Etsi halpoja lentoja kohteeseen Málaga (AGP)

Vertaa lentoliput kohteeseen Málaga sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Málaga lentotiedot

Lento saapuu Málagan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 123 €
Lentoyhtiöt Norwegian, Lufthansa, Norwegian Air International, SAS, Finnair, Air France, KLM, TAP AIR PORTUGAL, airBaltic, Vueling, SmartWings, Czech Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málaga

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málaga? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málaga seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 175 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan helmikuu, maaliskuu ja huhtikuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málaga lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málaga lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Málaga?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 37m

Mikä on halvin lento kohteeseen Málaga?

Halvin lentolippu kohteeseen Málaga paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 123 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Málaga. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Málaga ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 238 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Yleensä kohteista Suomi, Norwegian Air International, Finnair ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Málaga. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Norwegian Air International, Finnair & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málagan lentoasema on Málaga keskustasta ?

Málagan lentoasema Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Málaga keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Málaga?

Málaga lähinnä oleva kenttä Málagan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Málagan lentoasema, tai lyhyemmin Málaga. lentokenttäkoodi on AGP.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Varaa halvat Málaga lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
123 €
vain
123 €
Matkakohde
Málaga
123 €
vain
123 €
ma 12. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ma 19. elokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
123 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 571 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
OSL
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Unruly passenger caused delays

MAD
JFK
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was very friendly and helpful. The flight wasn't full, so they informed me that I could move to an exit row for extra space, as I'm very tall.

Miinukset: This was a relatively long flight, but no food or drinks, even soft drinks, were included. I also found out at the Madrid airport that there was no desk to check in for Norwegian for connecting flights. This means that I had to leave, go to departures, check in, go through security, and then proceed to the gate. I fortunately had a long layover, but this process would have been impossible if I didn't have at least two hours.

CDG
LAX
Keskiverto 2,6

Plussat: Absolutely nothing - I will probably never fly them again.

Miinukset: The coldest plane ever! Using my outdoor jacket and still cold! No ac on but very cold! I think is because they are renting blankets at $5 - ridiculous. Food: nothing! If you prepay then you get meals, water and coffee, if not you’re ignored! You can order from the snack bar at $3 a water!

JFK
MAD
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew the attention while on my flight.. overall I can’t wait to fly with Norwegian airlines again

Miinukset: Keep up with the great work

FCO
EWR
Keskiverto 3,2

Plussat: The crew was professional

Miinukset: On a 10 hour flight they don’t even offer free water. Fairly chintzy

ti 2. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
9t 35m
to 4. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 30m
132 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
ZAG
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was great and the snacks provided were delicious!

Miinukset: The plane felt slightly outdated and was pretty loud the first part of the flight

IAD
FRA
Erinomainen 8,6

Plussat: Efficient boarding, friendly crew, nice range of entertainment options.

Miinukset: An economy seat is an economy seat ....

IAD
FRA
Huono 0,0

Miinukset: You canceled my trip

MUC
BUD
Erinomainen 8,8

Plussat: Crew was friendly and we were pleasantly surprised to be fed something on the short flight!

Miinukset: Although it was a 4 hour layover, it took almost 3 hours before we saw where our gate was for the flight.

FRA
SIN
Hyvä 6,4

Miinukset: Lufthansa lost my luggage. Still waiting in my hotel.

ke 27. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ke 3. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
138 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 485 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

FDF
JFK
Keskiverto 3,6

Plussat: Nothing in particular. I guess crew was polite

Miinukset: THEY MADE ME CHECK MY STROLLER! I had to roam the airport with a baby in my arms while struggling to drag the baby's food and my carryon around! They didn't return the stroller for customs or anything. This was so insensitive. Additionally, nothing was showing on the screens, they could have at least kept the screensavers or flight path displayed.

FCO
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: They didn't load enough food for the flight so didn't receive a hot meal

SWF
BFS
Erinomainen 10,0

Plussat: Newburgh airport is nice and small so were no long security lines. Norwegian air was perfect. No issues with anything.

Miinukset: Didn't have wifi on the plane. But it's not a deal breaker.

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Plussat: Cheap and comfortable budget airline.

Miinukset: Delayed departure without any explanation

pe 3. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
17t 10m
to 16. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
146 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
SFO
Hyvä 7,0

Miinukset: I intensely disliked the 3 hour delay in Copenhagen!!! And that SAS offered the passengers in transit a meal voucher of only 50 danish Kronas, which was just enough to buy a tall Starbucks coffee drink but not enough to eat anything at the airport!

LHR
CPH
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything was excellent

STR
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Plenty of seating room on this flight.

Miinukset: Little carry on baggage room. At least 50% of everyone's carry-on baggage could not fit on the aircraft.

CPH
ARN
OK 5,0

Miinukset: We seen other flights go out to the same destination before ours even though everyone should be delayed by the weather. Even flight taking off an hour after our scheduled flight got there a few hours earlier.

ATH
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Didn't seem to take long. Crew was friendly. Landing was great.

Miinukset: I assumed we got a meal, but perhaps I'm mistaken there.

la 14. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 45m
pe 20. syyskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 15m
151 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 29. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ti 13. elokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
164 €
Matka: 16 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 338 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LIS
Keskiverto 2,6

Plussat: I got to my destination

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I think most of this is poor ground handling In Helsinki.

HEL
KIX
Erinomainen 8,0

Plussat: reasonable leg room comfortable seat

Miinukset: No choice of food and service was quite slow but meal was fine the breakfast was ghastly a continental option would be much better

CDG
HEL
Keskiverto 2,0

Miinukset: I was not allowed to board the flight and made to wait for 4 hours at the Paris airport. This is extremely disheartening and frustrating to say the least. I would want to rescedhule my upcoming flight to avoid such inconvenience.

ARN
BGO
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple morning flight. Not at all full. Left on time, arrived early. Plane was new. Crew was happy. What more does one need? They were beta testing a new WiFi service. Free, but not yet ready for prime time.

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: blueberry juice, service and friendliness

Miinukset: no choice of food, little space between the seats, touchscreen and headphones didn't work, for over 8 hours flight this was significant set back

ma 1. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
28t 45m
su 7. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
16t 00m
171 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 3 377 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,8
Ateriat
7,1
ARN
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: The transfer times were excellent

CDG
MRS
Hyvä 6,8

Plussat: Air France personnel is always really helpful

Miinukset: Food and comfort in short haul are not the best - but the flight is short...

DSS
CDG
Erinomainen 10,0

Miinukset: Thanks

MAN
CDG
Erinomainen 10,0

Miinukset: It was a great flight can’t think of anything

YYZ
CDG
OK 4,3

Miinukset: My entertainment device did not work the entire flight.

ma 1. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 45m
to 4. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 50m
184 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 881 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
BHX
AMS
Keskiverto 2,0

Miinukset: Lost all our bags so couldn’t ski

EDI
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew were friendly and helpful. Moved me up front in the plane so I could make my connection.

Miinukset: Not having to walk outside in Edinbur4gh to board the flight.

AMS
MSP
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfortable seat, friendly crew. Crew were conscious of recycling which I like a lot as there is so much waste on flight. Anything we can do to reduce waste is very welcome.

Miinukset: Food wasn't very appetizing, pasta didn't have much flavor and I don't eat red meat so the other choice wasn't an option for me.

LHR
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was nice and efficient

Miinukset: Economy seats don’t recline enough.

TPE
AMS
Erinomainen 8,3

Miinukset: Larger meals.

to 21. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 50m
su 31. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 10m
213 €
Matka: 11 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 422 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,4
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
8,0
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
CPH
LIS
Keskiverto 3,6

Plussat: Nothing was amazing. Worse thing is the luggage -- they only allow 8kg as carry on, You can hardly carry anything more than a computer and the actual TUMI carryon bag with that.

Miinukset: Lots of unhelpful, depressed people, servicing the company and this particular flight at the airport in Copenhagen. Worse thing of all is the luggage -- they only allow 8kg as carry on. You can hardly carry anything more than a computer and the TUMI carryon bag with that.with that.

BSB
LIS
OK 4,6

Miinukset: We didn't select our meal option for vegetarian because the last time we did we ended up with a horrible, horrible, hockey puck like dry food option. We assumed there would be a cheese pasta option, as there usually is, well we were completely wrong. Both options were meat, even the salad had meat in it. So we got a roll with butter, a tiny fruit, and a disgusting wet dessert. Even the breakfast was meat and cheese. I got online to select our meal option for our return trip, and the options are out of control. We have a lacto-ovo-vegetarian option, whatever that is

BCN
OPO
Erinomainen 8,8

Plussat: Really spacious, clean and comfortable

Miinukset: Good service but not top of the line "go out of their way" service

AMS
LIS
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew service was excellent, food even hetter

LGW
OPO
Erinomainen 10,0

Plussat: A short but very pleasant flight and food was served, excellent in every category.

Miinukset: Nothing, it was the best short flight I've ever had. The staff were very attentive and did a great job of keeping everyone happy.

la 1. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 50m
la 8. kesäkuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
214 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 486 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Plussat: Newer plane for this stretch.

RIX
OSL
Hyvä 6,0

Miinukset: bag measure frames in Riga airport used for aB are smaller than in most airports, as a results we were asked to check some bags in at the last moment. we have had connecting flight through Riga with two hand bags. lets call them big and small. judge by yourself: flight, aircraft, small, big ->Riga CS3, on board, on board Riga-> DHC 8-400, on board, check in ->Riga DHC 8-400, on board, on board Riga-> CS3, check in, check in as you see, the same bags on the same aircraft were allowed or disallowed by the same company based on weather one flies to Riga or from it. i believe there is absolutely no purpose for doing last second interruptions of such kind

AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

LED
RIX
Hyvä 6,3

Plussat: New planes

Miinukset: I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed.

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

ma 8. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 50m
pe 12. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 40m
219 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 6,3 Hyvä
Perustuu 2 685 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,7
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,3
Henkilökunta
7,3
Viihde
5,2
Ateriat
5,7
ORY
LIS
Keskiverto 2,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Pay for all, it's ridiculous for the price of the ticket

FCO
SPU
Keskiverto 2,0

Miinukset: Website for vueling down which prevented me from requesting refund. Now what?

VCE
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Perfect timing and nicely crew

Miinukset: There is no food not even a glass water for free

BCN
LGW
Keskiverto 3,5

Plussat: Flight delayed, staff provided no info and was generally nasty.

FLR
BCN
Keskiverto 2,0

Miinukset: Pague extra al hacer mi checking para elegir asientos en puerta de emergencia. Me enviaron hasta los recibos. Cuando llegue a mostrador en Florencia mis asientos habían sido revendidos a otros pasajeros. Una estafa

ma 12. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ma 19. elokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
123 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 571 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
CDG
BOS
Hyvä 7,0

Plussat: On time Clean and modern airplane

Miinukset: Boarding room at CDG is too small Can’t choose seat for free

CDG
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: Flight left on time and landed early and flight was very smooth overall

Miinukset: Boarding and flight attendants could be more polite and professional

CDG
LAX
Keskiverto 2,0

Miinukset: Unprofessional Crew, service, food

TOS
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Left right on time with an efficient service.

LAX
CDG
Erinomainen 9,3

Miinukset: It was perfect! Short flight but the crew very professional- handing over deinks food and even candies!

pe 29. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 25m
pe 5. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 40m
250 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 5,8 OK
Perustuu 454 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,7
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
TLV
PRG
Hyvä 6,6

Plussat: The crew were nice and helpful. The plain was new.

Miinukset: I know it's a low cost. I know it shouldn't be so comfterable, but there is not even enough space for your legs..

PRG
TLV
OK 4,6

Miinukset: no drinks, even water. no ampthy from the crew, even not a smille

TLV
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothingh

Miinukset: I didn't like the flight at all The plain is very small we are big people and they put us in the row that we can't recline our seats we where very uncomfortable all the way we couldn't move That plain was an old one and didn't have any appliances .

ZTH
OSR
Erinomainen 10,0

Plussat: Super friendly staff. Free water (You can't take that for granted these days...). Comfortable plane

Miinukset: Zakynthos airport had us wait 30 minutes for clearance... Not SmartWings' fault of course. Let's call it "Greek time"

PRG
AGP
Hyvä 6,3

Plussat: Boarding process was painless.

Miinukset: No free food.

ti 2. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
9t 35m
to 4. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 30m
132 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 803 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
DXB
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: Seating was good

Miinukset: Got a seat in the middle - was pretty annoyed with this.

IAD
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was amazing, we had blankets and pillows and that was super comfortable.

BHX
FRA
OK 5,2

Miinukset: Punctuality

DEN
FRA
Huono 0,0

Plussat: Canceled and not rebooked untill 4 days later

Miinukset: Still waiting to fly

MUC
MAD
Erinomainen 8,0

Plussat: Everything

ke 27. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ke 3. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
138 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 485 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,7
SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

FCO
OSL
Erinomainen 8,0

Plussat: I was very comfortable and slept the majority of the flight, which I desperately needed. I'd fly Norwegian again.

Miinukset: The flight was delayed by 3+ hours. I'm not sure why but I doubt it was the airline's fault.

LGW
HEL
Hyvä 7,2

Plussat: Seat selection available a long time in advance, friendly crew on board.

Miinukset: No wifi on either flight, despite being a new aircraft. Self-check-in at Gatwick was absolute chaos - the layout (and quantity of check-in machines) at Helsinki was much better.

BCN
ARN
OK 5,6

Plussat: boarding was organized

Miinukset: I realize you have good prices but seriously making people pay for water, coffee, blankets etc. will be a determ factor if I have a choice to use another airline next time. Also the staff was rude

LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

su 12. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
su 26. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
127 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 571 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
ORY
EWR
Keskiverto 3,6

Plussat: Not much

Miinukset: NO leg room. I’m 6’3 Food not included Drinks not included Took 2 hrs for a flight attendent to get me headphones Food service for other passengers completely disorganized causing poor service to others Waited for 40 minutes for my suitcase.

FCO
EWR
Keskiverto 3,2

Plussat: The crew was professional

Miinukset: On a 10 hour flight they don’t even offer free water. Fairly chintzy

JFK
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: My JetBlue connection was delayed over 6 hours and I missed this connection and had to rebook an alternative. Norwegian was helpful online chat and via phone with rebook options. Jet blue was terrible every step of the way

Miinukset: Any other airline from Maine!

AMS
JFK
Erinomainen 8,0

Plussat: Beautiful new plane, decently comfortable and spacious seats for economy. In air movie selection solid - can’t go wrong with dumb and dimber EVER

Miinukset: No WIFI on long flights (which likely have business travelers traveling in the middle of a business day) is a very big No-No in 2019. Especially on a brand new planes there is no excuse, the pre ordering of food on the flight is a fine idea just ensure the all interfaces to book the flight makes this VERY clear that’s required.

MCO
ARN
Keskiverto 2,0

Miinukset: Horrible check in!!!! Came theee hours before my flight and they were so slow that we had to wait an hour for passengers that still didn’t pass security because they only had two people doing check in,. Also I had to bags to check in and I had to pay 200$ Per bag because I didn’t check in online!

pe 3. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
17t 10m
to 16. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 45m
146 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 770 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
SFO
CPH
Hyvä 7,6

Plussat: entertainment in the back of the front seat with great choice of movies

Miinukset: I would have liked to have had the chance to purchase a better seat. When I asked about it at check-in the plane was full. So I was squeezed in the middle section which made it quite uncomfortable, especially if you have to get up more frequently as an older person, but your neighbor is asleep. A notification about the possibilities for seat purchases would have been great!

SFO
CPH
Keskiverto 2,0

Miinukset: SFO-Copenhagen was cancelled. Only hint for that came from Kayak which I didn't even use for booking (I used Flyus). Sas and Flyus didn't notify us and sas customer service had to actually use 5 min to verify that flight was cancelled after we called them. That left some poor rebooking options. Anyway, I am very disappointed how Sas didn't notify us. It would have been even nastier if we had got to the airport before realizing that flight was cancelled.

CPH
MXP
Hyvä 7,0

Plussat: Good value for money. Just about on time, 8 minutes late only. Boarding was very fast. Coffee serves for free.

Miinukset: Obviously, no food or water in Economy.

LHR
CPH
OK 5,0

Plussat: Good service from flight deck and cabin crew. Clean and comfortable

Miinukset: Take-off was nearly an hour late. No complimentary food and coffee was instant and very average.

EWR
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane clean ,Food good etc.

la 13. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 50m
la 20. huhtikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 50m
297 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 991 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,0
KSC
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: The flight was deleted 40 minutes so I missed my flight to London/Boston. Now I have to pay $1,375 extra. Very disappointed. The personal at the airport was straight rude.

PRG
BUD
Keskiverto 3,3

Plussat: Easy booking and polite ground personnel

Miinukset: No snacks for free, not even water. Given a 40 minute delay in boarding (due to delayed previous duties of the same plane), I would expect some concessions for passengers. The tickets cost same as big/established airlines.

BRU
PRG
Keskiverto 2,0

Miinukset: There were two flights to Prague within 1/2 hr of each other. We were at the wrong gate. They called for immediate boarding and we were at the gate in minutes. The plane had not left the gate but the captain refused to open the door. This unheard of, that at the counter didn’t want to intervene. Now we have to rebook. These Eastern European countries are still thinking of the past.

PRG
CDG
Hyvä 7,5

Miinukset: We ordered the assistance for transfer at the check-in. However the request was not sent to CDG airport. We got seats for the flight to San Francisco in two different raws and the Czech Airline representative refused to give us two near-by seats. Even water in the plane was offered for money.

PRG
LED
Erinomainen 10,0

Plussat: The check-in online was very helpful. Flight was excellent.

Miinukset: The airport bus took us twice from the gate to the the plane. I tried to understand, no idea why the bus did that. The departure obviously was late.

la 14. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 45m
pe 20. syyskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 15m
151 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
su 12. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
su 26. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
127 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 571 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
ARN
OSL
Keskiverto 3,2

Plussat: Disembarking from both front and back is nice and efficient. Wish more airlines did that.

Miinukset: Both flights were delayed by more than an hour. You'd think a company called Norwegian would be ready for cold weather.

CDG
BOS
Hyvä 7,0

Plussat: On time Clean and modern airplane

Miinukset: Boarding room at CDG is too small Can’t choose seat for free

LAX
BCN
Erinomainen 10,0

Miinukset: They didn’t let anyone check in online. So there was a huge line of people all trying to check in at one time and caused a problem for other ticket desks in the area. If they just let you check in online like every other airline it would have been more seamless and saved everyone a lot of time.

LGW
BGO
Keskiverto 3,6

Miinukset: No entertainment

TOS
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Ease of Stuart airport. Security and boarding was very easy.

Miinukset: Small plane with limited amenities, but that was expected.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.