Vaasan autonvuokraus

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Vaasassa

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Vaasa

Edullinen39 €/pvä
Pienikokoinen41 €/pvä
Mini41 €/pvä
Tila-auto156 €/pvä
Vuokraamon valinta50 €/pvä
Pienikokoinen farmari53 €/pvä
Keskikokoinen farmari85 €/pvä
Standardi farmari85 €/pvä
Pienikokoinen maasturi116 €/pvä
Premium-farmari119 €/pvä
Standard-maasturi127 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Vaasa

 • Vaasan autonvuokraus mahdollistaa sinulle ikimuistoisen loman. Vuokra-autolla vierailet esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteessa Merenkurkun saaristossa, joka tunnetaan ainutlaatuisesta luonnonkauneudestaan ja upeista maisemistaan tai voit suunnata Vaasasta etelään Pietarsaareen, viehättävään rannikkokaupunkiin, joka tunnetaan puuarkkitehtuuristaan ja merenkulkuhistoriastaan. Mikä määränpääsi onkin,autonvuokraus Vaasassa mahdollistaa, että saat enemmän irti lomastasi etkä ole julkisten liikennevälineiden varassa, kun etsit uusia elämyksiä. Autonvuokraus Vaasassa tarjoaa vapauden tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omaan tahtiisi. Sinun ei tarvitse enää luottaa julkisen liikenteen aikatauluihin tai odottaa taksia. Voit mennä minne tahansa kaasujalkasi sinut vie aina vanhankaupungin viehättäviltä kaduilta henkeäsalpaavalle rannikolle. Vaasan autonvuokraus tarjoaa sinulle mukavuuden matkustaa omin ehdoin.
 • Vaasan lentokentältä (VAA) löytyy useita autovuokraamoita kätevästi heti terminaalin tuloaulassa. Näillä vuokrayhtiöillä on tyypillisesti tiskinsä ja toimistonsa lähellä, joten vuokrauksen järjestäminen saapumisen yhteydessä on helppoa. Löydät kentältä monet suosituimmista autovuokraamoista. Mitä tulee matkakohteisiin Vaasan lentoasemalta, autonvuokraus Vaasassa tarjoaa joustavuutta tutkia Vaasan lisäksi myös muita Pohjanmaan kauniita maisemia ja nähtävyyksiä. Vaikka tarkoituksesi olisi liikkua vaan Vaasan keskustan alueella, voi autonvuokraus olla kätevämpi valinta kuin julkiset liikennevälineet erityisesti, jos liikut ryhmässä tai sinulla on paljon matkatavaroita tai ostoksia.
 • Suomessa ja myös Vaasassa korostetaan voimakkaasti ympäristötietoisuutta, ja tämä näkyy paikallisten ajotottumuksissa. Vaasalaiset kuljettajat huomioivat hiilijalanjälkensä ja valitsevat mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisen ajoneuvon. Myös julkisilla kulkuvälineillä kulkeminen on lisääntynyt liikenteen ruuhkien ja päästöjen vähentämiseksi. Paikalliset kuljettajat arvostavat tien päällä täsmällisyyttä ja noudattavat tiukasti liikennesääntöjä. Yleensä he noudattavat nopeusrajoituksia, liikennemerkkejä ja muita sääntöjä, mikä edistää turvallista ajoympäristöä kaikille. Vaasassa kuljettajat ovat hyvin valmistautuneet myös lumisiin ja jäisiin olosuhteisiin. He ovat tottuneet ajamaan liukkaalla tiellä ja osaavat käyttää talvirenkaita sekä käyttää turvavälejä talvisäällä. Jalankulkijat ja pyöräilijät ovat Vaasassa etusijalla, ja kuljettajat ovat yleensä heitä kohtaan huomaavaisia ja kunnioittavia. On yleinen käytäntö, että kuljettajat antavat jalankulkijoille tietä merkityillä risteyksillä ja jakavat tien turvallisesti myös pyöräilijöiden kanssa.
 • Ruuhka-ajat Vaasassa ovat aamuisin 7:30-9:00 välillä ja iltaisin klo 16-18 välillä. Erityisesti ruuhkat vaikuttavat Rantakadulla (Reitti 8), Kirkkopuistikon alueella ja Gerbyntiellä. Keskustassa pysäköintipaikan löytäminen voi olla haastavaa varsinkin kiireisinä aikoina. Pysäköintipaikkoja voi olla rajoitetusti saatavilla, ja saatat joutua etsimään sopivaa parkkipaikkaa tai käyttämään maksullisia pysäköintitiloja. Jos Vaasan keskusta ei ole sinulle tuttu, voi kaduilla ajaminen vaatia navigointijärjestelmän käyttöä. Myös tienrakennus- tai kunnossapitotoimet voivat aiheuttaa keskustassa tilapäisiä kiertoteitä tai häiriöitä. On tärkeää huomata, että tieolosuhteet ja mahdolliset onnettomuudet voivat vaihdella, ja liikenteen voimakkuuteen voivat vaikuttaa sellaiset tekijät kuin käynnissä olevat tienrakennustyöt, sääolosuhteet ja paikalliset tapahtumat. Liikenteessä saa olla siis tarkkana myös Vaasan kaduilla erityisesti, kun liikut vuokra-autolla.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Vaasa hintaan 67 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Vaasa vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Vaasa ovat keskimäärin noin 44 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot

Usein kysytyt kysymykset Vaasa autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Vaasa ?

  Vaasa - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 74 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Vaasassa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Hertz (39 €/pvä), Budget (41 €/pvä) ja Sixt (156 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Hertz toimipaikasta Vaasa Airport 65300 (9 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Vaasa?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Vaasa on 7,55 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 91 € - 121 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Vaasassa?

  Standardi (Toyota RAV4 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Vaasassa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Vaasan lentoasema (VAA) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Vaasan lentoasema kentällä ovat Hertz, Budget ja Scandia Rent.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Vaasan lentoasema (VAA) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Vaasan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Hertz, Budget, ja Scandia Rent.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Vaasassa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Vaasassa?

  Standard-autonvuokraus Vaasassa maksaa keskimäärin 149 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Vaasa?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Vaasa osoitteesta Budget Vaasa Airport (9 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Vaasassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 516 € viikolta (74 € per päivä) Vaasassa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Vaasassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 2209 € kuukaudessa (74 € per päivä) Vaasassa.

 • Mitkä vuokraamot Vaasassa ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Jotkut autovuokraamot, kuten Hertz ja Budget, $Vaasassa ovat päivittäneet terveys - ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Millaista autoa suositellaan Vaasassa ajamiseen?

  Vaasassa on monien Suomen kaupunkien tapaan sekoitus kapeita katuja, yksisuuntaisia katuja ja rajoitettuja pysäköintipaikkoja kaupungin keskustassa. Pienemmän auton valinta voi olla järkevää ja myös edullista, koska se tarjoaa paremman ohjattavuuden ja helpomman pysäköinnin myös keskustan ahtaissa paikoissa. Jos aiot tutustua Vaasaan ja sen lähialueisiin, polttoainetehokkaan auton harkitseminen voi olla erityisen hyödyllistä. Se auttaa minimoimaan matkaan kohdistuvia kustannuksia ja vähentämään lisäksi ympäristövaikutuksiasi, varsinkin jos aiot lähteä pidemmälle roadtripille tai ajaa muutoin paljon Vaasan ja sen lähikuntien alueilla oleskelusi aikana.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Vaasassa on?

  Nopeusrajoitus kaupunkialueilla, mukaan lukien Vaasan keskusta, on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Tämä nopeusrajoitus koskee useimpia asuinalueita, kaupungin pääteitä ja taajamia. Asuinalueilla ja koulujen lähellä nopeusrajoitus alennetaan usein 30 kilometriin tunnissa jalankulkijoiden, erityisesti lasten turvallisuuden vuoksi. Taajama-alueiden ulkopuolella teiden nopeusrajoitukset voivat vaihdella. Normaali nopeusrajoitus useimmilla maaseututeillä on 80 kilometriä tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus on yleensä 100 kilometriä tunnissa.

 • Mihin Vaasassa voi pysäköidä?

  Vaasassa on lukuisia hyviä pysäköintipaikkoja, joihin voit jättää vuokra-autosi, kun haluat piipahtaa lounaalla tai ostoksilla. Esimerkiksi keskustassa on varattu katupysäköintipaikkoja, jotka on tyypillisesti merkitty sinisillä viivoilla. Näissä tiloissa voi olla pysäköintimittareita tai lippuautomaatteja. Tienvarsipaikat maksavat yleensä 1-2€ per tunti. Keskustassa on lisäksi useita parkkihalleja, jotka tarjoavat kätevän pysäköintimahdollisuuden. Suosittuja parkkihalleja ovat Fabriksområdet, Rewell Center ja Toriparkki. Hinta näissä parkkihalleissa vaihtelee 1,50-3€ tunnilta ja päivähinta on puolestaan 10-20€.

Vaasan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

4 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Hovioikeudenpuistikko 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kivihaantie 4

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Lentokentäntie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Silmukkatie 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Suosituin

Toimipisteet Vaasassa

Myllarinkatu 26 B

+358 20 5552650

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00
Valitse

Ratakatu 11

+358 20 5552650

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Vaasa Airport

+358 20 5552650

Maanantai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Keskiviikko06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Torstai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Perjantai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Lauantai00:00 - 01:3006:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:0000:00 - 01:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Vaasa Airport

+358 300 870238

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00
Valitse

Vaasa Railway station, Vaasa

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Rosteninkatu 6,meet&greet

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Vaasa Airport

Maanantai09:00 - 21:00
Tiistai09:00 - 21:00
Keskiviikko09:00 - 21:00
Torstai09:00 - 21:00
Perjantai09:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous

Toimipisteet Vaasassa

Rosteninkatu 6,meet&greet

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Vaasa Airport

Maanantai09:00 - 21:00
Tiistai09:00 - 21:00
Keskiviikko09:00 - 21:00
Torstai09:00 - 21:00
Perjantai09:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Silmukkatie 21

+358 40 3062833

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Vaasa Airport

+358 40 3062833

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

21 Silmukkatie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Vaasa Airport

+358 403 062 833

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Toimipisteet Vaasassa

Meijerikatu 6

+358 631 7099

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Vaasa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Lentokentaentie

+358 20 1122512

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Ratakatu 13

+358 20 1122512

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

21 Silmukkatie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vaasassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vaasassa

Vaasa Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Vaasa tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Hertz

Suosituin autotyyppi

Standardi

Keskim. hinta

74 €/pvä

Tarjoushinta

68 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Vaasassa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Vaasassa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Vaasa autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Vaasassa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Vaasa autonvuokraukseesi.