KAYAK käyttää evästeitä teknisiin, analyyttisiin ja markkinointi tarkoituksiin. Löydät täältä lisätietoja. Jatka selaamista jos hyväksyt evästeiden käytön. sulje

×
KAYAK ei pian tue selaintasi.
Päivitä nyt ja jatka matkustamista meidän kanssa!
Tervetuloa hotellinomistaja.
Tehdään tämä yhdessä.
Onko tähtäimessäsi liiketoiminnan kasvattaminen maailman johtavimman matkahakukoneen kanssa? KAYAK tekee mielellään yhteistyötä kanssasi jos vastuullasi on hotellin, vuokrahuoneiston tai muunlaisen asumisen hoitaminen. Luo ilmainen listaus tai yhdisty listauksemme kanssa
Näin aloitat
Luo listaus, jotta se näkyy hakutuloksissamme
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko luoda vapaan listauksen (hintaa tai saatavuutta ei näytetä) tai yhdistyä KAYAK-sivuston kanssa hakukoneen kautta, jolloin saat hinnan ja saatavuuden näkyviin.
Muokkaa listaustasi tai katso muita majoitustyyppejä
Tee muutoksia olemassa olevaan listaukseen muuttamalla yhteystietoja tai palveluita, päivittämällä valokuvia tai poistamalla listaus.
Analysoi tuloksia
Katso miten hotellisi pärjäävät ja saat eniten irti KAYAK-kokemuksesta.
Näytä hotellisi hinnan ja saatavuuden kanssa
Jos haluat näyttää hinnan ja saatavuuden reaaliajassa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden varata verkkosivustolla, täytyy hotelli liittää KAYAK-sivustolle ulkoisen käyttöliittymän kautta. Tällaiset "hakukoneet" ovat palveluntarjoajia, jotka pystyvät synkronoimaan tiedot KAYAK-sivuston kanssa.
Täytetään vuoteet asiakkailla
Jos listauksesi löytyy myös muilta varaussivuilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, näkyvät listauksesi myös KAYAK-sivustolla.
Ota meihin yhteyttä jos haluat poistaa kuvia, joita yhteistyökumppanimme ovat tarjonneet tai jos sinulla on ongelmia tai ehdotuksia matkan varrella, kerro meille.
Close
Asetetaanko oletusvaluutaksi pysyvästi vai vain tälle vierailulle?
Close