Matkusta kuin ammattilainen KAYAK-sivuston avulla.

KAYAK on vuodesta 2004 lähtien mullistanut matkailualaa. Matkojen metahakukone? Kukaan ei tehnyt sitä ennen kuin KAYAK aloitti sen.

Käsittelemme nykyään yli 2 miljardia matkailuun liittyvää hakua vuodessa ja autamme miljoonia matkustajia ympäri maailmaa tekemään parhaimmat matkapäätökset. KAYAK etsii sadoilta matkailusivustoilta kerralla löytääkseen fiksuille matkailijoille tietoja siitä miten varata oikea lento, hotelli, vuokra-auto tai pakettimatka.

Olemme kasvaneet yli vuosikymmenen aikana 14 työntekijän toimistosta lähes 1000 matkailua rakastavien työntekijöiden yhteisöksi, jotka työskentelevät 7 eri brändin parissa: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi ja HotelsCombined. Yhdessä autamme ihmisiä kokemaan maailman luomalla heidän suosikki työkaluja matkailuun.

Booking Holdings Inc., joka on maailman johtava matkailuun liittyvien palvelujen tarjoaja internetissä, osti meidät 2013.

KAYAK lukuina.

Intohimomme dataan ohjaa kaikkea toimintaamme. Jokainen KAYAK:in tiiminjäsen tajuaa numeroiden päälle ja ymmärtää niiden merkityksen liiketoiminnalle ja tarjoamallemme palvelulle.

2 000 000 000+

hakua vuosittain

14
toimintavuotta
7
KAYAK:in hallinnoimaa brändiä
60+
kansainvälistä sivustoa
Katso ne täältä
1000+
tiimiläistä
(mukaan lukien toimistojen karvaiset kaverit)
12
kansainvälistä toimistoa
20+
kieltä
Kiinnostunut
KAYAK-urasta?
Katso työpaikkoja

Muistathan, että KAYAK on matkahakukone, joka ei myy tai käsittele lippuja tai varauksia. Varmistamme, että löydät kaikki tarvittavat matkatiedot helposti, jotta pääset kokemaan maailmaa omilla ehdoillasi.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta