti sisältää rajattoman matkustusoikeuden julkisessa liikenteessä koko Suur-Kööpenhaminan alueella. Korttiin sisältyy vapaa pääsy 86 eri nähtävyyteen, maksuton opaslehtinen ja kännykkäsovellus. Lisäksi kortilla saa alennusta useista kaupungin ravintoloista, baareista ja opastetuista kierroksista. 24 tunnin kortti maksaa noin 54 euroa ja 48 tunnin kortti maksaa noin 77 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Usein kysytyt kysymykset lennoista kaupunkiin Kööpenhamina.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Kööpenhamina Kastrup Copenhagen lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen?

Lennot kohteesta Helsinki 1t 37m

Mikä on halvin lento kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen?

Halvin lentolippu kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 66 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 136 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina Kastrup Copenhagen?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Austrian Airlines lentävät eniten paikkaan Kööpenhamina Kastrup Copenhagen. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Austrian Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Kööpenhamina Kastrup Copenhagen on Kööpenhamina keskustasta ?

Kastrup Copenhagen Lentokenttä on 7 kilometriä päässä kohteen Kööpenhamina keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Kööpenhaminaan maksavat?

Lentoliput Helsingistä Kööpenhaminaan ovat melko edullisia ympäri vuoden. Korkeimmillaan lentohinnat ovat tavallisesti suosittuina matkustusajankohtina kuten kesä-, joulu- ja pääsiäislomien aikaan, joita varten lennot kannattaa varata hyvissä ajoin. KAYAKin monipuolinen lentohakukone auttaa vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja ja löytämään parhaat tarjoukset valittuina matkustuspäivinä. Edullisia lentoja etsiessä on hyvä huomioida, että arkipäivinä lentäminen on usein edullisempaa kuin viikonloppuna tai juhlapyhinä. KAYAKin hakukone auttaa löytämään myös viimeisimmät tarjoukset ja edulliset äkkilähdöt. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Kuinka kauan lento Kööpenhaminaan kestää?

Suoran lennon kesto Helsingistä Kööpenhaminaan on noin 1 tunti ja 40 minuuttia. Lyhyen lentomatkan ja kattavien lentoyhteyksien ansiosta eläväinen Kööpenhamina soveltuu erinomaisesti viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon, ja kaupungissa riittää nähtävää pidemmäksikin aikaa.

Voiko Kööpenhaminaan lentää suoraan?

Lentomatka Helsingistä Kööpenhaminaan on lyhyt, joten suorat lennot ovat kätevin ja nopein tapa matkustaa kaupunkien välillä. Lyhyen lentomatkan, kattavan lentoaikataulun ja useiden kyseistä reittiä lentävien lentoyhtiöiden ansiosta välilaskullisia lentoja ei juuri ole tarjolla Helsingin ja Kööpenhaminan välillä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kaupunkiin Kööpenhamina?

Helsingistä Kööpenhaminaan lentävät low cost -lentoyhtiö Norwegian, SAS ja Finnair, joiden lennot laskeutuvat Kööpenhaminan päälentoasemalle Kastrupiin. Halpalennot eivät välttämättä sisällä kaikkia matkatavara- tai lentokenttäkuluja, joten varausvaiheessa on suositeltavaa tarkistaa, mitä hintaan sisältyy. Varmista sallittu matkatavaramääräsi, sillä matkatavaroiden määrän lisääminen on yleensä edullisempaa varausvaiheessa kuin lentokentällä.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Kööpenhaminaa?

Kööpenhaminan lähellä on vain yksi lentokenttä, joka on nimeltään Kastrup. Kastrupin lentokenttä sijaitsee noin 15 minuutin metro- tai junamatkan päässä Kööpenhaminan keskustasta. Taksilla tai vuokra-autolla matka keskustaan taittuu noin 20 minuutissa.

Varaa halvat Kööpenhamina Kastrup Copenhagen lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
66 €
vain
66 €
Matkakohde
Kööpenhamina
66 €
vain
66 €
ke 5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
la 8. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
66 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 9,6

Guess what, we took off and arrived on time!

Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too

FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 8 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
to 13. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
70 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 4,0 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
JFK
Erinomainen 8,3

Premium cabin is good value, much more space than economy for not outrageous cost, food is actually really tasty, though still served in a box with plastic utensils in Premium, Dreamliner is nice plane

Nearly an hour late departing because of “passenger security screening for flights to US” - as if they don’t do this every day? They needed to start getting people into gate area much earlier. Limited video content - all sorts of programs I’ve never heard of or didn’t want to watch.

CDG
OAK
Erinomainen 9,6

We took longer leaving and flying so arrive 1.5 hours later than scheduled. Did not get out of passport control and baggage until 10:20 or 2 full hours after arrival

HEL
CPH
OK 4,0

Delay of 1/2 hour which is the shortes imate delay on 3 Norwegian flights in 3 weeks.

No leg room on plane. No boarding process. Food at a fee including water. Furthest gate from terminal. No connection information. No ground staff to address delay of next plane.

FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

ke 5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
la 8. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
66 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

HEL
CPH
Erinomainen 9,0

The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight.

Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great.

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 8 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
to 13. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
70 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 4,0 OK
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
JFK
Keskiverto 2,0

Same comments as above.

Same as above

JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

KRK
OSL
Keskiverto 2,0

It was very stressful. We got to the airport at krakow and were told that we need to pay for luggage. It was an international flight that normally allows 1 free luggage and carry on. The price they quoted to pay for luggage was ridiculous, over 1k eur.

No food or water offered during the whole flight.

CDG
LAX
OK 4,0

The boarding was overwhelming and chaotic because there seemed to be a lack of organization. The seats were uncomfortable and felt like they had no padding

FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 7 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 7 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
su 7. lokakuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
75 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

When people lean their seats back their heads end up in your face and you are forced to lean your seat back to make separation from passenger in front of you

HEL
CPH
OK 4,0

We missed our connecting flight and were sent to spend a night in Germany.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

HEL
CPH
Hyvä 7,0

Overall the flight was ok.

Each time I fly SAS, it seems that a service that was free must now be paid for.

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 6 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

HEL
JFK
Hyvä 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

pe 5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
su 7. lokakuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
75 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
HEL
CPH
Hyvä 7,0

Overall the flight was ok.

Each time I fly SAS, it seems that a service that was free must now be paid for.

HEL
CPH
Erinomainen 9,0

The flight was good : excellent pilot and crew. Good takeoff and landing. Short but sweet flight.

Leg room is a nit short for tall people. Everything else was great.

LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 6 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 17. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

ma 27. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
to 30. elokuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
91 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FRA
CPH
Erinomainen 9,6

We rode economy. This was on par with other airlines. Plane was clean, Crew was good. On time. Actually seemed that the seats had a bit more room than the American Airlines planes.

Cannot talk to a human. Check in was at a Luftansa kiosk. If an attendant at the Frankfurt airport had not showed us, there was no obvious way to guess how to check a bag or get a boarding pass. So if you do not speak German fluently, ask an attendant as soon as you get to the check in area, and save yourself some walking and time.

HEL
CPH
OK 4,0

We missed our connecting flight and were sent to spend a night in Germany.

CPH
ATH
OK 5,6

We had to leave the airplane and board another one due to technical issues. This is the second time that that happens to me with SAS.

LYR
OSL
Keskiverto 2,0

I could choose my seat

Nothing else

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

to 20. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 24. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

VIE
HEL
Erinomainen 8,0

clean planes, timely service, nice flight attendants

no power outlets narrow selection of juices/water on the plane

HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

ma 27. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
to 30. elokuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 35m
91 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 14 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
HEL
CPH
Hyvä 7,0

Overall the flight was ok.

Each time I fly SAS, it seems that a service that was free must now be paid for.

EWR
CPH
Erinomainen 9,0

Plane seemed new and modern. Friendly staff, attentive.

Only one side of my headphones worked, seats not very comfortable.

CPH
EWR
Erinomainen 8,3

The crew was great! and food was good!

Not enough movie choices. Coach seats a little uncomfortable.

CPH
IAD
Erinomainen 9,0

I liked the food, the pillow and blanket, they give you enough or plenty food.

Although there were many movies, I'd like to have more English entertainment ootions. It was a long 8 hour flight, I watched 4 movies, so options are very important.

ARN
SKG
OK 5,3

Efficient boarding process.

Seats super uncomfortable, no food for a 3.5 hr flight, just tea or coffee as free drink options.

to 20. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
ma 24. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
JFK
CLT
Keskiverto 3,6

Had to wait for substitute crew, and they had a bad attitude. Crew could be heard complaining as they sat in rear.

JFK
HEL
Erinomainen 8,0

Smooth flying

Choice of movies

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

JFK
HEL
Keskiverto 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

ma 24. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
pe 28. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
ORD
Erinomainen 10,0

Good selection of movies. Cool flight data display.

Seems colder than other flights I've had.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

HEL
LED
Keskiverto 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

ma 24. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CPH
Kastrup Copenhagen
1t 40m
pe 28. syyskuuta
CPH
Kastrup Copenhagen
HEL
Helsinki-Vantaa
1t 30m
68 €
Matka: 5 päivää
8,6ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,6 Erinomainen
Perustuu 12 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
CPH
Hyvä 6,0

Crew were great / free wine !

Crowded and chaotic boarding

ORD
HEL
Hyvä 6,6

I purchased a ticket that included one checked bag but their system said I purchased a ticked which didn’t include any checked luggage and I had to pay $60 to check my bag. Very frustrating!

HEL
LHR
Erinomainen 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

HEL
ORD
Hyvä 6,6

Environmentally mindful with some packaging

There were no menu options for vegetarians on either meal. Several screens were not working, despite multiple reboot attempts.

RMI
HEL
Erinomainen 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta