Pristina autonvuokraus

Kuljettajan ikä: 26-65
to 30/11
Keskipäivä
to 7/12
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Pristina

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Pristina autonvuokraustiedot

NoutopaikkaPristina
Autotyypit
Vuokraamosijainnit43
Lentokenttien sijainnit20

Halpa autonvuokraus Pristina

Mini
Edullinen
Pienikokoinen
Keskikokoinen
Standardi
Suuri
Luksus
Pieni tila-auto
Tila-auto
Maasturi
Kuorma-auto
Lava-auto

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Pristina

 • Pristinan autonvuokraus mahdollistaa sen, että pääset helposti erilaisiin nähtävyyksiin Kosovon pääkaupungissa, Pristinassa. Vieraile autolla esimerkiksi historiallisissa kohteissa, kuten Newborn-monumentissa, Germia-puistossa, Gracanica-luostarissa tai Gadimen marmoriluolassa. Vuokra-autolla voit matkustaa kaupunkimaisemien ulkopuolelle ja tutustua Kosovon luonnonkauniiseen maaseutuun tai tehdä päiväretkiä. Aja viehättäviin kyliin, nauttia upeista maisemista ja vierailla suosituissa nähtävyyksissä, kuten Rugova Canyonissa tai Mirushan vesiputouksilla, joihin ei välttämättä pääse julkisilla kulkuvälineillä. Autolla voit säästää aikaa ja optimoida matkasuunnitelmasi. Autonvuokraus Pristinassa helpottaa myös majoitukseen pääsyä, varsinkin jos se sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella.
 • Pristinan kansainvälisellä lentoasemalla (PRN) on useita autovuokraamoita, jotka sijaitsevat lentokentän terminaalissa. Autonvuokrauspisteet sijaitsevat saapumisalueen läheisyydessä, joten matkustajien on kätevä noutaa vuokra-autonsa heti kentälle saapuessaan. Löydät ne helposti etsimällä autonvuokrauspalveluista kertovia kylttejä tai infotauluja. Pristinan lentokentän autovuokraamoilla on yleensä noutopaikka lentokentän tiloissa. Kun olet suorittanut vuokrausprosessin autonvuokrauspisteellä, sinut ohjataan nimetylle autonvuokrauspysäköintialueelle. Tarkka sijainti voi vaihdella hieman yrityksestä riippuen, mutta se on tyypillisesti kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta. Vuokra-auto on varteenotettava vaihtoehto, sillä lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometriä lounaaseen Pristinan keskustasta, joten jos haluat tutustua keskustan nähtävyyksiin, kuten Kosovon kansalliskirjastoon, Äiti Teresa -bulevardiin ja Kosovon kansallismuseoon, voi autonvuokraus Pristinassa olla paras vaihtoehto.
 • Pristinan keskusta on usein täynnä jalankulkijoita, joten ole tarkkaavainen ja anna heille tietä suojatiellä. Noudata varovaisuutta erityisesti ruuhkaisilla alueilla ja varaudu siihen, että jalankulkijat ylittävät tien odottamatta. Kiinnitä huomiota myös liikenteen suuntaan, sillä Pristinassa on useita yksisuuntaisia katuja. Pidä silmällä yksisuuntaista liikennettä osoittavia kylttejä ja tiemerkintöjä välttääksesi ajamisen väärään suuntaan. Keskustan pysäköintipaikkoja voi olla rajoitettu, joten tutustu eri alueiden pysäköintisääntöihin. Jos kaupunki ei ole sinulle tuttu, on suositeltavaa käyttää GPS- tai navigointisovellusta, joka auttaa sinua löytämään parhaimman reitin.
 • Kuten monet Euroopan pääkaupungit, myös Pristinassa voi kohdata suuria liikenneruuhkia ja parkkipaikkojen puutetta, etenkin ruuhka-aikoina. Aamuruuhka Pristinassa alkaa yleensä noin klo 7.30 tai 8.00 ja kestää noin klo 9.00 asti. Iltaruuhka puolestaan alkaa yleensä noin klo 16.30 tai 17.00. ja jatkuu noin klo 19.30 tai 19.00 asti. Joillakin Pristinan teillä, erityisesti kaupungin vanhemmissa osissa, voi olla epätasaisia pintoja, kuoppia ja riittämättömiä opasteita. Jos kaupunki tai sen tiestö ei ole sinulle tuttu, navigointi Pristinan keskustan läpi voi olla haastavaa ilman GPS:ää. Joillakin kaduilla ei välttämättä ole selkeitä kylttejä tai johdonmukaisia katujen nimiä. Pristinan ajokulttuurille on ominaista aggressiivinen tai arvaamaton ajokäyttäytyminen. Kaikki paikalliset kuljettajat.eivät noudata liikennesääntöjä, ajavat ylinopeutta tai osoittavat kärsimättömyyttä tiellä. Ole myös varovainen jalankulkijoiden suhteen, etenkin vilkkailla alueilla ja suojateiden lähellä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Pristina hintaan 15 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Pristina vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Edullinen vuokra-auto kohteessa Pristina on keskimäärin noin 61 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Pristina autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Pristina ?

  Pristina - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 15 € per päivä.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Pristina?

  Edullinen (Citroen C3 tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Pristina.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Pristina (PRN) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Pristina kentällä ovat Sixt ja Autounion Car Rental.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Pristina (PRN) kentällä?

  Ainoa autovuokraamo, joka tarjoaa kuljetusta tai noutopalvelua Pristina kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille on Sixt.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Pristina?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaPristina?

  Economy-luokan auton Pristina maksaa keskimäärin 28 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Pristina?

  Keskikokoisen auton vuokraus Pristina maksaa keskimäärin 46 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa premium-autonvuokraus Pristina?

  Premium-autonvuokraus Pristina maksaa keskimäärin 128 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Pristina?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Pristina osoitteesta SURPRICE CAR RENTAL Prishtina Airport (14 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Pristina?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 107 € viikolta (15 € per päivä) Pristina.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Pristina?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 458 € kuukaudessa (15 € per päivä) Pristina.

 • Millaista autoa suositellaan Pristinassa ajamiseen?

  Pristinan teiden ja katujen leveys voi vaihdella, ja pysäköintipaikkoja voi olla rajoitetusti joillakin alueilla. Kompaktin tai keskikokoisen auton valinta voi helpottaa navigointia kaupungin keskustassa ja pysäköinnin löytämistä. Jos sinulla on mukanasi kuitenkin suurempi ryhmä tai tarvitset enemmän tilaa matkatavaroille, esimerkiksi katumaasturi voi olla sopivampi. Harkitse siis matkustajien määrää ja mukavuutta, jota haluat matkasi aikana. Jos matkustat ryhmän kanssa tai aiot viettää paljon aikaa autossa, sinun kannattaa valita auto, jossa on runsaasti istumatilaa ja mukavuuksia, kuten ilmastointi, Bluetooth-yhteys ja mukava sisustus. Jos aiot tutkia Pristinan ulkopuolella olevia alueita, kuten maaseututeitä tai vuoristoisia alueita, kannattaa harkita korkeammalla maavaralla tai nelivetoisella autolla ajettavuutta epätasaisessa tai haastavassa maastossa. Aseta myös aina turvallisuus etusijalle vuokra-autoa valitessasi.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Pristinassa on?

  Nopeusrajoitus Pristinan kaupunkialueella on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Tämä nopeusrajoitus koskee useimpia asuinalueita ja kaupungin keskustan katuja. Kaupungin keskustan ulkopuolella olevilla pääteillä Pristinan nopeusrajoitus on yleensä 80 kilometriä tunnissa. Näihin teihin kuuluu suurempia katuja, kehäteitä ja joitain reittejä kaupunginosien tai kaupunkien välillä. Nopeusrajoitus Kosovon moottoriteillä, mukaan lukien Pristinan lähellä, on yleensä 110 kilometriä tunnissa. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen mahdollisista nopeusrajoitusten muutoksista tai vaihteluista tietyillä tieosuuksilla. Nopeusrajoitukset voivat muuttua, ja on tärkeää noudattaa kullekin alueelle asetettuja nopeusrajoituksia osoittavia kylttejä. Lisäksi turvallista ajonopeutta määritettäessä tulee ottaa huomioon myös tie-, liikenne- ja sääolosuhteet.

 • Mihin Pristinassa voi pysäköidä?

  Pristinassa on muiden Euroopan kaupunkien tapaan sekä maksullisia että ilmaisia katupysäköintipaikkoja. Maksulliset katupysäköintialueet on merkitty pysäköintimittarilla tai maksu- ja näyttöautomaateilla. Katupysäköinnin hinta voi vaihdella vyöhykkeen ja sijainnin mukaan. Tyypillinen hinta on kuitenkin noin 0,50–1,00€ per tunti. Lisäksi kaupungissa on parkkitiloja, joihin voit pysäköidä autosi maksua vastaan. Nämä tilat tarjoavat sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, joiden hinnat ovat yleensä 0,50–2,00€ per tunti tai 5–10€ per päivä. Lisäksi jotkut Pristinan yritykset, hotellit ja ostoskeskukset tarjoavat oman yksityisen pysäköintialueen, jotka voivat olla asiakkaille ilmaisia tai niissä voi olla validointijärjestelmä, jossa voit leimata pysäköintilippusi saadaksesi alennetun tai ilmaisen pysäköinnin.

Pristina autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

SURPRICE CAR RENTAL

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

4 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

112, Luan Haradinaj

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

20 Pashko Vasa, Prishtinë

+383 4947 0900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Prishtina Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Reception Desk of Hotel

+383 4947 0900

Maanantai08:30 - 20:30
Tiistai08:30 - 20:30
Keskiviikko08:30 - 20:30
Torstai08:30 - 20:30
Perjantai08:30 - 20:30
Lauantai08:30 - 20:30
Sunnuntai08:30 - 20:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Grand Hotel Prishtina

+383 44 594 555

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 18:00
Valitse

Phristina Intl Airport

+383 44 594 555

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Vrelle/Lipjan

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Pristina Airport Adem Jashari

+386 49 144 443

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Qagliavice

+386 49 144 443

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 18:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

4.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Rr.jusuf Gervalla Nr. 30

+383 44 116 746

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Vrelle Lipjan

+383 44 116 746

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

8.0

Mukavuus

7.9

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

7.9

Toimipisteet Pristina

Qendra Tregtare Albi Mall

+383 45 669 668

Maanantai08:30 - 20:30
Tiistai08:30 - 20:30
Keskiviikko08:30 - 20:30
Torstai08:30 - 20:30
Perjantai08:30 - 20:30
Lauantai08:30 - 20:30
Sunnuntai08:30 - 20:30
Valitse

Rruga e Aeroportit

+383 45 669 668

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

6.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

2.0

3 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Prishtina Airport

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Rruga Ahmet Krasiniqi

+383 49 439 777

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai10:00 - 16:00
Valitse

Rruga Magjistrale

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

2.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Pristina Airport Adem Jashari

+386 49 144 443

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

8,1

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Pristina Airport Adem Jashari

+386 49 144 443

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Toimipisteet Pristina

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari"

+383 4935 5100

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Garibaldi no. 41 Prishtina

+383 4935 5100

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45
Valitse

Hotel Delivery, Prishtina

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Pristina Downtown

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Aeroporto

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Lagjina E Emshirit P.N.

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Shopping Center Dardha, Rr Jusuf Gervalla

+383 44 116 746

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Pristina

Näytä sijainnit

Toimipisteet Pristina

Prishtina Airport

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Rruga Ahmet Krasniqi Nr 155

+383 49 439 777

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

6,1

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Pristina

Toimipisteet Pristina

Grand Hotel Prishtina

+383 38 224 520

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 18:00

Phristina Intl Airport

+383 44 594 555

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,0

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Pristina

Toimipisteet Pristina

Grand Hotel Prishtina

+383 38 224 520

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 18:00

Phristina Intl Airport

+383 44 594 555

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Goldcar Rental SP

5,6

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Pristina

Toimipisteet Pristina

SHOPPING CENTER DARDHA rr,Jusuf Gervalla

+383 45 505 101

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

3,6

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Pristina

Toimipisteet Pristina

Rruga Aeroporti 1

+383 49 430 190

Maanantai08:00 - 23:45
Tiistai08:00 - 23:45
Keskiviikko08:00 - 23:45
Torstai08:00 - 23:45
Perjantai08:00 - 23:45
Lauantai08:00 - 23:45
Sunnuntai08:00 - 23:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Pristina

Toimipisteet Pristina

Pristina Intl. Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Qagliavice

Aukioloajat eivät ole saatavilla

RR Jusf Gervalla

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rruga Garibaldi 41

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sharr Express

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Pristina

Toimipisteet Pristina

Prishitna International Airport, Lipjan

+389 70 209 578

Maanantai10:00 - 16:00
Tiistai10:00 - 16:00
Keskiviikko10:00 - 16:00
Torstai10:00 - 16:00
Perjantai10:00 - 16:00
Lauantai10:00 - 16:00
Sunnuntai10:00 - 16:00

Pristina Airport Adem Jashari

+383 389 7620 9578

Maanantai09:00 - 18:00
Tiistai09:00 - 18:00
Keskiviikko09:00 - 18:00
Torstai09:00 - 18:00
Perjantai09:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 18:00
Sunnuntai09:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Marauto Rent a Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Pristina

Toimipisteet Pristina

Pristina airport

+383 44 700 047

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rent A Car Mara

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Pristina

Toimipisteet Pristina

Rruga E Aeroportit Vrellë, Lipjan 10070

+383 49 100 080

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Pristina

Toimipisteet Pristina

Prishtina International Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Pristina tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

15 €/pvä

Tarjoushinta

15 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Pristina

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Pristina

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Pristina autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Pristina.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Pristina autonvuokraukseesi.