Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Kuopion autonvuokraukset alk. 29 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Kuopiossa noutopäivän ollessa 25.4. ja palautus 2.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
to 25/4
to 2/5

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Kuopiossa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Kuopio

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen31 €/pvä
Pienikokoinen32 €/pvä
Keskikokoinen48 €/pvä
Mini29 €/pvä
Tila-auto99 €/pvä
Pienikokoinen farmari36 €/pvä
Keskikokoinen farmari52 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Kuopiossa

 • Pohjois-Savon maakuntakeskuksenakin tunnettu Kuopio on hyväntuulinen kaupunki keskellä kauneinta Suomea. Kuopion keskustassa on paljon nähtävää, kuten humoristisesti Mualiman navaksi tituleerattu Kuopion tori, vanha Väinölänniemen kaupunkipuisto eli Vänäri ja historiaa huokuvat, autottomat rännikujat. Kuopioon kuuluu olennaisena osana tietenkin 60 km päässä sijaitseva Tahko lomakeskuksineen, ja näiden kahden kohteen väliä onkin helpoin taittaa ympäristöystävällistä vuokra-autoa käyttäen. Myös alueen upea luonto metsineen ja järvineen on autolliselle matkaajalle aina lähellä. Kuopiosta löytyy paljon vuokramökkejä, joiden sijainti saattaa olla nähtävyyksistä ja palveluista etäällä; tällaisen majoituksen valitsevalle autonvuokraus Kuopio on myös oiva ajatus.
 • Noin 14 km päässä Kuopion keskustasta sijaitseva Kuopion lentoasema (KUO) tarjoaa autonvuokrausta useiden eri yritysten toimesta. Löydät kaikkien vuokraamojen tiskit pienen aseman ainoasta terminaalista. Varaa auto käyttöösi aina hyvissä ajoin ennen matkaa, ettet jää ilman. Varsinkin loma-aikoina Kuopioon virtaa niin ulkomaan turisteja kuin kotimaan lomailijoitakin, joten autoja vuokrataan paljon. Huomaathan, että vuokraamojen henkilökunta on tavallisesti paikalla vain ennakkovarausten mukaisesti. Jos lentosi on myöhässä tai joudut palauttamaan auton poikkeavaan aikaan, muista ilmoittaa asiasta myös vuokraamolle.
 • Kuopion kaupunkialueella ja keskustassa autoillessa on syytä huomioida muutamia asioita. Esimerkiksi vilkasliikenteisellä Savilahdentiellä tulee muistaa bussikaistojen olemassaolo - näille kaistoille ei siis henkilöauton kuljettajan ole asiaa vaihtaa. Keskustassa on ajokatujen ohella useita kävelykatuja, jotka ovat niin ikään autoilta kokonaan kiellettyjä. Mitä liikennekulttuuriin muuten tulee, on Kuopiossa ja Suomessa varsin kohteliasta ja sääntöjä noudattavaa kansaa, ja ajaminen on Kuopion teillä täten melko huoletonta. Kun käytät autonvuokraus Kuopio, muista aina ennen ajoa tarkistaa, että ajovalosi toimivat sekä auton edessä että takana ja ovat päällä myös päiväsaikaan.
 • Pohjoisen pallonpuoliskon talviolosuhteet voivat joskus haastaa kokeneenkin autoilijan. Täten myös Kuopiossa matkoihin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa talvella siltä varalta, että lumimyräkkä yllättää tai tiet ovat liukkaita. Pienillä hiekkateillä on syytä ajaa varovasti ympäri vuoden, sillä niillä saattaa joskus olla isojakin monttuja. Sulan maan aikana liian kovaa ajaessa saattavat myös pikkukivet lennellä ja aiheuttaa kiveniskemiä tuulilasiin tai jälkiä maalipintaan. Kaupungissa ajaessa tulee muistaa erityinen valppaus suojateiden ja koulujen lähellä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Kuopio hintaan 46 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Kuopio vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Kuopio ovat keskimäärin noin 44 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Standardi vuokra-auto kohteessa Kuopio on keskimäärin noin −14 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Kuopio autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Kuopio ?

  Kuopio - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 54 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Kuopiossa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa keddy by Europcar (29 €/pvä), Budget (32 €/pvä) ja Avis (35 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi keddy by Europcar toimipaikasta Asemakatu 1 70100 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Kuopio?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Kuopio on 7,14 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 86 € - 114 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Kuopiossa?

  Standardi (Peugeot Traveller tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Kuopiossa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Kuopio (KUO) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Kuopio kentällä ovat ADDCAR RENTAL, keddy by Europcar, Budget, Autounion Car Rental ja Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Kuopio (KUO) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Kuopio kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat ADDCAR RENTAL, keddy by Europcar, Budget, ja Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Kuopiossa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Kuopiossa?

  Standard-autonvuokraus Kuopiossa maksaa keskimäärin 122 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa premium-autonvuokraus Kuopiossa?

  Premium-autonvuokraus Kuopiossa maksaa keskimäärin 107 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Kuopiossa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 376 € viikolta (54 € per päivä) Kuopiossa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Kuopiossa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1609 € kuukaudessa (54 € per päivä) Kuopiossa.

 • Minkälaista autoa suositellaan Kuopiossa ajamiseen?

  Kuopion autonvuokraus tarjoaa vaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin ja makuihin. Sopiva auto Kuopiossa ajamiseen riippuu paljolti siitä, minkälaisia matkoja reissullasi aiot tehdä. Jos sinua kiinnostavat kohteet ovat lähinnä itse kaupunkialueella tai sen lähistöllä päällystettyjen teiden varsilla, eikä suurta tilantarvetta ole, voi pienikokoinen sähköauto olla edullisin ja kätevin kulkupeli autonvuokraus Kuopio –valikoimasta. Mikäli seurueeseesi kuuluu useampia henkilöitä ja majoituspaikkanne sijainti on syrjäisempi, voi esimerkiksi bensa- tai dieselkäyttöinen nelivetomaasturi olla luotettavin autovalinta. Huomioi siis kuljetettavien matkustajien ja tavaroiden määrä, ajettavat matkat ja se, millaisilla teillä aiot auton kanssa liikkua.

 • Mikä on nopeusrajoitus Kuopiossa?

  Kuopion niin kutsutulla kantakaupunkialueella noudatetaan alueellisia nopeusrajoituksia. Pääkatujen nopeusrajoitus on tavallisesti 50 km/t. Ydinkeskustassa sallitut nopeudet vaihtelevat 30–40 km/t välillä, samoin kaupungin asuinalueilla. Näiden kaupunkinopeuksien tavoitteena on ylläpitää alueen viihtyisyyttä vähentämällä muun muassa melusaastetta. Matalammilla nopeuksilla suojellaan myös jalankulkijoita ja kevyttä liikennettä. Kun siirrytään kaupungin ulkopuolelle, nopeudet luonnollisesti nousevat. Taajamissa ajetaan tavallisesti 50–60 km/t -rajoitusten mukaan. Taajamien ulkopuolella käytetään normaalisti 70–100 km/t- ja moottoriteillä 100–120 km/t -nopeuksia. Huomaa, että talviaikana nopeuksia lasketaan monilla teillä. Myös varsinkin kesäaikaan tehtävät tietyöt ja muut rakennustyömaat voivat aiheuttaa muutoksia nopeusrajoituksiin ja myös liikennejärjestelyihin.

 • Mihin Kuopiossa kannattaa pysäköidä?

  Kuopiossa on tarjolla maksullista pysäköintiä kadunvarsilla ja useissa pysäköintilaitoksissa- ja taloissa. Kadunvarsipysäköinti on Kuopion kaupunkialueella jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen: Suokadun, Puistokadun, Minna Canthin kadun ja Vuorikadun sisälle jäävään ykkösvyöhykkeeseen (noin 3,20 €/t); edellisen ulkopuolelle jäävän keskusta-alueen kakkosvyöhykkeeseen (noin 2,20 €/t); ja satama-alueen kolmosvyöhykkeeseen (noin 1 €/t). Hinnat saattavat vaihdella ensimmäisen tunnin ja sitä seuraavien tuntien välillä. Pysäköintilaitosten hinnat vaihtelevat 1–2 €/t välillä, mutta esimerkiksi vuorokausipysäköinti on aina edullisempaa. Suurin pysäköintilaitos on 24/7 auki oleva Kuopion Toriparkki, jossa on kaikkiaan 1280 paikkaa kolmessa eri tasossa ja lisäksi 12 sähköauton latauspaikkaa. Kuopiosta löytyy edellä mainittujen ohella myös täysin ilmaista kiekkopysäköintiä eri alueilla, joista huomionarvoisin on Väinölänniemenrannan 10 t ilmainen pysäköinti. 

Kuopion autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

GREEN MOTION

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

7 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Cumulus

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Rantasipi Atlas

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kauppakeskus Apaja Kauppakatu 45

+44 20 7186 4000

Maanantai08:30 - 16:00
Tiistai08:30 - 16:00
Keskiviikko08:30 - 16:00
Torstai08:30 - 16:00
Perjantai08:30 - 16:00

Kaupungintalo 1 I

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Puijonkatu 45, Kuopio

+358 201 213 520

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

1, Asemakatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Asematie 1

+358 600 550 717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie 275

+358 600 550 717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rastaantie 1

+358 600 550 717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valikontie 6

+358 600 550 717

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kallantie 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kuopion Lentoasema Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie 275

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

+358 403 119 411

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Väliköntie 4

+358 403 119 411

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Suosituin

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Kuopio Intl Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kuopio Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

+358 300 870141

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Kuopio Airport

+358 300 870141

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Hedin Automotive

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00

Kaupunkitoimisto Hedin

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Hedin, Kallantie 12

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00

Kuopio Airport

Maanantai13:00 - 18:00
Tiistai13:00 - 18:00
Keskiviikko13:00 - 18:00
Torstai13:00 - 18:00
Perjantai13:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

+358 40 3062850

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kuopio Airport

+358 40 3062850

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 24, Kuopio

Aukioloajat eivät ole saatavilla

In Terminal, Car Rental Desk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

+358 20 5552670

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Lentokentantie 275

+358 20 5552670

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous

2 toimipistettä Kuopiossa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie

+358 40 3062850

Maanantai23:30 - 23:5907:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:0023:30 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:0023:30 - 23:59
Torstai07:00 - 23:0023:30 - 23:59
Perjantai23:30 - 23:5907:00 - 23:0001:30 - 07:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai23:30 - 23:5907:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kuopiossa

Toimipisteet Kuopiossa

Lentokentaentie 275

+358 201 122 544

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Puijonkatu 19

+358 201 122 544

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai10:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kuopiossa

Toimipisteet Kuopiossa

Asemakatu 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kuopiossa

Toimipisteet Kuopiossa

Kuopio Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Kuopio tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

ADDCAR RENTAL

Suosituin autotyyppi

Standardi

Keskim. hinta

54 €/pvä

Tarjoushinta

46 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Kuopiossa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Kuopiossa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Kuopio autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Kuopiossa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Kuopio autonvuokraukseesi.