HEL

Etsi halpoja lentoja Helsinkiin alk. 48 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 23.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 24/6
la 1/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

48 €

Hyvä tarjous meno-paluu

142 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

75 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Rovaniemi – Helsinki
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja Helsinkiin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Helsinkiin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Helsinkiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Kuopiosta 86 € yhdensuuntainen - 194 € meno-paluu, Oulusta 99 € yhdensuuntainen - 197 € meno-paluu, Vaasasta 99 € yhdensuuntainen - 215 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien elokuu ja syyskuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on toukokuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.
  • Helsinkiä palvelee Helsinki-Vantaan lentokenttä, joka sijaitsee noin 18 kilometriä kaupungin keskustan ulkopuolella. Vilkkaasti liikennöity lentoasema on Suomen suurin, ja lentoyhteydet Helsinkiin ovatkin hyvät eri puolilta Suomea. Esimerkiksi suomalainen Finnair tarjoaa Helsinkiin suorat lennot muun muassa Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Kajaanista, Kittilästä, Ivalosta, Tampereelta, Oulusta, Rovaniemeltä ja monista muista suomalaiskaupungeista. Lentojen kestot ovat Suomen sisällä lyhyitä, joten Helsinki on mainio viikonloppuloman kohde kotimaan matkailijoille.
  • Lentotarjonta Helsinkiin vaihtelee jonkin verran vuodenaikojen mukaan. Suomen suurimmista kaupungeista, esimerkiksi Tampereelta, Kuopiosta ja Jyväskylästä, liikennöidään lentoja Helsinkiin ympäri vuoden. Esimerkiksi Tampereelta Helsinkiin lentoja on parhaimmillaan jopa kuusi päivässä. Pohjois-Suomen pienimmistä kaupungeista lentoyhteydet pääkaupunkiin ovat kuitenkin parhaimmillaan syksystä kevääseen. Esimerkiksi norjalainen Norwegian lentää Ivalosta ja Kittilästä Helsinkiin vain talvikaudella, loka-marraskuusta alkaen. Finnair tarjoaa Pohjois-Suomestakin Helsingin lentoja ympäri vuoden.
  • Muista pakata Helsingin matkalle mukaan virallinen henkilöllisyystodistus, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä myös kotimaan lennolla. Ajokortin kanssa matkustavien kannattaa varmistaa etukäteen, että lentoyhtiö hyväksyy sen matkustusasiakirjaksi.
  • Helsingissä lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevästi niin bussilla kuin junallakin. Nopeimman julkisen kulkuyhteyden Helsinkiin tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kehärataa kulkeva paikallisjuna. I-juna kulkee Helsingin keskustaan lentoasemalta Myyrmäen kautta ja P-juna puolestaan Tikkurilan kautta. Helsinkiin lentokentältä matkustavat voivat ostaa seutuliikenteen lipun joko puhelimella tai lentokentän lippuautomaateista. Mobiililipun hinta on noin 4,20 euroa ja automaatista ostettu lippu maksaa noin 5 euroa. Jos hyppäät mieluummin bussiin, voit valita seutuliikenteen bussien ja Finnair City Bus -lentokenttäbussin välillä. Lentoasemalta Helsingin rautatieasemalle kulkevat esimerkiksi bussit 415 ja 615. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussin päätepysäkki on Helsingin päärautatieasema. Julkisen liikenteen bussin voi ottaa samaan hintaan kuin junankin, lentokenttäbussi on puolestaan hinnaltaan noin 6,90 euroa. (Tiedot tarkistettu 12.6.2018.)
  • Työmatkailijoiden kannattaa pistää muistiin, että Helsinki-Vantaan lentokentällä matkailijoita odottaa ilmainen wifi-yhteys. Kiireisimmät työasiat on siis helppo hoitaa heti lennon laskeutuessa, istahtamalla johonkin lentoaseman monista kahviloista ja ravintoloista.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

Suosittu lentoyhtiö, joka lentää Helsinkiin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 3847 arvosteluun
83crew
79boarding
72entertainment
75comfort
78overall
71food
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Varaa halvat Helsingin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

14.7.pe
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
19.7.ke
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-OUL
128 €
11.8.pe
suora lentoFinnair
1t 00mKUO-HEL
19.8.la
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-KUO
138 €
14.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
16.7.su
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
142 €
14.7.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
16.7.su
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
144 €
4.7.ti
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
13.7.to
suora lentoFinnair
1t 15mHEL-RVN
159 €
27.7.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 15mRVN-HEL
30.7.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 20mHEL-RVN
160 €
9.6.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 20mRVN-HEL
28.8.ma
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 15mHEL-RVN
162 €
26.7.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 15mRVN-HEL
30.7.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 20mHEL-RVN
170 €
26.6.ma
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
3.7.ma
suora lentoFinnair
1t 00mHEL-OUL
191 €
9.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
11.6.su
suora lentoNorwegian
1t 20mHEL-RVN
194 €
27.7.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 15mRVN-HEL
30.7.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
1t 20mHEL-RVN
210 €
21.6.ke
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
25.6.su
suora lentoFinnair
1t 20mHEL-OUL
221 €
6.8.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 35mTKU-HEL
14.8.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 05mHEL-TKU
330 €
6.8.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 35mTKU-HEL
14.8.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 25mHEL-TKU
397 €
6.8.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
43t 35mTKU-HEL
14.8.ma
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
3t 50mHEL-TKU
484 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

23.6.pe
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
48 €
1.6.to
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
57 €
28.9.to
suora lentoNorwegian
1t 20mRVN-HEL
59 €
21.6.ke
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
62 €
8.10.su
suora lentoFinnair
1t 00mKUO-HEL
64 €
25.7.ti
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
73 €
10.8.to
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
74 €
5.7.ke
suora lentoFinnair
1t 15mOUL-HEL
74 €
1.7.la
suora lentoFinnair
1t 15mOUL-HEL
75 €
20.7.to
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
85 €
9.8.ke
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
85 €
22.6.to
suora lentoFinnair
1t 15mOUL-HEL
85 €
23.7.su
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
86 €
29.7.la
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
87 €
3.7.ma
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
99 €
21.6.ke
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
101 €
24.6.la
suora lentoFinnair
1t 15mOUL-HEL
102 €
14.6.ke
suora lentoFinnair
1t 15mKAJ-HEL
104 €
3.6.la
suora lentoFinnair
1t 15mRVN-HEL
112 €
19.6.ma
suora lentoFinnair
1t 00mOUL-HEL
120 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

172 €
150 €
142 €
128 €
243 €
Näytä lisää

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Helsinki.

Selaa matkakohteita:

128 €