Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Helsingin autonvuokraukset alk. 24 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Helsingissä noutopäivän ollessa 1.9. ja palautus 11.9.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
su 21/7
su 28/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Helsingissä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Helsingissä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Volkswagen Polo auto
Volkswagen Polo
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
24 €/päivä
Class Compact Car auto
Class Compact Car
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
26 €/päivä
Skoda Rapid auto
Skoda Rapid
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
33 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
M
24 €/päivä
Volkswagen Multivan auto
Volkswagen Multivan
tai vastaava VAN
5
2
4-5
M
101 €/päivä
Volkswagen Golf SportWagen auto
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
30 €/päivä
Opel Crossland X auto
Opel Crossland X
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
30 €/päivä
Skoda Rapid Spaceback auto
Skoda Rapid Spaceback
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
33 €/päivä
Volkswagen Tiguan auto
Volkswagen Tiguan
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
56 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Helsingissä

 • Suomen pääkaupungissa, Helsingissä, on paljon nähtävää ja etäisyydet ovat pitkät. Auton vuokraaminen on erinomainen tapa liikkua laajallakin alueella niin lomalla kuin työmatkallakin, koska yhteydet ovat hyvät. Kaupungin sisäisen liikkumisen lisäksi pääset vuokra-autolla kätevästi esimerkiksi 40 km:n päässä sijaitsevaan kauniiseen Nuuksion kansallispuistoon tai 50 km:n päästä löytyvään viehättävään Porvoon kaupunkiin. Helsingin sisällä pääset autoillen kätevästi tutustumaan kaikkiin etäisiinkin alueisiin täysin omassa tahdissa. Erityisesti pidemmillä matkoilla säästät vuokra-autolla liikkuen aikaa ja voit paremmin kulkea oman aikataulusi mukaan.
 • Autonvuokraus Helsingissä onnistuu maan ylivoimaisesti suurimmalla lentokentällä, Helsinki-Vantaan kansainvälisellä lentoasemalla (HEL), erittäin kätevästi. Vuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat kätevästi tuloaulassa. Useat kansainväliset ja hyvin tunnetut vuokraamot tarjoavat palveluitaan joustavasti aikaisesta aamusta yli puolenyön. Jos saavut paikalle keskellä yötä, on erityisen suositeltavaa hoitaa varaus etukäteen, koska useat vuokrapalvelupisteistä on tällöin muutaman tunnin kiinni. Tarjolla on lyhyt- ja pitkäaikaisia vuokrausmahdollisuuksia, sekä autovaihtoehtoja henkilöautoista aina pikkubusseihin ja pakettiautoihin. Vuokra-autojen käyttöönotto ja palautus hoituu läheisissä parkkihalleissa, ja kunkin vuokraamon paikat on selkeästi merkitty. Opasteet kentältä ja kentälle ovat selkeät. Lentomatkustajille kätevin Helsingin autonvuokraus löytyy ilman muuta suoraan lentokentältä.
 • Suomessa ja Helsingissä liikenteessä noudatetaan varsin hyvin ohjeita sekä autoilijoiden, että jalankulkijoiden osalta. Pyörätieverkosto on erityisen kattava kaupungin keskusta-alueella, josta löytyy useita kilometrejä vain polkupyörille tarkoitettuja reittejä. Useamman kaistan suojateiden kohdalla kannattaa myös olla erityisen tarkkana, eikä ohittaa suoraan vasemmalta suojatien eteen pysähtynyttä autoa. Kaupungissa operoi myös varsin laaja raitiovaunuverkosto, ja osa raiteista kulkee autoteiden kanssa samoja teitä. Erityisesti raitiovaunulinjojen risteyksissä kannattaa autoa ajaessa olla tarkkana. Kannattaa myös huomioida, että liikenteessä tulee autossa olla valot päällä myös päiväsaikaan.
 • Helsingin ydinkeskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä on huomioitu julkisten kulkuneuvojen ja vaihtoehtoisten liikkumistapojen käyttö erityisen hyvin. Julkista liikennettä on paljon ja busseilla on useissa paikoissa kaistat, joilla ei henkilöautot yleisesti saa ajaa. Muutenkin kannattaa huomioida, että busseilla on esimerkiksi pysäkiltä tullessa etuajo-oikeus. Käytännössä kaikilla kaupungin alueilla yksityisautoilu kuitenkin onnistuu, mutta liikenteessä saattaa ilmetä ruuhkia. Suurimpia ruuhka-aikoja ovat arkipäivien aamut ja päiväsaikaan noin klo 15-17 välinen aika. Tällöin esimerkiksi kaupunkiin ja kaupungista pohjoiseen vievä Hämeentie, poikki kaupungin kulkeva Sturenkatu, ja Espoon suuntaan vievä Turunväylä voivat olla hetkellisesti ruuhkan takia täynnä. Talviaikaan kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta liukkauden teiden ja mahdollisesti runsaidenkin lumimäärien vuoksi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Helsinki hintaan 34 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Helsinki vähintään 7 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Helsinki ovat keskimäärin noin 33 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Helsinki ovat keskimäärin 39 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Helsingissä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Helsingissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Helsingissä 42 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Helsingissä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Alamo (24 €/pvä), keddy by Europcar (24 €/pvä) ja ADDCAR RENTAL (27 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Alamo toimipaikasta Helsinki Vantaa Airport 01530 (17 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Helsinki?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Helsinki on 7,00 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 84 € - 112 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Helsingissä?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Helsingissä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Helsinki-Vantaan lentoasema kentällä ovat keddy by Europcar, Alamo, Enterprise Rent-A-Car, ADDCAR RENTAL, Thrifty ja Hertz.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat GREEN MOTION, Sixt, Europcar, ADDCAR RENTAL, Budget, Thrifty, Hertz, ja Avis.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Helsingissä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaHelsingissä?

  Economy-luokan auton Helsingissä maksaa keskimäärin 44 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Helsingissä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Helsingissä maksaa keskimäärin 50 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Helsingissä?

  Keskikokoisen auton vuokraus Helsingissä maksaa keskimäärin 62 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Helsingissä?

  Autot vuokrataan useimmiten Helsingissä GREEN MOTION Vantaa (17 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Helsingissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 297 € viikolta (42 € per päivä) Helsingissä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Helsingissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1273 € kuukaudessa (42 € per päivä) Helsingissä.

 • Minkälaista autoa suositellaan Helsingissä ajamiseen?

  Kun pohdit autonvuokrausta Helsingissä, kannattaa huomioida omat tarpeesi mahdollisimman hyvin. Kaupungin sisällä mahdollisimman kätevä ja pienehkö auto tarjoaa helpoimman liikkuvuuden. Myös täyssähköautoille löytyy suhteellisen hyvin latauspaikkoja. Mikäli kohteisiisi kuuluu hieman kauempaakin löytyviä kaupunkeja, kannattaa harkita hieman paremmin pitkiin matkoihin soveltuvia ajoneuvoja. Kiveyksiä on suhteellisen monessa paikassa, joten niiden ylittelyyn sopii parhaiten muut, kuin kaikista matalimmat kulkupelit.

 • Mikä on nopeusrajoitus Helsingissä?

  Teiden nopeusrajoitukset on selkeästi esitetty liikennemerkein teiden varsilla niin kaupungeissa kuin niiden lähialueillakin. Yleisohjeena on kuitenkin, että kantakaupungissa rajoitus on 40 km/h ja esikaupunkialueilla 50 km/h. Kantakaupungin alueella on useita katuosuuksia, joissa nopeusrajoitus on tätäkin alhaisempi. Suuremmilla yhdistävillä teillä, sekä tietysti maanteille ja moottoriteille siirryttäessä nopeusrajoitukset kasvavat. Kaupunkiin saavuttaessa kannattaa nopeuden hiljentämisen suhteen olla tarkkana, sillä nämä ovat yleisimpiä paikkoja liikennekameroille ja erityiselle valvonnalle. Huomionarvoista on myös, että talvisaikaan nopeusrajoitukset ovat muun muassa moottoriteillä alhaisemmat kuin kesällä.

 • Mihin Helsingissä kannattaa pysäköidä?

  Mainio vaihtoehto liikkumiseen Helsingissä ja sen lähiympäristössä on auton vuokraaminen. Erityisesti kantakaupungissa ollessasi kannattaa kuitenkin varautua maksullisiin ja ajoittain melko tyyriisiinkin parkkipaikkoihin. Parhaat parkkipaikat keskustan alueella ovat maksullisissa suurissa parkkihalleissa, joita löytyy suhteellisen mukavasti ympäri ydinkeskustaakin. Päiväsaikaan näissä pysäköinti maksaa noin 3 €/t ja yöaikaan hinta putoaa noin yhteen euroon. Näihin kannattaa tutustua etukäteen muun muassa silloin, kun aiot majoittua keskustaan ja haluat säilyttää auton lähellä majapaikkaa. Kadunvarsipysäköinti onnistuu valtaosassa kaupunkia hyvin, mutta myös tällöin pysäköinti on useimmiten maksullista. Hinta on alueesta riippuen 2-4 €/t. Mobiilisovellusten avulla hoituva pysäköinnin maksu on kuitenkin varsin kätevää. Ilmaisia pysäköintipaikkojakin on olemassa, joskin ne ovat vähäisen määränsä vuoksi yleensä täynnä. Lyhytaikainen pysäköiminen tunnista kahteen hoituu monessa paikassa ilmaiseksi. Kauemmaksi kaupungin keskustasta siirryttäessä ilmaiset parkkipaikat lisääntyvät ja yksi hyvä vaihtoehto onkin parkkeerata auto lyhyen matkan päähän ytimestä ja siirtyä sinne esimerkiksi junan, raitiovaunun tai bussin avulla.

Helsingin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sixt

8,6

Erittäin hyvä

2 arvostelua

Puhtaus

9.4

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

8.0

6 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Hermannin rantatie 5

+358 20 1122565

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai11:00 - 18:00

Hiihtomäentie 17

+358 20 1122500

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00

John Stenbergin ranta 4

+358 201 122 553

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 15:00

Kalastajatorpantie 1

+358 20 1122500

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00

Mekaanikonkatu 14/17

+358 20 1122500

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00

Veturitori 5

+358 20 1122500

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00

Suodata

Arvostelut

5,2 Kohtuullinen

jouluk. 2018

KAYAK

Plussat:

Asiat toimi.

Miinukset:

Luokkaa pienempi auto, ei hyvitystä.

1/1

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

9.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

9.0

8 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Airport

+358 20 5552100

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:30 - 20:00
Sunnuntai08:30 - 20:00

Katajanokanlaituri 8

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai10:00 - 13:00

Mekaanikonkatu 12

+358 20 5552320

Maanantai07:30 - 16:00
Tiistai07:30 - 16:00
Keskiviikko07:30 - 16:00
Torstai07:30 - 16:00
Perjantai07:30 - 16:00

Puusepankatu 2

+358 20 5552450

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00

Ristipellontie 5 C

+358 20 5552330

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00

Runeberginkatu 5

+358 20 5552300

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Silvastintie 4

+358 20 5552470

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00

Vantaanlaaksontie 6 A

+358 20 5552440

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

6.0

3 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

50m From Helsinki Main Railstation

+358 403 062 803

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mekaanikonkatu 10, VW Center

+358 40 3062804

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Office: Mannerheimintie 56

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Airport, Finland

+358 20 5552100

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:30 - 20:00
Sunnuntai08:30 - 20:00

Runeberginkatu 5

+358 20 5552300

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

8.0

4 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Cumulus Hotel Hakaniemi Siltasaarenkatu 14

+358 201 213 590

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Cumulus Hotel Meilahti Tukholmankatu 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12

+358 201 213 590

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Mannerheimintie 109

+358 201 213 510

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.3

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

8.4

Hinta-laatusuhde

9.1

Yksi toimipiste Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Vantaa Airport

+358 300 308350

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Keskiviikko00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Torstai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Perjantai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Lauantai00:00 - 01:0008:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.6

Mukavuus

9.4

Nouto/palautus

8.7

Hinta-laatusuhde

8.7

3 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Etela Esplanadi 2

+358 300 308352

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Helsinki Vantaa Airport

+358 300 308350

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:0000:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:0000:00 - 01:00
Perjantai07:00 - 18:0000:00 - 01:00
Lauantai08:00 - 17:0000:00 - 01:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Laivalahdenkatu 8 B

+358 300 308351

Maanantai07:30 - 16:00
Tiistai07:30 - 16:00
Keskiviikko07:30 - 16:00
Torstai07:30 - 16:00
Perjantai07:30 - 16:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

4 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Bavaria

Maanantai07:30 - 16:00
Tiistai07:30 - 16:00
Keskiviikko07:30 - 16:00
Torstai07:30 - 16:00
Perjantai07:30 - 16:00

Malminkatu 24

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00

Mekaanikonkatu 16

+358 104 362 242

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Messuaukio 1

+358 10 4362200

Lauantai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

6.0

2 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Airport, Finland

+358 20 555210

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:30 - 20:00
Sunnuntai08:30 - 20:00

Runeberginkatu 5

+358 20 5552300

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

4,8

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

4.0

Hinta-laatusuhde

2.0

3 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Malminkatu 24

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00

Mekaanikonkatu 2

Maanantai07:30 - 16:00
Tiistai07:30 - 16:00
Keskiviikko07:30 - 16:00
Torstai07:30 - 16:00
Perjantai07:30 - 16:00

Messuaukio 1

Lauantai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Hotel Delivery, Helsinki

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pasila Railway station, Mall of Tripla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Sahaajankatu 45, Helsinki

+358 300 870144

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Helsingissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Vantaa Airport

+358 300 308350

Maanantai07:00 - 18:00
Tiistai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Keskiviikko07:00 - 18:0000:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Perjantai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:0000:00 - 01:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

4 toimipistettä Helsingissä

alk.30 €/pvä

Toimipisteet Helsingissä

Elielinaukio 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Vantaa Aiport

+358 403 062 800

Maanantai00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Tiistai07:00 - 18:0000:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:0007:00 - 18:00
Torstai07:00 - 18:00
Perjantai07:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Mannerheimintie 40

+358 403 062 803

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 15:00

c/o Volkswagen Center Helsinki

+358 403 062 804

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Elannontie 9

+358 40 0148950

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Mannerheimintie 50, Helsinki, Crowne Plaza Hotel

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

11 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Asema- Aukio 2

+358 400 220 112

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki East suburb, Herttoniemi

+358 102 355 225

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hämeentie 37

+358 973 8967

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mannerheimintie 50

+358 4013 5011

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Maurinkatu 16

+358 9135 2604

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Olympia terminal

+358 963 3194

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pietarinkatu 22

+358 963 3194

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratapihantie 11 a 6

+358 400 152 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Sahaajankatu 39

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Teboil Itäväylä Linnavuorentie 30

+358 207 435 345

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

10 toimipistettä Helsingissä

alk.34 €/pvä

Toimipisteet Helsingissä

1, Kaivokatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

23-25, Töölönkatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Center, Paavo Nurmen Kuja 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki East, Kastelholmantie 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Railway Station - Arrival Entrance by the bus stops

+358 600 550701

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Railway Station Asema-Aukio

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki West Matkamiehenpolku 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki airport arrival hall terminal 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentäjäntie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Linnanrakentajantie 6

+358 207 032 987

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

9 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Etela Esplanadi 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Laivalahdenkatu 8 B

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malminkatu 24

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mannerheimintie 56

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mekaanikonkatu 10

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Office at the Mall of Tripla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Puusepankatu 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ristipellontie 5C 2Nd Floor

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Runeberginkatu 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Helsingissä

alk.37 €/pvä

Toimipisteet Helsingissä

Erottajankatu 4

+358 104 239 944

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Railway Station

+358 600 550 701

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malminkartanonkuja 1

+358 207 419 070

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Olympiaranta 1

+358 104 239 944

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratapihantie 6

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AviaRent Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Kaivokatu 1

+358 40 0590600

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Shell, Laivalahdenkatu 1

+358 40 0590600

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

YourRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki Rail Station Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Vantaa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Vantaa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Helsinki International Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Touring Rent Auto

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Helsingissä

Toimipisteet Helsingissä

Tiilenlyojankuja 6

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

2 matkustajaa, jotka varasivat vuokra-auton kohteessa Helsinki arvioivat käyttämänsä vuokraamon 6,6 pisteen arvoiseksi

Autonvuokrauspaikat kapungissa Helsinki tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

42 €/pvä

Tarjoushinta

34 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Helsingissä

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Helsingissä

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Helsinki autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Helsingissä.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Helsinki autonvuokraukseesi.