Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Vantaa autonvuokraukset alk. 18 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Vantaa noutopäivän ollessa 26.5. ja palautus 2.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Vantaa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Vantaa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen18 €/pvä
Pienikokoinen19 €/pvä
Keskikokoinen39 €/pvä
Standardi31 €/pvä
Tila-auto81 €/pvä
Luksus62 €/pvä
Pienikokoinen farmari20 €/pvä
Keskikokoinen farmari48 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Vantaa

 • Suomen pääkaupunkiseudulta Vantaalta löytyy logistisen solmukohdan ohella erämaata, kartanoita ja koskikalastusta keskeltä keskustaa. Vuokra-autolla saat vierailustasi enemmän jatkaessasi kohti pääkaupunkia tai muuta Suomen työn tai huvin puitteissa. Vantaalta sinun on kätevä suunnata kehä kolmelta haluamaasi ilmansuuntaan tai kohti Helsingin keskustaa. Kiinnostavia lähikohteita ovat muun muassa historiallinen Porvoo, joka sijaitsee vain vajaan 50 km:n päässä ja noin 40 km:n päässä löytyvä Nuuksion tai vain 20 km:n ajopätkän takainen Sipoonkorven kansallispuisto. Vantaan ehdoton vierailukohde on lentokentästä vain noin 9 km:n päässä sijaitseva tiedekeskus Heureka, jossa voi itse kokeillen tutustua tieteeseen ja teknologiaan. Vuokra-auto allasi olet oman aikataulusi herra ja ehdit enemmän vierailusi aikana.
 • Autonvuokraus Vantaalla onnistuu kätevästi Suomen suurimmalla lentoasemalla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla (HEL). Uudistuneella kattavasti palvelevalla Uudenmaan päälentoasemalla on lukuisia autovuokraamoja, joilla on laajat aukioloajat. Kansainvälisesti tunnetut autovuokraamot palvelevat tuloaulassa pääsääntöisesti klo 9 aamusta puoleen yöhön. On kuitenkin hyvä tarkistaa aukioloajat ja palvelutiedot valitun vuokraamon nettisivuilta. Lentokentällä on selkeä opastus autovuokraamojen palveluiden pariin. Myöhäiseen tai aikaiseen saapumisajankohtaan on parasta varmistaa varaus netin kautta etukäteen. Autonvuokraamoiden kattavista valikoimista saat matkasi tarkoitusta varten sopivan ajoneuvon lyhyt- tai pitkäaikaisvuokraukseen. Joko tarvitset käytännöllisen henkilöauton, jolla siirryt paikasta toiseen kaupunkiympäristössä tai tilavan perheauton pidempään maantiematkaan, löydät sen laajoista valikoimista. Parhaiten sinua palvelevan vuokra-auton otat käyttöösi lentokentän yhteydestä, jonne voit kulkuneuvon myös palauttaa tai vaihtoehtoisesti jättää sen palveluntarjoajan sinulle paremmin sopivalle pisteelle. Autovuokraamoiden parkkialueille autoasi noutamaan tai palauttamaan löydät opasteita seuraamalla. Lentäen Vantaalle saavuttaessa on selkeintä hyödyntää suoraan lentoasemalta löytyvät Vantaan autonvuokrauspalvelut. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoaseman läheisyydeltä sekä Tikkurilasta löydät lisää autonvuokrauspisteitä. Voit sovittaa yksityiskohdat sinua palvelevan vuokraamon kanssa.
 • Vantaan, Pääkaupunkiseudun ja koko Suomen liikenteessä̈ noudatetaan yleisiä liikennesääntöjä niin autoillessa, pyöräillessä tai jalkaisin kulkiessa. Vantaalla onkin hyvä huomioida vilkas monimuotoinen liikenne, johon kuuluvat kuljetusajoneuvot, joukkoliikenteen paikallis- sekä pitkänmatkanbussit, pyöräilijät kuin jalankulkijat. Ruuhkaa voi arkipäivien aamujen aikaan olla noin klo 8:00 ja 9:00 välillä sekä iltapäivisin noin klo 16:00 ja 17:00 välillä. Helsinki-Vantaan alue on Suomen ruuhkaisimpia alueita ja erityisesti Helsingistä poistuvat väylät ja kehätien alue ruuhkautuu.
 • Suomessa tulee myös varmistaa, että autossa ovat valot aina päälle kytkettyinä, koska laki velvoittaa siihen ympäri vuoden. Liikennemerkit ohjaavat liikkujaa ja pidemmälle lähdettäessä voi tietoa hakea Liikenneviraston ylläpitämästä tiesää ja keli palvelusta. Ruuhkaa Vantaan alueelle esiintyy ajoittain kehä-III läheisyydessä ja sille johtavilla rampeilla sekä Tikkurilan alueella. On kuitenkin hyvä huomioida, että verrannollisesti Suomen ruuhkat eivät useinkaan kestä noin vartin odotusta kauempaa. Vantaan keskustassa on huomattavasti rauhallisempi likenne kuin kehätie III:n ympäristössä ja Helsingin keskustassa.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Vantaa hintaan 23 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Vantaa vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Vantaa ovat keskimäärin 38 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Vantaa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Vantaa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Vantaa 27 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Vantaa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa GREEN MOTION (18 €/pvä), Autounion Car Rental (28 €/pvä) ja Europcar (31 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi GREEN MOTION toimipaikasta Vantaa 01510 (5 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Vantaa?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Vantaa on 7,34 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 88 € - 117 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Vantaa?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Vantaa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Helsinki-Vantaan lentoasema kentällä ovat Alamo, keddy by Europcar, ADDCAR RENTAL, Enterprise Rent-A-Car, Hertz, Thrifty ja DISCOUNT.QUEBEC.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat GREEN MOTION, Europcar, ADDCAR RENTAL, Budget, Hertz, Sixt, ja Thrifty.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Vantaa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaVantaa?

  Economy-luokan auton Vantaa maksaa keskimäärin 42 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Vantaa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Vantaa maksaa keskimäärin 51 € per päivä.

 • Kuinka paljon luksusautonvuokraus maksaa Vantaa?

  Luksusautonvuokraus Vantaa maksaa keskimäärin 141 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Vantaa?

  Autot vuokrataan useimmiten Vantaa GREEN MOTION Vantaa (5 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Vantaa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 189 € viikolta (27 € per päivä) Vantaa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Vantaa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 812 € kuukaudessa (27 € per päivä) Vantaa.

 • Minkälaista autoa suositellaan Vantaalla ajamiseen?

  Autonvuokrattuasi Vantaalta lähdet tutkimusmatkalle muualle Suomeen tai siirryt kaupungin palveluiden pariin alueen toimivien yhteyksien ansiosta. Vuokra-auto vie sinut sujuvasti kohteesta toiseen. Vantaan alueella ja pääkaupunkiseudulla toimiva ratkaisu on pienehkö henkilöauto ja täyssähköautoillekin on Vantaalla rakennettu lukuisia sähköautojen latausasemia. Mikäli tarkoituksesi on ajaa kauemmas erityisesti talvisina vuodenaikoina ja sinulla on laajempi seurue, on parempi harkita pitkiin matkoihin sopivaa ajoneuvoa. Parhaiten sinulle toimivat Vantaan halvat autonvuokraukset saavutat KAYAKin avulla.

 • Mikä on nopeusrajoitus Vantaalla?

  Nopeusrajoitukset näkyvät liikennemerkeissä teiden varsilla. Nopeusrajoitus on asetettu 30 tai 40 km/h Vantaan katuverkossa. Vantaa on laajalle alueelle levittäytynyt suuri pieni kaupunki, jonka välimatkat taittuvat kätevästi vuokra-autolla. Vantaan keskeisen logistisen sijainnin ansiosta kaupungin alueella liikkuu henkilöliikenteen ohella paljon kuorma-autoja. Kehä-III sekä lukuisat moottoritieyhteydet lukuisine kaistoineen tuovat Vantaan alueen liikkumiseen oman ulottuvuutensa. Nopeusrajoituksia kannattaa seurata ja siihen kannustetaan myös nopeusnäyttötauluilla, minkä lisäksi Kehä III:lla valvontaa suorittavat automaattiset kameravalvontapisteet. Suomessa nopeusrajoitukset vaihtuvat vuodenaikaan mukaan.

 • Mihin Vantaalla kannattaa pysäköidä?

  Vantaalla lyhytaikainen asiointipysäköinti kaduilla hoituu maksutta, jos pysäköinti kestää alle tunnin. Pysäköintimaksut vaihtelevat 1,00 - 2,00 € / 1 tunti välillä. Kauppojen ja kauppakeskusten pysäköinti löytyy kiinteistöjen pihoilta tai erillisistä pysäköintilaitoksista. Pysäköintimaksut vaihtelevat tarjoajan mukaan ja lyhytaikaiseen pysäköintiin kannustetaan. Autojen liityntäpysäköintipaikkoja löydät useimmilta junaratojen asemilta, joilla pysäköinti edellyttää voimassa olevaa HSL:n tai VR:n lippua tai kertamaksua. Vantaan keskeisimmillä alueilla on myös erityisiä yhteiskäyttöautoille tarkoitettuja pysäköintialueita. Tarkista aina pysäköintimerkit ja kyseisen alueen maksuautomaatit ohjeineen.

Vantaa autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Sixt

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

9.5

Hinta-laatusuhde

9.5

5 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Ansakuja 3

+358 20 1122534

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Arrivals, Car Rental Center

+358 20 1122515

Maanantai00:00 - 01:0007:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:0000:00 - 01:00
Keskiviikko07:00 - 15:0000:00 - 01:00
Torstai07:00 - 15:0000:00 - 01:00
Perjantai07:00 - 15:0000:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:0007:00 - 15:00
Sunnuntai07:00 - 15:00

Mäkituvantie 3

+358 201 122 580

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Ohtolankatu 10

+358 20 1122522

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Ratatie 11

+358 20 1122522

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

6.0

3 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki International Airport

+358 40 3062800

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kiitoradantie 2

+358 40 3062815

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Perintotie 8, Europcar Finland HQ

+358 40 3062806

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

2 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki-Vantaa Airport

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 20:00

Kiitoradantie 7

Maanantai09:00 - 20:00
Tiistai09:00 - 20:00
Keskiviikko09:00 - 20:00
Torstai09:00 - 20:00
Perjantai09:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

6.2

2 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Robert Huberin tie 6

+358 20 1213510

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vantaa

+358 20 1213510

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Fleminginkatu 34

+358 20 5552300

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,6

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Pakkalantie 15

+358 300 308363

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Elannontie 8

+358 400 981 616

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Kiitoradantie 9

+358 947 803 444

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vantaa Tikkurila Railwaystation

+358 400 220 112

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki-Vantaa Airport

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 20:00
Sunnuntai09:00 - 20:00

Kiitoradantie 7

Maanantai09:00 - 20:00
Tiistai09:00 - 20:00
Keskiviikko09:00 - 20:00
Torstai09:00 - 20:00
Perjantai09:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

3 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki Airport (HEL)

+358 300 870140

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Juhtatie 2, Helsinki

+358 300 870140

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vantaa Hotel Delivery, Vantaa

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

E-Z Rent-A-Car

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki Vantaa Airport

+358 600 550 700

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Europcar Finland Headquarters, Perintotie 8

+358 403 062 806

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai09:00 - 20:00

Kiitoradantie 2

+358 403 062 815

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Perintotie 8

+358 40 3062806

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Payless

5,7

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Vantaa

Helsinki-Vantaa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

5,5

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Toimipisteet Vantaa

01531 Helsinki Airport

+358 10 4239944

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fox

5,4

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Vantaa

Toimipisteet Vantaa

Europcar, Terminal 2, Arrivals Hall

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

6 toimipistettä Vantaa

Toimipisteet Vantaa

10B, Tammiston Kauppatie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

6, Aamuruskontie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Helsinki Vantaa airport

+358 600 550 700

Maanantai07:00 - 15:00
Tiistai07:00 - 15:00
Keskiviikko07:00 - 15:00
Torstai07:00 - 15:00
Perjantai07:00 - 15:00
Lauantai07:00 - 15:00
Sunnuntai07:00 - 15:00

Riihitontuntie 4

+358 207 419 070

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Tikkurila

+358 600 550 702

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vantaa Tikkurila Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AviaRent Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Vantaa

Toimipisteet Vantaa

Hertaksentie 2, Vantaa

+358 40 0590600

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ilmailukuja 1, St1 Petrol Station

+358 40 0590600

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Virkatie 10, Vantaa

+358 40 0590600

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Vantaa

Toimipisteet Vantaa

Lentokentä Helsinki Vantaa

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Pakkalantie 15

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vantaa

alk.36 €/pvä

Toimipisteet Vantaa

Vantaa Tikkurila Railway Station, Ratatie 11

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vantaa

alk.19 €/pvä

Toimipisteet Vantaa

Vantaa Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Liigu

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vantaa

Toimipisteet Vantaa

Helsinki Airport

+44 7818 005232

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Move Mee

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Vantaa

Toimipisteet Vantaa

Scandic Helsinki Aviapolis Hotel, Robert Huberin tie 6

+358 20 1213510

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Vantaa tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

27 €/pvä

Tarjoushinta

22 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Vantaa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Vantaa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Vantaa autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Vantaa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Vantaa autonvuokraukseesi.