Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Gdanskin autonvuokraukset alk. 7 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Gdanskissa noutopäivän ollessa 27.6. ja palautus 2.7.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 24/5
Fri 31/5

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Gdanskissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Gdanskissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen7 €/pvä
Pienikokoinen8 €/pvä
Standardi9 €/pvä
Mini7 €/pvä
Pienikokoinen maasturi9 €/pvä
Pienikokoinen farmari9 €/pvä
Keskikokoinen maasturi12 €/pvä
Standardi farmari32 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Gdanskissa

 • Autonvuokraus Gdanskissa voi tarjota useita selkeitä hyötyjä, kun vierailet kaupungissa riippuen matkasuunnitelmastasi. Vuokra-auton avulla hallitset matkasuunnitelmaasi ja voit tehdä spontaaneja pysähdyksiä matkan varrella. Gdanskia ympäröi kaunis maaseutu, viehättäviä kyliä ja historiallisia kohteita. Vuokraamalla auton voit tehdä inspiroivia päiväretkiä ja tutustua läheisiin nähtävyyksiin. Voit vierailla useissa kohteissa yhden päivän aikana ja muokata matkasuunnitelmaasi kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Autonvuokrauksen ansiosta julkisen liikenteen aikataulut tai opastetut kierrokset eivät rajoita sinua. Voit helposti muokata reittiäsi, vierailla nähtävyyksissä missä tahansa haluamassasi järjestyksessä ja sinulla on joustavuus pysähtyä ja tutkia syrjässä olevia paikkoja. Vuokra-auto sopii erityisesti sinulle, joka haluat vierailla useissa kohteissa tai tutustua Gdanskin ympäröiviin alueisiin. Pääset helposti nähtävyyksiin, kuten Vanhaankaupunkiin, Westerplatteen tai Itämeren kauniille rannoille, ilman julkisen liikenteen reittien selvittelyä ja odottelua.
 • Jos etsit kätevää liikkumiskeinoa saapuessasi kaupunkiin lentäen, autonvuorkaus Gdanskissa voi olla loistava valinta. Gdansk Lech Walesan lentoasema (GDN) sijaitsee kaupungin ulkopuolella, joten vuokraamalla auton lentokentältä voit aloittaa matkasi heti. Autonvuokraus Gdanskissa mahdollistaa, että pääset helposti suosittuihin nähtävyyksiin, uskaltaudut kauniille Puolan maaseudulle tai lähdet ikimuistoisille päiväretkille pitäen matkatavarasi mukanasi ja turvassa. Gdanskin lentokentän autonvuokrauskeskukset sijaitsevat Car Rental Zone -alueella, joka sijaitsee terminaalin T2 tuloaulassa. Vuokra-autot pysäköidään tyypillisesti läheiselle vuokra-ajoneuvoille tarkoitetulle pysäköintialueelle. Sinut opastetaan tiettyyn pysäköintipaikkaan, jossa vuokra-autosi sijaitsee.
 • Auton käyttö kaupungin keskustassa tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta, joten voit helposti matkustaa Gdanskin eri osiin ja tutustua ympäröiviin alueisiin omaan tahtiisi. Gdanskin keskustaa leimaavat viehättävät, kapeat ja usein mukulakivikatut. Vaikka ne lisäävät kaupungin viehätysvoimaa, ne voivat olla hieman haastavaa navigoida, etenkin niille, jotka eivät tunne aluetta. Autolla pääset helposti keskustan eri osiin ja pääset nähtävyyksiin, joihin ei välttämättä ole yhtä kätevää julkisilla kulkuvälineillä. Vuokra-auton avulla voit vierailla syrjäisissä paikoissa ja tutustua Gdanskin esikaupunkiin helpommin. Gdanskissa, joka on Puolan suuri kaupunki, noudatetaan yleensä lakeja ja määräyksiä. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset ajokäyttäytymiset voivat silti vaihdella. Yleisesti ottaen Gdanskin ajotyyliä voidaan kuvata yhdistelmäksi rauhallista ja rentoa ajoa, mutta ajoittain esiintyy kärsimättömyyttä ja suuria nopeuksia. Puolassa on voimassa liikennelakeja, mukaan lukien nopeusrajoitukset, tieopasteet ja määräykset, joita kuljettajien odotetaan noudattavan..
 • Ennen kuin päätät ajaa Gdanskin keskustassa, ota kuitenkin huomioon liikenneolosuhteet, pysäköintimahdollisuudet ja tietämys alueesta. Aamuruuhka on klo 7.30–9.30 etenkin kaupungin keskustaan johtavilla pääteillä. Iltaruuhka on puolestaan klo 16.30-18.30. Pysäköintipaikkojen löytäminen voi olla haaste, ja pysäköintimaksut suosituilla alueilla voivat olla suhteellisen korkeat. Kaupungin kapeat kadut ja rajalliset pysäköintimahdollisuudet keskustassa voivat toisinaan haitata ajokokemusta ja vaikeuttaa myös hieman pysäköintiä. Joillakin kaupungin keskustan osilla voi olla rajoitettuja vyöhykkeitä tai rajoitettuja liikennealueita, joilla autot eivät ole sallittuja tai niillä on erityisiä pääsyrajoituksia.Ennaltaehkäisevä ajotyyli on suositeltavaa Gdanskissa, koska jotkut kuljettajat voivat käyttäytyä aggressiivisesti tai ottaa riskejä tiellä. On tärkeää pysyä valppaana, ennakoida muiden kuljettajien toimia ja olla valmis reagoimaan puolustavasti turvallisuutesi varmistamiseksi.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Gdansk hintaan 9 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Gdansk vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Pienikokoinen vuokra-autot kohteessa Gdansk ovat keskimäärin 51 % halvempia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Gdanskissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Gdanskissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Gdanskissa 14 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Gdanskissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Wheego (7 €/pvä), Flex To Go (8 €/pvä) ja ADDCAR RENTAL (32 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Wheego toimipaikasta Gdansk Airport null (12 kilometriä keskustasta.

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Gdansk?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Gdansk on 5,81 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 70 € - 93 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Gdanskissa?

  Pienikokoinen (Toyota Yaris tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Gdanskissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema (GDN) ?

  Ainoa autonvuokrauksen toimipaikka Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema kentällä on Flex To Go.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Gdanskissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Gdanskissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Gdanskissa maksaa keskimäärin 15 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Gdanskissa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Gdanskissa maksaa keskimäärin 27 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Gdanskissa?

  Mini autonvuokraus Gdanskissa maksaa keskimäärin 14 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Gdanskissa?

  Autot vuokrataan useimmiten Gdanskissa Flex To Go ul. Juliusza Słowackiego 200, Gdańsk, Poland (12 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Gdanskissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 95 € viikolta (14 € per päivä) Gdanskissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Gdanskissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 406 € kuukaudessa (14 € per päivä) Gdanskissa.

 • Minkälaisella autolla Gdanskissa kannattaa ajaa?

  Kun valitset vuokra-autoa Gdanskissa, on tärkeää ottaa huomioon muun muassa kaupungin infrastruktuuri, pysäköintimahdollisuudet, liikenneolosuhteet ja henkilökohtaiset mieltymykset. Gdanskissa, kuten monissa Euroopan kaupungeissa, on kapeita katuja ja rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Pienemmän auton valitseminen voi helpottaa liikkumista kaupungissa ja parantaa parkkipaikan löytämistä. Harkitse myös kaupungin sääolosuhteita ympäri vuoden. Jos aiot liikkua talvella, hyvällä luistonestojärjestelmällä tai jopa nelivetojärjestelmällä varustetusta autosta voi olla hyötyä.

 • Minkälaiset nopeusrajoitukset Gdanskissa on?

  Nopeusrajoitus taajamissa, mukaan lukien kaupungin kadut, asuinalueet ja kaupunkien keskustat, on yleensä 50 kilometriä tunnissa. Joillakin asuinalueilla voi olla alhaisemmat nopeusrajoitukset, tyypillisesti 20 tai 30 kilometriä tunnissa. Taajamien ulkopuolisilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa. Tietyillä osilla nopeusrajoitus voi kuitenkin olla alennettu 70 kilometriin tunnissa esimerkiksi tieolosuhteiden vuoksi. Pikateillä, jotka tunnetaan myös nimellä "droga ekspresowa", nopeusrajoitus on yleensä 120 kilometriä tunnissa ja moottoriteillä nopeusrajoitus voi olla jopa 140 kilometriä tunnissa.

 • Mihin Gdanskissa kannattaa pysäköidä?

  Kun pysäköit Gdanskissa, on tärkeää tutustua paikallisiin pysäköintisääntöihin ja käytettävissä oleviin pysäköintimahdollisuuksiin. Gdanskissa on sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintialueita katujen varsilla. Maksulliset pysäköintialueet on merkitty sinisillä liikennemerkeillä ja vaativat maksun pysäköintiautomaatteihin tai mobiilisovelluksella. Ne tarjoavat sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja ja sijaitsevat usein lähellä suosittuja nähtävyyksiä, ostoskeskuksia tai liikennekeskuksia. Gdanskin keskeisillä alueilla katupysäköintialueet on tyypillisesti jaettu eri tariffivyöhykkeisiin, joista jokaisella on omat hinnat. Hinnat ovat yleensä korkeammat A-vyöhykkeellä, joka kattaa kaupungin keskustan vilkkaimmat osat, ja alhaisemmat vyöhykkeillä B ja C, jotka ovat kauempana. Kadunvarsipysäköintihinnat voivat vaihdella noin 3-6 puolan zlotyn välillä ( noin 0,60-1,30€) per tunti A-alueella ja 0,9-3 puolan zlotyä (0,20-0,60€) per tunti alueilla B ja C. Kaupungissa on myös useita monikerroksisia parkkihalleja, joiden hinta vaihtelee 3-6- PLN:n (0,60-1,30€) välillä per tunti.

Gdanskin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Express Rent a Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

4 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Door to door service

+48 123 000 300

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Ul. Slowackiego 120

+48 123 000 300

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

ul. Budowlanych 67

+48 123 000 300

Aukioloajat eivät ole saatavilla

ul. Podwale Grodzkie 2

+48 12 300 03 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CarWiz

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Juliusza Słowackiego 200

+48 666 391 479

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Podwale Grodzkie 2

+48 666 391 479

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Slowackiego 200

+48 698 173 000

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Slowackiego 200

+48 698 173 000

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GREEN MOTION

7,0

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

10.0

4 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

3 Maja 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Central Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Jana Heweliusza 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rebiechowo - Lech Walesa Airport 206 Slowackiego Str

+48 883 338 499

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Panek

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.3

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

10.0

5 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Metropolia Shopping Center

+48 665 800 000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Lakowa 60

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Targ Sienny 7

+48 665 800 000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

5,6

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.3

Mukavuus

7.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

5.6

2 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Podwale Grodzkie

+48 58 348 14 56

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00

Ul. Slowackiego 210

+48 661 970 904

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai12:00 - 23:45

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Airport-Terminal1-Arrival Hall

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai13:00 - 19:00

Cypriana Kamila Norwida 2

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Ulica Juliusza Słowackiego

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Kaizen Rent A Car Inc

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Slowackiego 210a Airport Gdansk

+48 767 279 999

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Wheego

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

8,8

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Gdanskissa

Slowackiego 210a

+48 583 481 222

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai09:00 - 15:00

Ul. Podwale Staromiejskie 94/95, Meeting Point - Rainbow Tours, Gdansk

+48 583 481 222

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Slowackiego 200

+48 698 173 000

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Carsson

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

2, ul. Podwale Grodzkie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Airport Meet And Greet Arrivals Terminal

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Spadochroniarzy 16

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Flex To Go

7,5

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Yksi toimipiste Gdanskissa

alk.9 €/pvä

Toimipisteet Gdanskissa

ul. Juliusza Słowackiego 200, Gdańsk, Poland

+48 42 300 14 54

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Juliusza Slowackiego 200

+48 662 249 596

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Routes Car & Truck Rentals

5,6

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Lech Walesa Airport

+48 666 012 329

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

4,0

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Hotel Mercure

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00

Ul. Slowackiego 210 A

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

3,4

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Hotel Mercure

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00

Ul. Slowackiego 210 A

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Car Net

3,2

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk airport

+48 601 803 803

Aukioloajat eivät ole saatavilla

ul. Zalogowa 2-6

+48 601 803 803

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autounion Car Rental

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Main Railway Station

+48 577 096 940

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

ul. Juliusza Słowackiego 200

+48 577 096 940

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Target Italy

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADDCAR RENTAL

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Chmielna 1

+48 881 220 320

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Długi Targ 19

+48 881 220 320

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Gdansk Lech Walesa Airport

+48 881 220 551

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Podwale Grodzkie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Targ Rybny 1

+48 881 220 320

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SICILY BY CAR

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Podwale Grodzkie 2

+48 798 944 244

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai10:00 - 15:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

4,4

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

+48 12 881 08 63

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLEX Rent A Car USA

4,4

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

ul. Juliusza Słowackiego 200, Gdańsk, Poland

+48 42 300 14 54

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

4,3

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Rebiechowo Ap

+48 533 350 742

Maanantai10:00 - 15:59
Tiistai10:00 - 15:59
Keskiviikko10:00 - 15:59
Torstai10:00 - 15:59
Perjantai10:00 - 15:59
Lauantai10:00 - 15:59
Sunnuntai10:00 - 15:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MEXRENTACAR

4,3

Keskinkertainen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Priceless

3,8

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

ul. Juliusza Slowackiego 200

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

10 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Dlugi Targ 19

+48 883 338 499

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Dmowskiego 1A

+48 883 338 499

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Gdansk City Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk City Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk City Office

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdańsk Hotel Delivery

+48 883 338 499

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Slowackiego 210a Airport Gdansk

+48 883 338 499

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Targ Rybny 1

+48 883 338 499

Maanantai07:00 - 23:00
Tiistai07:00 - 23:00
Keskiviikko07:00 - 23:00
Torstai07:00 - 23:00
Perjantai07:00 - 23:00
Lauantai07:00 - 23:00
Sunnuntai07:00 - 23:00

Ul. Podwale Grodzkie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

ul. Jana Heweliusza 22, Gdansk

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AbbyCar Car Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

3 Maja

+48 798 944 344

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai10:00 - 15:59
Sunnuntai10:00 - 15:59

Dolne Miasto

+48 798 944 344

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai10:00 - 15:59
Sunnuntai10:00 - 15:59

Juliusza Słowackiego 200

+48 798 944 344

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00
Lauantai10:00 - 15:59
Sunnuntai10:00 - 15:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AUTOCASH

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Dyrekcyjna 6

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Podwale Grodzkie 2

+48 790 459 595

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Global Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Dworzec PKP, Podwale Grodzkie 1

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Center

+48 519 100 969

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Rebiechowo - Lech Walesa Airport 206 Slowackiego Str

+48 519 100 969

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Hotel Mercure

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00

Ul. Podwale Grodzkie 1

+48 225 001 500

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00

Ul. Slowackiego 210 A

+48 22 500 15 00

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai08:00 - 21:00
Sunnuntai08:00 - 21:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Minicity Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

1 Podwale Grodzkie

Aukioloajat eivät ole saatavilla

195 Juliusza Slowackiego

Aukioloajat eivät ole saatavilla

200 Juliusza Sowackiego

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

RENTIS

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

ul Partyzantow 72

+48 519 535 311

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Cypriana Kamila Norwida 2

Maanantai09:00 - 15:00
Tiistai09:00 - 15:00
Keskiviikko09:00 - 15:00
Torstai09:00 - 15:00
Perjantai09:00 - 15:00

Ul. Slowackiego 210

Maanantai08:00 - 21:00
Tiistai08:00 - 21:00
Keskiviikko08:00 - 21:00
Torstai08:00 - 21:00
Perjantai08:00 - 21:00
Lauantai09:00 - 15:00
Sunnuntai13:00 - 19:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

CARO

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Grunwaldzka 295

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Carsrent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Podwale Grodzkie 1

+48 576 161 894

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Słowackiego 199, (Holiday Parking)

+48 576 161 894

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DISCOUNT.QUEBEC

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Hotel Delivery

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Main Railway Station

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

GT-CARS

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Gdansk Downtown - Meet and Greet - Railway Station

+48 666 010 202

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

MWM CARS

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa

Gdansk Airport (GDN)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Podwale Grodzkie 1

+48 536 865 323

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Gdanskissa

Toimipisteet Gdanskissa