Hae lentoja
Tarjoukset
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt

RVN

Etsi halpoja lentoja Rovaniemelle alk. 50 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Rovaniemelle, jonka lähtöpäivä on 21.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
su 23/6
su 30/6

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemelle sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Rovaniemelle sekä suosittuja verkkomatkatoimistoja
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 278 837 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Halvat lentotarjoukset Rovaniemelle

Seuraavassa on muutamia KAYAK-sivustolta viime aikoina löydettyjä parhaita tarjouksia meno-paluu-lennoille Rovaniemelle, jotka lähtevät seuraavien kuukausien aikana. Vaikka nämä lennot olivat saatavilla KAYAK-sivustolla viimeisten 72 tunnin aikana, hinnat ja saatavuus voivat muuttua ja tarjoukset voivat vanhentua.
Löydä parhaat hinnat ja tarjoukset matkustuspäiville, jotka olet valinnut.
Valitse päivämääräsi
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
21:00 - 22:20RVN-HEL
1t 20msuora lento
95 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 21. kesä - pe 28. kesä
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
21:00 - 22:20RVN-HEL
1t 20msuora lento
98 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 21. kesä - pe 28. kesä
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
21:00 - 22:20RVN-HEL
1t 20msuora lento
104 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 26. heinä - pe 9. elo
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
16:05 - 17:25RVN-HEL
1t 20msuora lento
105 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 18. loka - su 20. loka
12:20 - 13:35HEL-RVN
1t 15msuora lento
09:20 - 10:35RVN-HEL
1t 15msuora lento
127 €Finnair
Etsi tarjous
to 27. kesä - su 30. kesä
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
16:05 - 17:25RVN-HEL
1t 20msuora lento
129 €Norwegian
Etsi tarjous
pe 12. heinä - su 14. heinä
07:25 - 08:40HEL-RVN
1t 15msuora lento
05:30 - 06:45RVN-HEL
1t 15msuora lento
138 €Finnair
Etsi tarjous
su 30. kesä - ti 6. elo
21:45 - 23:00HEL-RVN
1t 15msuora lento
22:10 - 23:25RVN-HEL
1t 15msuora lento
139 €Finnair
Etsi tarjous
la 22. kesä - ma 24. kesä
07:25 - 08:40HEL-RVN
1t 15msuora lento
05:30 - 06:45RVN-HEL
1t 15msuora lento
140 €Finnair
Etsi tarjous
ke 24. heinä - ma 5. elo
19:00 - 20:20HEL-RVN
1t 20msuora lento
22:10 - 23:25RVN-HEL
1t 15msuora lento
141 €
Etsi tarjous
pe 21. kesä - ma 24. kesä

Lennot Rovaniemelle - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Rovaniemelle, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä on halvin päivä lentää Rovaniemelle?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Rovaniemi lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Rovaniemelle on sunnuntai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 146 €. Toisaalta kallein lentopäivä on lauantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 180 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Rovaniemi?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat RovaniemiRovaniemi lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Rovaniemi on toukokuu, jossa liput maksavat keskimäärin 139 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat syyskuu ja joulukuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Suomesta on 191 € ja 191 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on toukokuu, jolloin keskihinta on 139 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Rovaniemi?

Keskihinta kaikille lennoille Rovaniemi riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Rovaniemi on yleensä yöllä lentojen maksaessa keskimäärin136 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Rovaniemi on yleensä illalla, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 178 €.

Mikä on hyvä Rovaniemi lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja ]Rovaniemi, 25 % käyttäjistämme löysi lippujaRovaniemi korkeintaan seuraavilla hinnoilla:Helsinki 65 € yhdensuuntainen - 112 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Rovaniemi?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Rovaniemi, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 16 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Rovaniemi?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Rovaniemi, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin41 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 2 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Rovaniemi?

Lentosi kesto Rovaniemelle riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Rovaniemelle KAYAK-sivustolla ovat Helsingistä, ja lentoaika on 1t 15m ja Turun, jonka lentoaika on 14t 50m.

Kuinka monta suoraa lentoa Rovaniemi on joka päivä?

Joka päivä on noin 7 suoraa lentoa Suomen Rovaniemi Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 16:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 35 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Rovaniemi on viikottain?

Viikoittain on noin 43 suoraa lentoa Suomen Rovaniemi. Yleisin lähtöpäivä on sunnuntai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Rovaniemi on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Rovaniemi. Sen sijaan löytyy 43 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Helsinki.

How many cities have direct flights to Rovaniemi?

From Suomesta, there are direct flights to Rovaniemi from 1 city. This city is Helsinki and there are 43 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

50 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 17 %.
Lento Helsinki – Rovaniemi

Milloin varata lentoja Rovaniemelle

Onko päivämäärissäsi joustoa? Selvitä parhaat matkustusajat Rovaniemelle viime vuoden lentotietojen perusteella. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi. Löydä halvin kuukausi ja jopa päivä lennollesi.
Arvioitu meno-paluumatkan hinta
KAYAK tarkastelee kaikkia historiallisia lentotietoja kultakin päivämäärältä ja antaa ennustetun hinnan yhdensuuntaisille tai edestakaisille matkoille, joiden kesto on enintään 40 päivää. Tiedot koskevat lentoja Rovaniemelle sijaintisi perusteella. Vaikka pyrimme ilmoittamaan kunkin päivämäärän todelliset vähimmäishinnat, jotkin hinnat ovat ennusteita ja todelliset hinnat voivat poiketa niistä.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Rovaniemen lentojen varaus

 • Mitä lennot Rovaniemelle maksavat?

  Rovaniemen vilkkainta matkailuaikaa on talvikausi, joten myös lentolippujen hinnat ovat yleensä talviaikaan selvästi korkeammalla kuin muina vuodenaikoina. Ajoissa varaava saa lennot Rovaniemelle yleensä selvästi halvemmalla kuin viime tipassa matkaa suunnitteleva. Lentojen hintoja voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaun avulla. Varsinkin suosituimmille matkailukuukausille lento kannattaa valita ajoissa, mutta esimerkiksi kesälomalle äkkilähdötkin voi saada edullisesti. Lennon hintaan vaikuttaa myös valitsemasi lipputyyppi. Lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei yleensä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Mikäli reissaat reilun matkavarustuksen kera, laske lennon hintaan mukaan ruumaan laitettavien matkatavaroiden mukanaan tuomat kustannukset.

 • Kuinka kauan lento Rovaniemelle kestää?

  Rovaniemelle liikennöidään Suomessa pääasiassa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kaikki lennot ovat suoria lentoja, ja lentomatkan kesto kaupunkien välillä on alkaen noin 1 tunti 15 minuuttia. Pisimmillään lentoaika on noin 1 tunti ja 50 minuuttia.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Rovaniemelle?

  Rovaniemelle liikennöi Helsinki-Vantaan lentokentältä suorin lennoin kaksi lentoyhtiötä: suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Osan Finnairin lennoista operoi kotimainen Norra, joka tarjoaa kuitenkin lennoillaan kaikki samat palvelut kuin Finnair, eli lennoissa ei ole eroja. Lentotarjonta Rovaniemelle on vilkasta, sillä Finnair lentää kaupunkiin parhaimmillaan useita kertoja päivässä ja Norwegian yleensä kuutena päivänä viikossa. Finnairin lentohintaan sisältyy ilmaisia juomia: kahvia, teetä tai mehua, kun taas Norwegianilla kaikki tarjoilu koneessa on maksullista.

 • Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Rovaniemeä?

  Rovaniemeä palvelee kaupungin oma Rovaniemen lentokenttä, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä ottaa vastaan lomalaisia ympäri maailmaa, ja lentoasemalla matkailijoita odottaakin kattava palvelutarjonta. Lentoasemalla on ilmainen ja kaikille matkustajille avoin wifi-liittymä, kahvila-ravintola ja lahjatavarakauppoja.

 • Kuinka kaukana kenttä Rovaniemi on Rovaniemi keskustasta?

  Sinun on matkustettava 8 km pituinen etäisyys saavuttaaksesi Rovaniemi keskusta kentältä Rovaniemi.

 • Kuinka paljon maksaa lento Rovaniemelle?

  Lento Rovaniemelle maksaa keskimäärin 114 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 49 € ja se oli lähdöille kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Rovaniemelle?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Rovaniemelle.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Rovaniemelle?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Rovaniemelle todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Rovaniemelle?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Rovaniemelle ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Rovaniemelle?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Rovaniemelle lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Rovaniemelle

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Rovaniemen lentotarjoukset.
 • Joulupukin kotikaupunkina tunnettu Rovaniemi on suosittu talvi- ja joulunajan kohde, mutta halvat lennot kaupunkiin kannattaa käyttää hyväksi muina vuodenaikoina. Lentojen hinnat ovat yleensä talvikautta edullisemmat kesäisin ja syksyisin, jolloin kaupungin ympäristössä voi nauttia talviurheilun sijaan upeista vaellusreiteistä ja ruskamaisemista. Pidennetty viikonloppu lappilaismaisemissa piristää minä vuodenaikana tahansa. Kompaktikokoinen kaupunki on helppo ja lentohintojen puolesta edullinen kotimainen lomakohde, sillä lento Helsingistä Rovaniemelle kestää vain reilun tunnin. Nähtävää Lapin paikkakunnalla riittää tosin pidemmällekin lomalle.
 • Talvimatkailijat vievät Rovaniemelle usein mukanaan myös hiihtovarusteet. Esimerkiksi suorat lennot Rovaniemelle tarjoava Finnair kuljettaa sukset tai lumilaudan lennoillaan yhtenä tavallisena ruumaan kirjattavana matkatavarana. Tarkista siis ajoissa, montako tavaraa lipputyyppiisi sisältyy. Varaukseen voi aina lisätä lisämatkatavaran erillisestä maksusta. Kesäkaudella reissaavat voivat puolestaan viedä golfvarusteensa yhtenä tavallisena matkatavarana. Suorin lennoin Rovaniemelle lentävä Norwegian veloittaa hiihtovarusteista lisähinnan, joka kannattaa maksaa etukäteen netissä. Netin kautta maksettuna lisähinta on noin 35–40 euroa, kun taas kentällä maksettuna se nousee noin 45–65 euroon. Tarkista myös suksiboksin maksimipainorajoitus, joka on esimerkiksi Finnairin kohdalla 23 kiloa. (Tiedot tarkistettu 19.6.2018.)
 • Lennot Rovaniemellä ottaa vastaan kaupungin oma lentokenttä, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta on hyvät kulkuyhteydet Rovaniemen kaupunkialueelle ja muihin lähellä sijaitseviin suosittuihin lomakohteisiin. Kulkuväline kannattaa valita sen mukaan, minne päin Rovaniemen seutua olet matkalla. Kaupungin paikallisbussilinjan numero 8 kulkee lentokentältä sekä keskustaan rautatieasemalle että napapiirille, mutta kaikki linjan vuorot eivät poikkea lentokentän kautta. Bussimatkan hinta on noin 3,50 euroa. Pikakuljetus Rovaniemi tarjoaa linja-autokuljetuksen esimerkiksi Santaparkin ja Pajakylän suuntaan. Mikäli suuntaat Pyhätunturille, ota lentokentältä Skibus-bussi. Matka-aika tunturille on noin 90 minuuttia. Lentokentältä on mahdollista napata myös taksi. (Tiedot tarkistettu 19.6.2018.)
 • Rovaniemi on kotimaan kohde, mutta mukaan lennolle on silti otettava mukaan henkilöllisyystodistus. Passia Suomen lentokentillä ei tarvitse, joten sen sijaan lennolle voi ottaa esimerkiksi virallisen henkilökortin. Suomalainen Finnair hyväksyy kotimaan lennoillaan matkustusasiakirjaksi myös ajokortin, mutta esimerkiksi norjalaisen Norwegianin lennoille suositellaan ottamaan mukaan virallinen henkilökortti.
Näytä lisää vinkkejä

Suositko suora lentoja kohteeseen Rovaniemi?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Rovaniemi, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Suomi kentälle Rovaniemi

maanantaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

tiistaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

keskiviikkona

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

torstaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

perjantaina

Air France,British Airways,Finnair, +6 lisää

Air France,British Airways, +7 lisää

lauantaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

sunnuntaina

Air France,British Airways,Finnair, +6 lisää

Air France,British Airways, +7 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Rovaniemi kentälle Suomi

maanantaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

tiistaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

keskiviikkona

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

torstaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

perjantaina

Air France,British Airways,Finnair, +6 lisää

Air France,British Airways, +7 lisää

lauantaina

Air France,British Airways,Finnair, +5 lisää

Air France,British Airways, +6 lisää

sunnuntaina

Air France,British Airways,Finnair, +6 lisää

Air France,British Airways, +7 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemelle

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Rovaniemelle. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänSuomesta Rovaniemelle. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätRovaniemelle? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1371 arvosteluun
7,0Viihde
7,5Mukavuus
7,8Koneeseennousu
6,9Ateriat
8,2Henkilökunta
Lentoyhtiöiden arvostelut

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

10,0 ErinomainenJarkko, maalisk. 2024HEL - BKK
Lue lisää Finnair arvosteluista

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Varaa halvat Rovaniemen lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Rovaniemelle, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
21.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
28.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
95 €
21.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
28.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
98 €
26.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
9.8.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
104 €
18.10.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
20.10.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
105 €
27.6.to
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
30.6.su
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
127 €
12.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
14.7.su
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
129 €
30.6.su
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
6.8.ti
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
138 €
22.6.la
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
24.6.ma
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
139 €
24.7.ke
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
5.8.ma
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
140 €
21.6.pe
suora lento
1t 20mHEL-RVN
24.6.ma
suora lento
1t 15mRVN-HEL
141 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Rovaniemelle, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
21.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
50 €
21.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
54 €
16.10.ke
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
64 €
5.8.ma
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
65 €
12.9.to
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
66 €
18.7.to
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
67 €
21.9.la
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
75 €
3.8.la
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
76 €
20.11.ke
suora lentoFinnair
1t 20mHEL-RVN
77 €
7.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
78 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Rovaniemelle

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Rovaniemelle, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
26.5.su
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
30.5.to
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
169 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemelle

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Rovaniemi - Suomi

Matkustamoluokat:

63 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Rovaniemi.

Selaa matkakohteita: