Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Lissabonin autonvuokraukset alk. 5 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Lissabonissa noutopäivän ollessa 27.6. ja palautus 4.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
Thu 27/6
Thu 4/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Lissabonissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Lissabonissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen16 €/pvä
Mini5 €/pvä
Avoauto6 €/pvä
Pienikokoinen maasturi5 €/pvä
Pienikokoinen farmari7 €/pvä
Keskikokoinen maasturi17 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Lissabonissa

 • Autonvuokraus Lissabonissa, Portugalin pääkaupungissa, on helppoa ja halpaa. Usein autonvuokraus Lissabonissa tulee jopa halvemmaksi, kuin julkisella tai takseilla suhaaminen. Varsinkin jos tarkoituksena on nähdä reissun aikana paljon, on vuokra-auto kaikkein kätevin vaihtoehto. Auton voi vuokrata esimerkiksi heti lentokentältä, tai jostakin kaupungissa sijaitsevasta vuokraamosta. Vuokra-auto on hyvä vaihtoehto, kun haluat nähdä myös keskustan ulkopuolella olevia nähtävyyksiä. Esimerkiksi Sintran kaunis linnakaupunki on helppo saavuttaa autolla, sillä ajomatkaa kertyy vain puolisen tuntia. Lisäksi voit vierailla vaikka Algarven aurinkorannikolla, johon ajaa autolla vajaassa kolmessa tunnissa. Kun autonvuokraus Lissabonissa on ajankohtaista, meiltä KAYAK:in kautta voit varata sopivan vaihtoehdon reissua varten.
 • Lentoteitse saapuvan kannattaa varata vuokra-auto heti Lissabonin kansainväliseltä lentokentältä (LIS), jolloin ei tarvitse miettiä julkisen liikenteen kuljetuksia kaupunkiin. Autonvuokraus Lissabonin kentältä on helppoa, kun varaat sen jo ennen matkan alkua KAYAK:in kautta. Hyvissä ajoin varattuna vuokra-auton tulee yleensä myös halvemmaksi. Kentän tuloaulaan saapuessasi löydät autovuokraamot helposti seuraamalla terminaalien selkeitä infokylttejä. Suurin osa autovuokraamoista sijaitsee terminaali ykkösen sisäpuolella, joten ne on helppo paikantaa. Jotkin vuokraamot sijaitsevat lyhyen matkan päässä lentokentältä, ja näihin on yleensä järjestetty kuljetus lentokentältä vuokraamon toimesta.
 • Lissabonin autonvuokrausta ei tarvitse jännittää, sillä kaupungissa on suhteellisen helppo ajaa. Tienviitat ovat selkeitä, ja liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Portugalissa ajetaan myös oikealla puolella tietä, eikä ajokulttuuri ole erityisen aggressiivista. Huomioi kuitenkin, että paikallisilla on tapana töötätä paljon, mutta tämä ei yleensä tarkoita sitä, että olisit tehnyt liikenteessä jotain väärää. Lissabonin kaupungissa tiet ovat pääosin hyväkuntoisia, mutta kannattaa pitää silmällä yllättäviä kuoppia. Portugalissa ajaessa tulee aina käyttää turvavyötä, noudattaa nopeusrajoituksia, sekä pitää tarvittavat dokumentit mukana. Poliiseilla on tapana tehdä usein satunnaisia pysäytyksiä.
 • Vaikka kaupungin tiet ovat pääosin hyväkuntoisia kannattaa huomioida, että historiallisessa kaupungissa on joitakin hyvin kapeita kujia, sekä paikoin mukulakivetystä. Lissabon on myös tunnettu hyvin jyrkistä mäistä, sillä kaupunki on rakennettu seitsemän kukkulan päälle. Kaupunkialueella kannattaa kiinnittää huomiota jalankulkijoihin, sillä Lissabon on hyvin suosittu matkailukaupunki. Jalankulkijat saattavat ylittää katuja paikoissa, joissa ei ole suojateitä. Pidä myös silmällä raitiovaunuja, jotka liikkuvat keskustan alueella. Vinkkimme on myös välttää ruuhkaisimpia aikoja (klo 08-10 ja 17-19), jottei ruuhkassa istumiseen kulu turhaa aikaa. Liikenteessä suunnistaminen on kuitenkin jouhevaa, kun seuraat tienviittoja ja liikennemerkkejä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Lissabon hintaan 23 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Lissabon vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Lissabon ovat keskimäärin noin 26 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-autot kohteessa Lissabon ovat keskimäärin 65 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Lissabonissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Lissabonissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Lissabonissa 30 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Lissabonissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Klass Wagen (5 €/pvä), SURPRICE CAR RENTAL (5 €/pvä) ja BeRent (5 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Klass Wagen toimipaikasta Rua Doro 5, Camarate 2680-032 (7 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Lissabonissa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituimmat autovuokraamot Lissabonissa ovat Sixt (7,7, 82 arvostelua) ja Budget (6,5, 68 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Lissabon?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Lissabon on 6,44 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 77 € - 103 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Lissabonissa?

  Mini (Fiat 500 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Lissabonissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Portela (LIS) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Portela kentällä ovat Enterprise Rent-A-Car, DRIVEONHOLIDAYS, Europcar, Klass Wagen, Sixt ja Record Go.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Portela (LIS) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Portela kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Enterprise Rent-A-Car, DRIVEONHOLIDAYS, Europcar, ja Sixt.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Lissabonissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Lissabonissa?

  Mini autonvuokraus Lissabonissa maksaa keskimäärin 13 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Lissabonissa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Lissabonissa maksaa keskimäärin 31 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaLissabonissa?

  Economy-luokan auton Lissabonissa maksaa keskimäärin 15 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Lissabonissa?

  Autot vuokrataan useimmiten Lissabonissa Opcao Rent A Car Aeroporto Internacional de Lisboa, Rua C, Lisboa. We are located inside Hotel Star inn Lisbon Airport (6 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Lissabonissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 207 € viikolta (30 € per päivä) Lissabonissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Lissabonissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 887 € kuukaudessa (30 € per päivä) Lissabonissa.

 • Millainen auto sopii juuri Lissabonissa ajamiseen?

  Lissabonin autonvuokrausta miettiessä, kannattaa harkita tarkkaan mikä on oma tarve vuokra-auton suhteen. Jos mukana on esimerkiksi perhettä, tai paljon matkatavaraa, kannattaa harkita suurempaa autoa. Keskustassa ja sen lähialueilla ajamiseen suosittelemme kuitenkin vuokraamaan pienehkön auton. Pieni auto on kätevämpi varsinkin keskustan jyrkissä mäissä, ja mutkaisilla kapeilla kujilla. Tällöin myös esimerkiksi kadunvarsipysäköinti on huomattavasti helpompaa. Pienemmän auton vuokraaminen tulee yleensä myös halvemmaksi, kuin isomman auton.

 • Mikä on Lissabonin nopeusrajoitus?

  Nopeusrajoitukset on merkitty aina selkein merkein tienvarsiin. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on yleisesti 50 km/t, ja kaupungin ulkopuolella 90-120 km/t. Tarkkaile aina liikennettä ja nopeus merkintöjä, jotta vältät sakot. Portugalissa käytetään Suomen tapaan myös nopeuskameroita, mutta ne eivät ole kovin yleisiä kaupunkialueilla. Yleensä nopeuksia valvotaan kaupunkialueilla poliisin toimesta. Vaikka autonvuokraus Lissabonissa on halpaa, voivat ikävän kalliit ylinopeussakot tehdä reissusta yllättävän tyyriin. Kannattaa mieluummin ajaa vaikka hieman liian hitaasti, sillä liikenneonnettomuudet ovat ikävä kyllä yleisiä Portugalissa. Me KAYAK:illa suosittelemme pysymään valppaana liikenteessä, ja noudattamaan paikallisia liikennesääntöjä tarkasti.

 • Mihin kannattaa pysäköidä vuokra-auto Lissabonissa?

  Yleisesti ottaen auton pysäköinti keskustan alueella on lähes poikkeuksetta maksullista. Lissabonissa moni hotelli on rakennettu historiallisen vanhoihin rakennuksiin, joten niissä ei ole useinkaan omaa paikoitusta. Auton voi pysäköidä oman tarpeen mukaan kadunvarteen, tai johonkin monista parkkihalleista. Kadunvarteen pysäköitäessä tulee maksu suorittaa yleensä parkkimittariin. Lissabonin kaupungissa on eri alueita, joiden mukaan pysäköinnin hinta määräytyy. Valmistaudu maksamaan tunnin kadunvarsi pysäköinnistä jotakin 0.80 € ja 3 € väliltä. Yleisesti ottaen pysäköinti on maksutonta iltaisin, sunnuntaisin, sekä lauantaisin tietyn ajan jälkeen. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan pysäköintialueen kyltit paikan päällä pysäköinnin yhteydessä. Kaupunkialueelta löytyy myös useampi maksullinen, vartioitu pysäköintihalli (yleensä noin 10-20 €/päivä). 

Lissabonin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Global Rent A Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Largo Machado De Assis, 1C Esc. 4

+351 910 628 505

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Lisbon Airport

+351 910 628 505

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Guerin

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto De Lisboa Portela

+351 21 8486191

Maanantai05:59 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:0005:59 - 23:59
Keskiviikko05:59 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0005:59 - 23:59
Perjantai00:00 - 01:0005:59 - 23:59
Lauantai05:59 - 23:5900:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:0005:59 - 23:59

Av. Álvares Cabral, 45 - B

+351 213 889 175

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Record Go

9,2

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.6

Nouto/palautus

9.2

Hinta-laatusuhde

9.6

Yksi toimipiste Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto De Lisboa Portela

+351 346 6235 3303

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Puhtaus

9.5

Mukavuus

8.5

Nouto/palautus

8.2

Hinta-laatusuhde

8.7

3 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Av Alvares Cabral No 45 B

+351 21 388 9175

Maanantai00:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:00
Keskiviikko00:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:00
Perjantai00:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Av Severiano Falcao No 3

+351 21 839 0662

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai14:00 - 18:0009:00 - 19:00
Sunnuntai00:00 - 01:00

Humberto Delgado Intl Airport

+351 21 848 6191

Maanantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Keskiviikko06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:5900:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

8,2

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

8.2

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.7

3 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto Gen Humerto Delgado

+351 21 942 6300

Maanantai06:00 - 23:59
Tiistai06:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:59
Torstai06:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:59

Humberto Delgado Apt

+351 21 942 6300

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Rua Castilho, 72

+351 21 942 6300

Maanantai08:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:30
Torstai08:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ausocar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

9.0

4 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

17D Rua Diogo Bernardes, Lisbon

+351 217 815 750

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Lisboa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lisboa Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lisboa S. Apolonia Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Turisprime

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

8.0

3 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

167-E, Rua Castilho

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lisboa Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

R.rodrigues Sampaio,142/150

+351 210 532 783

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.6

Mukavuus

8.5

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

8.1

Yksi toimipiste Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Humberto Delgado Intl Airport

+351 21 848 6191

Maanantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Perjantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Lauantai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:5900:00 - 01:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Klass Wagen

7,7

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

8.6

Mukavuus

8.7

Nouto/palautus

7.5

Hinta-laatusuhde

7.3

Yksi toimipiste Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Rua Doro 5, Camarate

+351 300 500 414

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.2

Mukavuus

8.8

Nouto/palautus

7.2

Hinta-laatusuhde

8.8

Yksi toimipiste Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Rua Americo Jesus Fernandes lote G

+351 211303540

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.4

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

7.1

Hinta-laatusuhde

7.1

4 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Alameda das Com. Portuguesas

+351 255 788 199

Maanantai06:00 - 23:59
Tiistai06:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:59
Torstai06:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:59

Av. da Liberdade, 185

+351 255 788 199

Maanantai09:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:00
Torstai09:00 - 19:00
Perjantai09:00 - 19:00
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Praça José Queirós 1

+351 931 840 029

Maanantai08:30 - 18:3014:00 - 18:00
Tiistai08:30 - 18:3014:00 - 18:00
Keskiviikko08:30 - 18:3014:00 - 18:00
Torstai08:30 - 18:3014:00 - 18:00
Perjantai14:00 - 18:0008:30 - 18:30

Rua Andrade Corvo 31

+351 255 788 199

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVEONHOLIDAYS

7,2

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.2

Mukavuus

7.4

Nouto/palautus

6.8

Hinta-laatusuhde

7.4

4 toimipistettä Lissabonissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto De Lisboa Portela

00351 96 224 74 02

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Av. Álvares Cabral 45B

+351 935 990 311

Maanantai07:30 - 20:30
Tiistai07:30 - 20:30
Keskiviikko07:30 - 20:30
Torstai07:30 - 20:30
Perjantai07:30 - 20:30
Lauantai07:30 - 20:30
Sunnuntai07:30 - 20:30

Avenida Alvares Cabral, Number 45 B

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rua Fernando Namora

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.8

Mukavuus

7.4

Nouto/palautus

6.8

Hinta-laatusuhde

6.8

2 toimipistettä Lissabonissa

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto De Portela

+351 21 041 3314

Maanantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Torstai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 01:0006:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:5900:00 - 01:00
Sunnuntai00:00 - 01:0006:00 - 23:59

Lisbon Downtown

+351 21 041 3333

Maanantai08:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:30
Torstai08:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 19:0014:30 - 18:30
Sunnuntai09:00 - 19:0014:30 - 18:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

BENErent Rent-A-Car

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

7.3

Hinta-laatusuhde

6.6

2 toimipistettä Lissabonissa

Toimipisteet Lissabonissa

Lisbon Airport

+351 936 548 900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Passeio Baltico 39B

+351 936 405 118

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.3

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

6.3

Hinta-laatusuhde

7.2

Yksi toimipiste Lissabonissa

Toimipisteet Lissabonissa

Av. Infante Dom Henrique 337

+351 927 529 579

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai08:00 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

6,5

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.8

Mukavuus

7.8

Nouto/palautus

6.4

Hinta-laatusuhde

6.1

5 toimipistettä Lissabonissa

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto Portela Lisboa

+351 21 843 5550

Maanantai06:00 - 23:59
Tiistai06:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:59
Torstai06:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:59

Gare Do Oriente

+351 21 895 3915

Maanantai08:30 - 18:3014:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:3014:30 - 18:30
Keskiviikko08:30 - 18:3014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3008:30 - 18:30
Perjantai08:30 - 18:3014:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Hotel Mundial

+351 21 317 4231

Maanantai09:00 - 19:0014:30 - 18:30
Tiistai14:30 - 18:3009:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:0014:30 - 18:30
Torstai14:30 - 18:3009:00 - 19:00
Perjantai14:30 - 18:3009:00 - 19:00

Rua Castilho 167 E

+351 21 351 4560

Maanantai14:30 - 18:3008:00 - 20:00
Tiistai14:30 - 18:3008:00 - 20:00
Keskiviikko14:30 - 18:3008:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:0014:30 - 18:30
Perjantai08:00 - 20:0014:30 - 18:30
Lauantai09:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:00

Rua Castilho NR 167 E

+351 213 868 547

Maanantai09:00 - 19:0015:00 - 19:00
Tiistai09:00 - 19:0015:00 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 19:0015:00 - 19:00
Torstai15:00 - 19:0009:00 - 19:00
Perjantai15:00 - 19:0009:00 - 19:00
Lauantai15:00 - 19:0009:00 - 19:00
Sunnuntai09:00 - 19:0015:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.8

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.2

3 toimipistettä Lissabonissa

Toimipisteet Lissabonissa

Aeroporto Portela Lisboa

+351 21 843 5550

Maanantai06:00 - 23:59
Tiistai06:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:59
Torstai06:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:59

Gare Do Oriente

+351 21 895 3915

Maanantai08:30 - 18:3014:30 - 18:30
Tiistai08:30 - 18:3014:30