Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Tampereen autonvuokraukset alk. 38 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Tampereella noutopäivän ollessa 1.8. ja palautus 31.8.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 17/7
ke 24/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Tampereella

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Tampereella

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Ford Fiesta auto
Ford Fiesta
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
38 €/päivä
Skoda Fabia auto
Skoda Fabia
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
41 €/päivä
Skoda Octavia auto
Skoda Octavia
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
54 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
39 €/päivä
Class Compact Wagon auto
Class Compact Wagon
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
52 €/päivä
Toyota C-HR auto
Toyota C-HR
tai vastaava SUV
4
2
4-5
56 €/päivä
Skoda Octavia Combi auto
Skoda Octavia Combi
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
62 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Tampereella

 • Väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kaupunki Tampere on nähtävää ja koettavaa pullollaan. Autonvuokraus mahdollistaa helpon pääsyn tämän Pirkanmaan keskuksen joka kolkkaan, olitpa sitten kiinnostunut kaupunkinähtävyyksistä, shoppailusta tai luontokohteista. Autonvuokraus Tampere on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun tarvitset tilavan auton ostosreissua varten. Tampereen keskustasta hurauttaa autolla vartissa Leppäsessä sijaitsevaan Ikeaan tai muutaman kilometrin edempänä sijaitsevaan Lempäälän Ideaparkiin. Tampereelta noin 70 km pohjoiseen sijaitseva Seitsemisen kansallispuisto Ylöjärvellä taas on loistava päiväretkikohde luontoelämyksiä kaipaavalle reissaajalle, ja parhaiten sinne pääsee vaikkapa luotettavan maasturin kyydissä.
 • Tampereen keskustasta 17 km päässä sijaitseva Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) tarjoaa autonvuokrausta usean eri yhtiön toimesta. Vuokraamojen tiskit löydät kätevästi vierekkäin sijaitsevien kahden terminaalin yhteydestä, läheltä lentoaseman pääsisäänkäyntiä. Pysäköintialueet on sijoiteltu aivan vuokraamoiden läheisyyteen, joten auton palauttaminen käy vaivattomasti. Riippumatta siitä, mihin terminaaliin saavut tai mistä terminaalista olet lähdössä, on tämän pienen lentokentän eri palvelut ja paikat helppo saavuttaa myös jalan. Kun suunnitelmissa on autonvuokraus Tampere lentokenttä, huomioi se, että vuokraamot ovat auki vain ennakkovarausten mukaisesti. Muista siis hoitaa vuokrausasiat kuntoon jo hyvissä ajoin etukäteen.
 • Tampereella sijaitsee eräs paikallistenkin kammoama liittymä, joka on saanut leikkisän lempinimen “Viinikan tehosekoitin”. Tämä Viinikan liittymä pitää sisällään monia kaistoja ja ikään kuin ympyrän muotoon sijoiteltuja liikennevaloja. Kokeneetkin kuljettavat kokevat liittymän kautta ajamisen vaikeaksi, joten aremman kuskin voi olla syytä välttää ajamasta sen kautta. Keskustassa ajaessasi on syytä huomioida myös Tampereen raitiovaunuliikenne, sekä usein vasta aivan risteyksien tuntumassa näkyvät kaistamerkinnät. Autonvuokraus Tampere on suurella todennäköisyydellä menestyksekäs kokemus silloin, kun varaat siirtymiin riittävästi aikaa ja muistat havainnoida liikennettä huolellisesti.
 • Ruuhka-aikana keskustassa ajettaessa on syytä välttää etelästä pohjoiseen kulkevia Mariankatua ja Hämeenpuistoa, joille kääntyvät risteykset voivat joskus olla hyvinkin tukossa. Suomessa ja Tampereella kiireisimmät ajat ajoittuvat yleensä aamulla kello 7:00 ja 8:00 välille ja iltapäivällä kello 16:00 ja 17:00 välille. Isommat tapahtumat aiheuttavat myös luonnollisesti tungosta. Reittiä suunnitellessasi on myös hyvä tietää, että Tampereen kaupungin pääkatu, Hämeenkatu, on pyhitetty ainoastaan julkisille kulkuneuvoille ja kevyelle liikenteelle – autolla ei siis ole sinne asiaa.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Tampere hintaan 43 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Tampere vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Tampere ovat keskimäärin noin 8 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-autot kohteessa Tampere ovat keskimäärin 16 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Tampereella

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Tampereella?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Tampereella 53 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Tampereella?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Thrifty (38 €/pvä), Hertz (39 €/pvä) ja Budget (41 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Thrifty toimipaikasta Tampere Airport, Finland 33960 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Tampere?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Tampere on 6,43 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 77 € - 103 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Tampereella?

  Mini (Kia Picanto tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Tampereella.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Tampere-Pirkkala (TMP) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Tampere-Pirkkala kentällä ovat Europcar, keddy by Europcar, Budget, Thrifty ja Hertz.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Tampere-Pirkkala (TMP) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Tampere-Pirkkala kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Europcar, Sixt, Budget, Thrifty, ja Hertz.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Tampereella?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Tampereella?

  Mini autonvuokraus Tampereella maksaa keskimäärin 73 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaTampereella?

  Economy-luokan auton Tampereella maksaa keskimäärin 47 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Tampereella?

  Pienikokoisen auton vuokraus Tampereella maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Tampereella?

  Autot vuokrataan useimmiten Tampereella keddy by Europcar Tampere Airport (12 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Tampereella?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 373 € viikolta (53 € per päivä) Tampereella.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Tampereella?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1597 € kuukaudessa (53 € per päivä) Tampereella.

 • Minkälaista autoa suositellaan Tampereella ajamiseen?

  Tampereen autonvuokraus tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin tarpeisiin. Jos tarkoituksenasi on liikkua vain keskustassa ja lähialueilla, voi pieni sähköauto olla sopivin valinta. Ympäristöystävällinen autoilu on tehty Tampereella hyvin helpoksi, sillä joka puolelta kaupunkia löytyy runsaasti sähköauton latauspaikkoja. Jos suunnitteilla on road trip vähän kauemmaksikin, voi polttomoottorilla varustettu menopeli tai vaikka hybridi olla käytännöllisempi väline kulkea. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sulavalinjainen avoauto kesäisiin retkiin tien päällä? Jos suunnitelmissa on pidempi patikointireissu tai isommat hankinnat Tampereen ostoskeskuksista, kannattaa harkintaan laittaa erilaiset tila- ja pakettiautot. Ja olit matkassa sitten yksin tai porukalla, Tampereen vuokra-autovalikoimasta löydät juuri sopivan kokoisen ajoneuvon käyttöösi.

 • Mikä on nopeusrajoitus Tampereella?

  Nopeusrajoitukset Tampereen keskustan alueella vaihtelevat, mutta suurimmaksi osaksi käytetään aluerajoitusta 30 km/t. Isommilla kaduilla rajoitukset ovat 40–50 km/t. Tietyillä, pienemmillä alueilla käytetään myös 20 km/t-rajoitusta. Keskustan ulkopuolelle siirryttäessä nopeudet nousevat 60–80 km/t ja edelleen valtateille noustessa 100–120 km/t. Talviaikaan on syytä huomioida isommilla teillä tapahtuvat muutokset nopeuksissa; esimerkiksi moottoriteiden 120 km/t -rajoitus lasketaan pimeänä ja liukkaana vuodenaikana 100 km/t -nopeuteen. Myös mahdolliset tietyöt ja muut työmaat voivat aiheuttaa nopeusrajoitusten ja tietysti myös liikennejärjestelyjen yhtäkkisen muuttumisen. Näistä syistä tarkkaavaisuus on tärkeää niin vierailla kuin myös tutuilla reiteillä Tampereen teillä kuljettaessa.

 • Mihin Tampereella kannattaa pysäköidä?

  Tampereen keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä on tarjolla kadunvarsipysäköintiä kolmella eri maksuvyöhykkeellä. Maksullista pysäköintiä on saatavilla myös Hervannan ja Kaupin kaupunginosissa. Pysäköinti on keskustan vyöhyke 1:tä lukuun ottamatta ilmaista sunnuntaisin ja arkipyhinä. Maksutta voit pysäköidä myös muina päivinä kunkin alueen liikennemerkkien osoittamien aikojen ulkopuolella. Maksullisina aikoina pysäköinnin hinta on Tampereen keskustassa vyöhykkeestä riippuen noin 1,20–3,20 €/t. Vuokra-autoa voit kaikkein turvallisimmin (ja talviaikaan myös mukavimmin) säilyttää jossakin Tampereen monista parkkihalleista, joita löydät kaupungista kymmeniä. Täysin ilmaisia parkkialueita voit joutua hieman etsimään, mutta tällaisiakin kiekkopaikkoja on kaupungin laitamilla olemassa. 

Tampereen autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sixt

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

3 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Hatanpään Valtatie 24

+358 20 1122530

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Rautatienkatu 25

+358 20 1122530

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Taninkatu 11

+358 20 1122530

Maanantai07:30 - 17:30
Tiistai07:30 - 17:30
Keskiviikko07:30 - 17:30
Torstai07:30 - 17:30
Perjantai07:30 - 17:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

5 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Hatanpaan Valtatie 30

+358 20 5552400

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Lokomonkatau 25 D, E-stairs

+358 20 5552400

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Rautatienkatu 28

+358 20 5552400

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Sarvijaakonkatu 3a

+358 20 5552400

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Varikontie 14

+358 20 5552400

Maanantai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Tiistai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Keskiviikko00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Lauantai12:00 - 23:0000:00 - 01:30
Sunnuntai12:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Rautatienkatu 25

+358 300 870228

Maanantai07:30 - 17:30
Tiistai07:30 - 17:30
Keskiviikko07:30 - 17:30
Torstai07:30 - 17:30
Perjantai07:30 - 17:30
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Tampere Airport

+358 300 870228

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Tampere Hotel Delivery

+358 300 870228

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

3 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Located Next To Railway Station

+358 40 3062832

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 27

+358 40 3062832

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Airport

+358 40 3062832

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Hedin

Maanantai07:30 - 17:30
Tiistai07:30 - 17:30
Keskiviikko07:30 - 17:30
Torstai07:30 - 17:30
Perjantai07:30 - 17:30

K Auto Tampere

+358 10 4362302

Maanantai07:30 - 17:30
Tiistai07:30 - 17:30
Keskiviikko07:30 - 17:30
Torstai07:30 - 17:30
Perjantai07:30 - 17:30

Lokomonkatu 25b

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratapihankatu 39 C

+358 10 4362301

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00

Tampere Airport, Meet&greet

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Hedin Tampere

Maanantai07:30 - 17:30
Tiistai07:30 - 17:30
Keskiviikko07:30 - 17:30
Torstai07:30 - 17:30
Perjantai07:30 - 17:30

Tampere Airport, Meet&greet

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Taninkatu 3

+358 300 308357

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 01:30
Sunnuntai00:00 - 01:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

2 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Rautatienkatu 28

+358 20 5552400

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Tampere Airport, Finland

+358 20 5552400

Maanantai07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Tiistai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Torstai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Lauantai00:00 - 01:3012:00 - 23:00
Sunnuntai12:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Rautatienkatu 28

+358 20 5552400

Maanantai08:30 - 16:30
Tiistai08:30 - 16:30
Keskiviikko08:30 - 16:30
Torstai08:30 - 16:30
Perjantai08:30 - 16:30
Lauantai10:00 - 12:00
Sunnuntai10:00 - 12:00

Tampere Airport, Finland

+358 20 5552400

Maanantai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Keskiviikko07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Torstai07:00 - 19:0000:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3007:00 - 19:00
Lauantai12:00 - 23:0000:00 - 01:30
Sunnuntai12:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Kyttalankatu 14

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Railway Station

+358 201 213 520

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

THAIRENTACAR

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Tempare Railway Station Rautatienkatu 25

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,8

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Tampereella

Näytä sijainnit

Toimipisteet Tampereella

Tampere RWS, Rautatienkatu 25

+358 400 148 915

Maanantai08:00 - 17:00
Tiistai08:00 - 17:00
Keskiviikko08:00 - 17:00
Torstai08:00 - 17:00
Perjantai08:00 - 17:00
Lauantai08:00 - 17:00
Sunnuntai08:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Tampereella

alk.39 €/pvä

Toimipisteet Tampereella

Rautatienkatu 27

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Airport

+358 403 062 832

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00
Lauantai07:00 - 19:00
Sunnuntai07:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Tampereella

Toimipisteet Tampereella

Lehtikatu 12

+358 3343 1544

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rantaperkiönkatu 1

+358 3214 7147

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 25

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Tampereella

Toimipisteet Tampereella

Hatanpaan Valtatie 42

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 27

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Taninkatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tornikaari 50

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Tampereella

Toimipisteet Tampereella

Rautatienkatu 25

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tampere Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tornikaari 50

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Tampereella

Toimipisteet Tampereella

Killontorintie 2 PIRKKALA

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rautatienkatu 25

+358 600 550 711

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tornikaari

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Tampereella

Toimipisteet Tampereella

20 Hatanpaanvaltatie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Tampere tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

53 €/pvä

Tarjoushinta

43 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Tampereella

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Tampereella

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Tampere autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Tampereella.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Tampere autonvuokraukseesi.