Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Alicanten autonvuokraukset alk. 5 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Alicantessa noutopäivän ollessa 24.6. ja palautus 1.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 24/6
ma 1/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Alicantessa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Alicantessa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen7 €/pvä
Keskikokoinen12 €/pvä
Standardi29 €/pvä
Mini5 €/pvä
Pienikokoinen farmari7 €/pvä
Keskikokoinen maasturi8 €/pvä
Pienikokoinen maasturi10 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Alicantessa

 • Autonvuokraus Alicantessa on paras tapa tutustua historialliseen Valencian maakunnan alueeseen vaivattomasti. Nähtävyyksiä tässä Välimeren rannalla sijaitsevassa rantakaupungissa ja sen ympäristössä riittää runsaasti: Santa Barbaran linnassa Benacantil-vuorella voit kuulostella historian siipien havinaa ja kaupungin ulkopuolella olevilla lukuisilla uimarannoilla kuten esimerkiksi Cala Cantaralilla tai San Juan Playalla pääset nauttimaan rantaelämän parhaista puolista. Jos olet innokas golfaaja, Costa Blancan alueella on 15 upeaa kenttää, jotka täyttävät vaativimmankin golfin pelaajan unelmat. Alicanten lähistöllä on Seve Ballesterosin suunnittelema Alicanten golfklubi ja Bonalba, jokaista golfaajaa haastava par-72. Alicante ei myöskään jätä ruokakulttuurin arvostajaa kylmäksi, vaan voit nauttia ympäri aluetta herkullisia paikallisia ruokia. Autonvuokraus Alicantessa on mukava tapa kokea kaikkia näitä asioita oman aikataulusi mukaan.
 • Alicanten autovuokraus on helpointa toteuttaa heti lentokentälle saavuttua. Alicanten lentokenttä Aeroporto de Alicante-Elche Miguel Hernández (ALC) sijaitsee välittömästi Alicanten kaupungin ulkopuolella, noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta. Lentokentällä toimii useita autonvuokrausyrityksiä. Saapuvien lentojen aulasta löytyy useimman yrityksen palvelupiste, mutta myös lentokentän pysäköintialueella on erilaisia liikkuvia pisteitä, joista voi vuokrata auton. Alueella on pienten vuokraamojen shuttle-kuljetus, joka lähtee terminaalin edestä. Kun auton varaa jo etukäteen netistä, takaa, että löytää omaan käyttöön parhaiten sopivan vuokra-auton ja autonvuokraus Alicantessa sujuu ongelmitta. Netistä etukäteen varattaessa selviävät myös vuokraamiseen liittyvät käytännön seikat, kuten mistä avaimet noudetaan ja minne auton voi palauttaa.
 • Alicantessa ajaminen ei eroa ajamisesta muissa espanjalaisissa kaupungeissa tai eurooppalaisissa kaupungeissa ylipäätään. Liikennesääntöjen noudattamisessa on vaihtelua riippuen liikennetilanteesta. Jos autoja on liikenteessä paljon, ajamistyyli voi olla tavallista vauhdikkaampaa. On tärkeää säilyttää silloin oma maltti ja pyrkiä noudattamaan liikennesääntöjä, vaikka muut autolla liikkujat ottaisivat esimerkiksi ohittamisessa riskejä. Alueella on paljon matkailijoita, joille Espanjan liikennesäännöt eivät välttämättä ole tuttuja. Esimerkiksi liikenneympyröissä kannattaa olla varautunut siihen, että etuajo-oikeudet eivät aina toteudu sääntöjen mukaisella tavalla. Turistialueilla liikkuu paljon väkeä, joiden mielenkiinto saattaa kohdistua muuhun kuin liikenteeseen. Moni voi käyttää puhelimensa karttapalveluja, jolloin liikenteen huomioiminen jää toiseksi puhelimen ruutua tuijottaessa. Kevyen liikenteen ajoneuvoja voi myös olla liikenteessä runsaasti. Kannattaa pitää etenkin polkupyöriä ja sähköpotkulautoja silmällä.
 • Varautuaksesi Alicanten liikenteeseen ja suunnitellaksesi reittiä, kannattaa huomioida alueen päätiet AP-7 ja N-332. Molemmat palvelevat monia samoja kohteita. AP7 on yleensä nopeampi, koska se kiertää kaupungin keskusta-alueen sen sijaan, että kulkisi niiden läpi. Sekä AP-7 että N-332 ovat maksullisia teitä. Siesta-ajan takia Alicantessa kuten muuallakin Espanjassa ruuhkaa voi olla paitsi aamuisin klo 08.00-09.30 ja iltaisin 18.30-20.30, myös siestan alkamis- ja loppumisaikaan eli 12.30-14.30 ja 15.30-17.00. Ajamiseen ei suuresti vaikuta ympärivuotinen sään vaihtelu, joskin lomakausina (kesä-elokuu) liikennettä on alueella enemmän.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Alicante hintaan 15 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Alicante vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Alicante ovat keskimäärin noin 158 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-autot kohteessa Alicante ovat keskimäärin 24 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Alicantessa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Alicantessa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Alicantessa 25 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Alicantessa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa KeyGo Rent (5 €/pvä), CLICK RENT (7 €/pvä) ja DRIVALIA (10 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi KeyGo Rent toimipaikasta Carretera Detorrellano Al Aeropuerto 03320 (10 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Alicante?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Alicante on 6,11 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 73 € - 98 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Alicantessa?

  Mini (Fiat 500 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Alicantessa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Alicante-Elche (ALC) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Alicante-Elche kentällä ovat Record Go, KeyGo Rent, Wiber, CLICK RENT, Ok Mobility, Centauro, DRIVALIA ja Budget.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Alicante-Elche (ALC) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Alicante-Elche kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Goldcar Rental SP, Record Go, CLICK RENT, Ok Mobility, Centauro, DRIVALIA, ja Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Alicantessa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Alicantessa?

  Mini autonvuokraus Alicantessa maksaa keskimäärin 25 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Alicantessa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Alicantessa maksaa keskimäärin 25 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Alicantessa?

  Standard-autonvuokraus Alicantessa maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Alicantessa?

  Autot vuokrataan useimmiten Alicantessa Goldcar Rental SP Aeropuerto de Alicante (10 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Alicantessa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 135 € viikolta (19 € per päivä) Alicantessa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Alicantessa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 580 € kuukaudessa (19 € per päivä) Alicantessa.

 • Minkälaista autoa suositellaan Alicantessa ajamiseen?

  Lämpötilojen ollessa korkeita ja alueen ollessa meren rannalla, ilman auringolta suojaavaa vuoristoa tai merkittävää puustoa, suositellaan vuokrattavaksi autoa, jossa on ilmastointi. Alueen kaupungit ovat historiallisia sekä ahdasteisiä, joten parhaimman ajokokemuksen saa pienellä ja ketterällä autolla, jolla pystytään sekä tekemään ahtaita käännöksiä että jonka pystyy pysäköimään joustavasti tarpeen mukaan. Mikäli lomaharrastuksesi (esimerkiksi golfaus Alicanten golfkentillä) aiheuttaa vaatimuksia tavaratiloille, kannattaa tämä huomioida automallia valitessa. Huomaa, että liikennelaki velvoittaa jokaisessa autossa olevan kaksin kappalein huomioliivejä sekä liikennekolmioita; varmista että nämä löytyvät autostasi vuokrausta tehdessä. Huomioliivit ovat usein pakattu hansikaslokeroon.

 • Mitkä ovat nopeusrajoitukset Alicantessa?

  Alicantessa on 20 km/t nopeusrajoitukset yksisuuntaisilla teillä sekä yleisesti tiuhaan asutetuilla alueilla. Rajoitukset ovat 50 km/t taajamissa, 90 km/t yleisrajoitus maanteillä, 100 km/t kaksikaistaisilla maanteillä ja 120 km/t moottoriteillä. Jos jäät kiinni ylinopeudesta Alicantessa, Espanjan poliisi toimii erittäin nopeasti, eikä tottumattomuuttasi espanjalaiseen ajotapaan pidetä lieventävänä tekijänä ajamisrikkeessäsi; poliisi ei noteeraa sitä, että olet Alicantessa lomamatkalla ajava turisti. Ylinopeussakot määrätään välittömästi paikalla maksettavaksi ellet pysty todistamaan, että sinulla on pysyvä osoite Espanjassa.

 • Mitkä ovat parhaat paikat pysäköidä Alicantessa?

  Sinisellä mittareilla merkityille paikoille voi ostaa lipun automaatista tai lipunmyyjältä. Pysäköidessä sekä pysäköintilipulla että muuten, voi olettaa, että pysäköinti on käytettävissä enintään kaksi tuntia. Yleinen taksa pysäköinnistä on noin 1,20 - 2 €/t, tai 11,00 - 24,00 € per päivä, riippuen sijainnista. Keltaisilla maalilla merkityt paikat tarkoittavat, että kyseisessä paikassa pysäköinti ei ole sallittua. Jos jätät espanjalaisen vuokra-autosi maksetun ajan yli tai pysäköit rajoitetulle alueelle, autosi saatetaan hinata pois ja reunakiveykseen jätetään tarra, joka kertoo, minne vuokra-autosi on viety. Sakkomaksut sekä hinauksesta aiheutuvat kustannukset ovat yleensä hyvin korkeat, ja kielimuuri voi osoittautua ongelmaksi.

Alicanten autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

3 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

+34 902 37 73 37

Maanantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Ave.da De La Estacion, 20

+34 965 92 25 87

Maanantai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Tiistai09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Keskiviikko09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Torstai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Perjantai09:00 - 13:30
Lauantai09:00 - 13:30

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai10:00 - 18:00
Sunnuntai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante

+34 902 37 73 37

Maanantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Sunnuntai08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Avenida De La Estacion 20

+34 965 92 25 87

Maanantai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Tiistai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Keskiviikko16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Torstai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Perjantai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Lauantai09:00 - 13:30

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai10:00 - 18:00
Sunnuntai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Aeropuerto

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Estación Adif. Terminal Ave.

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Terminal de Llegadas

+34 628 38 95 64

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

9,6

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Budget Aeropuerto De Alicante

+34 902 10 98 08

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Calle Carlet 2

Maanantai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tiistai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Keskiviikko16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Torstai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Perjantai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Lauantai09:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Ctra. De Torrellano-aeropuerto

+34 965 00 04 29

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Enterprise Rent A Car

+34 965 12 33 96

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 13:30
Sunnuntai09:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Centauro

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Aeropuerto El Altet

+34 965 681 092

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avda. Salamanca, 14

+34 966 36 03 60

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Ctra. De Torrellano-aeropuerto

+34 965 00 04 29

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Enterprise Rent A Car

+34 965 12 33 96

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 13:30
Sunnuntai09:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

6.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Avenida Salamanca

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Plaza de la Puerta del Mar, 3

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wiber

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.0

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Terminal de Llegadas

+34 965 083 710

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CLICK RENT

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

6.0

Yksi toimipiste Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport Pick Up Express Car Park

+34 971 730 696

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Record Go

4,8

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

5.6

Nouto/palautus

4.6

Hinta-laatusuhde

4.6

2 toimipistettä Alicantessa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

+34 902 123 002

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avenida de la Estación 20

+34 671 76 65 68

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

1,9

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

1.9

Mukavuus

1.9

Nouto/palautus

1.9

Hinta-laatusuhde

1.9

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Aeropuerto El Altet

+34 911 501 183

Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ok Mobility

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

4 toimipistettä Alicantessa

alk.39 €/pvä

Toimipisteet Alicantessa

22, Avenida de la Estación de Alicante

+34 971 12 68 80

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Alicante El Altet Airport

+34 902 360 636

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Av. Salamanca, 1

+34 902 36 06 36

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Calle de la Almadraba, 6, - Alicante Comunidad Valenciana, Espanha

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante

+34 902 37 73 37

Maanantai08:00 - 23:5900:00 - 01:00
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 01:0008:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:5900:00 - 01:00

Estacion De Tren Alicante

+34 965 92 25 87

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai10:00 - 18:00
Sunnuntai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport (Alc)

34 0 902105055

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Avda De La Estación Nº 20, Bajos

+34 965 982 218

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rental Plus

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Calle Plaza de la luna n1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

117 Avinguda De Dénia

+34 965 12 33 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

S N Av. Salamanca

+34 965 12 33 96

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai09:00 - 13:30
Sunnuntai09:00 - 13:30

Sn Carrde Torrellano

+34 965 00 04 29

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

C/Italia, 35

Maanantai17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Tiistai10:00 - 18:0017:00 - 19:00
Keskiviikko17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Torstai17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Perjantai17:00 - 19:0010:00 - 18:00
Lauantai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Station Avenue No. 22

+34 971 08 49 16

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

L'Altet

+34 971 08 49 16

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

5,3

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Aeropuerto De Alicante

Maanantai08:00 - 23:59
Tiistai08:00 - 23:59
Keskiviikko08:00 - 23:59
Torstai08:00 - 23:59
Perjantai08:00 - 23:59
Lauantai08:00 - 23:59
Sunnuntai08:00 - 23:59

Calle Carlet 2

Maanantai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tiistai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Keskiviikko09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Torstai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Perjantai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Lauantai09:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Goldcar Rental SP

5,2

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Suosituin

Yksi toimipiste Alicantessa

alk.12 €/pvä

Toimipisteet Alicantessa

Av de la Estación, 22

+34 910 21 01 03

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Avda de la Estación 20, Bajo A

+34 902 491 616

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Groundfloor level -2, P45-P46.

+34 902 491 616

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Las Palmas Airport Arpt De Gran Canaria LPA

+34 902 49 16 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Terminal de Llegadas

+34 902 491 616

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Routes Car & Truck Rentals

4,9

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Plaza De La Luna 1 (Alicante)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MEGADRIVE

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport (Alc)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

3,4

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Rail Station Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FlexWays

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Calle Italia, 35 (alicante)

+54 9 11 5259 9877

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

6 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

117 Avinguda De Dénia

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Alicante Aeropuerto

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avenida Salamanca 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avenida de Salamanca 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Carlet 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Italia, 35

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alquicoche

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

+34 902 75 70 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

C/ Italia, 35, 03003 Alacant, Alicante

+34 605 86 45 43

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Italia, 35

+34 605 86 45 43

Maanantai16:00 - 18:4510:00 - 18:00
Tiistai10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Keskiviikko10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Torstai16:00 - 18:4510:00 - 18:00
Perjantai10:00 - 18:0016:00 - 18:45
Lauantai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Aeropuerto de Alicante

+34 966 42 55 04

Maanantai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Tiistai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Keskiviikko16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Torstai09:00 - 13:3016:00 - 18:45
Perjantai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Lauantai16:00 - 18:4509:00 - 13:30
Sunnuntai09:00 - 13:3016:00 - 18:45

Ctra. Ocaña (esq. Avda. Mare Nostrum)

+34 965 28 60 00

Maanantai09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Tiistai16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Keskiviikko16:30 - 19:0009:00 - 13:30
Torstai09:00 - 13:3016:30 - 19:00
Perjantai16:30 - 19:0009:00 - 13:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Avenida de la Estacion n 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Officina En Terminal De Llegadas

+34 965 683 362

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Suncar Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Alicante Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Amigo Autos

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Amigo Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Carretera del Torrellano al Aeropuerto 79

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autoclick Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Torrellano Alto, Parc.79

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dickmanns

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVALIA

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

alk.19 €/pvä

Toimipisteet Alicantessa

Ctra Aeropuerto Torrellano s n

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Everycar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Carretera CV 852 del Aeropuerto a Torrellano

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Ap Car Park

+34 966 103 062

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KeyGo Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

alk.22 €/pvä

Toimipisteet Alicantessa

Carretera Detorrellano Al Aeropuerto

+34 965 50 99 66

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KeynGo

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante airport

+34 912 10 67 69

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

King Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Avenida de Salamanca

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Leasys Rent - Drivalia

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Crta. Aeropuerto -Torrellano

+34 965 68 16 61

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

LeCar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Carretera Aeropuerto Torrellano Elche

+34 936 408 046

Maanantai07:15 - 22:00
Tiistai07:15 - 22:00
Keskiviikko07:15 - 22:00
Torstai07:15 - 22:00
Perjantai07:15 - 22:00
Lauantai07:15 - 22:00
Sunnuntai07:15 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MAGGIORE

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Groundfloor level -2, P45-P46.

+34 902 109 808

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

OleCar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Crta Aeropuerto Torrellana , Elche, , Spain

+34 902 039 833

Maanantai07:15 - 22:00
Tiistai07:15 - 22:00
Keskiviikko07:15 - 22:00
Torstai07:15 - 22:00
Perjantai07:15 - 22:00
Lauantai07:15 - 22:00
Sunnuntai07:15 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Pulsar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Ctra Nacional 338 Km 08

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante Aeropuerto

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SOLMAR

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Ctra. Aeropuerto - Torrellano s/n

+34 965 683 492

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Victoria Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Alicantessa

Toimipisteet Alicantessa

Alicante airport

+34 600 475 737

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Alicante tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

25 €/pvä

Tarjoushinta

17 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Alicantessa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Alicantessa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Alicante autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Alicantessa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Alicante autonvuokraukseesi.