Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Jyväskylän autonvuokraukset alk. 47 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Jyväskylässä noutopäivän ollessa 22.7. ja palautus 29.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 23/7
ti 30/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Jyväskylässä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Jyväskylässä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Ford Fiesta auto
Ford Fiesta
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
48 €/päivä
Skoda Fabia auto
Skoda Fabia
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
47 €/päivä
Class Intermediate Car auto
Class Intermediate Car
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
93 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
50 €/päivä
Opel Vivaro auto
Opel Vivaro
tai vastaava VAN
5
3
4-5
167 €/päivä
Volkswagen Golf SportWagen auto
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
62 €/päivä
Skoda Octavia Combi auto
Skoda Octavia Combi
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
78 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Jyväskylässä

 • Jyväskylän sijainti keskellä Suomea on ihanteellinen. Kaikki Suomen kauneimmat maisemat järvineen ja harjuineen sijaitsevat tällä alueella. Autonvuokraus Jyväskylässä on kiva tapa tutustua koko keskiseen Suomeen ja lähistön kaupunkeihin. Esimerkiksi taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan on vain noin tunnin matka Jyväskylästä. Kuuluisa Serlachiuksen taidemuseo on monen suosikkikohde ja saavuttanut myös kansainvälistä huomiota taidenäyttelyillään. Myös Jyväskylän lähiseudulla pääsee kätevimmin liikkumaan autolla. Esimerkiksi tunnettu arkkitehti Alvar Aalto on suunniteltu useita kohteita Jyväskylän lähistölle. Säynätsalosta, joka on noin 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, löytyy vuodelta 1949 peräisin oleva kunnantalo ja Muuramesta, johon samoin on parinkymmenen minuutin ajomatka, löytyy 1920-luvun loppupuolelta oleva Alvar Aallon suunnittelema kirkko. Autonvuokraus Jyväskylässä mahdollistaa vapaan liikkumisen näiden arkkitehtuurikohteiden välillä.
 • Kätevimmin autonvuokraus Jyväskylässä tapahtuu jo lentoasemalla. Jyväskylän lentoasema (JYV) sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Tikkakoskella 19 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä terminaali 1 aulasta löytyvät kaikki keskeiset autovuokraamot. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vain osa vuokraamoista on auki ympäri vuorokauden. Siksi etukäteen netistä varaaminen voi olla viisasta. Autovuokraamoja on sekä lentokentän aulassa että välittömästi sen ulkopuolella pysäköintialue 1 edessä. Lentokentällä on hyvin opasteita ja Jyväskylän autonvuokraus sujuu kätevästi. Sen jälkeen voi aloittaa matkan vuokra-autolla kohti kaupunkia vastakunnostettua valtatie E 75 pitkin.
 • Jyväskylän keskustan asemakaavaa pidetään hieman hankalana autoilijalle, sillä siellä on paljon yksisuuntaisia katuja. Voi olla paikallaan tutustua jo etukäteen siihen reittiin, mitä aikoo keskusta-alueella käyttää. Katukylteissä korostuvat Jyväskylän eri kaupunginosat kuten Tourula ja Harju, jotka ovat muualta tulevalle hankalia hahmottaa. Rautatieaseman läheisyydessä sijaitseva keskusta-alue on hyvä paikka, mihin suunnata aluksi. Sieltä on hyvät opasteet esimerkiksi eri hotelleille. Ajotyyli Keski-Suomessa Jyväskylän alueella on rauhallinen ja sääntöjä noudatetaan pääsääntöisesti hyvin. Yliopistoalueella liikkuu paljon pyöräilijöitä, joiden suhteen kannattaa olla tarkkana. Samoin keskustan kävelyalueella kävelijät voivat ylittää tien muualtakin kuin suojatien kohdalta. On hyvä muistaa noudattaa suojatiesääntöjä, joita Suomessa valvotaan tarkasti.
 • Jyväskylässä liikenne saattaa ruuhkautua aamuisin ennen klo 10 ja iltapäivisin klo 16-17 aikoihin. Julkista liikennettä on kaupungissa paljon ja autoilijan on muistettava väistämisvelvollisuus bussin siirtyessä pysäkiltä ajokaistalle alle 60 km/t nopeudessa. Ruuhkaisimmat kadut ovat Hannikaisenkatu ja Yliopistokatu. Samoin kaupunkiin johtavat kadut saattavat etenkin aamuisin olla pahasti ruuhkautuneita. On hyvä, jos liikkumisen pystyy ajoittamaan muihin kuin ruuhkatunteihin.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Jyväskylä hintaan 49 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Jyväskylä vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Jyväskylä ovat keskimäärin noin 11 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Jyväskylä ovat keskimäärin 42 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Jyväskylässä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Jyväskylässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Jyväskylässä 55 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Jyväskylässä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Budget (47 €/pvä), Hertz (48 €/pvä) ja keddy by Europcar (50 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Budget toimipaikasta Hotel Scandic,vapaudenkatu 73 40100 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Jyväskylä?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Jyväskylä on 6,80 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 82 € - 109 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Jyväskylässä?

  Edullinen (Nissan Micra tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Jyväskylässä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Jyväskylä (JYV) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Jyväskylä kentällä ovat keddy by Europcar, Hertz, Europcar ja Budget.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Jyväskylä (JYV) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Jyväskylä kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat keddy by Europcar, Hertz, Europcar, ja Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Jyväskylässä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaJyväskylässä?

  Economy-luokan auton Jyväskylässä maksaa keskimäärin 53 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Jyväskylässä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Jyväskylässä maksaa keskimäärin 51 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Jyväskylässä?

  Standard-autonvuokraus Jyväskylässä maksaa keskimäärin 172 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Jyväskylässä?

  Autot vuokrataan useimmiten Jyväskylässä Hertz Vapaudenkatu 38 (1 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Jyväskylässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 386 € viikolta (55 € per päivä) Jyväskylässä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Jyväskylässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1656 € kuukaudessa (55 € per päivä) Jyväskylässä.

 • Minkälaista autoa suositellaan Jyväskylässä ajamiseen?

  Jyväskylän autonvuokraus  kannattaa aloittaa sillä, että miettii, mitkä ovat omat tarpeet autonvuokraukselle ja mihin aikoo autolla liikkua. Samoin sillä on väliä, mikä vuodenaika on kyseessä. Talviaikaan katumaasturi on verraton apu, jos esimerkiksi liikkuu lumisilla sivuteillä. Kesäaikaan taas kevyt henkilöauto tai jopa sähköauto voi olla kätevä tapa liikkua. Sähköauton latauspisteitä löytyy ympäri kaupunkia ja niitä on myös suurten päivittäisliikkeiden pysäköintialueilla ja yksityisissä pysäköintilaitoksissa. Pienempi auto kuten Volkswagen Golf on kätevä myös pysäköidessä ahtaille katuosuuksille, joita Jyväskylässä on etenkin keskusta-alueella.

 • Mikä on nopeusrajoitus Jyväskylässä?

  Jyväskylässä auton vuokranneen henkilön kannattaa tarkistaa paikalliset nopeusrajoitukset jo etukäteen Jyväskylän kaupungin nettisivuilta. Nopeudet vaihtelevat keskusta-alueen 20 km/t kaupungin ulosmenoteiden 70-80 km/t. Moottoriteillä nopeudet ovat 100-120 km/t. Nopeudet vaihtelevat myös vuodenajan mukaan. Talvinopeudet ovat noin 20 km/t hitaammat kuin kesänopeudet. Etenkin kaupunkiin saapuessa kannattaa huomioida, että nopeusrajoitus vaihtuu 30 km/t varsin pian moottoritien jälkeen, joten kannattaa olla tarkkana oikean nopeuden suhteen, että välttää ylinopeussakot.

 • Mihin Jyväskylässä kannattaa pysäköidä?

  Pysäköiminen Jyväskylässä on maksullista. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy vain hallintokorttelista kaupungintalon pihalta arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin. Pysäköinti on jaettu kahteen eri vyöhykkeeseen, punaiseen ykkösvyöhykkeeseen, jossa pysäköinti maksaa kadunvarressa 2 €/t ja keltaiseen kakkosvyöhykkeeseen, jossa pysäköinti maksaa ensimmäiseltä tunnilta 2 €/t, mutta seuraavilta tunneilta aina neljään tuntiin asti 1 €/t ja sen jälkeen 0,5 €/t. Alueella on myös yksityisiä pysäköintitaloja. Kätevimmin kadunvarsipysäköinti sujuu puhelimeen ladattavalla pysäköintisovelluksella. Joillain alueilla on käytössä myös kameratunnistautumiseen perustuva sovellus, jossa auton rekisterinumeron perusteella laskutetaan käyttäjää pysäköinnin alkamis- ja loppumisajasta. Pysäköintiä valvotaan sekä kaupungin että yksityisten yritysten toimesta, joten kannattaa olla tarkkana sen suhteen, että noudattaa pysäköintisääntöjä. Nykyisten pysäköintisääntöjen mukaan pysäköiminen kadunvarteen on mahdollista myös vastakkaiseen ajosuuntaan. Liikkeelle lähdettäessä on syytä olla tarkkana kevyen liikenteen suhteen. Sähköpotkulaudat ja polkupyörät ajavat läheltä pysäköityjä autoja, joten vapaan kulkuväylän tarkistaminen ja vilkun käyttö kannattaa muistaa ennen liikkeelle lähtöä.

Jyväskylän autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Budget

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Hotel Scandic,vapaudenkatu 73

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Jyvaskyla Airport

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Jyvaskyla Airport

+358 20 5552680

Maanantai11:00 - 14:0000:00 - 01:30
Tiistai00:00 - 01:3011:00 - 14:00
Keskiviikko00:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3011:00 - 14:00
Perjantai00:00 - 01:3011:00 - 14:00
Lauantai00:00 - 01:30

Vapaudenkatu 38

+358 20 5552680

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Aholaidantie 2

+358 40 3062851

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Jyväskyla Airport

+358 40 3062851

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Jyvaskyla Railway station, Jyvaskyla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Lentoasemantie

+358 201 122 540

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai06:00 - 22:00

Puistokatu 2

+358 201 122 540

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Hedin Automotive

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00

Hotel Scandic

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Aholaidantie 2

+358 403 062 851

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Ahjokatu 12

+358 106 662 030

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Jyvaskyla Airport Meet & Greet

+358 106 662 030

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 17:00

Jyvaskyla Railway Station, Hannikaisenkatu 18

+358 106 662 030

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Seppäläntie 1 Jyvaskyla

+358 106 662 030

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Aholaidantie 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie 70

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vapaudenkatu 38

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vapaudenkatu 73

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

20, Hannikaisenkatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

70, Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Hannikaisenkatu 20

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Jyväskylässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Jyväskylässä

Jyväskyla Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Jyväskylä tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

keddy by Europcar

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

55 €/pvä

Tarjoushinta

49 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Jyväskylässä

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Jyväskylässä

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Jyväskylä autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Jyväskylässä.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Jyväskylä autonvuokraukseesi.

Jyväskylän autonvuokraustiedot

NoutopaikkaJyväskylä
AutotyypitEdullinen, Keskikokoinen, Keskikokoinen farmari, Mini, Pienikokoinen, Pienikokoinen farmari, Tila-auto
Vuokraamosijainnit27
Lentokenttien sijainnit10
Suositut vuokraamotkeddy by Europcar, Budget, Hertz, Europcar