Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Miamin autonvuokraukset alk. 13 €/pvä

Tämä hinta on halvin päivähinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä autonvuokrausta Miamissa noutopäivän ollessa 28.6. ja palautus 30.6.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille vuokraamoille tai vuokrauspäiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
Kuljettajan ikä: 26-65
to 27/6
to 4/7

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Miamissa

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Miamissa

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Edullinen13 €/pvä
Pienikokoinen13 €/pvä
Keskikokoinen13 €/pvä
Standardi26 €/pvä
Suuri18 €/pvä
Pieni tila-auto36 €/pvä
Suuri maasturi36 €/pvä
Luksus49 €/pvä
Avoauto57 €/pvä
Pienikokoinen maasturi14 €/pvä
Keskikokoinen maasturi21 €/pvä
Standard-maasturi23 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Miamissa

 • Miamissa on monia ikonisia turistikohteita, joihin pääset tutustumaan vuokra-autolla. Autonvuokraus Miamissa antaa sinun seikkailla ja löytää vähemmän tunnettuja helmiä. Voit tutustua lähiöihin, kuten Wynwoodiin, Little Havanaan tai Coral Gablesiin, joihin saattaa olla haastavampaa päästä julkisilla kulkuvälineillä. Miami on myös erinomainen tukikohta, kun haluat tutustua Evergladesiin, Key Westiin, Fort Lauderdaleen tai Florida Keysiin. Autonvuokraus Miamissa mahdollistaa sen, että voit tehdä päiväretkiä näihin paikkoihin, mikä tarjoaa enemmän uusia elämyksiä. Kaupunki on kuuluisa kauniista rannoistaan, ja vuokra-autolla on helpompi tutustua eri ranta-alueisiin, kuten Miami Beachiin, South Beachiin ja Key Biscayneen. Voit helposti kuljettaa autossasi rantavarusteita, pyyhkeitä ja muita välttämättömiä tarvikkeita.
 • Miamin autonvuokraus voi olla paras vaihtoehto, jos haluat seikkailla omaan tahtiisi jo lentokentältä lähtien. Miamin kansainvälisellä lentokentällä (MIA) on useita autovuokraamoita, jotka sijaitsevat kätevästi lentokentän alueella. MIA:n autonvuokrauskeskus sijaitsee paikan päällä, ja kentällä on omat bussit, jotka kuljettavat matkustajia näihin tiloihin ja takaisin. Kun saavut Miamin kansainväliselle lentokentälle, seuraa kylttejä, jotka ohjaavat sinut MIA Moveriin, joka on automatisoitu järjestelmä, joka yhdistää lentokentän terminaalit autonvuokrauskeskukseen. Jatka terminaalirakennuksen kolmannelle tasolle (lähtötaso) ja etsi MIA Mover -asema. Seuraa opasteita, joissa on "Rental Car Center" tai "RCC" päästäksesi asemalle. MIA Mover vie sinut 4-5 minuutissa autonvuokrauskeskukseen.
 • Kuten monet suuret kaupungit, Miamissa on vilkasta liikennettä tiettyinä aikoina päivästä, tyypillisesti noin klo 7.30-9.30 aamulla sekä klo 16.30-19.00 välillä illalla. Näinä aikoina voit odottaa lisääntynyttä ruuhkaa, hitaampia nopeuksia ja pidempiä matka-aikoja, etenkin keskustaan ja sieltä lähtevillä pääteillä ja moottoriteillä. Kun suunnitelmissasi on autonvuokraus Miamissa, otathan huomioon, että Miami on eloisa kaupunki, jossa järjestetään lukuisia konsertteja, urheilutapahtumia, festivaaleja ja kongresseja. Kaupunki tunnetaan myös meneillään olevista rakennusprojekteistaan, jotka voivat vaikuttaa liikenteeseen. Vaikka julkinen liikenne voi helpottaa liikennettä, on syytä huomata, että myös bussireitit ja Metrorail-linjat voivat aiheuttaa ruuhkaa ruuhka-aikoina, etenkin alueilla, joilla niillä on yhteisiä teitä muiden ajoneuvojen kanssa. Paikalliset kuljettajat ajavat suuremmilla nopeuksilla ja aggressiivinen ajokäyttäytyminen, kuten toistuva kaistanvaihto ei ole epätavallista. Äänitorven käyttö on suhteellisen yleistä. Se on keino ilmaista turhautumista tai varoittaa muita kuljettajia. Saatat kuulla torven ääniä enemmän kuin muissa kaupungeissa.
 • Pysäköinti ja ajaminen Miamissa, erityisesti tiheästi asutuilla alueilla tai ruuhka-aikoina, voi olla haastavaa. Keskustassa on myös huomattava määrä jalankulkijoita ja pyöräilijöitä, jotka jakavat teitä. Tämä voi monimutkaistaa ajamista, koska kuljettajien on oltava tarkkaavaisia jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden varalta. Miamissa on laaja tieverkosto, jossa on useita moottoriteitä, pikateitä ja risteyksiä. Navigointi kaupungin keskustassa voi sisältää monimutkaisia ja suuria risteyksiä ja harvinaisempia liikennemalleja. Reitti kannattaa suunnitella etukäteen, käyttää GPS-navigointia ja olla tarkkana liikennemerkeistä ja kaistanvaihdoksista.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Miami hintaan 37 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Miami vähintään 1 päivä ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Suuri vuokra-autot kohteessa Miami ovat keskimäärin 49 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Miamissa

 • Kuinka paljon maksaa autonvuokraus Miamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin Miamissa 56 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Miamissa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa HDC Rent A Car (13 €/pvä), CarWiz (13 €/pvä) ja Blue Auto Trading (14 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi HDC Rent A Car toimipaikasta 4019 Nw 28Th St Miami Florida 33142 33126 (10 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Miamissa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituimmat autovuokraamot Miamissa ovat Alamo (8,2, 68 arvostelua), Sixt (7,1, 219 arvostelua) ja Enterprise Rent-A-Car (6,5, 158 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Miami?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Miami on 3,49 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 42 € - 56 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Miamissa?

  Suuri (Ford Mustang Convertible tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Miamissa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Miami (MIA) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Miami kentällä ovat Thrifty, Fox ja Sixt.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Miami (MIA) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Miami kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat Thrifty, Fox, ja Sixt.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Miamissa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon täysikokoisen auton vuokraus maksaa Miamissa?

  Täysikokoisen auton vuokraus Miamissa maksaa keskimäärin 85 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Miamissa?

  Standard-autonvuokraus Miamissa maksaa keskimäärin 45 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa pienikokoisen auton vuokraus Miamissa?

  Pienikokoisen auton vuokraus Miamissa maksaa keskimäärin 29 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste Miamissa?

  Autot vuokrataan useimmiten Miamissa NU Car 3947 NW 26th ST (7 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Miamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 394 € viikolta (56 € per päivä) Miamissa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Miamissa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1691 € kuukaudessa (56 € per päivä) Miamissa.

 • Millaista autoa suositellaan Miamissa ajamiseen?

  Minikokoisesta autosta voi olla hyötyä ahtaissa paikoissa liikkumiseen ja parkkipaikan löytämiseen Miamin keskustassa. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että näissä ajoneuvoissa saattaa olla rajoitetusti tilaa matkustajille ja matkatavaroille, joten ne eivät välttämättä ole paras vaihtoehto, jos tarvitset enemmän tilaa tai matkustat seurueessa. Sedanit ja viistoperät ovat hyvin suosittuja valintoja kaupunkiajoon, koska ne tarjoavat hyvän tasapainon mukavuuden ja ohjattavuuden välillä. Jos haluat puolestaan nauttia kauniista säästä ja Miamin vilkkaasta tunnelmasta, avoauto voi olla jännittävä valinta. Sen avulla voit nauttia auringosta ja kokea kaupungin tunnelmaa. Muista kuitenkin, että avoautojen tavaratila voi olla rajallinen.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Miamissa on?

  Asuinalueilla nopeusrajoitus on tyypillisesti 30 mailia tunnissa eli noin 48 kilometriä tunnissa. Useimmilla Miamin kaupunkiteillä ja kaduilla nopeusrajoitus on yleensä 35 mailia tunnissa eli noin 56 kilometriä tunnissa. Yleensä nopeusrajoitukset monikaistaisilla teillä ja moottoriteillä, kuten I-95 tai Floridan Turnpike, ovat tyypillisesti 56-65 mailia tunnissa eli noin 86-104 kilometriä tunnissa. Miamin kouluvyöhykkeillä on alennettu nopeusrajoituksia tiettyinä aikoina, kun oppilaat saapuvat kouluun tai lähtevät koulusta. Kouluvyöhykkeillä nopeusrajoitus on tyypillisesti 20 kilometriä tunnissa.

 • Mihin Miamissa voi pysäköidä?

  Miamissa on monilla alueilla saatavilla mitoitettu katupysäköinti, jolloin sinun on maksettava pysäköinti merkityillä pysäköintiautomaateilla, jotka yleensä hyväksyvät kolikot, luotto-/pankkikortit ja mobiilisovellukset. Keskustassa ja sitä ympäröivillä alueilla on myös lukuisia pysäköintihalleja, joihin voit pysäköidä autosi maksua vastaan. Nämä palvelut tarjoavat sekä tunti- että päivähinnat. Monet ostoskeskukset ja hotellit Miamissa tarjoavat omat yksityiset pysäköintialueet. Nämä parkkipaikat tai autotallit on yleensä varattu asiakkaille tai vieraille. Jotkut voivat tarjota asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin, kun taas toiset voivat veloittaa tunti- tai päivähinnan. Miamissa katupysäköintihinnat vaihtelevat tyypillisesti välillä $1-$4 eli 0,90-3,70€ tunnilta alueesta riippuen. Pysäköintihallien tuntihinnat ovat $2-$10 eli 1,80–9,15€ ja päivähinnat $10-$30 eli 9,15-27,45€. Pitkäaikaisia pysäköintiratkaisuja etsiville henkilöille on saatavilla kuukausittaisia pysäköintimaksuja, joiden hinnat voivat vaihdella $100-$300 eli 91,50-274,50€ välillä.

Miamin autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Silvercar

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

3939 NW 25th St.

+1 855 359 2227

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

8,6

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.6

Mukavuus

8.7

Nouto/palautus

8.6

Hinta-laatusuhde

8.4

3 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

100 Chopin Plz

+1 305 376 4107

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

3900 Nw 25th St

+1 844 891 0547

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

3900 Nw 25th St

+1 888 826 6893

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

National

8,5

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

9.1

Nouto/palautus

8.2

Hinta-laatusuhde

7.7

Yksi toimipiste Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

3900 Nw 25th St

+1 844 887 8399

Maanantai05:00 - 23:59
Tiistai05:00 - 23:59
Keskiviikko05:00 - 23:59
Torstai05:00 - 23:59
Perjantai05:00 - 23:59
Lauantai05:00 - 23:59
Sunnuntai05:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,1

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.8

Mukavuus

7.7

Nouto/palautus

7.1

Hinta-laatusuhde

6.9

5 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

100 Chopin Plaza

+1 888 749 8227

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

2800 SW 28th Terrace

+1 786 464 1043

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

3301 Coral Way, Suite 106

+1 888 749 8227

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

3900 NW 25th Street #414

+1 888 749 8227

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

50 SW 12th St

+1 305 547 8210

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Victory Rent A Car

6,6

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.3

Mukavuus

7.3

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

7.3

2 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

3990 Nw 26Th Street

Aukioloajat eivät ole saatavilla

4005 Nw 28th Street

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.7

Mukavuus

6.8

Nouto/palautus

6.3

Hinta-laatusuhde

6.3

26 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

1100 Nw 42nd Ave

+1 786 621 7900

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

1109 Brickell Ave

+1 305 507 0257

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

12037 S.w. 117 Ave.

+1 305 233 8292

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

12394 Sw 128th St

+1 305 506 0577

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

13511 S.w. 137th Ave.

+1 305 253 8209

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

14975 W Dixie Hwy

+1 305 948 9432

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

16011 South Dixie Hwy

+1 305 238 0090

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

1717 N Bayshore Dr Ste 120

+1 305 358 5513

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

17750 S Dixie Hwy

+1 305 259 0303

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

18990 Nw 2nd Ave

+1 305 653 1557

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

19002 W Dixie Hwy

+1 305 936 8999

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

19300 Sw 108th Ave

+1 305 256 1112

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

2100 Nw 107th Ave

+1 305 477 4799

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

3011 Nw 36th St

+1 305 636 2776

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

3621 South Dixie Hwy

+1 305 648 0665

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

3900 Nw 25th St

+1 833 479 1096

Maanantai05:00 - 23:59
Tiistai05:00 - 23:59
Keskiviikko05:00 - 23:59
Torstai05:00 - 23:59
Perjantai05:00 - 23:59
Lauantai05:00 - 23:59
Sunnuntai05:00 - 23:59

400 Se 2nd Avenue

+1 305 358 5513

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

5721 Sw 137 Ave

+1 305 388 4747

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

650 Ne 167th St

+1 305 948 9432

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

7275 Sw 40th Street

+1 305 262 1880

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

7305 Sw 107th Ave

+1 305 388 4747

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

7328 Nw 36th St

+1 305 702 2813

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8324 S Dixie Hwy

+1 305 668 3374

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

8462 Sw 8th St.

+1 305 477 4799

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

940 Nw 27th Avenue

+1 305 644 6161

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

9800 S. Dixie Hwy

+1 305 670 8777

Maanantai07:30 - 18:00
Tiistai07:30 - 18:00
Keskiviikko07:30 - 18:00
Torstai07:30 - 18:00
Perjantai07:30 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.1

Mukavuus

7.2

Nouto/palautus

6.6

Hinta-laatusuhde

6.5

4 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

13205 Sw 137 Ave #106

+1 305 259 3991

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

16901 S Dixie Hwy

+1 305 235 3984

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

3900 Nw 25th St

+1 305 894 5050

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 18:00

3900 Nw 25th Street

+1 866 434 2226

Maanantai05:00 - 23:5900:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Keskiviikko00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Torstai05:00 - 23:5900:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Lauantai00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 00:0005:00 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

6,3

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.0

Mukavuus

6.9

Nouto/palautus

6.1

Hinta-laatusuhde

6.3

20 toimipistettä Miamissa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Miamissa

10943 South Dixie Highway

+1 305 235 3984

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00
Lauantai09:00 - 17:00

1201 Nw 42nd Ave

+1 305 649 9092

Maanantai05:00 - 23:5900:00 - 00:00
Tiistai05:00 - 23:5900:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Torstai00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Perjantai05:00 - 23:5900:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:0005:00 - 23:59
Sunnuntai00:00 - 00:0005:00 - 23:59

1201 Nw 89th Court

+1 305 436 5885

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

13205 Sw 137 Ave #106

+1 305 259 3991

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

13800 Sw 137th Ave

+1 786 329 4042

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00
Sunnuntai09:00 - 17:00

16211 Nw 57th Ave

+1 305 626 4683

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

1633 North Bayshore Drive

3053743900

Aukioloajat eivät ole saatavilla

16800 Northwest 57th Avenue

+1 305 626 4683

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

16901 S Dixie Hwy

+1 305 235 3984

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

16901 South Dixie Hwy

+1 305 636 9693

Maanantai09:00 - 17:00
Tiistai09:00 - 17:00
Keskiviikko09:00 - 17:00
Torstai09:00 - 17:00
Perjantai09:00 - 17:00

229 Se 2nd Street

+1 786 425 2515

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 17:00

2751 Nw 39th Ave

+1 305 636 9693

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 18:00
Torstai08:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 18:00

2751 Nw 39th Avenue

+1 305 636 9693

Maanantai08:00 - 18:00
Tiistai