Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Kittilän autonvuokraukset alk. 36 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Kittilässä noutopäivän ollessa 23.5. ja palautus 25.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 21/5
ti 28/5

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Kittilässä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Kittilässä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen38 €/pvä
Pienikokoinen39 €/pvä
Keskikokoinen74 €/pvä
Mini36 €/pvä
Tila-auto109 €/pvä
Pienikokoinen farmari45 €/pvä
Standardi farmari73 €/pvä
Keskikokoinen farmari110 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Kittilässä

 • Noin 6500 asukkaan Kittilä on Lapin länsiosassa sijaitseva kasvava kunta, joka vetää matkailijoita puoleensa sekä kotimaasta että muualta maailmasta. Pohjois-Suomen pitkillä etäisyyksillä autonvuokraus Kittilä tulee tarpeeseen, ja luotettava auto kuljettaakin helposti ja nopeasti esimerkiksi Kittilää ympäröivän puhtaan luonnon pariin. Kävijämääriltään Suomen suosituin kansallispuisto, Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, sijaitsee vain noin 65 km:n päässä Kittilän keskuksesta. Kittilästä ei toki voi puhua mainitsematta Leviä, josta löytyy majoitusta, hiihto- ja laskettelumahdollisuuksia, pyöräily- ja patikointireittejä, kiinnostavia tapahtumia sekä ravintolaelämyksiä. Leville hurauttaa Kittilän keskustasta vain reilussa vartissa.
 • Kittilän oma lentoasema (KTT) sijaitsee aivan Kittilän palveluiden läheisyydessä. Lentoasemalta ajaa keskustaan alle 10 minuutissa. Autonvuokraus Kittilä on helpoin aloittaa juuri lennon päätepisteestä, jonka jälkeen Lappi kaikkine nähtävyyksineen on sinulle täysin avoin! Kittilän lentoasemalla sinua palvelevat useat eri autonvuokrausfirmat, joiden valikoimista löytyy auto tarpeisiin kuin tarpeisiin. Asemalla on vain yksi terminaali, ja vuokraamoiden tiskit löydät opasteita seuraamalla. Tarkista kuitenkin aina valitsemasi vuokraamon tarkempi sijainti etukäteen. Pidä huolta myös siitä, että teet varauksen hyvissä ajoin ennen matkasi ajankohtaa ja noudatat sovittuja auton nouto- ja palautusaikoja.
 • Suomalaiset ovat pääsääntöisesti hyvin kuuliaisesti sääntöjä noudattavaa kansaa, joten Kittilän liikenteessä ei yleensä tarvitse varoa muita autoilijoita tavallista enempää. Huomiota kannattaa sen sijaan kiinnittää Lapin teillä huolettomasti liikkuviin poroihin, jotka voivat olla liikkeellä isompanakin laumana. Muista siis tarkkailla tienpientareita etenkin pimeällä ajaessa sekä taajamassa että sen ulkopuolella, ja pidä tilannenopeus kohdillaan. Anna eläimille tilaa niitä kohdatessasi, ja varaa matkantekoon aina riittävästi ylimääräistä aikaa.
 • Kittilän väljillä teillä on helppo liikkua. Pienenä kuntana sen liikenteessä nähdään harvoin ruuhkia, mutta esimerkiksi talvilomasesonkien aikaan väkeä voi olla liikkeellä tavallista enemmän. Talviaikana pitkiä jonoja todennäköisempi haitta on lumi ja jää. Lapissa lunta tulee yleensä runsaasti, ja se voi tulla taivaalta monenlaisissa muodoissa ja määrissä. Lämpötilojen vaihtelut voivat tehdä tienpinnoista liukkaita tai sohjoisia. Suomessa on yleisesti ottaen erittäin hyvin toimivat auraus-, hiekoitus- ja suolauspalvelut, mutta osa teistä täytyy tietenkin hoitaa ennen toisia. Tästä syystä tiet voivat joskus olla hyvin haastavassa kunnossa, ja ajaessa täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta ja harkintaa. Joskus voi olla viisainta lykätä tai aikaistaa ajoa, jos keliolosuhteet ovat muuttumassa hankaliksi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Kittilä hintaan 27 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Kittilä vähintään 1 viikko ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Kittilässä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Kittilässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Kittilässä 30 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Kittilässä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa keddy by Europcar (36 €/pvä), Alamo (47 €/pvä) ja Europcar (74 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi keddy by Europcar toimipaikasta Kittila Airport 99100 (4 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Kittilä?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Kittilä on 7,26 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 87 € - 116 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Kittilässä?

  Pienikokoinen (Ford Focus tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Kittilässä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Kittilä (KTT) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Kittilä kentällä ovat GREEN MOTION ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Kittilä (KTT) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Kittilä kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat GREEN MOTION, ja keddy by Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Kittilässä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Kittilässä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Kittilässä maksaa keskimäärin 124 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Kittilässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 210 € viikolta (30 € per päivä) Kittilässä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Kittilässä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 899 € kuukaudessa (30 € per päivä) Kittilässä.

 • Minkälaista autoa suositellaan Kittilässä ajamiseen?

  Kittilän teillä parhaiten palvelee auto, jossa yhdistyy teho ja varmuus. Lapissa lomailevien suosikkeihin kuuluvatkin polttomoottorilla varustetut nelivedot, kuten erilaiset maasturit. Tällaisella autolla välttää todennäköisemmin esimerkiksi syvään lumeen tai jäiseen ylämäkeen jumiutumiset. Kesäaikaan pärjää hyvin myös kevyemmillä menopeleillä, jos tarvetta järeämpään ajoneuvoon ei ole. Myös ekologinen sähköauto tai hybridi sopii matkakumppaniksi Kittilään, sillä alueelta löytyy useita sähköauton latauspaikkoja. Auton koossa tulee huomioida lähinnä oma tilantarve matkustajat, matkatavarat ja mahdolliset ostokset huomioiden, sillä kapeita kujia ei Kittilässä juurikaan tapaa. Autonvuokraus Kittilä tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun; pienestä suureen, käyttövoimasta toiseen ja monilla eri lisävarusteilla.

 • Mikä on nopeusrajoitus Kittilässä?

  Kittilässä ajetaan samoja nopeuksia noudattaen, kuin muuallakin Suomessa keskimäärin. Kaupunki- ja taajama-alueilla nopeusrajoitukset vaihtelevat yleensä 30–60 km/t välillä. Valtateille siirryttäessä nopeudet kasvavat 80–120 km/t -rajoituksiin. Lapin pitkän talven aikana käytössä ovat niin kutsutut talvinopeudet, jolloin korkeampien nopeuksien tieosuuksilla rajoituksia alennetaan. Monet sulan maan aikana 100 km/t -tiet muuttuvat 80 km/t -teiksi, ja kaikki 120 km/t -tiet muuttuvat 100 km/t -teiksi. Muutokset tehdään turvallisuussyistä: lumi, jää ja pimeys lisäävät onnettomuusriskiä merkittävästi. Muista, että oikea tilannenopeus ei aina ole sama, kuin liikennemerkin ilmoittama enimmäisnopeus kyseisellä tieosuudella.

 • Mihin Kittilässä kannattaa pysäköidä?

  Pysäköinti Kittilässä on pääosin ilmaista, ja parkkitilaa on tarjolla runsaasti. Maksullista pysäköinti on lentokentällä, jossa hinnat pyörivät noin 2–3 €/t ja 14–16 €/vrk pinnassa. Myös Levin lomakeskuksessa on joitakin maksullisia alueita, joiden hinnat vaihtelevat. Leviltä löytyy näiden lisäksi myös reilusti maksutonta pysäköintiä. Parkkipaikkaa etsiessä tulee pitää silmällä mahdollisesti pysäköinnin kieltäviä kylttejä. Älä käytä myöskään asukas- tai asiakaspysäköintejä, jos et kuulu kyseiseen ryhmään. Tienvarsille pysäköidessä pidä huolta siitä, ettei autosi häiritse muuta liikennettä. Valkoisella reunaviivalla merkityillä teillä auto tulee jättää tämän viivan ulkopuolelle. Moottoriteillä pysähtyminen on kielletty, mikäli kyseessä ei ole hätätilanne. Kittilän autonvuokraus osaa tarvittaessa neuvoa pysäköintiin liittyvissä asioissa. 

Kittilän autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Kittila Airport

+358 20 5552530

Maanantai07:30 - 23:00
Tiistai07:30 - 23:00
Keskiviikko07:30 - 23:00
Torstai07:30 - 23:00
Perjantai07:30 - 23:00
Lauantai07:30 - 23:00
Sunnuntai07:30 - 23:00

Myllyjoentie 4

+358 20 5552530

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie

+358 300 308359

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Kittila Airport

Maanantai10:30 - 20:00
Tiistai10:30 - 20:00
Keskiviikko10:30 - 20:00
Torstai10:30 - 20:00
Perjantai10:30 - 20:00
Lauantai10:30 - 20:00
Sunnuntai10:30 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Kittila Airport

Maanantai10:30 - 20:00
Tiistai10:30 - 20:00
Keskiviikko10:30 - 20:00
Torstai10:30 - 20:00
Perjantai10:30 - 20:00
Lauantai10:30 - 20:00
Sunnuntai10:30 - 20:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie

+358 300 308359

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie

+358 300 308359

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

7,8

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

+358 20 1122583

Maanantai07:30 - 23:00
Tiistai07:30 - 23:00
Keskiviikko07:30 - 23:00
Torstai07:30 - 23:00
Perjantai07:30 - 23:00
Lauantai07:30 - 23:00
Sunnuntai07:30 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

+358 20 5552530

Maanantai07:30 - 23:00
Tiistai07:30 - 23:00
Keskiviikko07:30 - 23:00
Torstai07:30 - 23:00
Perjantai07:30 - 23:00
Lauantai07:30 - 23:00
Sunnuntai07:30 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

+358 20 5552530

Maanantai07:30 - 23:00
Tiistai07:30 - 23:00
Keskiviikko07:30 - 23:00
Torstai07:30 - 23:00
Perjantai07:30 - 23:00
Lauantai07:30 - 23:00
Sunnuntai07:30 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

Kittilä Airport

+358 300 870212

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai08:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kittilässä

In Terminal, Car Rental Desk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

alk. 29 €/pvä

Toimipisteet Kittilässä

Kittila Airport

+358 40 3062872

Maanantai00:00 - 00:0008:00 - 22:0020:30 - 23:59
Tiistai00:00 - 00:0020:30 - 23:5908:00 - 22:00
Keskiviikko20:30 - 23:5908:00 - 22:0000:00 - 00:00
Torstai08:00 - 22:0020:30 - 23:5900:00 - 00:00
Perjantai08:00 - 22:0020:30 - 23:5900:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:0020:30 - 23:5908:00 - 22:00
Sunnuntai20:30 - 23:5908:00 - 22:0000:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Fox

5,4

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Europcar, Kittila Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Myllyjoentie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Myllyjoentie 2

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Kittila airport

+358 408 609 594

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Kittilä Airport

+358 40 3062872

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Levintie 259

+358 600 550 715

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Kittila Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kittilässä

Toimipisteet Kittilässä

Kittilä Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Kittilä tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suosituin autotyyppi

Pienikokoinen

Keskim. hinta

30 €/pvä

Tarjoushinta

27 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Kittilässä

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Kittilässä

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Kittilä autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Kittilässä.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Kittilä autonvuokraukseesi.