SPU

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Split

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Split
la 16.11.
la 23.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Split sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Split lentotiedot

Lento saapuu Split
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 174 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Austrian Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Split

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Split? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Split seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 139 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Split on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Split lentotarjoukset.
Adrianmeren äärellä sijaitseva Split on Kroatian suosituimpia kesäkohteita. Matkat Splitiin ovat kesäisin haluttuja, ja siksi kesälentojen hinnat ovat normaalia korkeampia. Budjettimatkailijan kannattaa etsiä lentolippuja Splitiin kesäkauden ulkopuolelle. Esimerkiksi keväisin lennot ovat kesäkautta edullisemmat ja kaupungissa vierailevat pääsevät jo nauttimaan pehmeän lämpimästä säästä.
Mikäli unelmoit pidennetyn viikonlopun vietosta Splitissä, kaupunkiin on paras lentää keväällä, kesällä tai syksyllä. Suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Splitin lentoasemalle liikennöidään huhti- ja lokakuun välillä, ja lentoja tarjoavat Finnair ja Norwegian. Talvikaudella kaupunkiin on matkattava vaihtokenttien kautta. Suorat lennot kaupunkiin kestävät vain noin kolme tuntia, joten merenläheinen kaupunkilomakohde on hyvä valinta viikonloppulomalle. Vaivattomien lentojen ansiosta säästät energiaa Splitissä kiertelyyn.
Lennot Splitiin saapuvat Splitin lentoasemalle (Zračna luka Split), joka sijaitsee noin 21 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan liikennöi niin julkisen liikenteen busseja kuin lentokenttäbussejakin. Paras valinta nopeaa ja helppoa kulkuyhteyttä etsivälle on Pleso Prijevoz -bussiyhtiön liikennöimä lentokenttäbussi, joka on keskustassa noin puolessa tunnissa. Bussimatkan hinta on noin 40 Kroatian kunaa (noin 5,40 euroa). Splitissä linjan päätepiste on kaupungin pääbussiasema. Halutessasi voit ostaa lentokenttäbussin liput etukäteen netin kautta. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Edullista kulkuyhteyttä etsivälle julkiset liikennevälineet ovat lentokenttäbussia parempi vaihtoehto. Lentokentän lähellä on bussipysäkki, jolta voi nousta linjojen 37 ja 38 busseihin. Bussi 37 kulkee Splitin ja Trogirin väliä ja bussilinja 38 puolestaan kulkee lentokentältä Kastel Stariin ja Splitiin. Paikallisliikenteen bussimatkan hinta on noin 20 kunaa (noin 2,70 euroa). Paikallisbussipysäkki ei sijaitse terminaalin edessä, vaan pysäkille on lentokentältä noin viiden minuutin kävelymatka. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Kroatia on EU-maa, mutta Schengen-alueeseen se ei kuulu. Niinpä Splitin kentällä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus. Et tarvitse Kroatian lomalle välttämättä mukaan passia, sillä myös virallinen henkilökortti sopii matkustusasiakirjaksi.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Split lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Split?

Halvin lentolippu reitille Split - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 174 € meno-paluulennolle Helsinki - Split. Suosituin reitti on Helsinki - Split a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 259 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Split?

Yleensä kohteesta Suomi, Norwegian Air International lentää eniten kohteeseen Split. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Norwegian Air International lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Split on Split keskustasta ?

Split Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Split keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Split?

Split lähinnä oleva kenttä Split lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Split, tai lyhyemmin Split. lentokenttäkoodi on SPU.

Mitä lennot Splitiin maksavat?

Koska Splitin matkailukausi on vilkkaimmillaan kesäisin, kesän lentolippujen hinnat ovat yleensä keskimääräistä kalliimmat. Halvalla Splitiin pääsee yleensä talvisin, mutta kaupunkiin ei ole talvella tarjolla suoria lentoja. Halpoja suoria lentoja kannattaakin katsella varsinkin alkusyksyn kuukausille, jolloin sää on kaupungissa miellyttävä ja hinnat kesäkautta edullisemmat. Lentojen hintojen ja reittien vertailu onnistuu helposti KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit määritellä hintakaton etsimällesi lennolle. Lentojen hintaan vaikuttavat reitin lisäksi esimerkiksi lennon palvelut ja matkatavaroiden määrä. Mikäli etsit Splitiin halpalentoyhtiöiden lentoja, ota huomioon, että ruumaan laitettavista matkatavaroista ja muista palveluista on maksettava yleensä lisämaksu.

Kuinka kauan lento Splitiin kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Splitiin kestää noin kolme tuntia. Mikäli matkaat kaupunkiin yhden tai kahden vaihtokentän kautta, matka-aika pitenee. Välilaskullisten lentojen kesto on vähintään 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta yleensä matka-aika venyy ainakin 5–6 tuntiin.

Voiko Splitiin lentää suoraan?

Helsingistä on tarjolla suoria lentoja Splitiin kesällä ja syksyllä. Esimerkiksi suomalainen Finnair lentää kaupunkiin Helsinki-Vantaalta noin huhtikuun puolivälistä lokakuun loppuun. Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian puolestaan tarjoaa Splitin suorat lennot noin kesän alusta lokakuun loppuun. Kesäaikaan suoria lentoja Splitiin on hyvä valikoima, sillä pelkästään Finnair liikennöi kroatialaiskaupunkiin parhaimmillaan kaksi suoraa lentoa päivässä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Splitiin?

Suoria lentoja Splitiin tarjoavien Finnairin ja Norwegianin lisäksi Splitiin liikennöi vaihtokenttien kautta monia muitakin lentoyhtiöitä. Yhden välilaskun lennot voi napata esimerkiksi latvialaiselta low cost -lentoyhtiöltä airBalticilta, skandinaaviselta SAS:lta, saksalaiselta Lufthansalta ja kroatialaiselta Croatia Airlinesilta. Lentoreittejä voit vertailla helposti KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Splitiä?

Splitiin saapuvia lentoja palvelee Splitin lentoasema (Zračna luka Split). Kenttä on matkustajamääriltään Kroatian toiseksi vilkkain, joten varsinkin kesäaikaan lentoasemalla on hyvä varautua ruuhkiin. Kenttä sijaitsee noin 21 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Split lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
174 €
vain
174 €
Matkakohde
Split
174 €
vain
174 €
ti 14. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 10m
ti 21. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
174 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
AMS
FRA
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Luggage was not received. Now being told it will take up to 5 days! Unacceptable performance

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Very nice airline

Miinukset: Food was lacking

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Boarding and service

Miinukset: Seat is too hard for this long flight. Bigger pillow would help.

KRK
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was great.

Miinukset: The layover time was too close for FRA. By the time everyone deplaned and was shuttled to the terminal by a bus it was already my boarding time. I had to rush through the passport control feeling nervous The seat pitch of the flight was narrow. I could not use my laptop once the person in front of me reclined.

MUC
JFK
Erinomainen 9,0

Miinukset: It was fine, just tiring due to the length of the flight.

to 16. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
22t 35m
to 23. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
182 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
ORD
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Made me go through security twice, 2nd time was right before boarding. Reason: randomly selected. And, they lost my luggage. No valid explanation given. Apparently, will get delivered on next day’s flight. A disappointing experience.

LAX
VIE
Hyvä 7,6

Miinukset: Seat spacing is small, to the point that it's impossible to remain in the seat few hours without physical pain in your body

VIE
VCE
Erinomainen 8,0

Plussat: Friendly crew

Miinukset: We were delayed about 40 minutes due to air traffic. It appears they knew that, and we could have waited in the air conditioned terminal, rather than on the plane. And, I could have informed my Niece I would be arriving late, but I had no Wifi.

VIE
SJJ
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Crew was polite and helpful

Miinukset: Long boarding time. Pasengers with huge bags as hand luggage. This should be controled.

SOF
VIE
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was ok, food and drinks was enough for 1,30 hour flight.

Miinukset: I really expected more from Austrian airlines.

ti 14. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 10m
ti 21. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
174 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
CDG
Hyvä 6,4

Plussat: Crew

Miinukset: We were delayed thirty minutes due to slow service. Zero entertainment and only a brownie for a snack

ZRH
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: Seat was not super comfortable.

PHL
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: There were a couple of flight delays. Other that that, I love Lufthansa.

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Same as other answe

Miinukset: Same

to 16. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
22t 35m
to 23. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
182 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
LAX
VIE
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was very comfortable and lots of leg room. Food was good.

VIE
SOF
OK 5,2

Miinukset: To arrive on time

SZG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: an excellent early Sunday morning flight to Frankfurt; overnight check-in convenience for large luggage pieces and easy security access to the boarding gates

VIE
MAN
Erinomainen 8,0

Plussat: Very good

Miinukset: Hi am happy

PRN
VIE
Hyvä 7,6

Plussat: Good amount of leg space

Miinukset: Entertainment

ke 22. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
24t 05m
ke 29. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
185 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
SZG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Nothing. The plane was clean, everything was on time, and everyone was polite and professional.

BKK
VIE
Hyvä 6,3

Miinukset: Austrian could learn from the likes of singapore airlines and cathay pacific: the choice of movies was pretty limited (1 italian, 1 french, 1 spanish) and the games were simply boring. The food was ok, breakfast pretty terrible (breed but no butter, reconstructiesergramingtheworstieverate.Stodwoowfs

VIE
LHR
OK 5,2

Plussat: In flight crew worked hard

Miinukset: No lines for boarding - it was a mess And randomly we were asked to check in our bags though Austrian crew had earlier tagged them for carry on

VIE
BUD
Erinomainen 8,0

Plussat: On time & clean

Miinukset: Can’t really say

SPU
VIE
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Don’t tell passengers they can make a transfer flight supposed to leave in 20 minutes because the first flight was late, and then have the plane leave without the passengers who sprinted through the airport after having to go through customs and security again.

ke 22. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
24t 05m
ke 29. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
185 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Food was quite good, and they were great about continually offering beverages throughout the flight.

FRA
SZG
Erinomainen 9,5

Miinukset: 40 minutes waiting clearance for boarding and then for departure, for a flight 45 minutes in duration...

VIE
ZRH
OK 5,3

Plussat: The crew was good. They were friendly and efficient. One did forget to return with a promised coffee but she apologized when I spoke of it to her.

Miinukset: 1. no air conditioning until the plane was in the air. It was STIFLING on the runway. 2. no power sockets to charge devices

NCE
VIE
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Nothing

Miinukset: Flight delayed for one hour which caused us to miss our train. We had the longest check-in queue in the world although we have already checked in online and had our boarding passes in advance. Snack on board was a poor piece of biscuits

VIE
LAX
Hyvä 7,0

Plussat: The cleanest of the airport and the airplane

Miinukset: The 15 hours layover

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
6t 40m
su 8. jouluk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
232 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew.

Miinukset: More comfortable seating.

MAN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Miinukset: nothing

DUS
FRA
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Flight was canceled. No crew... Alternative: Eurowings via Newark. And then United to Detroit. A totally wasted day...

ZAG
MUC
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew was very friendly. Liked that you can see how far away and how much longer the flight was.

Miinukset: Flights to be more on time

FRA
ORD
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was delayed in Frankfurt due to technical issues. That was fixed, but ended up missing the flight to Minneapolis. Lufthansa provided vouchers to hotel and shuttle to the hotel (holiday inn express) and back to the airport. We stood out in the cold for 45 mins but the shuttle did not show up. Ended up taking Uber to the hotel only to find out their shuttle service does not start in the morning before 5:30 am. They booked me on a 6 am flight with 5:45 boarding time. The hotel scheduled a taxi to pick me up at 3:30 am to make back to the airport on time. I ended up spending $70 and I’m totally exhausted. I wished I just stayed at the airport. Not to mention the quality of the hotel accommodations is less than average. Very disappointed with how this whole situation was managed.

ke 4. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
6t 40m
su 8. jouluk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
232 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
EWR
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was friendly and attentive. Piloting was on time and precise.

Miinukset: Space in economy seats is minimal and not comfortable for a 6' 190# guy like me.

OSL
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Great food. Nice staff.

Miinukset: Make a rule that people cannot put their seats back. People in front of us were rude and kept their seats back the entire flight, even after we nicely asked them to not have the seats back so far. Would prefer that seats did not move at all. I would never recline my seat in consideration for the person behind me. On an 11 hour flight, this is a big deal.

LAX
MUC
Erinomainen 9,0

Plussat: The seats were very comfortable

Miinukset: The entertainment

BEG
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing and seats were comfortable.

PHL
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Service desk personnel at the gate were very helpful and attentive. The plane was only 1/2-2/3 full, which made boarding quicker. The food was tasty and coffee was great! We were also offered juice twice during the flight. Bathrooms were clean. Since the plane wasn't full, they weren't dirty even at the end of the flight. I brought my own headphones, but the stewards provided them if you need them. My one big complaint was that our seats did not recline, thus making any kind of shut-eye near impossible. Our plane left and hour late, but the pilots stepped on the gas and we got in on time!

ti 17. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ti 24. maalisk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
234 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
NBO
FRA
Erinomainen 9,0

Miinukset: Wasn't able to online check-in thus losing my window seat 21A I had selected.

DEN
MUC
OK 4,3

Plussat: It was on time and got me where I needed to go.

Miinukset: The crew often bashed my wife's elbow with their trolleys. I am 6'2" and I could not sit with my legs straight in front of me. There is no leg room and the seats do not recline very far. The food was repulsive. They ran out of vegetarian options (my wife is a vegetarian) and what we did eat turned our stomachs.

FRA
DEN
Erinomainen 9,6

Plussat: Economy light is not a good choice but that is not what was special. Everything worked together very well, beginning with timeliness, but crew and service outstanding.

Miinukset: See above. I will only buy further tickets directly from airline

BCN
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was great. The food Was good.

Miinukset: Seats were very uncomfortable and there was no air control.

FRA
PHL
OK 5,3

Plussat: Crew was very good. Food was OK.

Miinukset: Individual space was tight made worse by some inconsiderate people who put their seats as far back as possible. This should be regulated.

ti 17. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ti 24. maalisk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
234 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
IAD
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: I was amazed how comfortable we were in economy. Pillows, Blankets that felt like cotton. I would fly Lufthansa over an american carrier any day. We passed through the business class cabin on the way out and I can only imagine how much they were pampered!

Miinukset: Since flying in the US has become expensive and painful I was not expecting much from this flight. They exceed my expectations by so much that I cannot think of anything I would change. (Ok, my chicken was a bit over cooked but that was such a minor thing.)

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

BOS
MUC
OK 5,3

Plussat: Nice support people

Miinukset: Temperature too warm No room Couldn’t get an upgrade

BCN
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was great. The food Was good.

Miinukset: Seats were very uncomfortable and there was no air control.

BEG
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing and seats were comfortable.

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
29t 20m
la 26. lokak.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 10m
259 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
SZG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: an excellent early Sunday morning flight to Frankfurt; overnight check-in convenience for large luggage pieces and easy security access to the boarding gates

VIE
PRN
Erinomainen 10,0

Plussat: They vere OK!

Miinukset: Food and drinks!

SOF
VIE
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was very comfortable. Crew was great.

VIE
NCE
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: The service with an awful crew !!! Just plain spiteful and arogant even if we flew in Business class

AMS
ORD
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Flight entertainment was not fully functional. Many films would not play. The meal was also particularly bad - all three options that were available (chicken, pasta and vegetarian curry). Flight attendants often seemed very rushed.

ti 17. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ti 24. maalisk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
234 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

BOS
MUC
OK 5,3

Plussat: Nice support people

Miinukset: Temperature too warm No room Couldn’t get an upgrade

DUS
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew and service! They are the best!!

Miinukset: Amazing crew and service! They are the best!!

FRA
ORD
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was delayed in Frankfurt due to technical issues. That was fixed, but ended up missing the flight to Minneapolis. Lufthansa provided vouchers to hotel and shuttle to the hotel (holiday inn express) and back to the airport. We stood out in the cold for 45 mins but the shuttle did not show up. Ended up taking Uber to the hotel only to find out their shuttle service does not start in the morning before 5:30 am. They booked me on a 6 am flight with 5:45 boarding time. The hotel scheduled a taxi to pick me up at 3:30 am to make back to the airport on time. I ended up spending $70 and I’m totally exhausted. I wished I just stayed at the airport. Not to mention the quality of the hotel accommodations is less than average. Very disappointed with how this whole situation was managed.

MUC
IAD
Erinomainen 9,3

Plussat: Entertainment options were great crew was very friendly

Miinukset: Seat could be more comfortable

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
29t 20m
la 26. lokak.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 10m
259 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 4 610 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
BUD
Erinomainen 8,0

Plussat: On time & clean

Miinukset: Can’t really say

VIE
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: I like the airline and the workers are great. I don't like when they charged for luggage that $60.00 each way like round trip is $120.00. It should be by weight is 50 lbs or 23 kilo for minimum and if it is over the weight than it should charged little more price.

SPU
VIE
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Don’t tell passengers they can make a transfer flight supposed to leave in 20 minutes because the first flight was late, and then have the plane leave without the passengers who sprinted through the airport after having to go through customs and security again.

SOF
VIE
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was ok, food and drinks was enough for 1,30 hour flight.

Miinukset: I really expected more from Austrian airlines.

NCE
VIE
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Nothing

Miinukset: Flight delayed for one hour which caused us to miss our train. We had the longest check-in queue in the world although we have already checked in online and had our boarding passes in advance. Snack on board was a poor piece of biscuits

ti 17. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ti 24. maalisk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
234 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 959 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
BOS
Hyvä 6,0

Plussat: Crew was amazing.

Miinukset: Seats were very uncomfortable, no air controller and the TV screen with the flight information was right in front of us. Even the flight attendants couldn’t turn it off and it was so bright making it difficult to sleep.

SFO
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Well, maybe except of these "preferred sitting" arrangement. The sit was in front of open space and restrooms. Constantly people were standing and waiting for the restroom. Their butts were literally at the "preferred sited" passengers faces. I felt, I would be way more happy in a regular sit.

Miinukset: Such sits should not be declared preferred and cost more.

EWR
FCO
Erinomainen 8,0

Miinukset: This Lufthansa flight was operated by United Airlines. Coach seating was uncomfortable after a couple hours despite moving around regularly.

DEN
MUC
OK 4,3

Plussat: It was on time and got me where I needed to go.

Miinukset: The crew often bashed my wife's elbow with their trolleys. I am 6'2" and I could not sit with my legs straight in front of me. There is no leg room and the seats do not recline very far. The food was repulsive. They ran out of vegetarian options (my wife is a vegetarian) and what we did eat turned our stomachs.

DEN
MUC
Erinomainen 8,0

Miinukset: On-time departure and arrival, clean and well-maintained aircraft, good crew, decent meals (2), very tight seating in Economy without much comfort.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka