Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Bangkokin autonvuokraukset alk. 17 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Bangkokissa noutopäivän ollessa 7.8. ja palautus 14.8.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 17/7
ke 24/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Bangkokissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Bangkokissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Honda City auto
Honda City
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
17 €/päivä
Nissan Almera auto
Nissan Almera
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
18 €/päivä
Honda Civic auto
Honda Civic
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
21 €/päivä
Toyota Camry auto
Toyota Camry
tai vastaava LARGE
5
2
4-5
M
41 €/päivä
Toyota Fortuner auto
Toyota Fortuner
tai vastaava SUV
5
2
4-5
M
45 €/päivä
Honda BR-V auto
Honda BR-V
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
33 €/päivä
Class Intermediate SUV auto
Class Intermediate SUV
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
33 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Bangkokissa

 • Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa on erityisen paljon nähtävää, joten vuokra-auto on näppärä kohteen itsenäiseen tutkimiseen, varsinkin jos matkustat perheen kanssa. Vaikka kaupungin julkinen verkosto onkin kattava, on se melko sekava, eikä se kulje kaikkialle. Autonvuokraus Bangkokissa helpottaa matkaa, kun voit valita itse aikataulusi. Autolla käyt myös näppärästi katsomassa kauempana sijaitsevia temppeleitä, kelluvaa kylää, tai esimerkiksi shoppailemassa MBK:n valtavassa ostoskeskuksessa. Vuokra-autossa kuljetat myös kätevästi matkatavarasi mukana. Vuokra-auto on myös lasten kanssa reissaavan paras vaihtoehto Bangkokissa, varsinkin jos mukana on vaunut. Taksi ja tuktuk -kuskien kanssa on usein haastava löytää yhteistä kieltä ja hintaa, joten oma auto on näppärä. Kaikki kuskit eivät ole myöskään läheskään aina paikallisia, joten vuokra-autolla löydät varmemmin perille seuraten omaa navigaattoria.
 • Autonvuokraukset kohteessa Bangkok on helpointa aloittaa heti lentokentälle saapuessasi. Lähes kaikki kansainväliset lennot saapuvat Suvarnabhumin lentokentälle (BKK). Kansainväliset lennot saapuvat Suvarnabhumin lentokentän kakkostasoon, josta löydät kätevästi myös Bangkokin autonvuokraus pisteet. Seuraat vain saapuessasi autonvuokraus-kylttejä, ja löydät helposti perille. Sinun ei siis tarvitse poistua lentokentältä, vaan löydät autonvuokraus pisteet terminaalin sisäpuolelta. Kentältä on helppo suunnistaa autolla mihin vain, sillä moottoritietä pääsee joka suuntaan. Bangkokin keskustaan ajaa Suvarnabhumin kentältä yleensä vajaassa tunnissa (matkan pituus on noin 30 km). Myös Don Mueangin (DMK) lentokentälle saapuu joitakin kansainvälisiä lentoja, mutta esimerkiksi Suomesta operoitavat suorat lennot saapuvat Suvarnabhumiin. Autonvuokraukset kohteessa Bangkok löytyvät helposti ja kätevästi suoraan meidän nettisivuiltamme.
 • Ajaminen Bangkokissa voi tuntua ensikertalaiselle aluksi hieman jännittävältä, sillä miljoonakaupungin liikenne on melko vilkasta. Thaimaassa on lisäksi vasemmanpuoleinen liikenne, joten siihen voi olla pientä totuttelua jos ei ole ennen ajanut eri puolen tietä. Vasemmanpuoleiseen liikenteeseen tottuu kuitenkin nopeasti, jos ajat muutenkin paljon. Ajokäyttäytyminen on myös erilaista Bangkokissa, kun verrataan esimerkiksi Suomeen. Meidän neuvomme on pitää aistit tarkkana, ja kiinnittää oma huomio ajaessa täysin liikenteeseen. Pidä silmällä erityisesti tuktuk- ja moottoripyöräkuskeja, joilla on tapana puikkelehtia nopeasti autojen välissä varsinkin ruuhkaisissa paikoissa.
 • Kun vuokraat auton Bangkokista, kannattaa ajaminen sovittaa ruuhkaisimpien aikojen ulkopuolelle. Pahimmat ruuhkat ovat yleensä aamuisin noin kello 07-10 välillä, sekä iltaisin noin kello 16-19 välillä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että muinakin aikoina on ruuhkaa, sillä kyse on suurkaupungista. Me KAYAK:illa suosittelemme välttämään ainakin kaikkein vilkkaimpia teitä, joita ovat esimerkiksi Sukhumvit ja Phetchaburi. Jos kuitenkin ajoreitti osuu juuri ruuhkaiseen ajankohtaan, kannattaa pysyä kärsivällisenä ja rauhallisena liikenteessä, turvavyötä unohtamatta.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Bangkok hintaan 25 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Bangkok vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Bangkok ovat keskimäärin noin 43 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Suuri vuokra-autot kohteessa Bangkok ovat keskimäärin 41 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Bangkokissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Bangkokissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Bangkokissa 28 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Bangkokissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Hertz (17 €/pvä), Europcar (18 €/pvä) ja Alamo (41 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Hertz toimipaikasta 222 Moo, 10 Vbhavadee Rd 10210 (19 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Bangkok?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Bangkok on 4,51 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 54 € - 72 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Bangkokissa?

  Suuri (Toyota Fortuner tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Bangkokissa.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Suvarnabhumi (BKK) kentällä?

  Ainoa autovuokraamo, joka tarjoaa kuljetusta tai noutopalvelua Suvarnabhumi kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille on Hertz.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Bangkokissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon täysikokoisen auton vuokraus maksaa Bangkokissa?

  Täysikokoisen auton vuokraus Bangkokissa maksaa keskimäärin 42 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Bangkokissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Bangkokissa maksaa keskimäärin 21 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Bangkokissa?

  Mini autonvuokraus Bangkokissa maksaa keskimäärin 28 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Bangkokissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 194 € viikolta (28 € per päivä) Bangkokissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Bangkokissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 833 € kuukaudessa (28 € per päivä) Bangkokissa.

 • Minkä tyyppinen auto soveltuu kaikkein parhaiten Bangkokin vilkkaaseen liikenteeseen?

  Halpa autonvuokraus Bangkokissa on helppoa, varsinkin jos käyttöösi sopii pienehkö ajoneuvo. Itse asiassa Bangkokissa kannattaakin suosia juuri pienempiä autoja. Kadut ovat paikoin kapeita, ja ruuhkaa on yleensä paljon. Pienempi auto on helpommin hallittavissa kapeilla ja ruuhkaisilla teillä. Auton pysäköinti sujuu tällöin myös huomattavasti mutkattomammin, sillä paikoin pysäköintipaikat voivat tuntua ahtailta. Jos olet kuitenkin liikenteessä isommalla porukalla, tai mukana on matkatavaroiden lisäksi esimerkiksi lastenvaunuja, kannattaa tällöin harkita hieman isompaa vuokra-autoa. Bangkokin autonvuokrausta harkitessa, on itselle oikean auton valikoiminen ensisijaisen tärkeätä. Ensi kertaa vasemmanpuolista liikennettä kohdatessa, kannattaa harkita automaattivaihteisen auton vuokraamista. Tämä helpottaa ajomukavuutta huomattavasti, sillä kuski istuu autossa myös eri puolella. Automaattivaihteisella autolla ajaessa ei tarvitse kiinnittää liikaa huomiota vaihteiden vaihtamiseen, niin sanotusti väärällä kädellä, vaan voi keskittyä turvalliseen ajamiseen. Bangkokin autonvuokraus kannattaa tehdä KAYAK:in kautta, jolloin voit vertailla erilaisia autoja, ja varata sopivimman omaan tarpeeseen.

 • Mikä on Bangkokin nopeusrajoitus?

  Tavallisille henkilöautoille nopeusrajoitus Bangkokin isommilla teillä, sekä moottoriteillä vaihtelee yleisesti ottaen 100-120 km/t, eli sama kuin Suomessa. Kaupunkialueilla nopeusrajoitus on yleensä maksimissaan 60-80 km/t. Koulujen ohi ajaessa tulisi myös aina muistaa hidastaa, joten seuraa aktiivisesti tiemerkintöjä. Suosittelemme myös seuraamaan tarkkaan tienvarsien nopeusmerkkejä. Vaikka joku muu ajaa nopeammin, ei kannata kuitenkaan lähteä ottamaan riskejä. Ylinopeudesta voi saada Thaimaassakin tuntuvat sakot, ja nopeuskameroita voi olla paikoin moottoriteillä. Halvat Bangkok autonvuokraukset tulevat äkkiä kalliiksi, jos joutuu maksamaan sakkoja. Nopeat kiihdytykset ja aggressiivinen ajotyyli on yleistä Bangkokissa, mutta siihen ei kannata missään nimessä lähteä mukaan. Nopeusrajoitusten ja liikennesääntöjen noudattaminen on pieni henkivakuutus, jonka avulla pidät itsesi ja muut turvassa.

 • Mihin kannattaa pysäköidä vuokra-auto Bangkokissa?

  Parkkipaikan löytäminen voi olla ajoittain haastavaa Bangkokissa liikuttaessa. Varsinkin arkipäivisin pysäköintialueet ja hallit voivat olla paikoin melkoisen täynnä. Matkaa suunniteltaessa kannattaakin valikoida esimerkiksi sellainen hotelli, jonka yhteydestä löytyy parkkialue. Jos kuitenkin tarvitset pysäköintipaikan Bangkokin keskustassa, suosittelemme valitsemaan vartioidun pysäköintihallin, jotta vuokra-autosi on turvallisesti pysäköity varsinkin yöaikaan. Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset pysäköintialueet karttapalveluista. Kaupungista löytyy myös joitakin ilmaisia pysäköintialueita, mutta pysäköinti ei ole kuitenkaan kallista keskustan alueellakaan. Tuntiveloitus pysäköinnistä on yleisesti ottaen noin 20-30 ฿ (0.50-0.80 €). 

Bangkokin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

222 Moo, 10 Vbhavadee Rd

+66 86 342 8674

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

46 North Sathorn Rd

+66 2 234 3230

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

No.46 North Sathorn Rd

+66 82 790 6194

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

222 Moo 10 Vibhavadee Rod

+66 86 342 8674

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

999 Bangna-trad Rd Km. 15 Moo

+66 86 779 5456

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

No. 46 Sathorn Rd

+66 82 790 6194

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

THAIRENTACAR

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

6 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

1st Floor 2371 Petchburee Building New Petchburee Rd

+66 2 318 8888

Maanantai08:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:30
Torstai08:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 18:30
Sunnuntai08:30 - 18:30

1st Floor, 44 Rungrojthanakul Building, Ratchadaphisek Rd, Huai Khwang

+66 2 612 2158

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

999 Thanon Bang Na Trat Rachathewa Samut Prakan

+66 875 050 501

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bangkok Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Desk in Terminal, Arrival Hall 2nd Floor between Gate 7 & 8 opposite Exit Door B

+66 87 505 050

Maanantai08:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:30
Torstai08:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 18:30
Sunnuntai08:30 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Chic Car Rent

8,6

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.3

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

7.3

Hinta-laatusuhde

9.3

2 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

29/10 Naratiwasrachanakarin Road

+66 881 850 342

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 982 826 774

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,1

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.3

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

8.2

4 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

19/23 Bldg A,royal City Ave

+66 2 203 9294

Maanantai07:30 - 19:30
Tiistai07:30 - 19:30
Keskiviikko07:30 - 19:30
Torstai07:30 - 19:30
Perjantai07:30 - 19:30
Lauantai07:30 - 19:30
Sunnuntai07:30 - 19:30

19/23 Building A

+66 2 203 0225

Maanantai07:30 - 19:30
Tiistai07:30 - 19:30
Keskiviikko07:30 - 19:30
Torstai07:30 - 19:30
Perjantai07:30 - 19:30
Lauantai07:30 - 19:30
Sunnuntai07:30 - 19:30

Arrival Terminal

+66 2 134 4036

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Domestic Arrivals Terminal

+66 2 535 2143

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ASAP Car Rentals

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

149, moo 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

2089, Sukhumvit Rd. Onnut

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 632 674 744

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.2

Mukavuus

7.6

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.8

5 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

189 Sukhumvit Road Soi 13 15

+66 64 931 3399

Aukioloajat eivät ole saatavilla

299/8 Sukhumvit Livingtown, Ground

+66 2 203 0739

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Counter At Amari Airport Hotel

+66 63 268 4442

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Counter At Arrivals Car Rental Area

+66 81 904 6846

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tc Green Condominium Phase 2 Build

+66 98 252 1155

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.1

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

8.0

6 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

189 Sukhumvit Road Soi 13 15, Klongtoey Nua Wattana

+66 2 931 3399

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai06:00 - 22:00

21/122 Royal City Avenue

+66 2 206 0373

Aukioloajat eivät ole saatavilla

299/8 Sukhumvit Livingtown

+66 2 206 0373

Aukioloajat eivät ole saatavilla

333 Chert Wudthakas Road

+66 2 206 0373

Aukioloajat eivät ole saatavilla

999 Mu 1 Tambon Racha Thewa, Amphoe Bang Phli - In Terminal -

+66 81 904 6846

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai06:00 - 22:00

Tc-Green Condominium Phase 2 Build, Rama 9 Road Huaykwang District

+66 2 203 0740

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

6.0

5 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

222 Vibhavadi Rangsit Road

+66 943 280 111

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pattanakarn 2089 Suan Luang

+66 63 215 0488

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Phlabphla, Wangthonglang

+66 65 236 7987

Maanantai08:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:30
Torstai08:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:30
Lauantai08:30 - 18:30

Rama 3 rd. Bangklo Bangkorlaem

+66 832 947 171

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9

+66 87 512 9777

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Drive Car Rental

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

6.6

Mukavuus

6.6

Nouto/palautus

6.6

Hinta-laatusuhde

6.6

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

160/346 Chang A-Kad U-tid Rd.,Donmuang Bangkok

+66 84 700 4378

Aukioloajat eivät ole saatavilla

1st Floor,Terminal 1 Donmuang Airport, 22 Vibhavadi Rangsit Road, Don Mueang, Bangkok

+66 847 004 378

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

727 Srinakarin Rd. Suanluang Bangkok

+66 2 722 8487

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.7

Mukavuus

6.5

Nouto/palautus

6.5

Hinta-laatusuhde

6.5

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

Bangkok Don Muang Domestic Apt

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Bangkok Suvarnabhumi Int'l Apt

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

The Westin Grande Sukhumvit

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Yesaway

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

4.0

3 toimipistettä Bangkokissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Bangkokissa

176/425 ประชาอุทิศ Khwaeng Don Mueang, Khet Don Mueang, Krung Thep Maha Nakhon 泰国

+66 61 714 8886

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

578/1, Lat Krabang Road,lat Krabang

Aukioloajat eivät ole saatavilla

999, Nong Prue, Bang Phli District, Samut Prakan

+66 61 713 8666

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

999 Thanon Bangna Trad

+66 82 668 5061

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Arrival Hall Terminal 2 Gate10, 222 M 10 Vibhavadi Road

+66 2 504 3526

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

Arrival Hall Terminal2gate10

+66 2 504 3526

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Petchburee Building 1St Floor, 2371 New Petchaburi Road

+66 2 318 8888

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

5,9

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

222 Moo 10 Vibhavadee Rod

+66 86 342 8674

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

72/8-9 North Sathon Rd

+66 82 790 6194

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

999 Bangna-trad Rd Km. 15 Moo

+66 86 779 5456

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Bizcar Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

10/153, The Trendy Building

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bangkok Suvarnabhumi Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd

+66 632 069 681

Aukioloajat eivät ole saatavilla

No.371 Vibhavadee Rangsit Road

+66 981 014 565

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

19/ 23 Royal City Avenue, Building A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

727 Srinakarin Rd. Suanluang

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bangna-Trad RD-International Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Donmueang Airport. Vipavadee Rangsit Rd.

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

LuvDrive TH

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

703 Ratchada Suite Building, Wong Sawang Road, Wong Sawang Subdistrict, Bang SueDistrict, Bangkok

+66 91 545 3939

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Terminal 2 / Gate 14 / Departure Hall, 222 Vibhavadi Rangsit Rd, Sanambin, Don Mueang, Bangkok , Thailand

+66 91 545 3939

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

22 Vibhavadi Rangsit Road

+66 2 504 3435

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

727 Srinakarin Rd.

+66 2 722 8487

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Haup

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

Parking area under Airport Rail Link Phayathai, Phayathai Road, Thung Phaya Thai Subdistrict, Ratchathewi District, Bangkok

+66 2 113 1155

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KPN

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Bangkokissa

Toimipisteet Bangkokissa

Don Muang airport

+66 655 935 623

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Bangkok tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Drive Car Rental

Suosituin autotyyppi

Suuri

Keskim. hinta

28 €/pvä

Tarjoushinta

25 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Bangkokissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Bangkokissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Bangkok autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Bangkokissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Bangkok autonvuokraukseesi.

Bangkokin autonvuokraustiedot

NoutopaikkaBangkok
AutotyypitEdullinen, Keskikokoinen, Keskikokoinen maasturi, Pienikokoinen, Pienikokoinen maasturi, Suuri, Suuri maasturi
Vuokraamosijainnit67
Lentokenttien sijainnit34
Suositut vuokraamotEuropcar, Hertz, THAIRENTACAR , Alamo