Etsi halpoja lentoja kohteeseen Málaga (AGP)

Vertaa lentoliput kohteeseen Málaga sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Málaga lentotiedot

Lento saapuu Málagan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 128 €
Lentoyhtiöt Norwegian Air International, airBaltic, SAS, KLM, Lufthansa, Finnair, Air France, SmartWings, Vueling, Norwegian, TAP AIR PORTUGAL

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málaga

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málaga? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málaga seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 148 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja maaliskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málaga lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málaga lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Málaga?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 38m

Mikä on halvin lento kohteeseen Málaga?

Halvin lentolippu kohteeseen Málaga paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 128 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Málaga. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Málaga ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 205 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Norwegian Air International ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Málaga. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Norwegian Air International & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málagan lentoasema on Málaga keskustasta ?

Málagan lentoasema Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Málaga keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Málaga?

Málaga lähinnä oleva kenttä Málagan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Malaga, Malaga Costa del Sol, Málaga–Costa del Sol, Málaga–Costa del Sol Airport[, tai lyhyemmin Málaga. lentokenttäkoodi on AGP.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Varaa halvat Málaga lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
128 €
vain
128 €
Matkakohde
Málaga
128 €
vain
128 €
su 10. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
la 16. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
128 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 476 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Free WiFi in flight

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

KEF
LGW
Erinomainen 8,0

Plussat: No one bothered me.

Miinukset: That you have to pay extra for entertainment and food.

ma 4. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 50m
ma 18. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 25m
129 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 4. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
11t 45m
la 18. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
132 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 472 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
VNO
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

RIX
TMP
Hyvä 7,3

Plussat: Short, convenient, direct, value for money.

Miinukset: Not comfortable, small plane.

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

la 9. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 50m
ke 27. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
136 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 710 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
IAD
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane was modern and well kept. The crew were attentive and kind.

Miinukset: Nothing - our flight out was great!

CPH
IAD
Hyvä 6,6

Plussat: Thre movie selection was great The crew was great Some of the food (in each meal) was good

Miinukset: Parts of each meal were great, parts were gross $4 for a can of soda? Really???

CPH
IAD
OK 5,0

Plussat: The crew were fine and the boarding was efficient.

Miinukset: The TVs were really old - my husband’s broke and mine couldn’t actually play movies due to it not registering fingerprints. The pocket in front of me was also ripped open spilling those annoying in flights magazines and the airplane smelled like the lavatory which was 6 rows up... just broken down and not well maintained. It was only a 9.5 hour flight but I expected better from SAS.

CPH
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Efficient friendly service.

Miinukset: We were economy so no food was provided, as expected so cannot rate. No entertainment was offered either.

OSL
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Nice crew! New A320!

Miinukset: One automat in the boarding area was malfunctioning and the lady working just gasped and looked bored. But we was seated in time anyway.

ma 18. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 30m
to 21. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 50m
149 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
CPT
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Best airline in the business quick efficient and outstanding service What else can you say

AMS
TLV
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew!!

AMS
NBO
Erinomainen 8,0

Plussat: The service

Miinukset: The food.

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

AMS
KBP
Hyvä 6,0

Miinukset: lost baggage

ke 22. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
12t 25m
pe 24. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 35m
153 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 224 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
SOF
Erinomainen 9,6

Plussat: Efficiency

Miinukset: Na

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Plussat: it was great the crew was very friendly and the food was also good to my surprise definitely fly Lufthansa again

Miinukset: the seating is small there is not much room without touching the other person it is so small the one has a hard time to eat

SOF
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Service efficiency.

LCA
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: Delay of more than two hours caused my booking at the hotel to be cancelled. Not only i lost all my money but have no hotel to stay What is your responsibility on that???

DFW
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Great staff and food

ti 12. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 40m
to 21. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
156 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 291 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
JFK
Erinomainen 9,6

Plussat: everything was good

Miinukset: Needed a bit more food :)

HEL
LIS
Keskiverto 2,6

Plussat: I got to my destination

Miinukset: Endless waiting and lost luggage. Excuse was unpredicted weather conditions. It was snowing in Finland so they had to clear the Ice from the planes.. Snowing in Finland? How uncommon is that during December? I think most of this is poor ground handling In Helsinki.

ARN
HEL
OK 4,3

Plussat: There was room available.

Miinukset: This was not business class!

BUD
HEL
Erinomainen 8,0

Plussat: The staff was great, helpful and polite. Seating was fantastic, exit row with our children together in front of us.

Miinukset: We already had printed out tickets but it took over an hour and twenty minutes to check out bag. Additionally the flights departure was delayed by 25 minutes.

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: everything

to 14. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
7t 05m
to 28. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
158 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 3 150 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,6
Koneeseennousu
7,6
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,8
Ateriat
7,1
JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: Really liked the new touch screens (with very good responsiveness). Also liked the food selection (the champagne was nice, so was the menu we were given).

LAX
CDG
OK 4,6

Plussat: The CDG airport is very bad in terms of finding your connections, the flight to CDG from LAX had a very old entertainment system and was hard to use.

CDG
JNB
OK 4,0

Miinukset: Flight was delayed by at least an hour leaving Paris - a regular situation I experienced with AF.

CDG
CCS
Erinomainen 10,0

Plussat: The staff..the attentions..food.

JNB
CDG
Hyvä 7,3

Plussat: Flight was on time.

Miinukset: Food could have been much better in comparison with other airlines.

to 14. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 25m
ti 19. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
160 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 5,8 OK
Perustuu 449 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,7
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
DBV
PRG
OK 4,0

Miinukset: planes are old

TLV
PRG
Hyvä 6,0

Plussat: loved the atitude of the crew, the plan is relatively new but 4not enough place even to move

ZTH
OSR
Erinomainen 10,0

Plussat: Super friendly staff. Free water (You can't take that for granted these days...). Comfortable plane

Miinukset: Zakynthos airport had us wait 30 minutes for clearance... Not SmartWings' fault of course. Let's call it "Greek time"

OSR
HER
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was fast.

Miinukset: Nothing.

LGW
PRG
Keskiverto 2,0

Plussat: Dirty cabins and incredibly uncomfortable seats. Highly unprofessional staff and crew.

pe 15. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
10t 55m
ke 20. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
9t 20m
195 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,3 Hyvä
Perustuu 2 566 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,7
Koneeseennousu
6,6
Mukavuus
6,3
Henkilökunta
7,2
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
FCO
LGW
Hyvä 6,0

Miinukset: The flight was 1/2 late and hence arriving

CDG
MAD
Keskiverto 2,0

Miinukset: Late

LIS
BCN
Keskiverto 3,0

Miinukset: Most Vueling flight that I take are delayed

LGW
CDG
OK 5,6

Plussat: The food was great

Miinukset: I have not gotten my baggage for my flight I have been here 3 days after I landed

PRG
CDG
Hyvä 7,3

Plussat: Straight check in and boarding process. Even the flight was delayed we arrived on time

Miinukset: No food offered for free. No even water offered

pe 22. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
su 31. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 10m
201 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 3 465 arvosteluun
Koneeseennousu
7,0
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,5
Viihde
6,9
Ateriat
6,1
FCO
EWR
OK 4,6

Plussat: Flight attendants were friendly and had good appearance.

Miinukset: Food was terrible. Seats were uncomfortable

AMS
JFK
Erinomainen 9,0

Plussat: We paid for an upgrade for our return trip after being uncomfortable in economy. Enjoyed the comforts, made the 8 hour flight relaxing.

Miinukset: Other than for food service the crew ignored us. The foot rest was to short for my 5’10” frame.

MAD
JFK
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was very friendly and helpful. The flight wasn't full, so they informed me that I could move to an exit row for extra space, as I'm very tall.

Miinukset: This was a relatively long flight, but no food or drinks, even soft drinks, were included. I also found out at the Madrid airport that there was no desk to check in for Norwegian for connecting flights. This means that I had to leave, go to departures, check in, go through security, and then proceed to the gate. I fortunately had a long layover, but this process would have been impossible if I didn't have at least two hours.

CDG
LAX
Keskiverto 2,0

Miinukset: Unprofessional Crew, service, food

OSL
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Unruly passenger caused delays

pe 15. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
16t 05m
su 17. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 20m
230 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 257 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
LHR
LIS
Erinomainen 10,0

Plussat: In time. Plane half full. Perfect.

BSB
LIS
OK 4,6

Miinukset: We didn't select our meal option for vegetarian because the last time we did we ended up with a horrible, horrible, hockey puck like dry food option. We assumed there would be a cheese pasta option, as there usually is, well we were completely wrong. Both options were meat, even the salad had meat in it. So we got a roll with butter, a tiny fruit, and a disgusting wet dessert. Even the breakfast was meat and cheese. I got online to select our meal option for our return trip, and the options are out of control. We have a lacto-ovo-vegetarian option, whatever that is

LIS
MIA
Erinomainen 10,0

Plussat: First time flying with TAP PORTUGAL and it was a great experience

LIS
MIA
Hyvä 6,0

Miinukset: We called the day before to ask about baggage and was told was included in price of ticket. Only to get to airport and be told was not included and cost 95 euro per bag. absolutely unacceptable and will warn all future associates that travel to Portugal

LIS
BOS
Hyvä 6,3

Miinukset: The entertainment is very poor. The programs are not on demand and the screeen is old, small and very poor quality. The A330-200 I flew from Boston to Lisbon was excellent and had the new lie flat seats and on-demand entertainment. Big difference between the two airplanes.

su 10. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
la 16. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
128 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 476 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

LGW
MAD
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: They never let me board, and did not tell me why. Not money back. Terrible customer service

BUD
OSL
Hyvä 6,6

Plussat: More legroom than expected. Seats are thin though but comfortable enough for a 2 hour flight. WiFi has movies although the selection was pretty slim and they cost 5 euros! Also, the app seemed to have an issue that the titles of the movies didn’t appear anywhere so you had to guess what the movies were based on one screenshot.

Miinukset: They claimed they had WiFi but I would hardly call it that. It was very slow and kept disconnecting. Also, had to pay for movies and even regular drinks like orange juice. I know it’s budget airline but still bothers me especially since they charge 2-3 times regular price for the food.

SWF
EDI
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight home had an open middle seat

Miinukset: Flight over was too crowded

LGA
BFS
Erinomainen 8,6

Plussat: Everything but the food.

Miinukset: The hot meal was awful! Even the stewardess wasn't sure what some of it was!

ma 4. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 50m
ma 18. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
21t 25m
129 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 4. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
11t 45m
la 18. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 00m
132 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 472 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

TLL
AMS
OK 5,6

Plussat: Crew were efficient and friendly.

Miinukset: Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

RIX
HEL
Keskiverto 2,0

Plussat: My checked in bag did not arrive to HEL... Nedless to say I did check the bag tag was properly labeled RIX to HEL... oh well ... bad score for Baltic Air ... truly hope to see my bag in CGK when I arrived. Qatar airways pls come to the rescue.

la 9. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 50m
ke 27. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
136 €
Matka: 19 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 710 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
IAD
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane was modern and well kept. The crew were attentive and kind.

Miinukset: Nothing - our flight out was great!

CPH
SFO
Hyvä 6,0

Plussat: Good selection of movies and music. Food was mediocre.

Miinukset: Our seat location was near the toilets in the middle of the plane. Seemed like an unusual high number of passengers constantly using the toilets throughout the flight which created long ques in the isle and very unpleasant smells. Would never select these seats again.

CPH
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: Efficient friendly service.

Miinukset: We were economy so no food was provided, as expected so cannot rate. No entertainment was offered either.

CPH
EWR
Erinomainen 10,0

Plussat: Great food, excellent crew, pillow, blanket, water bottle... what more could i ask for?

Miinukset: Mildly annoying advertisements for the in- flight shopping during the movies and overhead

SFO
CPH
Keskiverto 2,0

Miinukset: SFO-Copenhagen was cancelled. Only hint for that came from Kayak which I didn't even use for booking (I used Flyus). Sas and Flyus didn't notify us and sas customer service had to actually use 5 min to verify that flight was cancelled after we called them. That left some poor rebooking options. Anyway, I am very disappointed how Sas didn't notify us. It would have been even nastier if we had got to the airport before realizing that flight was cancelled.

ma 18. maaliskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 30m
to 21. maaliskuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
7t 50m
149 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 678 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,1
Ateriat
7,5
AMS
DEL
Hyvä 6,0

Plussat: Crew's hospitality, good music, good destination material, terminal info, good system overall

Miinukset: Less legroom, storage space, bad food, few movie options.

AMS
TLV
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew!!

CPT
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Best airline in the business quick efficient and outstanding service What else can you say

AMS
KBP
Hyvä 6,0

Miinukset: lost baggage

AMS
IAD
Erinomainen 10,0

Plussat: Economy comfort was very nice, food decent, plenty of toilets to avoid overcrowding, and good entertainment selection.

pe 1. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
13t 50m
la 2. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 45m
135 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ke 22. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
12t 25m
pe 24. toukokuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 35m
153 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 24 224 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
DFW
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Great staff and food

MUC
DEN
Erinomainen 10,0

Plussat: it was great the crew was very friendly and the food was also good to my surprise definitely fly Lufthansa again

Miinukset: the seating is small there is not much room without touching the other person it is so small the one has a hard time to eat

FCO
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was nice and the movie selection was decent. Food was ok. As good as it can be when you pay $2,500 for a flight ticket knowing that they are not really there to offer you a service, they are there to make their own money knowing that as a traveler you really have no options other than an airplane if you want to go across the ocean.

Miinukset: Seats become smaller and smaller...and you keep asking about my experience...$2,500 to travel seating in a miniature seat with no leg room is a bit much...and I know no flight company cares about this...we have no choice...either take that or don’t travel, right?

SOF
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Service efficiency.

LCA
MUC
Keskiverto 2,0

Miinukset: Delay of more than two hours caused my booking at the hotel to be cancelled. Not only i lost all my money but have no hotel to stay What is your responsibility on that???

ti 5. helmikuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
15t 05m
ke 27. helmikuuta
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 40m
140 €
Matka: 23 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 472 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,1
AMS
TLL
Keskiverto 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

ARN
RIX
OK 4,0

Plussat: Absolutely nothing

Miinukset: Everything

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

VNO
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

VNO
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: When I got to the check-in desk, I was told to get out of line and check in online. It wasn't a big deal, but it would have been good to know that it was necessary to do this so I didn't wait in line for a long time.

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.