Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Rovaniemen autonvuokraukset alk. 26 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Rovaniemellä noutopäivän ollessa 26.7. ja palautus 2.8.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
Tue 16/7
Tue 23/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Rovaniemellä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Rovaniemellä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Toyota Yaris auto
Toyota Yaris
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
26 €/päivä
Volkswagen Golf auto
Volkswagen Golf
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
28 €/päivä
Volvo V40 auto
Volvo V40
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
44 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
M
41 €/päivä
Volkswagen Multivan auto
Volkswagen Multivan
tai vastaava VAN
5
2
4-5
M
134 €/päivä
Volkswagen Golf SportWagen auto
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
27 €/päivä
Toyota Corolla Wagon auto
Toyota Corolla Wagon
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
34 €/päivä
Nissan Qashqai auto
Nissan Qashqai
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
39 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Rovaniemellä

 • Suomen arktisesta pääkaupungista Rovaniemeltä löytyy pohjoista luontoa, Joulupukin koti sekä vauhdikkaita aktiviteettejä. Auton vuokraaminen auttaa liikkumaan viettäessäsi aikaa työn tai huvin parissa Rovaniemen yliopisto- ja matkailukaupungissa. Rovaniemen vierailuun voit yhdistää ajelun noin 80 km:n päästä löytyvään Ranuan eläinpuistoon ja tutustua arktisiin eläinlajeihin tai vierailla reilun 20 km:n päässä keskustasta löytyvällä Napapiirin retkeilyalueella. Vuokra-autoa käyttäessä hallitset oman aikataulun ja voit nähdä ja kokea enemmän vierailusi aikana.
 • Autonvuokraus Rovaniemellä hoituu Joulupukin virallisella lentoasemalla ja yhdellä Suomen kävijämäärältään suurimmilla, Rovaniemen kansainvälisellä̈ lentoasemalla (RVN), jouhevasti. Lentoasemalla on useita autovuokraamoja mutta osa niistä on auki ainoastaan ennakkovarauksella, joten on hyvä tarkistaa aukioloajat ja muut tiedot vuokraamoiden nettisivuilta. Lentokentän kartat ja opasteet auttavat sinut lukuisten kansainvälisesti tunnettujen autovuokraamojen palveluiden pariin. Jos harkitset autonvuokrausta Rovaniemellä ja saavut myöhäiseen tai erityisen varhaiseen ajankohtaan on hyvä sopia varauksesta etukäteen. Autonvuokraamoista voit vuokrata ajoneuvon lyhyelle tai pitkäaikaiselle ajalle tarpeidesi mukaan. Sinulle sopivimman vuokra-auton saat käyttöösi lentokentän yhteydestä, jonne voit kulkuneuvon myös palauttaa. Autovuokraamoille ensimmäiseen kerrokseen pääset opasteita seuraamalla. Lentäen Rovaniemeen saavuttaessa on selkeintä hyödyntää suoraan lentoasemalta löytyvää Rovaniemen autonvuokrausta. Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta. - Rovaniemen halvat autonvuokraukset löydät KAYAKin kautta.
 • Rovaniemen ja Lapin kuin koko Suomen liikenteessä̈ noudatetaan yleisiä liikennesääntöjä niin autoilla, pyörällä tai jalkaisin liikuttaessa. Rovaniemi on suhteellisen pieni kaupunki, jossa välimatkat ovat lyhyitä. Rovaniemen keskusta-alueella kätevimmät liikkumismuodot ovat kävely ja pyöräily. Keskustassa on selkeää ajaa mutta suojateiden läheisyydessä on hyvä huomioida kevyen liikenteen kulkijat sekä muut mahdollisesti jo pysähtyneet autot varmistaaksesi kaikkien liikkujien turvallisuus. Suomessa busseilla on aina etuajo-oikeus ja ne kannattaa huomioida pysäkkien yhteydessä.
 • Lapissa on erityisen hyvä muistaa muuttuvat sääolosuhteen sekä arktiset eläimet. Lapissa päivä on erityisen pitkä kesäaikaan ja lyhyt talvisaikaan. On hyvä muistaa, että Suomessa tulee auton valojen olla päällä myös päiväsaikaan kaikkina vuodenaikoina. Liikennemerkkejä on hyvä seurata ja tarkkailla mahdollisia teiden vierillä liikkuvia eläimiä kuten poroja. Liikenneviraston ylläpitämä tiesää ja keli tarjoavat hyvää tietoa ennen ajomatkaa. Rovaniemen keskustan alueella ei voida varsinaisesti puhua ruuhkista. Ruuhkaa voi esiintyä alueittain kehitysprojektien yhteydessä ja keskustassa on aina hyvä seurata liikennemerkkejä ja opasteita.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Rovaniemi hintaan 26 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Rovaniemi vähintään 7 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Rovaniemi ovat keskimäärin noin 23 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Rovaniemi ovat keskimäärin 20 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Rovaniemellä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Rovaniemellä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Rovaniemellä 31 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Rovaniemellä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa GREEN MOTION (26 €/pvä), Enterprise Rent-A-Car (31 €/pvä) ja Alamo (35 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi GREEN MOTION toimipaikasta Ratakatu 3 96100 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Rovaniemi?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Rovaniemi on 6,85 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 82 € - 110 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Rovaniemellä?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Rovaniemellä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Rovaniemi (RVN) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Rovaniemi kentällä ovat GREEN MOTION, ADDCAR RENTAL, Alamo, Sixt, Enterprise Rent-A-Car ja Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Rovaniemi (RVN) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Rovaniemi kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat GREEN MOTION, ADDCAR RENTAL, Sixt, ja Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Rovaniemellä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaRovaniemellä?

  Economy-luokan auton Rovaniemellä maksaa keskimäärin 67 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Rovaniemellä?

  Keskikokoisen auton vuokraus Rovaniemellä maksaa keskimäärin 55 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Rovaniemellä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Rovaniemellä maksaa keskimäärin 66 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Rovaniemellä?

  Autot vuokrataan useimmiten Rovaniemellä GREEN MOTION Rovaniemi (8 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Rovaniemellä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 214 € viikolta (31 € per päivä) Rovaniemellä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Rovaniemellä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 919 € kuukaudessa (31 € per päivä) Rovaniemellä.

 •  Minkälaista autoa suositellaan Rovaniemellä ajamiseen?

  Autonvuokrausta Rovaniemellä ja Lapissa suunnitellessa on hyvä miettiä ajankohta sekä välimatkat suunniteltuihin kohteisiin. Rovaniemen keskustan ja lähialueiden saavuttamiseen kesäaikaan riittää näppärä henkilöauto ja täyssähköautoillekin löytyy latauspisteitä. Rovaniemen laajalla lähialueella riittää koettavaa ja vuokra-autolla liikut pidemmällekin erinomaisten yhteyksien ansiosta. Vuokrattu auto helpottaa Lapin matkallasi ja vuokra-autolla pääset sujuvasti paikasta toiseen oman aikataulusi mukaisesti. Mikäli lähdet kauemmas Lappiin muina vuodenaikoina ja seurueesi kuuluu useampia matkaajia, on parempi valita pitkiin matkoihin toimiva varma nelivetoinen ajoneuvo. Tarvitsetpa näppärän henkilöauton, jolla liikut kätevästi kaupunkiympäristössä tai tilavan nelivetoisen farmarin Lapin maanteille, järjestyy se sinulle.  Rovaniemen halvat autonvuokraukset löydät KAYAKin avulla.

 • Mikä on nopeusrajoitus Rovaniemellä?

  Nopeusrajoitukset näet teidenvarsien liikennemerkeissä.  Rovaniemen ydinkeskustan nopeusrajoitus on asetettu 30 km/h ja keskustan kehällä 40 km/h. On hyvä seurata nopeusrajoituksia sekä huomioida, että talvella nopeusrajoitukset muuttuvat kesää alhaisemmiksi. Rovaniemellä, arktisen alueen rajalla, lumi- ja jääkohteet tuovat talvikauteen eksotiikkaa mutta ne tulee myös huomioida ajaessa. Pohjoisissa olosuhteissa teiden kunto vaihtelee jään ja lumen vaikutuksesta ja on hyvä säilyttää sopiva turvaetäisyys edessä olevaan. Rovaniemen kaupunki vastaa ajo- ja istutuskaistojen sekä kevyen liikenteen väylien talvikunnossapidosta, mutta talvella ajaessa tulee varata pidempi jarrutusväli.

 • Mihin Rovaniemellä kannattaa pysäköidä?

  Rovaniemen on runsaasti pysäköintipaikkoja, joista osa yleisissä pysäköintilaitoksissa ja osa kadunvarsipaikkoja. Keskustan ap-pysäköinti on ääsääntöisesti maksullista. Pysäköintimaksu maksullisilla paikoilla on 2,00 € / 1h. Pysäköintimaksu suoritetaan Rovaniemellä lippuautomaattiin, joita löytyy lukuisia. Automaatin tulostama pysäköinti lippu laitetaan vi näkyvälle paikkaan siten että se on nähtävissä. ti. Lippuautomaatin pysäköintilipulla voit pysäköidä kaikikialla pysäköintipaikoilla, jotka ovat maksullisia, (kadunvarsi-, katuaukio- ja pysäköintialue mittaripaikoilla), jos pysäköintilipussasi on käyttämätöntä maksettua pysäköintiaikaa. Huomaa etteivät maksuliput kelpaa lentoaseman tai rautatieaseman pysäköintiin. Rovaniemellä toimivat myös lukuisat mobiilisovellukset. Huomaa että ajoneuvon pysäköinti ja pysäyttäminen Lordinaukion kävelykadulle on kielletty. Aina pysäköidessäsi tarkasta alueen liikennemerkit.

Rovaniemen autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Avis

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Railway Station Meet&greet

Maanantai07:15 - 21:00
Tiistai07:15 - 21:00
Keskiviikko07:15 - 21:00
Torstai07:15 - 21:00
Perjantai07:15 - 21:00
Lauantai11:00 - 21:00
Sunnuntai11:00 - 21:00

Rovakatu 21

Maanantai08:30 - 15:30
Tiistai08:30 - 15:30
Keskiviikko08:30 - 15:30
Torstai08:30 - 15:30
Perjantai08:30 - 15:30
Lauantai10:00 - 13:00

Rovaniemi Airport

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai12:00 - 18:30
Sunnuntai12:00 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Koskikatu 23

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai10:00 - 13:00

Lentokentantie

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 20 5552500

Maanantai07:30 - 21:00
Tiistai07:30 - 21:00
Keskiviikko07:30 - 21:00
Torstai07:30 - 21:00
Perjantai07:30 - 21:00
Lauantai07:30 - 21:00
Sunnuntai07:30 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Lentokentantie

+358 300 308362

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 300 308362

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

9.0

2 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Lentokentantie

+358 300 308362

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 300 308362

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

9.5

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

8.5

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Meet&greet, Ratakatu 3

Maanantai07:15 - 21:00
Tiistai07:15 - 21:00
Keskiviikko07:15 - 21:00
Torstai07:15 - 21:00
Perjantai07:15 - 21:00
Lauantai11:00 - 21:00
Sunnuntai11:00 - 21:00

Rovakatu 21

Maanantai08:30 - 15:30
Tiistai08:30 - 15:30
Keskiviikko08:30 - 15:30
Torstai08:30 - 15:30
Perjantai08:30 - 15:30
Lauantai10:00 - 13:00

Rovaniemi Airport

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai12:00 - 18:30
Sunnuntai12:00 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

7.5

5 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Pekankatu 9

+358 20 1122596

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 5

+358 20 1122596

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Rovaniemi Airport

+358 20 1122596

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Ulakatu 11

+358 20 1122596

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30

Valtakatu 18

+358 201 122 596

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

6.5

Hinta-laatusuhde

5.5

2 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Lentokentantie

+358 300 308362

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 300 308362

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

9.5

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

6.5

Hinta-laatusuhde

6.5

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Ratakatu 3

+358 201 213 540

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Rovaniemi

+358 20 1213540

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Valtakatu 35

+358 201 213 540

Maanantai09:00 - 21:00
Tiistai09:00 - 21:00
Keskiviikko09:00 - 21:00
Torstai09:00 - 21:00
Perjantai09:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.6

Mukavuus

6.6

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Koskikatu 23

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai10:00 - 13:00

Lentokentantie

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 20 5552500

Maanantai07:30 - 21:00
Tiistai07:30 - 21:00
Keskiviikko07:30 - 21:00
Torstai07:30 - 21:00
Perjantai07:30 - 21:00
Lauantai07:30 - 21:00
Sunnuntai07:30 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Koskikatu 23

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai10:00 - 13:00

Lentokentantie

+358 20 5552500

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Ratakatu 3

+358 20 5552500

Maanantai07:30 - 21:00
Tiistai07:30 - 21:00
Keskiviikko07:30 - 21:00
Torstai07:30 - 21:00
Perjantai07:30 - 21:00
Lauantai07:30 - 21:00
Sunnuntai07:30 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Ratakatu 3

+358 300 870212

Maanantai07:30 - 21:00
Tiistai07:30 - 21:00
Keskiviikko07:30 - 21:00
Torstai07:30 - 21:00
Perjantai07:30 - 21:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Rovaniemi Airport (RVN)

+358 300 870212

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Saumaajantie 3, 96910 Rovaniemi

+358 300 870212

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Rovaniemellä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Rovaniemellä

Pohjanpuistikko 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovaniemi Airport

+358 403 062 870

Maanantai06:15 - 23:00
Tiistai06:15 - 23:00
Keskiviikko06:15 - 23:00
Torstai06:15 - 23:00
Perjantai06:15 - 23:00
Lauantai06:15 - 23:00
Sunnuntai06:15 - 23:00

Rovaniemi Rail Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Teknotie 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

E-Z Rent-A-Car

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Rovaniemi Airport

+358 600 550 715

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

In Terminal, Car Rental Desk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pekankatu 9

+358 400 148 917

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Ratakatu 3, Rovaniemi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fox

5,4

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Europcar, Rovaniemi Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

6 toimipistettä Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Koskikatu 23

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovakatu 17

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovakatu 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Rovaniemellä

alk.36 €/pvä

Toimipisteet Rovaniemellä

Ratakatu 5

+358 40 3062870

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovakatu 17

+358 40 3062870

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovaniemi Airport

+358 40 3062870

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Teknotie 2

+358 40 3062870

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rovaniemellä

alk.31 €/pvä

Toimipisteet Rovaniemellä

Ratakatu 3

+358 401 305 630

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Sodankylantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valtakatu 35

+358 6009 5199

Maanantai08:00 - 18:30
Tiistai08:00 - 18:30
Keskiviikko08:00 - 18:30
Torstai08:00 - 18:30
Perjantai08:00 - 18:30
Lauantai08:00 - 18:30
Sunnuntai08:00 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovaniemi Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

6, Tähtikuja Nova Skyland Hotel

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 3

+358 600 550 715

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovaniemi Airport

+358 600 550 715

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Rovaniemi Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rovaniemi Railway Station

+358 163 420 506

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valtakatu 26

+358 163 420 506

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

3 Harrikatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Rovaniemellä

Toimipisteet Rovaniemellä

Rovaniemi Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Rovaniemi tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

31 €/pvä

Tarjoushinta

26 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Rovaniemellä

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Rovaniemellä

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Rovaniemi autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Rovaniemellä.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Rovaniemi autonvuokraukseesi.