AGP

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Málaga

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Málagan lentoasema
ma 19.8.
ma 26.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Málaga sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Málaga lentotiedot

Lento saapuu Málagan lentoasema
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 124 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, KLM, Finnair, Air France, SAS, Norwegian Air International, Norwegian, Smartwings, TAP AIR PORTUGAL, Czech Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Málaga

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Málaga? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Málaga seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 189 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan syyskuu, lokakuu ja marraskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Málaga lentotarjoukset.
Kaikki suorat reittilennot Suomesta Málagaan lähtevät matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valinnanvaraa Málagaan suuntaavilla riittää, sillä kaupunkiin lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair, norjalainen Norwegian ja skandinaavinen SAS. Mikäli aloitat matkasi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, tarkista lentoyhteydet lähtöpaikkakunnaltasi. Esimerkiksi Finnair tarjoaa käteviä kotimaan lentoyhteyksiä, joiden avulla matkan Málagaan voi aloittaa lentäen vaikkapa Tampereelta, Turusta tai Joensuusta. Lentokoneen vaihto käy kätevästi kompaktin kokoisella Helsinki-Vantaan lentokentällä. KAYAKin lentohaun avulla löydät parhaat lentoyhteydet Málagaan eri puolilta Suomea.
Málaga on hyvä valinta vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, sillä suorat lennot Helsingistä Málagaan kestävät alkaen vain 4 tuntia ja 30 minuuttia. Paikan päällä Málagassa ei tarvitse kärsiä aikaerosta. Manner-Espanjan aika on vain tunnin Suomen aikaa jäljessä. EU- ja Shengen-alueella sijaitsevaan maahan ei tarvitse välttämättä kuljettaa mukana passia, sillä virallinen henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi Suomen ja Espanjan välisille lennoille.
Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä laskeutuvat Málagan lentokentälle (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Málagan ydinkeskustasta. Lentokentältä pääset kaupungin keskustaan kätevästi junalla tai bussilla. Puolen tunnin välein kulkeva A Express Aeropuerto -bussilinja vie keskustaan vain varttitunnissa. Matkalipun hinta on noin 3 €. Málagan keskustan Centro Alameda ja Málaga Maria Zambrano -junapysäkeille matkustajat puolestaan kuljettaa Renfe Cercanías -paikallisjuna, ja junamatka ydinkeskustaan kestää noin 12 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 1,80 €. Keskiyön jälkeen Málagan kentälle laskeutuvien on yleensä turvauduttava taksiin tai vuokra-autoon. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
Välimeren äärellä sijaitsevassa puolen miljoonan asukkaan Málagassa voi yhdistää kätevästi ranta- ja kaupunkiloman, mutta monet puhdasveristä rantalomaa hakevat viihtyvät sen naapurikaupungeissa. Kaikkiin Aurinkorannikon, eli Costa del Solin, kohteisiin suuntaavien lomailijoiden lennot saapuvat Málagan lentokentälle. Lentokentältä pääsee Renfe Cercanías -paikallisjunalla helposti esimerkiksi Benalmádenaan, Fuengirolaan ja Torremolinosiin. Paikallisjunamatkan hinta rantakaupunkeihin vaihtelee noin 1,80–3,60 €:n välillä, matkan pituudesta riippuen. Marbellaan lentokentältä voi ottaa Marbella-Aeropuerto -bussin. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Málaga lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Málaga?

Lennot kohteesta Helsinki 4t 35m

Mikä on halvin lento kohteeseen Málaga?

Halvin lentolippu reitille Málaga - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 124 € meno-paluulennolle Helsinki - Málaga. Suosituin reitti on Helsinki - Málaga a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 327 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, Japan Airlines ja Norwegian Air International lentävät eniten paikkaan Málaga. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, Japan Airlines & Norwegian Air International lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Málagan lentoasema on Málaga keskustasta ?

Málagan lentoasema Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Málaga keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Málaga?

Málaga lähinnä oleva kenttä Málagan lentoasema lentokenttä, tunnetaan myös nimillä Málagan lentoasema, tai lyhyemmin Málaga. lentokenttäkoodi on AGP.

Mitä lennot Málagaan maksavat?

Málagan lentojen hinnat vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen mukaan. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä alkuvuodesta, talvella ja kevään ensimmäisinä kuukausina, sekä vuoden loppupuolella. Suosittuina loma-aikoina, varsinkin kesällä, lentojen hinnat usein nousevat. Myös loppukesä ja alkusyksy ovat suosittua matkustusaikaa Málagaan, kun Aurinkorannikon alueella asuvat suomalaiset matkustavat kesän jälkeen talven viettoon Espanjaan. Tuolloin hinnat voivat nousta. Halpoja lentoja etsivien kannattaa varata lento ajoissa, sillä normaalisti lentojen hinnat nousevat matkustuspäivän lähestyessä. Toisinaan halpoja äkkilähtöjäkin on saatavilla. Vaihtoja sisältävät lennot voivat tulla edullisemmiksi kuin suorat lennot, ja KAYAKin lentohaun avulla voit kätevästi vertailla lentojen ja reittien hintoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa ottaa lentolippujen hinnan lisäksi esimerkiksi matkatavaroista perittävät kulut. Low cost -lentoyhtiöiden myymien halpalentojen lentoihin ja tavallisten lentoyhtiöiden halvimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan laitettavat matkatavarat.

Kuinka kauan lento Málagaan kestää?

Suora lento Helsingistä Málagaan kestää vähintään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tarkka kesto riippuu lentoreitistä. Pisimmillään suorien lentojen lentoaika venyy lähemmäs viittä tuntia. Málagaan voi matkustaa Helsingistä paitsi suorilla lennoilla, myös erilaisten vaihtoreittien kautta. Välilaskullisilla lennoilla lentoaika on yleensä vähintään kuusi tuntia, mutta tarkka lentoaika riippuu esimerkiksi vaihtolentojen määrästä ja aikatauluista.

Voiko Málagaan lentää suoraan?

Suomesta Málagaan voi lentää suorin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja tarjoavat suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Finnair ja Norwegian tarjoavat suoria lentoja yleensä päivittäin, SAS puolestaan kerran viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Helsingistä Málagaan suoria lentoja tarjoavien Finnairin, Norwegianin ja SAS:n lisäksi espanjalaiskaupunkiin voi lentää välilaskullisin lennoin monilla muillakin lentoyhtiöillä. Halvat lennot vaihtokenttien kautta voi napata esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta tai alankomaalaisen KLM:n lentovalikoimista. Halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa suorien lentojen lisäksi myös edullisia vaihdollisia lentoyhteyksiä Málagaan.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Málagaa?

Málagan seudulla on vain yksi lentokenttä, Málagan lentokenttä (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol). Sen kautta kulkee niin kansainvälinen kuin Espanjan kotimainenkin lentoliikenne. Lentokenttä palvelee paitsi Málagan kaupunkia, myös muihin Aurinkorannikon (Costa del Sol) kohteisiin suuntaavia matkailijoita. Lentokentällä on kolme terminaalia, T1, T2 ja T3, jotka sijaitsevat kompaktilla alueella. Terminaalista toiseen on siis helppo siirtyä jalkaisin.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Málaga lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
124 €
vain
124 €
Matkakohde
Málaga
124 €
vain
124 €
pe 6. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 15m
pe 13. jouluk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
124 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
ATL
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Very professional, helpful and friendly. Clean, great ride, smooth landing.

ATH
MUC
Keskinkertainen 3,6

Plussat: The flight was on schedule. The pilot was great and avoided turbulence.

Miinukset: Compared to my SF to Munich flight, the return trip was a nightmare. The flight attendants were nowhere to be found. Cold face towels, ran out of food and drink. Flight attendants allowing a school field trip to take over the flight. My seat was kicked for 7 hours straight, they did nothing.

DUS
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Crew was young and did a good job but I got the feeling they were working their way to their own vacation at the destination.

DTW
FRA
Hyvä 7,3

Plussat: The food was excellent, and the crew was nice

Miinukset: There was a delay on the boarding and they didn't provide a reason.

SJJ
MUC
OK 4,3

Miinukset: Flight from Toronto to Ottawa was delayed for more than two hours. We spent two hours sitting on the plane/tarmac. Air Canada sucks.

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
27t 30m
to 7. marrask.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 40m
125 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
EBB
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: General flight journey

AMS
JFK
Erinomainen 9,3

Miinukset: I was seated next to the restroom, which is not a pleasant experience for an international flight.

SLC
AMS
Erinomainen 8,8

Miinukset: The flight was a bit delayed, but the airline handled it incredibly well. I was put up in a great hotel with good free food and caught another flight the next morning.

GRU
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Reasonable space in economy class seats

Miinukset: Staff hurrying us up 40 minutes before departing and threatening to take our bags out of the plane in case we didn’t board then. I had to leave my coffee and run.

AMS
BUD
Erinomainen 9,6

Plussat: Our flight was delayed in Bejing, than we loosed the booked flight of KLM. When we arrived in Amsterdam, we get the recheked in flight.

Miinukset: Doesn't

to 15. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 35m
ke 21. elok.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
132 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 457 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
HEL
Hyvä 7,0

Plussat: My bag was lost!

Miinukset: To have my bag delivered

LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: everything

YYZ
LHR
Keskinkertainen 2,8

Plussat: There wasn’t much to like. One of the crew members stood out by being helpful; his colleagues were bureaucratic and disengaged.

Miinukset: This was a BA flight. Food in T3 in toronto was a disgrace, and the whole lounge experience was poor. The sleeping arrangements in business class had no privacy; the food onboard was mediocre. The Air CANADA flight on the same route is far better in every respect.

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

HEL
TKU
Keskinkertainen 3,0

Plussat: At least the crew was friendly

Miinukset: The flight was delayed for 1 hour and we were sitting inside the airbus with no air condition due to technical difficulties on 35 degrees sweating like pigs. No water or snack was offered even though the delay was so big.

pe 8. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 55m
pe 15. marrask.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 15m
133 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 765 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
JFK
Hyvä 6,6

Miinukset: See above.

CDG
MEX
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent service

CDG
SFO
Erinomainen 10,0

Plussat: Great crews, excellent customer service

CDG
ATL
Erinomainen 8,6

Miinukset: The craft is a bit old. Harsh landing.

GVA
CDG
Erinomainen 9,3

Plussat: Crew was very friendly and seat in KQ is super comfortable in Business.

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 10m
ma 9. syysk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
134 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 5 009 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
IAD
Erinomainen 10,0

Miinukset: They contracted with United from Washington LA and United is a mess Btoke our luggage, wouldn’t honor seat selection we paid additional for, uncomfortable, ...

CPH
CDG
OK 4,4

Miinukset: We paid for meals that were NOT delivered

CPH
OSL
Erinomainen 8,0

Miinukset: Long delay due to weather

ARN
EWR
Erinomainen 8,3

Miinukset: Again we had to climb down stairs with our luggage to get to the boarding area, then we had the typical ramp. What is it with Europe and stairs? If you have any issues beware. You better be strong and fit to fly in Europe. Not too many luxuries.

ORD
CPH
Hyvä 7,0

Miinukset: More room. Not losing our luggage at the end.

to 15. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
to 22. elok.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
136 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 513 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
LIS
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: For Copenhagen to JFK flight only: Excellent crew, satisfactory food service, very good drink service, great plane, comfortable seat in Premium comparable to old business class seats before lie flat became standard.

Miinukset: Extremely understaffed check-in desk in Lisbon with extremely long lines took over thirty minutes of waiting to reach the desk. No separate check-in lines for Premium, since they have no Premium service from there to Copenhagen. No Premium seating or services available from Lisbon to Copenhagen. No staff or facility at Copenhagen airport to print boarding pass for transfer passengers until gate agents finally arrived.

RAK
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Fast boarding, on time arrival and friendly service; what more do you need!

HEL
OUL
Hyvä 6,6

Plussat: Cheap and comfortable budget airline.

Miinukset: Delayed departure without any explanation

CPH
AGP
Erinomainen 10,0

Plussat: flights were on time.

Miinukset: loud passengers and at least water could be for free... its a 3 hour flight!!!

CTA
LGW
Hyvä 7,6

Plussat: Free WiFi. Clean plane. Comfortable seats.

Miinukset: Slow to start boarding.

ti 6. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
ti 13. elok.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
176 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 024 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,0
Koneeseennousu
6,9
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,4
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
LAX
BCN
OK 4,0

Miinukset: Forgot my special food No big deal

DUB
ARN
Hyvä 7,3

Plussat: Good legroom

Miinukset: Flight was delayed by over an hour

JFK
CDG
Erinomainen 10,0

Plussat: Smooth plane ride

Miinukset: Friendly staff on plane

BOS
MAD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Horrible flight experience all around. The airplane departure was delayed due to technical issues so we sat on the plane for an hr with no ac. There was no beverage service on flight. Had to switch airlines at my layover in Madrid so they had me pick up my checked bag at baggage claim. They lost it

LAX
ARN
Hyvä 7,6

Plussat: Our steward

Miinukset: There was a dog barking the entire flight. We upgraded to premium but did not get a premium meal

to 17. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 50m
to 24. lokak.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 00m
189 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 5,8 OK
Perustuu 468 arvosteluun
Koneeseennousu
6,2
Mukavuus
5,8
Henkilökunta
6,7
Viihde
4,5
Ateriat
4,8
PRG
BCN
Keskinkertainen 2,0

Plussat: I liked nothing. I wasn’t notified about the specific luggage requirements and had to check and extra bag. Then my money was stolen out of my bag by the crew so do NOT fly this airline.

Miinukset: Literally everything. This is a gargbage airline.

PRG
SPU
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: No snacks or even water given

PRG
SPU
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: It literally DID NOT HAPPEN. I NEED A REFUND.

TLV
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The crew were not nice... talked to us in a Horrible way. There weren't any blankets

PRG
TLV
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Leg room is very bad

to 3. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
18t 35m
to 10. lokak.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
206 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 4 869 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,4
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,2
Henkilökunta
7,9
Viihde
6,6
Ateriat
7,0
LIS
RAK
Hyvä 7,2

Plussat: The in flight snack was surprisingly diverse and tasty.

Miinukset: We had to take a bus from the gate to the plane, which is fine. But we stood on the bus at the gate for 10 minutes after it was completely full before it finally drove to the plane. Then when we were just outside the plane we had to wait again for several minutes before they would let us off.

FCO
LIS
Hyvä 6,6

Miinukset: The check in process was chaotic and slow. At one point there was one woman checking in 3 lines of people for 45 mins before help arrived

MAD
LIS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: We were not able to board the plane. We left our morning flight from Madrid on time and arrived as expected. We hurried through the airport and went exactly where we were directed. Despite this, the gates closed on us while we were running to the gate. TAP sold us a service they could not provide.

DUB
LIS
Keskinkertainen 3,6

Plussat: The flight crew was great. The boarding crew and gate staff where rude.

Miinukset: Flight was delayed by 2 hours. Long day. Did not inform you of what was going on. Changed gated not very clear.

SFO
LIS
Hyvä 6,6

Plussat: the crew did really made sure we had what we needed.

Miinukset: Should have made an announcement that the 3g cellular coverage was turned on. Went on in the middle of the flight and had no idea. My phone was in the overhead bin and I thought it was off. When I landed I had an outrageous fee. Should be given a choice to use it or not.

to 12. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 50m
ti 17. syysk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
222 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 048 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
CPH
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight was delayed

FCO
PRG
Keskinkertainen 3,2

Plussat: Seats were "old style" - still had some cushioning. The flight indeed reached it's destination in Prague.

Miinukset: Flight was 20 minutes late to get in to Rome. Boarding was a zoo. First a huge single line crawling through the gate. Then, overloaded buses taking squeezed passengers to the plane. Another 35 minute delay to taxi. While not a budget carrier, food and even water is only for sale. Terrible landing.

FRA
PRG
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing

Miinukset: The flight arrives late to the destination and was turbulent The claim baggage was so difficult

CDG
PRG
Erinomainen 8,0

Plussat: Had the row to myself

Miinukset: We were an hour late arriving. One of my suitcases was left in France

PRG
LED
Erinomainen 10,0

Plussat: The check-in online was very helpful. Flight was excellent.

Miinukset: The airport bus took us twice from the gate to the the plane. I tried to understand, no idea why the bus did that. The departure obviously was late.

pe 6. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 15m
pe 13. jouluk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
124 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
CDG
FRA
Hyvä 7,3

Plussat: Comfortable plan. crew, at least in our section of the plan was minimally attentive.

Miinukset: crew could have been more attentive. other then the basic services no one made any effort to see if we wanted anything else.

MUC
YYZ
Hyvä 7,6

Plussat: Great service.

Miinukset: New planes have 9 sits in the rove (economy class) which affects the passengers comfort.

CDG
FRA
OK 4,0

Miinukset: A delay to unload then reload bags, followed by no in-flight communication of connecting flights, led to a missed connection and an overnight hotel stay.

BEG
MUC
Hyvä 6,3

Miinukset: Food

FRA
YYZ
Hyvä 7,3

Miinukset: A delay due to an electrical storm prevented us from taking off for over an hour which we had to wait to end on the plane.

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
27t 30m
to 7. marrask.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 40m
125 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: Seat was good

Miinukset: Depart on time (1 hour late), hostess put a laptop in the overhead, which fell out and hit me when the bin was opened

AMS
EDI
Erinomainen 9,0

Miinukset: KLM crew exceed our expectations

DUB
AMS
Hyvä 6,4

Plussat: Boarding was quick and flight was calm

Miinukset: The coffe and breakfast.

AMS
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes

Miinukset: Everything was good

AMS
YYZ
Hyvä 7,3

Miinukset: Don’t be late

to 15. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 35m
ke 21. elok.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
132 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 457 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew Finnair was such a great airline.

Miinukset: Other than maybe the lengthy layover time, which probably can't be helped, nothing could have been better.

CPH
HEL
Hyvä 7,0

Miinukset: Original departure time: 08:50- Estimated departure time 10:20. Actual departure time: 11:00.

HEL
LHR
Hyvä 7,3

Plussat: I liked the window seat.

Miinukset: They didn’t talk much about the landing card.

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew

ORD
HEL
Hyvä 7,0

Miinukset: Things were very scratched

pe 8. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 55m
pe 15. marrask.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 15m
133 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 3 765 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,7
Koneeseennousu
7,7
Mukavuus
7,3
Henkilökunta
8,2
Viihde
6,9
Ateriat
7,2
CDG
AMS
Hyvä 7,3

Plussat: The crew was wonderful. We were in business class which was modest but comfortable.

Miinukset: Ground crew in Paris failed to put our luggage on plane to Amsterdam. Also, plane was delayed about 40 minutes because of Amsterdam air traffic. Captain was very apologetic to the passengers.

SOF
CDG
Hyvä 6,6

Miinukset: Couldn’t understand announcements

EVN
CDG
Hyvä 7,0

Miinukset: There was no entertainment available.

JNB
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Crew was nice.

Miinukset: Food could be better, or at least be provided an option to purchase an upgraded meal. Also, insufficient amount of drinking water provided to passengers.

TXL
CDG
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was good, seat was not, it was freezing cold and one little blanket was inadequate!

Miinukset: Provide another blanket when needed, was wearing shorts and a short sleeve shirt.

ma 2. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
6t 10m
ma 9. syysk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
134 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 5 009 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FAE
CPH
Erinomainen 10,0

Plussat: SAS has offered great service on two flights this past week. Look forward to flying them again.

SFO
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Cool crew

Miinukset: More leg space on economy section

CPH
KEF
Hyvä 7,6

Miinukset: .

AMS
CPH
OK 4,6

Plussat: The crew was very nice and friendly. I was not expecting walking down to the tarmac to board the plane. But flight was uneventful.

Miinukset: Checking in didn’t open until 2 hours before plane was scheduled to take off. Really? We got to airport early so we could eat dinner. You are depriving the airport of revenue. Not to mention we had to stand there for over an hour. And then just one agent showed up. Terrible service and planning.

IAD
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Good boarding process and crew today.

Miinukset: Plane was delayed and connection in Copenhagen was missed, resulting in a five-hour delay overall.

pe 6. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 15m
pe 13. jouluk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
124 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
YYZ
Hyvä 7,3

Miinukset: A delay due to an electrical storm prevented us from taking off for over an hour which we had to wait to end on the plane.

FRA
MIA
Hyvä 6,3

Miinukset: Passenger in next seat was so big that his fst hung over the armrest and he took up 3 to 4 inches of my space. Lufthansa should not let passengers this big fly in economy class. I appreciate my space in economy will be limited but I should be able to use all of my allotted space.

EWR
MUC
Erinomainen 8,6

Miinukset: More chicken

SKG
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was nice and efficient. There was no meal service because they had catering problems, but they tried to accommodate small children with candy cars and chips.

Miinukset: There was no meal service because of catering problems. Though it was done for our safety (the crew mentioned some problems in prior flights), not having a back-up plan of sorts would be good for an airline of Lufthansa's stature.

FRA
MIA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Best company and the 380 is amazing.

to 15. elok.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
4t 45m
to 22. elok.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
136 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,5 Hyvä
Perustuu 513 arvosteluun
Koneeseennousu
7,5
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,0
Viihde
7,0
Ateriat
6,8
CPH
SXF
Erinomainen 10,0

Plussat: Flight was quick and smooth and ontime. Friendly staff. Awesome that you get free wifi.

GOT
MAD
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight postponed over 3 hours waiting for air-craft. Finally one showed up...from STOCKHOLM! (Where I flew in from 5 hours previously). So I waited in the airport for 8 hrs for no reason when I could have taken the later flight from stockholm.

LGW
OSL
Hyvä 6,0

Plussat: clean, modern plane

Miinukset: chaotic boarding, slow disembarking

TLV
BCN
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

KRK
CPH
Erinomainen 9,3

Plussat: Good crew and very smooth flight. Other than the inefficient boarding process which is more the airports fault, my experience with Norwegian was excellent.

ma 28. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
26t 20m
ma 4. marrask.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 55m
129 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 288 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
EBB
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: General flight journey

AMS
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes

Miinukset: Everything was good

GRU
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Reasonable space in economy class seats

Miinukset: Staff hurrying us up 40 minutes before departing and threatening to take our bags out of the plane in case we didn’t board then. I had to leave my coffee and run.

BCN
AMS
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: Staff rude and short

AMS
JNB
Erinomainen 8,0

Plussat: Great crew, comfortable seating with enough leg room.

Miinukset: Provide dinner before getting to joburg, instead of a snack. Flight arrives late so dinner would be appreciated

ti 3. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
7t 15m
ti 10. syysk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 35m
134 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 5 009 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
FAE
Erinomainen 9,2

Plussat: Two hour flight and they served a delicious meal that was included? Unheard of! Amazing!

ARN
UME
Erinomainen 8,0

Miinukset: My connecting flight was late and it was confusing where I needed to go from customs to catch my next flight. More info available on the app would have been helpful

EDI
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: SAS does it right with entertainment and food.

TXL
CPH
Hyvä 6,0

Miinukset: Third delayed flight in a row within the week. Seems to be considered acceptable business practice.

CPH
BOS
Erinomainen 8,3

Miinukset: Plane was changed to a different plane and caused lots of confusion. Boarding process was chaos, loaded all passengers in a room too small with many standing and getting too hot.

pe 6. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AGP
Malaga
8t 15m
pe 13. jouluk.
AGP
Malaga
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 25m
124 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
PRG
FRA
Hyvä 6,3

Plussat: Flight was on time both ways.

Miinukset: had to pay for wine- first time in 25 years of flying international and it was very expensive flight, oh well, will skip Condor next time

VCE
FRA
OK 5,0

Miinukset: The multiple gate changes & technical delay caused us to miss our connection to Boston

MUC
DEL
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Plane didn't crash.

Miinukset: Boarding totally chaotic, someone was in my assigned seat, plane was very late, food was crappy, no legroom , seat and armrests uncomfortable , constant screaming babies, smelly passengers, music only came out of one speaker, music kept jumping from one song to another and then back !

FRA
BEG
Erinomainen 10,0

Plussat: Fantastic

Miinukset: Everything

FRA
BOS
Huono 0,0

Miinukset: We did not take this flight, as we missed our connection due to gate changes & technical delay in Venice

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka