Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Málaga autonvuokraukset alk. 5 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Málaga noutopäivän ollessa 25.6. ja palautus 2.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 26/6
ke 3/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Málaga

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Málaga

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Citroen C3 auto
Citroen C3
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
5 €/päivä
Seat Leon auto
Seat Leon
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
5 €/päivä
Alfa Romeo Giuletta auto
Alfa Romeo Giuletta
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
5 €/päivä
Fiat Doblo auto
Fiat Doblo
tai vastaava VAN
5
3
4-5
M
21 €/päivä
Fiat 500 auto
Fiat 500
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
5 €/päivä
Volkswagen Caddy auto
Volkswagen Caddy
tai vastaava VAN
4
2
4-5
M
10 €/päivä
Mitsubishi ASX auto
Mitsubishi ASX
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
8 €/päivä
Volkswagen T-Cross auto
Volkswagen T-Cross
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
9 €/päivä
Class Compact Wagon auto
Class Compact Wagon
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
11 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Málaga

 • Aurinkoisen Costa del Solin rannikolla sijaitseva Málaga kuuluu Espanjan suosituimpiin lomakohteisiin. Etäisyydet tämän miljoonakaupungin eri kolkkiin voivat olla jalan kuljettavaksi melko pitkät, vaikka keskusta-alueellakin on runsaasti nähtävää esimerkiksi centro historicon eli vanhan kaupungin sekä tapahtumien keskipisteenä toimivan Plaza de la Constituciónin puolesta. Jos sinulla on siis näiden ohella kiinnostusta tutustua kaupungin muihin osiin, sitä ympäröiviin vuoristoalueisiin tai saman rannikon eläväisiin kaupunkeihin, kuten Fuengirolaan tai Torremolinokseen, on hyvällä ilmastoinnilla varustettu autonvuokraus Málaga -toimipisteen tarjoama vuokra-auto alueen julkista liikennettä mukavampi ja helpompi tapa matkustaa.
 • Málagan lentoasemalla (AGP) matkustajia palvelee seitsemän eri autovuokraamoa, joiden tiskit löydät terminaali 2:n alemmasta pohjakerroksesta (espanjaksi sótano) tai terminaali 3:n pohjakerroksesta läheltä matkatavarahihnoja. Vuokraamojen joukossa voi olla myös eri sijainnissa olevia tiskejä, joten tarkista asia valitsemasi vuokraamon osalta aina etukäteen. Vuokraamoja on myös lentokentän ulkopuolella; näihin on saatavilla bussikuljetus. Mukana on monia kansainvälisesti arvostettuja toimijoita, joiden valikoimista löydät taatusti tarpeisiisi sopivan kulkupelin Espanjan lomallesi. Muista varata autonvuokraus Málaga hyvissä ajoin ja ottaa mukaan ajokortti, luottokortti ja muut tarvittavat asiakirjat.
 • Málagassa ja Espanjassa yleensä voivat kaupunkien kadut olla välillä melko tukkoisia. Liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia noudatetaan hieman vaihtelevasti, ja siihen on syytä turistin varautua. Liikenneympyrät ovat Suomen vastaavista poikkeavia; joskus ne on ainoastaan piirretty katuun, ja joskus niistä on mahdollista ajaa myös suoraan läpi. Huomioitavaa on myös se, että kiertoliittymistä saa poistua vain ulointa kaistaa käyttäen. Osalla moottoriteistä on käytössä tietulleja, joilla maksu käy helposti joko käteisellä tai kortilla.
 • Espanjassa liikenne on Suomea huomattavasti nopeatempoisempaa. Varautua kannattaa ainakin siihen, että liikennevaloista saatetaan mennä läpi vielä hyvin myöhäisillä vihreillä, ja turvavälejä ei välttämättä osata aina pitää riittävän suurina. Silmät tuleekin siis pitää liikenteessä hyvin auki luottamatta liikaa vain valojen vaihtumiseen, ja lisäksi on hyvä keskittyä itse pitämään sopivaa etäisyyttä edellä kulkevaan. Kaupunkialueella voi myös odottaa aina jonkinmoista ruuhkaa, mutta liikenteessä voi olla erityisen ahdasta varsinkin erilaisten juhlapyhien aattoina. Sääolosuhteet ovat Málagassa yleensä ajon kannalta aina suotuisat, ja huomiota tuleekin kiinnittää lähinnä omaan nesteytykseen ja auton viilennyksen toimintaan helteisinä päivinä. Pysäköidä kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan varjoon, jotta auto ei ole sinne palatessa kuuma kuin sauna.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Málaga hintaan 17 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Málaga vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Málaga ovat keskimäärin noin 34 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Standardi vuokra-autot kohteessa Málaga ovat keskimäärin 16 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Málaga

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Málaga?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Málaga 22 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Málaga?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa CLICK RENT (5 €/pvä), Delpaso (5 €/pvä) ja Goldcar Rental SP (8 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi CLICK RENT toimipaikasta Calle Héroe de Sostoa 21, Málaga 29003 29002 (2 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Málaga?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Málaga on 6,10 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 73 € - 98 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Málaga?

  Standardi (Class Convertible tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Málaga.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Málagan lentoasema (AGP) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Málagan lentoasema kentällä ovat Goldcar Rental SP, Record Go, Delpaso, Centauro, NIZACARS, CLICK RENT, Alamo, Europcar, Hertz ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Málagan lentoasema (AGP) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Málagan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, Record Go, Delpaso, Centauro, NIZACARS, Alamo, Europcar, Hertz, keddy by Europcar, ja Ok Mobility.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Málaga?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Málaga?

  Standard-autonvuokraus Málaga maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Málaga?

  Keskikokoisen auton vuokraus Málaga maksaa keskimäärin 28 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Málaga?

  Pienikokoisen auton vuokraus Málaga maksaa keskimäärin 23 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Málaga?

  Autot vuokrataan useimmiten Málaga Goldcar Rental SP Av del Comandante García Morato (8 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Málaga?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 151 € viikolta (22 € per päivä) Málaga.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Málaga?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 648 € kuukaudessa (22 € per päivä) Málaga.

 • Minkälaista autoa suositellaan Málagassa ajamiseen?

  Sopiva auto Málagan teille riippuu paljolti siitä, millaisilla alueilla aiot liikkua. Kaupungin kapeilla kujilla paras ajoneuvo on mahdollisimman pieni ja ketterä. Jos tarkoituksena on kurvailla myös alueen mutkaisilla vuoristoteillä, on tehokkaalla moottorilla varustettu neliveto kaikista luotettavin valinta. Ota huomioon myös matkustajien määrä, matkatavarat ja mahdolliset ostokset miettiessäsi sopivan kokoista kulkupeliä autonvuokraus Málaga -valikoimista. Espanjan kesässä ajellessa ilmastointi on melko ehdoton varuste, jollei halua sen sijasta valita avoautoa. Jälkimmäiseen voi liittyä jonkin verran ylimääräistä vaivaa joka pysähdyksellä tehtävän katon sulkemisen ja avaamisen osalta, mutta varsinkin Suomen arvaamattomaan kesään tottuneelle avoautolla ajamisen kokemus voi olla pienen ylimääräisen työn arvoista!

 • Mikä on nopeusrajoitus Málagassa?

  Málagasta lähtevillä moottoriteillä noudatetaan 120 km/t -nopeusrajoitusta. Valtateillä rajoitus on 100 km/t ja muilla maanteillä 90 km/t. Kaupunkialueilla saa ajaa korkeintaan 50 km/t, mutta mukaan mahtuu myös joitakin alhaisemman nopeuden alueita esimerkiksi koulujen läheisyydessä. Espanjan teillä on yksi erikoinen ja kätevä sääntö, jonka mukaan muilla kuin moottoriteillä saa edellä ajavan ajoneuvon ohittaa korkeintaan 20 km/t -ylinopeudella. Huomattavaa on, että monet paikalliset suhtautuvat nopeusrajoituksiin lähinnä suosituksina – et siis välttämättä aja alinopeutta, vaikka sinut ohitettaisiin! Pidä siis kiinni rajoituksista, sillä Málaga autonvuokraus ei kustanna kuljettajan saamia sakkoja.

 • Mihin Málagassa kannattaa pysäköidä?

  Málagassa pysäköidessä tulee tarkkailla alueen katuun maalattuja viivoja tai tarkemmin ottaen niiden värejä. Valkoinen viiva viestii ilmaisesta pysäköinnistä, vihreä asukaspysäköinnistä, sininen maksullisesta pysäköinnistä ja keltainen tiettyinä aikoina kielletystä pysäköinnistä. Maksullisilla alueilla pysäköinnin tuntihinta vaihtelee 2 €:n molemmin puolin. Sakkoja ei Espanjassa saa niin helposti kuin Suomessa, ja Málagan kaduillakin voi nähdä varsin mielenkiintoisia parkkeerauksia jopa keskellä tietä. Pysäköinninvalvonta puuttuu auton jättöpaikkaan yleensä vain silloin, jos se jollakin tavalla häiritsee liikennettä. Pysäköidessä sivupeilit kannattaa aina kääntää, jos ne mielii pitää. Yllättyä ei kannata myöskään siitä, että kadunvarteen saatetaan tehdä tilaa taskuparkille töytäisemällä toista autoa. 

Málaga autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Avis

5,6

Kohtuullinen

1 arvostelu

Puhtaus

6.8

Mukavuus

6.2

Nouto/palautus

5.4

Hinta-laatusuhde

5.2

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Aeropuerto De Malaga

Maanantai07:30 - 23:45
Tiistai07:30 - 23:45
Keskiviikko07:30 - 23:45
Torstai07:30 - 23:45
Perjantai07:30 - 23:45
Lauantai07:30 - 23:45
Sunnuntai07:30 - 23:45

Oficina Cc Vialia Eeff Hall

+34 902 09 02 82

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai09:00 - 20:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

10, Calle Mendivil

+34 966 29 80 20

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Malaga Airport. Avda. García Morato, nº 14-16

+34 952 177 450

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.6

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Enterprise-rent-a-car

+34 952 23 18 58

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Estacion Vialia Maria Zambrano

+34 952 35 65 50

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wiber

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.5

Nouto/palautus

9.0

Hinta-laatusuhde

9.0

Yksi toimipiste Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Malaga Airport

+34 952 004 356

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

8,6

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

4 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Ap Costa Del Sol

+34 952 23 30 86

Maanantai00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Perjantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Lauantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:0008:00 - 21:45

C/mendivil Parking 2

+34 952 35 50 40

Maanantai07:30 - 23:45
Tiistai07:30 - 23:45
Keskiviikko07:30 - 23:45
Torstai07:30 - 23:45
Perjantai07:30 - 23:45
Lauantai09:00 - 20:45
Sunnuntai10:00 - 18:00

Calle Ortega Y Gasset 262

+34 666 48 79 52

Maanantai08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Tiistai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Torstai08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Perjantai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Lauantai09:00 - 20:45

Terminal De Cruceros

+34 952 355 040

Maanantai08:30 - 19:00
Tiistai08:30 - 19:00
Keskiviikko08:30 - 19:00
Torstai08:30 - 19:00
Perjantai08:30 - 19:00
Lauantai08:30 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.2

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

8.5

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Enterprise-rent-a-car

+34 952 23 18 58

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Estacion Vialia Maria Zambrano

+34 952 35 65 50

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.9

Mukavuus

8.6

Nouto/palautus

8.1

Hinta-laatusuhde

7.3

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Explanada de la estacion

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Terminal 2 & 3 Llegadas

+34 871 18 01 92

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,3

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.5

Nouto/palautus

7.4

Hinta-laatusuhde

8.2

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Budget Aeropuerto De Malaga

+34 902 10 93 84

Maanantai07:30 - 23:45
Tiistai07:30 - 23:45
Keskiviikko07:30 - 23:45
Torstai07:30 - 23:45
Perjantai07:30 - 23:45
Lauantai07:30 - 23:45
Sunnuntai07:30 - 23:45

Oficina Cc Vialia Eeff Hall

+34 902 09 02 82

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai09:00 - 20:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

7.9

Hinta-laatusuhde

7.9

4 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Ap Costa Del Sol

+34 952 23 30 86

Maanantai00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Perjantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Lauantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Sunnuntai08:00 - 21:4500:00 - 01:00

C/mendivil Parking 2

+34 952 35 50 40

Maanantai07:30 - 23:45
Tiistai07:30 - 23:45
Keskiviikko07:30 - 23:45
Torstai07:30 - 23:45
Perjantai07:30 - 23:45
Lauantai09:00 - 20:45
Sunnuntai10:00 - 18:00

Calle Ortega Y Gasset 262

+34 666 48 79 52

Maanantai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Tiistai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Torstai08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 20:45

Terminal De Cruceros

+34 952 355 040

Maanantai08:30 - 19:00
Tiistai08:30 - 19:00
Keskiviikko08:30 - 19:00
Torstai08:30 - 19:00
Perjantai08:30 - 19:00
Lauantai08:30 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Record Go

7,9

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.1

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.1

2 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

C. Explanada de la Estación, 6

+34 662 34 90 68

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malaga Airport Terminal 2 Floor 2

+34 670 020 827, +34 902 123 002

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.2

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

7.6

Hinta-laatusuhde

7.5

4 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Av. De Jose Ortega Y Gasset

+34 952 33 51 65

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Avda. Comandante Garcia Morato

+34 952 23 18 58

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

C Marea Baja, 11

+34 952 33 28 49

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai00:00 - 01:00

Estacion Vialia Maria Zambrano

+34 952 35 65 50

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.7

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

7.1

Hinta-laatusuhde

7.0

4 toimipistettä Málaga

Näytä sijainnit

Toimipisteet Málaga

Ap Costa Del Sol

+34 902 99 87 06

Maanantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Tiistai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Keskiviikko08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Perjantai00:00 - 01:0008:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:4500:00 - 01:00
Sunnuntai08:00 - 21:4500:00 - 01:00

C/ Mendivil Parking 2

+34 952 35 50 40

Maanantai07:30 - 23:45
Tiistai07:30 - 23:45
Keskiviikko07:30 - 23:45
Torstai07:30 - 23:45
Perjantai07:30 - 23:45
Lauantai09:00 - 20:45
Sunnuntai10:00 - 18:00

C/ Ortega Y Gasset 262

+34 666 48 79 52

Maanantai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Tiistai16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Keskiviikko16:00 - 18:0008:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:4516:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 21:4516:00 - 18:00

Terminal De Cruceros

+34 952 35 50 40

Maanantai10:00 - 18:00
Tiistai10:00 - 18:00
Keskiviikko10:00 - 18:00
Torstai10:00 - 18:00
Perjantai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CLICK RENT

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

7.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

7.5

2 toimipistettä Málaga

alk.6 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Calle Héroe de Sostoa 21, Málaga 29003

+34 971 73 06 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malaga Airport Av del Comandante García Morato 24 26

+34 971 730 696

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

6,5

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

6.0

3 toimipistettä Málaga

alk.39 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Avd. Garcia Morato S.n.

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Estación Maria Zambrano Planta 0

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Poligono San Luis

+34 951 53 98 46

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

5,8

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

5.5

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

Yksi toimipiste Málaga

Toimipisteet Málaga

Av Del Comandante

+34 971 08 49 16

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Delpaso

3,8

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

5.0

Nouto/palautus

4.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Málaga

alk.9 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Malaga Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Goldcar Rental SP

2,4

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

4.9

Mukavuus

2.9

Nouto/palautus

3.9

Hinta-laatusuhde

2.4

2 toimipistettä Málaga

alk.10 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Av del Comandante García Morato

+34 918 34 14 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Explanada de la Estación, 6

+34 918 34 14 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

4 toimipistettä Málaga

alk.18 €/pvä

Toimipisteet Málaga

C/ Explanada de la Estación

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Explanada De La Estacion

+34 971 12 68 80

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Crtra Guadalmar 7

+34 971 12 68 80

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Malaga Airport - After collecting the luggage please exit the terminal

+34 902 360 636

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Málaga

alk.10 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Malaga Ap Parking

+34 952 244 942

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Málaga

alk.25 €/pvä

Toimipisteet Málaga

C/ Orotava 33

+34 951 539 846

Maanantai08:30 - 19:00
Tiistai08:30 - 19:00
Keskiviikko08:30 - 19:00
Torstai08:30 - 19:00
Perjantai08:30 - 19:00
Lauantai09:00 - 20:45

Esplanada De La Estacion

+34 902 105 055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malaga Airport

34 0 902105055

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Solo Rent a Car

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Málaga

alk.37 €/pvä

Toimipisteet Málaga

Calle Joaquín Rodrigo, 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malaga Airport

+34 951 279 142

Maanantai08:00 - 21:45
Tiistai08:00 - 21:45
Keskiviikko08:00 - 21:45
Torstai08:00 - 21:45
Perjantai08:00 - 21:45
Lauantai08:00 - 21:45
Sunnuntai08:00 - 21:45

Malaga Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Malaga Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Málaga