Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Rooma

Vertaa lentoliput kohteeseen Rooma sadoilta matkailusivustoilta kerralla

su 19.8.
su 26.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Rooma lentotiedot

Lento saapuu Rooma
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 112 €
Lentoyhtiöt Norwegian, KLM, Norwegian Air International, airBaltic, Turkish Airlines, Lufthansa, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Rooma

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Rooma? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Rooma seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 166 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Rooma lentotarjoukset.
Rooma houkuttelee matkailijoita kaupunkilomalle kiehtovan monivaiheisen historian, herkullisen italialaisen gastronomian ja tasokkaiden ostosmahdollisuuksien pariin. Vaikka kaupunkikohteen nähtävyyksistä voi nauttia vuoden ympäri, Rooman matkailun vilkkain sesonki ajoittuu huhtikuusta syyskuuhun, jolloin hotelli- ja lentohinnat ovat yleensä hieman keskimääräistä korkeampia. Matalan sesongin aikana lokakuusta maaliskuuhun Roomasta on mahdollista löytää hyviä majoitustarjouksia, lentojen hinnat ovat kilpailukykyisiä ja jonot nähtävyyksiin ovat lyhyempiä.
Helsingistä Roomaan saapuvat lennot laskeutuvat tavallisesti Fiumicinon lentokentälle, joka on alueen suurin lentokenttä. Matka Rooman Fiumicinon lentokentältä keskustaan taittuu nopeasti modernilla Leonardo Express -junalla. Leonardo Express liikennöi noin 15 minuutin välein lentokentältä Rooman keskustaan, Roma Terminin rautatieasemalle, josta on hyvät jatkoyhteydet eri puolille Roomaa ja muualle Italiaan. Junamatka kestää noin 30 minuuttia ja yhdensuuntaisen matkalipun hinta on noin 14 euroa. Juna liikennöi lentoasemalta keskustaan aamukuuden ja iltakymmenen välillä. (Tiedot tarkistettu 13.6.2018.)
Lentokenttäbussi on junaa edullisempi ja hieman hitaampi kulkuväline lentokentältä keskustaan siirryttäessä. Terravision-yhtiön operoimat lentokenttäbussit lähtevät lentokentän Terminaali 3:n bussilaiturilta. Eri lentokenttäterminaalien välillä kulkee maksuton kuljetusbussi, jolla voi siirtyä Terminaali 3:n puolelle. Yhdensuuntainen matka lentokentältä keskustaan maksaa noin 8 euroa ja kestää noin 55 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 13.6.2018.)
Lentokenttätakseja on saatavilla saapumisterminaalin edustan taksijonoista. Viralliset taksit ovat valkoisia, ja ajoneuvojen katolla on valaistut taksikyltit. Matka lentokentältä Rooman keskustaan on hinnoiteltu kiinteän hinnan mukaan ja maksaa noin 48 euroa. (Tiedot tarkistettu 13.6.2018.)
Halpalentoyhtiöiden ja tilauslentojen suosimalta Ciampinon lentokentältä pääsee Terravisionin operoimalla bussilla Rooman keskustaan. Yhdensuuntainen matka maksaa noin 5 euroa. Virallisten taksien muodostama taksijono sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella. Taksimatka Ciampinon lentokentältä keskustaan maksaa noin 30 euroa ja kestää noin 30–40 minuuttia. (Tiedot tarkistettu 13.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Rooma lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Rooma?

Halvin lentolippu kohteeseen Rooma paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 112 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Rooma. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Rooma ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 153 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rooma?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Cathay Pacific lentävät eniten paikkaan Rooma. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Cathay Pacific lentävät tätä reittiä eniten.

Mikä Rooma lentokenttä on lähimpänä keskustaa kohteessa Rooma?

Rooma palvelee 2 suurta lentokenttää. Ciampino (14 kilometriä) on lähimpänä Rooma keskustaa ja Fiumicino on 25 kilometriä päässä keskustasta. Katso kartasta.

Mitä lennot Roomaan maksavat?

Rooman lentojen hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Loppukeväästä alkusyksyyn hinnat ovat kalleimmillaan. Talvikaudelle taas löytyy edullisia lentoja. Halvat lentoliput löytyvät useimmiten hyvissä ajoin varaamalla ja eri päivien välisiä hintoja vertailemalla. KAYAKin lentohakukone vertailee lentotuloksia suunnitelluilla matkustuspäivillä etsien uusimmat tarjoukset ja äkkilähdöt. Hakukoneen avulla voi vertailla lentojen kestoa, hintaa sekä saapumis- ja lähtöaikaa parhaiten omia toiveita vastaavan lennon löytämiseksi.

Kuinka kauan lento Roomaan kestää?

Suorat lennot Helsingistä Roomaan kestävät noin 3 tuntia ja 30 minuuttia. Välilaskullisen lennon kesto on yleensä vähintään viisi tuntia riippuen välilaskun pituudesta. Välilaskullinen lento voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli aikaa on riittävän pitkään välilaskuun joka sallii poistumisen lentokentältä. Pidemmän välilaskun avulla matkaan voi halutessaan yhdistää pikaisen vierailun myös jossakin toisessa kiinnostavassa kaupungissa.

Voiko Roomaan lentää suoraan?

Roomaan on tarjolla Finnairin ja Norwegianin suoria lentoja Helsingistä. Suorien lentojen ansiosta tunnelmallinen Rooma sopii hyvin myös viikonloppuloman tai pidennetyn viikonlopun viettoon, vaikka kaupungissa riittää nähtävää pidemmällekin vierailulle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Roomaan?

Lentoyhtiöt Finnair ja Norwegian lentävät suoria lentoja Helsingistä Roomaan useita kertoja viikossa. Välilaskullisia lentoja tarjoavat useat eri lentoyhtiöt kuten esimerkiksi airBaltic ja Lufthansa. Etenkin halpalentoja varatessa on hyvä tarkistaa, kuinka paljon matkatavaroita lennon hinta sisältää.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Roomaa?

Noin 26 kilometrin päässä Rooman keskustasta sijaitseva Fiumicinon lentokenttä (Fiumicino-Aeroporti di Roma) on Rooman päälentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Leonardo da Vincin lentokenttä. Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat Fiumicinon lentokentälle. Noin 19 kilometrin päässä Rooman keskustasta sijaitsee Ciampinon lentokenttä (Rome Ciampino Airport). Fiumicinon lentokentän avaamisen jälkeen Ciampinon kenttä on toiminut lähinnä tilauslentojen ja halpalentoyhtiöiden kuten Ryanairin, easyJetin ja WizzAirin käytössä. Etenkin halpalentoja ja välilaskullisia lentoja varatessa on hyvä varmistaa, saapuuko lento Fiumicinon vai Ciampinon lentokentälle.

Varaa halvat Rooma lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
112 €
vain
112 €
Matkakohde
Rooma
112 €
vain
112 €
128 €
vain
128 €
ke 21. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
3t 30m
ke 28. marraskuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 30m
112 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 049 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FCO
EWR
Keskiverto 2,0

The fact that we didn’t crash

The plane was hot old and the crew needed to step it up. Very inefficient!

OSL
JFK
Keskiverto 2,0

Same comments as above.

Same as above

JFK
CDG
Hyvä 6,6

Service onboard was excellent and prompt. When we ordered items they arrived very quickly.

Checkin needed to be better planned and managed. Line was much too long. Get more staff earlier to prevent the lines from getting too long.

JFK
AMS
Erinomainen 8,6

Friendly crew Comfortable clean planes

Departure delay JfK Luggage at Amsterdam took way too long

CPH
MCO
Erinomainen 8,0

No trolleys. Difficult if you have to carry a lot of luggage from an international flight to a car rental

ke 21. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CIA
Rome Ciampino
6t 20m
ke 28. marraskuuta
CIA
Rome Ciampino
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 30m
128 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
6t 05m
pe 15. helmikuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 10m
139 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

ti 23. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
3t 30m
su 28. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 55m
141 €
Matka: 6 päivää
10,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 10,0 Erinomainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

No one bothered me.

That you have to pay extra for entertainment and food.

LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

la 6. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
20t 20m
ke 10. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 20m
143 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

pe 7. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
11t 40m
ma 10. syyskuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 30m
153 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 906 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
KBL
IST
Erinomainen 8,0

Got an exit row window seat.

IAH
IST
Erinomainen 10,0

They dont give water when u ask for it, everything else was good

NKC
DSS
OK 4,3

Food & entertainment

Boarding, narrow seats for a 7 hours flight & lost baggage

LAX
IST
Hyvä 6,3

What once was an appealing upgrade is now outdated. Turkish Airlines should look into upgrading their fleet. Otherwise food and service are great as always.

Entertainment system was a bust. Our entire isle had issues with the system, movies not playing, music sounding awful. Even cameras and flight map were out. kudos to the cabin chief for going above and beyond and making arrangements in case people wanted to switch seats.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

ti 9. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
6t 00m
ke 24. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 05m
159 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

FRA
LYS
Erinomainen 8,3

The airline crew was responsive and professional. The flight was also very smooth.

The boarding process was like a buffet: first come first served.

MUC
HKG
Hyvä 7,0

I flew in the A380 bulkhead at row 50 from Munich to Hong Kong. Have flown premium economy with Lufthansa before, it was no different from before. The service is efficient. Entertainment was fine and had an interesting selection in their world cinema section.

A pretty standard experience and nothing which makes you feel special. Other airlines might offer an upgraded meal in premium economy or a special cocktail, but not on Lufthansa.

FRA
LAX
Hyvä 7,3

The crew was great!

I was traveling with other people and we were not seated next to each other. And I got sick from the chicken.

EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

la 22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
7t 20m
pe 28. syyskuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 10m
190 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

DXB
KBP
Keskiverto 2,0

0 comma by the airline on what to expect and why

KBP
JFK
Keskiverto 2,0

Nothing

Delayed flight caused me to miss the last but to MD. Had to stay in the streets for 6 hours and purchase new bus tickets.

KBP
JFK
Keskiverto 2,6

Crew was nice

Cramped seats. No elbow or leg room. No entertainment. Food was low quality for a long trip like this. We left 1 hour late, no explanation given. They charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway. We got bumped to a later flight which made me lose my connection at JFK.

ATH
KBP
OK 4,5

Their app wouldn't download on my phone, so I was unable to check in in advance. I had to pay 15 euros to get a boarding pass - absolutely ridiculous.

pe 23. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CIA
Rome Ciampino
6t 20m
ke 28. marraskuuta
CIA
Rome Ciampino
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 30m
144 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 17. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
3t 30m
to 20. joulukuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 35m
145 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 049 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
CDG
Hyvä 6,6

Service onboard was excellent and prompt. When we ordered items they arrived very quickly.

Checkin needed to be better planned and managed. Line was much too long. Get more staff earlier to prevent the lines from getting too long.

OSL
JFK
Keskiverto 2,0

Same comments as above.

Same as above

CDG
JFK
OK 4,6

The staff was nice and friendly.

I did not receive any communication regarding the flight delay. I made it to the airport 2.5 hours before the flight to be safe and was told upon check-in that the flight was delayed for 3 hours, which then became 4 hours. I did not receive any communication from the airline. There were no explanations as to why our flight was delayed. Also, we were given 12 euro food voucher for each passenger. There was only one cafe in the area after security check and they did not accept the food voucher for actual food. They would only redeem our food vouchers for water, juice, sodas, desserts and, for some reason, only tuna sandwiches. A lot of passengers were visibly upset because the cafe only had one person on staff, the line was over an hour to order and then we were told it was not redeemable for sandwiches, salads, beer or wine. Also, the boarding process was chaotic and they did a poor job communicating which sections they were boarding and people started to form multiple lines. The in flight entertainment was pretty bad. Movies were very limited compare to other airlines. Overall, the whole experience was disastrous. I don't think I will be flying Norwegian again. I would rather pay a bit more for better service.

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

CDG
LAX
OK 4,0

The boarding was overwhelming and chaotic because there seemed to be a lack of organization. The seats were uncomfortable and felt like they had no padding

ti 9. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
16t 45m
ti 16. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 50m
149 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

AMS
GRU
OK 5,3

Entertainment

Food and one bathroom out of service makes an awful flight

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

to 13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
11t 40m
ti 18. syyskuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 40m
153 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 906 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
AMS
Erinomainen 9,6

I got upgraded to business class, only the fourth time in 60 years flying!

IAH
IST
Erinomainen 10,0

The flight was excellent. Thank you.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

IST
KWI
Hyvä 7,3

On time

NKC
DSS
OK 4,3

Food & entertainment

Boarding, narrow seats for a 7 hours flight & lost baggage

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CIA
Rome Ciampino
6t 20m
ke 28. marraskuuta
CIA
Rome Ciampino
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 30m
144 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 10. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
6t 25m
ke 17. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 35m
159 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
KBP
OK 5,6

Food was Good, flight was without much stress and a little faster to compensate for the delay.

Delayed boarding, no announcements, long wait in line for boarding, repeated delays. Not the first time - Every tome I use this flight it is delayed and without clear information to passengers how much delay is anticipated. Announcements, even if they come - come not loud, simultaneous with other announcements - so impossible to hear. Scheduled gate is moved every time too.

EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

FRA
LAX
Hyvä 7,3

The crew was great!

I was traveling with other people and we were not seated next to each other. And I got sick from the chicken.

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

FRA
LYS
Erinomainen 8,3

The airline crew was responsive and professional. The flight was also very smooth.

The boarding process was like a buffet: first come first served.

ke 24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
11t 35m
ma 29. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 30m
159 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 434 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
MUC
Hyvä 6,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

PRG
RIX
Erinomainen 8,0

Nice new plane, on time.

I pre-paid two checked bags (one each for my husband and myself). At check in we were told I had not done this and we had to go pay at another desk in the airport and come back to the check in line, 40 euros each. I showed the agent my paperwork that showed one bag each--it was not explicit on the paper whether this was the allowance or what I had paid--and she shrugged and said "Bad information. You have to pay now and you can take it up with the airline later." This will be a pain in the neck.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Nothing.

Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

pe 14. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
21t 30m
ma 17. syyskuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 35m
153 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 19 906 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
JFK
Erinomainen 10,0

The only kosher foodi is no good must change

IST
AMS
Erinomainen 9,6

I got upgraded to business class, only the fourth time in 60 years flying!

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

IST
KIV
Erinomainen 10,0

Everything was nice

IST
KWI
Hyvä 7,3

On time

to 21. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
20t 10m
to 28. helmikuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 10m
156 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 132 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

ke 10. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
6t 25m
ke 17. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 35m
159 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
HKG
Hyvä 7,0

I flew in the A380 bulkhead at row 50 from Munich to Hong Kong. Have flown premium economy with Lufthansa before, it was no different from before. The service is efficient. Entertainment was fine and had an interesting selection in their world cinema section.

A pretty standard experience and nothing which makes you feel special. Other airlines might offer an upgraded meal in premium economy or a special cocktail, but not on Lufthansa.

MXP
MUC
Hyvä 7,6

Seats in front recline so that seat back is in your face.

FRA
TLV
Keskiverto 2,0

Flight got cancelled.

EWR
BCN
Keskiverto 2,0

The flight was delayed several times and we were kept waiting at the gate without knowing when exactly we will leave.

FRA
LYS
Erinomainen 8,3

The airline crew was responsive and professional. The flight was also very smooth.

The boarding process was like a buffet: first come first served.

to 27. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
CIA
Rome Ciampino
19t 35m
ke 3. lokakuuta
CIA
Rome Ciampino
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
146 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
FCO
Rome Fiumicino
3t 30m
su 28. lokakuuta
FCO
Rome Fiumicino
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 05m
162 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 049 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Nice friendly service Spacious chair

KRK
OSL
Keskiverto 2,0

It was very stressful. We got to the airport at krakow and were told that we need to pay for luggage. It was an international flight that normally allows 1 free luggage and carry on. The price they quoted to pay for luggage was ridiculous, over 1k eur.

No food or water offered during the whole flight.

CDG
JFK
OK 4,6

The staff was nice and friendly.

I did not receive any communication regarding the flight delay. I made it to the airport 2.5 hours before the flight to be safe and was told upon check-in that the flight was delayed for 3 hours, which then became 4 hours. I did not receive any communication from the airline. There were no explanations as to why our flight was delayed. Also, we were given 12 euro food voucher for each passenger. There was only one cafe in the area after security check and they did not accept the food voucher for actual food. They would only redeem our food vouchers for water, juice, sodas, desserts and, for some reason, only tuna sandwiches. A lot of passengers were visibly upset because the cafe only had one person on staff, the line was over an hour to order and then we were told it was not redeemable for sandwiches, salads, beer or wine. Also, the boarding process was chaotic and they did a poor job communicating which sections they were boarding and people started to form multiple lines. The in flight entertainment was pretty bad. Movies were very limited compare to other airlines. Overall, the whole experience was disastrous. I don't think I will be flying Norwegian again. I would rather pay a bit more for better service.

FCO
ARN
Keskiverto 3,0

They’re very mediocre selection of movies were free

They cancelled our Barcelona flight with no explainationand rather than book for us on another carrier, they suggested we buy our own tickets and fly to another state to find a similar Barcelona flight. Disgusting and rude.

JFK
CDG
Hyvä 6,6

Service onboard was excellent and prompt. When we ordered items they arrived very quickly.

Checkin needed to be better planned and managed. Line was much too long. Get more staff earlier to prevent the lines from getting too long.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta