Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Brysselin autonvuokraukset alk. 38 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Brysselissä noutopäivän ollessa 1.8. ja palautus 4.8.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 15/7
ma 22/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Brysselissä

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Brysselissä

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Opel Corsa auto
Opel Corsa
tai vastaava SMALL
2
2
2/4
M
41 €/päivä
Class Compact Car auto
Class Compact Car
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
39 €/päivä
Opel Mokka auto
Opel Mokka
tai vastaava MEDIUM
5
3
4-5
M
46 €/päivä
Opel Adam auto
Opel Adam
tai vastaava SMALL
2
2
2-3
M
38 €/päivä
Seat Arona auto
Seat Arona
tai vastaava SUV
4
2
4-5
M
39 €/päivä
Nissan Qashqai auto
Nissan Qashqai
tai vastaava SUV
5
3
4-5
M
46 €/päivä
Opel Astra Sports Tourer auto
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava SMALL
4
2
4-5
M
49 €/päivä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Brysselissä

 • Sinun ei tarvitse raahata raskaita laukkuja julkisissa kulkuneuvoissa tai murehtia viimeiseen junaan ehtimisestä. Autonvuokraus Brysselissä tarjoaa sinulle runsaasti tavaratilaa tavaroidesi säilyttämiseen ja kätevän kulkuvälineen majoituspaikkaasi. Lisäksi se on loistava vaihtoehto perheille tai ryhmille, sillä näin voitte matkustaa kaikki yhdessä, jakaa naurua ja luoda ikimuistoisia kokemuksia. Jos haluat pysähtyä maistelemaan taivaallisia belgialaisia suklaita tai ottaa selfien ikonisen Atomiumin edessä, tartu rohkeasti rattiin ja aloita seikkailusi. Autolla voit nauttia spontaaneista kiertoteistä ja kulkea luonnonkauniilla reitillä milloin haluat. Brysselin autonvuokraus mahdollistaa myös sen, että voit tutustua Brysselin eri osiin, kuten Eurooppa-kortteliin, Atomiumiin, Cinquantenaire Parkiin tai muihin kaupungin laitamilla sijaitseviin nähtävyyksiin.
 • Kun saavut Brysselin lentokentälle (BRU), joka tunnetaan virallisesti Brysselin lentokentälle - Zaventem, sinulla on useita vaihtoehtoja auton vuokraamiseen. Autonvuokrauspisteisiin pääset suoraan terminaalirakennuksesta, jos suunnitelmiisi sisältyy autonvuokraus Brysselissä. Saapuessasi seuraa kylttejä "Autonvuokraus", niin sinut ohjataan autonvuokrauskeskukseen. On suositeltavaa varata vuokra-autosi etukäteen varmistaaksesi saatavuuden ja varmistaaksesi parhaat hinnat. Voit tehdä varauksen suoraan autovuokraamon verkkosivuston kautta tai kolmannen osapuolen verkkosivustojen kautta, jotka vertailevat hintoja ja vaihtoehtoja.
 • Brysselin ajokulttuuria, kuten monissa Euroopan kaupungeissa, voidaan kuvata yleisesti kurinalaiseksi ja sääntöjä noudattavaksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että Brysselin kaltaisessa vilkkaassa keskustassa ajaminen vaatii kärsivällisyyttä, sopeutumiskykyä ja paikallisten ajonormien ymmärtämistä. Paikallisilla kuljettajilla on yleensä hyvä ymmärrys liikennesäännöistä ja heillä on tapana noudattaa niitä. Brysselissä on paljon pyöräilijöitä, ja kuljettajien tulee olla tietoisia pyöräilijöistä ja jakaa tie heidän kanssaan. On tärkeää antaa pyöräilijöille riittävästi tilaa ja olla kärsivällinen ohituksissa. Kaupunki on ottanut käyttöön Low Emission Zones (LEZ) -vyöhykkeet ilmanlaadun parantamiseksi. Se rajoittaa pääsyä tietyille alueille ajoneuvoilla, jotka eivät täytä tiettyjä päästöstandardeja. Varmista, että ajoneuvosi on LEZ-määräysten mukainen, jos aiot ajaa rajoitetuilla alueilla.
 • Ajettaessa Brysselin keskustassa on tärkeää huomioida, että kaupungin keskusta on suurelta osin jalankulkualuetta ja siellä on rajoitettuja liikennevyöhykkeitä, jotka kannattaa huomioida, jos autonvuokraus Brysselissä kiinnostaa. Kaupungin keskusta on jaettu eri vyöhykkeisiin, kuten Inner Ring ja Central Zone. Näille alueille pääsy autolla on rajoitettu tai kielletty. Kaupunki tunnetaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille sopivasta infrastruktuuristaan. Keskustassa ajettaessa on tärkeää olla tietoinen ja kunnioittaa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Brysselin keskustassa ajamista ei suositella, ellei sinulla ole erityistä tarvetta tai kohdetta rajoitettujen alueiden ulkopuolella. Brysselin liikenneruuhkat voivat olla yleisiä varsinkin arkisin klo 7:30-9:30 välillä ja klo 16:30-18:30 välillä.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Bryssel hintaan 32 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Bryssel vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Edullinen vuokra-autot kohteessa Bryssel ovat keskimäärin 36 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Brysselissä

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Brysselissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Brysselissä 33 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Brysselissä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Thrifty (38 €/pvä), Hertz (39 €/pvä) ja keddy by Europcar (51 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Thrifty toimipaikasta Brussels Airport 1930 (1 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Bryssel?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Bryssel on 6,25 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 75 € - 100 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Brysselissä?

  Edullinen (Opel Corsa tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Brysselissä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Bruxelles-National (BRU) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Bruxelles-National kentällä ovat keddy by Europcar ja Thrifty.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Bruxelles-National (BRU) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Bruxelles-National kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Budget, ja Thrifty.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Brysselissä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaBrysselissä?

  Economy-luokan auton Brysselissä maksaa keskimäärin 32 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Brysselissä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Brysselissä maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Brysselissä?

  Mini autonvuokraus Brysselissä maksaa keskimäärin 36 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Brysselissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 233 € viikolta (33 € per päivä) Brysselissä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Brysselissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 996 € kuukaudessa (33 € per päivä) Brysselissä.

 • Millaista autoa suositellaan Brysselissä ajamiseen?

  Brysselin keskusta on vilkas, ja siellä on kapeita katuja ja rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Kompakti tai pienikokoisen auton valinta voi olla edullista, sillä se helpottaa liikkumista liikenteessä, löytää parkkipaikkoja ja liikkua ahtaissa tiloissa. Brysselissä saatat kohdata liikenneruuhkia etenkin ruuhka-aikoina, joten hyvän polttoainetehokkaan auton valitseminen voi auttaa minimoimaan polttoainekustannukset ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Jos aiot oleskella kaupungissa pidemmän aikaa tai ajaa paljon keskustassa, harkitse auton kokoa, joka mahdollistaa helpon pysäköinnin ja pääsyn pysäköintihalliin. Toiveidesi mukaan voit asettaa etusijalle mukavuuden ja ominaisuudet, kuten ilmastointi, navigointijärjestelmä, Bluetooth-yhteys ja pysäköintianturit. Nämä palvelut voivat parantaa ajokokemustasi ja tehdä vierailustasi miellyttävämmän.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Brysselissä on?

  Kaupunkialueilla nopeusrajoitus on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Joillakin Brysselin asuinalueilla voi olla alhaisemmat nopeusrajoitukset, kuten 30 kilometriä tunnissa. Pääteillä ja bulevardeilla nopeusrajoitus on yleensä 70 kilometriä tunnissa. Brysseliä ympäröivät moottoritiet ja kehätiet. Näillä teillä yleinen nopeusrajoitus on 120 kilometriä tunnissa. On tärkeää huomioida nopeusrajoitusmerkit ja säätää nopeuttasi niiden mukaan. Huomaa lisäksi, että tietyillä alueilla voi olla vaihtelevia nopeusrajoituksia tai tilapäisiä muutoksia tieolosuhteiden, rakennusvyöhykkeiden tai muiden tekijöiden vuoksi. Kiinnitä huomiota opasteisiin ja aja turvallisesti tiellä vallitsevien olosuhteiden mukaan.

 • Mihin Brysselissä voi pysäköidä?

  Katupysäköinti on saatavilla kaikkialla Brysselissä. Kiinnitä huomiota kadulla oleviin pysäköintikyltteihin ja merkintöihin, sillä ne osoittavat pysäköintirajoitukset, aikarajat ja maksuvaatimukset. Joillakin alueilla voi pysäköinti olla maksutonta, kun taas toisilla voit pysäköidä ilmaiseksi vain tiettyinä aikoina tai päivinä. Katupysäköinnin hinta voi vaihdella noin 0,50-3,00€ per tunti. Maksu suoritetaan yleensä pysäköintimittarissa tai pysäköintisovelluksen kautta. Jotkut alueet voivat tarjota ilmaista pysäköintiä tiettyinä aikoina tai päivinä.Brysselissä on lukuisia julkisia pysäköintihalleja eri puolilla kaupunkia. Suosittuja pysäköintihalleja ovat Parking Grand-Place, Parking Albertine-Square ja Parking 58. Tuntihinnat voivat vaihdella noin 1,50-4,00€ välillä ja päivittäiset maksimihinnat ovat noin 15-30€. Jotkut pysäköintihallit voivat tarjota alennettuja hintoja ilta- tai yöaikaan.

Brysselin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

keddy by Europcar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut
Suosituin

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

8 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Av D Auderghem, 68

+32 2639 2220

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00

Avenue Fonsny 48

+32 2 522 95 73

Aukioloajat eivät ole saatavilla

BRUSSELS AIRPORT National Airport Arrival Hall

+32 2721 0592

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bruxelles-Midi, Place Victor Horta

+32 2522 9573

Maanantai13:00 - 17:0008:00 - 20:0008:30 - 12:30
Tiistai08:00 - 20:0008:30 - 12:3013:00 - 17:00
Keskiviikko08:30 - 12:3008:00 - 20:0013:00 - 17:00
Torstai13:00 - 17:0008:00 - 20:0008:30 - 12:30
Perjantai13:00 - 17:0008:30 - 12:3008:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai10:00 - 18:00

Rue De Stalle 15A, Bruxelles(uccle)

+32 2348 9220

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rue St. Denis 281 / Near Q8 St

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rupelstraat 1

+32 2 639 22 20

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai09:00 - 13:00

W.a.mozartlaan 3, Drogenbos

+32 2800 0910

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.6

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

3 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Avenue De La Couronne 263

+32 12 39 09 40

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Petite Rue Du Cerf 45 47

+32 12 39 09 40

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Rue du Rupel 1, Laeken

+32 12 39 03 40

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous

Puhtaus

9.2

Mukavuus

9.2

Nouto/palautus

8.8

Hinta-laatusuhde

8.8

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Brussels Airport

+32 2 720 60 44

Maanantai06:30 - 23:30
Tiistai06:30 - 23:30
Keskiviikko06:30 - 23:30
Torstai06:30 - 23:30
Perjantai06:30 - 23:30
Lauantai06:30 - 23:30
Sunnuntai06:30 - 23:30

Tgv-eurostar Arrivals, South

+32 2 524 31 00

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai16:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.4

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

7.4

Hinta-laatusuhde

6.4

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Rue Americaine 145

(32) 02-5371280

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rue De France 2

+32 2 527 17 05

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai17:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

8.6

Nouto/palautus

8.3

Hinta-laatusuhde

6.6

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Rue Americaine 145

32 2 5371280

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rue De France 2

+32 2 527 17 05

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai17:00 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

7.4

Nouto/palautus

6.7

Hinta-laatusuhde

6.6

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Carrefour de l'Europe 3

+32 70 22 58 00

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 20:00

Gare du Midi, Pl. Victor Horta

+32 2 588 55 99

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai07:30 - 22:00
Sunnuntai07:30 - 22:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.3

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

5.9

Hinta-laatusuhde

6.7

3 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Brussels Airport

+32 2 720 60 44

Maanantai06:30 - 23:30
Tiistai06:30 - 23:30
Keskiviikko06:30 - 23:30
Torstai06:30 - 23:30
Perjantai06:30 - 23:30
Lauantai06:30 - 23:30
Sunnuntai06:30 - 23:30

Excelsiorlaan 20

+32 70 69 56 95

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00

Tgv-thalys-eurostar Arr

+32 2 524 31 00

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai16:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.7

Mukavuus

6.5

Nouto/palautus

5.0

Hinta-laatusuhde

3.8

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Brussels Airport

+32 2 720 60 44

Maanantai06:30 - 23:30
Tiistai06:30 - 23:30
Keskiviikko06:30 - 23:30
Torstai06:30 - 23:30
Perjantai06:30 - 23:30
Lauantai06:30 - 23:30
Sunnuntai06:30 - 23:30

Tgv-eurostar Arrivals, South

+32 2 524 31 00

Maanantai07:30 - 22:00
Tiistai07:30 - 22:00
Keskiviikko07:30 - 22:00
Torstai07:30 - 22:00
Perjantai07:30 - 22:00
Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai16:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

3,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

3.0

Mukavuus

3.0

Nouto/palautus

3.0

Hinta-laatusuhde

3.0

4 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Av D Auderghem, 68

+32 2639 2220

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bruxelles-Midi,Place Victor Horta 1

+32 2 522 95 73

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rue De Stalle 15a

+32 2348 9220

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rue Du Rupel 1

+32 2 422 00 96

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Virtuo

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Toimipisteet Brysselissä

Avenue Fonsny 47B, Brussels

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Aéroport de Bruxelles

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Brussels South Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Leuvensesteenweg 36

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

4 toimipistettä Brysselissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Brysselissä

Avenue de la Couronne 263

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Brussels Zaventem Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Bruxelles-Midi,Place Victor Horta 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Petite Rue du Cerf 45-47

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

20 B2, Avenue Du Bourget

+32 2 402 26 63

Maanantai07:00 - 19:00
Tiistai07:00 - 19:00
Keskiviikko07:00 - 19:00
Torstai07:00 - 19:00
Perjantai07:00 - 19:00

Av Jacques Georgin 15-19

+32 2 724 21 30

Maanantai08:00 - 20:00
Tiistai08:00 - 20:00
Keskiviikko08:00 - 20:00
Torstai08:00 - 20:00
Perjantai08:00 - 20:00
Lauantai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

YourRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

Brussels International Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Brussels Railstation

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

24 Hour Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

Brussels-Midi Thalys station

+32 2585 3219

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autoclick Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

Brussels Airport - Shuttle, Kouterveldstraat, 10- 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

Bruxelles Midi - Place Victor Horta

+32 2721 0408

Lauantai08:00 - 20:00
Sunnuntai10:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Renault rent a car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

Brussels Zaventem Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Brysselissä

Toimipisteet Brysselissä

National Airport

+86 10 6064 1387

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Bryssel tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

Budget

Suosituin autotyyppi

Edullinen

Keskim. hinta

33 €/pvä

Tarjoushinta

32 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Brysselissä

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Brysselissä

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Bryssel autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Brysselissä.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Bryssel autonvuokraukseesi.

Brysselin autonvuokraustiedot

NoutopaikkaBryssel
AutotyypitEdullinen, Keskikokoinen, Keskikokoinen maasturi, Mini, Pienikokoinen, Pienikokoinen farmari, Pienikokoinen maasturi
Vuokraamosijainnit45
Lentokenttien sijainnit10
Suositut vuokraamotHertz, keddy by Europcar, Thrifty