Hanian autonvuokraus

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Hanialla

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Hania

Edullinen8 €/pvä
Pienikokoinen9 €/pvä
Keskikokoinen13 €/pvä
Pieni tila-auto24 €/pvä
Mini7 €/pvä
Tila-auto28 €/pvä
Pienikokoinen maasturi14 €/pvä
Keskikokoinen maasturi15 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Hania

 • Hania on kreikkalainen kaupunki, joka sijaitsee Chanián alueella Kreetan saarella. Kaupunki on reilun sadantuhannen asukkaan hallinnollinen keskus, josta löydät muinaista kulttuurihistoriaa unelmien merenrantojen ohella. Haniasta on kätevä lähteä Kreetan tutkimusmatkalle ja liikkua Hanian lähialueella. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat muun muassa noin 50 km päässä sijaitseva Balosin upea laguuni tai noin 150 km ajolla löytyvä Giouhtasin näköalapaikka. Vuokra-auton ratissa sinulla on vapaus ajaa saari päästä päähän ja tutkia sen lukuisat rannat. Vaihteleva maasto; vuoristo, pikkukylät sekä merinäköalat tarjoavat hienon ajokokemuksen.
 • Hanian autonvuokraus onnistuu luonnollisimmin Hanian kansainväliseltä lentokentältä (CHQ). Lukuisat Hanian lentokentän autovuokraamot sijaitsevat keskikokoisen lentoaseman saapuvien aulassa, mutta osaan siirrytään kyseisen autovuokraamon järjestämällä shuttle-bussikyydityksellä. Vuokraamot sijaitsevat kuitenkin lentokentän läheisyydessä ja ovat helposti löydettävissä. Kansainväliset autovuokraamot palvelevat laajojen aukioloaikojen puitteissa mutta saapuessa aikaa säästääksesi ja palvelun varmistaaksesi on sinun hyvä tehdä varaus etukäteen valitun vuokraamon nettisivuilla. Autovuokraamon sijainnin vahvistat varausta tehdessäsi, ja voit myös varmistaa tarkan noutopaikan varausvahvistuksen saatuasi. Tyypillisesti autovuokraamot vaativat lennonnumeron varausta tehdessäsi. Lentonumeron ansiosta he voivat seurata lentotietoja ja aikatauluttaa shuttle-kuljetuksen oikein.Hanian lentokenttä sijaitsee alle 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Akrotirin niemimaalla.
 • Auton Haniassa vuokrattuasi sinun on hyvä pitää seuraavat dokumentit mukanasi: ajokortti, ensisijaisen autonkuljettajan nimissä oleva luottokortti sekä virallinen henkilöllisyystodistus kuten passi. Kreikkalainen ajokulttuuri on suomalaista luovempaa ja sinun kannattaa ajaa virran mukana turvallisuudesta huolehtien. Haniassa ajaessa on hyvä tarkkailla liikennettä ja soljua sen mukana. Ajamiskulttuuri on suomalaista aggressiivisempi ja kadut kapeita. Tuntemattomille kapeille kujeille ei kannata lähteä vaan pysytellä pääteiden varsilla. Jos et aio ajella päivittäin Haniassa voit myös harkita auton vuokrausta vain osaksi matkaa ja sopia auton toimituksesta. Voit sovittaa yksityiskohdat sinua palvelevan vuokraamon kanssa. Hanian halvat autonvuokraukset löydät KAYAKin kautta.
 • Liikennemerkkejä sekä liikennettä on hyvä seurata ja tarkkailla mahdollisia kaupunkialueen ympäristön teillä liikkuvia eläimiä kuten vuohia. On kannattavaa pysytellä sopivan reunassa ja antaa tilaa, milloin se on mahdollista. Torven käyttö on kotimaassa totuttua ahkerampaa eikä sitä kannata säikähtää. Tiet ovat sateen sattuessa liukkaita ja teillä kannattaa myös varoa irtokiviä, joita sekä sateet että vuohet vierittävät teiden varsilta. Ruuhkaa Haniassa ei välttämättä kohtaa mutta yllättävät tilanteet saattavat puurouttaa liikenteen. Lentokentän ympäristössä ja keskustassa voi alkuillasta olla ruuhkaa noin klo 18:00-20:00. Huomioi että kesän sesonkiaikana Hanian kävijämäärät kasvavat ja jonoja saattaa muodostua. Paikalliset pujahtavat ohi vasemmalta sekä oikealta skoottereilla sekä moottoripyörillä eikä yksisuuntaisia katuja juuri ole.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Hania hintaan 23 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Hania vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-auto kohteessa Hania on keskimäärin noin 33 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Hania autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Hania ?

  Hania - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 27 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Hanialla?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa CarWiz (7 €/pvä), SURPRICE CAR RENTAL (8 €/pvä) ja keddy by Europcar (13 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi CarWiz toimipaikasta Chania Airport 500m From The Arrival Hall 731 00 (11 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Hania?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Hania on 7,64 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 92 € - 122 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Hanialla?

  Mini (Toyota Aygo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Hanialla.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Souda (CHQ) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Souda kentällä ovat AbbyCar Car Rentals, CarWiz, Ok Mobility, GREEN MOTION, Sk Rent, Caldera, Dollar, Sixt, Autos Holidays ja Autounion Car Rental.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Souda (CHQ) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Souda kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, GREEN MOTION, Sk Rent, Caldera, Dollar, Sixt, SURPRICE CAR RENTAL, Enterprise Rent-A-Car, Europcar, ja Global Rent A Car.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Hanialla?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Hanialla?

  Mini autonvuokraus Hanialla maksaa keskimäärin 19 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaHanialla?

  Economy-luokan auton Hanialla maksaa keskimäärin 34 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Hanialla?

  Keskikokoisen auton vuokraus Hanialla maksaa keskimäärin 19 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Hania?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Hania osoitteesta AbbyCar Car Rentals Chania Airport (12 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Hanialla?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 200 € viikolta (29 € per päivä) Hanialla.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Hanialla?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 856 € kuukaudessa (29 € per päivä) Hanialla.

 • Mitkä vuokraamot Hanialla ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Jotkut autovuokraamot, kuten Dollar, Enterprise Rent-A-Car ja Europcar, $Hanialla ovat päivittäneet terveys - ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Minkälaista autoa suositellaan Hanialla ajamiseen?

  Hanian kaupungissa ja Kreetan saarella hyvä ratkaisu on pieni ja näppärä henkilöauto ympäristön kapeiden katujen takia. Mikäli ajat paljon ja sinulla on laajempi matkaseurue mukanasi, on hyvä varata ryhmän päiväretkille sopiva ajoneuvoa. Vuokra-autolla pääset kätevästi lähikohteiden lisäksi kauemmas maaseutukylien rauhaan tai omalle pikkulahdellesi. Automaattivaihteinen auto voi olla mukavampi ajaa mäkisessä maastossa ja pysäköinti kannattaa tehdä muidenkin autoilijoiden suosimille teidenvarsille tai pysäköintialueille. On myös hyvä muistaa laittaa käsijarru päälle mäkeen pysäköitäessä. Vuokra-autolla liikut Hanian kaupungissa tai pääset monipuolisen saaren kohteesta toiseen haluamallasi aikataululla. Autonvuokraamoiden valikoimista löydät sinulle ja seurueellesi toimivan ajoneuvon lyhyempään tai pidempään vuokraukseen. Autonvuokraus Haniasta löytyy KAYAKin kautta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Haniassa?

  Nopeusrajoitukset löytyvät tienvarsien merkeistä ja vaihtelevat 50 km/h ja 80 km/h välillä Hanian alueella. Kaupungissa kannattaa ajella sitäkin hiljaisemmin ja tarkkailla muuta liikennettä sekä jalankulkijoita. Saatat huomata, ettei ole tavatonta pysäköidä ajosuunnan vastaisesti, poikittain tai pysähtyä vaihtamaan kuulumisia keskellä tietä. Mitä rauhallisemmin ajat sitä paremmin ennakoit tilanteet. Mikäli haluat matkustaa toiselle Kreikan saarelle, on siitä etukäteen ilmoitettava autovuokrauksen yhteydessä sillä useimmat vuokraamot kieltävät auton viemisen lautalle.

 • Mihin Haniassa kannattaa pysäköidä?

  Hanian keskustassa kannattaa pysäköidä auto vartioituun parkkihalliin. Pysäköintihallit ja merkityt alueet ovat kadunvarsia parempia vaihtoehtoja, koska kapeilla kaduilla on aina törmäyksen ja naarmujen vaara. Hotelleissa sekä nähtävyyskohteissa on yleensä oma pysäköinti. Ilmaista pysäköintiä löydät Haniassa vanhan sataman lähellä, Customs House-aukiolla Grand Arsenalin viereiseltä alueelta sekä telakoilta. Parkkipaikka löytyy helpommin lähiöstä kuin keskustan alueelta. Parkkipaikolla tarvitset useimmiten pysäköintilipun, jonka voit hankkia alueen kioskista. Yksityisten parkkihallien pysäköinti vaihtelee mutta on suhteellinen maan kohtuullisen hintatasoon nähden alkaen 1,00 € / 1 tunti. Pysäköidessä kannattaa kiinnittää huomiota paikallisiin pysäköintirajoituksiin.

Hanian autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Budget

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Hanialla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hanialla

Ethnarchou Venizelou

+30 2821 081474

Maanantai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Tiistai17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Torstai17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Lauantai17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Sunnuntai17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Valitse

International Airport

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Main Road

+30 2821 068932

Maanantai08:00 - 13:0017:00 - 20:30
Tiistai17:00 - 20:3008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0017:00 - 20:30
Torstai17:00 - 20:3008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0017:00 - 20:30
Lauantai08:00 - 13:0017:00 - 20:30
Sunnuntai08:00 - 13:0017:00 - 20:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Caldera

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Hanialla

87,Chalidon Str.

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

CHANIA AIRPORT 600M FROM THE ARRIVAL HALL

0030 2821027810

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Hanialla

Kato Stalos

+30 2821 068950

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Meet And Greet

+30 21 1190 3015

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Hanialla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hanialla

1st Klm Airport - Souda

+30 2821 123000

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Valitse

Chania Airport

+30 2821 123068

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.3

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

9.2

Hinta-laatusuhde

8.5

Toimipisteet Hanialla

Arrival Hall

+30 2821 440127

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Shopping Center of Agia Marina

+30 282 106 0821

Maanantai17:30 - 21:3009:00 - 13:00
Tiistai17:30 - 21:3009:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:0017:30 - 21:30
Torstai17:30 - 21:3009:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:0017:30 - 21:30
Lauantai17:30 - 21:3009:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:0017:30 - 21:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,7

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

8.0

Toimipisteet Hanialla

Agia Marina

+30 2821 068605

Maanantai09:00 - 13:0017:00 - 20:30
Tiistai09:00 - 13:0017:00 - 20:30
Keskiviikko09:00 - 13:0017:00 - 20:30
Torstai17:00 - 20:3009:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:0017:00 - 20:30
Lauantai17:00 - 20:3009:00 - 13:00
Sunnuntai17:00 - 20:3009:00 - 13:00
Valitse

Chania Off Airport Shuttle Ser

+30 2821 038185

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

7,2

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.0

2 toimipistettä Hanialla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hanialla

1st Klm Airport-souda

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Chania Airport

+30 2821 063385

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Exer Rent a Car

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

8.0

Yksi toimipiste Hanialla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport Meet & Greet

+30 21 0300 4718

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

4,6

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

4.6

Mukavuus

4.6

Nouto/palautus

4.6

Hinta-laatusuhde

4.6

2 toimipistettä Hanialla

Näytä sijainnit

Toimipisteet Hanialla

Ethnarchou Venizelou

Maanantai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Tiistai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Keskiviikko17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Perjantai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Lauantai17:30 - 21:3007:30 - 15:30
Sunnuntai07:30 - 15:3017:30 - 21:30
Valitse

International Airport

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

6.0

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport 500m From The Arrival Hall

+30 282 108 9065

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Port of Soudas

+30 282 108 9065

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai06:00 - 22:00
Valitse

Square 1866

+30 282 108 9065

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Toimipisteet Hanialla

1st Klm Airport - Souda

+30 2821 123000

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Valitse

Chania Airport

+30 2821 123068

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sk Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Toimipisteet Hanialla

Chania airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

9,6

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Off Airport Shuttle Ser

+30 2821 038185

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

6 toimipistettä Hanialla

alk. 10 €/pvä

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport Entrance - Off Airport

+30 698 463 1835

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59

Chania City, Crete

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Chania Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Chania Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Port

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Talos Square, Theotokopoulou 63, Chania , Greece

+30 698 463 1835

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Drive SA

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport 500m From The Arrival Hall

+30 281 028 1339

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

4,9

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Off Airport Shuttle Ser

+30 2821 038185

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Economy Rent a Car

4,7

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Yeager Airport

+30 697 765 7557

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Cargini

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Hanialla

Toimipisteet Hanialla

4 Sarpidona

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Akrotiriou Str, 73 100

+30 698 750 0200

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport

+30 693 231 1388

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autos Holidays

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

alk. 28 €/pvä

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport 500m From The Arrival Hall

+30 281 024 4002

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wheego

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vagi Area

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarQ

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Akrotiriou Str, 73 100

+30 698 750 0200

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

9,2

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

6 toimipistettä Hanialla

alk. 57 €/pvä

Toimipisteet Hanialla

Anastasia Hotel, Crete

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Blue Bay Resort Hotel, Crete

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Chania Airport 500m From The Arrival Hall

+30 281 530 2310

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30
Lauantai07:30 - 15:30
Sunnuntai07:30 - 15:30

Chania Hotel Delivery

+30 282 109 3211

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30
Lauantai07:30 - 15:30
Sunnuntai07:30 - 15:30

Chania Souda Port

+30 282 109 3211

Maanantai07:30 - 15:30
Tiistai07:30 - 15:30
Keskiviikko07:30 - 15:30
Torstai07:30 - 15:30
Perjantai07:30 - 15:30
Lauantai07:30 - 15:30
Sunnuntai07:30 - 15:30

Kato Stalos Neas Kidonias

+30 281 033 1433

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Hanialla

alk. 21 €/pvä

Toimipisteet Hanialla

Heraklion Airport, Crete

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ioannis Daskalogiannis, National Road, EO Aerodromiou Soudas, Chania

+34 902 36 06 36

Maanantai07:00 - 23:59
Tiistai07:00 - 23:59
Keskiviikko07:00 - 23:59
Torstai07:00 - 23:59
Perjantai07:00 - 23:59
Lauantai07:00 - 23:59
Sunnuntai07:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avance Rent a Car

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport

+30 282 106 3035

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Chania Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Port of Souda

+30 2821 063035

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alma Car Hire

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

National Road, EO Aerodromiou Soudas

+30 697 046 8096

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GRental

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport, Arrivals Hall

+30 281 028 1339

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania Airport

+30 21 1190 3015

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Chania Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kato Stalos

+30 2821 068950

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Drive Car Rental

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Hanialla

Toimipisteet Hanialla

Chania, Crete Airport area Akrotiri

+30 281 028 1339

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluj