Trips-palvelun ohjeet

Tervetuloa Trips-asetuksista, joka on KAYAK-sivuston ratkaisu matkasuunnitelmien tarkasteluun ja muokkaamiseen kotona, toimistossa ja tien päällä.

 • Lähetä varausvahvistukset sähköpostitse osoitteeseen trips@fi.kayak.com ja luomme puolestasi matkasuunnitelman. Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole vielä yhdistetty KAYAK-tiliin, luomme sinulle oman tilin ja lähetämme vahvistuksen kyseiseen osoitteeseen. Napsauta "vahvista" ja voit aloittaa uuden palvelun käytön heti.

  Nähdäksesi matkasuunnitelmat napsauta sivustollamme Trips-palvelun linkkiä ylhäällä oikealla.Löydät linkin jokaiselta sivulta nettiversiossamme. Mobiiliversioissamme Trips-palvelu on yksi päänäytön vaihtoehdoista, samoin kuin lennot, majoitukset ja niin edelleen.

  Jos sinulla on enemmän kuin yksi sähköpostiosoite, josta haluat lähettää varausvahvistuksia, lisää muut osoitteet lähettäjiin “Varausvahvistukset” -osiossa, jonka löydät Trips-palvelun asetukset.

  Trips-palvelu ei tue suoraan palveluntarjoajalta tulevia varauskuitteja. Sinun täytyy itse lähettää omasta sähköpostisoitteestasi varauskuitit.

 • Onko sinulla älypuhelin? Lataa KAYAK-mobiilisovellus ja pääset käsiksi Trips-palveluun myös tien päältä. Kun olet ladannut sovelluksen, muista käydä Trips-palvelun asetukset ja lisäätä tietoihin puhelinnumerosi Lennonseurannan lentotilahälytykset tekstiviestitse. Näin mahdollistat

  Lentotilahälytykset lähetetään oletuksena sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty KAYAK-tiliin. Hälytykset voi poistaa käytöstä kunkin matkan asetuksista. Mikäli olet valinnut hälytykset, KAYAK lähettää muistutuksen 24 tuntia ennen lähtöselvitystä, 3 tuntia ennen lentoa sekä hälytyksen mikäli lento on myöhässä tai peruttu. Lisäksi saat tietoa lähtöportin tai terminaalin muutoksista, yhteyslennoista, lennon laskeutumisajasta ja matkatavaroiden hakupisteestä.

 • Jaa matkoja muiden kanssa. Trips-palvelun suunnitelmat näkyvät vain sinulle lähtökohtaisesti. Muut eivät voi etsiä, löytää tai käyttää niitä ilman jakamaasi linkkiä.

  Jos sinulla on matkakumppaneita tai aiot vierailla ystäväsi luona, nämä saattavat hyötyä matkasuunnitelmistasi. Voit antaa heille oikeudet vain kyseiseen matkaan. Teet sen napsauttamalla tätä linkkiä “Jaa tämä matka“ kyseisen matkan yhteenvedossa. Kun jaat matkan toisen henkilön kanssa, voit valita annatko hänelle oikeuden katsella vai muokata matkaa. Antamalla muille muokkausoikeudet, voit suunnitella matkaa yhdessä mikäli enemmän kuin yksi henkilö, sukulainen tai ryhmä on lähdössä yhdessä matkalle.

  Jos haluat jakaa kaikki matkasi jonkun kanssa, lisää hänen sähköpostiosoitteensa kohtaan “Uusien matkojen jakoTrips-palvelun asetukset. Voit valita haluatko antaa heille oikeudet tarkastella vai muokata matkaa.

 • Lisää Trips-palvelu kalenteriisi. Sivulta Trips-palvelun asetukset voit kopioida kalenterisyötteen ja seuraamalla ohjeita voit lisätä linkin käyttämääsi kalenterisovellukseen.

Trips - usein kysyttyä (FAQ)
Tarvitsetko vielä apua?

Suosituimmat kansainväliset lentoreitit.

Halpoja lentoja, hotelleja, vuokra-autoja ja matkatarjouksia:

KAYAK etsii sadoilta matkailusivustoilta kerralla löytääkseen parhaat tarjoukset lentolipuille, halvoille hotelleille, lomamatkoille ja vuokra-autoille.

Etkö löytänyt etsimääsi? Löydä tuhamsia muita hotelleja, lentoja, vuokra-autoja ja pakettimatkoja KAYAK-sivustolta.