Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Phuket City (HKT)

Vertaa lentoliput kohteeseen Phuket City sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Phuket City lentotiedot

Lento saapuu Phuket City
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 448 €
Lentoyhtiöt Air China, Turkish Airlines, Qatar Airways, Aeroflot, Cathay Pacific, Etihad Airways, Emirates, Singapore Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Phuket City

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Phuket City? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Phuket City seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 635 €
Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Phuket City on syyskuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Phuket City lentotarjoukset.
Phuketin saari Thaimaan lounaisrannikolla on kaukokohde, ja suorien lentojen kesto thaimaalaiseen rantaparatiisiin on Helsingistä noin kymmenen tuntia. Suurin osa lentoreiteistä Phuketiin kulkee vaihtokenttien kautta, mikä pidentää matka-aikaa entisestään. Lentoa valitessa kriteeriksi kannattaa ottaa hinnan lisäksi matkustusmukavuus, joten kiinnitä huomiota lennolla tarjolla oleviin palveluihin. Phuketiin lentää esimerkiksi dubailainen lentoyhtiö Emirates, joka on valittu monissa vertailuissa yhdeksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Helsingistä lähdettäessä Emiratesin ensimmäisen lennon operoi yleensä flydubai, mutta toisella lennolla, esimerkiksi Dubaissa tehdyn vaihdon jälkeen, matkustajat pääsevät nauttimaan Emiratesin palveluista. Lasten kanssa reissaavien kannattaa valita myös lentoreitti tarkkaan. Pidä huoli, että lentoon kuuluu vain yksi vaihto ja että vaihtoaikataulu on koko perheen kannalta kohtuullinen.
Lennot Phuketiin saapuvat saaren pääkaupungin Phuket Cityn kansainväliselle lentokentälle, Phuket International Airportille. Se sijaitsee noin 30 kilometriä Phuket Citystä pohjoiseen. Lentoasemalta kulkee lentokenttäbussi kaupungin keskustaan. Bussimatkan hinta on noin 100 Thaimaan bahtia (noin 2,60 euroa), ja matka-aika on alkaen noin 45 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Monet Thaimaan matkustajista eivät suuntaa Phuket Cityn keskustaan, vaan yhteen saaren rannoilla sijaitsevista lomakeskuksista. Mikäli haluat kyydin suoraan hotellisi eteen, paras vaihtoehto on napata Phuketin lentokentältä taksi. Taksikyyti on selvästi bussimatkaa kalliimpi, sillä keskustaan kuljettaessa matkan hinnaksi tulee lentokenttälisän kera yleensä noin 500 bahtia (noin 13,20 euroa). Jos reissussa on iso perhe tai porukka, kannattaa lentokentältä kysyä mahdollisuutta minibussikuljetukseen. (Tiedot tarkistettu 21.6.2018.)
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Thaimaan matkalle viisumia, mutta muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen lentopäivää. Passin on oltava voimassa puoli vuotta paluulennon jälkeen. Kun saavut Phuketin lentokentälle, saat passiisi saapumisleiman päivämäärineen. Turistit saavat olla maassa yhtäjaksoisesti enintään 30 vuorokautta saapumispäivästä lähtien. Mikäli suunnittelet pidempää reissua, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Thaimaan suurlähetystöstä.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Phuket City lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Phuket City?

Halvin lentolippu kohteeseen Phuket City paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 448 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Phuket City. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Phuket City ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 448 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Phuket City?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Phuket City. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Phuket City on Phuket City keskustasta ?

Phuket Lentokenttä on 29 kilometriä päässä kohteen Phuket City keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Phuketiin maksavat?

Phuketin lentolippujen hinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Budjettimatkailijoiden kannattaa pitää mielessä, että lennot Helsingistä Phuketiin ovat halvimmillaan yleensä alku- ja loppuvuodesta, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Kesäkuukausina ja joulukuussa hinnat ovat puolestaan korkeimmillaan. Marraskuusta helmikuuhun Phuketissa on niin kutsuttu viileä kausi, eli lämpötila on matkailun kannalta ideaali. Halvat lennot näille kuukausille kannattaa käyttää siis hyväksi. Kesä on paratiisirannoistaan tunnetussa Phuketissa kuuma ja sateinen. Säätilasta huolimatta eurooppalaisten suosimina kesäkuukausina Phuketin lentoja saa harvemmin pilkkahintaan. Jos onnistut saamaan pelkät lennot kesälle halvalla, on budjettiystävällinen matka taattu. Laadukkaankin majoituksen voi saada Phuketista sateisina kesäkuukausina edullisesti. Matkustusajankohdan lisäksi lennon hinta riippuu lentoreitistä, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, kahden vaihdon lentoreitin voi yleensä saada edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Selvitä tarkkaan lentojen sisältämät palvelut ja matkatavararajoitukset ennen varauksen tekemistä.

Kuinka kauan lento Phuketiin kestää?

Suora lento Phuketiin kestää alkaen noin 10 tuntia, mutta Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja ei ole tarjolla vuoden ympäri. Monet matkailijat turvautuvatkin vaihdollisiin lentoihin, joiden kesto on alkaen noin 13 tuntia. Lentoajoissa on kuitenkin valtavia eroja riippuen valitusta lentoreitistä, ja esimerkiksi kahden vaihdon lennoilla on normaalia, että lentomatkaan menee noin vuorokausi.

Voiko Phuketiin lentää suoraan?

Finnair operoi suoria lentoja Phuketiin Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta vain tiettyinä kuukausina. Suorat lennot kuuluvat suomalaislentoyhtiön tarjontaan marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jolloin lämpötilat ovat Phuketin alueella ihanteelliset matkailulle. Sateita ei juuri esiinny, eivätkä lämpötilat nouse liian korkeiksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Phuketiin?

Kotimainen Finnair operoi suorien lentojen lisäksi myös välilaskullisia lentoyhteyksiä Phuketiin ympäri vuoden. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Phuketiin tarjoavat Helsingistä monet muutkin lentoyhtiöt, esimerkiksi dubailainen Emirates, kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, qatarilainen Qatar Airways ja singaporelainen Singapore Airlines. Valinnanvaraa siis on niin reittien kuin lentoyhtiöidenkin suhteen. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaismatka-aikaan, vaihtojen määrään ja vaihtoaikoihin lentokentillä. Useamman eri lentoyhtiön liikennöimillä reiteillä on syytä tarkistaa, että lentoyhtiöiden matkatavara-asetukset ovat keskenään yhteensopivat.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Phuketia?

Phuketia palvelee kaupungin oma kansainvälinen lentokenttä, Phuket International Airport, joka on yksi Thaimaan vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Lentokentällä on kolme terminaalia. Kansainväliset lennot laskeutuvat tavallisesti terminaaliin 2 ja Thaimaan kotimaan lennot terminaaliin 3.

Varaa halvat Phuket City lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
448 €
vain
448 €
Matkakohde
Phuket City
448 €
vain
448 €
ke 24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
26t 45m
ke 7. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 20m
448 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 727 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
LHR
Hyvä 7,3

Very good service on board, crew very attentive and polite.

Lack of communication with customers in change of situation. Airline had to change the aircraft and as a result all passengers had to be transported to the new aircraft by buses rather than via boarding bridges. It was the longest airport shuttle ride ever because no one told us what to expect. People complained. But airline could have managed expectations better by giving notice to customers what will happen next, customers will be more forgiving that way.

SYD
PVG
Hyvä 6,0

Customer service on the flight was poor .

DYG
PEK
OK 4,3

1 1/2 hour delay

PEK
LAX
Hyvä 6,0

Boarding was very easy. Staff were very pleasant

Both meals were terrible. Bland and tasteless

JFK
PEK
Keskiverto 2,0

Cabin crew were kind us but service details are poor very much.

We were very bored during fight from JFK to PEK.

pe 9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
ma 19. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
472 €
Matka: 11 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 616 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
TAS
Erinomainen 10,0

Food and service better than typical international carrier.

Nothing stands out - so basically no comment.

BEG
IST
Erinomainen 8,0

GOOD FOOD GOOD CREW

NO TV IN FLIGHT

ATH
IST
Hyvä 6,3

Crew. Food wasn’t bad.

Late leaving. Waited an hour in Joburg before we could deplane. Cramped seat (normal on most airlines).

ORD
IST
Erinomainen 10,0

The staff is very accommodating and the meals served on board were good.

IST
TAS
Erinomainen 9,6

At Tashkent Turkish air had no personnel to resolve problems. Our luggage was very damaged and after waiting for almost an hour, we had to leave the airport

ke 13. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
16t 55m
to 21. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
523 €
Matka: 9 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 573 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
IAD
DOH
Erinomainen 8,0

qatar airways

serving alcohol to passengers more than once is disturbing the passengers on the side

KHI
DOH
Hyvä 7,6

Food

PER
DOH
Erinomainen 10,0

Great service from all staff ,

Nothing

MIA
DOH
Erinomainen 9,6

Ambiance

DOH
ZRH
Erinomainen 10,0

Same as earlier flight

Nothing

to 21. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 35m
ma 11. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 30m
524 €
Matka: 18 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 348 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
BKK
Erinomainen 10,0

impeccable, professionality and attention

wifi

TLV
SVO
Erinomainen 10,0

check in was very slow

SVO
NRT
Hyvä 7,3

Russian stewards and stewardesses are just so kind. Responsive to my requests.

TLV
SVO
Hyvä 7,0

Good smooth flying. No children crying.

No entertainment, didn’t get a meal, staff didn’t smile

VCE
SVO
Hyvä 7,0

The meat in my salad was still frozen. Kind of strange salad. Would like to have more selection than beef or Lamb.

su 17. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
28t 05m
to 28. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 00m
587 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 1. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 45m
ti 15. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 10m
594 €
Matka: 15 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 4 933 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
JFK
Erinomainen 10,0

This flight is very comfortable and on time.

Nothing I didn't like

ORD
HKG
OK 5,3

pilot’s operation of the plane is very good

there’s not enough snacks/food

HKG
CEB
OK 5,3

Staff very professional

Touch screen not working, no entertainment on entire flight

JFK
HKG
Erinomainen 8,6

It’s tough to make a 15 hour flight in coach very pleasant, but with the seats and entertainment system in the 777, it was really fine. I recently took a 6 hour flight on Wow airlines in a A320 and the seats were terrible and no entertainment. The Cathay flight, though it was more than twice as long on the air, was much more pleasant.

I wasn’t crazy about the meals on the flight. A choice of chicken or pork was pretty limiting, at least for me. The plane did have a snack area which was open throughout the flight, which was good.

HKG
YVR
Hyvä 6,0

Wasn’t allowed to book seats until checkin

ti 5. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
31t 25m
ke 27. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
44t 35m
668 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,3 Hyvä
Perustuu 5 805 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
7,7
Viihde
7,5
Ateriat
7,0
AUH
MNL
Erinomainen 10,0

All of the above

None

BOM
AUH
Hyvä 6,0

Etihad aircrafts Etihad crew

Indian chech in employee

IST
AUH
Keskiverto 2,0

Disasterous! The flight departed 3 hours late because of some mechanical problem. So missed connections in Abu Dhabi, although Ethihad could have held a later connection to BKK for just about 20 minutes for us to board. The huge hassle getting lodging from the airline to take an onward flight the next day. Your staff would not accommodate us at the airport hotel so we could avoid the need to obtain a visa, which takes a minimum of 3 hours wait. We finally gave up on the visa and decided to just stay up overnight at the airport. That caused one kind Ethihad staff to finally make issues us an authorization for the hotel at the airport. We would never fly your airline again.

LHR
AUH
Keskiverto 2,0

Not applicable

Lack of ability to cancel

ORD
AUH
Erinomainen 8,3

Very well organized and efficient. Very friendly staff. Great service.

I paid for internet which constantly disconnected. Waste of money.

ke 6. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
17t 55m
pe 22. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 25m
691 €
Matka: 16 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 12 542 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,6
Ateriat
8,1
SEA
DXB
Erinomainen 9,6

The size of seats , the food and the service

The entertainment system had few glitches but workable ( flickering banners of the channel or sound, volume

DXB
MRU
Erinomainen 8,0

Queuing in the sky bridge reminds me of boarding a budget carrier. Birmingham needs expansion to be seriously considered a major international airport.

MAN
DXB
Erinomainen 10,0

N/a

DXB
BKK
Erinomainen 10,0

Outstanding and very helpful service

N/a

DXB
BOM
Erinomainen 10,0

Food, staff, flight

Cabin luggage limit, too long layover

to 13. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
26t 20m
to 27. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
30t 50m
743 €
Matka: 15 päivää
8,7ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,7 Erinomainen
Perustuu 2 980 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,8
Koneeseennousu
8,9
Mukavuus
8,6
Henkilökunta
9,0
Viihde
8,7
Ateriat
8,4
JNB
SIN
Erinomainen 10,0

Everything on time and smooth. Great service. Great pillows and. Plenti snacks anytime I want it. Very comfortable seats. Entertainment System fabulous.

All good

LAX
ICN
Erinomainen 9,3

They treated you like you were important and really took care of my every need

Getting on a cattle car to go to another terminal and then get in line again to go on the plane

SIN
MEL
Erinomainen 10,0

The cabin crew were fantastic. Food was abundant. Most boarding systems worked well. Choosing seats was confusing on website so we were allocated seating. The newer planes had a fantastic touch screen entertainment system. The seats on the newer planes were much more comfortable and roomy

The small seats are squishy on the older planes. The entertainment system on the older planes were dated and difficult to use. I felt sick after the flight to UK but felt fine coming home after one long flight on a newer plane.

ICN
LAX
Erinomainen 9,3

Very comfortable. best airline I flew on overall and was first time .

Charges for extra bag was steep- $150. Location at LAX airport is far. While nice to have many options for meal but did not low-carb so I only ate half my food

SFO
HKG
Erinomainen 8,0

Satisfied and feel good on Singapore airlines, definitely will consider next trip

ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
27t 15m
su 11. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 20m
464 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 727 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
YVR
OK 4,0

The same thing as above

PEK
SFO
Erinomainen 10,0

Nice food and great crews!

PEK
LHR
Hyvä 7,3

Very good service on board, crew very attentive and polite.

Lack of communication with customers in change of situation. Airline had to change the aircraft and as a result all passengers had to be transported to the new aircraft by buses rather than via boarding bridges. It was the longest airport shuttle ride ever because no one told us what to expect. People complained. But airline could have managed expectations better by giving notice to customers what will happen next, customers will be more forgiving that way.

SYD
PVG
Hyvä 6,0

Customer service on the flight was poor .

DEL
PEK
Erinomainen 10,0

Love the service from the air hostess

Seating is a little tight, limited movie selections

pe 7. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
34t 10m
ke 26. joulukuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 55m
477 €
Matka: 20 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 727 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
PEK
LAX
Erinomainen 10,0

Love the service from the air hostess

Seating is a little tight, limited movie selections

HND
PEK
OK 4,0

For some reason they had a hard time printing off our infant boarding pass and couldn’t print out our connecting flights so we had to go to a ticket counter during a very short transfer. We came within minutes of not making it.

SYD
PVG
Hyvä 6,0

Customer service on the flight was poor .

DYG
PEK
OK 4,3

1 1/2 hour delay

DEL
PEK
Erinomainen 10,0

Love the service from the air hostess

Seating is a little tight, limited movie selections

ke 24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
15t 55m
to 8. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
524 €
Matka: 16 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 573 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
DOH
ATL
Hyvä 7,0

Food

LHR
DOH
Erinomainen 10,0

Everything....The service,the food,the in-flight entertainment(so many films to chose from) the flight attendants were brilliant,the flight was smooth it went by so fast as though time didn't exist.I recommend Qatar Airways to everybody.

Can't find any fault...Sorry!

DOH
BOS
Hyvä 6,0

just did not like the baggage policy for carry on

PER
DOH
Erinomainen 10,0

Great service from all staff ,

Nothing

HYD
DOH
Hyvä 6,0

i did not like the baggage policy for cabin baggage, where i am not allowed to carry my personal item and a carry on separately.

ma 5. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
21t 15m
ma 12. marraskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 25m
540 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 348 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
NRT
Hyvä 7,3

Russian stewards and stewardesses are just so kind. Responsive to my requests.

LED
SVO
Erinomainen 10,0

New plane, great service. Free food and coffee/tea/water on short 1 hour flight. Free 1 piece luggage allowance. Overall excellent experience

SVO
BKK
Erinomainen 10,0

impeccable, professionality and attention

wifi

TLV
SVO
Hyvä 7,0

Good smooth flying. No children crying.

No entertainment, didn’t get a meal, staff didn’t smile

TLV
SVO
Erinomainen 10,0

check in was very slow

su 10. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 15m
to 21. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 20m
573 €
Matka: 12 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 616 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
MUC
Erinomainen 10,0

Healthy food options. Clean decent seats.

The airport experience. UNSANITARY TOILETS. Worst than any 3rd world

IST
BOM
Hyvä 6,3

Everything

Food

BOS
IST
Erinomainen 8,0

Every thing normal and in time

Food was everage

BEG
IST
Erinomainen 8,0

GOOD FOOD GOOD CREW

NO TV IN FLIGHT

EBL
IST
Keskiverto 2,0

Not much. The plane didn’t fall apart? I wasn’t poisoned?

The seats barely recline, the food is heated garbage, the movie options are few and stale, the flying and landing were amateur-level and vomit-inducing, and the service is curt at best.

ke 27. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
16t 55m
pe 15. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 55m
525 €
Matka: 16 päivää
8,3ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,3 Erinomainen
Perustuu 8 573 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,3
Koneeseennousu
8,3
Mukavuus
8,2
Henkilökunta
8,6
Viihde
8,3
Ateriat
8,0
MIA
DOH
Erinomainen 9,6

Ambiance

LHE
DOH
Erinomainen 10,0

The business class service is second to none. Very courteous staff, superb on demand menu with ausome selections.

Cleanliness of cabin. Aminity kit is outrageous.

KHI
DOH
Hyvä 7,6

Food

DOH
PER
Erinomainen 10,0

the staff were friendly and accomplished good travel nothing was too much for them.

nil

DOH
BOS
Hyvä 6,0

just did not like the baggage policy for carry on

la 16. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
29t 35m
ke 27. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
31t 55m
590 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 14. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
22t 05m
ti 29. tammikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 10m
594 €
Matka: 16 päivää
8,1ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 4 933 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
8,2
Ateriat
7,7
HKG
MNL
Hyvä 6,0

overall condition of plane

snack was too little

HKG
YVR
Hyvä 6,0

Wasn’t allowed to book seats until checkin

ORD
HKG
OK 5,3

pilot’s operation of the plane is very good

there’s not enough snacks/food

HKG
JFK
Erinomainen 10,0

This flight is very comfortable and on time.

Nothing I didn't like

JFK
HKG
Erinomainen 10,0

Though a long flight.. love flying with Cathay!! The crew was fabulous!

to 14. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
25t 05m
to 21. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 20m
493 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,5 Hyvä
Perustuu 4 727 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,6
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,5
Henkilökunta
7,0
Viihde
6,1
Ateriat
6,1
DEL
PEK
Erinomainen 10,0

Love the service from the air hostess

Seating is a little tight, limited movie selections

DYG
PEK
OK 4,3

1 1/2 hour delay

JFK
PEK
Keskiverto 2,0

Cabin crew were kind us but service details are poor very much.

We were very bored during fight from JFK to PEK.

YUL
PEK
Erinomainen 9,6

On time

The food was ok for an airplane.

PEK
LHR
Hyvä 7,3

Very good service on board, crew very attentive and polite.

Lack of communication with customers in change of situation. Airline had to change the aircraft and as a result all passengers had to be transported to the new aircraft by buses rather than via boarding bridges. It was the longest airport shuttle ride ever because no one told us what to expect. People complained. But airline could have managed expectations better by giving notice to customers what will happen next, customers will be more forgiving that way.

su 20. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
16t 55m
ma 4. helmikuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 50m
550 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 7 348 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,5
SVO
NRT
Hyvä 7,3

Russian stewards and stewardesses are just so kind. Responsive to my requests.

TLV
SVO
Hyvä 7,0

Good smooth flying. No children crying.

No entertainment, didn’t get a meal, staff didn’t smile

SVO
LAX
Erinomainen 10,0

Staff, flight attendants, aircraft and most importantly the flight itself.

JFK
SVO
Hyvä 7,0

İn Moscow 350 passanger got out from plane and there is only 1 X-ray machine and 1 security worker. İt took 1,30 hour to pass the control point. İt was disaster.

TLV
SVO
OK 5,6

Not much Seems ordinary

Pushy and impolite passengers Checkin service needs TLC, poor

ti 19. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
HKT
Phuket
23t 30m
ti 5. maaliskuuta
HKT
Phuket
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 00m
592 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta