Halvat lennot Split

SPU

Halvat lennot Split

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Split
ti 7.1.
ti 14.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Split sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Split lentotiedot

Lento saapuu Split
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 171 €
Lentoyhtiöt airBaltic, Croatia Airlines, Norwegian Air International, Lufthansa

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Split

Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Split on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Split lentotarjoukset.
Adrianmeren äärellä sijaitseva Split on Kroatian suosituimpia kesäkohteita. Matkat Splitiin ovat kesäisin haluttuja, ja siksi kesälentojen hinnat ovat normaalia korkeampia. Budjettimatkailijan kannattaa etsiä lentolippuja Splitiin kesäkauden ulkopuolelle. Esimerkiksi keväisin lennot ovat kesäkautta edullisemmat ja kaupungissa vierailevat pääsevät jo nauttimaan pehmeän lämpimästä säästä.
Mikäli unelmoit pidennetyn viikonlopun vietosta Splitissä, kaupunkiin on paras lentää keväällä, kesällä tai syksyllä. Suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Splitin lentoasemalle liikennöidään huhti- ja lokakuun välillä, ja lentoja tarjoavat Finnair ja Norwegian. Talvikaudella kaupunkiin on matkattava vaihtokenttien kautta. Suorat lennot kaupunkiin kestävät vain noin kolme tuntia, joten merenläheinen kaupunkilomakohde on hyvä valinta viikonloppulomalle. Vaivattomien lentojen ansiosta säästät energiaa Splitissä kiertelyyn.
Lennot Splitiin saapuvat Splitin lentoasemalle (Zračna luka Split), joka sijaitsee noin 21 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä keskustaan liikennöi niin julkisen liikenteen busseja kuin lentokenttäbussejakin. Paras valinta nopeaa ja helppoa kulkuyhteyttä etsivälle on Pleso Prijevoz -bussiyhtiön liikennöimä lentokenttäbussi, joka on keskustassa noin puolessa tunnissa. Bussimatkan hinta on noin 40 Kroatian kunaa (noin 5,40 euroa). Splitissä linjan päätepiste on kaupungin pääbussiasema. Halutessasi voit ostaa lentokenttäbussin liput etukäteen netin kautta. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Edullista kulkuyhteyttä etsivälle julkiset liikennevälineet ovat lentokenttäbussia parempi vaihtoehto. Lentokentän lähellä on bussipysäkki, jolta voi nousta linjojen 37 ja 38 busseihin. Bussi 37 kulkee Splitin ja Trogirin väliä ja bussilinja 38 puolestaan kulkee lentokentältä Kastel Stariin ja Splitiin. Paikallisliikenteen bussimatkan hinta on noin 20 kunaa (noin 2,70 euroa). Paikallisbussipysäkki ei sijaitse terminaalin edessä, vaan pysäkille on lentokentältä noin viiden minuutin kävelymatka. (Tiedot tarkistettu 22.6.2018.)
Kroatia on EU-maa, mutta Schengen-alueeseen se ei kuulu. Niinpä Splitin kentällä on varauduttava esittämään henkilöllisyystodistus. Et tarvitse Kroatian lomalle välttämättä mukaan passia, sillä myös virallinen henkilökortti sopii matkustusasiakirjaksi.

Useimmiten kysytyt kysymykset: Split lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Split?

Halvin lentolippu reitille Split - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 171 € meno-paluulennolle Helsinki - Split. Suosituin reitti on Helsinki - Split a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 397 € mrno-paluulennolle.

Kuinka kaukana lentokenttä Split on Split keskustasta ?

Split Lentokenttä on 12 kilometriä päässä kohteen Split keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Split?

Split lähinnä oleva kenttä Split lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Split, tai lyhyemmin Split. lentokenttäkoodi on SPU.

Mitä lennot Splitiin maksavat?

Koska Splitin matkailukausi on vilkkaimmillaan kesäisin, kesän lentolippujen hinnat ovat yleensä keskimääräistä kalliimmat. Halvalla Splitiin pääsee yleensä talvisin, mutta kaupunkiin ei ole talvella tarjolla suoria lentoja. Halpoja suoria lentoja kannattaakin katsella varsinkin alkusyksyn kuukausille, jolloin sää on kaupungissa miellyttävä ja hinnat kesäkautta edullisemmat. Lentojen hintojen ja reittien vertailu onnistuu helposti KAYAKin lentohaun kautta, jossa voit määritellä hintakaton etsimällesi lennolle. Lentojen hintaan vaikuttavat reitin lisäksi esimerkiksi lennon palvelut ja matkatavaroiden määrä. Mikäli etsit Splitiin halpalentoyhtiöiden lentoja, ota huomioon, että ruumaan laitettavista matkatavaroista ja muista palveluista on maksettava yleensä lisämaksu.

Kuinka kauan lento Splitiin kestää?

Suora lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Splitiin kestää noin kolme tuntia. Mikäli matkaat kaupunkiin yhden tai kahden vaihtokentän kautta, matka-aika pitenee. Välilaskullisten lentojen kesto on vähintään 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta yleensä matka-aika venyy ainakin 5–6 tuntiin.

Voiko Splitiin lentää suoraan?

Helsingistä on tarjolla suoria lentoja Splitiin kesällä ja syksyllä. Esimerkiksi suomalainen Finnair lentää kaupunkiin Helsinki-Vantaalta noin huhtikuun puolivälistä lokakuun loppuun. Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian puolestaan tarjoaa Splitin suorat lennot noin kesän alusta lokakuun loppuun. Kesäaikaan suoria lentoja Splitiin on hyvä valikoima, sillä pelkästään Finnair liikennöi kroatialaiskaupunkiin parhaimmillaan kaksi suoraa lentoa päivässä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Splitiin?

Suoria lentoja Splitiin tarjoavien Finnairin ja Norwegianin lisäksi Splitiin liikennöi vaihtokenttien kautta monia muitakin lentoyhtiöitä. Yhden välilaskun lennot voi napata esimerkiksi latvialaiselta low cost -lentoyhtiöltä airBalticilta, skandinaaviselta SAS:lta, saksalaiselta Lufthansalta ja kroatialaiselta Croatia Airlinesilta. Lentoreittejä voit vertailla helposti KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Splitiä?

Splitiin saapuvia lentoja palvelee Splitin lentoasema (Zračna luka Split). Kenttä on matkustajamääriltään Kroatian toiseksi vilkkain, joten varsinkin kesäaikaan lentoasemalla on hyvä varautua ruuhkiin. Kenttä sijaitsee noin 21 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Split lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
171 €
vain
171 €
Matkakohde
Split
171 €
vain
171 €
pe 19. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
5t 10m
pe 26. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
171 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
RIX
MUC
Hyvä 7,6

Plussat: The crew, plane and airport was great!

Miinukset: Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination.

KEF
RIX
Erinomainen 8,0

Miinukset: One Toilet for a full plane with 150 passengers....

RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

LGW
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: no food or water in economy - for a 5 hour flight.

to 28. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 25m
su 31. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
187 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Left on the runway for hours

DBV
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Attentive and friendly staff , good food and drinks!!!

FRA
SPU
Hyvä 6,0

Miinukset: Was not aware I had to pay extra for the suitcase I checked.

DBV
ZAG
Erinomainen 9,2

Miinukset: Seat space

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Flawless, comfy seat, good food, included drinks. No complains

ke 27. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
3t 00m
la 30. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
200 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 540 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

OSL
PRG
OK 4,4

Plussat: The crews were good

Miinukset: They weight my carry on luggage from the connecting flight. The first flight was ok, but they decided to weight my carry on luggage at the gate for the connecting flight. So I got charge for extra 82 dollars. I wish they say something earlier!!

LGW
HEL
Hyvä 6,0

Plussat: Täsmällinen, paljon informaatiota matkan kulusta

Miinukset: ei wifiä

PMI
LGW
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: The flight was delayed and it seems like it happens regularly. Our flight to Palma de Mallorca was also delayed.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

ma 6. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ma 10. helmik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
272 €
Matka: 36 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 231 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
MIA
OK 4,6

Plussat: Uncomfortable seats.

Miinukset: Seats, and helping passengers when they have delays

MAD
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Great

MUC
MEX
Erinomainen 9,3

Plussat: The punctuality and the entertainment

Miinukset: Perhaps a more organized boarding process

RAK
MUC
Hyvä 6,6

Plussat: The food was good

Miinukset: The seats were very cramped

FRA
YVR
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was amazing. I will never fly to Europe with anyone else. No joke. Best flying expierence ever.

Miinukset: Honestly nothing. From start to finish great time.

pe 19. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
5t 10m
pe 26. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 50m
171 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
LGW
RIX
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: no food or water in economy - for a 5 hour flight.

RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

VNO
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now

to 28. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 25m
su 31. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
187 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
ATH
DBV
Hyvä 6,0

Plussat: Smooth flight.

Miinukset: The flight was 3 hours late in leaving Athens and caused us to scramble to get set with our accommodations. It all worked out.

SPU
ZAG
Erinomainen 9,0

Plussat: We were scheduled for a 5:40pm flight from split to zagreb, but arrived to the airport a little after 3 and were asked if we'd like to board the 4pm flight to the same destination, instead. After we said yes, we had about a 15 minute wait while the attendant rearranged our information, and then we were whisked to the front of the security line, and immediately boarded. They hadn't even told us they'd upgraded us to business class! One of the best flight experiences I've had.

DUB
ZAG
Erinomainen 10,0

Plussat: Efficient, comfortable, food was good, everything. This felt like what flying used to be. (A good thing)

CDG
DBV
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful in many languages!

Miinukset: Hard to find luggage check in Charles de Gaulle airport. Nor Croatian Air’s fault. CdG has some hard-to-find features.

ZRH
SPU
OK 5,2

Plussat: The plane left on time.

Miinukset: The type of plane was very old, a de Havilland with propellers, extremely noisy and small.

ke 27. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
3t 00m
la 30. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
200 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 540 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
ACE
LGW
Erinomainen 10,0

Plussat: No fuss, polite, slightly more leg room than Ryanair, plane seemed less noisy.

Miinukset: Could do with slightly more legroom.

CPH
TLV
Erinomainen 9,5

Plussat: All was fine, especially for the price I paid.

Miinukset: It was a little crowded, but ok for a short 4-5 hour flight. No food is served, which is ok, for the price that I paid.

CTA
LGW
Hyvä 7,6

Plussat: Free WiFi. Clean plane. Comfortable seats.

Miinukset: Slow to start boarding.

BUD
OSL
Hyvä 6,6

Plussat: More legroom than expected. Seats are thin though but comfortable enough for a 2 hour flight. WiFi has movies although the selection was pretty slim and they cost 5 euros! Also, the app seemed to have an issue that the titles of the movies didn’t appear anywhere so you had to guess what the movies were based on one screenshot.

Miinukset: They claimed they had WiFi but I would hardly call it that. It was very slow and kept disconnecting. Also, had to pay for movies and even regular drinks like orange juice. I know it’s budget airline but still bothers me especially since they charge 2-3 times regular price for the food.

BFS
LGA
Erinomainen 10,0

Plussat: Very small airport so ease of check in was perfect.

Miinukset: No wifi or tv screens at all.

to 9. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 25m
ma 13. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
189 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
FCO
SPU
OK 4,5

Plussat: The flight itself was inoffensive.

Miinukset: I was unable to select the 'fare' with a checked bag, so was planning to pay at the counter. I think the site for the airline is buggy, as it was also an ordeal by trial-and-error to try to check in online. I also could not elect to check a bag during the on line check in process, which I know is sometimes an option. When I arrived at the airport, the check in was a mess (ton of people, everyone was taking forever at the counter) and when I FINALLY arrived at the counter, I was informed that I needed to take a handwritten receipt from the check in counter, go up a floor and wind through a few corridors to find some travel agent (?) desk to pay 40 Euros for my checked bag. Which actually was 48 Euros because I needed to use a card, and was not paying by cash. After I managed to find the desk where I needed to pay, I had to wind my way back downstairs and muscle my way back into the line I had already waited in to finish the check in process. When we arrived in Split, 25% of the flight was missing their bags, which included a member of the party I was traveling with. It took an extra 30 minutes at the airport to file a missing bag claim, and another 38 hours for the bag to finally arrive. Not a great way to spend the few days we had in Split.

PUY
ZAG
Erinomainen 10,0

Plussat: Leg room and seat comfort was great for a small plane

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Great

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Flawless, comfy seat, good food, included drinks. No complains

ZAG
SKP
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat comfy, crew great

pe 22. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
5t 10m
la 30. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
205 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Crews on Air France are outstanding!

Miinukset: Baggage was lost and was delivered 2 days later.

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple no frills airline

RIX
ODS
Erinomainen 8,0

Plussat: Arrival in time

Miinukset: Compartment for hand luggage was full, no space

CDG
RIX
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Free water ! On a 2+ hours flight, it’s scandalous to have to pay for a glass of water. Also, your cabin crew was inexperienced (but trying hard, credit to them) and understaffed. And the flight was late.

RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

to 9. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
11t 25m
ma 13. huhtik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
189 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
SPU
ZAG
Hyvä 7,3

Plussat: Very friendly personal

Miinukset: Not even free soft drinks

ZRH
SPU
OK 5,2

Plussat: The plane left on time.

Miinukset: The type of plane was very old, a de Havilland with propellers, extremely noisy and small.

PUY
ZAG
Erinomainen 10,0

Plussat: Leg room and seat comfort was great for a small plane

ZAG
FRA
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I didn't make my flight due to long lines at passport check point and Croatia Air would not do anything about it. They are a terrible airline and I would not ever use them again or advice anybody else to use them. My bag was lost on my arrival to Zagreb due to the connection time of flights.

LED
ZAG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: they have requested to pay for the luggage $ 100 extra for a single suite case. it supposed to be included into the airfare as it announced atthe time of sale. Will suspend the tranaction

pe 22. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
5t 10m
la 30. toukok.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
205 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
VNO
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

FCO
TRS
Hyvä 6,0

Miinukset: The crew might be greeting passengers onboarding.

RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

TLL
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: At least a complimentary glass of water or juice in Economy.

ma 6. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
17t 00m
ma 10. helmik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
272 €
Matka: 36 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 231 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
DEL
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything.

FRA
ORD
Hyvä 7,6

Miinukset: Better entertainment selection

FRA
LOS
OK 5,3

Miinukset: The entertainment

FRA
ORD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got to the destination

Miinukset: Everything

MAD
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Great

la 20. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
3t 00m
la 27. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
250 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 540 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
ARN
Erinomainen 8,3

Plussat: All went as expected. Efficient and timely.

Miinukset: Seat bottom cushions worn out

TLV
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

CDG
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: the seats are comfortable

Miinukset: I would like entertainment to be placed in the economy section. The flight is 8hrs. There isn't anything that has a battery that lasts 8 hrs.

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: Newburgh airport is nice and small so were no long security lines. Norwegian air was perfect. No issues with anything.

Miinukset: Didn't have wifi on the plane. But it's not a deal breaker.

LGW
MAD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

ti 2. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
4t 00m
su 7. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
225 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
AMS
ZAG
Keskinkertainen 2,6

Plussat: There was nothing to like with Croatian Airlines. Flight was delayed over 1 hour, many people missed connecting flights. Crew wasn't helpful in resolving issues. No entertainment. Croatian Airlines is operated like a budget airline (EasyJet, WizzAir) but they charge customers the same as a British Airways flight. Poor.

Miinukset: Everything. Terrible experience.

ZAG
CDG
Hyvä 6,3

Miinukset: More leg room. Not very comfortable.

ZAG
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Food/ drink service was good

Miinukset: Flight was late. I was supposed to be on a connecting flight with my boyfriend and they cancelled his flight and rerouted him through a different airport but my ticket wasn’t cancelled so we were on different flights

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Left on the runway for hours

ZRH
SPU
OK 5,2

Plussat: The plane left on time.

Miinukset: The type of plane was very old, a de Havilland with propellers, extremely noisy and small.

la 20. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
3t 00m
la 27. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
250 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 540 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
PMI
LGW
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: The flight was delayed and it seems like it happens regularly. Our flight to Palma de Mallorca was also delayed.

KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

CPH
SXF
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was quick and smooth and ontime. Friendly staff. Awesome that you get free wifi.

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

FDF
JFK
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing in particular. I guess crew was polite

Miinukset: THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

ti 2. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
4t 00m
su 7. kesäk.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
225 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 962 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,6
Ateriat
7,1
FCO
SPU
OK 4,5

Plussat: The flight itself was inoffensive.

Miinukset: I was unable to select the 'fare' with a checked bag, so was planning to pay at the counter. I think the site for the airline is buggy, as it was also an ordeal by trial-and-error to try to check in online. I also could not elect to check a bag during the on line check in process, which I know is sometimes an option. When I arrived at the airport, the check in was a mess (ton of people, everyone was taking forever at the counter) and when I FINALLY arrived at the counter, I was informed that I needed to take a handwritten receipt from the check in counter, go up a floor and wind through a few corridors to find some travel agent (?) desk to pay 40 Euros for my checked bag. Which actually was 48 Euros because I needed to use a card, and was not paying by cash. After I managed to find the desk where I needed to pay, I had to wind my way back downstairs and muscle my way back into the line I had already waited in to finish the check in process. When we arrived in Split, 25% of the flight was missing their bags, which included a member of the party I was traveling with. It took an extra 30 minutes at the airport to file a missing bag claim, and another 38 hours for the bag to finally arrive. Not a great way to spend the few days we had in Split.

SPU
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service and friendly staff

Miinukset: NA

BRU
ZAG
Hyvä 6,3

Plussat: the meal and crew

Miinukset: 1.5hr delay and no initial explanation other than "indefinite delay"

ZAG
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Great

SPU
ZAG
Hyvä 7,3

Plussat: Very friendly personal

Miinukset: Not even free soft drinks

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
8t 45m
ti 7. tammik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
397 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 231 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
ORD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got to the destination

Miinukset: Everything

DEL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Attention and comfort

CAI
MUC
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Everything

MUC
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was fantastic!

MUC
ORD
Erinomainen 8,6

Plussat: The seats were nice and the food was unusually good

Miinukset: More water brought to the seats. The landing was strange. The pilot pulled up on the first approach and when the second approach was completed the steering was stuck. They ultimately got the steering to work.

ma 23. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SPU
Split
8t 45m
ti 7. tammik.
SPU
Split
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
397 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 231 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
LOS
FRA
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Entertainment and food

CPT
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Planes were comfortable and well maintained.

DEN
MUC
Erinomainen 8,0

Miinukset: Seats can be better.

MIA
MUC
Hyvä 6,6

Plussat: The crew was Ok except at the beginning when they could help more inside the plane with finding the seating.

Miinukset: I missed the plane shopping because i don’t recall seeing the crew after the meal offering it. I heard the announcement at the beginning of the flight so I was looking forward to make purchases. Later when I asked it was already closed.

BUD
FRA
OK 4,0

Plussat: Nothing. The flight was delayed and I missed my connection

Miinukset: My flight leaving on time

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka