Kajaanin autonvuokraus

Sama palautus
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Kajaanissa

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Kajaani

Edullinen48 €/pvä
Pienikokoinen49 €/pvä
Keskikokoinen68 €/pvä
Mini48 €/pvä
Tila-auto165 €/pvä
Pienikokoinen farmari58 €/pvä
Vuokraamon valinta74 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Kajaani

 • Kajaani on Kainuun maakuntakeskus, jonne suunnataan yleensä luonnonrauhaa ja liikuntamahdollisuuksia etsiessä. Välimatkat voivat olla pitkiä, joten paras tapa liikkua kohteesta toiseen on ehdottomasti vuokra-auto. Autolla pääset vapaasti liikkumaan, etkä ole rajallisen joukkoliikenteen armoilla. Kainuussa pääset viettämään aktiivilomaa esimerkiksi useissa kansallispuistoissa reippaillen. Pakkaa rinkka autoon ja suuntaa esimerkiksi Tiilikkajärven kansallispuistoa kohti, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä Kajaanista. Vain parinkymmen kilometrin ajomatkan päässä taas on maaginen Ärjänsaari Oulujärvessä pitkinen hiekkarantoineen. Oulujärvi on Suomen viidenneksi suurin järvi ja se muistuttaakin enemmänkin merta kuin järveä. Tästä syysta sitä kutsutaankin leikkimielisesti ”Kainuun mereksi”. Mihin tahansa Kajaanista suuntaakaan löytyy joka puolelta upeita luontoelämyksiä. Kainuu on aktiiviliikkujan unelmakohde ja halvat Kajaani autovuokraukset mahdollistavat usean paikan tutkimisen lyhyenkin ajan sisään.
 • Kajaanin autonvuokraus on kätevintä hoitaa jo heti lentoasemalle saapuessa. Kajaanin lentokentällä (KAJ) toimii useita tunnettuja autonvuokraamoja. Osa vuokraamoista on avoinna vain ennakkovarauksella, joten kannattaa tarkistaa liikkeiden aukioloajat ennen kentälle saapumista. Kaikki vuokraamot löytyvät lentoaseman ainoasta terminaalista, etkä voi olla huomaamatta niitä laskeutuessasi pienelle kentälle. Varaus on hyvä tehdä jo etukäteen, jotta kaikki on varmasti valmiina saapuessasi kohteeseen. Sopimukset ja erityisesti vakuutukset kannattaa tarkistaa vielä ennen matkalle lähtöä. Vuokra-autolla on helppo hurauttaa kentältä eteenpäin Kajaanin keskustaan, jonne on sieltä vain kymmenisen kilometriä matkaa. Auton ratista näet matkan varrella upean Kainuun luonnon.
 • Itse Kajaanin keskustassa on suhteellisen lyhyet välimatkat ja autolla pääsee hyvin liikkumaan paikasta toiseen. Pienen kaupungin liikenne on rauhallista ja ruuhkat ovat harvinaisia. Kajaanin alueella on useita retkeilypyöräreittejä, joten kannattaa huomioida myös pyöräilijät autolla liikkuessasi. Kaupungissa liikkuu enimmäkseen pienautoliikennettä, mutta ulos kaupungista valtateille siirtyessäsi vastaan tulee enemmän myös raskasta liikennettä. Vuokra-auto suo vapauden liikkumiseen ja vie myös kauempana oleviin seikkailuihin. Auto on kätevin liikkumistapa erityisesti talvella, kun lämpötila laskee eikä esimerkiksi pyörällä tarkene kulkea lyhyitäkään matkoja. Katso siis ihmeessä KAYAKIn kautta itsellesi sopiva vuokra-auto jo etukäteen ennen lähtöäsi. Moniin luontokohteisiin auto on ainoa mahdollinen kulkuväline joukkovälineyhteyksien puuttuessa.
 • Kajaanin autovuokraus kannattaa hoitaa jo lentoasemalla jos saavut sitä kautta, sillä näin saat yleensä parhaimman hinnan. Ajaminen Kajaanin keskustassa on kaupungin kompaktin koon takia kovin mutkatonta. Liikenneruuhkat ovat aika harvinaisia jollei ole sattunut jotakin erikoista. Ulos kaupungista lähtiessä kannattaa kuitenkin käyttää ehdottomasti navigaattoria, jotta et eksy erämaassa. Erityisesti syksyllä iltojen hämärtyessä on varottava tielle yllättäen pyrkiviä hirviä, joten tällöin ajaessa kannattaa harjoittaa erityistä tarkkaavaisuutta. Kannattaa myös olla tarkkana muiden metsän eläimien suhteen Kainuun metsäteillä autolla liikkuessa.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Kajaani hintaan 54 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Kajaani vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Kajaani ovat keskimäärin noin 30 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Mini vuokra-auto kohteessa Kajaani on keskimäärin noin 28 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Kajaani autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Kajaani ?

  Kajaani - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 57 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Kajaanissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Hertz (48 €/pvä), keddy by Europcar (48 €/pvä) ja Budget (49 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Hertz toimipaikasta Lentokentantie 7 87100 (7 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Kajaani?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Kajaani on 7,74 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 93 € - 124 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Kajaanissa?

  Mini (Skoda Fabia tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Kajaanissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Kajaani (KAJ) ?

  Ainoa autonvuokrauksen toimipaikka Kajaani kentällä on Budget.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Kajaani (KAJ) kentällä?

  Ainoa autovuokraamo, joka tarjoaa kuljetusta tai noutopalvelua Kajaani kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille on Budget.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Kajaanissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Kajaanissa?

  Mini autonvuokraus Kajaanissa maksaa keskimäärin 49 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Kajaanissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Kajaanissa maksaa keskimäärin 55 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa erikoisautonvuokraus Kajaanissa?

  Erikoisautonvuokraus Kajaanissa maksaa keskimäärin 51 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Kajaani?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Kajaani osoitteesta Budget Rautatieasema, Meet And Greet (1 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Kajaanissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 402 € viikolta (57 € per päivä) Kajaanissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Kajaanissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1722 € kuukaudessa (57 € per päivä) Kajaanissa.

 • Mitkä vuokraamot Kajaanissa ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Vuokraamoista Budget on päivittänyt autovuokrauksen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Minkälaista autoa suositellaan Kajaanissa ajamiseen?

  Kun mielessä on Kajaanin autonvuokraus kannattaa huomioida ehdottomasti seurueen koko ja se millaisessa maastossa sekä millaisissa olosuhteissa autolla on tarkoitus ajaa. Näiden tietojen pohjalta sinulle löytyy varmasti oikeinlainen menopeli lomamatkallesi. Katumaasturi selviytyy vaikeimmistakin olosuhteista myös talvisin kun tiet ovat liukkaita. Kannattaakin kysyä paikallisesta vuokraamosta suosituksia auton mallin suhteen, jos tunnet olosi epävarmaksi suunnatessasi pidemmälle kaupungista. Jos mielit ottaa alle sähköauton kannattaa huomioida latauspisteiden sijainnit. Itse Kajaanista pisteitä kyllä löytyy, mutta mitä kauemmas mennään niin sitä paremmin reitti pitää suunnitella sähköauton kera. Yhteenvetona autoa valitessasi kannattaa miettiä tarkkaan reitti, jonka sillä haluat ajaa ja valita paras mahdollinen vaihtoehto sen pohjalta. Ennakkovaraus on toivottavaa, jotta saat varmistettua kyseisen mallin saatavuuden saapuessasi kohteeseen.

 • Mikä on nopeusrajoitus Kajaanissa?

  Kajaanissa nopeusrajoitus on 50 km/h taajamassa, 120 km/h moottoriteillä kesäaikaan ja 80–100 km/h muilla teillä. Talvella moottoriteiden enimmäisnopeus 100 km/h ja muitakin nopeusrajoituksia voidaan alentaa. Kannattaa siis tarkkailla paikallisia opasteita, sillä niissä voi olla muutoksia riippuen keliolosuhteista. Liukkailla keleillä liikkuessa kannattaa muutenkin olla tarkkana ja ehdottomasti noudattaa kaikkia vastaan tulevia liikennesääntöjä. Juuri tarkastettu vuokra-auto kaikkine lisävarusteineen on turvallinen vaihtoehto myös talven haastavissa olosuhteissa.

 • Mihin Kajaanissa kannattaa pysäköidä?

  Kajaani on sen verran pieni kaupunki, että pysäköintitilaa löytyy suhteellisen helposti niin liikkeiden parkkipaikoilta kuin tienvarsipysäköintipaikoilta. Kajaanin keskustassa on kahden tunnin ja kolmen tunnin aikarajoitettuja maksuttomia pysäköintipaikkoja, joiden aikarajoitus on voimassa arkisin klo 8-17. Muina aikoina pysäköinti on rajoittamatonta, joten auton voi jättää huoletta ja maksutta pidemmäksikin aikaa parkkiin viikonloppuisin. Jos lähtee kaupungista seikkailemaan luonnonkohteisiin kannattaa tarkistaa etukäteen mihin voi jättää kätevimmin auton ennen apostolinkyytiin siirtymistä. Kajaanin autonvuokraus hoituu KAYAK:in kautta ja varmistat sen, että matkan budjetti ei paisu liian suureksi auton vuokran osalta. Parkkimaksutkaan eivät syö onneksi matkabudjettia Kajaanin seudulla liikkuessa.

Kajaanin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

3 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Asema-alue

+358 40 3062853

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kajaani Airport

+358 40 3062853

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kettukalliontie 5

+358 40 3062853

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

C/o Scandic Kajanus

+358 20 5552850

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Valitse

Lentokentantie 7

+358 20 5552850

Maanantai08:00 - 16:0000:00 - 01:30
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai09:00 - 10:0017:00 - 19:00
Sunnuntai16:30 - 18:30
Valitse

Nuaskatu 3

+358 20 5552850

Maanantai07:30 - 21:00
Tiistai07:30 - 21:00
Keskiviikko07:30 - 21:00
Torstai07:30 - 21:00
Perjantai07:30 - 21:00
Lauantai09:00 - 10:00
Sunnuntai09:00 - 10:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Airport

+358 403 062 853

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kettukalliontie 5

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Pohjolankatu 33

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Asema-alue

+358 403 119 401

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kajaani Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kettukalliontie 9 C

+358 403 119 401

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Koskikatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Nuaskatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Pohjolankatu 33

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Airport

+358 300 870162

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00
Valitse

Kajaani Railway station, Kajaani

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Airport

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00
Valitse

Rautatieasema, Meet And Greet

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Halvin tarjous
Suosituin

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Airport

+358 10 4362350

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00
Valitse

Rautatieasema, Meet And Greet

Maanantai06:00 - 23:00
Tiistai06:00 - 23:00
Keskiviikko06:00 - 23:00
Torstai06:00 - 23:00
Perjantai06:00 - 23:00
Lauantai06:00 - 23:00
Sunnuntai06:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

In Terminal, Car Rental Desk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rent@Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Airport KAJ

+358 40 3119401

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kajaanissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kajaanissa

Kajaani Rautatieasema

+358 20 1122590

Maanantai09:00 - 10:00
Tiistai09:00 - 10:00
Keskiviikko09:00 - 10:00
Torstai09:00 - 10:00
Perjantai09:00 - 10:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Kajaani tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Budget

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

57 €/pvä

Tarjoushinta

54 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Kajaanissa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Kajaanissa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Kajaani autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Kajaanissa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Kajaani autonvuokraukseesi.