Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuket City (HKT)

Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket City sadoilta matkailusivustoilta kerralla

la 18.8.
la 25.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Phuket City lentotiedot

Lento saapuu Phuket City
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 478 €
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Aeroflot, Air China, Qatar Airways, Emirates, Cathay Pacific

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket City

Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket City on lokakuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket City lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket City lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket City?

Halvin lentolippu kohteeseen Phuket City paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 478 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Phuket City. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Phuket City ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 647 € meno-paluu.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuket City on Phuket City keskustasta ?

Phuket Lentokenttä on 29 kilometriä päässä kohteen Phuket City keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuket City lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
478 €
vain
478 €
Matkakohde
Phuket City
478 €
vain
478 €
to 20. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 20m
su 30. syyskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 05m
478 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 901 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
AMM
IST
Erinomainen 10,0

Everything.

Nothing.

IAH
IST
Erinomainen 10,0

The flight was excellent. Thank you.

IST
PRN
Erinomainen 10,0

I like the food and the service.

IST
LHE
Hyvä 7,0

The service was nice and courteous

The seats were extremely uncomfortable.I have traveled business class in other airlines for same price and their comfort level surpasses Turkish airlines by a huge margin.

ORD
IST
Hyvä 7,0

The service was very nice and courteous

The seats don’t match up to the comfort level and privacy of the other airlines

la 19. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 30m
la 26. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 50m
485 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 099 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
LAX
Erinomainen 8,3

Nice, friendly crew. Experienced pilot.

Average entertainment.

IAD
SVO
OK 5,3

Delay for 3 hours 30 minutes is ridiculous !! Specially to sit on the unmoving plane all these time.

JFK
SVO
Keskiverto 2,6

Terrible food

EVN
SVO
Hyvä 7,6

Very professional pilot and nice crew.

No entertainment.

SVO
LAX
Keskiverto 3,3

Crew kept the bathrooms tidy

USB port (for charging) was not working. The connector inside was destroyed. Light was not working. Crew member refused to serve the coffee saying that the plane was going thru turbulence which was not quite true. There was no vegetarian option as far as meals were concerned. He did not even offer fruits as substitute. One of the crew member did not seem friendly at all. rather grumpy at times. Most of them do not speak decent English so it is hard to communicate with them anyways.

ma 29. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
32t 35m
su 4. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 35m
491 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 4 565 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,0
BOM
PEK
Erinomainen 10,0

Good service with good cooperation.

CAN
PEK
Keskiverto 2,0

Because of the airplane delayed for one of my stop, I did not catch on my next flight and ended up bought another ticket, I was so disappointed.

SHE
PEK
Erinomainen 8,0

The crew was nice. I liked getting a bottle of water to drink.

Everything was fine.

PEK
BOM
Hyvä 6,0

Did not received two luggage bags

BOM
PEK
OK 4,3

Practically nothing

Terrible, tasteless food; couldn't understand English announcements, A/V surveillance in aircraft.

to 28. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 40m
su 17. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 20m
501 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
to 15. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 50m
la 1. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
524 €
Matka: 17 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 8 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,1
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
PHL
DOH
Erinomainen 10,0

Everything

Nothing

PHL
DOH
Hyvä 7,6

The check-in for my first flight was great in Philadelphia.

There are no lounges in Philadelphia that accepted my Priority Pass. Your economy passengers deserve options, which I have paid for. Movie options were not as good as expected.

DOH
SIN
Erinomainen 10,0

Entertainment variety Frequent drinks offered onboard

Insufficient amount of in-flight food portion

DOH
JFK
Erinomainen 10,0

Service was fantastic as usual for me however it seems women are not treated equally service wise as wife on all 4 legs did not get all the things i was afforded. Lighting, pajamas, bed mattress, meal choice queries etc

The need to pull out boarding passes multiple times-like 6 times- and having to be screened Twice. To even buy some mouthwash i had to show boarding passes. Ridiculous

DOH
KUL
OK 5,0

Nothing was spectacular.

No lounge in Philadelphia took my Priority Pass. On the flight, the woman in front of me threw her chair back without asking and almost had hot coffee all over me. When I asked her to put her chair up, she got mad. She went to staff to insist she could put her chair back. I showed them that I was indeed in a back brace for a health condition and that I needed opportunities to move and shift, cross legs to release tension, etc. Staff sided with the rude woman, who, given the chance to move to an equal seat on the opposite aisle where she could recline, refused to move. I was very frustrated and have never been treated with such discrimination regarding my health concerns.

su 9. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 55m
ti 25. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 55m
629 €
Matka: 17 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 154 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
AMS
DXB
Erinomainen 8,6

Good flight on A380. Food and entertainment were great.

We had to disembark into buses because all gates were being used.

DXB
EWR
Erinomainen 10,0

Great food and Entertainment

Nothing

DXB
LHR
Hyvä 6,0

Airplane to late

DXB
BLR
Hyvä 6,3

Nothing special flight.

Old entertainment and less leg room.

SGN
DXB
Keskiverto 2,0

Didn’t get to pick out seats and got stuck in a middle seat. No opportunity to change, even though I tried to do so a week before the flight as welll as once online check in opened.

la 18. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
28t 50m
ti 21. elokuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
19t 10m
647 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 4 765 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
SFO
Hyvä 7,6

Upgraded seats

Same Some staff still needs training, sinplying saying no, is not acceptable, finding a solution and working towards a resuloution is more acceptable. Better verbiage used, checking on food count making sure EVERYONE gets what’s printed on the menu. Asking everyone equally on the same roll is the rule of thumb.

HKG
PER
Erinomainen 10,0

the airline provided good communication to customers regarding potential flight re-scheduling and check-in information. the service was good, with a selection of meals. the onboard flight entertainment was very easy to use and had a large range of contents to view. overall I will fly with Cathay again.

HKG
SFO
Erinomainen 9,0

The gate to connecting flight was very far and signs to gate were confusing.

HKG
JFK
Erinomainen 10,0

Everything is great

None

BNE
HKG
Erinomainen 10,0

Business class passengers use Qantas lounge in Brisbane - fresh and well stocked. Boarding was hassle free and flat beds were very comfortable. Crew were helpful while being very busy.

We had seats in the centre but ate at totally different times. Left aisle and right aisle worked a different schedule - annoying. Entertainment very high tech but odd selections.

pe 21. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 20m
su 30. syyskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 05m
478 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 901 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
KWI
Hyvä 7,3

On time

IST
IAD
Erinomainen 9,0

Food and crew amazing..I guess Turkish airline going to be best

LAX
IST
Hyvä 6,3

What once was an appealing upgrade is now outdated. Turkish Airlines should look into upgrading their fleet. Otherwise food and service are great as always.

Entertainment system was a bust. Our entire isle had issues with the system, movies not playing, music sounding awful. Even cameras and flight map were out. kudos to the cabin chief for going above and beyond and making arrangements in case people wanted to switch seats.

BEY
IST
Erinomainen 8,0

Boarding was on time and the service was nice. The cabin crew were nice too.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
30t 45m
su 11. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 20m
491 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 4 565 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,0
Ateriat
6,0
PEK
BNE
Hyvä 7,6

Was the cheapest option at the time, and quality wasn't worse than the others

LAX
PEK
Keskiverto 2,6

No WiFi, no charging. Food was inedible.

PEK
TPE
OK 5,6

There was bad toilet smell reaching where I sat.

PEK
LAX
OK 5,0

The movie selection was very good.

We were supposed to leave at 3:00 PM and the flight didn't actually leave until 4:45 PM. The food was not very good and I had to ask for water. I got a whole bottle of water on the flight from Shenyang to Beijing but on the flight from Beijing to LA I was only offered 2 cups of water. It was hard to get comfortable so I could sleep.

BOM
PEK
Erinomainen 10,0

Good service with good cooperation.

ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
18t 05m
to 24. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 35m
498 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 099 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
LAX
Erinomainen 8,3

Nice, friendly crew. Experienced pilot.

Average entertainment.

SVO
VVO
Erinomainen 8,0

Excellent crew. Good plane, but seats aren’t very comfortable for night flight (in Boeing 777 more comfortable). Perfect meal!

No personal bus for business class. Not very comfortable seats for night flight (Aerobus 330).

SVO
LAX
Keskiverto 3,3

Crew kept the bathrooms tidy

USB port (for charging) was not working. The connector inside was destroyed. Light was not working. Crew member refused to serve the coffee saying that the plane was going thru turbulence which was not quite true. There was no vegetarian option as far as meals were concerned. He did not even offer fruits as substitute. One of the crew member did not seem friendly at all. rather grumpy at times. Most of them do not speak decent English so it is hard to communicate with them anyways.

EVN
SVO
Hyvä 7,6

Very professional pilot and nice crew.

No entertainment.

JFK
SVO
Keskiverto 2,0

Food isnt good at all. I have traveled many times with different airlines and none bad as this

The air plan that took us from russia to istanbul was a small and tight airplan no tv food also isnt good. I got stuck in the airport for one hour to knw which terminal should i go cuz they told us we will take onther gate. No one there take line everyone is jumping to the front of the line and workers dont tell them to take a line. I will never ever do this again

ma 14. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
32t 15m
la 19. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
524 €
Matka: 6 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 8 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,1
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
LGW
Erinomainen 8,6

empty seat next to me!

more cramped than akld to doha

DOH
ICN
Hyvä 7,3

It was too cold in the plane.

AKL
DOH
Erinomainen 9,3

legroom

being in the middle of three

DOH
SIN
Erinomainen 10,0

Entertainment variety Frequent drinks offered onboard

Insufficient amount of in-flight food portion

DOH
KUL
OK 5,0

Nothing was spectacular.

No lounge in Philadelphia took my Priority Pass. On the flight, the woman in front of me threw her chair back without asking and almost had hot coffee all over me. When I asked her to put her chair up, she got mad. She went to staff to insist she could put her chair back. I showed them that I was indeed in a back brace for a health condition and that I needed opportunities to move and shift, cross legs to release tension, etc. Staff sided with the rude woman, who, given the chance to move to an equal seat on the opposite aisle where she could recline, refused to move. I was very frustrated and have never been treated with such discrimination regarding my health concerns.

la 22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 20m
su 30. syyskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
34t 05m
478 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 901 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
BEY
IST
Erinomainen 8,0

Boarding was on time and the service was nice. The cabin crew were nice too.

IST
PRN
Erinomainen 10,0

I like the food and the service.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

IST
JFK
Erinomainen 10,0

The only kosher foodi is no good must change

IST
IAD
Erinomainen 9,0

Food and crew amazing..I guess Turkish airline going to be best

ma 4. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
18t 05m
su 10. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 20m
513 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 099 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
VVO
VKO
Hyvä 7,0

Good seats in business class (it was former Emirates B777).

Tit wasn’t champagne as welcome drink. Food was like economy class.

JFK
SVO
Keskiverto 2,6

Terrible food

IAD
SVO
OK 5,3

Delay for 3 hours 30 minutes is ridiculous !! Specially to sit on the unmoving plane all these time.

EVN
SVO
Hyvä 7,6

Very professional pilot and nice crew.

No entertainment.

SVO
LAX
Erinomainen 8,3

Nice, friendly crew. Experienced pilot.

Average entertainment.

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 55m
to 29. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
50t 05m
569 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 23. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
14t 50m
ti 12. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 10m
533 €
Matka: 17 päivää
8,2ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,2 Erinomainen
Perustuu 8 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,1
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
JFK
Erinomainen 10,0

Service was fantastic as usual for me however it seems women are not treated equally service wise as wife on all 4 legs did not get all the things i was afforded. Lighting, pajamas, bed mattress, meal choice queries etc

The need to pull out boarding passes multiple times-like 6 times- and having to be screened Twice. To even buy some mouthwash i had to show boarding passes. Ridiculous

JRO
DOH
Erinomainen 8,6

Nice flight. Good service but it seems women dont get service men do. Ie my wife.

Screening was arduous. Line for business class check in at counter was chaotic with no sense of order. A real mess. took over a half an hour and agents were processing coach passengers randomly and seemed oblivious to business class passengers who paid a significant price for the tickets.

PHL
DOH
Hyvä 7,6

The check-in for my first flight was great in Philadelphia.

There are no lounges in Philadelphia that accepted my Priority Pass. Your economy passengers deserve options, which I have paid for. Movie options were not as good as expected.

AKL
DOH
Erinomainen 9,3

legroom

being in the middle of three

DOH
LGW
Erinomainen 8,6

empty seat next to me!

more cramped than akld to doha

ke 14. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
21t 15m
pe 30. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 50m
514 €
Matka: 17 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 099 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
JFK
Hyvä 7,6

Regestacion online

I am middle size person ,but size between chairs not enought

PRG
SVO
Hyvä 6,6

One of the crew member was very nice. I had not ordered the veg meal but he managed to find some vegetarian items for me for both meals. Very polite guy

It was very hot on the aircraft. Lot of passengers has to resort to using safety instruction card as waving fan.

JFK
SVO
Keskiverto 2,0

Food isnt good at all. I have traveled many times with different airlines and none bad as this

The air plan that took us from russia to istanbul was a small and tight airplan no tv food also isnt good. I got stuck in the airport for one hour to knw which terminal should i go cuz they told us we will take onther gate. No one there take line everyone is jumping to the front of the line and workers dont tell them to take a line. I will never ever do this again

VVO
VKO
Hyvä 7,0

Good seats in business class (it was former Emirates B777).

Tit wasn’t champagne as welcome drink. Food was like economy class.

IAD
SVO
OK 5,3

Delay for 3 hours 30 minutes is ridiculous !! Specially to sit on the unmoving plane all these time.

ke 28. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
ma 17. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
519 €
Matka: 20 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 901 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ORD
IST
Hyvä 7,0

The service was very nice and courteous

The seats don’t match up to the comfort level and privacy of the other airlines

IST
KWI
Hyvä 7,3

On time

MIA
IST
Erinomainen 9,6

The service, generosity of the crew, the food and the comfort in the cabin ,actually everything in this flight was 5 stars.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

The only kosher foodi is no good must change

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

ti 11. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 55m
su 23. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 55m
629 €
Matka: 13 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 154 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
DXB
JFK
Keskiverto 2,0

Didn’t get to pick out seats and got stuck in a middle seat. No opportunity to change, even though I tried to do so a week before the flight as welll as once online check in opened.

DXB
KUL
Erinomainen 8,6

Good flight and on time.

LOS
DXB
Hyvä 7,3

The ICE entertainment

The leg room is a bit small

JFK
DXB
Hyvä 6,0

We like to have Comfortable Seat for mother with that she has under baby infant I Called to the customer service Emirates Fly 25 Days before Fly I Explain to the customer Service that on Economy Class should be Good place and seat for mother with baby but they didn’t give us the Good seat that was so Hard to 13 hours with baby in a tight seat Travel

We like for next Fly from Kabul to JFK Emirates give us Comfortable seat for a mother with her baby thanks

DXB
BLR
Hyvä 6,3

Nothing special flight.

Old entertainment and less leg room.

la 24. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
26t 35m
ke 28. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 55m
586 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 4. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
18t 05m
ti 19. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 35m
514 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 099 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
LAX
Keskiverto 3,3

Crew kept the bathrooms tidy

USB port (for charging) was not working. The connector inside was destroyed. Light was not working. Crew member refused to serve the coffee saying that the plane was going thru turbulence which was not quite true. There was no vegetarian option as far as meals were concerned. He did not even offer fruits as substitute. One of the crew member did not seem friendly at all. rather grumpy at times. Most of them do not speak decent English so it is hard to communicate with them anyways.

PRG
SVO
Hyvä 6,6

One of the crew member was very nice. I had not ordered the veg meal but he managed to find some vegetarian items for me for both meals. Very polite guy

It was very hot on the aircraft. Lot of passengers has to resort to using safety instruction card as waving fan.

JFK
SVO
Keskiverto 2,6

Terrible food

SVO
JFK
Hyvä 7,6

Regestacion online

I am middle size person ,but size between chairs not enought

VNO
SVO
Erinomainen 10,0

Nuff said, having a gold Aeroflot card is nice

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta