Omistatko hotellin tai jonkin muun majoituspaikan ja haluaisit sen näkyvän hakutuloksissa? Tarjoamme useita tapoja, millä voit toteuttaa tämän. Katso lisätietoja alla.

Luo hotellilistaus

Tämä on helpoin tapa, jolla saat hotellisi listattua KAYAK-sivustolle ja se vie vain muutaman minuutin. Luo listaus.

Lisääthän mahdollisimman paljon tietoja, jotta teeti asiakkaiden valinnoista helpompaa. Tarpeellisia tietoja ovat majoituspaikan kuvaus, palvelut, yhteystiedot, valokuvat ja verkkosivusto.

Voit muokata hotellisi tietoja milloin tahansa.

Listausten luominen ja muokkaaminen on ilmaista, olipa niitä vain yksi tai useampi.

Huomioithan, että listauksen luominen ei näytä hintoja tai saatavuutta KAYAK-sivustolla reaaliajassa.

Näytä hotellisi hinnat ja saatavuus

Jos haluat näyttää hotellisi hinnat ja saatavuuden reaaliajassa sekä antaa asiakkaille mahdollisuuden varata majoitus verkossa, täytyy hotelli olla yhdistetty tekniseen käyttöliittymään. Verkossa on useita vaihtoehtoja (usein varauspalveluita), jotka tarjoavat palveluita, joita tarvitset yhdistääksesi hotellisi sivuston ja hakukoneen kuten KAYAK.

KAYAK ei voi suositella mitään palveluntarjoajaa erityisesti, mutta alla on joitain nimiä, jotka auttavat varmasti etsimisessä:


Voit myös ottaa yhteyttä mihin vain käyttämäämme hakupalveluun (OTA), listata hotellisi ja se ilmestyy myös KAYAKin hakutuloksiin.

Huomautus: kerrothan meille jos haluat poistaa kuvia, joita yhteistyökumppanimme on lähettänyt. tai jos sinulla on joitain ongelmia tai ehdotuksia.