Kemi autonvuokraus

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Kemi

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Kemi autonvuokraustiedot

NoutopaikkaKemi
AutotyypitEdullinen, Keskikokoinen, Keskikokoinen farmari, Luksus, Mini, Pienikokoinen, Pienikokoinen farmari, Standardi farmari, Suuri
Vuokraamosijainnit22
Lentokenttien sijainnit12
Suositut vuokraamotHertz, Europcar, Thrifty

Halpa autonvuokraus Kemi

Edullinen42 €/pvä
Pienikokoinen45 €/pvä
Keskikokoinen58 €/pvä
Suuri96 €/pvä
Mini45 €/pvä
Luksus101 €/pvä
Pienikokoinen farmari60 €/pvä
Standardi farmari70 €/pvä
Keskikokoinen farmari70 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Kemi

 • Pohjoisen Suomen nähtävyyksistä Kemi on ehdottoman aliarvostettu siihen nähden, että se on alkuperäinen teollisuuskaupunki, jolle Suomessa ei löydy vertailukohdetta. Lapin maakunnassa sijaitseva kaupunki on jäänyt tarpeettomasti lähiseudulla sijaitsevien kuuluisimpien kaupunkien Rovaniemen, Oulun ja Tornion varjoon. Rovaniemelle ja Ouluun on Kemistä noin sata kilometriä ja Ruotsin rajalle Tornioon vain alle 30 km. Kemissä yhdistyvät monet alueen eri piirteet, erämaamaisemista merellisyyteen. Koska etäisyydet ovat laajat ja kaupungin ympäristöstä löytyy paljon katsottavaa, autonvuokraus Kemissä helpottaa liikkumista olennaisesti. Autolla voi helposti käydä katsomassa lähiseudun eri muistomerkkejä ja museoita tai vaikka piipahtaa rajan toisella puolella Ruotsin Haaparannassa. Monella paikallisella on tapana tehdä ostosreissuja Ruotsin puolelle alempien hintojen takia. Mitäpä jos kokeilisit hetken elää paikalliseen tapaan, ja kävisit pyörähtämässä naapurimaassa ostamassa paikallisia herkkuja ja nauttimassa rajantakaisesta tunnelmasta! Pohjoismaissa liikkuessa passia ei tarvita, pelkkä henkilökortti tai autoillessa ajokortti riittävät henkilöllisyyden todistamiseen, jos niitä edes kysytään.
 • Autonvuokraus Kemissä onnistuu vaikkapa jo lentoasemalla, oli se sitten Kemi/Tornio (KEM), Oulu (OUL) tai Rovaniemi (RVN). Kaikki lentoasemat ovat melko pieniä, autonvuokrauspalvelut löytyvät lentoaseman tuloaulasta ja vuokra-auton saa heti käyttöönsä. Kannattaa kuitenkin jo ennen matkaa tutustua vuokra-autovalikoimiin, jotta saavuttuasi Kemiin halpa autonvuokraus sujuu helposti ja saat varmasti käyttöönsä haluamasi kaltaisen auton. Kemi-Tornion lentoasemalla (KEM) autonvuokraus onnistuu asiakaspalvelusta joka päivä klo 8:00-21:00 välisenä aikana. Jos auton haluaa vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella tai palauttaa yöaikaan, sekin onnistuu lisämaksusta.
 • Välimatkat pohjoisessa Suomessa ovat huomattavan pitkät etelän paikkakuntiin verrattuna. Keminmaan monipuoliseen ympäristöön pääsee tutustumaan vuokra-autolla vaivattomasti.Liikennettä alueella on vain vähän, joten ajaminen sujuu liikenteen puolesta helposti. Sääntöjä noudatetaan hyvin. Alueella voi kuitenkin olla jonkin verran matkailijoita, joille suomalaiset liikennesäännöt eivät ole tuttuja. Samoin maatalousajoneuvoja ja metsäkoneita saattaa olla liikenteessä. On syytä kiinnittää huomiota riittäviin turvaväleihin, sillä isot ajoneuvot saattavat kääntyä arvaamattoman nopeasti. Lisäksi isojen ja erikoispitkien ajoneuvojen kuten pitkien rekkojen ohituksessa moottoritiellä pitää olla varovainen. Pimeys tuo omat haasteensa ajamiseen. Keminmaan korkeudella kaamoskausi on pitkä. Koska aurinko nousee myöhään ja laskee varhain ajo saattaa helposti ajoittua pimeään aikaan. Kannattaa tarkistaa vuokra-auton valojen toiminta ennen ajamiseen lähtöä.
 • Lumi tuo omat haasteensa ajamiseen, joten talviaikaan matkantekoon kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Jos lunta on satanut äkisti paljon, kestää jonkun aikaa, ennen kuin lumenaurauskalustot ehtivät puhdistamaan lumia kaduita. Myös parkkipaikkaa voi tällöin olla vaikea löytää lumikinosten takia. Lumiauroja kannattaa varoa myös isolla tiellä liikkuessa, sillä ne pöllyttävät lunta. Vaikka tiet eivät alueella ole ruuhkaisia, ajoittain Ruotsiin johtava Valtatie 29 saattaa ruuhkautua. Kemin kaupunkialueella koulujen alkamis- ja loppumisajat vaativat erityistä tarkkaavaisuutta autoilijalta. Pienessä kaupungissa tiellä liikkujat eivät välttämättä noudata liikennesääntöjä. Kävelijöitä ja polkupyöräilijöitä pitää siksi varoa erityisesti koulujen ja päiväkotien läheisyydessä.
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Kemi vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Kemi ovat keskimäärin noin 17 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Edullinen vuokra-auto kohteessa Kemi on keskimäärin noin 66 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Kemi autonvuokrauksesta

 • Mikä on halvin autovuokraamo Kemi?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Thrifty (42 €/pvä), Hertz (45 €/pvä) ja Europcar (73 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Thrifty toimipaikasta Lentokentantie 75 94500 (5 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Kemi?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Kemi on 7,46 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 90 € - 119 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Kemi?

  Edullinen (Volkswagen Polo tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Kemi.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Kemi?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaKemi?

  Economy-luokan auton Kemi maksaa keskimäärin 31 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Kemi?

  Pienikokoisen auton vuokraus Kemi maksaa keskimäärin 61 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Kemi?

  Mini autonvuokraus Kemi maksaa keskimäärin 62 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Kemi?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Kemi osoitteesta Hertz Rautatienkatu 3 (1 km keskustasta ).

 • Minkälaista autoa suositellaan Kemissä ajamiseen?

  Autonvuokraus Kemissä on erilaista riippuen siitä, vuokraako auton kesällä vai talvella. Sääolosuhteet voivat Kemissä olla haastavat loppusyksystä myöhäiseen kevääseen asti, sillä Pohjanlahden perukoilla sataa usein ja talviaikaan lumi tulee useimmiten räntänä, jäisenä tihkuna tai lumena. Tien pinnat saattavat olla etenkin yöaikaan jäiset. Etenkin jos tarkoituksesi on ajella talviaikaan Kemistä pohjoiseen, ehkä peräti Lapin tuntureille asti, on tärkeää, että otat huomioon ne talviolosuhteet, joihin olet lähdössä. Esimerkiksi mökkiloma talvisaikaan Lapissa vaatii auton, jossa on tarpeeksi maavaraa, jotta auto ei jää hankeen kiinni. Katumaasturi soveltuu erämaaolosuhteisiin paremmin kuin kevyt kaupunkiauto. Pohjoisessa liikkuessa kannattaa ottaa huomioon hirvivaara ja Lapissa myös tiellä ajoittain liikkuvat porot. Tukevampi automalli voi tuntua etenkin kokemattomissa tiellä liikkujista turvallisemmalta valinnalta kuin pikkuauto.

 • Mikä on nopeusrajoitus Kemissä ja pohjoisessa Suomessa ajaessa?

  Alueen nopeusrajoitukset ovat samanlaisia kuin muuallakin Suomessa. Maantieajossa yleisin nopeusrajoitus on 80 km/t, mutta myös 100 km/t nopeusalueita löytyy. Moottoritie E8 kulkee alueen halki ja sielläkin nopeusrajoitus on paikoitellen 100 km/t. Joillain alueilla on lisäksi käytössä talvinopeusrajoitukset. Pienemmillä teillä nopeus tulee pitää 60 km/t. Sivutiet saattavat olla mutkaisia hiekkateitä, joten ajonopeus kannattaa sovittaa tieolosuhteiden mukaiseksi. Kaupunkialueella nopeusrajoitus on 30 km/t.Kaupunkialueella nopeusrajoituksen lisäksi kannattaa ottaa huomioon tilannenopeus, sillä kevyen liikenteen käyttäjiä voi olla paljon. Suojateiden edessä on pysähdyttävä ja tilannenopeus pitää sovittaa tiellä liikkujien määrän mukaan.

 • Mihin Kemissä kannattaa pysäköidä?

  Kemin keskustasta löytyy peräti 8500 julkista parkkipaikkaa. Pysäköinti kadun varteen on ilmaista eli 0 €, mutta joillain alueilla pitää käyttää pysäköintikiekkoa, mikäli pysäköinti on parkkipaikalla aikarajoitteista. Keskusta-alueella näin on etenkin liikerakennusten läheisyydessä. Pysäköintiä myös valvotaan ja väärin pysäköimisestä voi saada 40 € pysäköintivirhemaksun. Kadunvarsipysäköinnissä kannattaa ottaa huomioon yleiset liikennesäännöt eli suojatien eteen eikä risteysalueella ei saa pysäköidä. Yleisesti ottaen voi kuitenkin sanoa, että Kemin keskusta-alueelta löytää helposti parkkipaikan.

Kemi autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

ADDCAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Parhaat arvostelut

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Kemi Tornio Airport Lentokentantie 75

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Lentokentantie 75

+358 20 5552840

Maanantai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Tiistai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Keskiviikko08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Torstai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Perjantai02:00 - 03:0008:00 - 22:00
Lauantai02:00 - 03:0008:00 - 22:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Rautatienkatu 3

+358 20 5552840

Maanantai05:30 - 22:00
Tiistai05:30 - 22:00
Keskiviikko05:30 - 22:00
Torstai05:30 - 22:00
Perjantai05:30 - 22:00
Lauantai05:30 - 22:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Airport

+358 40 3062873

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Rautatienkatu 3

+358 40 3062873

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Rail Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Lentokentantie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Rautatiekatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Lentokentantie 75

+358 20 5552840

Maanantai02:00 - 03:0008:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Keskiviikko02:00 - 03:0008:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Perjantai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Lauantai08:00 - 22:0002:00 - 03:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Rautatienkatu 3

+358 20 5552840

Maanantai05:30 - 22:00
Tiistai05:30 - 22:00
Keskiviikko05:30 - 22:00
Torstai05:30 - 22:00
Perjantai05:30 - 22:00
Lauantai05:30 - 22:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Rautatienkatu 3

+358 403 062 873

Maanantai08:00 - 22:00
Tiistai08:00 - 22:00
Keskiviikko08:00 - 22:00
Torstai08:00 - 22:00
Perjantai08:00 - 22:00
Lauantai10:00 - 22:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Lentokentantie 75

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Rautatienkatu 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Lentokentantie 75

+358 20 5552840

Maanantai08:00 - 22:0000:00 - 02:00
Tiistai08:00 - 22:0000:00 - 02:00
Keskiviikko08:00 - 22:0000:00 - 02:00
Torstai08:00 - 22:0000:00 - 02:00
Perjantai00:00 - 02:0008:00 - 22:00
Lauantai08:00 - 22:0000:00 - 02:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Rautatienkatu 3

+358 20 5552840

Maanantai05:30 - 22:00
Tiistai05:30 - 22:00
Keskiviikko05:30 - 22:00
Torstai05:30 - 22:00
Perjantai05:30 - 22:00
Lauantai05:30 - 22:00
Sunnuntai10:00 - 22:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Railway station, Kemi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Airport, Meet&greet

Maanantai10:00 - 22:00
Tiistai10:00 - 22:00
Keskiviikko10:00 - 22:00
Torstai10:00 - 22:00
Perjantai10:00 - 22:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Scandia Rent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kemi

Näytä sijainnit

Toimipisteet Kemi

Kemi Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Kemi

Toimipisteet Kemi

Kemi Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Kemi tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Milloin varata vuokra-auto Kemi

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Kemi

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Kemi autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Kemi.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Kemi autonvuokraukseesi.