LIS

Etsi halpoja lentoja Lissaboniin alk. 95 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 4.9.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 6/7
to 13/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Lissaboniin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

95 €

Hyvä tarjous meno-paluu

279 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

205 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 11 %.
Lento Helsinki – Lissabon
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja Lissaboniin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Lissaboniin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Lissaboniin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Lissaboniin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 205 € yhdensuuntainen - 242 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien heinäkuu ja elokuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Lissabonin lentotarjoukset.
  • Kesä on Lissabonissa vilkasta matkustusaikaa, joten lentoliput kaupunkiin ovat usein kesäkuukausille hieman normaalia kalliimpia. Kesäisin matkailijat ympäri maailmaa lentävät kaupunkiin nauttimaan Lissabonin meri-ilmastosta ja nähtävyyksistä, kuten Castela de São Jorgen maurilaisesta linnasta, autenttisesta vanhasta kaupungista Alfamasta ja Rossion keskusta-aukiosta.
  • Halvat lennot Lissaboniin on yleensä helppo löytää kesäsesongin ulkopuolelle, etenkin talvikuukausille. Lissabonin talvisää saattaa olla ajoittain sateinen ja ennalta-arvaamaton, mutta myös aurinkoisia päiviä riittää. Lissabonin historiallisista kaupunginosista ja raitiovaunureiteistä on mukava nauttia myös off season -aikaan, kun matkailijoiden määrä kaupungissa on kesäsesonkia pienempi.
  • Kun lennät Helsingistä Lissaboniin, saavut Humberto Delgadon lentokentälle (Aeropuetro Humberto Delgado Lisboa), joka sijaitsee 7 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta, eli Baixasta. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joista Helsingin lennot saapuvat normaalisti terminaaliin 1, mutta lopullinen terminaali on hyvä tarkistaa omasta matkalipusta.
  • Edullisimmin pääset lentokentältä Lissabonin keskustaan metrolla, joka vie suoraan lentoasemalta Saldanha Cityn liikekeskukseen noin 15 minuutissa. Saldanha Citystä on hyvät metroyhteydet ympäri kaupunkia. Metromatkustajien on ostettava Viva Viagem -matkakortti, jonka hinta on noin 0,50 €. Matkaliput voit ladata kortille, ja kertalippu maksaa noin 1,45 €. Matkakortin voit ostaa lentoaseman lippuautomaatista. Kortti käy myös julkista liikennettä operoivan Carrisin keltaisissa busseissa, joista moni linjaa ajaa Lissabonin keskustaan lentokentän kautta. Bussien aikataulut ovat kuitenkin epäsäännöllisiä ja kyytiin pääsee vain käsimatkatavaroiden kanssa. Paikallisbussit sopivat parhaiten matkustajille, jotka matkustavat kevyen matkavarustuksen kanssa. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
  • Aerobus-lentokenttäbussit sopivat paremmin kansainvälisille matkailijoille. Aerobus-linjojen bussit ovat tilavia ja niihin voi nousta myös isojen matkalaukkujen kera. Aerobus-linjoja on yhteensä kaksi, ja linjat vievät eri puolille Lissabonia noin 20–40 minuutin väliajoin. Kertalipun hinta on noin 4 € ja meno-paluulipun hinta noin 6 €. (Tiedot tarkistettu 14.6.2018.)
  • Taksit lentokentältä Lissabonin keskustaan maksavat noin 15 euroa per suunta. Yötaksa on päivähintoja kalliimpi, ja ison matkatavaramäärän kanssa matkustavilta saatetaan periä lisähintaa. Sovi mieluiten taksimittarin käytöstä tai matkan hinnasta etukäteen. Uberin käyttö tulee usein hieman takseja halvemmaksi. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset - Lissabonin lentojen varaus

Suositut 4 lentoyhtiötä, jotk lentävät Lissaboniin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3733 arvosteluun
79boarding
84crew
80overall
72entertainment
76comfort
74food
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Plussat: "Food was good... Flight was decent. flight attentands were nice."
Miinukset: "we were 2 people flying, 1st person got a message from TAP that the flight schedule was changed to 1hr earlier, i was not informed about this until late night. Then once we got to the airport for the earlier flight, they said that the flight was delayed atleast one hour. Flight numbers were not changed so i guess they just combined 2 flights together to save or something, so we ended up missing hotel breakfest and ended up waiting in the airport for more than 2 hours because of bad communication."

Varaa halvat Lissabonin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

14.11.ti
1 välilaskuKLM
11t 15mHEL-LIS
22.11.ke
1 välilaskuKLM
10t 25mLIS-HEL
187 €
14.11.ti
1 välilaskuLufthansa
11t 45mHEL-LIS
21.11.ti
1 välilaskuLufthansa
10t 50mLIS-HEL
193 €
23.8.ke
1 välilaskuNorwegian
6t 20mHEL-LIS
7.9.to
1 välilaskuNorwegian
12t 20mLIS-HEL
210 €
24.9.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 25mHEL-LIS
2.10.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 00mLIS-HEL
218 €
14.11.ti
2 välilaskuaLufthansa
10t 00mHEL-LIS
21.11.ti
1 välilaskuLufthansa
10t 00mLIS-HEL
219 €
13.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 00mHEL-LIS
20.11.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 20mLIS-HEL
220 €
16.11.to
1 välilaskuLufthansa
10t 35mHEL-LIS
23.11.to
1 välilaskuLufthansa
15t 05mLIS-HEL
221 €
12.9.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mHEL-LIS
14.9.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 15mLIS-HEL
223 €
12.9.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mHEL-LIS
13.9.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 20mLIS-HEL
225 €
12.9.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 10mHEL-LIS
15.9.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 35mLIS-HEL
231 €
14.11.ti
2 välilaskuaLufthansa
10t 00mHEL-LIS
22.11.ke
1 välilaskuLufthansa
9t 00mLIS-HEL
234 €
15.11.ke
1 välilaskuLufthansa
10t 30mHEL-LIS
22.11.ke
1 välilaskuLufthansa
15t 05mLIS-HEL
235 €
14.11.ti
2 välilaskuaBrussels Airlines
21t 00mHEL-LIS
21.11.ti
2 välilaskuaBrussels Airlines
21t 30mLIS-HEL
246 €
16.11.to
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 55mHEL-LIS
23.11.to
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 35mLIS-HEL
256 €
17.11.pe
2 välilaskuaBrussels Airlines
31t 40mHEL-LIS
24.11.pe
2 välilaskuaBrussels Airlines
25t 15mLIS-HEL
259 €
16.11.to
2 välilaskuaBrussels Airlines
21t 00mHEL-LIS
23.11.to
2 välilaskuaBrussels Airlines
45t 30mLIS-HEL
265 €
8.9.pe
1 välilaskuKLM
10t 55mHEL-LIS
14.9.to
1 välilaskuKLM
12t 00mLIS-HEL
280 €
14.11.ti
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 55mHEL-LIS
21.11.ti
1 välilaskuTAP AIR PORTUGAL
26t 00mLIS-HEL
283 €
14.11.ti
suora lentoFinnair
4t 55mHEL-LIS
21.11.ti
suora lentoFinnair
4t 35mLIS-HEL
288 €
28.8.ma
1 välilaskuTAP AIR PORTUGAL
17t 00mHEL-LIS
1.9.pe
suora lentoTAP AIR PORTUGAL
4t 40mLIS-HEL
295 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

4.9.ma
1 välilaskuRyanair
24t 05mHEL-LIS
95 €
4.9.ma
2 välilaskuaRyanair
23t 25mHEL-LIS
100 €
29.8.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 20mHEL-LIS
107 €
31.8.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 05mHEL-LIS
108 €
21.8.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 25mHEL-LIS
110 €
24.8.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 55mHEL-LIS
112 €
30.8.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 05mHEL-LIS
114 €
3.8.to
1 välilaskuNorwegian
13t 30mHEL-LIS
115 €
1.9.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 20mHEL-LIS
117 €
28.8.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 15mHEL-LIS
122 €
18.8.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 45mHEL-LIS
123 €
17.8.to
1 välilaskuNorwegian
13t 20mHEL-LIS
125 €
18.8.pe
1 välilaskuRyanair
23t 05mHEL-LIS
130 €
24.7.ma
2 välilaskuaRyanair
24t 45mHEL-LIS
134 €
23.8.ke
1 välilaskuNorwegian
6t 20mHEL-LIS
135 €
24.7.ma
2 välilaskuaRyanair
25t 05mHEL-LIS
140 €
18.8.pe
suora lentoFinnair
4t 50mHEL-LIS
141 €
2.8.ke
1 välilaskuNorwegian
29t 00mHEL-LIS
143 €
29.8.ti
1 välilaskuRyanair
11t 05mHEL-LIS
150 €
15.8.ti
1 välilaskuKLM
6t 50mHEL-LIS
161 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

21.6.ke
suora lentoRyanair
1t 45mFNC-LIS
21.6.ke
suora lentoRyanair
1t 50mLIS-FNC
72 €
11.7.ti
suora lentoRyanair
1t 45mFNC-LIS
14.7.pe
suora lentoRyanair
1t 50mLIS-FNC
76 €
23.6.pe
suora lentoRyanair
1t 45mFNC-LIS
26.6.ma
suora lentoRyanair
1t 50mLIS-FNC
80 €
19.9.ti
suora lentoeasyJet
1t 45mFNC-LIS
25.9.ma
suora lentoeasyJet
1t 45mLIS-FNC
83 €
20.7.to
suora lentoRyanair
1t 45mFNC-LIS
23.7.su
suora lentoRyanair
1t 50mLIS-FNC
89 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Lissaboniin

Matkakohde:

Lissabon (LIS)Portugali

Tarjouksia paluulennolle:

Lissabon - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

159 €
485 €
540 €
441 €
764 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Lissabon.

Selaa matkakohteita:

159 €