Nizzan autonvuokraus

Nizzan autonvuokraus

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Nizzassa

Sama palautus
Kuljettajan ikä: 26-65
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Vertaile satoja vuokra-autosivustoja kerralla autonvuokraustarjousten löytämiseksi Nizzassa

Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja

Suodata autotyypin, ilmaisen peruutuksen ja muiden tekijöiden mukaan

Halpa autonvuokraus Nizza

Edullinen18 €/pvä
Pienikokoinen21 €/pvä
Keskikokoinen25 €/pvä
Pieni tila-auto53 €/pvä
Suuri maasturi65 €/pvä
Mini16 €/pvä
Tila-auto72 €/pvä
Pienikokoinen maasturi23 €/pvä
Keskikokoinen maasturi26 €/pvä
Parhaat KAYAK:in käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 48 tunnin ajalta.

Parhaat vinkit auton vuokraamiseen kohteessa Nizza

 • Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza on tunnettu rannoistaan ja miellyttävästä ilmastostaan. Côte d'Azur eli sininen rannikko on nimensä ansainnut, sillä häikäisevän turkoosinkirkas meri kimaltelee pitkin rantaviivaa. Kaupunki onkin erityisesti suosittu turistien keskuudessa. Kauniit maisemat houkuttelevat tutustumaan myös muihin lähialueiden kohteisiin ja vuokra-autolla pääsee liikkumaan näihin helpoiten. Esimerkiksi Monacoon pystyy hurauttamaan puolessa tunnissa ja periaatteessa Italian kauniit turistikohteet ovat myös automatkan päässä. Nizzassa toimii joukkoliikenne raitiovaunujen ja linja-autojen muodossa. Taksit ovat kuitenkin kalliita ja niitä voi olla välillä vaikea saada. Autonvuokraukset kohteessa Nizza antaa vapautta liikkua oman aikataulun mukaan ja poistaa jännityksen siitä, että saapuuko kulkuneuvo paikan päälle.
 • Nizzan kansainvälinen lentoasema Aéroport Nice Côte d'Azur (NCE) sijaitsee Nizzan länsiosissa, noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee Promenade des Anglaista pitkin. Lentoasemalta löydät maailman tunnetuimpien autonvuokrausfirmojen pisteet molemmista terminaaleista. Autonvuokraus on avoinna aamusta iltakymmeneen, mutta suosittelemme ennakkovarausta, jotta saat varmasti oikeanlaisen kulkuvälineen matkallesi. Terminaalissa 1 kannattaa suunnata oikealle infopisteestä ja kohti portteja A1 ja A2. Terminaalissa 2 autojen vuokrauspisteet löytyvät taas porttien A2 ja A3 läheisyydessä. Terminaalien välillä pääset liikkumaan kätevästi ilmaisella shuttlebussilla. Nizzan autonvuokraus on helpointa hoitaa jo heti lentoasemalla saavuttaessa.
 • Useat tutustuvat Nizzaan jalan, joten autolla varsinkin kaupungin keskustassa liikkuessa kannattaa olla tarkkana. Myös Nizzan kaupunkipyöräjärjestelmä on kovin suosittu, joten ajaessa kannattaa ottaa huomioon myös pyöräilijät. Erityistä haastetta autoiluun tuo  se, että kaupungissa on useita yksisuuntaisia katuja, joita voi olla vaikea heti huomata ensi kertaa Nizzassa liikkuessa. Tiet on yleensä merkitty hyvin, mutta ajokulttuuri voi olla kirjavaa, eikä esimerkiksi vilkkua aina käytetä. Paikalliseen ajotyyliin voi siis olla aluksi tottumista. Mahdollisia automurtoja estääkseen turvallisinta on, että autoon ei jätetä näkyviin mitään arvokasta ja ajokortti kannattaa pitää aina mukana. Autonvuokraukset kohteessa Nizza kannattaa tehdä ehdottomasti etukäteen KAYAK:in kautta, jotta saat varmistettua parhaan hinnan autollesi.
 • Nizza on vilkas suurkaupunki, joten ruuhkia syntyy ajoittain. Pahin ruuhka-aika on yleensä arkisin kello 16.30 ja 19.30 välillä. Jos lähtee ajamaan kaupungin ulkopuolelle kannattaa huomioida se jo vuokra-auton valinnassa ja valita juuri itselle osuvin auto. Erityisesti rannikon tuulisilla ja kivisillä teillä ajaessa kannattaa pitää varansa, sillä tiet ovat mutkikkaita ja jyrkkiä. Samoin ylös vuorille suunnatessa kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta ja muokata ajotapansa ympäristön mukaan. Nizzassa ja sen ympäristössä ajaessa kannattaa ottaa mukaan hyppysellinen kärsivällisyyttä, jotta jaksaa mahdolliset ruuhkat ja tunteita herättävän liikennekäyttäytymisen.
 • 25 % käyttäjistämme löysi vuokra-autoja kohteessa Nizza hintaan 24 € tai vähemmän
 • Varaa vuokra-autosi kohteessa Nizza vähintään 2 päivää ennen matkaasi, jotta saat normaalia alhaisemmat hinnat
 • Lentokentän ulkopuolella sijaitsevat autovuokraamot kohteessa Nizza ovat keskimäärin noin 23 % halvempia kuin lentokentällä sijaitsevat vuokraamot
 • Keskikokoinen vuokra-auto kohteessa Nizza on keskimäärin noin 40 % halvempi verrattuna muihin autotyyppeihin

Usein kysytyt kysymykset Nizza autonvuokrauksesta

 • Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kohteessa Nizza ?

  Nizza - keskimääräinen vuokra-auton hinta on 38 € per päivä.

 • Mikä on halvin autovuokraamo Nizzassa?

  Viimeisten 72 tunnin aikana halvimmat vuokra-autot tarjoaa Goldcar Rental SP (16 €/pvä), keddy by Europcar (26 €/pvä) ja Sixt (53 €/pvä). Viimeisten 72 tunnin aikana halvin autonvuokrauksen hinta löytyi Goldcar Rental SP toimipaikasta Car Rental Center 06200 (7 kilometriä keskustasta.

 • Mikä on paras autovuokraamo Nizzassa?

  Perustuen todellisten KAYAK-käyttäjien arvosteluihin ja asiakasarviopisteisiin suosituin autovuokraamo Nizzassa on Sixt (7,2, 69 arvostelua).

 • Kuinka paljon polttoaine maksaa kaupungissa Nizza?

  Polttoaineen keskimääräinen hinta kaupungissa Nizza on 7,40 € gallonalta edellisen 30 päivän ajalta. Bensatankin täyttäminen maksaa 89 € - 118 € riippuen auton koosta.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto Nizzassa?

  Keskikokoinen (Skoda Octavia Combi tai vastaava) on eniten varattu vuokra-autotyyppi Nizzassa.

 • Mitä autonvuokrauksen toimipaikkoja löytyy Côte d'Azur (NCE) ?

  Autonvuokrauksen toimipaikat Côte d'Azur kentällä ovat INTERRENT, Alamo, Firefly, Rhodium, Liigu, Sixt, ADA, Enterprise Rent-A-Car ja keddy by Europcar.

 • Millä autonvuokrauksen toimipaikoilla on noutopalvelu Côte d'Azur (NCE) kentällä?

  Autovuokraamot, jotka tarjoavat kuljetusta tai noutopalvelua Côte d'Azur kentältä kentän ulkopuolisille toimipaikoille ovat INTERRENT, Alamo, Firefly, Rhodium, Sixt, Enterprise Rent-A-Car, ja keddy by Europcar.

 • Kuinka löydän vuokra-autoja läheltä minua Nizzassa?

  Tutustu mittavaan car rental location map löytääksesi parhaat vuokra-autot läheltäsi.

 • Kuinka paljon maksaa keskikokoisen auton vuokraus Nizzassa?

  Keskikokoisen auton vuokraus Nizzassa maksaa keskimäärin 46 € per päivä.

 • Kuinka paljon mini autonvuokraus maksaa Nizzassa?

  Mini autonvuokraus Nizzassa maksaa keskimäärin 51 € per päivä.

 • Kuinka paljon maksaa standard-autonvuokraus Nizzassa?

  Standard-autonvuokraus Nizzassa maksaa keskimäärin 186 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autonvuokrauksen toimipiste kohteessa Nizza?

  Autot vuokrataan useimmiten kohteessa Nizza osoitteesta Alamo Aeroport De Nice Cote D Azur (1 km keskustasta ).

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto viikoksi Nizzassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 263 € viikolta (38 € per päivä) Nizzassa.

 • Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kuukaudeksi Nizzassa?

  Vuokra-auto maksaa keskimäärin 1127 € kuukaudessa (38 € per päivä) Nizzassa.

 • Mitkä vuokraamot Nizzassa ovat päivittäneet ajoneuvojen terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen (COVID-19) vuoksi?

  Jotkut autovuokraamot, kuten Alamo ja Enterprise Rent-A-Car, $Nizzassa ovat päivittäneet terveys - ja turvallisuuskäytäntöjään COVID-19-epidemian vuoksi varmistaakseen, että ajoneuvot ovat puhtaita ja desinfioituja

 • Minkälaista autoa suositellaan Nizzassa ajamiseen?

  Jos tiedät liikkuvasi vuokra-autollasi vain Nizzan kaupungissa kannattaa suosia kompaktia cityautoa, jolla pääset pysäköimään tarvittaessa ahtaille kaduille. Pienemmällä autolla pääset myös puikkelehtimaan pois kiperistä tilanteista ja sitä on helpompi hallita. Mutta jos mielesi tekee lähteä seikkailemaan kauemmas ja haastavimpiin olosuhteisiin kannattaa harkita suuremman maastoauton vuokraamista, jotta pääset matkaamaan mahdollisimman turvallisesti. Mihin vaihtoehtoon päädytkään niin autonvuokraukset kohteessa Nizza hoituvat helpoiten KAYAK:in kautta.

 • Mikä on nopeusrajoitus Nizzassa?

  Ranska on ainoa EU-maa, jossa on eri nopeusrajoitukset huonon sään aikana. Sateen tai lumisateen sattuessa moottoriteiden nopeusrajoitus alenee normaalista 130 km tunnissa 110 km tunnissa. Maaseututeillä nopeusrajoitus alenee taas 90km/t:stä  80km/t:hen.  Asuinalueilla rajoitus on ollut yleisesti 30 km/t. Ranskassa on myös erityinen säädös sumussa ajamiseen, jos näkyvyys on alle 50 metriä on rajoitus kaikilla teillä 50km/t.

 • Mihin Nizzassa kannattaa pysäköidä?

  Nizzassa katupysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää ja ilmaista parkkitilaa löytyy lähinnä keskustan ulkopuolelta. Kannattaa huomioida, että ilmaista parkkiaikaa varten pitää muistaa myös tulostaa lipuke parkkimittarista. Ilmaisen ajan jälkeen voit olla pysäköitynä vielä 2t 15min 2.60€:n hinnalla. Myös keskustassa on pysäköintipaikkoja, joissa ensimmäinen tunti on ilmainen. Ilmaisen ajan jälkeen kannattaa olla tarkkana, sillä veloitus menee näissä heti ensimmäiseltä tunnilta, jos olet minuutinkin liian myöhässä. Pysäköinnistä voi maksaa kolikoilla, kortilla ja nykyään myös matkapuhelimen apilla. Näin pysäköintiaikaa voi lisätä myös kätevästi etänä, eikä tarvitse huolehtia parkkisakoista. Pysäköintipaikkaa etsiessä kannattaa olla kärsivällinen ja olla valmis mahduttamaan auto pieneenkin mahdolliseen rakoseen. Yksi mahdollisuus on myös pysäköidä kauemmas keskustasta ja ottaa bussi tai raitiovaunu takaisin ytimeen.

Nizzan autonvuokrausarvostelut- ja hakemisto

National

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Parhaat arvostelut

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

8.0

Hinta-laatusuhde

8.0

2 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

Aeroport De Nice Cote D Azur

+33 4 93 21 82 75

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Enterprise Rent A Car

+33 4 93 16 01 48

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Goldcar Rental SP

10,0

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Yksi toimipiste Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

Car Rental Center

+33 1 85 65 47 04

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Firefly

9,2

Upea

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.0

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

10.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Nizzassa

Aeroport De Nice Cote D'azur

+33 8 25 34 23 43

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

INTERRENT

8,4

Erittäin hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Halvin tarjous
Suosituin

Puhtaus

10.0

Mukavuus

10.0

Nouto/palautus

2.0

Hinta-laatusuhde

10.0

Toimipisteet Nizzassa

Aéroport International de Nice

+33 8 26 10 22 19

Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai08:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Enterprise Rent-A-Car

7,6

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.6

Mukavuus

9.6

Nouto/palautus

7.2

Hinta-laatusuhde

8.0

Toimipisteet Nizzassa

161 Avenue Simone Veil

+33 4 92 02 00 29

Maanantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

34 Avenue Auber

+33 4 93 16 01 48

Maanantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai14:00 - 18:0009:00 - 13:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

Aeroport De Nice Cote D Azur

+33 4 93 21 82 75

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Avis

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.7

Mukavuus

8.3

Nouto/palautus

7.0

Hinta-laatusuhde

7.0

4 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

Aeroport Nice Cote D Azur T1

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Aeroport Nice Cote D Azur T2

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Gare Sncf Avenue Tiers

+33 4 89 01 50 75

Maanantai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Torstai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Perjantai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Sunnuntai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Valitse

Place Massena

Maanantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0013:00 - 18:00
Perjantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Lauantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Sunnuntai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Dollar

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

9.6

Mukavuus

9.6

Nouto/palautus

8.4

Hinta-laatusuhde

6.7

3 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

9, Avenue Gustave 5

+33 4 93 87 11 87

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Valitse

Airport De Nice Cote D'azur (n

+33 825 34 23 43

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59
Valitse

Gare Sncf

+33 4 97 03 01 20

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Thrifty

7,3

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.5

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

7.5

3 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

9, Avenue Gustave 5

+33 4 93 87 11 87

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Valitse

Airport De Nice Cote D'azur (n

+33 825 34 23 43

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59
Valitse

Gare Sncf

+33 4 97 03 01 20

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sixt

7,2

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

8.3

Mukavuus

8.0

Nouto/palautus

6.9

Hinta-laatusuhde

6.8

Toimipisteet Nizzassa

12 Avenue Thiers

+33 820 00 74 98

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

3 Avenue Gustave V

+33 820 00 74 98

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Rue J.N. Cambillau

+33 820 00 74 98

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Perjantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai08:00 - 13:0015:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 13:0015:00 - 18:00
Valitse

Terminal 1/Terminal 2

+33 820 00 74 98

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Budget

6,7

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.5

Mukavuus

7.2

Nouto/palautus

6.3

Hinta-laatusuhde

6.4

4 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

Aeroport Nice Cote D Azur

Maanantai09:00 - 13:00
Tiistai09:00 - 13:00
Keskiviikko09:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:00
Perjantai09:00 - 13:00
Lauantai09:00 - 13:00
Sunnuntai09:00 - 13:00
Valitse

Aeroport Nice Cote D'azur

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Gare Sncf Avenue Tiers

+33 4 89 01 50 75

Maanantai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Sunnuntai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Valitse

Place Massena

+33 4 93 80 63 52

Maanantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Torstai09:00 - 13:0013:00 - 18:00
Perjantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Lauantai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Sunnuntai13:00 - 18:0009:00 - 13:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Alamo

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.4

Mukavuus

6.4

Nouto/palautus

6.4

Hinta-laatusuhde

5.6

Toimipisteet Nizzassa

Aeroport De Nice Cote D Azur

+33 4 93 21 82 75

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30
Valitse

Enterprise Rent A Car

+33 4 93 16 01 48

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai09:00 - 13:0014:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Hertz

6,2

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

7.1

Mukavuus

7.1

Nouto/palautus

6.4

Hinta-laatusuhde

6.0

4 toimipistettä Nizzassa

Näytä sijainnit

Toimipisteet Nizzassa

119 Avenue Simone Veil

+33 4 93 72 48 72

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Valitse

9, Avenue Gustave 5

+33 4 93 87 11 87

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Valitse

Aeroport De Nice Cote D'azur

+33 825 34 23 43

Maanantai07:30 - 23:59
Tiistai07:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:59
Torstai07:30 - 23:59
Perjantai07:30 - 23:59
Lauantai07:30 - 23:59
Sunnuntai07:30 - 23:59
Valitse

Gare Sncf

+33 4 97 03 01 20

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Sunnuntai08:30 - 12:30
Valitse

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Europcar

5,3

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

6.0

Mukavuus

5.7

Nouto/palautus

6.0

Hinta-laatusuhde

4.0

4 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

12 Avenue Thiers

+33 4 89 41 84 09

Aukioloajat eivät ole saatavilla

3 Avenue Gustave V

+33 9 77 40 32 65

Aukioloajat eivät ole saatavilla

33-37 Chemin Des Arboras

+33 4 92 29 16 77

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Cote D Azur Airport

+33 825 81 00 81

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Ace

3,3

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Puhtaus

3.5

Mukavuus

3.0

Nouto/palautus

3.0

Hinta-laatusuhde

3.5

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

179, Boulevard Rene Cassin

+33 4 93 21 21 00

Maanantai08:30 - 12:30
Tiistai08:30 - 12:30
Keskiviikko08:30 - 12:30
Torstai08:30 - 12:30
Perjantai08:30 - 12:30
Lauantai08:30 - 12:30
Sunnuntai08:30 - 12:30

6 bis, rue Lamartine

+33 4 93 54 55 57

Maanantai08:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:00
Keskiviikko08:00 - 13:00
Torstai08:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rent@Car

7,4

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

7 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

10, Quai Papacino

Aukioloajat eivät ole saatavilla

16, Boulevard des Jardiniers

Aukioloajat eivät ole saatavilla

34 Avenue Auber

+33 4 93 88 69 69

Aukioloajat eivät ole saatavilla

370 Route de Grenoble

+33 4 93 29 86 32

Aukioloajat eivät ole saatavilla

650, Route du Bord de Mer, St Laurent du Var

+33 4 93 19 07 07

Aukioloajat eivät ole saatavilla

8, Rue Grimaldi

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Airport Cote d'Azur NCE

+33 4 93 19 07 07

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

keddy by Europcar

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

4 toimipistettä Nizzassa

alk. 55 €/pvä

Toimipisteet Nizzassa

12 Avenue Thiers

+33 9 77 40 32 66

Maanantai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Keskiviikko13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai13:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0013:00 - 18:00
Lauantai13:00 - 18:0008:00 - 13:00

3 Avenue Gustave V

+33 9 77 40 32 65

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Lauantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Sunnuntai15:00 - 18:0009:00 - 13:00

302 Route De Grenoble- 33-37 Chemin Des Arboras

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Cote D Azur Airport

33 0 825810081

Maanantai06:30 - 23:59
Tiistai06:30 - 23:59
Keskiviikko06:30 - 23:59
Torstai06:30 - 23:59
Perjantai06:30 - 23:59
Lauantai06:30 - 23:59
Sunnuntai06:30 - 23:59

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

ADA

2,0

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

5 toimipistettä Nizzassa

alk. 112 €/pvä

Toimipisteet Nizzassa

155 Boulevard Napoleon Iii

Aukioloajat eivät ole saatavilla

3 avenue Gustave V

Aukioloajat eivät ole saatavilla

36/38 avenue Auber

+33 4 93 85 84 04

Aukioloajat eivät ole saatavilla

4 Rue Meyerbeer

+33 4 93 82 27 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice airport

+33 4 93 82 27 00

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Virtuo

1,9

Heikko

Arvosteluja ei ole saatavana

Toimipisteet Nizzassa

12 Avenue Thiers

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Aéroport Nice Côte d'Azur

Maanantai05:00 - 23:30
Tiistai05:00 - 23:30
Keskiviikko05:00 - 23:30
Torstai05:00 - 23:30
Perjantai05:00 - 23:30
Lauantai05:00 - 23:30
Sunnuntai05:00 - 23:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FLIZZR

7,7

Hyvä

Arvosteluja ei ole saatavana

3 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

12 Avenue Thiers

+33 8 20 00 74 98

Aukioloajat eivät ole saatavilla

2 Prom. des Anglais

+33 820 00 74 98

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Cote D Azur Airport Car Rental Center Av Didier Daurat

+33 8 20 00 74 98

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

SICILY BY CAR

6,4

OK

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

650 Rte du Bord de Mer Rn 98

+33 4 93 19 07 07

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Right Cars

5,1

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice International Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

DRIVALIA

5,0

Kohtuullinen

Arvosteluja ei ole saatavana

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

37 Boulevard Des Jardiniers

Aukioloajat eivät ole saatavilla

57 Boulevard des Jardiniers

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Sunnycars

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

5 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

119 Avenue Simone Veil

Aukioloajat eivät ole saatavilla

34 Avenue Auber

Aukioloajat eivät ole saatavilla

9, Avenue Gustave V de Suede

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Avenue Thiers

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Aéroport de Nice-Côte d'Azur

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Absolute Car Rental

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Delivery Office (luxury Cars)

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Railstation

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Free2Move

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

16, Boulevard Des Jardiniers

+33 4 97 18 81 88

Maanantai13:30 - 18:0007:30 - 23:59
Tiistai13:30 - 18:0007:30 - 23:59
Keskiviikko07:30 - 23:5913:30 - 18:00
Torstai07:30 - 23:5913:30 - 18:00
Perjantai13:30 - 18:0007:30 - 23:59

63 Route De Grenoble

+33 4 93 72 78 80

Maanantai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Tiistai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Keskiviikko14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Torstai14:00 - 18:0008:00 - 13:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00

74, Boulevard Rene Cassin

+33 4 93 72 66 05

Maanantai11:50 - 19:00
Tiistai11:50 - 19:00
Keskiviikko11:50 - 19:00
Torstai11:50 - 19:00
Perjantai11:50 - 19:00
Lauantai08:30 - 12:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Liigu

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Nizzassa

alk. 45 €/pvä

Toimipisteet Nizzassa

Marshall Parking, Pl. du Général Georges Marshall

+44 7818 005232

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Nice Airport (NCE)

+44 7818 005232

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Nice-Ville, Avenue Thiers

+44 7818 005232

Maanantai00:00 - 00:00
Tiistai00:00 - 00:00
Keskiviikko00:00 - 00:00
Torstai00:00 - 00:00
Perjantai00:00 - 00:00
Lauantai00:00 - 00:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

TravelCar

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

4 Cours Saleya

Aukioloajat eivät ole saatavilla

56 Rue Gounod

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Boulevard Maryse Bastié

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

TRUCHE-LOCATION

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

3 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

6 bis rue Lamartine

+33 4 93 54 55 57

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Aeroport Nice cote d azur Hotel Park Inn P8 179 Bd R Cassin

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Hotel Park Inn 179 bd Rene Cassin

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Citer

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

34 Avenue Auber

+33 4 93 16 01 48

Maanantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Tiistai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Keskiviikko08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Torstai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Perjantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Lauantai08:00 - 13:0014:00 - 18:00
Sunnuntai00:00 - 00:00

Aeroport Inter Nice Cote D Azu

+33 4 93 21 82 75

Maanantai07:00 - 23:30
Tiistai07:00 - 23:30
Keskiviikko07:00 - 23:30
Torstai07:00 - 23:30
Perjantai07:00 - 23:30
Lauantai07:00 - 23:30
Sunnuntai07:00 - 23:30

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Elite Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

6 Avenue De Suede

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

FRANCECARS

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

596 Route du bord de mer

+33 4 93 07 72 62

Aukioloajat eivät ole saatavilla

91 bis boulevard Gambetta

+33 4 93 88 48 92

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

YourRent

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

2 toimipistettä Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Gare De Nice Tgv

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Nice Cote D'azur Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

24 Hour Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice Cote D Azur Airport Car Rental Center Av Didier Daurat

+33 1 86 76 14 79

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autoclick Rent A Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice International Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

AutoEurope

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Europcar 14 Avenue Thiers

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

KeynGo

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice airport

+33 1 80 20 22 62

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

King Rent Exclusive Services

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice Cote D Azur Airport Car Rental Center Av Didier Daurat

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

PEUGEOT

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Renault rent a car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

Nice Airport

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Rhodium

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

alk. 20 €/pvä

Toimipisteet Nizzassa

Nice Cote D Azur Airport Car Rental Center Av Didier Daurat

0033 0489224932

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

UCAR

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

74 boulevard Renée Cassin

+33 4 93 72 66 22

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Whiz Car

Arviopisteitä ei ole vielä saatavilla

Yksi toimipiste Nizzassa

Toimipisteet Nizzassa

3 Avenue Gustave V

Aukioloajat eivät ole saatavilla

Suodata

Arvosteluja ei ole saatavana

Autonvuokrauspaikat kapungissa Nizza tai sen lähellä

Hyvä tietää

Suosituin vuokraamo

INTERRENT

Suosituin autotyyppi

Keskikokoinen

Keskim. hinta

38 €/pvä

Tarjoushinta

27 €/pvä

Milloin varata vuokra-auto Nizzassa

Keskimäär. hinta per päivä kuukaudelle
Vuokra-autojen hinnat noutopäivien lähestyessä

Autonvuokrausvakuutus Nizzassa

Kolari- ja varkausvakuutukset

Jotkut Nizza autovuokraamot sisällyttävät vuokrahintaan kolari- ja varkausvakuutukset, mutta eivät kaikki. Suosittelemme, että tarkistat aina vakuutuksesi kattavuuden, kun vuokraat auton Nizzassa.

Omavastuu

Huomioithan, että autonvuokrausvakuutuksissa on usein omavastuulauseke, joka on summa, joka sinun on maksettava, jos jotain tapahtuu vuokrauksen aikana. Jos haluat välttää ei-toivotut yllätykset, kannattaa sinun harkita omavastuuttoman vakuutusvaihtoehdon lisäämistä Nizza autonvuokraukseesi.