OUL

Etsi halpoja lentoja Ouluun alk. 53 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 10.11.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
to 2/11
to 9/11
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 42 686 282 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Ouluun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin lennoilleen Ouluun
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin lennoilleen Ouluun

Kuinka paljon maksaa halvin lento Ouluun?

Seuraavassa on muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia meno-paluu lennoille Ouluun, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
22:20 - 23:25OUL-HEL
1t 05msuora lento
106 €Finnair
Etsi tarjous
ke 1. marras - ke 8. marras
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
22:20 - 23:25OUL-HEL
1t 05msuora lento
112 €Finnair
Etsi tarjous
ma 6. marras - pe 10. marras
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
22:20 - 23:25OUL-HEL
1t 05msuora lento
113 €Finnair
Etsi tarjous
ma 6. marras - ma 6. marras
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
22:20 - 23:25OUL-HEL
1t 05msuora lento
115 €Finnair
Etsi tarjous
ke 1. marras - pe 10. marras
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
21:25 - 22:55OUL-HEL
1t 30msuora lento
117 €Finnair
Etsi tarjous
pe 3. marras - pe 10. marras
05:45 - 06:55HEL-OUL
1t 10msuora lento
22:20 - 23:25OUL-HEL
1t 05msuora lento
119 €Finnair
Etsi tarjous
ke 1. marras - ti 7. marras
07:00 - 16:15HEL-OUL
9t 15m2 välilaskua
21:25 - 22:55OUL-HEL
1t 30msuora lento
619 €Useita lentoyhtiöitä
Etsi tarjous
ke 3. tammi - ke 10. tammi
07:00 - 12:55HEL-OUL
29t 55m1 välilasku
17:05 - 12:00OUL-HEL
18t 55m1 välilasku
4685 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 29. joulu - ke 3. tammi
12:45 - 12:55HEL-OUL
24t 10m1 välilasku
17:05 - 15:50OUL-HEL
22t 45m2 välilaskua
4727 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 29. joulu - ke 3. tammi
16:25 - 12:55HEL-OUL
20t 30m2 välilaskua
17:05 - 15:50OUL-HEL
22t 45m2 välilaskua
4779 €Lufthansa
Etsi tarjous
pe 29. joulu - ke 3. tammi

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

53 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 19%.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 4% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Oulu

Milloin varata lentoja Ouluun

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajat Ouluun viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Tiedot koskevat lentoja Ouluun sijaintisi perusteella. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.
Keskim. hinta per kuukausi
Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta lähtöpäivää edeltävältä päivältä viimeisen vuoden ajalta Ouluun lennoille ja poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot laskien sitten kaikkien arvojen keskiarvon kullekin lähtöpäivälle.
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä
Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Ouluun, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Ouluun

 • Etsitkö halpaa lentolippua Ouluun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Ouluun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 75 € yhdensuuntainen - 108 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on toukokuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Oulun lentotarjoukset.
 • Oulu on suosittu kaupunkilomakohde varsinkin kesäisin, joten halpojen lentojen metsästäjien kannattaa suunnata kaupunkiin vilkkaiden kesälomakuukausien ulkopuolella. Etenkin keväällä ja syksyllä lentoliput Ouluun voi saada hyvinkin edullisesti. Jos kaipaat vaikkapa viikonloppulomaa kotimaisessa lomakohteessa, käytä edulliset äkkilähdöt Ouluun hyväksesi näinä vuodenaikoina. Lennot Helsingistä Ouluun kestävät vain noin tunnin, eli et tuhlaa arvokasta loma-aikaa lentokoneessa. Kotimaan lennoilla voit reissata kätevästi pelkän virallisen henkilökortin kera, eli passia et reissuun tarvitse. Kotimainen Finnair hyväksyy henkilöllisyystodistukseksi myös ajokortin.
 • Oulun lennot laskeutuvat Oulun lentoasemalle noin 15 kilometrin päähän kaupungin keskustasta. Keskustaan pääset kentältä kätevästi julkisella liikenteellä. Lentokentältä liikennöi kolme paikallisbussilinjaa, eli joukkoliikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat hyvät. Keskustaan liikennöi bussilinja 9B, Oulun teknologiakylään linja 8 ja Heikinharjun alueelle linja 9. Linjat 8 ja 9 kulkevat kummatkin myös keskustan kautta. Bussilipun hinta riippuu kuljettavasta matkasta ja siihen kuuluvista vyöhykkeistä, mutta lentokentältä keskustaan matka maksaa aikuisille noin 5,80 euroa. (Tiedot tarkistettu 20.6.2018.)
 • Liike- ja työmatkailijat voivat halutessaan aloittaa työt heti Ouluun laskeuduttuaan. Lentokentällä matkustajia odottaa ilmainen wifi-yhteys. Lentokentän palveluihin kuuluu myös kokoustila, neuvotteluhuone Kaakkuri, joka on käytettävissä aina lentokentän ollessa auki. Noin 20 hengen tilassa on esimerkiksi videotykki, ja tilaan voi saada etukäteistilauksella myös erilaisia tarjoiluja. Maksullinen kokoustila kannattaa varata etukäteen. Muutenkin Oulun lentokentän palvelut ovat kattavat, ja lentomatkustajille on tarjolla esimerkiksi apteekki ja kahvila.
 • Talvisin Ouluun matkustavat pääsevät nauttimaan paitsi kauniista kaupungista, myös Oulun seudun talviurheilumahdollisuuksista. Ruskotunturilla matkustajia odottavat laskettelurinteet ja hiihtoladut. Mikäli matkustat hiihtovarusteiden kera, tarkista lentoyhtiösi käytännöt niiden kuljettamiseen. Esimerkiksi Finnair laskee suksi- tai lumilautabussin yhdeksi tavalliseksi matkatavaraksi, kun taas Norwegian perii suksien kuljettamisesta lisämaksun. Finnairilla lentävien lasketteluharrastajien on hyvä tarkistaa, montako ruumaan kirjattavaa matkatavaraa hankittuun lentolipputyyppiin sisältyy.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Oulun lentojen varaus

 • Mitä lennot Ouluun maksavat?

  Lentolippujen hinnat Ouluun vaihtelevat varsinkin vuodenajan mukaan. Kesäaikaan lennot ovat normaalisti kalleimmillaan, ja keväälle ja syksylle on puolestaan tavallisesti tarjolla edullisia lentoja. Joulunaikaan lentojen hinnat yleensä nousevat, sillä hyvät talviurheilumahdollisuudet houkuttelevat joululomalaisia Ouluun. Joulu- ja kesälomaksi lentovaraus Ouluun on hyvä tehdä ajoissa. Pelkät lennot voi saada ajoissa varattuna kesälomallekin halvalla, mutta muista laskea matkabudjettiin mukaan myös majoitus. Lentohintojen vertailuun hyvän avun tarjoaa KAYAKin lentohaku. Vertaile lentoja eri lentoyhtiöillä sekä eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Tarkalla lentoajalla voi olla vaikutusta lennon hintaan. Valitse tarkkaan myös lipputyyppisi ja ota selvää, montako ruumaan kirjattavaa matkatavaraa lentosi hintaan kuuluu. Edullisimmat lipputyypit eivät yleensä sisällä yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

 • Kuinka kauan lento Ouluun kestää?

  Kaikki lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Ouluun ovat suoria lentoja. Lennon kesto on lentoyhtiöstä riippumatta noin yksi tunti. Kaikki Oulun lennot starttaavat Helsingistä, eli jos haluat aloittaa matkasi jostain toisesta kaupungista, sisältyy lentoreittiin aina koneen vaihto Helsingissä. Vaihdollisilla reiteillä myös matka-aika pitenee selvästi. Erilaisiin lentoreittivaihtoehtoihin voit tutustua KAYAKin lentohaun avulla.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ouluun?

  Ouluun liikennöi kaksi lentoyhtiötä: kotimainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Kummatkin lentävät kaupunkiin vuoden ympäri ja kaikkina viikonpäivinä. Finnairin lentovalikoimaan kuuluu parhaimmillaan jopa 10 Oulun lentoa päivässä. Osan Finnairin Oulun reiteistä liikennöi suomalainen lentoyhtiö Norra, joka kuitenkin tarjoaa lennoillaan täysin samat palvelut kuin Finnair. Matkustajille Norran ja Finnairin lennoissa ei siis ole eroa.

 • Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Oulua?

  Kaikki Oulun lennot ottaa vastaan Oulun lentokenttä. Lentoasemaan kuuluu vain yksi terminaali, eli liikkuminen kentällä on vaivatonta. Keskustaan Oulun lentokentältä on matkaa noin 15 kilometriä.

 • Kuinka kauan lento Ouluun kestää?

  Lennot Helsingistä1t 09m
 • Mikä lento on halvin kohteeseen Oulu?

  Lentoreitti Helsinki - Oulu on ollut suosituin KAYAK-sivustolla viimeisten kolmen päivän aikana. Paluulennon hinta on noin 106 €. Myös viimeisten kolmen päivän aikana Helsinki oli halvin paikka löytää lento kohteeseen Oulu yhdensuuntaisella lippuhinnalla 50 € ja 101 € meno-paluulennon hinnalla.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

  Lentoyhtiöillä American Airlines, Air France ja Finnair löytyy yleensä useimmiten yhteyksiä Suomi-Oulu välillä.

 • Kuinka kaukana kenttä Oulu on Oulu keskustasta?

  Kohteen Oulu keskusta on 10 km päässä kentältä Oulu.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Oulu?

  Kohteessa Oulu on vain yksi lentokenttä ja sen nimi on Oulu (OUL). Tämä lentokenttä tunnetaan myös nimellä Oulun lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Ouluun?

  Lento Ouluun maksaa keskimäärin 129 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 54 € ja se oli lähdöille kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

 • Mikä on halvin päivä lentää Ouluun?

  KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentääOuluun on keskiviikko. Toisaalta kallein lentopäivä on perjantai.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää Ouluun?

  Halvin kuukausi lentojen osalta Ouluun on toukokuu. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat tammikuu ja marraskuu.

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot lennoille Ouluun COVID-19-koronaviruspidemian vuoksi?

  Finnair, Juneyao Airlines ja Qatar Airways ovat luopuneet Ouluun lentojen muutos- ja peruutusmaksuista. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Ouluun?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Ouluun.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Ouluun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Ouluun todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Ouluun?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Ouluun ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Ouluun?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Ouluun lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Suosittu lentoyhtiö, joka lentää Ouluun

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Ouluun. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänSuomesta Ouluun. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Ouluun? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3881 arvosteluun
78overall
72entertainment
75comfort
83crew
79boarding
71food
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Varaa halvat Oulun lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Ouluun, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
1.11.ke
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
8.11.ke
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
106 €
6.11.ma
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
10.11.pe
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
112 €
6.11.ma
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
6.11.ma
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
113 €
1.11.ke
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
10.11.pe
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
115 €
3.11.pe
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
10.11.pe
suora lentoFinnair
1t 30mOUL-HEL
117 €
1.11.ke
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
7.11.ti
suora lentoFinnair
1t 05mOUL-HEL
119 €
3.1.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 15mHEL-OUL
10.1.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 30mOUL-HEL
619 €
29.12.pe
1 välilaskuLufthansa
29t 55mHEL-OUL
3.1.ke
1 välilaskuLufthansa
18t 55mOUL-HEL
4685 €
29.12.pe
1 välilaskuLufthansa
24t 10mHEL-OUL
3.1.ke
2 välilaskuaLufthansa
22t 45mOUL-HEL
4727 €
29.12.pe
2 välilaskuaLufthansa
20t 30mHEL-OUL
3.1.ke
2 välilaskuaLufthansa
22t 45mOUL-HEL
4779 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Ouluun, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
10.11.pe
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
53 €
18.11.la
suora lentoFinnair
1t 10mHEL-OUL
65 €
20.12.ke
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OUL
84 €
20.12.ke
suora lentoFinnair
1t 25mHEL-OUL
86 €
7.10.la
suora lentoFinnair
1t 20mHEL-OUL
136 €
9.1.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 55mHEL-OUL
265 €
9.1.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 25mHEL-OUL
369 €
6.2.ti
1 välilaskuLufthansa
20t 45mHEL-OUL
388 €
6.2.ti
2 välilaskuaLufthansa
23t 50mHEL-OUL
422 €
20.12.ke
2 välilaskuaLufthansa
9t 15mHEL-OUL
487 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Ouluun

Matkakohde:

Oulu (OUL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Oulu - Suomi

Matkustusluokat:

120 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Oulu.

Selaa matkakohteita: