Matkusta kuin ammattilainen KAYAK-sivuston avulla.

KAYAK on vuodesta 2004 lähtien mullistanut matkailualaa. Matkojen metahakukone? Kukaan ei tehnyt sitä ennen kuin KAYAK aloitti sen.

Nykyään käsittelemme yli 6 miljardia kyselyä alustoillamme vuosittain matkustustietoja varten. Autamme miljoonia matkustajia ympäri maailmaa tekemään parhaimpia mahdollisia päätöksiä tuleviin matkoihin liittyen. Jokaisen kyselyn avulla KAYAK hakee sadoilta matkustussivustoilta näyttääkseen matkustajille tarvitsemansa tiedot löytääkseen oikeat lennot, hotellit, vuokra-autot ja pakettimatkat.

Olemme kasvaneet yli vuosikymmenen aikana 14 työntekijän toimistosta yli 1000 hengen matkailua rakastavien työntekijöiden yhteisöksi, joka tekee päivittäin hommia seitsemän eri kansainvälisen brändin parissa: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi ja HotelsCombined. Yhdessä autamme matkailijoita kokemaan maailman.

Booking Holdings Inc., joka on maailman johtava matkailuun liittyvien palvelujen tarjoaja internetissä, osti meidät 2013.

KAYAK lukuina.

Intohimomme dataan ohjaa kaikkea toimintaamme. Jokainen KAYAK:in tiiminjäsen tajuaa numeroiden päälle ja ymmärtää niiden merkityksen liiketoiminnalle ja tarjoamallemme palvelulle.

6 000 000 000+

Kyselyt kaikilla alustoillamme vuosittain

16
toimintavuotta
7
KAYAK:in hallinnoimaa brändiä
60+
kansainvälistä sivustoa
Katso ne täältä
1000+
tiimiläistä
(mukaan lukien toimistojen karvaiset kaverit)
26
kansainvälistä toimistoa
20+
kieltä
Kiinnostunut
KAYAK-urasta?
Katso työpaikkoja

Muistathan, että KAYAK on matkahakukone, joka ei myy tai käsittele lippuja tai varauksia. Varmistamme, että löydät kaikki tarvittavat matkatiedot helposti, jotta pääset kokemaan maailmaa omilla ehdoillasi.