Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Lahti autonvuokraukset alk. 41 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Lahti noutopäivän ollessa 30.6. ja palautus 30.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ke 19/6
ke 26/6

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Lahti

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Lahti

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Ford Fiesta auto
Ford Fiesta
tai vastaava SMALL
2
2
4-5
M
41 €/päivä
Skoda Fabia auto
Skoda Fabia
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
45 €/päivä
Class Intermediate Car auto
Class Intermediate Car
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
58 €/päivä
Volkswagen Passat auto
Volkswagen Passat
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
125 €/päivä
Toyota Aygo auto
Toyota Aygo
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
45 €/päivä
Audi A6 auto
Audi A6
tai vastaava LARGE
5
5
4-5
M
192 €/päivä
Class Compact Wagon auto
Class Compact Wagon
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
56 €/päivä
Class Special Car auto
Class Special Car
tai vastaava Kategoria
5
5
2/4
M
73 €/päivä
Skoda Octavia Combi auto
Skoda Octavia Combi
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
78 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Lahti

 • Suomen johtavana ympäristö- ja talviurheilukaupunkina tunnettu Lahti on kauniin luonnon ympäröimä paikka Päijät-Hämeen sydämessä. Sen mieleenpainuvimmat kohteet itse kaupunkialueen ulkopuolella tavoitat parhaiten ekologisella vuokra-autolla käyttäen autonvuokraus Lahti -palveluita. Lahden kaakkoispuolella vain 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Linnaistensuon luontopolku, joka on todellinen alueen piilotettu helmi. Auto mahdollistaa helpon liikkumisen myös esimerkiksi hurmaavaan Vääksyyn, josta löydät ihastuttavan vanhan keskustan putiikkeineen ja kuuluisan Vääksyn kanavan. Myös Lahden keskusta-alueella ja sen läheisyydessä on auto hyvä kulkupeli esimerkiksi taidemuseo Malvan, tunnelmallisen Lahden satama-alueen, Salpausselän hyppyrimäkien ja muiden kiinnostavien vetonaulojen kiertämiseksi.
 • Lahtea lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) noin 100 km päässä. Kulkuyhteydet julkisen liikenteen välineillä lentoaseman ja Lahden keskustassa sijaitsevan Matkakeskuksen välillä ovat hyvät, eikä syytä auton vuokraamiselle lentokentältä välttämättä ole; autonvuokraus Lahti riittää useimmissa tapauksissa. Matkustaa voit esimerkiksi junalla lentoasemalta Lahden Matkakeskukseen, josta löytyy useampi autovuokraamo. Jos toiveissasi on kuitenkin kierrellä pääkaupunkiseudun kohteita ennen Lahteen siirtymistä, voi vuokra-auton varata myös Helsinki-Vantaan lentokentän monista vaihtoehdoista. Tiskit sijaitsevat tuloaulassa pysäköinnin neuvontapisteen lähistöllä. Muista aina varata auto jo hyvissä ajoin etukäteen.
 • Niin Lahdessa kuin Suomessa yleisestikin on melko kohtelias liikennekulttuuri, ja yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan varsin kuuliaisesti niin väistämiseen kuin nopeuksiinkin liittyen. Lahdessa ajaessa on syytä huomioida keväästä syksyyn samoilla teillä liikkuvat polkupyörien ja sähköskootterien käyttäjät, jotka saattavat joskus ilmestyä kuljettajan näkökenttään kuin tyhjästä. Keskusta-alueella on paljon myös jalankulkuliikennettä, joten valppautta ja sopivia tilannenopeuksia tulee noudattaa etenkin koulujen ja suojateiden läheisyydessä. Tarkkaavaisena kannattaa olla myös siksi, että Lahden katujen joukossa on monia yksisuuntaisia väyliä.
 • Arkisin aamu- ja iltapäiväruuhkien aikaan noin klo 7–8 ja 16–17 kannattaa välttää keskustan läpi ajamista, jos kohteena on jokin kaupungin laitamilla oleva paikka. Varsinkin Lahdenkatu, Vesijärvenkatu ja Uudenmaankatu voivat vetää kiireisimpinä tunteina hitaasti. Nopeampaan ja taloudellisempaan kulkemiseen kannattaakin hyödyntää E75-moottoritietä, Lahden Eteläistä Kehätietä, Mannerheiminkatua ja Holman Kymijärven maantietä, jotka reunustavat, halkovat ja yhdistävät kaupungin eri laitoja toisiinsa. Talviaikaan on hyvä pitää mielessä, että vaikka Lahden sijainti on Suomessa melko eteläinen, saattaa lunta tulla varsin runsaastikin ja ajokeli voi muuttua nopeasti todella huonoksi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Lahti hintaan 43 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Lahti vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Mini vuokra-autot kohteessa Lahti ovat keskimäärin 41 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Lahti

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Lahti?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Lahti 47 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Lahti?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Hertz (41 €/pvä), Budget (45 €/pvä) ja Europcar (46 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Hertz toimipaikasta Mannerheiminkatu 15 15100 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Lahti?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Lahti on 6,90 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 83 € - 110 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Lahti?

  Mini (Kia Picanto tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Lahti.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Helsinki-Vantaan lentoasema kentällä ovat ADDCAR RENTAL, Alamo, keddy by Europcar, Enterprise Rent-A-Car, Hertz ja Thrifty.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat GREEN MOTION, ADDCAR RENTAL, Europcar, Budget, Sixt, Hertz, Thrifty, ja Avis.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Lahti?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Lahti?

  Mini autonvuokraus Lahti maksaa keskimäärin 131 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Lahti?

  Pienikokoisen auton vuokraus Lahti maksaa keskimäärin 125 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaLahti?

  Economy-luokan auton Lahti maksaa keskimäärin 61 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Lahti?

  Autot vuokrataan useimmiten Lahti Budget Lahti Railway Station (1 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Lahti?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 331 € viikolta (47 € per päivä) Lahti.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Lahti?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1419 € kuukaudessa (47 € per päivä) Lahti.

 • Minkälaista autoa suositellaan Lahdessa ajamiseen?

  Lahden keskusta-alueen kadut eivät yleisesti ottaen ole kovin kapeita, joten kaupungissa pääsee tarvittaessa kulkemaan hieman isommallakin henkilöautolla. Keskusta on myös helppo kiertää autolla kokonaan; pysäköi kulkupelisi johonkin kaupungin laitamien ilmaisista parkkipaikoista ja liiku keskustan suuntaan esimerkiksi paikallisliikenteen busseilla. Sähköauto on vihreisiin tekoihin panostavassa kaupungissa myös luonnollinen valinta, ja jopa vain plug-in hybridin kantamalla pääsee jo tutkimaan lähialueiden monia kiinnostavia kohteita. Yleisiä latauspaikkoja on kuitenkin tarjolla vain rajoitettu määrä, mikä tuleekin huomioida, kun suunnitelmissa on autonvuokraus Lahti. Mikäli olet kiinnostunut Lahden naapurikuntiin tutustumisesta, voi polttomoottorilla toimiva auto olla käytännöllisin valinta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Lahdessa?

  Kun liikut Lahden keskusta-alueella autoillen, on voimassa oleva nopeusrajoitus yleisimmin 30 km/t. Vesijärvenkadulla ja Kauppakadulla rajoitus on 40 km/t, siinä missä Saimaankadulla, Lahdenkadulla ja Hollolankadulla noudatetaan taajaman nopeusrajoitusta 50 km/t. Asuinalueilla nopeudet vaihtelevat 30–40 km/t välillä. Näillä rajoituksilla suojellaan jalankulkijoita ja kevyttä liikennettä, sekä vähennetään melu- ja pölyhaittoja. Kun siirrytään keskusta-alueen ulkopuolelle, nopeudet nousevat ensin 60–70 km/t ja valta- ja moottoriteille vaihdettaessa 80–120 km/t. Talvikuukausina otetaan käyttöön alennetut nopeudet moottori- ja maanteillä, jolloin suurimmat sallitut nopeudet vaihtelevat tiestä riippuen 80–100 km/t välillä.

 • Mihin Lahdessa kannattaa pysäköidä?

  Lahdessa on tarjolla runsaasti sekä kadunvarsipysäköintiä että katettuja pysäköintilaitoksia. Lahden Torin alla sijaitseva kaksitasoinen Toriparkki kannattaa ehdottomasti testata; siellä vuokra-auto on hyvässä tallessa ja suojassa myös iltamyöhään ja kovilla pakkasilla. Kaupungin maksulliset pysäköintialueet on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen: ydinkeskustan ykkösvyöhykkeeseen, keskustaa reunustavaan kakkosvyöhykkeeseen ja Lahden sataman ja Sibeliustalon parkkipaikat käsittävään kolmosvyöhykkeeseen. Ykkös- ja kakkosvyöhykkeillä pysäköinnin hinta vaihtelee 1,5–3,6 €/t välillä ja kolmosvyöhykkeellä 0,5–1 €/t välillä. Sunnuntaisin ja iltaisin parkkialueen kyltin osoittaman ajan ulkopuolella pysäköinti on aina ilmaista. Keskustan lähistöltä löytyy myös useita maksuttomia kiekkopaikkoja. Näiden ohella esimerkiksi Pikku-Vesijärven kupeessa, Matkakeskuksen ja Radiomäen välissä sekä Launeella on täysin rajoittamatonta parkkitilaa. Lahti autonvuokraus onkin siis myös pysäköintimahdollisuudet huomioon ottaen hyvä ja järkevä ratkaisu alueella liikkumiseen. 

Lahti autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut
Halvin tarjous
Suosituin

2 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Launeenkatu 81

+358 40 3062860

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mannerheiminkatu 15

+358 40 3062860

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Lahti Railway station, Lahti

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Mannerheiminkatu 15

+358 20 1122500

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

8,7

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Avis Lahti

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Hedin Automotive

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

K Auto Lahti

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00

Railway Station

Maanantai06:00 - 23:59
Tiistai06:00 - 23:59
Keskiviikko06:00 - 23:59
Torstai06:00 - 23:59
Perjantai06:00 - 23:59
Lauantai06:00 - 23:59
Sunnuntai06:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Lahti Railway Station

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:30 - 12:00
Sunnuntai08:30 - 12:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Patometsankatu 1

+358 300 308356

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Lahti Railway Station

+358 3782 7017

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mannerheiminkatu 13

+358 3782 7017

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Launeenkatu 81

+358 403 062 860

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 16:00
Sunnuntai08:00 - 16:00

Mannerheiminkatu 15, Lahti

+358 403 062 860

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

C/O Autosalpa

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Launeenkatu 81

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Mannerheiminkatu 15

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

C/o Autosalpa

+358 20 5552700

Maanantai07:30 - 17:00
Tiistai07:30 - 17:00
Keskiviikko07:30 - 17:00
Torstai07:30 - 17:00
Perjantai07:30 - 17:00

Mannerheiminkatu 15

+358 20 5552700

Maanantai08:00 - 16:00
Tiistai08:00 - 16:00
Keskiviikko08:00 - 16:00
Torstai08:00 - 16:00
Perjantai08:00 - 16:00
Lauantai10:00 - 14:00
Sunnuntai10:00 - 14:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

Mannerheiminkatu 15

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Lahti

Näytä sijainnit

Toimipisteet Lahti

15, Mannerheiminkatu

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Lahti tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Europcar

Suosituin autotyyppi

Mini

Keskim. hinta

47 €/pvä

Tarjoushinta

43 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Lahti

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Lahti

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Lahti autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Lahti.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Lahti autonvuokraukseesi.