Halvat lennot Málaga

AGP

Halvat lennot Málaga

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Málagan lentoasema
to 9.1.
to 16.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Málaga sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Málaga lentotiedot

Lento saapuu Málaga
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 108 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Norwegian Air International, SAS, Norwegian, Air France, airBaltic, KLM, TAP AIR PORTUGAL, Finnair

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málaga

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málaga? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málaga seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 235 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan syyskuu, lokakuu ja marraskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málaga lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málaga lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Málaga?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 35m

Mikä on halvin lento kohteeseen Málaga?

Halvin lentolippu reitille Málaga - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 108 € meno-paluulennolle Helsinki - Málaga. Suosituin reitti on Helsinki - Málaga a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 202 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Yleensä kohteista Suomi, Norwegian Air International, Finnair ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Málaga. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Norwegian Air International, Finnair & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málaga on Málaga keskustasta ?

Málaga Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Málaga keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Málaga?

Málaga lähinnä oleva kenttä Málagan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Málagan lentoasema, tai lyhyemmin Málaga. lentokenttäkoodi on AGP.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Málaga lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
108 €
vain
108 €
Matkakohde
Málaga
108 €
vain
108 €
su 12. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
10t 15m
ma 27. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 25m
108 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 246 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
DFW
Erinomainen 9,3

Miinukset: The video screen freaked up a lot and I was unable to watch movies listen to music for the better part of the 11 hour flight. I noticed other passengers had the same problem.

YUL
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable and Clean

MUC
TLV
OK 4,6

Miinukset: No WiFi despite paying. No Kosher food despite ordering.

MIA
MUC
Hyvä 6,6

Plussat: The crew was Ok except at the beginning when they could help more inside the plane with finding the seating.

Miinukset: I missed the plane shopping because i don’t recall seeing the crew after the meal offering it. I heard the announcement at the beginning of the flight so I was looking forward to make purchases. Later when I asked it was already closed.

CAI
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice people

Miinukset: Some games for kids

ma 27. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
4t 45m
ke 6. toukok.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
123 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 542 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
FUE
LGW
Hyvä 6,0

Plussat: Price, clean plane , attentive crew,

Miinukset: Need better movie selection.

FCO
ARN
Hyvä 6,0

Plussat: Comfortable seats

Miinukset: They didn't load enough food for the flight so didn't receive a hot meal

CTA
LGW
Hyvä 7,6

Plussat: Free WiFi. Clean plane. Comfortable seats.

Miinukset: Slow to start boarding.

PMI
LGW
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: The flight was delayed and it seems like it happens regularly. Our flight to Palma de Mallorca was also delayed.

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

ma 4. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
28t 55m
to 28. toukok.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
130 €
Matka: 25 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
SFO
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: SAS has what is missing in other airlines, the three P's - Pleasant, Polite, Professional.

CPH
ORD
OK 5,0

Plussat: The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use....

CPH
ZRH
Hyvä 7,6

Plussat: Row of seats to myself. Free coffee.

Miinukset: Coffee refill.

ARN
SKG
Keskinkertainen 3,6

Plussat: To reach the goal.

Miinukset: Food. Time.

EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

pe 24. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
16t 10m
pe 31. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
143 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 4 352 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
BOS
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Bos-rome Excellent airplane Movies,charging capabilities. Staff was friendly

Miinukset: Food drinks extra but keeps cost down No big deal

CDG
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: Very smooth flight with comfortable seats even for low fare customers

Miinukset: I got flagged for extra security, which lead to some extra confusing steps and extra stress. This was compounded by strange behaviors of the digital kiosk (probably related to the security screen), crowded airport, and language barriers.

CPH
MCO
Hyvä 7,0

Plussat: Seat was comfortable, crew was attentive, entertainment was sufficient.

Miinukset: I was not even offered a beverage. On a 10 hour flight, one should at least be given a beverage or snack.

CDG
DEN
Erinomainen 9,6

Plussat: Non-stop price and service

Miinukset: Difficulty in request information on changing flight Went back in forth between Kayak and Norwegian til I give up.

TOS
OSL
Hyvä 6,0

Miinukset: Seats did not recline

su 12. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
8t 10m
ti 21. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 19m
145 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 4 005 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,4
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
MUC
OK 5,0

Plussat: Crew was great but at the airport they had us weight our carry on and then made us check it for 90 euro.

CDG
YUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Amasing crew

CDG
TLV
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: No leg room at all, cant believe those seats met legal standard. The plane smelled, boarding was a nightmare because too many people had big bags. An announcement had been madd that vags would be collected, but obviously were not.

CDG
TLV
OK 4,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything

JNB
CDG
Hyvä 7,6

Plussat: Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault.

la 8. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
6t 50m
ma 17. helmik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
146 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
ARN
RIX
Hyvä 7,5

Plussat: staff were polite, helpful, and efficient

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

SVO
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane was brand new. The crew was very friendly

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

la 18. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
27t 50m
ke 22. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
146 €
Matka: 5 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
MEX
Erinomainen 9,0

Plussat: Confort and kindness

Miinukset: It was too cold

BHX
AMS
Erinomainen 10,0

Miinukset: Time

PRG
AMS
Erinomainen 8,8

Plussat: I was sorted on Row 3 and the drapes kept hitting the back of my head.

Miinukset: Move the drapes a few more inches back.

OTP
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: 15 years ago I told myself not to fly Delta anymore. But these 2 flights Detroit to Amsterdam and back changed my mind. I enjoyed the flight very much and I'm looking forward to the next one.

AMS
PRG
Erinomainen 8,4

Plussat: Usual faultless KLM experience

Miinukset: Nothing.

su 15. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
19t 20m
pe 31. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
180 €
Matka: 48 päivää
Kokonaisarvio 7,4 Hyvä
Perustuu 5 188 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
LIS
BOS
OK 4,0

Miinukset: Flight was delayed for hours on the 21 st and then cancelled. I want refund for transportation and loss of income

LIS
IAD
Erinomainen 8,0

Plussat: usb Power

Miinukset: The seat padding needs to be improved.

FCO
LIS
Hyvä 7,6

Plussat: Me gusto el trato de las azafatas y la comida estuvo muy buena!!

Miinukset: Deben mejorar la comodidad de los asientos

LIS
BOS
Hyvä 7,3

Plussat: New aircraft had free Wi-Fi and lots of movies. Clean.

Miinukset: First bag fees of $120 per bag one-way were punitive. Anti-customer policy. Cannot recommend flying with them.

ACC
LIS
OK 4,0

Plussat: The crew and personal were ok.

Miinukset: They have the most uncomfortable seats in the industry. Seat was literally 5 cm (2 inches) thick and did not recline. Impossible to relax/sleep, I ended up with back pain and legs cramped for 2 full days. Terrible overnight flight. Luggage policy is not clear. Carry on items have to weight less than 8 kg (normally is 12 kg), and to check your bag you have to pay. No personal tv/entertainment.

su 12. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
10t 15m
ma 27. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 25m
108 €
Matka: 16 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 246 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
SOF
OK 5,3

Miinukset: 50 min. delay for absolutely nothing. No proper gate available. Only one bus had to serve all passengers from terminal to aircraft. Lufthansa should not operate as a budget airline.

BEG
FRA
OK 5,6

Miinukset: I could put my seat down, the button wasn’t working..

MUC
TLV
OK 4,6

Miinukset: No WiFi despite paying. No Kosher food despite ordering.

FRA
BOG
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was excellent

Miinukset: Nothing really. LH first class cabin is one of the best!

ORD
FRA
OK 5,0

Miinukset: Entertainment unit was very slow and not even possible to operate properly. I had to ask for resetting it several times.

ma 16. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
4t 40m
ma 23. jouluk.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
240 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 3 573 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great service and yummy food.

Miinukset: The jack for the TV was broken! For seat 4H during my flight from Helsinki to Tokyo. I paid a business class ticket but had No audio for the television! This should be fixed immediately and I think I should receive something for the inconvenience and in return for the high price ticket I purchased!

ORD
HEL
Hyvä 7,0

Plussat: My bag was lost!

Miinukset: To have my bag delivered

HEL
LAX
Hyvä 6,0

Plussat: The connection was way too tight.

Miinukset: Hel-LAX flight was ok. LAX and connecting flight were bad, slow and delayed frequently.

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

SFO
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: Of all the flights I checked this was the most convenient in timely manner and comfortable.

Miinukset: Movie options.

ma 27. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
4t 45m
ke 6. toukok.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
123 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 542 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
TLV
Erinomainen 9,5

Plussat: All was fine, especially for the price I paid.

Miinukset: It was a little crowded, but ok for a short 4-5 hour flight. No food is served, which is ok, for the price that I paid.

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Plussat: Cheap and comfortable budget airline.

Miinukset: Delayed departure without any explanation

CPH
SXF
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was quick and smooth and ontime. Friendly staff. Awesome that you get free wifi.

ARN
MAD
OK 5,0

Plussat: Crew was ok. Seat was fairly comfortable.

Miinukset: There was no in flight service and nothing was offered. Smaller plane but our flight from London to Bergen was in a smaller plane and we were offered something to drink.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

ma 4. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
28t 55m
to 28. toukok.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
130 €
Matka: 25 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
WAW
OK 4,3

Plussat: Crew was very pleasant.

Miinukset: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

CPH
MXP
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Please see statement from SFO-> CPH flight.

ARN
ORD
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing, flight was on time, and entertainment was available.

Miinukset:

ARN
EWR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Can’t believe SAS charges for 1 piece of luggage Never experienced in all the years I’ve travelled internationally Also couldn’t accept UScredit card to buy a drink- yes you had to buy an alcoholic beverage on the flight to Europe Better to upgrade your ticket so you can check a bag and use lounge

su 19. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
10t 15m
la 25. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
118 €
Matka: 7 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 246 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MIA
MUC
Hyvä 6,6

Plussat: The crew was Ok except at the beginning when they could help more inside the plane with finding the seating.

Miinukset: I missed the plane shopping because i don’t recall seeing the crew after the meal offering it. I heard the announcement at the beginning of the flight so I was looking forward to make purchases. Later when I asked it was already closed.

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Miinukset: Perfect flight

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything was super. Really

LOS
FRA
OK 5,3

Plussat: One of the flight attendants was very rude and seemed bothered when I inquired about a meal since I was sleep when they originally handed them out and said that I would have to wait u til the next meal period.

Miinukset: She could have informed me they where no longer available.

BCN
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: Really friendly and efficient crew.

Miinukset: Seats and entertainment screen.

pe 24. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
16t 10m
pe 31. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
143 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 4 352 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
MAD
JFK
Hyvä 6,0

Plussat: Seat comfort , modern plane

Miinukset: The boarding process was ridiculously disorganized . People were not boarding according to their group numbers and there were many unnecessary delays / hold ups . My baggage was lost for over 4 days (it still hasn’t arrived on October 24. I landed on October 20). With little to no communication on it status or refund on all the baggage fees I was made to pay.While the crew was pleasant , price point attractive and plane modern, These factors are enough to deter me from choosing this airline in the future

CDG
JFK
OK 4,3

Plussat: Newness of plane

Miinukset: Terrible food choice, ran out of food, no options based on diet restrictions, dirty plane, terrible attitude from flight attendants,

CDG
JFK
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Crew was friendly

Miinukset: No inflight entertainment like we were supposed to have. No snacks, and 30 meal was small and terrible.

ARN
ATH
OK 4,0

Miinukset: Again it was not made clear about self transfer. While booking it should be clearly stated if a flight is or is not self transfer

ARN
LAX
Keskinkertainen 2,3

Plussat: Bad for 12 hrs flight passengers need hot food

Miinukset: Long flight is not about just saving money

su 19. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
10t 15m
la 25. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
118 €
Matka: 7 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 246 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
LOS
FRA
Hyvä 7,0

Miinukset: Entertainment was mediocre food was poor and boarding process.can be better and faster.

SFO
FRA
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Everything

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything was super. Really

FRA
MIA
OK 4,6

Plussat: Uncomfortable seats.

Miinukset: Seats, and helping passengers when they have delays

FRA
LOS
OK 5,3

Miinukset: The entertainment

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
27t 35m
ti 21. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
131 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FCO
CPH
Erinomainen 9,2

Miinukset: Flew SAS Plus. Extra seat width and leg room made all the difference versus SAS Go. Money well spent.

BOS
CPH
OK 5,0

Plussat: First time on SAS in many years. Service was lower than average. Will fly with other carriers on my next Euro trip.

Miinukset: Flight left Boston 1.5 hours late. I barely made my connecting flight but my checked bag did not. SAS outsources to GBS to handle missing bags. They promised 24 hours to deiiver to my hotel, but took 3 days. No one answers their phone. Terrible experience.

PMI
ARN
Erinomainen 8,4

Plussat: Very enjoyable great staff,

Miinukset: Lower prices

CPH
WAW
OK 4,3

Plussat: Crew was very pleasant.

Miinukset: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

CPH
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Left and arrived on time. Crew very efficient. Smooth flight.

Miinukset: Everything was great!

su 12. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
8t 10m
ti 21. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 19m
145 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 4 005 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Comfort
7,4
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
BOS
DTW
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We didn’t travel to Detroit... we were re-routed 3 times and our luggage is lost, some really helpful ppl along the way (thankfully) and some really crummy ppl too... no in between... still not to our destination

CDG
MEX
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! The service was exceptional!

YVR
CDG
Erinomainen 8,3

Miinukset: Our request for vegetarian meals got lost after a glight was cancelled.

FCO
CDG
Hyvä 6,4

Plussat: Crew attentive. The delay was due to airport conditions in FCO, cannot be blamed on Air France.

Miinukset: Food. For a 2-hour plus flight, from 11am to 1:30pm, we got 20gr pretzel sticks. This is ridiculous. Don't pretend you are not low-cost! Formerly, before the Joon failed (thank God) venture, Air France had real sandwiches around that time of the day on that line.

CDG
PTY
Erinomainen 8,3

Plussat: Cops is always a good reason to flight

Miinukset: They always change the gates, also too many disorders in the gate previous the boarding process, the process it is not clean. They took hand baggage aleatory to send to down and do not ask if we have fragile stuffs there.

la 8. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
6t 50m
ma 17. helmik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
146 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 578 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

VNO
RIX
OK 5,3

Miinukset: Not mentioned that in Munich I had to change terminal and pass again on security check. If I would have bought some bottles in Vilnius or Riga duty free, I would have had problems

RIX
TXL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic.

Miinukset: They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!

RIX
RJK
Erinomainen 8,0

Plussat: everything was good enough

Miinukset: I would like a meal and drinks on the board

RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

la 18. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
27t 50m
ke 22. tammik.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
146 €
Matka: 5 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
KWI
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: The crews were pretty great!

Miinukset: The regulating of the temperature.

AMS
GLA
OK 5,2

Plussat: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Miinukset: Boarding and disembarkation were slow.

NBO
AMS
Hyvä 6,6

Miinukset: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

AMS
JFK
OK 4,0

Miinukset: Crew members in Amsterdam were very rude and disrespectful

AMS
MAN
Hyvä 6,0

Plussat: Flight arrived on time

Miinukset: No food provided "due to a strike the previous day". Not sure why this would impact on providing a sandwich or snack particularly when champagne was still available for first class passengers.

su 24. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AGP
Málagan lentoasema
4t 45m
to 28. toukok.
AGP
Málagan lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
135 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 542 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
OSL
OK 4,6

Miinukset: Lost one of my bags and delivered the others with glacial slowness, then reps were incredibly rude when I tried to report it missing. NEVER AGAIN!

OSL
BCN
OK 5,6

Plussat: Friendly crew serving my side.

Miinukset: We were unable to have choose seat option at booking and also check in and they split us up and weren’t able to put us together at the gate. A bit light on the perks for “premium”.

KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

TLV
BCN
Hyvä 6,6

Plussat: Boarding

Miinukset: The crew very impressed and not give a good safety at the plane

LGW
CTA
Erinomainen 9,3

Plussat: Flights on time. Friendly crew. Nice interior on the Aircraft. FREE WIFI!!

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka