Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Oulun autonvuokraukset alk. 22 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Oulussa noutopäivän ollessa 30.5. ja palautus 6.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
su 2/6
su 9/6

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Oulussa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Oulussa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen22 €/pvä
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen28 €/pvä
Mini22 €/pvä
Tila-auto113 €/pvä
Pienikokoinen farmari23 €/pvä
Pienikokoinen maasturi29 €/pvä
Keskikokoinen maasturi37 €/pvä
Keskikokoinen farmari50 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Oulussa

 • Yhdessä Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Oulussa ja sen ympäristössä Perämeren rannalla riittää nähtävää ja koettavaa. Auton vuokraaminen helpottaa liikkumista vieraillessasi teknologia- ja yliopistokaupungissa joko työn tai vapaa-ajan puitteissa. Kaupunkiajon ohella voit esimerkiksi yhdistää matkaasi retken noin 80 km:n päässä sijaitsevaan Rokuan UNESCO Geoparkiin tai piipahtaa oman aikataulun puitteissa vain noin 7 km:n päässä keskustasta sijaitsevalla Pohjolan Rivierana tunnetulla Nallikarin rannalla. Vuokra-autoa käyttäessä ehdit useampaan kohteeseen ja säästä aikaa siirtyessäsi paikasta toiseen keskustan ulkopuolella. Matkapuhelimella voit tarkistaa matkat ja sijainnit kuin myös maksaa pysäköinnin käyttämällä monia mobiilisovellusten palveluja. Niiden käyttäminen on kätevää ja myös ajan siirtäminen onnistuu etäyhteydellä.
 • Autonvuokraus Oulussa hoituu maan toiseksi vilkkaimmalla lentokentällä, Oulun kansainvälisellä lentoasemalla (OUL), erittäin kätevästi. Vuokraamojen palvelut löytyvät heti saavuttaessa ja autot odottavat lentoaseman yhteydessä sijaitsevilla parkkialueilla. Lentokentät kartat ja opasteet johdattavat merkityille palvelu- ja noutopisteille. Tunnetut kansainväliset autovuokraamot tarjoavat palveluitaan kentällä mutta ennakkovaraus kannattaa tehdä varmistaaksesi palvelun saatavuuden. Erityisesti jos saavut myöhäiseen tai erityisen varhaiseen aikaan, kannattaa varmistaa aukiolot sekä saatavuus. Kannattaa myös huomioida, että Suomessa käytetään 24-aikaa, jossa klo 4.00 tarkoittaa varhaista aamua ja klo 16.00 iltapäivää. Vuokra-autot saa käyttöön lentokentän yhteydessä sijaitsevasta parkkihallista jonne auton voi myös palauttaa. Eri vuokraamojen alueet ovat selkeästi merkityt ja kentän opasteita seuraamalla löydät perille. Lentäen Ouluun saapuvien matkustajien kätevin Oulun autonvuokraus löytyy ehdottomasti suoraan lentokentältä̈. Oulun lentoasemalta matkaa Oulun keskustastaan on noin 10 kilometriä, jossa myös sijaitsee autonvuokrauspisteitä. Oulun halvat autonvuokraukset saat KAYAKin kautta.
 • Oulun kuten koko Suomen liikenteessä̈ noudatetaan liikennesääntöjä niin autoilla, pyörällä tai jalkaisin liikkuvien osalta. Suojatielle tultaessa kannattaa huomioida mahdolliset jo muut pysähtyneet autot ja varmistaa nopeammin tai hitaammin suojatien ylittäjien turvallisuus. Suomessa tulee muistaa käyttää auton valoja myös päiväsaikaan. Selkeän neljän vuodenajan ja muuttuvien sääolosuhteiden maassa velvoittaa laki pitämään autossa valot päällä ympäri vuoden kaikkina vuorokaudenaikoina.
 • Oulussa niin keskustassa kuin lähialueilla on huomioitu julkisten kulkuneuvojen ja muun kevyen liikenteen väylät erityisen hyvin. Autoillessa on hyvä huomioida, että̈ busseilla on pysäkiltä̈ matkustajia noudettuaan aina etuajo-oikeus. Keskustassa kuten kaikkialla Oulussa yksityisautoilu onnistuu hyvin eivätkä ruuhkat ole merkittäviä. Pienimuotoista ruuhkaa on arkipäivien aamujen aikaa sekä iltapäivisin noin klo 15-17 välillä. Tällöin ensisijaisesti keskustan alueella voi yhtäaikaisesti liikkua useampia autoja ja liikenne ruuhkautua. Talvella on hyvä muistaa lumiset ja jäätyneet tiet ja noudattaa erityistä varovaisuutta jarruttaessa. Edessä ajavaan on hyvä pitää riittävä välimatka. On myös hyvä muistaa tarkistaa liikennemerkit, kun pysäköi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Oulu hintaan 39 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Oulu vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Oulu ovat keskimäärin noin 187 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Oulu ovat keskimäärin 55 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Oulussa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Oulussa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Oulussa 55 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Oulussa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa National (22 €/pvä), GREEN MOTION (28 €/pvä) ja Alamo (29 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi National toimipaikasta Lentokentantie 90410 (10 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Oulu?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Oulu on 7,46 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 89 € - 119 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Oulussa?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Oulussa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Oulun lentoasema (OUL) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Oulun lentoasema kentällä ovat GREEN MOTION, Sixt, Budget, Europcar, Alamo, Hertz, ADDCAR RENTAL ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Oulun lentoasema (OUL) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Oulun lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Sixt, Budget, Europcar, Hertz, ADDCAR RENTAL, ja keddy by Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Oulussa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaOulussa?

  Economy-luokan auton Oulussa maksaa keskimäärin 41 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Oulussa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Oulussa maksaa keskimäärin 63 € per päivä.

 • Kuinka paljon luksusautonvuokraus maksaa Oulussa?

  Luksusautonvuokraus Oulussa maksaa keskimäärin 149 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Oulussa?

  Autot vuokrataan useimmiten Oulussa GREEN MOTION Oulu Airport, Lentokentaentie 720 (10 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Oulussa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 387 € viikolta (55 € per päivä) Oulussa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Oulussa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1657 € kuukaudessa (55 € per päivä) Oulussa.

 • Autonvuokraus Oulu - Minkälaista autoa suositellaan Oulussa ajamiseen?

  Kun pohdit autonvuokrausta Oulussa, kannattaa päätöksessä huomioida arvioidut kohteet etäisyyksineen. Lähialueella liikkuessa pienempi auto tarjoaa helpoimman liikkuvuuden ja myös täyssähköautoille löytyy latauspisteitä. Etäisyydet ovat pitkiä ja autolla pääset kätevästi perille hyvien yhteyksien ansiosta. Autoilu on helppoa Oulussa ja vuokra-autoa käyttämällä hallitset aikataulusi. Mikäli lähdet pidemmälle pohjoiseen ja ryhmääsi kuuluu useampi matkailija, kannattaa harkita hieman paremmin pitkiin matkoihin soveltuvia ajoneuvoja. Autonvuokraamot tarjoat niin lyhyt- kuin pitkäaikaisia vuokrauksia ja valikoimista löytyy lukuisia autovaihtoehtoja pienemmistä henkilöautoista aina pikkubusseihin ja pakettiautoihin. Sinulle parhaiten sopivat Oulun halvat autonvuokraukset saat KAYAKin kautta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Oulussa?

  Teiden nopeusrajoitukset näkyvät teiden varsien liikennemerkeissä. Oulussa keskustan rajoitus on 30 km/h ja esikaupunkialueen 40 km/h. Kaupunkiin saavuttaessa kannattaa seurata nopeusrajoituksia ja huomioida, että talvisaikaan nopeusrajoitukset ovat alhaisemmat kuin kesällä̈. Oulu on erityisen tunnettu pyöräilykaupunki ja kaupungin kattavasta pyörätieverkostosta löytyy satoja kilometrejä reitistöä ainoastaan polkupyörällä liikkumiseen. Tuulta ja pakkasta pelkäämättömät pyöräilijät kannattaa huomioida ympäri vuoden. Kaupungin uudet pyöräilybaanat ovat leveitä, punaisella asfaltilla päällystettyjä pyöräteitä, mutta talvella lumen peitossa. Kaupungin kunnossapito varmistaa autoiluteiden ohella pyöräily- ja kävelyteidenkin käytettävyyden kaikissa olosuhteissa, ja reittien kohdatessa tulee varmistaa suojatietä käyttävät kevyenliikenteen kulkijat. Alhainen nopeusrajoitus parantaa erityisesti kävelijöiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta.

 • Mihin Oulussa kannattaa pysäköidä?

  Oulussa autoillessa voit pysäköidä auton joko keskustan maanalaisiin pysäköintihalleihin tai pysäköintitaloihin. Oulussa on myös lukuisia pysäköintimahdollisuuksia kadunvarsilla. Oulun keskustan pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Kadunvarsien maksullinen pysäköinti on jaettu kolmeen maksuvyöhykkeeseen ja pysäköinnistä tulee maksaa arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-16 välillä. Pysäköinti maksaa kalleimmillaan keskustan läheisimmällä vyöhykkeellä 2,90 €/tunti ja edullisimmalla vyöhykkeellä 1,30 €/tunti. Maksun voit tehdä käteisellä, pankkikortilla tai matkapuhelimella. Voit myös ajaa hieman keskustan ulkopuolelle ja helpommin löytää maksuttomia pysäköintipaikkoja kadunvarsilta. On hyvä huomioida, että keskustan ulkopuolella olevissa parkkipaikoissa on usein aikarajoitus puolesta tunnista neljään tuntiin. Osassa kadunvarsipaikoista aikarajaa ei kuitenkaan ole.  

Oulun autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sixt

10,0

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Lentokentaentie

+358 20 1122590

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Pakkahuoneenkatu 32

+358 20 1122590

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai10:00 - 16:00
Sunnuntai10:00 - 16:00

Äimäkuja 3

+358 20 1122590

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie

+358 300 308361

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai13:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport

Maanantai06:30 - 22:00
Tiistai06:30 - 22:00
Keskiviikko06:30 - 22:00
Torstai06:30 - 22:00
Perjantai06:30 - 22:00
Lauantai06:30 - 22:00
Sunnuntai13:30 - 22:00

Rautatienkatu 16 M 7

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie

+358 300 308361

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai13:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

2 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport, Lentokentaentie 720

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 9

+358 201 213 520

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

4 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Krouvintie 5, Oulu

+358 300 870198

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Airport

+358 300 870198

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Oulu Railway station, Oulu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 11a

+358 300 870198

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Kallisenkaarre 5

+358 40 3062871

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Airport

+358 40 3062871

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 11

+358 40 3062871

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie 720

+358 20 5552810

Maanantai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Tiistai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Keskiviikko06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Torstai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Perjantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Lauantai08:00 - 16:0000:00 - 01:30
Sunnuntai00:00 - 01:3008:00 - 16:00

Tyrnavantie 3 C/o Porhon Auto

+358 20 5552800

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00
Lauantai10:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie

+358 300 308361

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai13:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Airport Oulu

Maanantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Tiistai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Keskiviikko06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Perjantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Lauantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Sunnuntai00:00 - 01:3013:30 - 22:00

Oulu Temmeksentie

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00

Rautatienkatu 16 M 7

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport, Finland

+358 20 5552810

Maanantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Tiistai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Keskiviikko00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Torstai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Perjantai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Lauantai00:00 - 01:3008:00 - 16:00
Sunnuntai00:00 - 01:3008:00 - 16:00

Oulu City Office

+358 20 5552800

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai10:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Oulussa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport, Finland

+358 20 5552810

Maanantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Tiistai00:00 - 01:3006:30 - 22:00
Keskiviikko06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Torstai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Perjantai06:30 - 22:0000:00 - 01:30
Lauantai00:00 - 01:3008:00 - 16:00
Sunnuntai00:00 - 01:3008:00 - 16:00

Oulu City Office

+358 20 5552800

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai10:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie 720, Oulu, Meet And Greet

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 11 A, Oulu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Oulussa

alk.25 €/pvä

Toimipisteet Oulussa

Aimakuja 3

+358 403 062 871

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kallisenkaarre 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulunsalo

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 11

+358 403 062 871

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fox

5,4

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Europcar, Lentokentantie 720

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Aimatie 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie 720

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 11

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 11A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Äimäkuja 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Moreenikuja 1

+358 406 539 685

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Airport

+358 600 550 725

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 11

+358 600 550 725

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Krouvintie 5

+358 8311 7000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Central Railway Station

+358 8311 7000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Oulussa

alk.111 €/pvä

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport

+358 400 595 524

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oulu Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Lentokentantie 720

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 11a

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Oulussa

Toimipisteet Oulussa

Oulu Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi matkustaja, joka varasi vuokra-auton kohteessa Oulu arvioi käyttämänsä vuokraamon 5,4 pisteen arvoiseksi

Autonvuokrauspaikat kapungissa Oulu tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

55 €/pvä

Tarjoushinta

39 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Oulussa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Oulussa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Oulu autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Oulussa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Oulu autonvuokraukseesi.