Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Splitin autonvuokraukset alk. 33 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Splitissä noutopäivän ollessa 20.7. ja palautus 27.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
su 21/7
su 28/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Splitissä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Splitissä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Opel Corsa auto
Opel Corsa
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
33 €/päivä
Skoda Fabia auto
Skoda Fabia
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
35 €/päivä
Skoda Octavia auto
Skoda Octavia
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
45 €/päivä
Volkswagen Vento auto
Volkswagen Vento
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
56 €/päivä
Volkswagen up! auto
Volkswagen up!
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
35 €/päivä
Renault Trafic auto
Renault Trafic
tai vastaava VAN
5
2
4-5
125 €/päivä
Dacia Duster auto
Dacia Duster
tai vastaava SUV
4
2
4-5
44 €/päivä
Suzuki Vitara auto
Suzuki Vitara
tai vastaava SUV
5
3
4-5
46 €/päivä
Opel Astra Sports Tourer auto
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
47 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Splitissä

 • Historiallinen Splitin kaupunki Dalmatian alueella Kroatiassa on Euroopan vähemmän tunnettuja rantakohteita. Autonvuokraus Split on hyvä idea tässä Välimeren aurinkoisimpiin kuuluvassa kaupungissa silloin, kun toiveissa on tutustua rannikon pienempiin paikkakuntiin tai esimerkiksi noin 150 km:n päässä pohjoisessa sijaitsevaan toiseen historiaa huokuvaan kaupunkiin, Zadariin. Vaikka Kroatiassa on myös varsin kattava ja toimiva linja-autoverkosto, on ainakin helteisempinä ajankohtina hyvin ilmastoitu vuokra-auto mukavin tapa liikkua paikasta toiseen. Patikoinnista kiinnostunut lomailija taas pääsee syrjäisempiinkin sijainteihin kätevimmin autolla; esimerkiksi noin 1,5 t:n automatkan päässä sijaitsevat Dinaariset Alpit ovat luontomatkailijalle ehdoton kohde.
 • Splitin lentoasema (SPU) sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Tällä asemalla palveluitaan tarjoaa useampi kymmenen eri autovuokraamoa, joiden valikoimissa on autoja joka tarpeeseen aina pakettiautoista SUV-autoihin ja Mineihin, automaatti- ja manuaalivaihteistoilla. Splitin lentoasema koostuu yhdestä terminaalista, ja autonvuokraustiskit löydät samasta paikasta seuraamalla kentän opasteita. Vuokraamoista muutama on auki 24 t/vrk, mutta suurimmassa osassa henkilökunta on paikalla vain etukäteisvarausten mukaisesti. Jos lentosi on myöhässä tai joudut palauttamaan auton sovitusta poikkeavana ajankohtana, pyri ilmoittamaan asiasta viipymättä myös vuokraamolle.
 • Kroatian liikennekulttuuri voi olla suomalaiselle turistille järkytys, jos eteläeurooppalaiset tiet eivät ole entuudestaan jo tuttuja. Ylinopeuden ajaminen ja hurjat ohitukset eivät ole lainkaan tavaton näky. Parhaiten teillä pärjää, kun noudattaa itse liikennesääntöjä ja tarkkailee muuta liikennettä. Mutkaisilla ja kapeilla vuoristoteillä on syytä olla erityisen varovainen ja pitää nopeudet alhaisina. Vuorenrinteitä alaspäin ajettaessa kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan suosia moottorijarrutusta jarrujen kuumenemisen välttämiseksi, jos käytössä on manuaalivaihteinen auto. Osalla moottoriteistä on käytössä tietullijärjestelmä, ja maksu maksetaan yleensä tielle liityttäessä otetulla lipukkeella sieltä poistuttaessa. Autonvuokraus Split osaa neuvoa sinua tietulliasioihin liittyen tarvittaessa.
 • Syrjäseuduilla ajettaessa teiden kunto voi olla paikoin melko huono, mikä kannattaa ottaa huomioon matka-aikaa arvioidessa. Splitin keskusta-alueella voi varsinkin kesäsesongin aikana olla melkoisesti ruuhkaa, joten malttia kannattaa varata mukaan. Kroatialaisten suhtautuminen liikennesääntöihin vain suuntaa antavina voi näkyä myös jalankulkijoiden käyttäytymisessä, minkä vuoksi kaupungissa on fiksua pitää oma nopeus melko alhaisena. Splitissä myös sataa enemmän kuin monessa muussa Välimeren lomakohteessa; kovalla sateella onkin syytä ajella varovasti huonomman näkyvyyden ja vesiliirron riskin vuoksi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Split hintaan 29 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Split vähintään 3 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Split ovat keskimäärin noin 10 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Keskikokoinen vuokra-autot kohteessa Split ovat keskimäärin 23 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Splitissä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Splitissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Splitissä 34 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Splitissä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Autowill Rent (33 €/pvä), XL Rent A Car (35 €/pvä) ja CarWiz (35 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Autowill Rent toimipaikasta Split Airport SPU 21000 (12 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Split?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Split on 5,07 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 61 € - 81 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Splitissä?

  Keskikokoinen (Volkswagen T-Cross tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Splitissä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Split (SPU) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Split kentällä ovat CarWiz, Avantcar, keddy by Europcar, Ok Mobility, Budget, Avis, Europcar, ACTIVE RENT A CAR, Enterprise Rent-A-Car ja SURPRICE CAR RENTAL.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Split (SPU) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Split kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat CarWiz, Sixt, Avantcar, Avia Rent A Car, Budget, Mack, Avis, Europcar, ACTIVE RENT A CAR, ja Enterprise Rent-A-Car.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Splitissä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Splitissä?

  Keskikokoisen auton vuokraus Splitissä maksaa keskimäärin 33 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaSplitissä?

  Economy-luokan auton Splitissä maksaa keskimäärin 27 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Splitissä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Splitissä maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Splitissä?

  Autot vuokrataan useimmiten Splitissä keddy by Europcar Split Airport (12 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Splitissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 251 € viikolta (36 € per päivä) Splitissä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Splitissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1078 € kuukaudessa (36 € per päivä) Splitissä.

 • Minkälaista autoa suositellaan Splitissä ajamiseen?

  Splitin alueen historialliset kaupunkikohteet ja lähitienoon pienet vuoristokylät ovat monen turistin listalla, ja näihin tarpeisiin paras auto onkin mahdollisimman pieni. Toisaalta vuoristossa ajettaessa on vahvalla moottorilla kulkeva neliveto stressiä vähentävä kumppani. Mikäli onnistut löytämään nämä ominaisuudet samassa paketissa, on sinulla käsissäsi paras mahdollinen ajoneuvo Kroatian reissullesi. Valitessasi autoa jostakin autonvuokraus Split –kohteesta, ota huomioon myös matkustajien ja matkatavaroiden määrä; liian ahtaasti matkustaminen ei ole miellyttävää ainakaan pidemmillä ajomatkoilla. Kesäkuukausina lämpötilat voivat Splitissä nousta melko korkealle, jolloin toimivalla ilmastoinnilla varustettu ajoneuvo on kultaakin kalliimpi. Vaihtoehto tälle on tietysti avoauto, jonka kyyti voikin tuoda paikasta toiseen liikkumiseen oman erityisen lisänsä.

 • Mikä on nopeusrajoitus Splitissä?

  Kroatian moottoriteillä noudatetaan 60 km/t -vähimmäisnopeutta ja autosta riippuen 130 km/t -enimmäisnopeutta. Taajamissa taas saa ajaa maksimissaan 50 km/t. Kapeilla teillä ja keskusta-alueilla nopeus kannattaa kuitenkin tiputtaa alhaisemmaksi. Alle 24-vuotiaita kuljettajia koskevat hieman eri säännöt nopeuksiin liittyen, sillä he saavat ajaa maanteillä enintään 80 km/t, moottoriliikenneteillä 100 km/t ja moottoriteillä 120 km/t. Toisin sanoen nuorempien kuskien täytyy ajaa hieman muita hiljaisempaa vauhtia. Kuten mainittua, Splitissä ja Kroatiassa yleensä ei välttämättä noudateta nopeusrajoituksia kovin uskollisesti, mutta turistina niitä kannattaa kuitenkin seurata. Jos kaahailusta jää kiinni, ei Splitin autonvuokraus maksa sakkoja puolestasi.

 • Mihin Splitissä kannattaa pysäköidä?

  Lomasesongin aikana Splitissä voi joskus olla vaikeaa löytää parkkipaikkoja, varsinkin suositun satama-alueen tuntumasta. Ensimmäinen vastaantuleva ruutu tai aukko kannattaa siis ehdottomasti kaapata jo siksikin, että monet pienemmät kadut ovat yksisuuntaisia; samaan kohtaan päästäkseen voi siis joutua ajamaan pitkänkin lenkin. Splitin vanhan kaupungin liepeillä on yleensä hyvin kadunvarsitilaa pysäköintiä varten. Splitissä on tarjolla sekä maksullista että maksutonta pysäköintiä. Maksullinen pysäköinti on jaettu neljään eri vyöhykkeeseen, joissa tuntihinnat vaihtelevat noin 0,50–1,30 €:n välillä. Ilmaista pysäköintiä kannattaa lähteä etsimään esimerkiksi ACI Marina Splitistä ja Joker-kauppakeskuksesta, jotka sijaitsevat eri puolilla Splitiä, mutta kumpikin vain noin 10–15 minuutin kävelymatkan päässä keskustan nähtävyyksistä. 

Splitin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sixt

7,7

Puhtaus

8.1

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

7.3

Hinta-laatusuhde

7.1

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Poljicka ulica 28b

+385 1 6651 599

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvostelut

2,0 Heikko

kesäk. 2023

KAYAK
Muuten kaikki ok mutta tiskillä ne yrittävät kusettaa lisäämällä vaihtoehtoja ja väittävät että se oli alkuperäisessä varauksessa eikä niitä voi poistaa. Tämän takia meni maku koko lafkaan. Muuten kaikki sujui mutkitta

1/1

Last Minute

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

4 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL

00385 212 03480

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Grljevacka 2a Hotel Le Meridien LAV

+385 2159 9407

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Put Trscenice 6

+385 996 034 763

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tomica Stine 9

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

2 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Gat Svetog Duje Bb

+385 21 399 000

Maanantai07:30 - 20:00
Tiistai07:30 - 20:00
Keskiviikko07:30 - 20:00
Torstai07:30 - 20:00
Perjantai07:30 - 20:00
Lauantai07:30 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Trumbiceva Obala 17

+385 21 399 000

Maanantai07:30 - 20:00
Tiistai07:30 - 20:00
Keskiviikko07:30 - 20:00
Torstai07:30 - 20:00
Perjantai07:30 - 20:00
Lauantai07:30 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

+34 971 12 68 80

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autowill Rent

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

9.0

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Split Airport SPU

+385 99 484 0005

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.7

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Apt Term 21216 Kastel Stafilic

+385 99 392 0362

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.8

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

7.1

Hinta-laatusuhde

7.1

2 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Apt Term 21216 Kastel Stafilic

+385 99 392 0362

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Poljicka Cesta 26

+385 99 382 4783

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 12:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.9

Mukavuus

8.6

Nouto/palautus

7.3

Hinta-laatusuhde

7.3

2 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Gat Svetog Duje Bb

+385 21 399 000

Maanantai07:30 - 20:00
Tiistai07:30 - 20:00
Keskiviikko07:30 - 20:00
Torstai07:30 - 20:00
Perjantai07:30 - 20:00
Lauantai07:30 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Trumbiceva Obala 17

Maanantai07:30 - 20:00
Tiistai07:30 - 20:00
Keskiviikko07:30 - 20:00
Torstai07:30 - 20:00
Perjantai07:30 - 20:00
Lauantai07:30 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

4.0

2 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

+385 99 593 6727

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Split, Split

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

5,8

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

5.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.0

2 toimipistettä Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Cesta Franje Tudmana 96

+385 21 895 230

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Trumbiceva Obala 2

+385 21 360 455

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Payless

5,1

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.7

Mukavuus

6.3

Nouto/palautus

4.7

Hinta-laatusuhde

4.3

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Dr. Franje Tudjmana 1270

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

4,8

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.3

Mukavuus

6.6

Nouto/palautus

4.6

Hinta-laatusuhde

5.3

Yksi toimipiste Splitissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Splitissä

Cesta Dr Franje Tudmana 1270

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

3,3

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

8.6

Mukavuus

4.6

Nouto/palautus

2.6

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Splitissä

alk.14 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Meet and Great at the Airport terminal

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

3 toimipistettä Splitissä

alk.21 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Dinka Simunovica 2a

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Put Trstenika 19, 21000, Split, Croácia

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Airport

+385 2168 6079

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

3 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

385 95 1177111

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Obala Kneza Domagoja 1

+385 99 545 0018

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Bana Jelacica 15, 1270 Split

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ACTIVE RENT A CAR

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Splitissä

alk.31 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Kralja Zvonimira 61

+385 9848 6724

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Apt Term 21216 Kastel Staflic

+385 99 392 0362

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ORYX

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Svetog Petra 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rentacar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Put Trstenika 19 - Hotel Radisson Blue

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Splitissä

alk.20 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Obala Ante Trumbica 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Poljicka ulica 28b

+385 954 382 411

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split International Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

alk.30 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

+385 9823 1081

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

+385 2144 4222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kralja Drzislava 6

+385 2144 4222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Put Trscenice 6

+385 2144 4222

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split

+385 2144 4222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Stobre?ka ul. 7a

+385 21 444 222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CARHIRE.ie

5,3

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala Lazareta 3 - across from entrance to Diocletians Palace main gates parking lot

+385 917 273 199

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Airport

+385 913 033 339

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

NU Car

5,1

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala kneza Domagoja

+385 21 584 286

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Airport

+385 21 203 380

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Economy Rent a Car

4,6

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split, Croatia (SPU - Cesta Dr. Franje Tudmana 1270)

+385 911 534 146

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

4,4

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Zracna Luka Split

+385 2189 5230

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Mack

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

6 toimipistettä Splitissä

alk.111 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Hotel _PARK_ Hatzeov perivoj 3

+385 9860 1727

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Obala kneza Domagoja 9

+385 98 601 727

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Delivery

+385 98 601 727

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Port, Gat Sv Duje 4

+385 9860 1727

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Uvala Baluni 8

+385 9860 1727

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Cesta dr. Franje Tudmana 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Svetog Petra 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tomica Stine 9

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Trumbiceva obala 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Trumbiceva obala 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ROKO RAC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Airport

+385 989 531 275

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Domovinskog Rata 51, Split Croatia

+385 98 953 1275

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Port

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Slobode 2a, 21 000, Split

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AbbyCar Car Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala kneza Domagoja 1

+385 99 226 2260

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Cesta Dr. Franje Tudmana

+385 99 293 7968

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Osjecka 11

+385 99 616 3761

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Osmih mediteranskih igara 21

+385 2127 8333

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLEET

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

DESK AT TERMINAL Split Airport

+385 21 276 705

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Radisson Blu Resort Hotel

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Main Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala Kneza Domagoja b b Pothodnik

+385 2177 0705

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Obala Lazareta 3

+385 21 775 388

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split - ACI Marina Seaport

+385 2177 0705

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avantcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

alk.24 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

00385 (0)21 895 075

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Trumbićeva obala

+385 2189 5075

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AVAX

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala Lazareta 3

+385 951 539 493

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Port

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nova

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala Kneza Domagoja 1

+385 72 535 535

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Airport

+385 21 203 380

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

PRESTIGIO Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Unirent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Sperun 2

+385 2131 7297

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Split Airport

+385 2189 5223

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

XL Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Splitissä

alk.17 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

OBALA KNEZA DOMAGOJA 1a, SPLIT, Ferry port

+385 99 226 2260

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Split Airport ( Meet And Greet )

+385 99 226 2260

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ABC Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AIR-RENTACAR

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

alk.22 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Best Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split airport

+385 9848 6724

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

diRENT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Put Trstenika 17

+385 21 377 235

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar Thrifty

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Kastela International Arrivals

+385 99 547 7358

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DriveCyprus

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dubrovnik Unlocked Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Cesta Dr. Franje Tumana 1270, Katel tafili

+385 915 883 154

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

alk.36 €/pvä

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

+385 98 231 081

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Exclusive

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270

+385 977 460 8400

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Flarent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

1 Obala kneza Domagoja

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nova Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Obala Kneza Domagoja 1 - Pothodnik

+385 7253 5535

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

NUR Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Cesta Dr. Franje Tudmana 1270

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Petak Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Pulse Rent-a-Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Split Downtown

+385 916 363 308

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Splitissä

Toimipisteet Splitissä

Counter In Arrival Terminal

+385 997 802 293

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

RideCar

<