Halpojen hintojen vinkit

Seitsemän vinkkiä miten löydät halvimmat mahdolliset hinnat

Suunnittele etukäteen, se kannattaa. Mitä lähempänä matkustusajankohtaa varaat, sitä enemmän maksat. Miksi näin? Koska jossain vaiheessa lentoyhtiöiden fiksut tyypit huomasivat, että bisnesmatkailijat sopivat yleensä kokouksia viime tingassa ja heillä on siten vähemmän joustavuutta matkustusaikojen suhteen. Ja koska lentoyhtiöt vaalivat bisnesasiakkuuksia, järkevä lomailija hyötyy tästä. Löytääksesi sopivimmat lentohinnat, tee haku vähintään KAYAK muutama viikko etukäteen ennen matkaa. Mitä vielä odotat?

Mikä viikonpäivä? Joustamalla matkustuspäivissä voit löytää dramaattisesti halvempia hintoja. Joten seuraavalla kerralla, kun käytät KAYAK-sivuston lentohakua, valitse joustavat matkapäivät. Luultavasti huomaat suuria eroja päivien välillä, esimerkiksi lähtö keskellä viikkoa on usein huomattavasti halvempi kuin maanantaina, torstaina tai perjantaina.

Kaikki on kiinni ajoituksesta. Paras tapa löytää halvimmat hinnat on matkustaa silloin kuin muut eivät ole reissussa."Kuolleet" ajat riippuvat reitistä (yleensä aikaisin aamulla tai myöhään illalla ovat hyviä turistireiteille, keskipäivät taas bisnesreiteille). Valitse "milloin vain" vaihtoehto suodatinvalikostamme löytääksesi halvemmat hinnat.

Vältä suosituimpia matkasesonkeja. Huomaatko logiikan? Älä matkusta silloin, kun kaikki muutkin. Mene Disneylandiin tai Las Vegasiin myöhään syksyllä tai joulun jälkeen. Paitsi että lennot ovat halvempia, myös jonot ovat lyhyempiä. Tai kokeile matkustaa sukuloimaan vasta joulupäivänä, kun kaikki muut ovat jo paikalla. Halpojen lentojen lisäksi saat yleensä erittäin ystävällistä palvelua juhlamielellä olevalta henkilökunnalta.

Kiitämme valinnastasi. Kun halpalentoyhtiöt, kuten JetBlue ja Easyjet, aloittivat lentohintojen yksinkertaistamisen, kaikki muutkin päätyivät pian samaan. Kuitenkaan kaikkien lentoyhtiöiden hintarakenne ei toimi samalla tavalla. Tästä syystä olemme haravoineet lentoyhtiöiden sivustoja löytääksemme parhaimmat mahdolliset hinnat. Uskallamme väitää, että meillä on taipumus löytää halvimmat lennot.

Sijainti, sijainti, sijainti. Kun puhutaan halpalentoyhtiöistä monet niistä lentävät pienemmille lentokentille (kuten Burbankille tai South Beachille Los Angelesin kansainvälisen lentokentän sijaan tai Stanstedtille Heathrown sijaan). Näin ne säästävät lentokenttäkuluissa, jotka tulisivat joka tapauksessa sinun maksettavaksesi. Saatat myös nauttia siitä, että näillä lentokentillä on vähemmän liikennettä, halvempia vuokra-autoja ja toki myös enemmän tilaa lentokenttäbaareissa. Aina kun teet haun KAYAK-sivustolla, näytämme sinulle automaattisesti hinnat läheisiltä lentokentiltä.

Ja tärkein asia kaikista on... Tee haku KAYAK-sivustolla ennen kuin varaat.