Los Angelesin autonvuokraukset alk. 47 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Los Angelesissa noutopäivän ollessa 10.5. ja palautus 12.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 22/4
ma 29/4

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Los Angelesissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Los Angeles

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen50 €/pvä
Pienikokoinen47 €/pvä
Keskikokoinen48 €/pvä
Standardi49 €/pvä
Suuri52 €/pvä
Pieni tila-auto94 €/pvä
Suuri maasturi83 €/pvä
Korkeatasoinen88 €/pvä
Luksus101 €/pvä
Keskikokoinen maasturi52 €/pvä
Pienikokoinen maasturi54 €/pvä
Standard-maasturi66 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Los Angelesissa

 • Los Angeles on tunnettu niin tähtipölystään kuin pitkistä välimatkoistaan. . Vaikka julkisen liikenteen verkosto on Los Angelesissa yhdysvaltalaiseksi kaupungiksi laaja, on yleisin kulkumuoto kaupungissa edelleen yksityisauto. Los Angelesin metropolialue on rakennettu erityisesti autolla liikkumiseen ja ilman sitä paikasta toiseen pääseminen voi olla paikoitellen vaivalloista ja aikaa vievää. Autonvuokraus Los Angeles takaa sinulle helpoimman tavan liikkua kaupungissa. Useine moottoriteineen Los Angeles linkittyy Yhdysvaltojen valtakunnalliseen valtatieverkostoon, joten kaupungista on erinomaiset kulkuyhteydet moniin kiinnostaviin kaupunkeihin. Naapuriosavaltion Nevadan viihdekeskukseen Las Vegasiin pääsee hurauttamaan alle viidessä tunnissa, mutta aikaa kannattaa varata ehdottomasti myös nähtävyyksien tutkimiseen matkan varrella. Autolla pääset myös tutustumaan Los Angelesin lähialueiden upeaan luontoon, kuten noin 2,5t päässä sijaitsevaan Joshua Treen kansallispuistoon.
 • Los Angelesin lentokentilllä hoituu autonvuokraus Los Angeles eri yritysten toimipisteistä. Los Angelesissa on useita lentoasemia, mutta suurin ja vilkkain niistä on Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX). Auton vuokraaminen lentokentältä on helppoa: saavuttuasi terminaaliin seuraa opasteita autovuokraamoille, joita toimii lentokentällä useita. Suosittelemme varausta etukäteen, sillä näin saat varmasti oikeanlaisen auton tarpeisiisi saapumispäivänäsi. Useimmat lentoaseman vuokraamot tarjoavat myös kuljetuspalveluja, jotka vievät sinut suoraan toimistolle täyttämään vuokraamiseen tarvittavat sopimukset ja saat avaimet heti käteen. Vuokrausehdot ja vakuutukset kannattaa tarkistaa aina ennen vuokrausta.
 • Los Angelesin liikenteessä kannattaa pysyä erityisen tarkkaavaisena, sillä teillä on usein on vaihtuvia liikennejärjestelyitä ja useita kaistoja. Kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset tietullit ja ottaa selville se, että osuuko näitä oman matkan varrelle. Huolimatta siitä, että auto on kaupungin ykköskulkupeli on Los Angelesissa myös paljon kävelijöitä ja pyöräilijöitä, jotka kannattaa huomioida erityisesti risteyskohdissa. Suurkaupungissa muiden tiellä liikkujien huomioiminen on kaiken a ja o. Suosittelemme ehdottomasti GPS-sovelluksen käyttämistä, jotta löydät varmasti perille tässä valtavassa ja monimuotoisessa kaupungissa. Sovellukset auttavat myös ruuhkien välttelyssä, ettei sinun tarvitse viettää koko kaupunkilomaasi autossa istuen.
 • Kuten on jo tullut ilmi, Los Angelesissa on pitkät välimatkat ja runsas autoliikenne, joten liikkumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, varsinkin ruuhka-aikoina. Ruuhka-aika on arkiaamuisin kello 5:00-10:00 ja iltapäivisin jopa kello 15:00-19:00. Ruuhkia voi esiintyä myös muihin aikoihin, erityisesti perjantaisin ja ennen juhlapyhiä. Maltti on valttia Los Angelesin liikenteessä ja riittävä aika sekä rauhallinen mieli kannattaa pitää aina matkassa. Paras tapa hoitaa Los Angelesin autonvuokraus on miettiä etukäteen, että millaiseen käyttöön auto on tulossa ja millaisia matkoja sillä tehdään. Autossa tulee vietettyä aikaa, valitse siis itsellesi mukavin vaihtoehto.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Los Angeles hintaan 44 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Los Angeles vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-auto kohteessa Los Angeles on keskimäärin noin 3 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Los Angeles autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Los Angeles ?

  Los Angeles - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 58 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Los Angelesissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Dollar (47 €/pvä), Budget (52 €/pvä) ja Thrifty (52 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Dollar toimipaikasta 9000 Airport Boulevard 90045 (13 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Los Angelesissa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituimmat autovuokraamot Los Angelesissa ovat Sixt (7,4, 301 arvostelua), Enterprise Rent-A-Car (7,2, 184 arvostelua) ja Midway (6,3, 694 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Los Angeles?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Los Angeles on 4,59 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 55 € - 73 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Los Angelesissa?

  Mini (Chrysler Pacifica tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Los Angelesissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kentällä ovat Budget, Dollar, Sixt, Thrifty, Avis, Hertz ja Fox.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Budget, Dollar, Sixt, Thrifty, Avis, Alamo, Enterprise Rent-A-Car, ja Hertz.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Los Angelesissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Los Angelesissa?

  Mini autonvuokraus Los Angelesissa maksaa keskimäärin 56 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Los Angelesissa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Los Angelesissa maksaa keskimäärin 74 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaLos Angelesissa?

  Economy-luokan auton Los Angelesissa maksaa keskimäärin 70 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Los Angeles?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Los Angeles osoitteesta Dollar 9000 Airport Boulevard (13 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Los Angelesissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 396 € viikolta (57 € per päivä) Los Angelesissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Los Angelesissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1695 € kuukaudessa (57 € per päivä) Los Angelesissa.

 • Minkälaista autoa suositellaan Los Angelesissa ajamiseen?

  Los Angelesin ruuhkaisilla kaduilla liikkuessa kompakti auto on kätevin kulkupeli, varsinkin jos olet liikkeellä yksin tai kaksin. Jos suunnittelet myös retkiä kaupungin lähiympäristöön ja erityisesti vuoristoon niin kannattaa harkita maastoauton vuokraamista. Näin varmistat mukavan ajokokemuksen myös epätasaisilla teillä ja vaihtuvissa sääoloissa. Autonvuokraus Los Angeles ja monipuoliset autovaihtoehdot löydät helposti KAYAK:in kautta. Kannattaa myös huomioida, että Los Angelesin liikenteessä ajokilometrejä kertyy helposti paljon ja autossa tulee vietettyä paljon aikaa. Vuokra-autossa kannattaakin panostaa mukavuuteen ja pieneen polttoaineen kulutukseen, näin säästät rahaa ja hermoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus Los Angelesissa?

  Los Angelesin nopeusrajoitukset vaihtelevat hieman riippuen tiestä ja liikennealueesta. Taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 25 mailia tunnissa, mikä on kilometreissä noin 40 km/h, kun taas moottoriteillä yleinen nopeusrajoitus on 65-70 mailia tunnissa, joka vastaa 105-113 km/h. Tässä on kuitenkin myös vaihtelua riippuen olosuhteista, joten nopeusrajoitus voi olla moottoriteillä mitä tahansa 55-75 mph välillä. Onkin erityisen oleellista seurata liikennemerkkejä, jotta tulee varmasti liikkuneeksi liikennesäädösten mukaisesti.

 • Mihin Los Angelesissa kannattaa pysäköidä?

  Los Angelesista löytyy useita pysäköimisvaihtoehtoja riippuen siitä, että missä päin kaupunkia liikut. Pysäköintiä helpottamaan kannattaa ladata puhelimeen pysäköintisovellus, josta näet helpoiten lähimmät pysäköintivaihtoehdot ja pääset vertailemaan niiden hintoja. Kauppakeskuksilla ja nähtävyyksillä on useimmiten omat maksulliset pysäköintihallit tai -alueet, jotka ovat helppo ja turvallinen tapa säilyttää autoa kohteessa vierailun ajan. Los Angelesista voi olla välillä vaikea löytää kadunvarsipaikkoja suosituimmilta alueilta ja kadulle pysäköinnissä kannattaa tarkastaa myös mahdolliset rajoitteet ja säännöt. Maksullinen pysäköinti on keskimäärin $10-20 (noin € 9-18) tunnilta riippuen paljon alueesta. Yleisesti ottaen kaupungissa on runsaasta autoliikenteestä johtuen monipuoliset pysäköimismahdollisuudet.

Los Angelesin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Silvercar

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

6.0

Yksi toimipiste Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

9010 Bellanca Ave

+1 855 359 2227

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai07:00 - 21:00
Sunnuntai07:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

State Van Rental

8,6

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

8.7

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

8.9

Yksi toimipiste Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

9020 Bellanca Avenue

+1 310 641 7000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.1

Mukavuus

8.1

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.7

32 toimipistettä Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

10757-61 Venice Blvd.

+1 310 839 5600

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

10799 Santa Monica Blvd

+1 310 475 8738

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

11325 Santa Monica Blvd

+1 310 477 7209

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

11575 Ventura Blvd

+1 818 762 0225

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

11779 West Pico Blvd

+1 310 477 7209

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1234 S La Brea Ave

+1 323 932 6085

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

12959 Sherman Way

+1 818 503 0878

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1435 S La Cienega Blvd Ste D

+1 310 652 5155

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

15439 Devonshire St.

+1 818 361 4422

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1608 Hillhurst Ave.

+1 323 660 2311

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1619 N Gower St

+1 323 467 2277

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1944 S. Figueroa

+1 213 746 6654

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai00:00 - 00:00

3318 S La Cienega Blvd

+1 323 634 5511

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

3412 W Pico Blvd

+1 323 730 4900

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

404 S Figueroa St

+1 213 312 0070

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

4442 York Blvd.

+1 323 344 4343

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

445 S Figueroa St

+1 213 627 5432

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

4550 Beverly Blvd

+1 323 962 5200

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

4805 S Figueroa St

+1 310 649 5025

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

5626 Tujunga Ave

+1 818 623 7550

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

620 Usc Mccarthy Way

+1 213 741 5216

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

6343 Vineland Ave

+1 747 205 5901

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

6644 Lankershim Blvd

+1 747 205 5901

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

6653 Reseda Blvd

+1 818 342 8417

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

7100 Beverly Blvd.

+1 323 938 4646

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8230 Sepulveda Blvd

+1 818 782 2552

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8367 West Sunset Blvd

+1 323 938 4646

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8438 Reseda Blvd

+1 818 993 3500

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8734 Bellanca Ave

+1 310 673 9950

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8949 Venice Blvd

+1 310 697 8352

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

9827 De Soto Ave

+1 818 678 1690

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

990 Vine St

+1 323 467 2277

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.8

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

7.2

Hinta-laatusuhde

7.1

5 toimipistettä Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

11057 Ventura Boulevard

+1 888 749 8227

Maanantai09:00 - 12:00
Tiistai09:00 - 12:00
Keskiviikko09:00 - 12:00
Torstai09:00 - 12:00
Perjantai09:00 - 12:00
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai09:00 - 12:00

2444 Lincoln Blvd

+1 888 749 8227

Maanantai09:00 - 12:00
Tiistai09:00 - 12:00
Keskiviikko09:00 - 12:00
Torstai09:00 - 12:00
Perjantai09:00 - 12:00
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai09:00 - 12:00

9000 Bellanca Ave

+1 888 749 8227

Maanantai06:00 - 23:5900:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:0006:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 00:0006:00 - 23:59
Torstai00:00 - 00:0006:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 00:0006:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:5900:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:0006:00 - 23:59

990 W 8th St

+1 888 749 8227

Maanantai09:00 - 12:00
Tiistai09:00 - 12:00
Keskiviikko09:00 - 12:00
Torstai09:00 - 12:00
Perjantai09:00 - 12:00
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai09:00 - 12:00

Delivery/Collection Service

+49 4242 183940

Maanantai09:00 - 12:00
Tiistai09:00 - 12:00
Keskiviikko09:00 - 12:00
Torstai09:00 - 12:00
Perjantai09:00 - 12:00
Lauantai09:00 - 12:00
Sunnuntai09:00 - 12:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Payless

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

7.0

Yksi toimipiste Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

5500 W. Century Blvd

+1 310 645 2100

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Midway

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.1

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

5.9

Hinta-laatusuhde

6.7

9 toimipistettä Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

11231, S. La Cienega Boulevard

Aukioloajat eivät ole saatavilla

1218 South Figueroa St

+1 213 747 5465

Aukioloajat eivät ole saatavilla

1800, South Sepulveda Boulevard

Aukioloajat eivät ole saatavilla

2950, Wilshire Boulevard

+1 213 487 4700

Aukioloajat eivät ole saatavilla

3442 Wilshire Blvd.

+1 213 487 4700

Aukioloajat eivät ole saatavilla

3737 Beverly Blvd

Aukioloajat eivät ole saatavilla

4201 Lankershim Blvd. North Hollywood

+1 818 985 9770

Aukioloajat eivät ole saatavilla

6151 W Century Blvd Suite 100

+1 310 649 5549

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Los Angeles Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fox

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.6

Mukavuus

6.7

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.2

Yksi toimipiste Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

5500 W Century Boulevard

+1 323 673 9084

Maanantai05:00 - 23:59
Tiistai05:00 - 23:59
Keskiviikko05:00 - 23:59
Torstai05:00 - 23:59
Perjantai05:00 - 23:59
Lauantai05:00 - 23:59
Sunnuntai05:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.9

Mukavuus

6.7

Nouto/palautus

6.1

Hinta-laatusuhde

6.4

Yksi toimipiste Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

Please Go To Fox Counter

+1 323 673 9084

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

5,8

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.8

Mukavuus

6.8

Nouto/palautus

5.9

Hinta-laatusuhde

6.0

14 toimipistettä Los Angelesissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Los Angelesissa

11656 Ventura Boulevard

+1 818 754 1322

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

11901 Santa Monica Boulevard

+1 310 914 7700

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

1234 Westwood Boulevard

+1 310 446 4190

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai08:00 - 17:30

1333 N Highland Ave

+1 323 460 2165

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai08:00 - 17:30

1755 N Highland Ave

+1 323 380 4320

Maanantai08:00 - 17:3013:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 17:3013:00 - 16:00
Keskiviikko13:00 - 16:0008:00 - 17:30
Torstai13:00 - 16:0008:00 - 17:30
Perjantai13:00 - 16:0008:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

19228 Ventura Boulevard

+1 818 758 0030

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai09:00 - 12:00

3600 Wilshire Boulevard

+1 213 381 2814

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

647 Mateo Street

+1 213 328 6182

Maanantai07:00 - 21:00
Tiistai07:00 - 21:00
Keskiviikko07:00 - 21:00
Torstai07:00 - 21:00
Perjantai07:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai08:00 - 17:30

700 West 7th Street, Ste A 200

+1 626 380 9620

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

7521 Lankershim Boulevard

+1 818 255 4799

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai08:00 - 17:30

800 North Alameda Street

+1 213 617 2137

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30

888 South Figueroa Street

+1 213 533 8400

Maanantai08:00 - 17:30
Tiistai08:00 - 17:30
Keskiviikko08:00 - 17:30
Torstai08:00 - 17:30
Perjantai08:00 - 17:30
Lauantai08:00 - 17:30
Sunnuntai08:00 - 17:30

9217 Airport Boulevard

+1 310 342 9200

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai