Dubrovnikin autonvuokraus

Dubrovnikin autonvuokraus

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Dubrovnikissa

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Dubrovnikissa

Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja

Suodata autotyypin, ilmaisen peruutuksen ja muiden tekijöiden mukaan

Halpa autonvuokraus Dubrovnik

Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen7 €/pvä
Keskikokoinen11 €/pvä
Standardi11 €/pvä
Mini7 €/pvä
Keskikokoinen maasturi10 €/pvä
Pienikokoinen farmari11 €/pvä
Pienikokoinen maasturi19 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Dubrovnik

 • Dubrovnik on yksi Kroatian kauneimpia matkailukohteita, josta löytyy runsaasti nähtävää. Vaikka usein vanhan kaupunki kuuluu tärkeimpiin nähtävyyksiin, kannattaa myös muita alueita tutkia reissun aikana. Autonvuokraus Dubrovnikissa on paras tapa tutustua kaikkeen, mitä kaupunki, ja sen ympäröivät alueet pitävät sisällään. Omalla autolla pääset parhaiten tekemään päiväretkiä ympäröiviin kaupunkeihin, ja osaan Kroatian saaristakin pääsee autolautalla. Dubrovnikista ajaa myös suosittuun Splitin kaupunkiin vain noin kolmessa tunnissa, kun taas julkisilla matkaan tuhlautuisi paljon enemmän aikaa. Autolla voit käydä myös näppärästi vaikka Montenegron puolella ihailemassa upeita paikkoja. Autonvuokraus Dubrovnikissa kannattaa myös silloin, kun haluat nähdä esimerkiksi kauempana olevia kansallispuistoja, järviä, ja rantakohteita. Kroatian rantaviivaa kulkeva valtatie on jo kokemus itsessään.
 • Autonvuokraus Dubrovnikin kansainväliseltä lentokentältä (DBV) on erittäin kätevää, sillä kentältä ajaa keskustan alueelle noin puolessa tunnissa (matka noin 20 km). Varaudu kuitenkin siihen, että ruuhka-aikaan ajomatkaan voi mennä kuitenkin noin tunti. Löydät autovuokraamot helposti seuraamalla lentokentän opasteita. Pääosin autonvuokraus pisteet sijaitsevat heti saapuvat -terminaalin ulkopuolella. Kaikki autovuokraamot löytyvät kuitenkin ihan helposti seuraamalla opasteita. Et tarvitse erillistä kulkuneuvoa saavuttaaksesi autovuokraamon, sillä ne kaikki ovat kävelyetäisyydellä terminaalin välittömässä läheisyydessä. KAYAK:in kautta löydät useamman vuokraamon, jotka löytyvät Dubrovnikin lentokentältä.
 • Tiet ovat hyväkuntoisia, joten ajamisessa voit keskittyä liikennesääntöjen noudattamiseen, ja muun liikenteen silmällä pitämiseen. Kroatiassa paikalliset ajavat yleensä paljon kovempaa, joten kannattaa antaa heidän vain mennä ohi. Vinkkinä on siis itse noudattaa sääntöjä, eikä lähteä mukaan paikallisten kaahailuun. Muista myös aina tarkistaa, että kaikilla on turvavyöt kiinni, ennen kun lähdet ajamaan. Huomioitavaa on myös se, että kaupunkialueet ovat yleensä hyvin valaistuja, mutta pienemmillä teillä voi olla heikko valaistus. Pidä pimeällä ajaessa aistit siis entistä valppaampina. Varaudu myös maksamaan tietulleja valtateillä, jotka ovat yleensä jotakin 6-25 € väliltä riippuen siitä mihin ajat. Kun Dubrovnikin autonvuokraus on ajankohtaista, löydät sivuiltamme varmasti sopivan vuokra-auton tulevaa reissua varten.
 • Suosittuina matkailuajankohtina ajaminen voi olla välillä stressaavaa kaupungin alueella. Ruuhkia voi olla ajoittain paljonkin, joten kannattaa suunnitella esimerkiksi suosituimpiin nähtävyyksiin ajaminen varsinkin pahimpien ruuhka-aikojen ulkopuolelle (varsinkin viikonloput ovat ruuhkaisia). Ajaminen Kroatiassa on kuitenkin yleisesti ottaen turvallista. Liikenne on myös samanpuoleinen kuin meillä Suomessa. Suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota jalankulkijoihin, polkupyöräilijöihin, sekä moottoripyöräilijöihin. Ota lisäksi huomioon, kun teet retkiä esimerkiksi harvemmin asuttuihin maaseudun alueisiin, että auto kannattaa tankata aina kun se on mahdollista. Pienemmistä paikoista ei välttämättä löydy yhtä tiheästi huoltoasemia. Huomioi myös, että talvisin Kroatian pohjoisimmissa osissa voi sataa ajoittain lunta.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Dubrovnik hintaan 13 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Dubrovnik vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Dubrovnik ovat keskimäärin noin 37 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-auto kohteessa Dubrovnik on keskimäärin noin −26 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Dubrovnik autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Dubrovnik ?

  Dubrovnik - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 22 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Dubrovnikissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Avia Rent A Car (7 €/pvä), GREEN MOTION (7 €/pvä) ja Autowill Rent (34 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Avia Rent A Car toimipaikasta Dubrovnik Airport null (15 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Dubrovnik?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Dubrovnik on 5,44 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 65 € - 87 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Dubrovnikissa?

  Mini (Volkswagen up! tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Dubrovnikissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Dubrovnikin lentoasema (DBV) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Dubrovnikin lentoasema kentällä ovat GREEN MOTION, Avia Rent A Car, Rhodium, Garage No 1, Autowill Rent, CarWiz, XL Rent A Car, Budget ja DriveCyprus.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Dubrovnikin lentoasema (DBV) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Dubrovnikin lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, GREEN MOTION, Rhodium, CarWiz, ja Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Dubrovnikissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Dubrovnikissa?

  Mini autonvuokraus Dubrovnikissa maksaa keskimäärin 17 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaDubrovnikissa?

  Economy-luokan auton Dubrovnikissa maksaa keskimäärin 17 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Dubrovnik?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Dubrovnik osoitteesta GREEN MOTION Counter In Arrival Terminal (15 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Dubrovnikissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 148 € viikolta (21 € per päivä) Dubrovnikissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Dubrovnikissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 634 € kuukaudessa (21 € per päivä) Dubrovnikissa.

 • Mitkä vuokraamot Dubrovnikissa ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Vuokraamoista Budget on päivittänyt autovuokrauksen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Minkälainen on paras vuokra-autotyyppi Dubrovnikissa?

  Ruuhkat ja kaupungin kapeat kadut mielessä pitäen, on kätevintä vuokrata pieni auto. Tällöin myös pysäköinti on hiukan helpompaa ruuhkaisemmilla alueilla. Dubrovnikin autonvuokrausta ajatellessa, on kaupunkialueella ajeluun pieni auto siis paras. Valtatiet ovat kuitenkin suunniteltu sopivaksi minkä kokoisille autoille tahansa. Jos siis teet autolla pääosin retkiä kaupungin ulkopuolelle, sopii tähän hyvin myös isompikokoinen vuokra-auto. Pienemmän kokoluokan auto on kuitenkin yleensä se halvin vaihtoehto, joten jos matkabudjetti on pieni, kannattaa tällöinkin suosia pienempiä vaihtoehtoja. Talvisaikaan autoissa tulee olla talvirenkaat. Varaa vuokra-auto ajoissa KAYAK:in kautta, niin saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

 • Mikä on Dubrovnikin yleinen nopeusrajoitus?

  Liikennemerkit ja nopeusrajoituskyltit ovat yleisesti ottaen hyvin selkeitä, joten niitä on helppo seurata ajaessa. Yleinen nopeusrajoitus Kroatian kaikilla kaupunkialueilla on 50 km/t, ja isommilla teillä 80-130 km/t. Tarkkaile kuitenkin aina kylttejä, sillä nopeusrajoitukset voivat vaihdella. Nopeusrajoituksia tulee noudattaa aina, jotta vältytään turhilta onnettomuuksilta, tai ylinopeussakoilta. Vinkkimme on olla silmä tarkkana varsinkin, kun ajat kapeilla ja mutkaisilla teillä. Paikalliset saattavat paikoittain ajaa myös kovempaa, mutta kannattaa pitää kuitenkin aina oma järki päässä. Pidä mukana myös aina tarvittavat dokumentit, vähintään ajokortti, auton rekisteriote, sekä vakuutustodistus.

 • Mistä löydän parhaan pysäköintialueen Dubrovnikissa?

  Matkailijat eivät saa ikävä kyllä ajaa tai pysäköidä vanhan kaupungin alueella, sillä paikoitus on varattu ainoastaan alueen asukkaille. Voit kuitenkin pysäköidä vanhan kaupungin ulkopuolelle, esimerkiksi pysäköintihalliin. Pysäköintialueilla päiväveloitus on yleensä noin 25-30 €, tai noin 2-3 €/t. Voit yleensä maksaa pysäköinnin joko pankkikortilla, tai käteisellä. Vartioitu pysäköintialue kaupungin keskustan läheisyydessä on esimerkiksi Dubrovnik City Parking, josta voi kulkea vanhaan kaupunkiin joko jalan (noin 20 min), tai paikallislinja-autolla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että suosittuina matkailuajankohtina kannattaa pysäköinnistä tehdä ennakkovaraus. Vaihtoehtoisesti voit etsiä Dubrovnikista hotellin, josta löytyy oma pysäköintialue.

Dubrovnikin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Alamo

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

8.6

Nouto/palautus

8.6

Hinta-laatusuhde

8.6

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Airport Terminal 20213 Cilipi

+385 99 469 6331

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.9

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

5.9

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Airport Terminal

+385 99 469 6331

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Dr Ante Starcevica 7

+385 99 388 2591

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.1

Mukavuus

8.5

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.9

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Obala Stjepana Radica 38

+385 2042 5000

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Valitse

Passenger Terminal

+385 20 771 568

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.9

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

7.9

Hinta-laatusuhde

7.9

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit
alk. 13 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport, Konavle

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Kardinala Stepinca 60

+385 959 222 333

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

7.5

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.4

Mukavuus

8.4

Nouto/palautus

7.6

Hinta-laatusuhde

7.4

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Airport Dubrovnik, Cilipi

+385 20 773 210

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Liechtensteinov Put 3

+385 95 438 2417

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

3,7

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

4.5

Mukavuus

4.2

Nouto/palautus

4.2

Hinta-laatusuhde

4.2

3 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit
alk. 15 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 95 11 77 111

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Od Greba Zudiockih 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Pera Cingrije 4 Dubrovnik, Dubrovnik, Croatia

+385 95 117 7111

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ORYX

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Zagrebacka bb Ilijina glavica - Public garage

+385 997 060 065

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ACTIVE RENT A CAR

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Masarykov Put 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Last Minute

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL

00385 20 773 865, 00385 91 408 7682

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Iva Vojnovica 6

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autowill Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Näytä sijainnit
alk. 15 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport - Ćilipi bb, Dubrovnik

+385 99 484 0010

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Dubrovnikissa

Airport Terminal 20213 Cilipi

+385 99 469 6331

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Josipa Kosora 18

+385 994 901 508

Aukioloajat eivät ole saatavilla

 Dobrota 24, Mocici

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Zracna Luka Dubrovnik

+385 20 773 588

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Dubrovnikissa

alk. 17 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Dubrovnik International Airport

+385 2061 2931

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ul. Iva Vojnovića 4 Dubrovnik

+385 2061 1388

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pile Gate, Meet & Greet Ulica Vrata Od Pila

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AbbyCar Car Rentals

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,7

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Airport Dubrovnik, Cilipi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Liechtensteinov Put 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 2144 4222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Iva Vojnovica 73

+385 2144 4222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

5,8

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Cilipi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

NU Car

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik International Airport

+385 99 293 8051

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00

Ulica Iva Vojnovica 11a

+385 99 497 5792

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

4,8

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

+385 2077 1568

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MEXRENTACAR

4,3

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dobrota 24 Cilipi Dubrovnik Internation

+385 915 883 154

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Iva Vojnovica 4 Dubrovnik

+385 915 883 154

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Mack

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Aci Marina Na Skali 2 Mokošica

+385 9832 0915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Dubrovnik Hotel Delivery

+385 98 320 915

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00

Frana Supila 3

+385 9832 0915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Obala Ivana Pavla II, Gruz

+385 9832 0915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Marijana Blažica 2

+385 9832 0915

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Hotel Rixos Libertas, Liechtensteinov put 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Iva Vojnovica 73

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Obala Stjepana Radica 38

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Zagrebacka bb

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Zracna luka Dubrovnik - CILIPI / Cilipi bb

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Aci Marina

+385 2177 0213

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Dubrovnik Airport

+385 2077 0213

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Dubrovnik Seaport Port

+385 2077 0213

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Zrtava S Dakse 5

+385 2077 0213

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

PRESTIGIO Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Dubrovnik Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ul. Frana Supila 10A

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Dubrovnik Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avantcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 2077 3178

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Hotel Rixos Libertas

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AVAX

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Josipa Kosora 18

+385 994 901 508

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dubrovnik Unlocked Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dobrota 24

+385 915 883 154

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Iva Vojnovia 4

+385 915 883 154

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Exclusive

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dobrota 24

+385 954 690 521

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Kardinala Stepinca 60

+385 954 690 522

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Garage No 1

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

alk. 16 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dobrota Bb

+385 91 409 4416

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Obala Stjepana Radića 38

+385 91 409 4452

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nova

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ulica Zrtava S Dakse 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

XL Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Dubrovnikissa

alk. 13 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport, Rental Counter Outside The Airport ( Meet And Greet)

+385 91 334 4516

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Iva Vojnovica 71

+385 91 334 4515

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ABC Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Josipa Kosora 18

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avia Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

alk. 11 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Best Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

City Car & Truck Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Kardinala Stepinca 32

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DriveCyprus

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

alk. 32 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Easyrent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 98 231 079

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLEET

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Obala Stjepana Radica 32

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Move Mee

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Ćilipi bb

+385 99 484 0006

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Nova Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Žrtava s Dakse 5 20000

+385 7253 5535

Maanantai08:00 - 15:00
Tiistai08:00 - 15:00
Keskiviikko08:00 - 15:00
Torstai08:00 - 15:00
Perjantai08:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 15:00
Sunnuntai08:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Petak Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

alk. 11 €/pvä

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

+385 997 802 449

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

RideCar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 2075 2523

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Zracna Luka Dubrovnik

+385 20 773 588

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

UNILINE

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Counter In Arrival Terminal

+385 9823 1079

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Unirent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Hotel Adriatic Masarykov put 9

+385 2033 3663

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

YourRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Dubrovnikissa

Toimipisteet Dubrovnikissa

Dubrovnik Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Dubrovnik tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

22 €/pvä

Tarjoushinta

13 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Dubrovnikissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Dubrovnikissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Dubrovnik autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Dubrovnikissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Dubrovnik autonvuokraukseesi.