Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Lappeenrannan autonvuokraukset alk. 41 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Lappeenranta noutopäivän ollessa 17.7. ja palautus 31.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
to 27/6
to 4/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Lappeenranta

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Lappeenranta

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Volkswagen Polo auto
Volkswagen Polo
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
43 €/päivä
Skoda Fabia auto
Skoda Fabia
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
41 €/päivä
Skoda Octavia auto
Skoda Octavia
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
56 €/päivä
Volkswagen Passat auto
Volkswagen Passat
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
116 €/päivä
Toyota Aygo auto
Toyota Aygo
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
41 €/päivä
Audi A6 auto
Audi A6
tai vastaava LARGE
5
5
4-5
M
197 €/päivä
Volkswagen Multivan auto
Volkswagen Multivan
tai vastaava VAN
5
2
4-5
M
150 €/päivä
Seat Leon ST auto
Seat Leon ST
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
62 €/päivä
Class Special Car auto
Class Special Car
tai vastaava Kategoria
5
5
2/4
M
67 €/päivä
Skoda Octavia Combi auto
Skoda Octavia Combi
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
72 €/päivä
Skoda Karoq auto
Skoda Karoq
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
115 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Lappeenranta

 • Autonvuokraus Lappeenrantaan lähtiessä on erittäin kätevä tapa tutustua kaupunkiin, sekä sen lähialueisiin. Lappeenranta sijaitsee Etelä-Karjalan kunnassa, upean Saimaan järven etelärannalla. Omalla vuokra-autolla kuljet näppärästi keskustassa, sekä tutustut seudun moniin nähtävyyksiin. Ajellen on helppo kierrellä kaunista Saimaata, sekä poiketa moniin Lappeenrannan seudun luontokohteisiin. Tutustu esimerkiksi Saimaa Unesco Global Geoparkiin, tai Pappilanniemen luontopolkuun. Luontokohteiden lähistöltä löydät yleensä maksuttoman paikoitusalueen, joten autolla on näppärä kiertää monta kohdetta reissun aikana. Lappeenrannasta löydät myös suositun kylpylän, Holiday Club Saimaan, johon pääsee juuri autolla kaikkein helpoiten, matkan ollessa vain noin puoli tuntia keskustasta. Kun autonvuokraus Lappeenrantaan on ajankohtainen, löydät KAYAK:in kautta valikoiman vuokra-autoja monelta eri tarjoajalta.
 • Lentoteitse saapuville Lappeenrannan autonvuokraus onnistuu myös lentoasemalta. Lappeenrannan lentokentältä (LPP) löydät muutaman autonvuokraus pisteen, joten vuokra-autolla pääset lennon jälkeen suuntaamaan heti minne päin tahansa. Esimerkiksi keskustaan on vain noin 3 km lentokentältä, jonka surauttaa autolla hetkessä. Ajoittain lentoaseman autonvuokraus pisteet saattavat olla suljettuna, sillä kyse on melko pienestä lentokentästä. Kannattaa siis aina tarkistaa vuokraamoiden aukioloajat ennen reissua. Vuokra-auton varaaminen onnistuu myös kaupungin keskustasta, sekä sen välittömästä läheisyydestä. Välimatkat kaupungissa eivät ole pitkiä, joten kaikki Lappeenrannan autonvuokraus pisteet ovat helposti saavutettavissa joko julkisilla, kävellen tai taksilla.
 • Vuokra-autolla ajaminen on helppoa niin kaupungissa, kuin sen lähialueillakin. Tiet ovat leveitä, ja ajokulttuuri on rauhallista, ihan kuin muuallakin Suomessa. Kaistat ja liikennemerkit ovat yleensä hyvin selkeitä, joten näitä seuraamalla selviää tässäkin kaupungissa ajamisesta helpolla. Lappeenranta houkuttelee kuitenkin paljon matkailijoita, joten liikenne saattaa olla ajoittain vilkkaampaa. Esimerkiksi kesäaikaan kannattaa kiinnittää huomiota jalankulkijoihin, sillä matkailijat voivat ylittää teitä yllättäen myös paikoissa, joissa ei ole merkittyjä suojateitä. Suosittelemme kesäisin pitämään silmällä myös polkupyöräilijöitä, sekä sähköpotkulaudalla kulkevia henkilöitä. Pimeällä ajaessa on suositeltavaa tarkkailla jalankulkijoita, varsinkin suojateitä lähestyttäessä. Keskustan alueella katuvalaistus on kuitenkin hyvä, mutta pienemmät tiet saattavat olla paikoittain huonommin valaistuja.
 • Lappeenrannan autonvuokrausta ei tarvitse etukäteen hermoilla, sillä kaupungissa ei ole vaikea suunnistaa. Nopeusrajoitukset ovat alhaisia keskustassa, joten liikennesääntöjä noudattamalla pärjäät vuokra-autolla hyvin. Ruuhkia ei juurikaan synny, joten matkat taittuvat yleensä normaaliajassa. Huomioitavaa on kuitenkin se, että Lappeenrannassa, niin kuin muuallakin Suomessa, sataa talvisin lunta. Lumessa ja jäisillä teillä ajaminen on paikoin melko haastavaa, joten rauhallisuus ja hitaampi vauhti on suositeltavaa talvella. Varsinkin tiukat mutkat, ja monet risteysalueet saattavat olla erittäin liukkaita. Me KAYAK:illa suosittelemme tiputtamaan vauhtia runsaasti, varsinkin jos liukkaalla ajaminen ei ole ennestään tuttua.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Lappeenranta hintaan 46 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Lappeenranta vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Lappeenranta ovat keskimäärin 26 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Lappeenranta

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Lappeenranta?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Lappeenranta 51 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Lappeenranta?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Budget (41 €/pvä) ja Avis (43 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Budget toimipaikasta Harapaisentie 7 53500 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Lappeenranta?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Lappeenranta on 6,83 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 82 € - 109 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Lappeenranta?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Lappeenranta.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Lappeenranta (LPP) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Lappeenranta kentällä ovat Avis ja Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Lappeenranta?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaLappeenranta?

  Economy-luokan auton Lappeenranta maksaa keskimäärin 64 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Lappeenranta?

  Pienikokoisen auton vuokraus Lappeenranta maksaa keskimäärin 60 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Lappeenranta?

  Mini autonvuokraus Lappeenranta maksaa keskimäärin 60 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Lappeenranta?

  Autot vuokrataan useimmiten Lappeenranta Budget Lappeenranta Airport (2 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Lappeenranta?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 356 € viikolta (51 € per päivä) Lappeenranta.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Lappeenranta?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1525 € kuukaudessa (51 € per päivä) Lappeenranta.

 • Minkälainen auto sopii Lappeenrannassa ajamiseen?

  Vuokra-auton valintaan vaikuttavat tietysti oma tarve, sekä esimerkiksi sääolosuhteet. Esimerkiksi talvella pienemmän auton puhdistaa nopeammin lumesta, kuin ison auton. Kaupunkiajoon pienellä porukalla soveltuu mainiosti joko pieni, tai keskikokoinen auto. Normaalikokoinen auto on helppo pysäköidä myös kadunvarteen. Isomman porukan retkeilyyn kannattaa sitten taas valita hieman isompi vuokra-auto. Kannattaa huomioida myös matkatavaroiden määrä, jotta saat kaiken tarvittavan mahtumaan mukaan. Isommissa autoissa on yleensä tilavampi tavaratila. Talvella kaikissa vuokra-autoissa on joko nasta- tai kitkarenkaat, sillä ne ovat Suomessa lakisääteiset. Lappeenrannasta löytyy lisäksi useampi sähköautojen latauspiste, joten myös sähköauto soveltuu Lappeenrannassa vierailuun. KAYAK:in kautta löydät käyttöösi niin automaatti-, kuin manuaalivaihteiset vuokra-autot.

 • Mikä on Lappeenrannan nopeusrajoitus?

  Pääosin koko Suomessa on kaupunkialueilla samat nopeusrajoitukset, eli yleisesti ottaen rajoitus on 50 km/t. Lappeenrannasta löytyy kuitenkin ydinkeskustan alueelta teitä, joissa nopeusrajoitus on laskettu 30-40 km/t. Suosittelemme siis aina seuraamaan paikallisia nopeusmerkintöjä, ja noudattamaan niitä tarkkaan. Kaupunkialueen ulkopuolella yleinen nopeusrajoitus on 80 km/t, ellei toisin mainita. Yleinen nopeusrajoitus moottoritiellä on talviaikana 100 km/t, ja kesäaikana 120 km/t. Nopeuskameroita on nykyään runsaasti, joten rajoituksia kannattaa noudattaa tarkkaan, jotta välttyy turhilta ylinopeussakoilta.

 • Mihin voin pysäköidä vuokra-auton Lappeenrannassa?

  Autonvuokraus Lappeenrantaan matkustaessa kannattaa senkin takia, että kaupungin keskustasta löytyy aivan valtava määrä paikoitusalueita. Voit valita pysäköintipaikan joko kadunvarresta, taikka kaupungin monista parkkihalleista. Kaupungissa on lukuisia katuja, joissa pysäköinti on täysin ilmaista. Näitä ovat esimerkiksi Ainonkatu, Lönnrotinkatu, sekä Yrjönkatu. Myös Kauppakeskus Armadaan voi pysäköidä maksutta parin tunnin ajaksi. Muita maksullisia, tilavia pysäköintihalleja löytyy Lappeenrannasta useampi. Esimerkiksi IsoKristiinan parkkihallissa pysäköinti kustantaa noin 1,50 €/t. Kauppakeskus Galleriassa sen sijaan ensimmäinen tunti on maksuton, jonka jälkeen tuntiveloitus on noin 1€/t. Sunnuntaina Galleria tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin. Maksullisen pysäköinnin voi maksaa yleensä kortilla, käteisellä, tai pysäköintisovelluksen kautta.

Lappeenrannan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Lappeenranta Airport

+358 300 870187

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Lappeenranta Railway station, Lappeenranta

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 23

+358 300 870187

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Harapaisentie 55

+358 600 550 716

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lappeenranta Airport

+358 600 550 716

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 23

+358 600 550 716

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Airport

+358 20 5552730

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai09:00 - 21:00
Keskiviikko09:00 - 21:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai09:00 - 21:0019:00 - 21:00

Mantysuonkatu 7

+358 20 5552730

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00

Ratakatu 23

+358 20 5552730

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Lappeenranta Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lappeenranta Railway Station

+358 207 890 430

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Vuokraus Hyypiä Ky

+358 207 890 430

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Lentokentantie 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mantysuonkatu 7

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valtakatu 60

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Suosituin

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Harapaisentie 7

+358 5 4190175

Maanantai06:00 - 23:45
Tiistai06:00 - 23:45
Keskiviikko06:00 - 23:45
Torstai06:00 - 23:45
Perjantai06:00 - 23:45
Lauantai06:00 - 23:45
Sunnuntai06:00 - 23:45

Lappeenranta Airport

Maanantai10:00 - 12:00
Perjantai19:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Harapaisentie 7

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai09:00 - 21:00
Sunnuntai09:00 - 21:00

Lappeenranta Airport

Maanantai10:00 - 12:00
Perjantai19:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Lentokentantie 21

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 23

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

C/o Hotelli Cumulus

+358 403 062 862

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentokentantie 21

+358 40 3062862

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Lentokentantie 21,, Meet And Greet

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ratakatu 23

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

C/o Hotelli Cumulus

+358 403 062 862

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lentoasemantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Lappeenranta

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lappeenranta

Ratakatu 23

+358 44 0154555

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Lappeenranta

Toimipisteet Lappeenranta

8 Toikansuontie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Lappeenranta

Toimipisteet Lappeenranta

Myllymaenkatu 6

+358 10 5252270

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Lappeenranta tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Avis

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

51 €/pvä

Tarjoushinta

46 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Lappeenranta

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Lappeenranta

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Lappeenranta autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Lappeenranta.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Lappeenranta autonvuokraukseesi.