Tunne yhteistyökumppanisi

KAYAKin Tunne yhteistyökumppanisi prosessi

Paiskimme kovasti töitä KAYAKilla suojellaksemme yhteistyökumppaneitamme ja toimimme kaikkien asiaankuuluvien lakien ja säännösten mukaisesti.

Jotta voimme paremmin ymmärtää, kenen kanssa teemme yhteistyötä pyydämme kaikkia uusia ja olemassa olevia kumppaneita toimittamaan lisätietoja, joiden avulla voimme oppia lisää heidän organisaatiostaan. Tämä tiedonkeruu tehdään täyttämällä Tunne yhteistyökumppanisi -kyselyn kautta. Pyydämme, että toimitat meille pyydetyt tiedot mahdollisimman pian saadaksemme sinut mukaan maksu- ja muihin prosesseihimme. Saat lisätietoja Usein kysytyistä kysymyksistä.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä myyntipäällikköön tai KAYAK-edustajaasi saadaksesi tarvittavaa apua.

Usein kysyttyä

Alla on selitys kyselyssä käytetyistä termeistä. Huomaa, että sinulta ei mahdollisesti kysytä joitain näistä tiedoista liiketoimintasi maantieteellisen sijainnin vuoksi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan myyntipäällikköön.

Vaihtoehtoinen nimi

Jotkut yritykset toimivat nimellä, joka eroaa yrityksen rekisteröidystä laillisesta nimestä. Tämä voi olla DBA-nimi (Doing Business As) eli nimi, jolla liiketoiminta harjoitetaan, kauppanimi tai yrityksen nimi.

Liiketoimintayksikkö

Yksikkö, joka on perustettu ja hallinnoitu yhtiölain mukaisesti ja joka harjoittaa liiketoimintaa, hyväntekeväisyystoimintaa tai muita sallittuja toimintoja. Liiketoimintayksiköt muodostetaan yleensä tuotteiden tai palveluiden myymiseksi kuten esim. yritykset, kumppanuudet, rahastot ja kansalaisjärjestöt.

Valtion virkamiehet/valtion virastot

Tähän kuuluvat henkilöt, kuten valtionpäämies, valittu hallituksen jäsen tai lainsäädäntö- tai hallintoelimen vanhempi työntekijä sekä hallitusten perustamat osastot, virastot tai lainsäädäntöelimet. Tähän sisältyy myös kaikki virkamiehet, työntekijät tai muut henkilöt, jotka toimivat julkishallinnon yksikössä tai sen osana, mukaan lukien kaikki valtion omistamat tai määräysvallassa olevat yritykset.

Valtionyhtiö

Kun yksikkö on kokonaan julkishallinnon elimen tai viranomaisen omistama tai kontrolloima (esim. yli 50 % omistusosuudella).

Yksityishenkilö

Luonnollinen henkilö (esim. itsenäinen oikeushenkilö), joka on yksittäinen ihminen ja jota ei ole muodostettu tai hallinnoitu yhtiölainsäädännön mukaisesti.

Rekisteröityneen yrityksen nimi/osoite

Kiinteistön virallinen nimi/osoite sellaisenaan kuin sitä käytetään virallisissa rekisteröintiasiakirjoissa.

Osakkeenomistaja

Jos useampi henkilö tai yritys omistaa liiketoiminnan, vaadimme sen yrityksen tai yksityishenkilön laillista nimeä, jonka omistusosuus on yli 20 %.

Liiketoiminnan tosiasiallinen laillinen omistaja

Tosiasiallinen laillinen omistaja on henkilö, joka tosiasiallisesti omistaa liiketoimintayksikön. Jos yksittäinen henkilö omistaa liiketoimintayksikön laillisesti, hän on tosiasiallinen laillinen omistaja. Jos yritys omistaa liiketoiminnan, on tämä yritys on myös tosiasiallinen omistaja.

Suosituimmat kansainväliset lentoreitit.

Halpoja lentoja, hotelleja, vuokra-autoja ja matkatarjouksia:

KAYAK etsii sadoilta matkailusivustoilta kerralla löytääkseen parhaat tarjoukset lentolipuille, halvoille hotelleille, lomamatkoille ja vuokra-autoille.

Etkö löytänyt etsimääsi? Löydä tuhamsia muita hotelleja, lentoja, vuokra-autoja ja pakettimatkoja KAYAK-sivustolta.