Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Barcelonan autonvuokraukset alk. 13 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Barcelonassa noutopäivän ollessa 17.6. ja palautus 19.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 19/6
ke 26/6

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Barcelonassa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Barcelonassa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Opel Corsa auto
Opel Corsa
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
13 €/päivä
Citroen C3 Aircross auto
Citroen C3 Aircross
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
14 €/päivä
Ford C-MAX auto
Ford C-MAX
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
17 €/päivä
Peugeot 508 auto
Peugeot 508
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
38 €/päivä
Fiat 500 auto
Fiat 500
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
13 €/päivä
Alfa Romeo Stelvio auto
Alfa Romeo Stelvio
tai vastaava LUXURY
5
5
4-5
M
30 €/päivä
Kia Sportage auto
Kia Sportage
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
13 €/päivä
Kia Stonic auto
Kia Stonic
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
15 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Barcelonassa

 • Kun haluat mukavan omatoimiloman, on autonvuokraus Barcelonassa oivallinen tapa tutustua alueen tarjontaan. Vuokra-auto on myös edullinen, varsinkin jos jaat vuokrakulut matkakaverin kanssa. Autoilu Espanjassa on yleisesti ottaen helppoa, ja tiet ovat yleensä hyväkuntoisia. Autonvuokraus Barcelonassa kannattaa, sillä saavutat autolla helposti esimerkiksi Camp Nou jalkapallostadionin, sekä upean luontokohteen Parc Natural de la Serra de Collserolan. Barcelonan lisäksi vuokra-autolla voi suunnata helposti muihinkin Katalonian kohteisiin, tai jopa Pohjois-Espanjaan. Pohjoisen alueelta löytyy esimerkiksi upeita kansallispuistoja. Barcelonasta voit tehdä autolla retken myös Pyreneiden vuoristoon. Suosittelemme lataamaan omaan matkapuhelimeen Espanjan kartan autoilua varten, sillä nettiyhteys ei ole aina taattua.
 • Lentokentältä Barcelonan autonvuokraus käy kaikkein helpoiten, jolloin auton saa käyttöön heti saapuessa. El Prat de Llobregatin lentokenttä (BCN), sijaitsee noin 15 km päässä Barcelonasta, joten matka kestää autolla ruuhkasta riippuen noin 20 minuutista 1 tuntiin. Vaikka lentokenttä on yksi Espanjan vilkkaimmista, on siellä todella hyvät opasteet. Opasteita seuraamalla löydät helposti Barcelonan autonvuokraus pisteisiin, joita sijaitsee niin 1-, kuin 2 -terminaaleissa. Terminaali ykkösen autonvuokraus sijaitsee katutasossa, ja löytyy heti matkatavaroiden noutopisteeltä poistumisen jälkeen. Terminaali kakkosesta ne löytyvät pääuloskäynnin alueelta, heti tullin jälkeen.
 • Ajokulttuuri Barcelonassa on melko erilainen, mihin olemme tottuneet Suomessa. Suurkaupungissa on paljon ruuhkia, ja liikenne saattaa tuntua ajoittain jopa kaoottiselta. Jos kuitenkin isoissa kaupungeissa ajaminen on tuttua, pärjää Barcelonassa aivan varmasti. Liikenne kulkee oikealla, niin kuin Suomessakin. Kiinnitä kuitenkin paljon huomiota jalankulkijoihin, sillä kaupungissa liikkuu erityisen paljon matkailijoita. Jalankulkijoilla on lisäksi etuoikeus liikenteessä, jonka vuoksi keskustasta löytyy alueita, joissa nopeusrajoitus on 30 km/t. Huomioi myös se, että Barcelonan liikenteessä on paljon muitakin ulkomaisia kuskeja, joilla liikennesäännöt saattavat olla hakusessa. KAYAK suosittelee noudattamaan tarkkaan paikallisia liikennesääntöjä, ja pysymään rauhallisena suurkaupungin vilskeessä. Huomaa myös, että kaupungissa on useampia yksisuuntaisia katuja. Valtateillä saattaa olla paikoin myös maksullisia tietulleja. Käteistä kannattaa kuljettaa mukana tietulleja, ja pysäköintiä varten.
 • Barcelonassa on vähäpäästöinen alue, Zona de Baixes Emissions (ZBE), jossa ajamiseen vaaditaan vähäpäästöinen kulkuneuvo. Oman vuokra-auton vähäpäästöisyys merkinnän voi tarkistaa ennakkoon netissä ZBE Barcelonan sivuilta. Alueen liikenne on rajoitettu maanantaiaamusta perjantai-iltaan saakka. Tämän lisäksi kannattaa välttää kaikkein ruuhkaisimpia aikoja liikenteessä, joita ovat aamut (noin klo 8-10), sekä illat (noin klo 19-21). Viikonloppuisin monet paikalliset viettävät vapaata, joten myös tällöin on ruuhkia. On myös hyvä pitää mielessä, että yleisesti ottaen Espanjassa liikennerikkomuksista saa hyvin tuntuvat sakot, joten liikennesääntöjä kannattaa noudattaa tarkkaan. Esimerkiksi ilman turvavyötä matkustava joutuu maksamaan yleensä vähintään 200 € sakkoa, sama koskee puhelimen käyttöä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Barcelona hintaan 20 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Barcelona vähintään 3 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-autot kohteessa Barcelona ovat keskimäärin 12 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Barcelonassa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Barcelonassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Barcelonassa 28 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Barcelonassa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Record Go (13 €/pvä), Centauro (13 €/pvä) ja Firefly (17 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Record Go toimipaikasta Carretera De Valencia Km 403 null (13 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Barcelonassa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituin autovuokraamo Barcelonassa on Enterprise Rent-A-Car (7,2, 54 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Barcelona?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Barcelona on 6,23 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 75 € - 100 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Barcelonassa?

  Mini (Fiat 500 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Barcelonassa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Barcelonan lentoasema (El Prat) (BCN) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Barcelonan lentoasema (El Prat) kentällä ovat Record Go, Centauro ja Budget.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Barcelonan lentoasema (El Prat) (BCN) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Barcelonan lentoasema (El Prat) kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, Centauro, Ok Mobility, ja Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Barcelonassa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Barcelonassa?

  Mini autonvuokraus Barcelonassa maksaa keskimäärin 34 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaBarcelonassa?

  Economy-luokan auton Barcelonassa maksaa keskimäärin 25 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Barcelonassa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Barcelonassa maksaa keskimäärin 17 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Barcelonassa?

  Autot vuokrataan useimmiten Barcelonassa Record Go Carretera De Valencia Km 403 (13 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Barcelonassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 194 € viikolta (28 € per päivä) Barcelonassa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Barcelonassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 830 € kuukaudessa (28 € per päivä) Barcelonassa.

 • Millainen auto sopii parhaiten Barcelonassa ajamiseen?

  Kun autonvuokraus Barcelonassa tulee ajankohtaiseksi, kannattaa suosia ehdottomasti pientä, tai keskikokoista autoa mahdollisuuksien mukaan. Pienikokoinen auto on kätevin, sillä kaupungista löytyy paljon ahtaita katuja. Myös kaistat saattavat olla paikoin kapeampia, mihin on Suomessa tottunut. Pienemmän auton pysäköiminen vilkkaassa kaupungissa on myös ehdottomasti helpompaa, kuin isomman auton pysäköinti. Kun mukana on enemmän porukkaa, tai paljon matkatavaraa, kannattaa tällöin tietysti panostaa hieman isompaan vuokra-autoon. KAYAK:in kautta löydät varmasti omiin tarpeisiin sopivan vuokra-auton, niin manuaali- kuin automaattivaihteisena. Kaupungista löytyy hyvin myös sähköautojen latauspaikkoja.

 • Mikä nopeusrajoitus vallitsee Barcelonassa?

  Nopeusrajoitukset Barcelonassa ovat melko samat kuin meillä Suomessakin. Kaupunkialueella yleinen nopeusrajoitus on 50 km/t, mutta paikoin rajoitus on alempi. On siis suositeltavaa seurata muiden liikennemerkkien lisäksi nopeusmerkintöjä. Barcelonan kaupunkialueen ulkopuolella nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t, ja moottoriteillä 100-120 km/t, ellei toisin osoiteta. Seuraa tarkkaan nopeusmerkintöjä, sillä ne vaihtelevat usein. Suosittelemme ajamaan rajoitusten mukaan, sillä ylinopeussakot tulevat äkkiä kalliiksi. Ylinopeussakot lähtevät yleensä noin 100 eurosta ylöspäin, ja poliisin pysäytykset ovat muutenkin yleisiä Barcelonassa.

 • Mihin pysäköidä Barcelonassa?

  Huomioi myös pysäköintimahdollisuudet, kun suunnittelet Barcelonan autonvuokrausta. Kaupungista löytyy paljon pysäköintialueita, mutta paikkojen määrä on rajallinen, ja ne saattavat täyttyä suosittuina ajankohtina nopeasti. Suositeltavinta on valita iso pysäköintihalli, josta löytyy paljon paikoitusta niin lyhyeen, kuin pitkäaikaiseen pysäköintiin. Halleihin voi yleensä tehdä myös ennakkovarauksen netissä, jolloin varmistat paikkasi etukäteen. Esimerkiksi Parclick -järjestelmästä löytyy suuri määrä ennakkoon varattavia pysäköintihalleja. Pysäköit sitten kadulle tai halliin, lähtevät tuntitaksat yleensä noin 2-3€/t ylöspäin. Varaudu maksamaan koko päivän pysäköinnistä jotakin 15-40 € väliltä. Jos majoitut hotellissa, kannattaa tietysti suosia sellaista majapaikkaa, josta löytyy pysäköintialue. Hotellit veloittavat vuorokauden pysäköinnistä yleensä noin 15-30€/päivä. Pysäköinti tulee tehdä vain sille merkityillä paikoilla, sillä ajoneuvo voidaan hinata pois hyvin pienenkin pysäköintirikkomuksen vuoksi. 

Barcelonan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Firefly

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

9.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Barcelona Ap,terminal2

+34 931 935 705

Maanantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Sunnuntai08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Quadis Rent A Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Carrer de Numancia, 39, Barcelona, Spain - Mainland

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.7

Mukavuus

9.1

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.8

7 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

C/ Viladomat 214

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

C/badajoz 168 *parking Bsm*no Truck

+34 911 505 000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Carrer De Pere Iv 453

+34 936 09 05 33

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Centro Comercial Centre De La Vila

+34 911 505 000

Maanantai08:00 - 23:5915:30 - 19:30
Tiistai15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Keskiviikko15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Torstai15:30 - 19:3008:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:5915:30 - 19:30
Lauantai09:00 - 14:00

Gran Via De Les Corts Catalanes 680

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Office In Saba Sants Parking

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Plaza Paises Catalanes

+34 911 505 000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.3

Mukavuus

9.3

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

3 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

C/ Alta Ribagorza nº 30-34

+34 93- 1931844

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle de Bejar 63 -73 Local 8

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Centauro Rent a Car

+34 935 66 72 28

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.4

Mukavuus

8.4

Nouto/palautus

7.4

Hinta-laatusuhde

7.2

9 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Avinguda Pau Casals 16

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Carrer Palaudàries 5-7

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Carrer d Arago 54

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Carrer de la Marina 19-21

+34 871 18 01 92

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30
Lauantai07:30 - 15:30
Sunnuntai07:30 - 15:30

Passeig Joan de Borbó 4

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Passeig de Gracia 126

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Passeig del Taulat 262-264

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Plaça dels Països Catalans

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Rambla de Catalunya 74

+34 871 18 01 92

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,2

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.3

Mukavuus

7.4

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

6.8

5 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

125 Carrer De Badajoz

+34 933 05 61 53

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

177 Carrer De Valencia

+34 935 21 00 25

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Calle De Muntaner 45

+34 933 230 701

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Carrer Rivadeneyra, 3

+34 935 21 00 25

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 14:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Estacion De Ave Sants

+34 934 91 01 89

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.9

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

6.9

Hinta-laatusuhde

7.0

4 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff

+34 902 10 84 95

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Corcega 293/295

+34 902 11 02 75

Maanantai09:00 - 14:0016:00 - 18:45
Tiistai09:00 - 14:0016:00 - 18:45
Keskiviikko16:00 - 18:4509:00 - 14:00
Torstai16:00 - 18:4509:00 - 14:00
Perjantai16:00 - 18:4509:00 - 14:00
Lauantai09:00 - 14:00

Pallars, 457

+34 933 031 066

Maanantai09:00 - 14:00
Tiistai10:00 - 13:00
Keskiviikko10:00 - 13:00
Torstai10:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 14:00
Lauantai09:00 - 14:00

Rector Triado N 104

+34 902 11 02 93

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

6,9

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.7

Mukavuus

7.4

Nouto/palautus

5.9

Hinta-laatusuhde

6.9

4 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Pallars, 457

+34 933 031 066

Maanantai09:00 - 14:00
Tiistai10:00 - 13:00
Keskiviikko10:00 - 13:00
Torstai10:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 14:00
Sunnuntai09:00 - 14:00

Rambla Catalunya 40

Maanantai09:00 - 14:0016:00 - 18:45
Tiistai09:00 - 14:0016:00 - 18:45
Keskiviikko16:00 - 18:4509:00 - 14:00
Torstai16:00 - 18:4509:00 - 14:00
Perjantai09:00 - 14:0016:00 - 18:45
Lauantai09:00 - 14:00

Rector Triado N 104

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.7

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

6.4

Hinta-laatusuhde

6.7

2 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Carrer Rivadeneyra, 3

+34 935 21 00 25

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 14:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Enterprise Rent A Car

+34 934 91 01 89

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.2

Mukavuus

6.6

Nouto/palautus

5.4

Hinta-laatusuhde

5.8

6 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Av.de Les Garrigues 1-3

+34 933 78 87 64

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Barcelona Railway, Viriato 45

+1 800 800 4000

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Calle Tirso De Molinsa, 25

+34 937 82 31 42

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59

Diagonal-Sarria Diagonal 622

934101034

Maanantai08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Tiistai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Keskiviikko08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Torstai08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Perjantai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Lauantai09:00 - 14:00

Hotel Hesperia Del Mar

+34 933 56 11 39

Maanantai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Tiistai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Keskiviikko16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Torstai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Perjantai08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Lauantai09:00 - 14:00

Terminal 1 And 2

+34 932 98 36 37

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

6.0

Yksi toimipiste Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

Aeropuerto El Prat *no Truck Return* Keybox In Parking

+34 663 00 24 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Record Go

5,8

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

7.4

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

5.7

Hinta-laatusuhde

6.7

3 toimipistettä Barcelonassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Barcelonassa

9, Carrer del Rossello

+34 931 12 77 67

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Barcelona Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Carretera De Valencia Km 403

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

6.5

Nouto/palautus

5.5

Hinta-laatusuhde

5.3

6 toimipistettä Barcelonassa

Toimipisteet Barcelonassa

Av.de Les Garrigues 1-3

+34 933 78 87 64

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

C/viriato 45

+34 902 99 87 07

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Calle Tirso De Molina, 25

+34 937 82 31 42

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59

Diagonal 622, Return To Parkin

+34 934 10 10 34

Maanantai16:00 - 18:4508:30 - 13:30
Tiistai08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Keskiviikko08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Torstai08:30 - 13:3016:00 - 18:45
Perjantai