Münchenin autonvuokraus

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ma 2/10
Keskipäivä
ma 9/10
Keskipäivä

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Münchenissä

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus München

Edullinen25 €/pvä
Pienikokoinen23 €/pvä
Keskikokoinen26 €/pvä
Standardi33 €/pvä
Mini24 €/pvä
Korkeatasoinen42 €/pvä
Vuokraamon valinta26 €/pvä
Keskikokoinen maasturi28 €/pvä
Pienikokoinen maasturi30 €/pvä
Pienikokoinen farmari36 €/pvä
Keskikokoinen farmari43 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa München

 • Saksan kolmanneksi suurin, Baijerin osavaltion pääkaupunki München on yhtä aikaa moderni ja historiallinen. Tämä vauras miljoonakaupunki barokkityylisine rakennuksineen ja perinteikkäine oluttupineen on helppo kokea joko julkista liikennettä käyttäen tai omalla vuokra-autolla; ehkä jopa BMW:llä, jonka pääkonttori, showroom, museo ja tehdas löytyvät kaikki Münchenistä. Jos suuntana on esimerkiksi Alpit tai muut kaupungin ulkopuoliset kohteet, on autonvuokraus München jo suorastaan ehdoton valinta. Münchenistä poistuttaessa vastaantulevat pienemmät paikkakunnat voivat pitää sisällään varsinaisia piilotettuja helmiä, ja parhaiten ne löytää juuri omalla vuokra-autolla seikkaillen.
 • Münchenin lentoasema (MUC), joka tunnetaan myös Franz Josef Straußin lentoasemana, sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Münchenistä koilliseen. Lentoasemalla sinua palvelevat useat tunnetut ja luotettavat autovuokraamot, jotka ovat auki suurimman osan päivästä. Autoa noutaessasi suuntaa München Airport Centerin (MAC) taso 3:een, josta löydät opasteita seuraamalla vuokraamojen tiskit. Muista aina varata auto hyvissä ajoin ennen matkaasi, jotta saat käyttöösi juuri haluamasi tyyppisen kulkupelin. Älä myöskään unohda ottaa mukaasi auton luovutusta varten tarvittavia asiakirjoja, kuten ajokorttia, henkilökorttia/passia ja luottokorttia.
 • München on suureksi kaupungiksi varsin selkeä ja helppo navigoitava myös turistiautoilijan näkökulmasta. Münchenin keskustassa, keskusaukio Marienplatzin läheisyydessä voi kuitenkin tila käydä ahtaaksi ja meno hidastua; tämä historiallinen kaupunginosa on nimittäin jalankulkijoita ja yksisuuntaisia teitä pullollaan. Keskustan läpi ei kuitenkaan ole tarvetta ajaa, sillä kaupunkia kiertävä Mittlerer Ring eli tie 2R mahdollistaa nopean pääsyn mihin päin Müncheniä hyvänsä. Saksalaiset kuljettajat ovat yleisesti ottaen itsevarmoja mutta kohteliaita kuskeja, ja Saksan teitä pidetäänkin jopa globaalilla tasolla varsin turvallisina. Autonvuokraus München ei ole siis suomalaisellekaan kuskille mahdottomuus, jos ei säikähdä hieman vilkkaampaa liikennettä ja suurempia nopeuksia.
 • Münchenin hyväkuntoisten teiden salaisuus on niiden säännöllinen huolto ja korjaus, jotka toisaalta edesauttavat ruuhkien syntymistä; etenkin paikallisten siirtyessä työpaikoilleen ja sieltä koteihinsa. Liikenne voi madella aamulla noin klo 7–9 välillä ja iltapäivällä noin klo 16–18 välillä. Münchenin päärautatieasemaa (Hauptbahnhof) lähellä olevat kadut, keskustaa kiertävä Mittlerer Ring ja sen ulkopuolinen moottoritierinki Bundesautobahn 99 voivat olla näihin aikoihin todella tukkoisia. Vältä siis näitä alueita ruuhka-aikoina mahdollisuuksien mukaan. Huomio talviaikana myös se, että Münchenissä saattaa tulla lunta. Lumi ei jää maahan yleensä pitkäksi aikaa, mutta matkaan kannattaa silti näissä olosuhteissa varata hieman ylimääräistä aikaa.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa München hintaan 39 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa München vähintään 3 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa München ovat keskimäärin noin 22 % kalliimpia lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Keskikokoinen vuokra-auto kohteessa München on keskimäärin noin −52 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset München autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa München ?

  München - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 48 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Münchenissä?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Ok Mobility (23 €/pvä), Alamo (25 €/pvä) ja Thrifty (36 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Ok Mobility toimipaikasta Munich International Airport null (29 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Münchenissä?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituin autovuokraamo Münchenissä on Sixt (7,3, 84 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa München?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa München on 7,18 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 86 € - 115 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Münchenissä?

  Keskikokoinen (Ford Transit tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Münchenissä.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Franz Josef Strauss (MUC) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Franz Josef Strauss kentällä ovat Ok Mobility, Alamo, Sixt, Hertz, INTERRENT, Avis, Dollar ja Enterprise Rent-A-Car.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Franz Josef Strauss (MUC) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Franz Josef Strauss kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Alamo, Sixt, Hertz, INTERRENT, Avis, Dollar, ja Enterprise Rent-A-Car.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Münchenissä?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Münchenissä?

  Keskikokoisen auton vuokraus Münchenissä maksaa keskimäärin 87 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaMünchenissä?

  Economy-luokan auton Münchenissä maksaa keskimäärin 56 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Münchenissä?

  Pienikokoisen auton vuokraus Münchenissä maksaa keskimäärin 43 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa München?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa München osoitteesta Enterprise Rent-A-Car Mietwagenzentrum (29 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Münchenissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 332 € viikolta (47 € per päivä) Münchenissä.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Münchenissä?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1421 € kuukaudessa (47 € per päivä) Münchenissä.

 • Mitkä vuokraamot Münchenissä ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Jotkut autovuokraamot, kuten Alamo, Hertz ja Avis, $Münchenissä ovat päivittäneet terveys - ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Minkälaista autoa suositellaan Münchenissä ajamiseen?

  Münchenissä pärjää autolla kuin autolla, sillä kadut ja tiet ovat pääsääntöisesti leveitä ja erinomaisessa kunnossa. Kaupunkiajossa automaattivaihteinen auto saattaa olla miellyttävin ja vaivattomin valinta. Sähköautoilu onnistuu Münichissa sujuvasti, sillä kaupungissa ja myös muualla Saksassa on varsin kattava latausasemien verkosto. Mikäli suuntana on autobahn, voi tehokkaalla moottorilla varustettu kulkupeli olla mukavampi ajettava. Jos tarkoituksena on reissun aikana tehdä pidempiäkin automatkoja, kannattaa auton mukavuuteen (ja luotettavuuteen) kiinnittää erityistä huomiota. Pohdi myös sitä, minkä verran tilaa tarvitset; ota huomioon matkustajien, matkatavaroiden ja mahdollisten ostosten määrä. Autonvuokraus München tarjoaa vaihtoehtoja laidasta laitaan.

 • Mikä on nopeusrajoitus Münchenissä?

  Saksan taajamissa ja kaupungeissa noudatetaan 50 km/t -rajoitusta, jollei liikennemerkki ilmoita toisin – Münichin vilkkailla kaduilla voi olla vaikeaa tämän kovempaa päästäkään. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa paitsi turvallisuussyistä, mutta myös siksi, että liikennettä valvotaan Münchenissä melko aktiivisesti. Sakon voi saada jo varsin pienestäkin rajoituksen ylityksestä. Taajaman ulkopuolella voi nopeutta yleensä nostaa 100 km/t asti, ja kun siirrytään moottoritielle tai autobahnille, saattavat nopeusrajoitukset hävitä kokonaan. Valkoisella kyltillä merkitty autobahn on täysin nopeusrajaton tie ja punaisella merkitty autobahn puolestaan 130 km/t -suosituksen alainen tie. Kuusikaistaisilla autobahneilla on käytössä myös vähimmäisnopeudet: nopealla kaistalla 110 km/t, keskikaistalla 90 km/t ja hitaalla kaistalla 60 km/t.

 • Mihin Münchenissä kannattaa pysäköidä?

  Kuten suurkaupungeissa yleensä, myös Münchenissä voi joskus olla vaikeaa löytää pysäköintipaikkaa. Keskustan aluetta kannattaa välttää juuri tästä syystä ja myös siksi, että se on kaikkein kallein alue pysäköidä. Päiväsaikaan keskusta-alueen kadunvarsipysäköinnin hinta on noin 2,50 €/t ja yöllä noin 1 €/t, maanantaista sunnuntaihin. Päivällä pysäköintiaikaa voi olla myös rajattu vain muutamaan tuntiin. Keskustaa ympäröivillä alueilla pysäköinnistä voi aamusta iltaan valmistautua maksamaan noin 1 €/t, maanantaista lauantaihin. Öisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä voi pysäköidä ilmaiseksi. Kadunvarren ohella auton voi Münchenissä jättää myös parkkihalliin, joiden hinnat vaihtelevat noin 2–6 €/t välillä. Tarvittaessa Münchenin autonvuokraus voi neuvoa pysäköintiin liittyvissä asioissa. 

Münchenin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Hertz

Puhtaus

7.6

Mukavuus

7.5

Nouto/palautus

6.4

Hinta-laatusuhde

6.4

10 toimipistettä Münchenissä

Näytä sijainnit
alk. 45 €/pvä

Toimipisteet Münchenissä

Ampfingst. 31-35

+49 89 558919597

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Dachauer Strasse 667

+49 89 1588 7288

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Elisenstrasse 3

+49 89 366993

Maanantai09:00 - 16:00
Tiistai09:00 - 16:00
Keskiviikko09:00 - 16:00
Torstai09:00 - 16:00
Perjantai09:00 - 16:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Ingolstaedterstr. 170b

+49 89 3183660

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Landsberger Str. 368-374

+49 89 54636750

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Linde Parkhaus P3

+49 89 546367510

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Lobby Courtyard Marriot Hotel

+49 89 558 919 597

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Muenchen Airport Center Level

+49 89 978860

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai06:00 - 22:00
Valitse

Muenchen, Bahnhofplatz 2

+49 89 5502256

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Schatzbogen 86

+49 89 63837546

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

9,2

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

9.0

27 toimipistettä Münchenissä

Näytä sijainnit

Toimipisteet Münchenissä

118, Bajuwarenstraße, Trudering, München, Germany

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

16, Albrechtstrasse

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Arabellastraße

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Bahnhofplatz 2, 1st Floor

+49 89 5454 3990

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Bahnhofplatz

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Berg-am-laim-strasse 117 Bis 125 Post Filiale Muenchen 816

+49 89 922 0910

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Bogenhausen Arabellastrasse 5

+49 89 427 1680

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Boschetsrieder Str 121a

+49 89 7479 3685

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Boschetsrieder Str. 46

+49 89 74999199

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Chiemgaustrasse 161

+49 89 620 8080

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Flughafen Munchen 2 Car Rental Center

+49 89 9735020

Maanantai00:00 - 23:5906:30 - 23:59
Tiistai06:30 - 23:5900:00 - 23:59
Keskiviikko06:30 - 23:5900:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:5906:30 - 23:59
Perjantai06:30 - 23:5900:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:5906:30 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:5906:30 - 23:59
Valitse

Friedenstrasse 17

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Ingolstaedter Str 43 Corner Frankfurter Ring

+49 89 149 0970

Maanantai07:00 - 20:00
Tiistai07:00 - 20:00
Keskiviikko07:00 - 20:00
Torstai07:00 - 20:00
Perjantai07:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Ingolstaedter Strasse 172-180

+49 89 3706 1760

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Landsberger Strasse 170- Im Autohaus Bmw Automag

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Landsberger Straße

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Landsbergerstr. 14 Car Return Code 3535 Parking Garage

+49 89 978918820

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Lortzingstr. 22

+49 89 8966620

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Lortzingstrasse 10

+49 89 546 8100

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Marsstr 24

+49 89 5454 3990

Maanantai20:30 - 21:3007:00 - 20:00
Tiistai07:00 - 20:0020:30 - 21:30
Keskiviikko07:00 - 20:0020:30 - 21:30
Torstai07:00 - 20:0020:30 - 21:30
Perjantai07:00 - 20:0020:30 - 21:30
Lauantai08:00 - 12:0012:30 - 21:30
Sunnuntai11:30 - 21:3009:00 - 16:00
Valitse

Marsstraße 24

+49 89 54543990

Maanantai07:00 - 20:00
Tiistai07:00 - 20:00
Keskiviikko07:00 - 20:00
Torstai07:00 - 20:00
Perjantai07:00 - 20:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai09:00 - 16:00
Valitse

Marsstraße

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Otto-Hahn-Ring 6

+49 89 620 8080

Maanantai08:00 - 12:0013:00 - 16:00
Tiistai13:00 - 16:0008:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:0013:00 - 16:00
Torstai08:00 - 12:0013:00 - 16:00
Perjantai13:00 - 16:0008:00 - 12:00
Valitse

Petuelring 129

+49 89 381 7010

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Wamslerstr. 5-9

+49 40 520188000

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Wasserburger Landstrasse 81

+49 89 5102 1397

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Wasserburger Landstrasse 86

+49 89 922 0910

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.1

Mukavuus

8.9

Nouto/palautus

7.7

Hinta-laatusuhde

8.3

2 toimipistettä Münchenissä

Näytä sijainnit
alk. 33 €/pvä

Toimipisteet Münchenissä

Enterprise Rent A Car

+49 89 97880410

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai07:30 - 18:00
Sunnuntai07:30 - 18:00
Valitse

Nh Collection Hotel

+49 89 21540311

Maanantai08:00 - 12:00
Tiistai08:00 - 12:00
Keskiviikko08:00 - 12:00
Torstai08:00 - 12:00
Perjantai08:00 - 12:00
Lauantai09:00 - 16:00
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.1

Nouto/palautus

7.2

Hinta-laatusuhde

7.0

25 toimipistettä Münchenissä

Näytä sijainnit
alk. 58 €/pvä

Toimipisteet Münchenissä

Anni-Albers-Strasse 11

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Arabellapark, Arabellastr. 6

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai08:00 - 12:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Arnulfstr. 16/18

+49 89 66060060

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Barmseestr. 10

+49 89 66060060

Maanantai07:00 - 20:00
Tiistai07:00 - 20:00
Keskiviikko07:00 - 20:00
Torstai07:00 - 20:00
Perjantai07:00 - 20:00
Valitse

Einsteinstr. 106

+49 89 66060060

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Feringastr. 2

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Frankfurter Ring 35

+49 89 66060060

Maanantai06:30 - 23:59
Tiistai06:30 - 23:59
Keskiviikko06:30 - 23:59
Torstai06:30 - 23:59
Perjantai06:30 - 23:59
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Friedenstr. 22a

+49 89 6606 0060

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Hans-Stützle-Str. 20

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 12:00
Valitse

Ingolstädter Str. 26

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai07:00 - 20:00
Sunnuntai07:00 - 20:00
Valitse

Josef-Felder-Str. 53

+49 89 66060060

Maanantai00:00 - 23:59
Tiistai00:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 23:59
Torstai00:00 - 23:59
Perjantai00:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 23:59
Valitse

Karlsplatz 3

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai06:00 - 22:00
Valitse

Kreillerstr. 210

+49 89 66060060

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai08:00 - 12:00
Valitse

Luise-Kiesselbach-Platz 35

+49 89 66060060

Maanantai06:00 - 22:00
Tiistai06:00 - 22:00
Keskiviikko06:00 - 22:00
Torstai06:00 - 22:00
Perjantai06:00 - 22:00
Lauantai06:00 - 22:00
Sunnuntai08:00 - 12:00