Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Amsterdamin autonvuokraukset alk. 23 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Amsterdamissa noutopäivän ollessa 8.6. ja palautus 22.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 20/5
ma 27/5

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Amsterdamissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Amsterdamissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen23 €/pvä
Pienikokoinen31 €/pvä
Keskikokoinen34 €/pvä
Standardi47 €/pvä
Mini24 €/pvä
Korkeatasoinen52 €/pvä
Keskikokoinen maasturi24 €/pvä
Pienikokoinen maasturi26 €/pvä
Pienikokoinen farmari37 €/pvä
Keskikokoinen farmari42 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Amsterdamissa

 • Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam on tunnettu kauniista kanaaleistaan sekä kapeista taloistaan, jotka näyttävät juuri niin upeilta kuin valokuvissakin. Amsterdamista käsin on helppo tehdä myös retkiä kauemmas ihailemaan esimerkiksi tuulimyllyjä tai tulppaanipeltoja. Kun taittaa matkat kohteesta toiseen vuokra-autolla, säästää aikaa, eikä ole riippuvainen julkisten liikenteen aikatauluista. Amsterdamissa vuokra-autolla voi liikkua niin kantakaupungin isommilla kaduilla kuin esimerkiksi lähiöissäkin. Vierailulle voi lähteä esimerkiksi The Upside Down Amsterdam museoon tai vaikkapa Muiderslotin linnalle, jotka molemmat sijaitsevat pidemmän matkan päässä keskusta-alueen muista nähtävyyksistä. Amsterdamin lähettyviltä löytyy myös runsaasti hiekkarantoja, jotka kutsuvat nauttimaan lämpiminä päivinä, tarjoten vaihtelua kaupunkielämälle. Hiekkalelut ja aurinkovarjotkin kulkevat kätevästi mukana vuokra-autolla liikuttaessa. Amsterdamissa autonvuokraus on siis kannattavaa.
 • Amsterdamin autonvuokraus hoituuu helposti Amsterdamin Schipholin kansainvälisellä lentoasemalla (AMS). Kaikkien lentokentän autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat kätevästi Schiphol Plaza nimisessä pääaulassa, terminaalin sisällä, jonne löytää seuraamalla opasteita. Palvelutiskin henkilökunta opastaa auton noutopaikkaan, kun tarvittavat paperityöt on tehty. Auton palautus onnistuu sekin lentokentän parkkialueella, jonne löytää seuraamalla opasteita. Ennen vuokra-auton noutoa ja palautusta on hyvä varmistaa palvelupisteiden aukioloaika ja se, voiko auton palauttaa myös yöaikaan, aukioloaikojen ulkopuolella. Useimmat vuokraamot palvelevat aamukuudesta iltayhteentoista. Schipolin lentokentältä voi varata itselleen vuokra-auton niin pidemmän lomamatkan ajaksi kuin vaikkapa lyhyemmälle työmatkalle.
 • Amsterdamissa ajaminen saattaa tuntua haasteelliselta, sillä vaikka liikennekulttuuri onkin hyvin järjestelmällistä ja tiet hyvässä kunnossa, ovat ydinkeskustan kadut pieniä sekä monesti myös yksisuuntaisia. Kaikille kaduille ei ole edes pääsyä autolla, mistä johtuen monet käyttävätkin Amsterdamissa liikkumiseen polkupyöriä tai kulkevat jalan. Pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden huomioiminen liikenteessä onkin tärkeää. Autojen kanssa samoja kulkuväyliä käyttävät myös ratikat, joiden tietä ei saa tukkia. Kanaaleita joutuu ylittämään siltoja pitkin ja suuri osa silloista toimii nostosiltoina, joten ylitystä saattaa joutua odottamaan toisinaan tovin. Monet tapaavat myös keskusta-alueella ajamisen sijaan pysäköidä jonkin julkisen liikennevälineen aseman tienoille ja taittamaan loppumatkan ydinkeskustaan julkisilla.
 • Mikäli autonvuokraukset kohteessa Amsterdam herättävät kiinnostusta ja päätyy varaamaan lomansa ajaksi vuokra-auton, kannattaa tietyillä valtateillä liikkumista välttää ruuhka-aikoina. Ruuhka-ajat sijoittuvat usein aikaiseen aamuun sekä iltapäivään. Erityisesti Schipholin lentokentän lähialuea ja valtatie A2 ovat tällöin hyvin ruuhkaisia. Myös Amsterdamin ydinkeskustassa liikenne saattaa edetä ajoittain hyvinkin hitaasti. Amsterdamissa talvikauden huonot säät saattavat aiheuttaa haittaa liikenteessä. Vaikka lunta kaupungissa nähdäänkin vain muutamina päivinä vuodessa, sataa ajoittain runsaasti vettä sekä jopa räntää.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Amsterdam hintaan 31 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Amsterdam vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Amsterdam ovat keskimäärin noin 9 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Pienikokoinen vuokra-autot kohteessa Amsterdam ovat keskimäärin 9 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Amsterdamissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Amsterdamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Amsterdamissa 54 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Amsterdamissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa keddy by Europcar (23 €/pvä), Alamo (24 €/pvä) ja Thrifty (37 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi keddy by Europcar toimipaikasta Aankomstpassage 10- Arrival Hall, West 3, 'Plaza' (11 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Amsterdamissa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituimmat autovuokraamot Amsterdamissa ovat Alamo (7,7, 69 arvostelua) ja Sixt (6,5, 53 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Amsterdam?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Amsterdam on 7,83 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 94 € - 125 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Amsterdamissa?

  Pienikokoinen (Toyota C-HR tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Amsterdamissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Schiphol (AMS) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Schiphol kentällä ovat Hertz, Alamo ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Schiphol (AMS) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Schiphol kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Hertz, Sixt, Alamo, ja Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Amsterdamissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Amsterdamissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Amsterdamissa maksaa keskimäärin 64 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Amsterdamissa?

  Mini autonvuokraus Amsterdamissa maksaa keskimäärin 59 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Amsterdamissa?

  Standard-autonvuokraus Amsterdamissa maksaa keskimäärin 48 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Amsterdamissa?

  Autot vuokrataan useimmiten Amsterdamissa keddy by Europcar Aankomstpassage 10- Arrival Hall, West 3, 'Plaza' (11 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Amsterdamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 235 € viikolta (34 € per päivä) Amsterdamissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Amsterdamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1009 € kuukaudessa (34 € per päivä) Amsterdamissa.

 • Minkälainen auto sopii parhaiten Amsterdamissa ajamiseen?

  Autonvuokraus Amsterdamissa on oiva vaihtoehto, mikäli haluaa kiertää kaupungin eri kohteita omaan tahtiin ja välttää pitkät kävelymatkat pysäköimällä lähelle. Amsterdamissa ajaminen onnistuu vaivattomimmin pienellä ja ketterällä autolla, joka mahtuu maanalaisiin parkkihalleihin sekä kapeisiin tienvarsiparkkeihin. Pikkuruisilla kujilla ja kaduilla ajaminen on sekin mielekkäämpää, kun alla on pienempi auto. Amsterdamista löytyy lisäksi lukuisia sähköautojen latauspaikkoja, joten bensa- tai dieselauton sijaan voi valita myös sähköauton. Amsterdamissa tai muuallakaan Alankomaissa ei juuri mäkistä maastoa ole, joten liikkuminen onnistuu hyvin myös autolla, jossa ei ole neliveto-ominaisuutta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Amsterdamissa?

  Amsterdamissa nopeusrajoitukset vaihtelevat sen mukaa, minkä kokoisesta tiestä on kyse. Kaupunkialueilla ajetaan pääsääntöisesti 50 km:n tuntivauhtia, mutta alueittain nopeusrajoitus saattaa olla vielä matalampi. Tällöin kuitenkin poikkeava nopeusrajoitus on merkitty selkeästi tienvarsiviitoilla. Suuremmilla teillä nopeusrajoitus on usein 80 km/tunnissa ja moottoriteillä jopa 100–130 km/tunnissa. Moottoriteillä ajaessa on syytä käyttää oikeaa kaistaa, ellei ole ohittamassa toista ajoneuvoa. Ylinopeutta valvotaan aktiivisesti ja siitä saa sakot. Vakavista liikennerikkomuksista saattaa jopa menettää ajokorttinsa. Turisteja koskevat sakkomaksut ovat usein korkeammat kuin ne, joita poliisi langettaa paikallisille.

 • Missä Amsterdamissa kannattaa pysäköidä?

  Amsterdamin autonvuokraus on helppoa, mutta vuokra-auton pysäköinti voi olla paikoittain hieman haasteellisempaa. Amsterdamissa auton voi pysäköidä niin tienvarteen kuin pysäköintihalliinkin. Ydinkeskustassa pysäköintipaikkoja on rajallisemmin ja osa paikoista on varattu ainoastaan paikallisille tai muille erityisluvan saaneille. Pysäköintimaksut vaihtelevat useista kymmenistä euroista joihinkin kymmeniin sentteihin sijainnista riippuen. Jotkin pysäköintihallit tarjoavat vuorokausihintoja, toiset hinnoittelevat pysäköinnin tunnin mukaan. Toisinaan hinta riippuu myös päivästä ja kellonajasta. Perusperiaatteena on, että mitä lähempänä Amsterdamin ydinkeskustaa pysäköi, sitä enemmän pysäköinnistä joutuu usein maksamaan. Tiettyinä pyhäpäivinä pysäköinti on ilmaista. Sinisellä viivalla merkityt pysäköintipaikat ovat kiekkopaikkoja, joissa pysäköintiajastaan tulee ilmoittaa niin sanotulla parkkikiekolla. Tällöin pysäköintiaika on usein rajoitettu vain muutamiin tunteihin. 

Amsterdamin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Hertz

8,0

Erittäin hyvä

1 arvostelu
Suosituin

Puhtaus

8.4

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

7.7

5 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aankomstpassage, Schiphol

+31 20 502 0240

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Arrival Hall,schiphol Airport

+31 20 502 0240

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Overtoom 333

+31 20 612 2441

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 14:00

Schiphol Aankomsthal Entr C

+31 23 510 0790

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Wenckebachweg 59

+31 204 621 930

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

6 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aankomstpassage 10 Arrival Hall, West 3, 'plaza'

+31 204 059 090

Maanantai06:30 - 23:00
Tiistai06:30 - 23:00
Keskiviikko06:30 - 23:00
Torstai06:30 - 23:00
Perjantai06:30 - 23:00
Lauantai06:30 - 23:00
Sunnuntai06:30 - 23:00

Eerste van der Helststraat 6

+31 235 698 656

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Europaboulevard 2

+31 20 644 6004

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Joop Geesinkweg 125

+31 20 470 8883

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Oosterdoksstraat 140

+31 20 624 2955

Aukioloajat eivät ole saatavilla

S100 346

+31 20 389 2052

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

9,3

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.3

Nouto/palautus

9.3

Hinta-laatusuhde

9.0

2 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam-schiphol Ap

+31 23 510 0790

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Overtoom 333

+31 206 122 441

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

9,1

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.1

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

8.6

Hinta-laatusuhde

8.5

4 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Bolstoen 1

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00

Hoogoorddreef 90

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00

Meet And Greet In Novotel

Maanantai09:00 - 14:00
Tiistai09:00 - 14:00
Keskiviikko09:00 - 14:00
Torstai09:00 - 14:00
Perjantai09:00 - 14:00
Lauantai09:00 - 14:00

Overtoom 197

+31 88 284 7020

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 14:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

4 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aaron Coplandstraat 6

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Amsterdam Centraal Station

+31 20 740 0950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Amsterdam Schiphol Airport

+31 20 740 0950

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Nassaukade 380

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.3

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

8.5

2 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam-schiphol Ap

+31 20 502 0240

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

Overtoom 333

+31 20 612 2441

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 14:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.1

Mukavuus

8.7

Nouto/palautus

8.1

Hinta-laatusuhde

8.4

4 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aaron Coplandstraat 6

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Amsterdam Central Station

+31 20 740 0950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Nassaukade 380

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Schiphol Plaza Arrival Hall 22

+31 20 740 0950

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.6

Mukavuus

8.3

Nouto/palautus

8.6

Hinta-laatusuhde

8.6

5 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aaron Coplandstraat 6

Maanantai10:00 - 15:00
Tiistai10:00 - 15:00
Keskiviikko10:00 - 15:00
Torstai10:00 - 15:00
Perjantai10:00 - 15:00

Bolstoen 1

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00

Hoogoorddreef 90

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00

Meet And Greet In Novotel

Maanantai09:00 - 14:00
Tiistai09:00 - 14:00
Keskiviikko09:00 - 14:00
Torstai09:00 - 14:00
Perjantai09:00 - 14:00
Lauantai09:00 - 14:00

Overtoom 197

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 14:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.1

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

7.8

5 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Bolstoen 1

+31 20 411 1003

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hoogoorddreef 90

+31 20 409 0900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Novotel

+31 20 683 6203

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Marnixstraat 250

+31 20 809 2092

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Overtoom 197

+31 20 683 2123

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

7,7

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.4

Mukavuus

8.1

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

7.4

4 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Aaron Coplandstraat 6

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Amsterdam Centraal Station

+31 20 740 0950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Amsterdam Schiphol Airport

+31 20 740 0950

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Nassaukade 380

+31 20 740 1950

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

6,5

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.6

Mukavuus

7.3

Nouto/palautus

6.3

Hinta-laatusuhde

6.3

5 toimipistettä Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

De Ruijterkade 44b

+31 20 723 0526

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Europaboulevard 2

+31 20 644 6004

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Isolatorweg 31

+31 23 569 8656

Maanantai09:00 - 14:00
Tiistai09:00 - 14:00
Keskiviikko09:00 - 14:00
Torstai09:00 - 14:00
Perjantai09:00 - 14:00

Joop Geesinkweg 125

+31 20 470 8883

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Nassaukade 345-346

+31 20 389 2052

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.2

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

4.4

Hinta-laatusuhde

4.6

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Amsterdamissa

Schiphol Plaza Aankomstpass.22

+31 205 025 250

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Aankomstpassage 10 Arrival Hall, West 3, 'plaza'

+31 207 373 030

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00

La Guardiaweg 5

+31 207 370 058

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Polderweg 96

+31 207 370 058

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam Airport

+31 202 142 034

Maanantai06:30 - 23:00
Tiistai06:30 - 23:00
Keskiviikko06:30 - 23:00
Torstai06:30 - 23:00
Perjantai06:30 - 23:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

7 toimipistettä Amsterdamissa

alk. 27 €/pvä

Toimipisteet Amsterdamissa

Aankomstpassage 10- Arrival Hall, West 3, 'Plaza'

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bolstoen 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hoogoorddreef 90

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Novotel- Europaboulevard 10

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Novotel

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Marnixstraat 250

+31 20 809 2092

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00

Overtoom 197

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

8 toimipistettä Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Aaron Coplandstraat 6

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Harry Banninkstraat 129

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Luchthaven

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Marnixstraat 250

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nassaukade 380

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Overtoom 197

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Overtoom 333

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Turbinestraat 7

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

STERNRENT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

8, Radarweg

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Klokkenbergweg 3 5

+31 203 118 282

Aukioloajat eivät ole saatavilla

West Donauweg 11

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GO Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

51, La Guardiaweg

Aukioloajat eivät ole saatavilla

96, Polderweg

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

YourRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam Central Rail Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Amsterdam Schiphol Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

12, Lemelerbergweg

+31 6 45320039

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

McRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam East

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ofran Holiday Autos

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam Airport Schiphol

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

PEUGEOT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Renault rent a car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Amsterdam Schipol Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Amsterdamissa

Toimipisteet Amsterdamissa

Bolstoen 1

+31 20 411 1003

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi matkustaja, joka varasi vuokra-auton kohteessa Amsterdam arvioi käyttämänsä vuokraamon 6,9 pisteen arvoiseksi

Autonvuokrauspaikat kapungissa Amsterdam tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Hertz

Suosituin autotyyppi

Pienikokoinen

Keskim. hinta

54 €/pvä

Tarjoushinta

39 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Amsterdamissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Amsterdamissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Amsterdam autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Amsterdamissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Amsterdam autonvuokraukseesi.