LIS

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Lissabon

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Lissabon Portelan lentoasema
la 17.8.
la 24.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Lissabon sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Lissabon lentotiedot

Lento saapuu Lissabon Portelan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 151 €
Lentoyhtiöt KLM, Air France, Lufthansa, airBaltic, Austrian Airlines, Finnair, Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Lissabon

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Lissabon? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Lissabon seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 196 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lissabon lentotarjoukset.
Kesä on Lissabonissa vilkasta matkustusaikaa, joten lentoliput kaupunkiin ovat usein kesäkuukausille hieman normaalia kalliimpia. Kesäisin matkailijat ympäri maailmaa lentävät kaupunkiin nauttimaan Lissabonin meri-ilmastosta ja nähtävyyksistä, kuten Castela de São Jorgen maurilaisesta linnasta, autenttisesta vanhasta kaupungista Alfamasta ja Rossion keskusta-aukiosta.
Halvat lennot Lissaboniin on yleensä helppo löytää kesäsesongin ulkopuolelle, etenkin talvikuukausille. Lissabonin talvisää saattaa olla ajoittain sateinen ja ennalta-arvaamaton, mutta myös aurinkoisia päiviä riittää. Lissabonin historiallisista kaupunginosista ja raitiovaunureiteistä on mukava nauttia myös off season -aikaan, kun matkailijoiden määrä kaupungissa on kesäsesonkia pienempi.
Kun lennät Helsingistä Lissaboniin, saavut Humberto Delgadon lentokentälle (Aeropuetro Humberto Delgado Lisboa), joka sijaitsee 7 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta, eli Baixasta. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joista Helsingin lennot saapuvat normaalisti terminaaliin 1, mutta lopullinen terminaali on hyvä tarkistaa omasta matkalipusta.
Edullisimmin pääset lentokentältä Lissabonin keskustaan metrolla, joka vie suoraan lentoasemalta Saldanha Cityn liikekeskukseen noin 15 minuutissa. Saldanha Citystä on hyvät metroyhteydet ympäri kaupunkia. Metromatkustajien on ostettava Viva Viagem -matkakortti, jonka hinta on noin 0,50 €. Matkaliput voit ladata kortille, ja kertalippu maksaa noin 1,45 €. Matkakortin voit ostaa lentoaseman lippuautomaatista. Kortti käy myös julkista liikennettä operoivan Carrisin keltaisissa busseissa, joista moni linjaa ajaa Lissabonin keskustaan lentokentän kautta. Bussien aikataulut ovat kuitenkin epäsäännöllisiä ja kyytiin pääsee vain käsimatkatavaroiden kanssa. Paikallisbussit sopivat parhaiten matkustajille, jotka matkustavat kevyen matkavarustuksen kanssa. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Aerobus-lentokenttäbussit sopivat paremmin kansainvälisille matkailijoille. Aerobus-linjojen bussit ovat tilavia ja niihin voi nousta myös isojen matkalaukkujen kera. Aerobus-linjoja on yhteensä kaksi, ja linjat vievät eri puolille Lissabonia noin 20–40 minuutin väliajoin. Kertalipun hinta on noin 4 € ja meno-paluulipun hinta noin 6 €. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
Taksit lentokentältä Lissabonin keskustaan maksavat noin 15 euroa per suunta. Yötaksa on päivähintoja kalliimpi, ja ison matkatavaramäärän kanssa matkustavilta saatetaan periä lisähintaa. Sovi mieluiten taksimittarin käytöstä tai matkan hinnasta etukäteen. Uberin käyttö tulee usein hieman takseja halvemmaksi. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Lissabon lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Lissabon?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 45m

Mikä on halvin lento kohteeseen Lissabon?

Halvin lentolippu reitille Lissabon - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 151 € meno-paluulennolle Helsinki - Lissabon. Suosituin reitti on Helsinki - Lissabon a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 334 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lissabon?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja airBaltic lentävät eniten paikkaan Lissabon. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & airBaltic lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Lissabon Portelan lentoasema on Lissabon keskustasta ?

Portelan lentoasema Lentokenttä on 7 kilometriä päässä kohteen Lissabon keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Lissabon?

Lissabon lähinnä oleva kenttä Lissabon Portelan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Portelan lentoasema, tai lyhyemmin Lissabon. lentokenttäkoodi on LIS.

Mitä lennot Lissaboniin maksavat?

Halvat lennot Lissaboniin sisältävät usein välilaskun, jolloin lentomatka pitenee parilla tunnilla verrattuna suoriin lentoihin. Loppujen lopuksi hintaero vaihdollisten ja suorien lentojen välillä ei kuitenkaan ole merkittävä. Huomioithan, että monilla halpalentoyhtiöllä ruumaan menevät matkalaukut ja ateriat lennolla eivät kuulu lentolipun hintaan. Ostamalla lentoliput varaat paikan lennolle, mutta muut palvelut maksetaan erikseen, mikä nostaa matkan kokonaishintaa. Lisäksi suorat lennot säästävät aikaa.

Kuinka kauan lento Lissaboniin kestää?

Suora lento Helsingistä Lissaboniin kestää noin 4 tuntia 55 minuuttia. Pidennetty viikonloppu Lissabonissa onnistuu siis hyvin lentoaikojen puolesta. Yhden välilaskun kanssa lentomatkan kesto on lyhimmillään noin 7–8 tuntia, mutta pisimmillään se saattaa olla jopa 12 tuntia. Lyhyen kaupunkiloman viettämiseen suorat lennot ovat kätevämpi vaihtoehto. KAYAKin hakukoneen avulla voit hakea lentoja Lissaboniin, ja hakutuloksia voit rajata lennon keston ja välilaskujen määrän perusteella. Näin lomasi Lissabonissa ei kulu pitkiin lentomatkoihin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lissaboniin?

Suorat lennot Helsingistä Lissaboniin tarjoavat Finnair ja TAP Air Portugal. Välilaskullisia lentoja tarjoavat esimerkiksi Lufthansa, Scandinavian Airlines, KLM Royal Dutch Airlines ja Air France. Kaikki lennot Lissaboniin löydät helposti KAYAKin hakupalvelusta. Voit rajata hakua lentoyhtiöiden, välilaskujen, lennon keston ja hinnan mukaan, jotta löydät helpoiten parhaiten sopivat lennot matkaasi varten.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Lissabonia?

Lissabonin lähin lentokenttä on Humberto Delgadon lentokenttä. Se tunnetaan yleisesti myös nimillä Lisbon Airport ja Portela Airport, sillä kenttä sijaitsee Portelan alueella. Vuonna 2016 lentokenttä nimettiin poliitikon ja ilmavoimien kenraalin Humberto Delgadon mukaan. Lentokenttä on seitsemän kilometrin päässä Lissabonin keskustasta.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Lissabon lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
151 €
vain
151 €
Matkakohde
Lissabon
151 €
vain
151 €
su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t 50m
ti 5. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 50m
151 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
ATH
OK 4,4

Plussat: Reclinable seats.

Miinukset: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

DUB
AMS
Erinomainen 8,3

Miinukset: The KLM crew are always great serving and treating you. Well above many other airlines.

EDI
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: The friendliness of the crew

SJO
PTY
Hyvä 7,6

Plussat: The crew and the timing were ok

Miinukset: The seats were uncomfortable

AAL
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very professional

Miinukset: Lost luggage

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t 15m
ke 6. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 45m
151 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 763 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
NBO
Erinomainen 9,3

Plussat: Staff were friendly and seats in business were super comfortable.

COO
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Great food and friendly crew.

Miinukset: Seatback system was old and not very functional.

LIN
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: crew great comfortable

CDG
JFK
Hyvä 6,6

Miinukset: See above.

PRG
CDG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing !! Such a bullshit flight ever !!!

Miinukset: No tv fo 14 hr long flight !! Flight delayed for 1 he !! No proper arranged to board .. it was kiosk!! Food quality was worse. No space to seat !! Can’t sleep .. no leg space !! Worst fight till the date !!!

ti 22. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
7t 30m
pe 25. lokak.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
185 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 196 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My flt from DEN was delayed so I missed my connection - it didn't happen.

EWR
FRA
OK 5,0

Miinukset: Airline lost my bag. Not happy at all. Lufthansa is a let down. I’m an beside myself and there are meds in my bag that are needed.

BOS
MUC
Hyvä 7,6

Miinukset: Seat very short & im only 5’2” and it was short even for my legs. Too short for anyone average Otherwise ok

NCE
MUC
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The incoming pilot to Nice parked at the wrong gate and apparently, once parked, it could not be moved. So the airport had to scramble buses which made the flight depart more than an hour late. We had a 50-minute layover and Lufthansa did not hold the plane. So we got home a day late.

Miinukset: They could have left Nice on time, or held the plane for us in Munich.

MAN
MUC
OK 4,8

Plussat: Fairly comfortable, good cabin crew

Miinukset: Lost baggage - horrendously slow lost baggage department in Athens. Spent 1 hour + standing in line. Bag still hasn't shown up

to 19. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
20t 25m
ti 31. jouluk.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 35m
216 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 536 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
LED
RIX
Hyvä 6,3

Plussat: New planes

Miinukset: I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed.

RIX
HEL
OK 4,0

Plussat: Newer plane.

Miinukset: The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
MUC
OK 5,0

Miinukset: Flying with the same company from Vilnius, only on Riga they decided to weight the cabin bags. I understand the police, the limit weight, but they should apply it from the first flight, not just half way

VNO
RIX
OK 5,3

Miinukset: Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems

la 12. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
25t 50m
la 19. lokak.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
35t 20m
250 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 4 445 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
VIE
LAX
Hyvä 6,6

Miinukset: The Austrian airlines website is absolutely the worst and least user friendly that I've seen for an airline. I tried paying for my bags and it rejected half of the itinerary's bookings for no reason. It took a ton of clicks to get stuff done and I kept getting errors. Very limited movie selection.

VIE
BKK
Hyvä 6,0

Plussat: Noting outstanding.

Miinukset: Seat comfort.

CTA
PMO
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Mechanical problems caused a 5+ hour delay. Very poor communication regarding what was happening. It was my first—and last—time flying with Austrian Airlines.

VIE
ZRH
Erinomainen 9,6

Plussat: Leg room was good. I am 6ft 2in

Miinukset: Seat bottom could have been better. I have a honey bottom

VIE
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Friendly crew and ground crew worked VERY quickly and efficiently to deal with a broken plane and switch us all rather seamlessly to a replacement plane. Impressive.

to 22. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
4t 50m
ti 27. elok.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 40m
287 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 4 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
PHL
AMS
OK 4,6

Plussat: Crew was pleasant.

Miinukset: Very old plane with seatback screens or USB ports for charging.

VNO
HEL
Erinomainen 9,0

Miinukset: Boarding process could have been smoother

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

EDI
PHL
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Miinukset: Nothing

HEL
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: A350, smooth and quiet. Nice plane

Miinukset: Seats in business are a little crowded and close together. opening to get in and out of seat is minimal

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t 50m
ti 5. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 50m
151 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
ATH
OK 4,4

Plussat: Reclinable seats.

Miinukset: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

AMS
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes

Miinukset: Everything was good

LCY
AMS
Erinomainen 8,0

Miinukset: Head support for 6 feet plus people on seats would be good

AMS
BLQ
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Slow service.

Miinukset: Better communication!

AMS
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Travelled business class and was ace experience

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t 15m
ke 6. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 45m
151 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 763 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
BOS
CDG
Erinomainen 8,6

Plussat: Boarding procedures and crew were top. Wines and beverages excellent and even in super economy water was served several times

Miinukset: The food could have been much better, should consider doing everything organic. As it was, the chicken in the meal was awful, the dessert terrible. The rice in the salad hard, almost uncooked. The only good quality food was the bread and the cheese

MUC
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: Bag was sent straight to NY although Norwegian screwed it up. Am yet to receive my luggage.

CDG
SFO
Erinomainen 8,0

Plussat: Not being charged for my first bag of luggage

Miinukset: Nothing

CDG
BCN
Erinomainen 9,0

Miinukset: No entertainment facilities

JNB
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was nice.

Miinukset: Food could be better, or at least be provided an option to purchase an upgraded meal. Also, insufficient amount of drinking water provided to passengers.

la 28. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
18t 20m
su 5. tammik.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 15m
319 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 287 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
FCO
IST
Erinomainen 8,0

Plussat: Turkish Air’s boarding is very good and their food and entertainment is good

Miinukset: I have flown many international miles and many with Turkish Air. I have seen them go backwards as an airline these past 9 years. No more Premium Economy and very small seats, no more hot towels b4 takeoff, unbearably hot cabins, no good snacks on long flights, etc.

IST
AMS
Hyvä 6,0

Miinukset: It took around 15 minutes for airplane to park and I was very near to loose my second flight, if my second flight had not delayed I would have loose it totally.

AMS
IST
Erinomainen 8,0

Plussat: food is amazing

Miinukset: seat is outdated, but new seat for biz is coming very soon

LHR
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The flight and crew were excellent. Turkish Airlines business is always good.

Miinukset: The delay leaving Heathrow was not so good.... missed connecting flight in Istanbul and no availability on the night flight. Had to re-book with Air Astana.

IAH
IST
Erinomainen 8,3

Plussat: The food

Miinukset: My seat wasn't working properly and wasn't comfortable.

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t 15m
ke 6. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 45m
151 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 763 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
YUL
CDG
Hyvä 7,3

Miinukset: Train your ground crew. Our luggage was not placed on our flight from Paris to Amsterdam and were sent to Amsterdam on separate planes. My husband’s medication was in his bag. This was a great inconvenience for us. Never again on Air Canada. I suggest you explore the baggage process used by Delta.

JFK
PRG
OK 4,0

Miinukset: Seat was super uncomfortable. Could not fit in my legs at all, could not recline it enough. Maybe sufficient for a one hour flight, definitely not on an intercontinental flight.

CDG
PRG
Hyvä 7,6

Plussat: Friendly crew

DXB
CDG
Erinomainen 8,6

Plussat: Well trained, professional, highly efficient flight attendant, and what is more important, in good mood during the whole the flight

Miinukset: The mobile application Air France didn't know the city or airport Dubai. Often same thing happens on the android application work Sheremetievo airport in Moscow

EVN
CDG
Hyvä 7,0

Miinukset: There was no entertainment available.

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t 50m
ti 5. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 50m
151 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
JNB
Erinomainen 8,0

Plussat: Great crew, comfortable seating with enough leg room.

Miinukset: Provide dinner before getting to joburg, instead of a snack. Flight arrives late so dinner would be appreciated

AMS
JFK
Erinomainen 9,3

Miinukset: I was seated next to the restroom, which is not a pleasant experience for an international flight.

CWL
AMS
Hyvä 7,2

Plussat: Just as I expected. And I made my last connection easily.

ARN
AMS
OK 4,4

Plussat: Onboard crew were nice and polite. Flight was on time (a rarity).

Miinukset: The boarding crew was rude and unpleasant, the plane was boiling hot.

AMS
LCY
Keskinkertainen 3,3

Plussat: The aircraft

Miinukset: No overbooking next time!

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t 15m
ke 6. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 45m
151 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 763 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
WAW
CDG
Hyvä 6,3

Plussat: The crew was nice and the seat comfortable.

Miinukset: Never got the pre-ordered wheelchair in Paris and only after long negotiations at JFK. Also, Delta lost my checked bag between JFK and DCA.

KBP
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: The whole crew is so kind

Miinukset: Delta made my whole first flying experience the best.

FIH
CDG
Erinomainen 8,3

Miinukset: Plane is old and entertainment facilities are no longer appropriate

MRS
CDG
Erinomainen 8,8

Plussat: Crew very professional

Miinukset: Boarding was a little confusing

TLV
CDG
Hyvä 7,3

Miinukset: Entertainment worked sporadically

ke 30. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
13t 50m
ti 5. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 50m
151 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
TXL
Erinomainen 8,0

Miinukset: Too hot inside the aircraft

GVA
AMS
Hyvä 6,4

Plussat: The crew was pleasant

Miinukset: Baggage checkin & flight boarding was slow & disorganized.

GLA
AMS
OK 4,3

Plussat: Friendly crew

Miinukset: KLM lost one piece of my luggage

AAL
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Very professional

Miinukset: Lost luggage

VIE
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: Fix the damn KIOSKS at Vienna!

ti 22. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
7t 30m
pe 25. lokak.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 20m
185 €
Matka: 4 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 196 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
KIV
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: The best

MUC
DUS
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: 10+ hours flight. No food. No beverage. No snack. No blanket. I travel a lot and never saw a flight without service like this before. At the very minimum, snacks are reasonable. Extremely bad experience. Very disappointed with Lufthansa.

LHR
FRA
Erinomainen 9,0

Plussat: Plane was super nice and new and crew was great!

CDG
FRA
OK 4,0

Miinukset: A delay to unload then reload bags, followed by no in-flight communication of connecting flights, led to a missed connection and an overnight hotel stay.

DEN
MUC
OK 5,0

Plussat: Plane was in good condition.

Miinukset: Seats are lousy and armrests so hard my arms go numb. Screaming babies for hours without stopping .

to 5. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
9t 35m
su 8. jouluk.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 15m
152 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
JNB
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew helpful. Food good.

Miinukset: Better range of movies please

AMS
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: Seat was good

Miinukset: Depart on time (1 hour late), hostess put a laptop in the overhead, which fell out and hit me when the bin was opened

LOS
AMS
Hyvä 7,6

Miinukset: 1. In Flight Entertainment 2. Controlled In Flight Temperature

LCY
AMS
Erinomainen 8,0

Miinukset: Head support for 6 feet plus people on seats would be good

IAH
AMS
OK 5,3

Miinukset: KLM was not prepared to get wheel chair passenger off plane. Cost me delay of 1 hour. I will never fly KLM again.

su 21. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
4t 55m
pe 26. heinäk.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
412 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
DUB
LIS
Keskinkertainen 3,6

Plussat: The flight crew was great. The boarding crew and gate staff where rude.

Miinukset: Flight was delayed by 2 hours. Long day. Did not inform you of what was going on. Changed gated not very clear.

LIS
ORD
Erinomainen 8,0

Plussat: Cod fish meal was nice! Lots of movie options, and the staff were nice.

Miinukset: Foot rests would have been great to have. The boarding process was exhausting. A long line for another passport check (after the immigration check point) and the long bus ride to the aircraft.

RAK
LIS
Keskinkertainen 3,3

Plussat: The crew was very professional and service minded

Miinukset: The food was disgusting this time as well as the last time I traveled with TAP. The seats was uncomfortable and in leather like material witch made the seats very warm and sticky.

JFK
LIS
Erinomainen 8,0

Miinukset: Flight delayed but otherwise it was good! Maybe entertainment such as tv monitors or inflight entertainment upgrade.

HAM
LIS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything very professional and high quality.

Miinukset: The queue for the check-in / bagagge drop-off took almost an hour; only towards the end a second regular counter (besides the premium) was opened.

ke 13. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
10t 25m
su 17. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 45m
189 €
Matka: 5 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 196 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
WAW
FRA
OK 5,3

Plussat: We landed safely. I like the A380.

Miinukset: One crew member in particular looked very frazzled and was rushing to do everything. They also took away my suitcase which would have very easily fit in the overhead.

MUC
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great

Miinukset: N/A

DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My flt from DEN was delayed so I missed my connection - it didn't happen.

IST
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything thanks

Miinukset: Awesome thanks

DUS
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Crew was young and did a good job but I got the feeling they were working their way to their own vacation at the destination.

to 19. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
20t 25m
ti 31. jouluk.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 35m
216 €
Matka: 13 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 536 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
RIX
PLQ
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Short flight

Miinukset: They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

RIX
AUH
Hyvä 6,3

Plussat: Did not have food, so not able to rate that. Comfortable for sure! Plane ain't that big and one side had only 2 seats next to each other.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

RIX
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Good service, good connection in Riga! Perfectly on time!

ti 29. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
8t 15m
ti 5. marrask.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 35m
165 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 763 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
JFK
PRG
OK 4,0

Miinukset: Seat was super uncomfortable. Could not fit in my legs at all, could not recline it enough. Maybe sufficient for a one hour flight, definitely not on an intercontinental flight.

SFO
CDG
Erinomainen 8,8

Plussat: Crew was solicitous.

Miinukset: They didn't seat a couple with a baby together which put me in the unpleasant place of being asked to give up my bulkhead seat for a window seat.

SFO
CDG
OK 4,0

Miinukset: Boarding clusterf...

BHX
CDG
Erinomainen 10,0

Miinukset: Really hard to get boarding passes online

CDG
ATL
Erinomainen 8,6

Miinukset: The craft is a bit old. Harsh landing.

to 5. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
LIS
Lisbon Humberto Delgado
9t 35m
su 8. jouluk.
LIS
Lisbon Humberto Delgado
HEL
Helsinki-Vantaa
27t 15m
152 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 282 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
ARN
AMS
OK 4,4

Plussat: Onboard crew were nice and polite. Flight was on time (a rarity).

Miinukset: The boarding crew was rude and unpleasant, the plane was boiling hot.

PTY
AMS
Erinomainen 8,6

Miinukset: I congratulate the KLM crew!

GRU
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew is really welcoming

Miinukset: The seats are too narrow and a bit too hard

CWL
AMS
Hyvä 7,2

Plussat: Just as I expected. And I made my last connection easily.

AMS
EDI
Erinomainen 9,0

Miinukset: KLM crew exceed our expectations

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka