BCN

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Barcelonan lentoasema (El Prat)
pe 16.8.
pe 23.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Barcelonan lentoasema (El Prat) lentotiedot

Lento saapuu Barcelonan lentoasema (El Prat)
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 91 €
Lentoyhtiöt Vueling, Lufthansa, KLM, Norwegian, Austrian Airlines, Norwegian Air International, airBaltic, Air France, Finnair, Czech Airlines, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 186 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat) on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Barcelonan lentoasema (El Prat) lentotarjoukset.
Vilkkaat lentoyhteydet, lukuisat reittivaihtoehdot ja lyhyet lennot tekevät Barcelonasta houkuttelevan kohdevaihtoehdon, jos etsit eurooppalaista kaupunkilomakohdetta pidennetyn viikonlopun viettoon. Voit lentää suoralla lennolla Helsingistä Barcelonaan vain noin neljässä tunnissa. Pidemmälle lomalle lähtevän ja budjettimatkailijan kannattaa ottaa huomioon myös edulliset välilaskulliset lentovaihtoehdot. Lentojen vertaaminen onnistuu helposti KAYAKin lentohaun avulla.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barcelonaan suuntaavat lennot laskeutuvat lähes poikkeuksetta Barcelonan lentokentälle (Aeropuerto de Barcelona-El Prat). Lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kentältä pääsee keskustaan kätevästi julkisilla liikennevälineillä: metrolla, paikallisjunalla ja busseilla. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi T1- ja T2-terminaalien kautta kulkeva metrolinja L9 Sud, jonka päätepysäkki kaupunkialueella on Zona Universitària. Metromatka lentokentältä keskustaan maksaa noin 4,60 euroa. Rodalies-paikallisjunalla (R2 Norte -linja) pääsee kätevästi ydinkeskustaan, esimerkiksi Passeig de Gràcian juna-asemalle. Junalipun hinta on noin 4,20 euroa. T1-terminaalista Aerobús A1 -bussiin hyppäämällä voit matkata puolestaan suoraan keskeiselle Plaça Catalunya -aukiolle. Bussilippu maksaa noin 5,90 euroa. (Tiedot tarkistettu 13.6.2018.)
Barcelonan lentoasema on Espanjan toiseksi suurin. Se jakautuu kahteen terminaaliin, T1 ja T2. Työmatkailijoiden ja muiden tiiviillä aikataululla reissaavien kannattaa ottaa huomioon, että siirtymät lentoaseman sisällä voivat ottaa aikaa. Esimerkiksi Finnairin lennot saapuvat normaalisti terminaaliin 1 ja Rodalies-paikallisjuna starttaa T2-terminaalin T2B-osiosta. Juna-asemalle ei pääse terminaalista 1 kävellen. T1-terminaalista T2-terminaaliin voi kuitenkin napata ilmaisen bussin. Kiireiselle varma valinta on yleensä siirtyä keskustaan metrolla tai junalla, sillä ruuhkat ovat Barcelonassa yleisiä. Taksi on vaivaton, mutta ei välttämättä nopein vaihtoehto.
Barcelonan lomalle ei tarvitse ottaa mukaan passia. Espanjaan, EU-alueella sijaitsevaan Schengen-maahan, on mahdollista matkustaa virallisella henkilökortilla, mutta pelkän ajokortin varassa ei voi matkustaa. Henkilöllisyyden todistamista saatetaan pyytää lentokentillä, ja henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen myös loman aikana Barcelonassa.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Barcelonan lentoasema (El Prat) lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 03m

Mikä on halvin lento kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)?

Halvin lentolippu reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 91 € meno-paluulennolle Helsinki - Barcelonan lentoasema (El Prat). Suosituin reitti on Helsinki - Barcelonan lentoasema (El Prat) a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 287 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat)?

Yleensä kohteista Suomi, Iberia, Japan Airlines ja Finnair lentävät eniten paikkaan Barcelonan lentoasema (El Prat). Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Iberia, Japan Airlines & Finnair lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Barcelonan lentoasema (El Prat) on Barcelona keskustasta ?

Barcelonan lentoasema (El Prat) Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Barcelona keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Barcelonaan maksavat?

Barcelonan lentojen hinnat vaihtelevat riippuen esimerkiksi matkustusajankohdasta, varausajankohdasta, lentoyhtiöstä ja lipputyypistä. Matkustajille on tarjolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barcelonaan kattava lentovalikoima, ja tarjolla on niin suoria lentoja kuin välilaskullisiakin lentoreittejä. Edullisia lentoja Helsingistä Barcelonaan tarjoavat etenkin halpalentoja myyvät low cost -lentoyhtiöt kuten Norwegian ja Vueling. Ota kuitenkin huomioon myös muut matkakulut kuin itse lennon hinta. Halvimpiin lentoihin ja lentolipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat tai lentokoneen ruoka- ja juomatarjoilut. Etenkin ruumaan kirjattavat matkatavarat nostavat helposti matkan hintaa. Barcelona on suosittu matkailukaupunki ympäri vuoden, mutta edullisimmillaan lennot kaupunkiin ovat yleensä alkuvuodesta. KAYAKin lentohaun avulla voit helposti vertailla lentojen hintoja, sillä erot eri viikonpäivien ja vuorokaudenaikojen välillä voivat olla suuria. Tarkka vertailija voi säästää matkakuluissa ja napata pelkät lennot Barcelonaan halvalla.

Kuinka kauan lento Barcelonaan kestää?

Lennon kesto Helsingistä Barcelonaan riippuu lentoreitistä. Suorilla lennoilla voit päästä katalonialaiskaupunkiin neljässä tunnissa, kun taas välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään noin 5 tuntia ja 15 minuuttia. Vaihtolennoilla lentoaika riippuu vaihtoajan kestosta ja vaihtojen määrästä.

Voiko Barcelonaan lentää suoraan?

Suorat lentoyhteydet Helsingistä Barcelonaan ovat erinomaiset. Suoria lentoja kaupunkien välillä tarjoavat muun muassa perinteiset lentoyhtiöt, kuten kotimainen Finnair ja espanjalainen Iberia, ja halpalentoyhtiöt, kuten norjalainen Norwegian ja espanjalainen Vueling.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Barcelonaan?

Kiireettömälle reissaajalle on tarjolla Helsingistä Barcelonaan lukuisia eri lentoyhtiövaihtoehtoja. Finnair, Iberia, Norwegian ja Vueling liikennöivät kaupunkiin suorin lennoin. Lisäksi tarjolla on välilaskullisia lentoreittejä monien muidenkin lentoyhtiöiden voimin. Käteviä ja halpoja lentoyhteyksiä vaihtojen kera tarjoavat muun muassa portugalilainen TAP Portugal, latvialainen airBaltic, saksalainen Lufthansa ja tšekkiläinen CSA (Czech Airlines).

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Barcelonaa?

Valtaosaa Barcelonan lentoliikenteestä palvelee Barcelonan lentokenttä, eli Aeropuerto de Barcelona-El Prat. Kaikki suorat lennot Helsingistä saapuvat tälle lentokentälle. Barcelonan lähiympäristössä sijaitsee kuitenkin kaksi pienempää lentokenttää, joita käyttävät jotkut low cost -lentoyhtiöt: Gironan tuntumassa sijaitseva Girona-Costa Bravan lentoasema (Aeropuerto de Girona-Costa Brava) ja Tarragonan kupeesta löytyvä Reusin lentokenttä (Aeropuerto de Reus). Kumpikin lentokenttä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta. Useamman vaihdon lennoilla reissaavat voivat päätyä jommallekummalle näistä halpalentoyhtiöiden käyttämistä kentistä.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Barcelonan lentoasema (El Prat) lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
91 €
vain
91 €
Matkakohde
Barcelona
91 €
vain
91 €
pe 10. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 05m
ma 13. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
91 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 4,2 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,8
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,4
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,3
Ateriat
5,7
OPO
BCN
Erinomainen 8,0

Plussat: Quick, cheap, and convenient

Miinukset: Like riding a park bench through the sky

ORY
BCN
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing what so ever, not seen such a rude staff in my years of traveling. Totally no customer care

Miinukset: A bit more courtesy with passengers

MXP
ALC
Hyvä 6,5

Miinukset: This is a budget airline. It was a decent plane, the crew was very friendly. Being a budget airline, food on board has to be purchased separately. There is no entertainment on board. The seats didn’t recline. Overall it was good value for your money.

BCN
ARN
OK 5,0

Plussat: Flight was on time

Miinukset: Extremely uncomfortable

LGW
BCN
Hyvä 6,5

Miinukset: There was nothing about the trip to like. I still have not made it to Agadir. The flight in Denver was delayed two hours, causing my family to miss all connections. This I turn required me to fork out $1000 additional to make it to my final destination.

la 11. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
10t 20m
to 16. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 25m
109 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 188 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
ATH
MUC
OK 4,4

Plussat: Crew were good

Miinukset: Delayed departure resulting in missed connection. 2 hours in lineup and ‘service’ from Lufthansa. Rebooked through Zürich with overnight there - had to find own hotel as they said all the ones on their list were booked. Will not be using this airline for a long time ( they lost our luggage for 4 da

LHR
FRA
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: I missed my connecting flight because my flight was late. I had to get to my destination for a wedding.

FRA
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: Meals and entertainment

FRA
BOS
Huono 0,0

Miinukset: We did not take this flight, as we missed our connection due to gate changes & technical delay in Venice

FRA
BEG
Erinomainen 10,0

Plussat: Fantastic

Miinukset: Everything

ti 8. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
5t 35m
ti 15. lokak.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 30m
123 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 280 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
LIS
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Friendly crew

Miinukset: Can’t think of anything

CWL
AMS
Hyvä 7,2

Plussat: Just as I expected. And I made my last connection easily.

AMS
JNB
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew helpful. Food good.

Miinukset: Better range of movies please

AAL
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very professional

Miinukset: Lost luggage

AMS
LHR
Erinomainen 9,3

Plussat: Seats super comfy. Ended up with 3 seats to myself that formed a bed for the lap Uk to NZ. Very nice!

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
3t 55m
pe 8. marrask.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
133 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 007 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,0
OAK
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: Nice airplane

Miinukset: Crew talking laughing loudly for a long time in galley and making excessive banging noice

LAX
CDG
OK 4,3

Miinukset: If they at least offered complimentary drinks and snacks.

LAX
ARN
Hyvä 7,6

Plussat: Our steward

Miinukset: There was a dog barking the entire flight. We upgraded to premium but did not get a premium meal

BCN
ORD
Erinomainen 8,4

Plussat: Seating was very comfortable. Very spacious for economy.

Miinukset: No complimentary food or drink on a transatlantic flight is unacceptable. Was not told ahead of time that food had to be pre-purchased. Charging even for water is ridiculous.

FCO
OAK
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Luggage never arrived at destination!

Miinukset: Flight delays, luggage delays, worst flying experience ever.

ti 20. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
16t 35m
ti 27. elok.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 45m
142 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 4 445 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
SBZ
Erinomainen 9,6

Plussat: Amazing leg room, free snack and drink, free wi-fi.

EWR
VIE
OK 5,3

Miinukset: The food was so cheap... pasta and a muffin. I’ll be looking around for another airline.

CAI
VIE
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Was unable to take the trip. Unable to rebook without excessive fees. Lost $2000.

BEG
VIE
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Rude inconsiderate staff. Terrible plane

Miinukset: Everything

VIE
SOF
Erinomainen 8,5

Plussat: Organisation

Miinukset: Short flight but not quite comfortable seats.

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
15t 15m
ma 9. syysk.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 05m
142 €
Matka: 8 päivää
2,0KeskinkertainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 2,0 Keskinkertainen
Perustuu 1 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
ARN
Erinomainen 8,3

Plussat: All went as expected. Efficient and timely.

Miinukset: Seat bottom cushions worn out

CPH
SXF
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was quick and smooth and ontime. Friendly staff. Awesome that you get free wifi.

BCN
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: It was a shot flight. Not much happening.

Miinukset: The flight was delayed.

DUB
PVD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Staff , boarding , late, rude , uncomfortable. NEVER FLY WITH NORWEGIAN

MAD
LGW
OK 4,0

Plussat: Company website is well constructed, easy to navigate Cheap

Miinukset: Flight London to Madrid over 2 hours late !!!! Could not print boarding pass at home Had to queue for an excessively long time at boarding Boarding by bus (???!!!) Was refused a glass of water 40 minutes before landing under the pretext that landing is "imminent"

la 28. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
20t 20m
la 5. lokak.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 00m
143 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 536 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
AMS
TLL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

HEL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: If water was free it would be better. Other than that everything was fine

Miinukset: .

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

LGW
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: no food or water in economy - for a 5 hour flight.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

to 19. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
18t 05m
to 26. syysk.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 40m
154 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 758 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
NCE
CDG
Hyvä 7,0

Plussat: The crew was very helpful in all respects.

Miinukset: Not getting everyone standing in line to board one hour and 10 minutes before scheduled departure.

YYZ
CDG
Hyvä 7,6

Plussat: The entertainment options were great.

Miinukset: Seats are so cramped. I'm 5'3" and could use either arm rest because both people on either side spilled into my seat.

CDG
DTW
Hyvä 7,2

Miinukset: CDG airport in Paris is a very inefficient and by far the slowest airport. I recommend other passengers to get to the airport at least 4 hours before their departure.

YYZ
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: The food selection and drinks, given our coach class, were excellent. Nice attention to the passengers.

CDG
MEX
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent service

ti 24. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 00m
ti 1. lokak.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
156 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 5 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
BCN
HEL
Hyvä 6,6

Plussat: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

JFK
HEL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Very long delay, got bumped for a flight the next day. Horrible experience

HEL
LIS
Keskinkertainen 2,6

Plussat: I got to my destination

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I think most of this is poor ground handling In Helsinki.

HEL
JFK
OK 4,0

Miinukset: Very bad food my options were pork and vegetarian. Chicken finished.

LAX
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: The flight was late to Helsinki and we missed our connecting flight to Barcelona that was also on Finnair. I was given a hotel voucher to a nice hotel with a complimentary dinner voucher. The dinner was a buffet that was limited and less than mediocre. A chicken option was not even provided, no soup

la 31. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
23t 10m
la 7. syysk.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 00m
181 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 046 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
ARN
PRG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The flight had delayt

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.

PRG
KSC
Hyvä 6,5

Miinukset: Those ATR72 aircrafts are totally inconvenient

CPH
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Huge delays and no information- not possible to speak to Czech Airlines at all- really appalling service

PRG
OTP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Never again with Czech Airlines

CPH
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight was delayed

pe 10. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 05m
ma 13. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
91 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 4,2 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,8
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,4
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,3
Ateriat
5,7
CDG
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: I slept comfortably. Great take off and landing.

Miinukset: Charles de Gaulle airport

ALC
IBZ
Hyvä 6,0

Miinukset: Hot boarding that was longer than the actual flight.

BCN
OPO
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Did not make my flight as the first flight was delayed over five hours. After calling the 3rd party (kiwi) that kayak sold the ticket through, they were extremely unhelpful and could not accommodate me at all to try to get me on a flight to make my work obligation. Needless to say I missed the meeti

FCO
SPU
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was delayed. And the departure time kept changing. To the point that we had to run for the flight

BOD
BCN
OK 4,8

Plussat: As expected for a budget flight.

Miinukset: Even though it's a budget flight, I feel water should still be available to passengers free of charge.

pe 10. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 05m
ma 13. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
91 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 4,2 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,8
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,4
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,3
Ateriat
5,7
LYS
FCO
OK 4,3

Plussat: All was ok

Miinukset: Flight delayed and slow boarding

IBZ
BCN
OK 4,5

Miinukset: There was a long delay, longer than the flight itself. In a rush to catch up (or go home) they did not clean the plane before boarding, not even superficially.

NAP
BCN
Keskinkertainen 2,8

Plussat: Almost nothing.

Miinukset: Not overbooking the flight and wasting 9 peoples entire day.

BCN
TUN
OK 5,5

Plussat: The smallest and narrowest legroom I've ever had in all of my past flights

Miinukset: The price is good, but need to have some decent legroom. Someone sitting in front of me was reclining and her seat was right at my nose.

OPO
BCN
Erinomainen 8,0

Plussat: Quick, cheap, and convenient

Miinukset: Like riding a park bench through the sky

ma 14. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
25t 15m
pe 18. lokak.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 05m
202 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 382 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
KBP
JFK
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: They let you on in Tel Aviv with liberal hand baggage rules, no weighing no measuring. When you are ready to board the Kiev New York leg. They suddenly start enforcing strictly narrow weight and measurement rules. And anyone who is as much as a quarter pound overweight is asked to pay $100 extra.

YYZ
KBP
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Boarding was fine and crew was trying to facilitate and speed up the procedure.

Miinukset: Food was gross , extremely uncomfortable seats, asked for blanket and airhostess said that’s it’s only for kids, unprofessional cabin crew, speaking too loud and candid with each other, they need to teach their cabin crew how to speak gentle with the passengers.

WAW
KBP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: 5 hours delay...

CDG
KBP
OK 4,0

Plussat: Short layover

Miinukset: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

KBP
CAI
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Crew was ok.

Miinukset: No food or drink onboard unless you pay. they will charge you for everything but when they lose your bag and you ask for compensation, they ignore your requests and you get nothing. Horrible airlines and don't really care about their customers

la 11. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
10t 20m
to 16. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 25m
109 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 188 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
PRG
Erinomainen 8,4

Plussat: Even though it was economy class, I was able to sleep because it was very comfortable.

Miinukset: Not sure, I slept the whole flight.

MUC
DUS
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: 10+ hours flight. No food. No beverage. No snack. No blanket. I travel a lot and never saw a flight without service like this before. At the very minimum, snacks are reasonable. Extremely bad experience. Very disappointed with Lufthansa.

IST
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything thanks

Miinukset: Awesome thanks

FRA
BOS
Huono 0,0

Miinukset: We did not take this flight, as we missed our connection due to gate changes & technical delay in Venice

DUS
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Crew was young and did a good job but I got the feeling they were working their way to their own vacation at the destination.

pe 22. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 05m
ma 25. marrask.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
95 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 4,2 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,8
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,4
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,3
Ateriat
5,7
FCO
DBV
Erinomainen 8,0

Plussat: Quick flight - friendly staff

GOA
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: Vueling is a great airline - very hip and cosmopolitan. The crew was young but intelligent, hard-working and helpful

IBZ
BCN
Hyvä 6,5

Miinukset: Late as per Vueling fashion

PMI
BCN
Huono 0,0

Plussat: Nothing

NAP
BCN
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The flight was over 5 hours delayed. Multiple times I asked for an update and wasn’t given one by any crew member, nor did they make any announcements giving the passengers and update. The other passengers on the plane were extremely rowdy and loud during the wait and the crew did nothing to keep ca

la 11. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
10t 20m
to 16. tammik.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 25m
109 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 188 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
MIA
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was wonderful and as far as airplane good goes, it was great.

Miinukset: Leg room

FRA
LHR
Erinomainen 8,0

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: Meals and entertainment

MUC
MAN
Erinomainen 8,4

Plussat: On time

DUS
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Crew was young and did a good job but I got the feeling they were working their way to their own vacation at the destination.

CDG
FRA
Hyvä 7,3

Plussat: Comfortable plan. crew, at least in our section of the plan was minimally attentive.

Miinukset: crew could have been more attentive. other then the basic services no one made any effort to see if we wanted anything else.

ti 8. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
5t 35m
ti 15. lokak.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 30m
123 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 280 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
GDN
AMS
Hyvä 7,3

Miinukset: Not being 1 hour late

AMS
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: Seat was good

Miinukset: Depart on time (1 hour late), hostess put a laptop in the overhead, which fell out and hit me when the bin was opened

ACC
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew were great

Miinukset: Refreshments

GVA
AMS
Hyvä 6,4

Plussat: The crew was pleasant

Miinukset: Baggage checkin & flight boarding was slow & disorganized.

DUB
AMS
Hyvä 6,4

Plussat: Boarding was quick and flight was calm

Miinukset: The coffe and breakfast.

pe 22. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
4t 05m
ma 25. marrask.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
95 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 4,2 OK
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,8
Koneeseennousu
6,7
Mukavuus
6,4
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,3
Ateriat
5,7
CDG
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: I slept comfortably. Great take off and landing.

Miinukset: Charles de Gaulle airport

PMI
BCN
OK 5,0

Plussat: We made it to Barcelona.

Miinukset: Vueling seems to be late very often. This 40 minute flight flight was over an hour late.

ORY
BCN
Hyvä 6,0

Miinukset: We were standing in line to board gate 14 it read Barcelona and right as we went to start boarding it changed to a different flight. All of us were running from gate to gate and nobody would help us!!!!! That was TERRIBLE!!!!!!!! One person figured it no Help from your staff.

NAP
BCN
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The flight was over 5 hours delayed. Multiple times I asked for an update and wasn’t given one by any crew member, nor did they make any announcements giving the passengers and update. The other passengers on the plane were extremely rowdy and loud during the wait and the crew did nothing to keep ca

LYS
FCO
OK 4,3

Plussat: All was ok

Miinukset: Flight delayed and slow boarding

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
3t 55m
pe 8. marrask.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 10m
133 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 007 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,9
Ateriat
6,0
FCO
EWR
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was great, and the 787 is a great plane.

Miinukset: Main problem was waiting nearly an hour on the tarmac after landing before reaching our gate.

MAD
LAX
OK 5,3

Miinukset: Good was terrible and not included with ticket unless you pay for it. Seat barely reclines. Outdated planes

CDG
FLL
Hyvä 7,0

Plussat: Comfort. Seat selection. Price.

Miinukset: Crew attitude. Check in.

BCN
OAK
OK 4,6

Miinukset: Uninterested clue. Poor communication regarding delay. NEVER AGAIN.

FCO
LAX
Erinomainen 9,6

Plussat: Very comfy seats

Miinukset: More food choices

su 24. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
BCN
Barcelona-El Prat
5t 50m
la 30. marrask.
BCN
Barcelona-El Prat
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 10m
111 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 188 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
NCE
MUC
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The incoming pilot to Nice parked at the wrong gate and apparently, once parked, it could not be moved. So the airport had to scramble buses which made the flight depart more than an hour late. We had a 50-minute layover and Lufthansa did not hold the plane. So we got home a day late.

Miinukset: They could have left Nice on time, or held the plane for us in Munich.

EWR
FRA
Hyvä 6,6

Miinukset: They run out of chicken and only had pasta dinner left. I don't like pasta .

BUD
FRA
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: Seat I had was terrible .. not comfortable

STR
FRA
OK 4,0

Miinukset: Canceled flight

FRA
MCO
Hyvä 7,3

Miinukset: Depart on time

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka