Trips

Edullisten hintojen vinkit

Seitsemän ohjetta halvimman mahdollisimman hinnan löytämiseen

  1. Suunnittele etukäteen, se kannattaa. Mitä lähempänä matkustusajankohtaa varaat, sitä enemmän maksat. Miksi? Koska jossain vaiheessa lentoyhtiöiden fiksut tyypit huomasivat, että bisnesmatkailijat sopivat yleensä kokouksia viimetingassa ja heillä on siten vähemmän joustavuutta matkustusaikojen suhteen. Ja koska lentoyhtiöt vaalivat bisneasiakkuuksia, järkevä lomailija hyötyy. Löytääksesi parhaan hinnan, etsi matkasi KAYAKista vähintään pari-kolme viikkoa etukäteen. Mitä vielä odotat?

  2. Mikä viikonpäivä? Joustamalla matkustuspäivissä voit löytää dramaattisesti halvempia hintoja. Joten seuraavalla kerralla, kun käytät KAYAKin lentohakua, valitse joustavat matkapäivät. Luultavasti huomaat suuria eroja päivien välillä, esimerkiksi lähtö keskellä viikkoa on usein huomattavasti halvempi kuin maanantaina, torstaina tai perjantaina.

  3. Kaikki riippuu ajasta. Paras tapa löytää halvimmat hinnat on matkustaa silloin kuin muut eivät halua. Yleensä saat edullisimman vaihtoehdon, kun matkustat silloin, kun muut eivät. "Kuolleet" ajat riippuvat reitistä (yleensä aikaisin aamulla tai myöhään illalla ovat hyviä turistireiteille, keskipäivät taas bisnesreiteille). Valitse "milloin vain" vaihtoehto suodatinvalinnoistamme nähdäksesi tavat löytää halvempi hinta.

  4. Vältä suosituimpia sesonkeja. Huomaatko logiikan? Älä matkusta silloin, kun kaikki muutkin. Mene Disneylandiin ja Las Vegasiin myöhään syksyllä tai joulun jälkeen. Paitsi että lennot ovat halvempia, myös jonot ovat lyhyempiä. Tai kokeile matkustaa sukuloimaan vasta joulupäivänä, kun kaikki muut ovat jo paikalla. Halpojen lentojen lisäksi saat yleensä superystävällistä palvelua juhlamielellä olevalta henkilökunnalta.

  5. Kiitos valinnastasi. Kun halpalentoyhtiöt kuten JetBlue ja Easyjet aloittivat lentohintojen yksinkertaistamisen kaikki muutkin päätyivät pian samaan. Kuitenkaan kaikkien lentoyhtiöiden hintarakenne ei toimi samaan tapaan. Tästä syystä olemme haravoineet satoja lentoyhtiöitä tarjotaksemme sinulle parhaan hinnan. Voidaan sanoa, että meillä on taipumus löytää halvimmat lennot.

  6. Sijainti, sijainti, sijainti!. Kun puhutaan halpalentoyhtiöistä monet niistä lentävät pienemmille lentokentille (kuten Burbankille tai South Beachille Los Angelesin kansainvälisen lentokentän sijaan tai Stanstedtille Heathrown sijaan). Näin ne säästävät lentokenttäkuluissa, jotka tulisivat joka tapauksessa sinun maksettavaksesi. Saatat myös nauttia siitä, että näillä lentokentillä on vähemmän liikennettä, halvempia vuokra-autoja ja toki myös enemmän tilaa lentokenttäbaareissa. Aina kun teet haun KAYAKissa, näytämme sinulle automaattisesti hinnat läheisiltä lentokentiltä.

  7. Ja se tärkein... Tee haku KAYAKissa ennen kuin varaat.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta