Turun autonvuokraus

Turun autonvuokraus

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Turussa

Kuljettajan ikä: 26-65
ke 29/11
Keskipäivä
ke 6/12
Keskipäivä

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Turussa

Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja

Suodata autotyypin, ilmaisen peruutuksen ja muiden tekijöiden mukaan

Halpa autonvuokraus Turku

Edullinen23 €/pvä
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen41 €/pvä
Mini23 €/pvä
Pienikokoinen farmari36 €/pvä
Keskikokoinen maasturi40 €/pvä
Keskikokoinen farmari48 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Turussa

 • Suomen vanhimpana kaupunkina tunnettu Turku tarjoaa historiaa, Aurajoen kansallismaisia sekä merellisiä elämyksiä. Auton vuokraaminen helpottaa siirtymistä kohteesta toiseen vieraillessasi mielenkiintoisessa Turussa niin työasioissa tai lomamatkalla. Kaupunkiajeluun voit yhdistää vierailun noin 18 km:n päässä sijaitsevaan naapurikaupunki Naantaliin ja tutustua samalla presidentin Kultaranta residenssiin tai hurauttaa vain noin 8 km:n päässä keskustasta löytyvälle Ruissalon Natura-luonnonsuojelualueelle. Vuokra-autolla kulkiessasi ehdit nähdä enemmän kaunista Turun seutua, siirryt jouheasti paikasta toiseen etkä ole riippuvainen joukkoliikenteen aikatauluista.
 • Autonvuokraus Turussa hoituu yhdellä maan vilkkaimmalla lentokentällä̈, Turun kansainvälisellä̈ lentoasemalla (TKU), erittäin kätevästi. Vuokraamojen palvelut löytyvät lentoaseman rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Tunnetut kansainväliset autovuokraamot tarjoavat palveluitaan kentällä, mutta sinun kannattaa tehdä ennakkovaraus varmistaaksesi palvelun saatavuuden. Saapumisen ajoittuessa myöhäiseen tai varhaiseen aikaan, kannattaa varmistaa aukiolot. On hyvä huomioida, että Suomessa on käytössä 24-aika, ja klo 4.00 tarkoittaa aikaista aamua ja klo 16.00 iltapäivän ajankohtaa. Autonvuokraamot tarjoat lyhyt- sekä pitkäaikaista autonvuokrausta ja heidän valikoimistaan löytyy vaihtoehtoja henkilöautoista pikkubusseihin tai pakettiautoihin. Vuokra-autot löytyvät lentokentän yhteydestä jonne auton voi myös palauttaa. Autovuokraamoille löytyy opasteita seuraamalla. Lentäen Turkuun saapuvia matkustajia parhaiten palveleva Turun autonvuokraus löytyy ehdottomasti suoraan lentokentältä̈. Turun lentoasema sijaitsee 8 kilomerin päässä Turun keskustasta, josta myös löydät autonvuokrauspisteitä mm. rautatieasemalta. Turun halvat autonvuokraukset löydät KAYAKin avulla.
 • Turun ja koko Suomen liikenteessä̈ noudatetaan yleisiä liikennesääntöjä autoilla, pyörällä tai jalkaisin liikkuessa. Turun jatkuvasti kehittyvään keskustaan ajettaessa on hyvä seurata sekä liikennemerkkejä että kevyttä liikennettä. Turun keskusta on vilkas ja vilisee jalkaisin liikkuvia asukkaita sekä vierailijoita. Suojateiden yhteydessä tulee huomioida muut jo pysähtyneet autot ja varmistaa suojatietä ylittävät. Suomessa pidetään auton valot päällä myös päiväsaikaan ympäri vuoden mikä on hyvä muistaa. Talvella on hyvä muistaa vaihtuvat sääolosuhteet ja noudattaa erityistä varovaisuutta. Autoillessa on edessä ajavaan hyvä pitää riittävä välimatka.
 • Turussa on huomioitu julkisten kulkuneuvojen ja muun kevyen liikenteen väylät. Autoillessa tulee huomioida, että̈ busseilla on aina etuajo-oikeus pysäkiltä̈ matkustajia noudettuaan. Turun keskustassa autoilet kätevästi ja koet ruuhkia vain tiettyinä aikoina. Ruuhkaa on arkipäivien aamujen aikaan klo 7:40 ja 8:10 välillä sekä iltapäivisin noin klo 14 ja 16 välillä. Tällöin ensisijaisesti keskustassa voi liikkua useampia autoilijoita ja liikenne ruuhkautua. Voikin olla mukava idea ajaa hieman kauemmas ja kävellä ydinkeskustaan. Turussa on toimivat jalankulkuväylät. Pysäköidessä on hyvä muistaa tarkistaa liikennemerkit.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Turku hintaan 36 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Turku vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Turku ovat keskimäärin noin 5 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-auto kohteessa Turku on keskimäärin noin 45 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Turku autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Turku ?

  Turku - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 42 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Turussa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Budget (23 €/pvä), keddy by Europcar (29 €/pvä) ja Firent (36 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Budget toimipaikasta Turku Airport 20100 (7 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Turku?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Turku on 7,74 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 93 € - 124 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Turussa?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Turussa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Turku (TKU) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Turku kentällä ovat Scandia Rent, Budget, Firent, keddy by Europcar ja Autounion Car Rental.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Turku (TKU) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Turku kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Scandia Rent, Budget, Firent, ja keddy by Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Turussa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaTurussa?

  Economy-luokan auton Turussa maksaa keskimäärin 36 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Turussa?

  Mini autonvuokraus Turussa maksaa keskimäärin 41 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Turussa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Turussa maksaa keskimäärin 45 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Turku?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Turku osoitteesta Budget Turku Airport (7 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Turussa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 291 € viikolta (42 € per päivä) Turussa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Turussa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1247 € kuukaudessa (42 € per päivä) Turussa.

 • Minkälaista autoa suositellaan Turussa ajamiseen?

  Kun harkitset autonvuokrausta Turussa, on hyvä huomioida omat tarpeet ja valikoidut kohteet etäisyyksineen. Turun ympäristössä on paljon nähtävää ja vuokra-autolla liikut kätevästi hyvien yhteyksien ansiosta. Autoilu on sujuvaa ja vuokra-autoa käyttämällä hallitset aikataulusi ja voit tutusta kaupunkiin keskustaa laajemmin. Keskustan läheisyydessä liikkuessa pienempi auto toimii parhaiten ja myös täyssähköautoille on tarjolla latauspisteitä. Mikäli lähdet pidemmälle rannikolle ja seurueesi kuuluu useampia, kannattaa valita paremmin pitkiin matkoihin soveltuva ajoneuvo. Saat Turun halvat autonvuokraukset parhaiten KAYAKin kautta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Turussa?

  Nopeusrajoitukset näkyvät tienvarsien liikennemerkeissä.  Turun keskustassa rajoitus on 30 km/h ja pääkaduilla 40 km/h. Turun kävely- ja pyöräilypainotteinen keskusta on saavutettavissa kaikilla liikennemuodoilla, mutta läpiajoliikenne ohjataan keskustaa sivuaville väylille. Aurakadulle, Eerikinkadulle ja Linnankadulle on läpiajokielto mutta keskustaan voi yhä ajaa autolla eikä se koske esimerkiksi parkkiin ajamista. Huomioi kuitenkin, että Kauppatoria ympäröivät katuosuudet on otettu pois yksityisautoilijoiden käytöstä. Kaupunkiajossa kannattaa seurata nopeusrajoituksia ja muistaa, että talvisaikaan nopeusrajoitukset ovat kesää matalammat. Alhainen nopeusrajoitus parantaa kevyen liikenteen kulkijoiden turvallisuutta.

 • Mihin Turussa kannattaa pysäköidä?

  Turussa auton voit pysäköidä joko keskustan pysäköintialueille tai kadunvarsille. Turun keskustassa tulee pysäköinnistä pääsääntöisesti maksaa. Maksullinen pysäköinti on jaettu kolmeen maksuvyöhykkeeseen ja ydinkeskustan alueella pysäköinnistä tulee maksaa 3,60 €/tunti. Pysäköinti maksaa arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 9-17 välillä. Tahkonaukion pysäköintialue palvelee arkisin klo 09-20 ja lauantaisin 09-15 ja Blomberginaukio arkisin klo 09-17. Pysäköinti maksaa ydinkeskustan jälkeisellä toisella vyöhykkeellä 1,80 €/tunti ja edullisimmalla kolmannella vyöhykkeellä 0,60 €/tunti. Maksun voit tehdä käteisellä, pankkikortilla, lähimaksulla tai matkapuhelimella. Mobiilisovellusta käyttäessä hallitset aikataulun ja voit tarvittaessa jatkaa pysäköintiä. Keskustan alueella toimii myös yksityisiä pysäköintilaitoksia, joilla on omat toimintaperiaatteet.

Turun autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Budget

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Turussa

Ratapihankatu 37

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 14:00
Valitse

Turku Airport

Maanantai00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Tiistai06:30 - 23:5900:00 - 01:30
Keskiviikko06:30 - 23:5900:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Perjantai06:30 - 23:5900:00 - 01:30
Lauantai12:00 - 23:5900:00 - 01:30
Sunnuntai08:00 - 14:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

9,6

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 20 5552600

Maanantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Tiistai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Lauantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Sunnuntai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Valitse

Lonttistentie 9

+358 20 5552600

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.6

Mukavuus

9.2

Nouto/palautus

9.6

Hinta-laatusuhde

8.8

3 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 20 1122520

Maanantai00:00 - 01:3007:00 - 18:00
Tiistai00:00 - 01:3007:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:0000:00 - 01:30
Torstai07:00 - 18:0000:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3007:00 - 18:00
Lauantai00:00 - 01:3007:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 01:3007:00 - 18:00
Valitse

Ratapihankatu 37

+358 20 1122520

Maanantai08:00 - 14:00
Tiistai08:00 - 14:00
Keskiviikko08:00 - 14:00
Torstai08:00 - 14:00
Perjantai08:00 - 14:00
Lauantai08:00 - 14:00
Valitse

Toinen Poikkikatu 5

+358 20 1122520

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai07:00 - 18:0019:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 18:0019:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Toimipisteet Turussa

Kimokatu 2, 20380 Turku

+358 300 870233

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Ratapihankatu 37

+358 300 870233

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00
Valitse

Turku Airport

+358 300 870233

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 14:00
Sunnuntai08:00 - 14:00
Valitse

Turku Hotel Delivery, Turku

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Turku Railway station, Turku

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Kasityolaiskatu 18 A

+358 40 3062831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Lentoasemantie 150

+358 40 3062831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Volkswagen Center Turku

+358 40 3062831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 20 5552600

Maanantai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Keskiviikko00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Sunnuntai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Valitse

Lonttistentie 9

+358 20 5552600

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Serviced By Europcar

403062831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Serviced By Europcar

403062831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Railway Station

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 14:00
Valitse

Rinta-Jouppi

+358 20 7991222

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Valitse

Turku Airport

Maanantai00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Tiistai00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Torstai06:30 - 23:5900:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3006:30 - 23:59
Lauantai12:00 - 23:5900:00 - 01:30
Sunnuntai08:00 - 14:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Meet & Greet Turku Airport Turku

+358 10 2292269

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai07:00 - 18:00
Sunnuntai07:00 - 18:00
Valitse

Ratapihankatu 35 (Rautatieaseman kupeessa)

+358 102 292 269

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Turku Harbour Silja

+358 2478 7500

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Turku Railway Station

+358 102 292 269

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 20 5552600

Maanantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Tiistai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Keskiviikko06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Lauantai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Sunnuntai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Valitse

Lonttistentie 9

+358 20 5552600

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

5,9

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Turussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 600 550706

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai07:00 - 18:00
Sunnuntai07:00 - 18:00
Valitse

Orikedonkatu 7

+358 600 550706

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai07:00 - 18:00
Sunnuntai07:00 - 18:00
Valitse

Ratapihankatu 37

+358 600 550706

Maanantai08:00 - 14:00
Tiistai08:00 - 14:00
Keskiviikko08:00 - 14:00
Torstai08:00 - 14:00
Perjantai08:00 - 14:00
Lauantai08:00 - 14:00
Sunnuntai08:00 - 14:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Turussa

alk. 28 €/pvä

Toimipisteet Turussa

Kasityolaiskatu 18 A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Turku Airport

+358 403 062 831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Volkswagen Center Turku

+358 403 062 831

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

E-Z Rent-A-Car

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Turussa

Toimipisteet Turussa

Turku Airport

+358 600 550 706

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

5,6

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Turussa

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+358 20 7700740

Maanantai08:00 - 14:00
Tiistai08:00 - 14:00
Keskiviikko08:00 - 14:00
Torstai08:00 - 14:00
Perjantai08:00 - 14:00
Lauantai08:00 - 14:00
Sunnuntai08:00 - 14:00

Orikedonkatu 7

+358 20 7700740

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai10:00 - 12:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Turussa

alk. 27 €/pvä

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pansiontie 4

+358 207 700 740

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Port Of Turku

+358 207 700 740

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Turku Railstation

+358 207 700 740

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Turussa

Toimipisteet Turussa

Käsityöläiskatu 18 A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentosemantie150

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lonttistentie 9

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratapihankatu 37

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Turussa

Toimipisteet Turussa

Lentoasemantie 150

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Turku tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

42 €/pvä

Tarjoushinta

36 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Turussa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Turussa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Turku autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Turussa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Turku autonvuokraukseesi.