Bisnesmatkailu.
Sujuvaa ja helppoa.

Me KAYAKissa halusimme löytää paremman tavan suunnitella ja hallita bisnesmatkojamme. Tätä tarkoitusta varten teimme tutkimusta ja löysimme työkaluja, joiden valikoima oli rajattua, käyttöliittymä vanhentunut tai niihin liittyi piilotettuja kustannuksia ja maksuja, jotka olivat mielestämme kohtuuttomia. Halusimme käyttää KAYAK:in kaltaista sivustoa - helppoa ja ilmaista - joten rakensimme sellaisen myös bisnesmatkoja varten.

Aloittaminen on helppoa.

Säästä aikaa

Etsimme yli 2 500 matkailusivuston joukosta, jotta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa. Etsi lentoja ja hotelleja verkosta suunnitellaksesi sinulle parhaiten sopivan matkan.

Säästä rahaa

Saat parhaiden lentojen sekä hotellien yrityshinnat ilman erillistä tilausta tai lisämaksuja. (Kyllä tarkoittamme tällä "ilmaiseksi".)

Ilman vaivaa

Säilytä kaikki varaukset yhdessä paikassa, ja lähetä kuitit helposti, seuraa matkakustannuksia ja katso minne tiimiläisesi ovat matkalla.

Mitä voit tehdä KAYAK-bisnesmatkat avulla?

Suunnittele

Varaa matkasi kohtuulliseen hintaan
Etsi sadoilta matkailusivustoilta löytääksesi hyviä tarjouksia ja suunnitellaksesi matkaasi. Matkustuskäytäntösi (jos sinulla on sellainen) on osa hakua, joten sitä on helppo noudattaa, ja jos tarvitset hyväksynnän matkallesi, se on vain yhden napsautuksen päässä.

Hallinnoi

Pidä kaikki varaukset yhdessä paikassa
Luo automaattisesti matkasuunnitelmia lennoistasi, tarkistuskorteistasi sekä hotelli- ja ravintolavarauksistasi. KAYAK-sovellus tallentaa kaiken puolestasi ja pitää sinut ajan tasalla, jotta voit keskittyä rauhassa työntekoon matkojen varaamisen sijaan.

Raportoi

Pysy budjetissa
Järjestele ja lähetä kuitit helposti, seuraa matkojen kustannuksia ja visualisoi selkeästi, minne tiimiläisesi ovat matkalla. Jos käytät Expensify-ohjelmaa, KAYAK-bisnesmatkat tuo automaattisesti kuitit systeemiin ja luo kuluraportit matkoistasi.

Tallenna

Pääsy yrityshintoihin ja KAYAK-säästöihin
Saat kaikki säästöt KAYAKista, maailman johtavasta matkahakukoneesta, minkä lisäksi saat pääsyn lentojen sekä hotellien yrityshintoihin. Kaikki tämä ilmaiseksi.

Jokaiselle jotain

Työmatkailija

Lisää

Valitse lentosi ja hotellisi tuhansilta varaussivustoilta KAYAKista.

Helppoa suunnittelua

Luo hetkessä matkasuunnitelmia ja tallenna kaikki tarvitsemasi yhteen paikkaan.

Palkintoja kahminut sovellus

Pysy askeleen edellä reaaliaikaisten ilmoitusten ja kaikkien tekemiesi varausten kanssa.

Matkapäälliköt

Vaatimustenmukaisuus

Pysy matkabudjetissa intuitiivisten käytäntöjen avulla työkalussa, jota tiimisi käyttää mielellään.

Rakenne

Yksinkertaista hyväksymiskäytäntöjä ja seuraa tiimiläisten matkoja.

Kontrolli

Leikkaa matkakustannuksia lisäämällä matkakäytännöt KAYAK-hakuun.

Miksi käyttää KAYAK-bisnesmatkat -palvelua?

Aktiivisten bisnesmatkailijoiden suunnittelema auttamaan muita bisnesmatkailijoita.

Huolimatta siitä kuinka kovasti yritimme, emme löytäneet tehokasta tapaa suunnitella ja hallita bisnesmatkoja KAYAK:issa.

Muilla alustoilla ei ollut nimeksikään valinnanvaraa ja tarvittavaa yksinkertaisuutta käyttöliittymässä, ja ainoa asia, jota näiltä alustoilta löytyi runsaasti, oli maksut.

Pohdimme, että bisnesmatkojen varaamiseen pitäisi olla olemassa nykyistä parempi vaihtoehto. Kuten KAYAK-sivusto - helppo ja ilmainen - joka tarjoaa yhden keskitetyn palvelun, jossa suunnitella, hallinnoida ja raportoida bisnesmatkoja (ja mahdollistaa parhaiden tarjousten löytämisen).

Alustamme on uudenlaisen bisnesmatkailun alku. Tervetuloa KAYAK-bisnesmatkat -palveluun.

Aloittaminen on helppoa.

Ja ilmaiseksi. Kaksi asiaa, joita kaikki rakastavat.

Usein kysytyt kysymykset

KAYAK-bisnesmatkat on joukko jännittäviä ominaisuuksia, jotka on kerrostettu nykyisen KAYAK-sivuston päälle. Tilisi avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Katso, mitkä hakutulokset ovat matkakulukäytännön mukaisia
  • Lähetä käytännöt hyväksyttäväksi esimiehellesi
  • Hyväksy matkoja KAYAK.com-sivustolla, sähköpostitse tai Slackin kautta, jos sinulla on hyväksymisoikeudet
  • Pääset käsiksi yrityshintoihin tulevaisuudessa
Toisin kuin useimmat bisnesmatkailusivustot KAYAK-bisnesmatkat ei myy tai käsittele lippujasi ja varauksiasi. Sen sijaan etsimme monilta lentoyhtiöiltä, matkatoimistoilta ja hotellisivustoilta parhaat hinnat ja saatavuuden, mikä antaa sinulle joustavuutta varata haluamaltasi sivustolta. Varmistamme, että löydät ne vaihtoehdot, joita tarvitset onnistuneeseen bisnesmatkaan.
Varmista, että kirjaudut sisään työsähköpostillasi. KAYAK-bisnesmatkatei toimi henkilökohtaisilla @gmail.com tai @hotmail.com sähköpostiosoitteilla. Jos sinulla on kysyttävää sisäänkirjautumisesta, ota yhteyttä meihin sivustomme ohjeosion kautta.
Jos olet varannut matkasi KAYAK-sivustolla jonkun palveluntarjoajamme kautta voit siirtyä osoitteeseen Varausvahvistukset ja saat tarkempia tietoja 24/7 asiakastuesta. Jos sinut ohjattiin tekemään varaus suoraan palveluntarjoajan sivulla eikä KAYAK-sivustolla, tarkista varauksesi tila suoraan heiltä. Jos et ole varma missä tai kenen kautta teit varauksen, tarkista laskuttajan tiedot luottokortiltasi.
Etsimme sadoilta matkailusivustoilta kerralla, ja joskus hinnat eivät enää pidä paikkansa tietojen siirtyessä palveluntarjoajilta sivustollemme. Tähän voi olla syynä esimerkiksi se, että palveluntarjoaja ei ole päivittänyt saatavilla olevia vaihtoehtoja, toinen matkustaja on varannut viimeisen löytämälläsi hinnalla olleen tuotteen tai varauspolku on virheellinen.
Koska KAYAK on matkahakukone eikä myyjä, meillä ei ole palautuskäytäntöä — maksujen palautuksista vastaa vain ja ainoastaan palveluntarjoaja, jonka kautta varasit matkan. Etkö ole varma kehen ottaa yhteyttä? Tarkista laskuttajan tiedot luottokortilta ja/tai katso varaustasi: Varausvahvistukset löytääksesi palveluntarjoajan tiedot.