Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Málagan lentoasema (AGP)

Vertaa lentoliput kohteeseen Málagan lentoasema sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Málagan lentoasema lentotiedot

Lento saapuu Málagan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 125 €
Lentoyhtiöt KLM, Norwegian Air International, airBaltic, Lufthansa, Norwegian, SAS, Air France, Transavia, SmartWings, TAP AIR PORTUGAL, Ryanair, Turkish Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málagan lentoasema

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málagan lentoasema? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málagan lentoasema seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 221 €, Oulun lentoasema 292 €
Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan elokuu, syyskuu ja lokakuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málagan lentoasema on elokuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málagan lentoasema lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málagan lentoasema lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Málagan lentoasema?

Halvin lentolippu kohteeseen Málagan lentoasema paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 125 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Málagan lentoasema. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Málagan lentoasema ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 301 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málagan lentoasema?

Yleensä kohteista Suomi, Norwegian Air International, Finnair ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Málagan lentoasema. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Norwegian Air International, Finnair & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málagan lentoasema on Malaga keskustasta ?

Málagan lentoasema Lentokenttä on 9 kilometriä päässä kohteen Malaga keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Varaa halvat Málagan lentoasema lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
125 €
vain
125 €
Tampere
278 €
vain
278 €
Matkakohde
Malaga
125 €
vain
125 €
pe 23. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
22t 30m
ke 28. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 35m
125 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 355 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
GDN
Hyvä 7,6

The flight to Gdansk took off and arrived on-time and the staff were professional.

The flight to Amsterdam from Gdansk was late and I had to RUN to the connecting gate. 50 minutes is NOT ENOUGH time to go through passport control.

MAD
AMS
Hyvä 7,3

Seats were comfortable and there was enough room for hand baggage. I slept during the flight so do not have opinion on entertainment.

Not able to charge my digital devices. When serving beverages and food, the same flight attendant missed me a few times. That was annoying but other attendants were very nice.

AMS
SFO
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
FRA
Erinomainen 8,0

Nice flight ...was comfortable travel ...good food.Thanks

No such things

su 17. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 30m
su 24. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 10m
127 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 1. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ke 12. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
132 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 471 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
BCN
CPH
Erinomainen 8,0

It was a shot flight. Not much happening.

The flight was delayed.

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Nothing in particular. I guess crew was polite

THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 05m
la 12. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
132 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
VNO
RIX
Keskiverto 2,0

airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

TBS
RIX
OK 5,5

Modern airplane

Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

to 22. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 30m
pe 7. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
133 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 405 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
VCE
Erinomainen 9,3

1.5 hour flight, on time and all that one should expect from a good airline.

IAD
MUC
Erinomainen 8,0

Touch screen is sharp and responsive.

Food is ok. Used to be better a few years ago when the cuisine had a Southest Asian fusion style.

DEN
MUC
Erinomainen 8,6

The crew & service on our Denver to Munich flight were incredible. Courteous, professional & fun. A crew like this makes flying a pleasure.

The seats in economy on the A-350 were a horror show. Couldn't have made them more uncomfortable if they tried. It seems with each new model Airbus puts out the seats regress to more medieval technology.

NAP
MUC
Keskiverto 2,0

I feel like no one has responded to any of my complaints. We were re routed twice and left with no where to sleep, missing work, and paying a bunch of extra for cars to and from airport. My friend was refunded and I have yet to receive one response even though we flew and bought our tickets together.

ORD
MUC
OK 5,6

We had reserved a gluten free meal for my wife. When I went to check in it was gone from our reservation. The crew attempted to put something together so she would have food to eat but the response from their customer support team on the phone was not great. I recommend verifying all meals twice before 48 hours out. On a 7+ hour flight this is not fun.

to 7. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
su 10. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 00m
150 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 261 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
ARN
LAX
Erinomainen 8,6

Really nice service reps! Liked them a lot, the guys were very friendly and pleasant.

Loved the idea that I could select a hot snack. The photo showed a delicious looking piece of pizza and when I asked to confirm whether it was indeed pizza, I was told yes. Instead I got a large hot pocket with questionable cheese. It was pretty unappetizing seeing that it was heated in a plastic wrap. I really did not want to eat it but was famished. I did not get what was sold to me.

BCN
FLL
Keskiverto 2,0

I missed this flight because my connecting flight was delayed. When I reached this airport the gates were closed and they would not assist me. I had to go through kiwi which was VERY difficult in a foreign country. Kiwi did not reply quickly or helpfully to any request for assistance through the app.

EWR
FCO
OK 5,3

Cheap flight that left somewhat on time. The middle seat wasn’t open so it made for a pretty easy flight.

No beverages or snacks. Nothing to watch and the plane was dated.

DEN
CDG
Erinomainen 8,3

Pre loading of handicapped was insensitive and inefficient. People with disabilities were told to board and then made to stand in the jetway for over ten minutes. All the while the staff laughed, joked and stood around doing nothing to solve the situation.

Gate staff-terrible attitude and service! They would never be hired elsewhere.

BOS
LGW
Hyvä 7,2

good space, especially with 3 seats to myself;)

-my monitor/screen did not work (many others too) until they rebooted the whole system after at least 45 minutes into the flight -no food, no snack, no drink

la 23. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
22t 55m
la 2. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
158 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 579 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
EWR
ARN
Erinomainen 10,0

The airplane clean ,Food good etc.

IAD
CPH
Keskiverto 2,0

I have used Kayak for years without issue. This time I was flying SAS for the first time. The plane broke and so that was the first huge delay SAS had terrible customer service. They reminded me several times that I was not a preferred customer and that I had bought my ticket through kayak. This is the reason they gave for lack of help. It was frustrating to say the least. I’m not sure how they expect to gain repeat customers if they treat first time customers like that.

MUC
ARN
Keskiverto 3,6

We were late and my impression is that the crew is not well organized and costed the delay.

VNO
CPH
Erinomainen 10,0

Loved the service. Nice small plane. Very easy boarding. This is a quick inter-city flight. The plane is small and agile. It did some pretty nimble turns and sharp banking that might be a little too exciting for some.

CPH
EWR
Hyvä 6,6

Beautiful airport, nice merchandise and merchants.flights on time.

In Copenhagen I left my iphone in the bin during security check. Half an hour later i heard my name on P.A. system. The message was muffled and never repeated. I ran in circles trying to retrieve my phone and I got very poor assistance. I had to be deboarded an boarded again and barely made my flight. I was misinformed several times and ran around the airport with my hand luggage like a chicken without a head. Why wasn’t it brought to my gate? They had my info.

ma 29. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 05m
ke 7. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 30m
196 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 2 881 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,8
Ateriat
7,1
LOS
CDG
Erinomainen 10,0

Everything

ATH
CDG
Erinomainen 8,0

That I was able to sleep a bit on the flight - and that we gained an hour.

It left at 6 am. Which means we had a wake up call from the airport hotel at 3:30 am to stand in line with hundreds of others. The Air France app on my phone didn't let me pre- check in.

CDG
LHR
Erinomainen 10,0

Great service

MAD
CDG
OK 5,0

The only thing that I like about the flight was that it was easy to boarding

The food was not heat correctly it was cold and I felt that the crew rush to give out the food. The seats are terrible, if the person in front of you reclines you won’t be able to see the screen if your watching a movie and you will see the top of the persons head.

CDG
SFO
OK 4,6

My seat

Crew

ma 29. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
12t 20m
pe 2. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
206 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 641 arvosteluun
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
8,1
Viihde
5,6
Ateriat
6,1
ZRH
AMS
Hyvä 7,6

Professional and efficient, everything one could have hoped for.

BCN
AMS
Keskiverto 2,6

Nothing...it was ridiculous

No kiosks? No online check in? Seats were vinyl and terrible, and the plane was hot. It took us over 2 hours to check in

PSA
AMS
OK 5,0

Our plane was delayed an hour and then when we landed well after midnight our bag came off the plane with a broken shoulder strap. Will not fly again.

AGP
RTM
Keskiverto 2,0

the date I take my flight, my father makes accident and I find no time to travel on the date of reservation

I have contact customer service to make the change of the date, it is answer me that I have not the right

HER
AMS
Hyvä 6,0

Crew and pilots appeared competent. The plane was clean, the air conditioning worked well, even when we boarded in Crete.

The seats are insanely small, cramped, and narrow, but that's why they call it TranSAVIA. I can live with a small seat for a much cheaper flight. The horror was getting to the gate. This is Greece, so no quick checkin, long lines, not really sure which is the right line. Then they change the gate at the last minute. Really the worst terminal I have been in for a long time, and this includes those in China and India. Even worst than La Guardia at rock bottom. But then you are in Crete... But DO allow at LEAST two hours to check in.

pe 2. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 25m
la 10. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 25m
225 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 5,7 OK
Perustuu 440 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,6
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
TLV
PRG
Hyvä 7,0

The food

Lost my bag

SPU
PRG
Hyvä 7,0

Had to pay for just a basic cup of juice. No snack provided.

SKG
PRG
Hyvä 6,0

1 hour delay ☹️

OSR
HER
Erinomainen 10,0

Everything was fast.

Nothing.

LGW
PRG
Keskiverto 2,0

Dirty cabins and incredibly uncomfortable seats. Highly unprofessional staff and crew.

pe 23. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
22t 30m
ke 28. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
25t 35m
125 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 355 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
MUC
AMS
OK 5,6

Comfort was better than on the previous Dash-8. Food was OK.

Despised the cold temperature and cold draft in world business even with all vents shut off...gave me a head cold. Boarding was disorganized. There was no sense of direction; ergo, everyone was jumping in.

AMS
FRA
Erinomainen 8,0

Nice flight ...was comfortable travel ...good food.Thanks

No such things

AMS
LAX
Erinomainen 8,8

I am so grateful to have been provided delicious and filling vegan meals on this long flight. Thank you for offering a dietary option that is compassionate toward animals and contributes less to climate change! Now if only the planes were powered by clean, renewable energy... Hopefully that will become a reality someday very soon! Oh, and also the crew on this flight was exceptionally kind and helpful. Thank you so much!

I did not enjoy the turbulence, which I suppose is unavoidable. More importantly, I felt quite guilty about the greenhouse gas emissions of my flight. I have decided to cut down on my air travel as much as possible as a way of reducing my carbon footprint.

AMS
LIS
OK 5,6

The seats seemed to have more space on this plane which was nice.

It felt strange that the crew members completely skipped over me when serving lunch and drinks. At least something as basic as water should be given to all passengers.

AMS
WAW
Hyvä 7,0

Snooth and efficiënt with a KLM service

No entertainment

su 17. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 30m
su 24. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 10m
127 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 12. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
18t 10m
ma 22. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 20m
257 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 046 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
LAD
LIS
Erinomainen 10,0

There is enough space between seats. Good selection of movies.

Luanda personnel refused to check luggage lad to mxp even when the other flight was also TAP. We had to pick up luggage and recheck in LIS.

LIS
MIA
Keskiverto 2,0

The better question is what did we not like.

Careless staff, unorganized, rude, long lines with slow working agents. We were traveling with our three and six year old and started with a weather delay and then eventually a cancellation. We stood at the Barcelona airport from 7pm until 2:30am with our children. Nobody offered us food vouchers, taxi or hotel. We had to ask and only got a hotel which was an hour away and taxi on us costing us over $100 euro! Everything closed and our children ate cookies from a vending machine for dinner. Finally we got to our hotel after 3am and slept until 6:30am to catch another taxi on us back to the airport just to find out it’s delayed and we would miss our connection in Madrid back to Miami. We arrived the airport again at 9am and at 3pm we’re finally given food vouchers for our hungry children to eat something. American Airlines has a direct flight from Barcelona to Miami but they insisted they couldn’t do that for us and we’d again stay another night in Barcelona at a hotel. This would all be fine if we weren’t traveling with small children, they didn’t have school and we didn’t have to work and had extra money to pay for all the inconveniences. This was by far the worst experience we’ve had and will never choose Tap again for our travels!

LIS
ABJ
Erinomainen 8,4

Friendly staff

One of my checked bags never arrived. It has been a week and I still don't have my bag.

LIS
RAI
Keskiverto 2,0

Passenger was refused at check in because, according to the counter clerk, the ticket was not purchased in the country of residency but online in US. As a result, i lost the money, the passenger did not fly, and no refund was issued. this is the first time i ever heard of such BS. Not happy.

FCO
LIS
Erinomainen 10,0

what a great airline! had a great flight from rome to lisbon. we’ll definitely choose TAP over most other airlines in europe from now on

la 1. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ke 12. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
132 €
Matka: 12 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 471 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Free WiFi in flight

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Cheap and comfortable budget airline.

Delayed departure without any explanation

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

LGW
KEF
Erinomainen 10,0

Stress free boarding and flight, it all went smoothly and the cabin crew were extremely helpful.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

ti 8. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 05m
la 12. tammikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
132 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 453 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

CPH
RIX
OK 4,0

There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

to 22. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 30m
pe 7. joulukuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 15m
133 €
Matka: 16 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 23 405 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
NAP
MUC
Keskiverto 2,0

I feel like no one has responded to any of my complaints. We were re routed twice and left with no where to sleep, missing work, and paying a bunch of extra for cars to and from airport. My friend was refunded and I have yet to receive one response even though we flew and bought our tickets together.

MUC
BOS
Erinomainen 9,6

Very comfortable with enough of leg room. Huge choice of movies. 8 hours flight just passed fast with 4 movies I have watched.

Pasta with beef can be better.

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Very friendly and accommodating

NA

IAD
MUC
Erinomainen 8,0

Touch screen is sharp and responsive.

Food is ok. Used to be better a few years ago when the cuisine had a Southest Asian fusion style.

FRA
ORD
Erinomainen 8,3

There was a group of ~20 French teenagers that did a lot of noise, like it was their own private field trip.

pe 23. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
22t 30m
ke 28. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
20t 05m
126 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 355 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
LAX
Erinomainen 8,8

I am so grateful to have been provided delicious and filling vegan meals on this long flight. Thank you for offering a dietary option that is compassionate toward animals and contributes less to climate change! Now if only the planes were powered by clean, renewable energy... Hopefully that will become a reality someday very soon! Oh, and also the crew on this flight was exceptionally kind and helpful. Thank you so much!

I did not enjoy the turbulence, which I suppose is unavoidable. More importantly, I felt quite guilty about the greenhouse gas emissions of my flight. I have decided to cut down on my air travel as much as possible as a way of reducing my carbon footprint.

AMS
FRA
Erinomainen 8,0

Nice flight ...was comfortable travel ...good food.Thanks

No such things

AMS
GDN
Hyvä 7,6

The flight to Gdansk took off and arrived on-time and the staff were professional.

The flight to Amsterdam from Gdansk was late and I had to RUN to the connecting gate. 50 minutes is NOT ENOUGH time to go through passport control.

PRG
AMS
Erinomainen 8,6

Easy flight; loved the crew and their friendly customer service. Great food, kept everyone hydrated and fed.

The movie options, as well as music and TV options were limited. There were no electrical outlets.

AMS
WAW
Hyvä 7,0

Snooth and efficiënt with a KLM service

No entertainment

pe 19. lokakuuta
TMP
Tampere-Pirkkala
AGP
Malaga
24t 40m
ke 24. lokakuuta
AGP
Malaga
TMP
Tampere-Pirkkala
32t 35m
278 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 14 358 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,5
Koneeseennousu
6,3
Mukavuus
6,0
Henkilökunta
7,1
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
AMS
DUB
Hyvä 6,0

Flight was on time.

Flight to Amsterdam no mention of requiring the passport stamp on the flight ticket was mentioned. On the way back to Dublin the crew member that checked me in informed me of this requirement and I thought she was potentially going to send me back to get it at customs. My husband who had a different crew member check him him, made no mention of the requirement.

BUD
PRG
Keskiverto 3,3

Price, flight crew.

The gate was in a sheet-metal hangar outside the terminal alongside the parked plane, no bathroom or seating. We had to line up for the plane outside in the night air for 30 minutes before boarding. We were overcharged for checked baggage.

STN
BCN
Keskiverto 2,0

Missed the flight due to the delay. Had to buy ticket to get to Barcelona.

STN
LDE
OK 5,6

Cabin crew were excellent. Very friendly, professional, efficient.

JTR
ATH
Keskiverto 2,0

The airline only allows online checkin and didn’t notify us through emails until a few days before the flight when we’re already traveling. During international travel, we don’t check emails. We ended up paying almost $200 to checking at the airport. will not use this airline again.

la 2. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
la 9. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 40m
132 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 471 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Nothing

They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Everything but the food.

The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

LGW
OSL
Hyvä 6,0

clean, modern plane

chaotic boarding, slow disembarking

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Flight home had an open middle seat

Flight over was too crowded

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

la 27. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
24t 50m
su 4. marraskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 55m
291 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 20 616 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ORD
IST
Erinomainen 10,0

The staff is very accommodating and the meals served on board were good.

IST
BOM
Hyvä 6,3

Everything

Food

LAX
IST
Keskiverto 3,0

Movies

I had to rearrange my bags 3-4 times even though I paid $80 additional for extra weight

ATH
IST
Hyvä 6,3

Crew. Food wasn’t bad.

Late leaving. Waited an hour in Joburg before we could deplane. Cramped seat (normal on most airlines).

IST
TAS
Erinomainen 9,6

At Tashkent Turkish air had no personnel to resolve problems. Our luggage was very damaged and after waiting for almost an hour, we had to leave the airport

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta