Etsi sadoilta hotellisivustoilta kerralla.

Kirjoita kaupunki, hotelli, osoite tai maamerkki
ke 3.6.
to 4.6.
Vertaile vs. KAYAK |
COVID-19
Matkustusopas
Mitä sinun tarvitsee tietää matkustaaksesi fiksusti ja pysyäksesi turvassa.
Haluan peruuttaa lennon
Lennot toukokuun lopulla
Hallitukset ympäri maailmaa ovat suositelleet välttämään kaikkea tarpeetonta matkustamista ja lentoyhtiöt ovat peruneet lentoja toukokuun loppuun asti. Jos lentoyhtiö on jo perunut lentosi tai muuttanut aikataulua merkittävästi, voit olla oikeutettu hyvitykseen tai matkakuponkiin. Jos lentosi on aikataulutettu normaalisti, voit silti mahdollisesti vaihtaa lippusi maksutta.
Suosittelemme lentoyhtiöiden online-itsepalvelutyökalujen käyttöä, koska puhelinpalvelukeskukset ovat erittäin kiireellisiä. Voit vaihtoehtoisesti odottaa siihen saakka kunnes lähtöösi on aikaa 72 tuntia ottaaksesi yhteyttä lentoyhtiöön tai varaussivustoon, koska monet heistä priorisoivat puhelut lähtöpäivien perusteella.
Unohditko kenen kautta teit varauksen? Tarkista sähköpostivahvistuksesi tai luottokorttitietosi saadaksesi selville varauksesta vastaavan yrityksen nimi.
Lennot kesäkuussa ja sen jälkeen
Suosittelemaan pysymään paikoillaan. Hallitusten neuvot ja lentoyhtiöiden käytännöt muuttuvat päivittäin. Tarkista lentoyhtiöltäsi tämänhetkinen tilanne.
Minun täytyy varata lento pian
Jos sinun täytyy matkustaa lähitulevaisuudessa, tässä muutama asia mitä sinun täytyy muistaa:
Matkusta turvallisesti
Pidä huolta terveydestäsi ja suojele muita pesemällä usein käsiäsi, ja pysymällä kotona jos tunnet olosi huonoksi sekä peittämällä suu ja nenä taivutetulla kyynärpäällä yskiessä tai aivastaessasi.
Pysy ajan tasalla
Seuraamme tarkkaan koronavirustilannetta (COVID-19) ja sen vaikutusta matkasuunnitelmiisi. Katso kohdekohtaiset matkavaroitukset ja säännölliset päivitykset siitä, milloin voit turvallisesti matkustaa uudelleen.
Tarkista maahantulorajoitukset
Monet maat ovat asettaneet uusia maahantulorajoituksia COVID-19-epidemian vuoksi. Varmista, että täytät jokaisen matkasuunnitelmiisi kuuluvan maan maahantulovaatimukset ennen varauksen tekemistä. Lisätietoja.
Haluan suunnitella tulevaa lomaa
Joustava muutos ja peruutus
Uusia varauksia tehtäessä monet lentoyhtiöt, hotelliketjut ja vuokra-autoyritykset tarjoavat enemmän joustavuutta. Olemme lisänneet lentovaraussivustollemme joustavien vaihtoehtojen -suodattimen sekä “ilmainen peruutus” -suodattimen hotelli- sekä autonvuokraussivuille auttamaan sinua tunnistamaan nämä vaihtoehdot helpommin.
Haaveile ja suunnittele kotisohvallasi lojuen
Kun seuraava seikkailun ajankohta hiipii pikku hiljaa mieleesi, käytä Explore-työkaluamme löytääksesi uusia matkakohteita omalta kotisohvaltasi käsin. Laita matkasuunnitelmiin vauhtia ja siirry suoraan Exploreen.

Jäsenillä on pääsy hyviin hintoihin sekä säästöihin

Rekisteröidy nyt niin näet räätälöityjä suosituksia ja bonustarjouksia.

Vertaa hotellit sijainnin mukaan

Löydä parhaat hotellitarjoukset

Voinko todella säästää lähellä olevien hotellien hinnoista ja majoituksesta suosituissa matkakohteissa käyttämällä KAYAK-sivustoa? Kyllä voit! KAYAK löytää halvat hotellit ja parhaat hotellitarjoukset ympäri maailman. Löydät majoituksen taatusti parhaaseen hintaan: edullinen hotelli tai hostelli kesälomamatkalle, mukava motelli tai majatalo road tripillä tai rentouttava viikonloppu bed and breakfastissa.

Usein kysyttyä
Miten KAYAK löytää edullisia hotellihintoja?
Mitä erityistä KAYAK-sivuston hotelliarvosteluissa on?
Miten löydän parhaat hotellitarjoukset KAYAK-sivustolta?
Kuinka luon hintavahdin seuratakseni hotellien hintoja KAYAK-sivustolla?
Miten KAYAK löytää edullisia hotellihintoja?
Miten löydän parhaat hotellitarjoukset KAYAK-sivustolta?
Mitä erityistä KAYAK-sivuston hotelliarvosteluissa on?
Kuinka luon hintavahdin seuratakseni hotellien hintoja KAYAK-sivustolla?
Säästö perustuu eri varaussivustojen hintaeroihin samaa hotellia etsittäessä.

Etsi halpoja hotelleja KAYAK-sivuston hotellihaulla. Etsi suosituimpien kohteiden edullisimmat hotellitarjoukset ympäri maailmaa. KAYAK etsii puolestasi sadoilta hotellivaraussivustoilta ja auttaa vertailemaan hotelleja sekä varaamaan sinulle sopivan hotellin. Hotellivarauksen teko on helppoa, koska KAYAK etsii useilta varaussivustoilta kerralla. Löydä hotellihuoneita alennettuun hintaan ja tee varaus jo tänään.

Osa
Haluatko poistaa KAYAK ja Booking.com tilien linkityksen?
Jos poistat tilien linkityksen, menetät pääsyn Genius-ohjelmaan sekä Salaisiin tarjouksiin.