Matkusta kuin ammattilainen KAYAK-sivuston avulla.

KAYAK on vuodesta 2004 lähtien mullistanut matkailualaa. Matkojen metahakukone? Kukaan ei tehnyt sitä ennen kuin KAYAK aloitti sen.

Käsittelemme nykyään miljardeja matkailuun liittyvää hakua vuodessa ja autamme miljoonia matkustajia ympäri maailmaa tekemään osuvimmat matkapäätökset. KAYAK etsii sadoilta matkailusivustoilta kerralla löytääkseen fiksuille matkailijoille tietoja siitä, miten varata oikea lento, hotelli, vuokra-auto tai pakettimatka.

Yli vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet pienestä 14 työntekijän toimistosta yli 1000 matkailusta nauttivien tiimikavereiden yhteisöksi, jotka työskentelevät yhteensä 7 eri kansainvälisen brändin parissa: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi ja HotelsCombined. Yhdessä teemme uusien paikkojen ja asioiden kokemisesta helpompaa.

Booking Holdings Inc., joka on maailman johtava matkailuun liittyvien palvelujen tarjoaja internetissä, osti meidät 2013.

KAYAK lukuina.

Intohimomme dataan ohjaa kaikkea toimintaamme. Jokainen KAYAK:in tiiminjäsen tajuaa numeroiden päälle ja ymmärtää niiden merkityksen liiketoiminnalle ja tarjoamallemme palvelulle.

7
KAYAK:in hallinnoimaa brändiä
60+
kansainvälistä sivustoa
Katso ne täältä
1000+
tiimiläistä
(mukaan lukien toimistojen karvaiset kaverit)
26
kansainvälistä toimistoa
20+
kieltä

Oletko kiinnostunut KAYAK-urasta?

Hallo.

Muistathan, että KAYAK on matkahakukone, joka ei myy tai käsittele lippuja tai varauksia. Varmistamme, että löydät kaikki tarvittavat matkatiedot helposti, jotta pääset kokemaan maailmaa omilla ehdoillasi.