Tervetuloa hotellinomistaja.

Tehdään tämä yhdessä.
Onko tähtäimessäsi liiketoiminnan kasvattaminen maailman johtavimman matkahakukoneen kanssa?
KAYAK tekee mielellään yhteistyötä kanssasi jos vastuullasi on hotellin, vuokrahuoneiston tai muunlaisen asumisen hoito. Jos haluat majoitusliikkeesen hinnat ja saatavuuden näkyville, luo ilmainen listaus tai yhdisty hakukonepartnerit listauksemme kanssa.
Näin aloitat
Analysoi tuloksia
Katso miten majoitusliikkeesi pärjää, ja saa enemmän irti KAYAK-kokemuksestasi.
Loma-asunnot
Jotta listauksesi hinnat ja saatavuus näkyvät KAYAK-sivustolla, täytyy varauksen olla mahdollinen jonkin verkkomatkatoimiston (kuten Travelocity, Booking.com) tai varausjärjestelmän (kuten WIHP tai Travelclick) kautta. Kun listauksesi on varattavissa sellaisen palveluntarjoajan kautta, joka tekee yhteistyötä KAYAK-sivuston kanssa, voimme etsiä ja näyttää majoituspaikkasi hinnat.
Näytä hotellisi hinnan ja saatavuuden kanssa
Jos haluat näyttää hinnan ja saatavuuden reaaliajassa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden varata verkkosivustolla, täytyy hotelli liittää KAYAK-sivustolle ulkoisen käyttöliittymän kautta. Tällaiset "hakukoneet" ovat palveluntarjoajia, jotka pystyvät synkronoimaan tiedot KAYAK-sivuston kanssa.
Jos listauksesi löytyy myös muilta varaussivuilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, näkyvät listauksesi myös KAYAK-sivustolla.
Kun haluat poistaa kuvia, joita yhteistyökumppanimme ovat tarjonneet, tai jos sinulla on muita ongelmia tai ehdotuksia, lähetä meille palautetta.