Etsi halpoja lentoja kohteeseen Málagan lentoasema (AGP)

Vertaa lentoliput kohteeseen Málagan lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Málagan lentoasema lentotiedot

Lento saapuu Málagan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 97 €
Lentoyhtiöt Ryanair, Lufthansa, SAS, KLM, Norwegian Air International, Finnair, Norwegian, airBaltic, SmartWings, Air France, TAP AIR PORTUGAL

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málagan lentoasema

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málagan lentoasema? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málagan lentoasema seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 132 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja maaliskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málagan lentoasema on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málagan lentoasema lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málagan lentoasema lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Málagan lentoasema?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 39m

Mikä on halvin lento kohteeseen Málagan lentoasema?

Halvin lentolippu kohteeseen Málagan lentoasema paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 97 € meno-paluu reitillä Turku kohteeseen Málagan lentoasema. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Málagan lentoasema ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 212 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málagan lentoasema?

Yleensä kohteista Suomi, Norwegian Air International, Finnair ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Málagan lentoasema. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Norwegian Air International, Finnair & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málagan lentoasema on Malaga keskustasta ?

Málagan lentoasema Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Malaga keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Varaa halvat Málagan lentoasema lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
107 €
vain
107 €
Tampere
112 €
vain
112 €
Turku
97 €
vain
97 €
Matkakohde
Malaga
97 €
vain
97 €
su 20. tammikuuta
TKU
Turku
AGP
Malaga
21t 10m
su 27. tammikuuta
AGP
Malaga
TKU
Turku
17t 55m
97 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 6. maaliskuuta
TMP
Tampere-Pirkkala
AGP
Malaga
27t 30m
ti 12. maaliskuuta
AGP
Malaga
TMP
Tampere-Pirkkala
27t 40m
112 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 14 574 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,3
Mukavuus
6,0
Henkilökunta
7,1
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LCJ
STN
Keskiverto 2,0

Miinukset: 5 hour delay, flying from another city, no refreshments or meals offered at the time of waiting, staff confused

BUD
MAN
Hyvä 7,6

Plussat: The flight left on time and arrived early, the staff were pleasant and friendly.

Miinukset: The cabin was a bit grubby.

LIG
STN
OK 5,6

Plussat: It’s a budget airline, so I liked the price. Also the ease.

Miinukset: A little late to take off, the interior of Ryanair planes is perhaps the most visually offensive environment that I experience in my life. Flew BA not long ago and remembered how nice a flight can actually be. Oh, also Ryanair staff seem like they’re recruited on their ability to be uncommunicative and not to care about it. Amazingly consistent in this respect, but to their credit, you know what to expect.

PRG
EIN
OK 4,8

Plussat: price

Miinukset: Uncomfortable chairs, late boarding, even then- a lot of waiting. No entertainment.

DUB
LGW
Keskiverto 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: have to pay 55 euro’s for checkin .... crew very rude at the desk

ke 16. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 25m
to 31. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 25m
114 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 675 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
IAD
IND
Hyvä 7,5

Miinukset: I did not like the fact that the United flight I came in on was over a MILE of corridors away from the outgoing flight.

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: smooth as silk flight, beautiful clean comfy airplane. Roomy seats. great entertainment system. Excellent friendly staff. Pretty darn good food. Excellent value.

Miinukset: having to come back from vacation!!

MUC
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was so attentive and helpful. Very courteous and friendly. Had great experience.

Miinukset: Head rest on Seats tilts slightly forward making long flight uncomfortable

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

FRA
AMM
Erinomainen 8,0

Plussat: Food and service were phenomenal, and the seats were very comfortable.

Miinukset: Gate agents were joking and laughing during pre-board, and the entire plane attempted to board at once.

la 26. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 50m
ti 29. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
114 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 618 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
BOS
Hyvä 6,0

Plussat: Planes are newish and comfortable. Decent amount of room in economy. Very good entertainment system with a not of great Nordic content (Swedish, Danish and Norwegian movies) Food was pretty good for an airplane. The service is excellent. I slept through the meal service, but they still made it a point to get me a meal when I woke up. Old fashioned tea and coffee service, with a steward going up and down the aisles with proper tea and coffee pots. Very professional, a high end feel to everything.

EWR
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane clean ,Food good etc.

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Loved the service. Nice small plane. Very easy boarding. This is a quick inter-city flight. The plane is small and agile. It did some pretty nimble turns and sharp banking that might be a little too exciting for some.

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Every seat has bottle of water

CPH
ORD
Erinomainen 8,0

Plussat: Plenty of room on this flight. The plane was about half full.

Miinukset: Everyone's breakfast was supposed to be an "egg and bacon" flavored wrap of some sort, but there was absolutely no egg or bacon flavor associated with it. The flavor of bacon is very distinctive. This thing's flavor and texture suggested some sort of very tasteless doughy material, with certainly nothing tasting like egg or bacon inside of it. Ugh.

la 2. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
14t 00m
ti 12. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 15m
119 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 441 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
ATL
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Face recognition was amazing

Miinukset: Too hot on plane

AMS
IAH
Erinomainen 8,0

Plussat: Very friendly and helpful crew.

AMS
ZRH
Hyvä 6,0

Miinukset: Still waiting to board after missing this connection had to be booked on another airline

YYZ
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Staff very pleasant

Miinukset: Evening snack was not the greatest breakfast was pretty food

CWL
AMS
Keskiverto 3,6

Miinukset: The flight advertised meals..a small pastry was served an hour into the flight. I asked when the meal would be and was told a few hours...which turned out to be breakfast..i wated all night for food that only came an hour before landing. Now hungrey and tierd.I.will not be flying klm ever again !!

ti 1. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ma 14. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 40m
151 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 473 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
HEL
OUL
Hyvä 6,6

Plussat: Cheap and comfortable budget airline.

Miinukset: Delayed departure without any explanation

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

LGW
BCN
Erinomainen 9,6

Plussat: Very intuitive self drop-off service, helpful and friendly staff

Miinukset: The flight got 30 min delayed, online check-in opens 24h prior to departure

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Plussat: Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

la 24. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 40m
la 8. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
158 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 233 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
DUB
HEL
OK 4,6

Plussat: Boarding was ok in Dublin, even though they habitually use one of the poor gates with inadequate seating and entry to the plane from the tarmac, not via a bridge. queing and check in were well managed however.

Miinukset: Disembarked at Helsinki unto a bus. Despite landing roughly on time, this antiquated procedure effectively made the flight 20 mins late, as that’s when the passengers got to the terminal.

HEL
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: I enjoy my flight

Miinukset: Again no complains

ARN
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Very enjoyable

Miinukset: I have no complaints

HEL
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: I wish I found somebody to take me around

Miinukset: No complains

HEL
LHR
Erinomainen 8,5

Plussat: Speed boarding process.

Miinukset: No entertainment system on a 3 hour flight...

ma 26. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
su 2. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 55m
159 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 319 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
JFK
AMS
Hyvä 7,0

Plussat: I liked the aircraft and the crew

Miinukset: the lack of food

MAD
JFK
OK 4,0

Plussat: The aircraft was great but the service is horrible. Unless you buy a bottle of water or walk to the back of the plane for a small cup of it, you don’t get any. Order in flight food and bottle of water thatctook over and hour to get to me. Taxied at airport for 45 minutes.

Miinukset: Above

JFK
OSL
Keskiverto 2,0

Plussat: The price

Miinukset: Delays, missed connecting flight

LAX
MAD
Erinomainen 8,4

Plussat: What I liked was the cleaness of the premium cabin on the Dreamliner was a plus. Seat 5A was roomy enough for a 5'4" female. The food that was included with my fare was good but I felt like a giant because the portions were packaged in these tiny little boxes and the plastic utensils where so small that it was hard to wrap your fingers around them to eat your food. The crew was attentive and the pilot spoke clearly when giving announcements which was a plus for me because I don't hear very well inside an airplane.

Miinukset: What I didn't like was that when you requested Business Class when booking your flight and you had the option to choose Business Class and your boarding pass and receipt states, "Business Class" on it, you think you are GETTING Business Class. However, that wasn't the case. The seats in the Premium Cabin are NOT Business Class. The seats do not lay completely flat. They only reclined back to to about half way and when the passenger in front of you have their seat reclined back, you have to pull on their head rest in order to get out of your seat. But the seats did have a foot rest which reclined with your seat. So, it could have been worse. In my defense, I did not know that this airline markets itself as a premium low fare airline. Had I known, I either would have not booked the ticket and went to BA or would have less expectations.

FCO
EWR
Keskiverto 3,6

Miinukset: Probably the worst flight international - Crew was excellent but there was no real entertainment on business class. Never seen anything like it. No pillows. Etc. Never again Norwegian!

pe 22. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 15m
ke 13. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
173 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 457 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

pe 16. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 25m
su 18. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
212 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 5,7 OK
Perustuu 445 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,7
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
SKG
PRG
Hyvä 6,0

Miinukset: 1 hour delay ☹️

LGW
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: Dirty cabins and incredibly uncomfortable seats. Highly unprofessional staff and crew.

TLV
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: Missed connection in Prague because of delay and it took an hour and a half to get anyone to help us.

DBV
PRG
OK 4,0

Miinukset: planes are old

SPU
PRG
Hyvä 7,0

Miinukset: Had to pay for just a basic cup of juice. No snack provided.

ke 17. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
9t 00m
ti 23. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 05m
213 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 2 952 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,8
Ateriat
7,1
VCE
CDG
Erinomainen 8,3

Miinukset: Engine noise in the cabin is loud.

SFO
CDG
Erinomainen 8,3

Plussat: SFO - CDG (Air France) was a great journey in all respects. But the one major reason for that was, the middle seat was empty. I was so fresh after the journey, would definitely recommend this flight to anyone.

Miinukset: The flight was delayed by atleast 45 mins and therefore had to rush at the CDG airport to catch the next flight.

CDG
PRG
Hyvä 7,6

Plussat: It was a nice plane and boarding was well organized.

Miinukset: I was assigned a middle seat, if not for that I would have given a higher rating.

CDG
ORD
Erinomainen 8,6

Plussat: Food was good, crew was very professional and courteous. Flight was smooth.

Miinukset: Coach was cramped and the video system didn’t work very well

CDG
CUN
Keskiverto 2,6

Plussat: En deux mots, tout était médiocre, avion, « nourriture » (si on appeler ça comme ça) même les hôtesses travaillaient avec une sale gueule.. Très déçu d’Air France

Miinukset: Le capitain et l’aterrisage

ma 4. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
23t 00m
pe 8. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
107 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 6. maaliskuuta
TMP
Tampere-Pirkkala
AGP
Malaga
27t 30m
ti 12. maaliskuuta
AGP
Malaga
TMP
Tampere-Pirkkala
27t 40m
112 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 14 574 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,3
Mukavuus
6,0
Henkilökunta
7,1
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
LIG
STN
OK 5,6

Plussat: It’s a budget airline, so I liked the price. Also the ease.

Miinukset: A little late to take off, the interior of Ryanair planes is perhaps the most visually offensive environment that I experience in my life. Flew BA not long ago and remembered how nice a flight can actually be. Oh, also Ryanair staff seem like they’re recruited on their ability to be uncommunicative and not to care about it. Amazingly consistent in this respect, but to their credit, you know what to expect.

DUB
LGW
Keskiverto 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: have to pay 55 euro’s for checkin .... crew very rude at the desk

BUD
MAN
Hyvä 7,6

Plussat: The flight left on time and arrived early, the staff were pleasant and friendly.

Miinukset: The cabin was a bit grubby.

PRG
EIN
OK 4,8

Plussat: price

Miinukset: Uncomfortable chairs, late boarding, even then- a lot of waiting. No entertainment.

KBP
STN
Erinomainen 10,0

Miinukset: Stayed at steansted for like 20 min

ke 16. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 25m
to 31. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 25m
114 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 675 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
AMM
Erinomainen 8,0

Plussat: Food and service were phenomenal, and the seats were very comfortable.

Miinukset: Gate agents were joking and laughing during pre-board, and the entire plane attempted to board at once.

LHR
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Everything was on time and efficient.

MUC
DEN
Erinomainen 9,0

Plussat: Loved the German touches like real silverware, good wine, and German movies with English subtitles! Also appreciated lots of liquids and never had to go searching for hydration.

Miinukset: Everything was great until we landed and I stood up in the aisle. A woman two rows behind opened the overhead compartment and pulled her huge backpack out, landing it right on my head! OUCH! I scolded her and she apologized, but, REALLY? Perhaps the crew needs to reiterate how dangerous this is to do! My head still hurts a little on top, almost a week later. Ugh.

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

SJC
FRA
Hyvä 6,3

Miinukset: Not sure about booking with flyus. Com- next time I will prefer not to use Kayak if flight is booked through flyus.com

la 26. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 50m
ti 29. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
114 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 618 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
STR
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: The total experience from check-in to disembark was extraordinary. The crew were beyond eager to please and extremely responsive. The food was hot and very tasted. The beverage selection was finominal. The cleanliness of the plane and restrooms, although the handle for one of the restrooms fell off the door.

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: Every seat has bottle of water

STR
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Plenty of seating room on this flight.

Miinukset: Little carry on baggage room. At least 50% of everyone's carry-on baggage could not fit on the aircraft.

SFO
CPH
Keskiverto 2,6

Miinukset: Delayed flight - 2 1/2 hrs. No advance info. Departure gate change after check in. No Info at original gate. Unfriendly staff. No apology. No explanation for delay. Food substandard, even for cheap airlines.

KRN
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The stand was really kind.

ma 4. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
23t 00m
pe 8. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
107 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 2. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
14t 00m
ti 12. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 15m
119 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 441 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
LAX
AMS
Hyvä 6,6

Plussat: The staff tried to help me when it was evident we would not arrive on time

Miinukset: The connecting flight is too short of a time. We were late out of LAX and I missed my connection and had to sit in airport for 5 hours. Missed my grandson’s third birthday party. Just made me sad as Travelled from far to try to make it.

BRU
AMS
OK 5,3

Miinukset: Very slow service at checkin, was not even available when I arrived at the airport

CWL
AMS
Keskiverto 3,6

Miinukset: The flight advertised meals..a small pastry was served an hour into the flight. I asked when the meal would be and was told a few hours...which turned out to be breakfast..i wated all night for food that only came an hour before landing. Now hungrey and tierd.I.will not be flying klm ever again !!

FCO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was awesome

Miinukset: .

OPO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Flying with KLM is a pleasure

ma 10. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 20m
su 16. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 45m
124 €
Matka: 7 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 675 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
DEN
Erinomainen 9,0

Plussat: Loved the German touches like real silverware, good wine, and German movies with English subtitles! Also appreciated lots of liquids and never had to go searching for hydration.

Miinukset: Everything was great until we landed and I stood up in the aisle. A woman two rows behind opened the overhead compartment and pulled her huge backpack out, landing it right on my head! OUCH! I scolded her and she apologized, but, REALLY? Perhaps the crew needs to reiterate how dangerous this is to do! My head still hurts a little on top, almost a week later. Ugh.

IAD
IND
Hyvä 7,5

Miinukset: I did not like the fact that the United flight I came in on was over a MILE of corridors away from the outgoing flight.

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: smooth as silk flight, beautiful clean comfy airplane. Roomy seats. great entertainment system. Excellent friendly staff. Pretty darn good food. Excellent value.

Miinukset: having to come back from vacation!!

ZAG
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: I wasn’t able to fly because my passport was stolen

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: The on-board staff were excellent. Please congratulate Lufthansa on another job well done! Very good at listening and very attentive to passenger needs and passenger comfort. Bravo!

ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 30m
ma 21. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 55m
125 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 441 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
JNB
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Great service

ATL
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Face recognition was amazing

Miinukset: Too hot on plane

OPO
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Flying with KLM is a pleasure

CWL
AMS
Keskiverto 3,6

Miinukset: The flight advertised meals..a small pastry was served an hour into the flight. I asked when the meal would be and was told a few hours...which turned out to be breakfast..i wated all night for food that only came an hour before landing. Now hungrey and tierd.I.will not be flying klm ever again !!

BRU
AMS
OK 5,3

Miinukset: Very slow service at checkin, was not even available when I arrived at the airport

su 3. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 50m
pe 15. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 10m
290 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 113 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
BOS
LIS
OK 4,6

Miinukset: Very warm in cabin, no means of controlling air flow. Seat space very cramped. Very tall person next to me in my space

BCN
LIS
OK 4,8

Plussat: Planes clean and in good condition.

Miinukset: Crowded and late departure.

LIS
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: The price for Businesses Class was very affordable, wine & food was good, also received a charmingly designed toiletries kit to top it off. Crew all helpful.

Miinukset: We were delayed and sat on runway for 45mins, they did however turn on the entertainment screens and announcement was made to inform us about it.

LIS
VIE
Keskiverto 2,0

Miinukset: the ground personnel were not nice. They also did not seem to know what they were doing. Inconsistent communication. No patience with customers.

LIS
OTP
Hyvä 6,6

Plussat: Everything went according to the timetable, boarding was on-time and we even arrived a bit earlier than scheduled, so I can't really fault the service of the pilots, the cabin crew or the ground operations team. Food wasn't exactly stellar, but clearly a lot better than on most European flights operated by larger companies (Lufthansa, KLM, Air France etc.). The aircraft itself was clean and looked fairly new and well maintained

Miinukset: The seating was absolutely HORRENDOUS. Even though I'm nearly 6'3" (close to 1.90m), I generally never complain about seating space or legroom, even on low cost flights. This particular TAP aircraft, however, despite looking quite new, had some of the most cramped seating ever. Additionally, the trays were minuscule (you could barely place the entire food tray the service during the flight, let alone have another drink at the same time on the tray). Also, on the inbound flight (this was the return one), the seats were fitted with a very simple and clever tablet-holding mechanism, so you could easily watch something on your table while eating your food (from a similarly small tray table). The seat back pockets do not have any material/fabric on the sides, so stored items could easily slip out sideways from the pocket. Shame to have such a good in flight service and to be a punctual airline if you're going to carry your passengers cramped like cattle in seats 'rivalling' the ones on Ryanair flights on 4-hour long journeys.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.