Trips-palvelun ohjeet

Tervetuloa Trips-palveluun, joka on KAYAK-sivuston ratkaisu matkasuunnitelmien tarkasteluun ja muokkaamiseen kotona, toimistossa ja tien päällä.

 • Lähetä varausvahvistukset sähköpostitse osoitteeseen trips@fi.kayak.com ja luomme puolestasi matkasuunnitelman Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole vielä yhdistetty KAYAK-tiliin, luomme sinulle oman tilin ja lähetämme vahvistuksen kyseiseen osoitteeseen. Napsauta "vahvista" ja olet valmis käyttämän uutta palvelua.

  Nähdäksesi matkasuunnitelmat napsauta sivustollamme Trips-palvelun linkkiä ylhäällä oikealla. Löydät linkin jokaiselta sivulta nettiversiossamme. Mobiiliversioissamme Trips-palvelu on yksi päänäytön vaihtoehdoista, samoin kuin lennot, hotellit ja niin edelleen.

  Jos sinulla on enemmän kuin yksi sähköpostiosoite, josta haluat lähettää varausvahvistuksia, lisää muut osoitteet lähettäjiin “Varausvahvistukset” -osiossa, jonka löydät Trips-asetuksista.

 • Trips-palvelu ei tue suoraan palveluntarjoajalta tulevia varauskuitteja. Sinun täytyy itse lähettää omasta sähköpostisoitteestasi varauskuitit.

 • Omistatko älypuhelimen? Lataa KAYAK-mobiilisovellus ja pääset käsiksi Trips-palveluun myös tien päältä. Kun olet ladannut sovelluksen, muista käydä Trips-asetuksissa ja lisää tietoihin puhelinnumerosi. Näin mahdollistat Lennonseurannan lentotilahälytykset tekstiviestitse.

  Lentotilahälytykset lähetetään oletuksena sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty KAYAK-tiliin. Hälytykset voi poistaa käytöstä kunkin matkan asetuksista. Mikäli olet valinnut hälytykset, KAYAK lähettää muistutuksen 24 tuntia ennen lähtöselvitystä, 3 tuntia ennen lentoa sekä hälytyksen mikäli lento on myöhässä tai peruttu. Lisäksi saat tietoa lähtöportin tai terminaalin muutoksista, yhteyslennoista, lennon laskeutumisajasta ja matkatavaroiden hakupisteestä.

 • Jaa matkat muiden kanssa. Oletuksena Trips-palvelun suunnitelmat näkyvät vain sinulle. Muut eivät voi etsiä, löytää tai käyttää niitä ilman antamaasi linkkiä.

  Jos sinulla on matkakumppaneita tai aiot vierailla ystäväsi luona, nämä saattavat hyötyä matkasuunnitelmistasi. Voit antaa heille oikeudet vain kyseiseen matkaan. Teet sen napsauttamalla tätä linkkiä “Jaa tämä matka” kyseisen matkan yhteenvedossa. Kun jaat matkan toisen henkilön kanssa, voit valita annatko hänelle oikeuden katsella vai muokata matkaa. Antamalla muille muokkausoikeudet, voit suunnitella matkaa yhdessä mikäli enemmän kuin yksi henkilö, sukulainen tai ryhmä on osallistumassa matkaan.

  Jos haluat jakaa kaikki matkasi jonkun kanssa, lisää hänen sähköpostiosoitteensa kohtaan “Uusien matkojen jako” Trips-asetukset. Voit valita haluatko antaa heille oikeudet tarkastella vai muokata matkaa.

 • Lisää Trips-palvelu kalenteriisi. Sivulta Trips-asetukset voit kopioida kalenterisyötteen. Seuraamalla ohjeita voit lisätä linkin käyttämääsi kalenterisovellukseen.

Trips - usein kysyttyä (FAQ)
Tarvitsetko vielä apua?