KAYAK käyttää evästeitä teknisiin, analyyttisiin ja markkinointi tarkoituksiin. Löydät täältä lisätietoja. Jatka selaamista jos hyväksyt evästeiden käytön. sulje

Tervetuloa hotellinomistaja.
Tehdään tämä yhdessä.
Onko tähtäimessäsi liiketoiminnan kasvattaminen maailman johtavimman matkahakukoneen kanssa?
KAYAK tekee mielellään yhteistyötä kanssasi jos vastuullasi on hotellin, vuokrahuoneiston tai muunlaisen asumisen hoitaminen. Näyttääksesi hinnat ja saatavuus, luo ilmainen listaus tai yhdisty hakukonepartnerit listauksemme kanssa.
Näin aloitat
Luo listaus, jotta se näkyy hakutuloksissamme
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko luoda vapaan listauksen (hintaa tai saatavuutta ei näytetä) tai yhdistyä KAYAK-sivuston kanssa hakukoneen kautta, jolloin saat hinnan ja saatavuuden näkyviin.
Muokkaa listaustasi tai katso muita majoitustyyppejä
Tee muutoksia olemassa olevaan listaukseen muuttamalla yhteystietoja tai palveluita, päivittämällä valokuvia tai poistamalla listaus.
Analysoi tuloksia
Katso miten hotellisi pärjäävät ja saat eniten irti KAYAK-kokemuksesta.
Loma-asunnot
Jotta listauksesi hinnat ja saatavuus näkyvät KAYAK-sivustolla, täytyy varauksen olla mahdollinen jonkin verkkomatkatoimiston (kuten Travelocity, Booking.com) tai varausjärjestelmän (kuten WIHP tai Travelclick) kautta. Kun listauksesi on varattavissa sellaisen palveluntarjoajan kautta, joka tekee yhteistyötä KAYAK kanssa, voimme etsiä ja näyttää listauksesi hinnat.
Näytä hotellisi hinnan ja saatavuuden kanssa
Jos haluat näyttää hinnan ja saatavuuden reaaliajassa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden varata verkkosivustolla, täytyy hotelli liittää KAYAK-sivustolle ulkoisen käyttöliittymän kautta. Tällaiset "hakukoneet" ovat palveluntarjoajia, jotka pystyvät synkronoimaan tiedot KAYAK-sivuston kanssa.
Täytetään vuoteet asiakkailla
Jos listauksesi löytyy myös muilta varaussivuilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, näkyvät listauksesi myös KAYAK-sivustolla.
Ota meihin yhteyttä jos haluat poistaa kuvia, joita yhteistyökumppanimme ovat tarjonneet tai jos sinulla on ongelmia tai ehdotuksia matkan varrella, kerro meille.
Close