Etsi
Tarjoukset
Vinkit
Usein kysyttyä (FAQ)
Matkatoimistot
Sijainnit
Varaus tehtävä

Maspalomas autonvuokraus

Kuljettajan ikä: 26-65
ma 29/7
ma 5/8

Etsi sadoilta vuokra-autosivustoilta kerralla autonvuokraustarjouksia Maspalomas

Miksi matkailijat valitsevat KAYAK

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiSuodata auton tyypin, merkin ja muiden tekijöiden mukaan. Räätälöi tulokset välittömästi.

Varaa joustavastiKäytä "ilmainen peruutus" -suodatinta saadaksesi maksimaalisen joustavuuden ilman lisäkustannuksia.

Halpa autonvuokraus Maspalomas

Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
Mini auto
Mini
M
Edullinen auto
Edullinen
M
Pienikokoinen auto
Pienikokoinen
M
Keskikokoinen auto
Keskikokoinen
M
Standardi auto
Standardi
M
Suuri auto
Suuri
M
Luksus auto
Luksus
M
Pieni tila-auto auto
Pieni tila-auto
M
Tila-auto auto
Tila-auto
M
Maasturi auto
Maasturi
M
Kuorma-auto auto
Kuorma-auto
M
Lava-auto auto
Lava-auto
M

KAYAKin parhaat vinkit autonvuokraukseen Maspalomas

 • Autonvuokraus Maspalomasissa antaa sinulle vapauden tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin omaan tahtiisi. Voit luoda matkasuunnitelmasi, vierailla nähtävyyksissä, jotka ovat syrjässä. Sinulla on joustavuus muuttaa suunnitelmiasi haluamallasi tavalla. Sen avulla voit maksimoida aikasi ja kokea määränpään omilla ehdoillasi. Maspalomas on suosittu turistikohde, jonka alueella on useita nähtävyyksiä. Maspalomasin autonvuokraus mahdollistaa sen, että pääset kätevästi nähtävyyksiin, kuten kuuluisiin Maspalomasin dyyneihin, Maspalomasin majakkaan, Melonerasin rantakadulle ja läheisille rannoille. Voit tutustua Gran Canarian eri osiin, mukaan lukien kauniisiin rannikkokaupunkeihin ja luonnonpuistoihin. Jos vierailet kaupungissa sesongin ulkopuolella, jolloin julkisen liikenteen palvelut saattavat olla vähäisiä, autonvuokraus Maspalomasissa varmistaa, että voit navigoida helposti alueella ja päästä nähtävyyksiin ilman rajoitettuja liikennevaihtoehtoja.
 • Maspalomasin lentokentällä, joka tunnetaan myös nimellä Gran Canaria Airport (LPA), on saatavilla useita autovuokraamoita, joista voit löytää vuokra-autoja. Maspalomasin autonvuokrauspisteet sijaitsevat yleensä lentokentän saapumisalueella. On tärkeää huomata, että autonvuokrauspisteiden saatavuus, aukioloajat ja tietyt sijainnit voivat vaihdella. On suositeltavaa tarkistaa asianomaisilta autovuokraamilta etukäteen niiden palvelut, aukioloajat ja mahdolliset erityisvaatimukset tai asiakirjat, joita tarvitaan auton vuokraamiseen Maspalomasin lentokentällä. Lisäksi on kannattaa varata vuokra-auto etukäteen varmistaaksesi saatavuuden ja varmistaaksesi parhaat hinnat, kun suunnitelmissasi on autonvuokraus Maspalomasissa.
 • Maspalomas on suosittu matkailukohde, joka tunnetaan rantalomakohteistaan ja rennosta ilmapiiristä. Ajokulttuuri saattaa heijastaa tätä rentoa tunnelmaa, kun kuljettajat omaksuvat rennomman ja kärsivällisemmän lähestymistavan teillä. Yleensä Maspalomasin kuljettajat ovat yleensä huomaavaisia jalankulkijoita kohtaan ja asettavat heidän turvallisuutensa etusijalle. Jalankulkijoille annetaan etuoikeus merkityillä suojatiellä, ja kuljettajien odotetaan antavan tietä heille. Maspalomas houkuttelee huomattavan määrän turisteja, etenkin sesonkiaikoina. Tämä voi lisätä liikennettä erityisesti suosituilla turistialueilla ja niiden ympäristössä. Vierailijat, jotka eivät tunne paikallisia teitä ja ajonormeja, voivat edustaa monipuolisempaa ajotyyliä. Kiertoliittymät ovat yleisesti käytössä Maspalomasissa ja kaikkialla Espanjassa. Kuljettajien odotetaan väistävän jo liikenneympyrässä olevia ajoneuvoja, ja tyypillisesti sisäkaistaa käytetään liikenneympyrästä poistumiseen, kun taas ulompaa kaistaa käytetään ajamiseen ja kiertämiseen.
 • Maspalomasin keskustassa voi olla liikenneruuhkia, etenkin turistisesonkien aikana tai kiireisinä vuorokaudenaikoina. Aamuuuhka on tyypillisesti klo 7.30 ja 9.30 välillä ja iltaruuhka klo 4:30-6:30 välillä. Pysäköintipaikan löytäminen kaupungin keskustasta voi olla haastavaa varsinkin kiireisinä aikoina. Saatat joutua käyttämään aikaa sopivan paikan etsimiseen tai turvautumaan maksullisiin pysäköintipalveluihin. Jotkut Maspalomasin keskustan kadut voivat olla kapeita ja ruuhkaisia, etenkin vanhemmilla tai historiallisilla alueilla. Näiden kaduilla liikkuminen saattaa vaatia erityistä varovaisuutta, ja suuremmat ajoneuvot voivat kohdata haasteita navigoida ahtaissa käännöksissä ja pysäköintipaikoissa. Tietyillä kaupungin keskustan alueilla voi olla jalankulkualueita tai rajoitettu ajoneuvojen kulku.
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Maspalomas vähintään 3 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Standardi vuokra-autot kohteessa Maspalomas ovat keskimäärin 43 % kalliimpia kuin muut autotyypit

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Maspalomas

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Maspalomas?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Maspalomas on 6,08 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 73 € - 97 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Maspalomas?

  Standardi (Class Convertible tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Maspalomas.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Gran Canarian lentoasema (LPA) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Gran Canarian lentoasema kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat ORLANDO, ja Top Car Canary.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Maspalomas?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Maspalomas?

  Standard-autonvuokraus Maspalomas maksaa keskimäärin 40 € per päivä.

 • Kuinka paljon Economy-luokan auton vuokraus maksaaMaspalomas?

  Economy-luokan auton Maspalomas maksaa keskimäärin 16 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Maspalomas?

  Mini autonvuokraus Maspalomas maksaa keskimäärin 15 € per päivä.

 • Millaista autoa suositellaan Maspalomassa ajamiseen?

  Maspalomas on suhteellisen pieni alue, jolla on kapeita katuja ja rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Kompakti tai keskikokoinen auto helpottaa navigointia kaduilla, pysäköintipaikan löytämistä ja liikkumista ahtailla kaduilla. Maspalomasin lämpimän ilmaston vuoksi ilmastoinnilla varustettu auto on erittäin suositeltavaa. Harkitse polttoainetehokkaan auton valintaa, kun haluat tutustua alueen kauniisiin rantoihin, luonnonpuistoihin ja muihin Gran Canarian nähtävyyksiin. Polttoainetehokas auto auttaa sinua säästämään rahaa polttoainekustannuksissa ja minimoimaan ympäristövaikutukset. Kaupungissa nauttii miellyttävästä ilmastosta ympäri vuoden, joten se on erinomainen paikka nautit ulkoilma-ajosta. Jos pidät auringosta ja tuulesta hiuksissasi, avoauton vuokraaminen voi lisätä ajokokemukseesi lisänautintoa.

 • Millaiset nopeusrajoitukset Maspalomassa on?

  Nopeusrajoitus kaupunkialueilla, mukaan lukien Maspalomas, on tyypillisesti 50 kilometriä tunnissa. Tämä rajoitus koskee useimpia asuinalueita, liikealueita ja teitä kaupungin rajojen sisällä. Kaupunkialueiden ulkopuolella olevilla avoimilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 90 kilometriä tunnissa, ellei toisin mainita. Nämä rajoitukset koskevat moottoriteitä tai maaseututeitä, joilla ei ole erityisiä nopeusrajoituksia. Moottoriteillä nopeusrajoitus on yleensä 120 kilometriä tunnissa, mutta on tärkeää tarkistaa opasteet mahdollisten rajoitusten vaihteluiden tai muutosten varalta.

 • Mihin Maspalomassa voi pysäköidä?

  Maspalomasin kaduilla on pysäköintipaikkoja. Kiinnitä huomiota jalkakäytävän väriin ja pysäköintikyltteihin, sillä ne osoittavat pysäköintisäännöt. Siniset reunakiveydet osoittavat usein maksullisia pysäköintialueita, kun taas keltaiset reunakiveydet on yleensä varattu lastausta ja purkamista varten. Muista tarkistaa alueelle merkityt erityiset pysäköinti- ja aikarajoitukset. Joillakin alueilla katupysäköinti voi olla ilmaista, kun taas toisilla se voi olla maksullista. Maksullinen katupysäköinti edellyttää yleensä pysäköintilipun hankkimista pysäköintimittarista tai läheisestä maksuautomaatista. Hinta vaihtelee 2-3€ per tunti. Lähellä suosittuja nähtävyyksiä, ostoskeskuksia ja turistialueita on myös tarjolla pysäköintipaikkoja. Saatat joutua maksamaan pysäköintimaksun oleskelusi keston perusteella. Maspalomasin ostoskeskuksilla ja kaupallisilla alueilla on yleensä omat pysäköintitilat vierailijoille. Nämä parkkipaikat ovat usein ilmaisia käyttää, mutta joillakin voi olla aikarajoituksia tai validointivaatimuksia.

Maspalomas autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

Top Car Canary

9,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

9.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

10.0

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Av. De Francia, 8

Aukioloajat eivät ole saatavilla

C Alfereces Provisionales sn Hotel Sandy Beach Local 6

+34 928 720 092

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

2.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

2.0

Yksi toimipiste Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Avda. Cristóbal Colón

+34 871 18 01 92

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30
Sunnuntai08:00 - 19:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Cicar

9,3

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Yksi toimipiste Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Avda de Italia 13 Edificio Alegranza local 1 San Bartolome de Tirajana

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Bayuca Building Local N.8

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Las Retamas 3

+34 911 505 000

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

5,3

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Las Palmas-playa Del Ingles

+34 928 76 76 54

Maanantai16:00 - 18:4508:00 - 19:30
Tiistai16:00 - 18:4508:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:3016:00 - 18:45
Torstai16:00 - 18:4508:00 - 19:30
Perjantai16:00 - 18:4508:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30
Sunnuntai08:00 - 19:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Av Cristobal Colon 4 Kiosko 2

+34 928 09 23 30

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30

Playa Del Ingles

+34 928 09 23 30

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SURPRICE CAR RENTAL

8,0

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

C.C. Sonnenland Local R-217 Maspalomas

+34 928 141 012

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30
Sunnuntai09:00 - 13:00

C.c. Sonnenland Local R-217 Maspalomas

+34 928 141 012

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Avda. Cristóbal Colón

+34 871 180 192

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Cooltra

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Av. Estados Unidos, 54

+34 662 188 675

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Calle Los Jazmines, 25

+34 662 188 675

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Faro de Maspalomas

+34 662 188 675

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avia Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Avenida Alfereces Provisionales N20

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Parking Maspalomas Carretera del Faro Km5 100

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Isla Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

118, Calle Teowaldo Power

+34 928 14 10 12

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avenida de Tirajana, 16, Edificio Tamaran Local 4, Maspalomas, Spain - Canary Islands

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Maspalomas

Näytä sijainnit

Toimipisteet Maspalomas

Bayuca Building Local N.8 Alfereces Provisionales 31

+34 902 105 055

Maanantai17:00 - 19:0008:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:3017:00 - 19:00
Keskiviikko08:00 - 19:3017:00 - 19:00
Torstai17:00 - 19:0008:00 - 19:30
Perjantai17:00 - 19:0008:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30

Las Retamas 3

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ORLANDO

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Maspalomas

Toimipisteet Maspalomas

Avenida De Tirajana, 23

+34 928 765 502

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Centro Comercial Oasis Beach, Local C109,

+34 928 14 86 03

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Offer Car Hire

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Maspalomas

Toimipisteet Maspalomas

Calle Mar Mediterraneo, 2

+34 928 14 86 03

Maanantai08:00 - 19:30
Tiistai08:00 - 19:30
Keskiviikko08:00 - 19:30
Torstai08:00 - 19:30
Perjantai08:00 - 19:30
Lauantai08:00 - 19:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Shouqi

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Maspalomas

Toimipisteet Maspalomas

Bayuca Building Local N.8 Alfereces Provisionales 31

+34 911 50 50 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Maspalomas

Toimipisteet Maspalomas

Avda. de Italia 13

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Top Car Rentals

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Maspalomas

Toimipisteet Maspalomas

Av. De Francia 8

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Maspalomas tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin autotyyppi

Standardi

Milloin varata vuokra-auto Maspalomas

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Maspalomas

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Maspalomas autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Maspalomas.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Maspalomas autonvuokraukseesi.

Maspalomas autonvuokraustiedot

NoutopaikkaMaspalomas
Autotyypit
Vuokraamosijainnit27
Lentokenttien sijainnit1